Lättnad!

I never get jealous when I see my ex with another girl.
I was taught to give my used toys to the less fortunate!
Have fun! I got rid of them for a reason!DO I DARE!!?

Vågar jag lägga den sociala biten på hyllan, för en annan person som jag egentligen inte känner i differenta sammanhang, men som jag dock har fått känna på pulsen? Det är frågan....emellanåt så känner jag mig blixtförälskad! Men andra gånger som att jag endast byggt upp ett fabulerat luftslott ... Men du är den första som velat utlova i nöd och lust <3


I wan't your body next to mine so bad!

Känner mig mer och mer ensam och vilseledd för var brukad dag. Osäkerheten nöter sig fast allt intensivare, då jag känner att du måhända inte kan tillföra mitt liv någonting positivt. Jag som kände på mig att detta kunde ha blivit något mäktigt! Något bestående!


HOSTAN FRÅN HELVETET!!!!

Vad har jag gjort för att förtjäna denna smärtsamma rethostan från helvetet ? Två jävla veckor nu! Och den verkar knappast vara på genomresa i Ingemansland, utan den är här för att stanna. Har hostat sönder mina stämband!!!! Tyck synd ooom miiiiig ffs!! :'(


Längtat stenhårt efter imorgon!

Tusan, kan inte ens svara när folk ringer. För det kommer inte ens en bråkdel utav en vissling från mina stämband :(

Men imorgon efter jobb så skall jag banne mig på klädparty hos en gammal kollega från mässorna. Det bjuds på mat & dryck och det säljes sprojlans nya ed Hardy kläder till generösa priser. Oouuff dom har massa andra schyssta kläder med.......kommer bli toppengreat :)


Girls on top!

Då hann man även med en snabbvisit hos milfen, med finfin!
Det blev till att fixa frulle, ett spann kaffe och iväg mot jobb.
Fick spola av mig med högtryck och vända ut & in på undiesarna haha...skämtosido!
Nää, men har varit sjuk i två veckor nu...tappat rösten helt! -no fun!Frulle deluxe

För att även jag tycker om att vara behövd, och få chans att skämma bort med lite romantiska inslag sådär på morgonkvisten :) uppskattad var man verkligen efter en redig frukost på sängen.


Kapten Krok!

JAG SAKNAR DIG!
INGEN blev precis NÅGON!
Men du var enbart på en snabbvisit?
:'(To death do us apart!

Ååh kärlek! När man överraskar fru med att vrida om nyckeln i hålet och stappla in i farstun, och man hör ett efterlängtat rop -Fru!!" hon lyste upp som en sol trots att hon dessförinnan hängde läpp, och att få höra hur mkt hon går sönder inombords när vi skiljs åt med oenigheter, gjorde mig alldeles varm i kroppen.
JAG ÄLSKAR DIG DARIA! Jag bär med dig var jag än går, och ingenting kan skilja oss åt!


Reflections!

Mister charmy ville att jag skulle vara hemma från jobb idag, eftersom att jag är alltför sjuk för att jobba egentligen. Han ville ha en hel mysdag där vi kunde lägga fokus på varandra och9 allt annat bakom oss. Hade varit likt en dröm tagen direkt ut ur sagorna. Men plikten kallade, så vad skall man göra. "À man gotta do what à man gotta do!"


Dead man walking!

Jag har legat pall sen i fredags efter jobb, och har sovit tills idag måndag. Inte rökt en enda cigarett, kissat en gång på tre dagar. Haft sån hög feber att jag haft sånt smärtor i kroppen, att täcket kändes som tusen nålar mot kroppen. Aaaaaj!! Och envis som jag är ska jag prompt till jobbet, men min Chef tyckte synd om mig och sa att jag fick gå hem. Uusch fy & bläää .. Vill inte vara sjuk!

Tur att jag har funnit dig, för du hat verkligen visat vad du betyder för mig <3

 


Badass girls!

Drömkropparna! Skulle äta upp dom allihopa!


En rosa tub

Vaknar på ett världsbäst humör, då solens strålar sträckte på sig ståtligt. Och Påväg hem från jobb, så får man äran att åka en rosa tunnelbana.
VÄRLDSKLASS!


Living la vida loca!

Har haft så oootroligt roligt i över en veckas tid. Tusen tack för alla som varit delaktiga. Har flyttat ihop med fru äntligen wooooop!

Hon gick ner på knä och frågade om jag ville ha nyckeln till hennes hjärta tihi, för den gick även till vår ytterdörr <3 ;)


"Mumma för sorken"

I just can't get enough of you, girl!"


FRIDAYS!

I fredags satt jag själv i vanlig ordning hos fru!
När jag slutar jobb, så börjar hon....muuuääk!
Så jag städade lite, fixade mig och dansade likt en neandertalare haha.
Fick sedan för mig att färga håret och klippa lugg, då mina frisörvänner aldrig får en lucka som passar mina tider.
Så då tog sessilurfilluren saken i egna händer och fick borra mig igenom håret med en skit sax, super niiicee blev det!! Tuuuung maaan ääär! ;)

Saknar att vakna med dig!

