SUPER DRUCKEN!


Igår så lekte jag med min älskling Daria! Ibland när man verkligen behöver det som mest, så känns det skönt att umgås bara brudarna. FF = FITTFRITT! hahaha

Det blev en minishopping i tyresö, samt lite klirrande från systemet givetvis. 
Jag hade verkligen super duper kul med min rödhåriga hondjävul!
Hemgång, smink i ölverflöd, klädbyten, dusch - men framför allt stress haha.
Det blev ca 5 min på Charlies, därefter åt vi kycklingbaguetter
och lirade biljard vid biljardhallarna.

Började redan vid 21.00 snåret bli redigt runt under fossingarna haha.
Vinglandes in i en taxi till Kelly´s där alltför mycket pengar brändes.
Ooouuff, en fara för allmänheten! Får inte spela jue! -aja baja!
Men ca 12 shottar blev det för oss, och två stora nachotallrikar haha.
Dem är helt enkelt guld i personalen.

-jag bad dem hålla ett x-tra öga på min rävpäls Urban, min lilla pälskling.
Så vakterna skojade hela tiden om att dem hade försökt att ge den vatten varje timme, men att det inte slank ner hos räven. För det är SPRIT som han vill ha hahahaha...har råd att vara kräsen! ;)


Torsdag del 1!

Svinto hade nattat mig dagen dessförinnan, så hon hade mina hemmanycklar, så på morgonkvisten så fick jag deluxe väckning vid halv nio. Var väl lite trögstartad på morgonen, men det var bara att ta nya tag.
Ner till solariumet och steka i de keffa rören i 20 min, för att sedan promenixa med dogsen!

Blev en mysig busrunda vid sjön, så att hundarna fick springa av sig, och leka lejon på savannen med varandra haha. Det är nog det roligaste som jag har sett alltså, såsom dem smög likt lejon på varandra haha.


Oooj OOoj Oooj vad glad jag blev när jag såg denna skylten vid stensö skolan. Kände mig verkligen som en vinnare alltså, fast ändå inte - som siste man in i MÅL!


@ Renovering.

hahahaaa, denna bilden är för dig Gila hahaha, såhär såg jag ut på jobbet i fredags under renoveringen. Döläckert med munskydd alltså! Men vill man vara delaktig i förbättringen, så får man se lite skräckinjagande ut.

Lite smått & gott!

Lösnagelremover
För borttagning av lösnaglar eller byggda naglar av akryl, gelé eller fibrer. 

Ny parfym Puma - flowing


En revolutionerande mascara för naturligt extra långa fransar. Den kladdar och klumpar inte.


Be prepared for the worst!To die for!


DRÖMSKORNA! Ge mig nu nu nu nuuuu...dessa är fullbordade! FELFRIA!


Nya inköp!


Ny superläcker klänning, gladiator-look a like bh!


Spetsbolero med moderna guldknappar!


Äkta rävpäls-krage 2500:- så mäktig!


Äkta silverräv-krage för 1000:- så fin!


Dude, where is my bra?


Älskar min nya klänning, funderar dock på att klippa av klänningen och göra den till världens coolaste bh, med nitar & bling! Too die for, fuckin´awesome!


A new day has come!

Jag blir så frustrerad, ledsen och nästan arg på mig själv.
Jag måste börja bli mer organiserad, har så mycket att göra med ett redan fullspäckat schema. Har cirkus 4-5 plåtningar som jag verkligen ser fram emot, som bara rullar på lager, då en ledig lucka aldrig tillkommer. Måste klippa & klistra in allt som jag måste hinna med, och få tummarna ur arslet med detsamma. Skärpning!


Taaack paaapii!

Taaack paapii!! För en utav mina favvisar! Detta är en soklar favorit bland budgetparfymerna. Har fler favvisar, men de kostar närmare laxen. J.Lo har en oerhört söt & fräsch doft, och är verkligen prisvärd!

Men satan, han hade köpt menthol limpor till mig, uuuäääk! Dem fick mamsi istället! *suck*


Vardagslyx!

Gick upp vid halv 10 idag, hade lovat systerdotter Emilia att köpa jultidningar, så att hon kan få någon schysst premie haha.

