Ny plånka!

Igår när jag fick springa till undsättning mellan restaurangen och butiken, så hittade jag en by plånbok i ett skyltfönster, som jag inte kunde undgå att köpa. Den är simpel men ändock väldigt tjusig!


Busiga tjejer!

Jag och en gammal men samtidigt ny sötfröken har börjat hänga igen! Ååh som jag har saknat!! Min Julia <3


Heja Gina Tricot!

Hamnar absolut på INNE-LISTAN!
Hissar dessa skönheter till sommaren, man skall inte vara blyg för att använda färger!! OOoouufff killaaa´s!

Mami <3

Jag har världens dunderbaraste mamsi, i mina ögon så är hon änglalik! En förebild som jag vill plocka ner hela stjärnhimlen till, och en person som jag inte skulle byta ut mot hela världen! <3

Åkte hem efter jobb, med mat och blommor från restaurangen. Och så fick hon en vaniljsemla, den andra hade jag redan ätit upp tiihii <3


I'm in war.

Busiga tjejer i tvättstugan!


Jobbe? Naaj, semestaa

Härlig dag på jobb, allt flöt på i vanlig ordning. Sköna kollegor och bra arbetsmoral! Fick leka mannekäng åt Hassans nya inköp oxå, för han har nämligen en afrikansk prinsessa i sitt hemland <3


Slut som artist !

Jag har en schyrrans body fastän vintras.... ;) Men är trött på att må såhär!!!! Jag har spytt i 2,5 timme efter jobbet. Svullen i hals och irritation :'( mör och allmänt trasig....


Sinnesro!

Vaknade på rätt sida utav sängen imorse, även om jag fick klättra över dit, så nådde jag min destination slutligen. Strålande humör, och solen trängde fram på den annars moln-klädda himlen!


Förs bakom ljuset!

Jag som var så lycklig, började precis känna mig självgående. Men klandrar mig själv för att ha varit blind, och så "lättköpt" under dessa åren. Jag har levt med en främmande skugga i två års tid! En energitjuv som sugit ur mig min emotionella begäran. Känner mig som ett redskap, som varit tillgängligt att utnyttja. Kommer jag någonsin få tillbaka det mod som krävs, för att involvera mig i en tvåsamhet?


I'm in this, all alone!

Jag hyser saknad gentemot något främmande, men samtidigt ytterst bekant. Att ha någon jämsides, på obestämd tid. Just nu, men utan tid och rum, vill jag bara vara, existera.

Saknar att vara någon, något vackert kreerat utav änglalika händer.


Jag känner för att gå barfota i snön!


OoooOoouuff !

EATMEFUCK! Vad jag älskar färger likt dessa. Senaste Ed hardyn! La familia <3


Grappa Kungsholmen

Igår så blev jag inbjuden till grappa, där det bjöds på champagne och övrig dryck hela kvällen. Och vem passar bättre som min kavaljer om inte frugan?! :) *lycka*

Det var bror min som styrt upp hela kalaset, och det blev verkligen en lyckad kväll. Massa pics från kvällen!


Sked med frugan!

Igår efter alla bravader på stan, så blev det till att skeda med världens vackraste fru!

Kärleksmys, överdrivet stor säng, sensuell musik i dovande mörker. Stora blockljus i alla dess kulörer, lyste upp rummet till en riktig porrbelysning...OooOouuff!


Förbättra blogg appen, TACK!

Jaaaa, det suger Mina älsklingar.....kommentarsfältet syns inte när jag bloggar från luren. Vilket mer eller mindre är det enda jag har tid för numera. :( jag ska försöka åtgärda det !!


Rackartyg!

Igår så var det rackartyg med min fruga, man får passa på när hon tar ledigt för min skull och är barnfri! :)


Ny hårförlängning !

Världens sötaste hona gav mig lycka igår, Sandra! då hon gjorde mig gölet Schnygg i håret med keratinslingor. Och en bonus var att hon tryckte "muffelina" i ryggen samtidigt, ha ha slemmigt men mättande. Tusen tack min sköna böna, Seijran. Blev oerhört stressigt att hinna med pendeln hem bara...


Francais

Påbörjade även en sockersöt fransk manikyr, men är långt ifrån klar....men det fick 30 minuters pet & pill och får duga så länge. Jag gör inget på helgerna längre lixom...


Jäsning på ingång!

Har fått sova hos en kompis, som verkligen har ställt upp och funnits där.

Här ligger jag på sängen och jäser efter maten, mums! Att springa i högklackat i snön, fungerar på samma sätt som dubbdäck ha ha, gympaskor är ju rena självmordet på hal is! Så dessa blev mina sprinterpjucks!

 


2000 minus!

Jag har inte kunnat samtala med dig i veckan, eller helgen. Det gör så ont. Men jag har förövrigt verkligen pushat mig till maxgräns. Slitet och påfrestande för en svag kroppshydda.

Där emot funnit en ny respektive gammal vänskap, vilket har blåst liv i min annars så ensidiga vardag! <3


Grappa - Kungsholmen - champagne

Woohoo då skall man dricka champagne och mingla lite på Grappa på söndag, awesome! Det är jag plus en vän, så hör av er om det låter intressant :) det är bror Min som kirrar steken! <3

"Nu på söndag kör vi premiär på resturang grappas söndags chill. Shimoda vänder plattor jag ska bara va ivägen för alla ;) skit sköna priser.! Kom o supporta på premiären / 1 meter bus fredrik"


KVALITETSTID!!