För att jag har den finaste i världen, fru!
Den första jag tänker på när jag vaknar, och som springer runt i mina tankar nattetid!
Min, bara min!
Baby Stella!

Syster har fått åka in akut med ambulans igen, med nyfödda baby Stella!
Hon andades inte och började bli blå. Så dem ligger inne på sjukhus över natten!
Ingenting får hända dig, du är jue ett nyskapat litet mirakel...
Orkar inte hålla modet uppe snart, trött på alla efterskalv!

Skillsmässobarn!

Funderingar!
Fick nyss ett samtal utav en mycket nära vän, angående en vårdnadstvist.
Det är världens ödmjukaste och kärleksfullaste pappan i världen, inget snack om saken!
Och jag tycker att det är så tråkigt att se forna partners, kriga likt härsklystna lejon i ett redan sargat hjärta. Skillnad vore om ena hälften inte var någon bra förälder, eller att barnet inte mådde bra i dess sällskap. Men så är inte fallet, istället för delad vårdnad, så vill dom ha hela kakan för sig själv.
Och vårt rättssystem fungerar som så att utomstående personer skall vittna, över hurruvida deras föräldraskap är. Det är i mina ögon så jävla ytligt, att låta andra "spekulera" över hur allt ser ut på utsidan, för det kan likväl vara en fabulerad sinnesro för allmän beskådning.
*håller dock tummarna för dig, då jag vet vilken kärlek du har till dina barn!"

Las Vegas - Florida - Miami°

Fuck....fuck....fuck! Kunde inte få ledigt! Skulle egentligen ha åkt till Las Vegas, och en kortare visit i Florida och Miami nu om fyra veckor. Med pappsen och bror min! Skulle ha stannat och levt la dolce vita i 2 veckor, vilket jag minst sagt skulle FÖRTJÄNA!

...bara att hoppas att det kommer nya tåg för lilla Smulan!

EARN THE CROWN!

BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG...............FRU!!

The haunted!

Vem är du egentligen? .....du främmande gestalt som uppenbarat sig i en glittergrå kuliss. Konkret tordes du finnas där, men blind till synes för det mänskliga ögat.
Vem har gett dig rätten att inkräkta i mitt liv? ....och verkligen röra till mitt annars så strategiska liv. Men jag är glad över nyfunnen vänskap, ett band jag hoppas skall eskalera och tillöka i styrka.
Men kan fortfarande inte sätta fingret på hur du har lyckats, att locka mig till nyfikenhet, då jag dessförinnan har varit helt ointresserad utav nya ting.
Klurigt...

Ny frippa!

Då klippte man snedlugg alldeles själv igår dåra, och färgade håret mer vinrött/purpur aktigt! Niiiceee! En riktig sötfröken blev jag!


Grattis Hameed!

Blir man inte månadens anställd nu, då vet jag inte haha. Nää skämtosido! Det är verkligen en familjär stämning på jobbet. Så när Hameed fyllde år, så busade jag och Ping Ping till det med tårta, ljus och sjungande i köket. Myssss....


RUMPCHOCK!


Osminkad mysfröken på vift!

Du gillar mig precis såsom jag är! Trots alla synliga fel och brister! Och du föredrar mig enkel! <3


Stylage! 0,3ml!

Nu har svullnaden lagt sig och läpparna höll denna gången haha. Världens sötaste vd gav mig förstklassig service och pysslade om mig som en liten prinsipesa på Adam & Eva kliniken. Här är bilder efter att vi lagt 1/3 av min filler som en testbehandling. Den 22 så ska jag lägga in resterande tror jag...

Såhär läckra är mina läppar nu!! Mummsss.... ;)


Feeders in the dark!

Känner hjärtats desperata försök att slå sig ur bröstkorgen! Jag är ingen ägodel, och eran påtvingade dialog, kan uppfattas hotfull...jag gillar inte detta för fem öre!


Smala ting blir breda.

Åååh mina superfina sprojlans nya kranar på jobbet, som jag till råga på allt inte når upp till! :) haha


Ica-häng! :)

När man hade placerat den gravida ungmön på bussen, så ringde jag bloggläsaren Henning som stod på jobbet på Ica i centrum. Smidigt att glida in på Ica och praktisera lite och packa upp varor på rätt hylla helst, i sällskap med den bästa!

Hann svepa ett glas vin på Green bull :)


Söndagsshopping med magen!

Det var en världsbäst söndag och mysfaktorn var på topp! Hann knappt hem och duscha innan man fick rusa till Tyresö c, för shopping och lunch med exfrugan Tiara <3 om några veckor så får vi veta kön, så då blir det garanterat mer babyprylar införskaffade :) super mys och lite onödig shopping, såsom smycken, hårfärg, smink och hello Kitty vantar till systers knodd!


Nightmares keep hunting me!


Rest in paradise, 2012.03.03 <3


RSS 2.0