Därefter så har jag haft ett 4 timmars hemma-spa med mig själv!
Jag kallar det för VARDAGSLYX!
Något som vi borde skämma bort oss själva med,
betydligt oftare än vad mångfalden gör.

* Peeling & bodyscrub grundligt som bas
* Inpackning i håret i omgångar
* Fila fossingarna & massera in fotlotion som slutsteg
* Färga ögonbrynen & noppra dem geometriskt
* Rikt lager Bodybutter över hela kroppen
* Gjort påfyllnad utav mina gelenaglar i vinrött
* Målat matchande kulör på tånaglarna


Kontinuerliga läsare!


Kom ett überläcker fruntimmer till mitt jobb iförrgår, tänkte först lägga in en stöt, för hon var så mycket mer än sockersöt - änglalik!

Därefter poppade hon frågan om jag bloggade, och var Sessan. Det är oerhört många som läser min blogg, what-so-ever, men att ha kontinuerliga läsare, som hängt med från starten betyder något alldeles X-tra!

Sådant berör! Kunde inte låta bli att bjuda brudarna på mongolian barbeque, då dem var så söta - skulle kunna pussa tötnosarna blöta!

Tänkte slänga iväg en tävling i bloggen för mina speciella läsare, om det är något som efterlängtaaas?

Kss Kss på mina två fröknar! <3 tillägnat er två! Känn er träffade!

Tiara + Sessii!

hahahaaa, kliar mig i skrevet elläääh? njaae, inte riktigt! Jävligt pissnödig vill jag säga! Har alltid lika skoj med frugan min, och imorgon så blire troligtvis grönan som förkrök och lite gambling, om det är öppet!


Frugan & jag!

Min absoluta favoritvän,

the one and only - genom alla tider systra me

*Tiara.* Vår historia står skrivet i stjärnorna!

Ingen är mer äkta än Du, och kvällen i enda har varit perfectoooo! Hamnade i tyresö på en pub, för att konsumera en jädrans massa alkohol! Därefter flickvänsmys! Hon är och förblir min fruga, vilket vi snart förevigar genom en förlovning tatuerad på våra kroppar!

Trots att ni vet hur "wild n Crazy" jag är, spontan i rena termer, så kommer nog även mina läsare att bli lite halvt surprice!


Time to say goodbye!

"Now it´s my time to laugh, when KARMA punches you in the face! I lick the gun, cause revenge taste so sweet, soo sweeet!"


Bootylicious!

För att DU är en NOLLA och jag är din IDOL!

Som resterande är enhälliga om, så spelar vi inte i samma liga.


Kick aaaass!


Längtar något oändligt efter mina boooobies! Ooouuufff!!
Måste även gå till en plastikläkare och undersöka läpparna, om dem är så pass återställda så att jag kan fylla på dem återigen. För det var så plutiga och mysiga! Restylane fungerade dock bättre än Stylage gjorde på mig.


Always a lesson, never a failure.


Renovering!Idag kommer man till jobbet, precis i rättan tid. Kliver in i en obehaglig tystnad, där jag och alla i Bamboo familjen skulle ha möte. Förstod inte mycket under den timman, då alla pratade kinesiska tihi.

Hur som haver, så har vi stängt i några månader på grund utav renovering.
Och vi alla skall hjälpa till. Skit kul!
Men stället kommer att bli helt fucking FABOLOUS!
Bar dock detta fula munskydd idag haha. Leka doktor?! ;)


Bror + Syster!


Brur min är här, skall bleka tänderna på galningen.
Har fikat och myst efter jobbet.
Han är här och hälsar på alltför sällan.

Puss på dig!


Morgondagen, pff!

* Sola solarium
* Promenixa
* Shoppa
* Träna


Dagarna räcker inte till!


"I got soooo much to Doo,
but so few people to Do it for Mee!"


Smarta tjejer skriver sina löften i blyerts!


Godmorgon alla mina vildsinta fröknar därute!
Är på strålande humör, dock väldigt utmattad i kroppen då jag hostar hela nätterna, men för övrigt så är jag frisk som en nötkärna. Idag så skall jag till solarieöarna i si och sådär en halvtimme, så att man blir lite gyllenbrun på knoppen tahaa...

-Vad står på erat schema idag rå?