Igår så fick jag efterlängtad kvalitetstid med mig själv, hade nästan glömt bort hur skönt det är!!

En timmes bad med tända ljus i hela badrummet, en 3-stegs serie från Mary kay, som är en utav top 3 bland hudvårdsprodukterna, och inpackning... Mysfaktorn var på top!


No time

Boy, you are only waisting your time, because i wont go anywhere!


Tröttmössa som fryser!

Funtar på att dra hem. Elementen fungerar inte i hela lägenheten, och det är svinkallt. Vaknar hela tiden och hackar tänder, brrr....


Feel empty inside!

Känner frustration, en gnutta besvikelse, men samtidigt mycket lättad!

Ni har sett alla genre utav bilder på mig, och nu så fick ni även följa med på toaletten - haha, så mycket älskar jag mina läsare ;)


Fartfyllda nätter!

Kan någon vänlig själ komma och kidnappa mig, och ta med mig på äventyr! Vill börja leva igen..... ;) busfröken!


Ögongodis!

Det finaste och dyrbaraste i hela vida världen, är frugan min! Genom eld och hav, det vi har existerar inte och går inte att köpas för pengar. Aldrig ett frågetecken, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!


Baby booom

Ååååh, nu är jag lycklig! Känner mig hemma. Tåflörtar med frugan, och busar med mini favoriten Charlie.


Me2know - you2wonder

"Keep smiling, it makes People wondering what you been up to"


Restless

I got so much to do, but so few people to do it for Me !! Gaaaah...

Ohooo, jag hinner inte med mig själv längre, har gått in i trans och får heller inga sysslor slutförda, men det har å andra sidan givit mig en stabil punkt, där jag kan vila mina tunga ögon.


Flickan som lekte med eld!!

Har gett 110% på jobb idag, och varit på strålande humör. Känner mig helt fucking awesome!

Ibland så är det nyttigt med miljöombyte, och nya ansikten som bara vill dig väl. Det är en klackspark i röven, mot rätt riktning.


I'm way to beautiful to giving it cheap!

Igår så skulle jag egentligen gå på scandalfesten med Seijran och hennes crew. Lite ruligt att Rabih från idol skulle med, han ser ut som en nallebjörn. Men jag har bara legat och finurlat kring, hur jag på bästa möjliga sätt ska prioritera och kirra en framförhållning.

Och jag har verkligen rannsakat alla i min omgivning!! Paah, vilka pajaser alla är. Riktiga stolpskott som är såååå lätta att genomskåda. Jag är grym på det jag gör, kämpar invariabelt med att avancera karriärmässigt, och huvudsakligen inte gett upp!


Big girls don't cry!

Hångla upp dregelkudden som tröst och tvinga duntäcket att ligga spooooon! Man tager vad man haver!


Fulspel och huggormar.

Vet du hur man tar hand om en kvinna?
Eller kan du växa med uppgiften?
Jag ska inte behöva må dåligt, för att jag ägnar mig egentid, "kvalitets"-tid när jag mår dåligt. Jag glömmer bort mig själv för jämnan, att just jag har en åsikt.


To much of everything Can make u sick

När jag stressar för mycket, i vardagen eller rent mentalt, så kaosar min kropp och alla dess funktioner likt ett flipperspel. Har gått ner mycket i vikt nu, vilket är okontrollerbart.
Äter - skiter - sover precis som jag ska, och mår bättre än på länge. Är bara väldigt stressad över att vara oförmögen att tala, göra och tänka fritt.


Zip it!!

Jobbar hela tiden...hinner inte med något som jag ville göra, kan inte tänka klart. Och är überless på alla diviga själar som placerar sig själva på någon Fucking piedestal!!!!! Passsss d
Säger jag, med hedern i behåll !


Inget har blivit något!

Den personen som hittar sorgen bakom ditt leende, ord bakom din tystnad och kärlek bakom din ilska...det är personen som kan hålla dig förevigt!


Godermorgon!

Godmorgen världen! Solen lyser kanske bara idag, så jag skall gå all in idag! No limits rakt av!


Aaa fast nää

Skum vecka alltså! Vet inte hur jag bättre kan definiera den, än allmänt sällsynt haha. Har brutit mot mina dessförinnan strikta principer! Haha!

Jag har verkligen inte hunnit reflektera kring ämnet, innan handlingen redan blivit genomförd. Tankarna liksom banar iväg mot dubbel-trubbel.....men å andra sidan så är jag inte rädd för att leka med elden ;) vilket inte brukar gynna mig när det väl kommer till krita ..


En dagens!

Visste ni att @ på norska heter alfa krull! Hur guuuulligt är inte det? <3


KOALABJÖRNEN! <3

Igår på jobb så fick jag blombud levererat framför alla kunder i kassan. WOW!! Känner mig som en prinsipesa <3 det var 12 st maffiga rosor, och buketten var så stor och tung att jag knappt kunde bära den. Och i buketten låg det en ask lyxchoklad. Världens finaste hade skickat dom med en lyckönskning. Det var världens bästa koalabjörn! Som ville få mig att inse att jag faktiskt kan klara av allting, bara jag lägger manken till. Kunde inte hålla glädjetårarna tillbaka <3 du fick mig att känna mig speciell!!


Solarieöarna

I måndags så åkte jag till Tyresö direkt efter jobbet. Skulle hämta mamsis one piece, och passade på en 28 minutare bland mina blåa lysrör...


RSS 2.0