Tips! Släpp dina begränsningar & våga chansa!


Mitt bästa tips till mina "keepers & followers" är att våga påbörja sina drömmar respektive karriärsmässiga mål, man måste satsa för att vinna, samt våga ta risker och få större utbud utav livserfarenheter samt kunskap, likt en gambler siktar han in sig på sitt mål och går all-in. Ärligt mina honor & kräk som läser detta, ni måste hålla med. Mångfalden lever sitt liv till största delen utav begränsningar som man själv har byggt upp. Skitsnack! Det är bara bortförklaringar pga rädsla. Inga drömmar är för stora, och ingenting är omöjligt - intala er det! Det intressanta är resan dit, att ni har gett ert yttersta och kommit en bit påväg. Det är aldrig försent att bli eller uppleva vad man så än önskar, det finns inget nej eller hinder. Enbart en viss tvivel på din egen kapacitet, och rädsla i dina ögon för någonting nytt, främmande....

"Om 20 år så kommer jag inte att gå grubblandes och ångra någonting som tillhör det förflutna, utan jag kommer enbart att ångra allt som jag gick miste om och inte gjorde!"

PS!
Hoppa på de äventyrliga tåg som erbjuds dig, räds inte utan bringa en förväntansfull blick på en positiv utmaning, som kommer att ge din egoboost en klackspark till skyarna! "Glöm igår, tänk inte på morgondagen, utan LEV I NUET! Och våga leva ut dina drömmar, så att dessa en dag besannas och blir realitet. 


TEAMWORK!

Vi anlände i taxi i sista minut till puben, bekantade oss med vegas-maskinerna jag och min kompanjon. Älskling & jag hade super mys igår, alldeles själva utan komplikationer involverat. Gillas! Fler äventyr på tu man hand, likt Bonnie and Clyde, med en villkorslös kärlek!

Vi åkte dock hem någon timme senare på ett mindre glamouröst sätt, jag halvsov på bussen med huvudvärk. Men min skrutt till karl, omfamnade mig och gav mig en puss i pannan med den svedande skallvärken, aauuww nusse då! Har inte kunnat ta ett glas vin, inte ens en irish igår... :(


Vuxit ikapp min egen schattering.

Likt reinkarnation som man läser i skolorna, så känner jag mig verkligen på-nytt-född! Du + Jag är nog inte ett så dumt team trots allt, sålänge som vi slår våra smarta skallar ihop och arbetar som en. Jag har en känsla att någonting själsligt bra, kommer att födas i detta.Måste bara få detta sagt; jag har dessförinnan varit väldigt destruktiv, men har verkligen stabiliserat mig och kommit på plattan under detta halvår, som jag har haft heltidsanställning som fortlöper. Jag växer så det knakar dagligen, och har kommit underfund med att rikedom är = kunskap / livsefarenheter. Antingen så har jag varit onekligen blind dessförinnan, tondöv eller allmänt naiv och barnslig. Varför försätter vi oss i en särskild roll som man bygger upp under hela livet? Varför glädjs vi inte åt andras välmående och framgång? Istället för att lägga käppar i hjulet och bromsa både sig själv och omgivning, så tordes vi lyfta fram varandras positiva saker och nonchalera de sämre. Vi tordes vara varandras stödpålar och bifoga motivation för att klättra uppåt. Vi borde hjälpa de som faller ändlöst, då vi är ett, en och samma organism, som faktiskt kämpar på samma sida och för våra rättigheter som individ. Jag tycker oavsett rang, miljö och status - så skall vi behandla varandra som de jämlikar vi faktiskt är skapta till att vara. Ingen är mindre värd, eller lever ett meningslöst liv till skillnad, de behöver enbart vägledning och en knuff i rätt riktning.Ät verkligen upp dessa ord mina dunderbara läsare, för nu när jag har skrivit ner mina åsikter, likt ett bryskt uppvaknande, så känns de väldigt vettiga & konkreta, nästintill påtagliga.

"If you wanna make the world a better place,
take a look at your self and then make a change!"


ÄNGLALIK REVENGE!


Likt en änglalik revenge, så är det min tur nu - att slå tillbaka. Trodde ingenting i familjära situationer kunde rubba mig, få mig på hal is igen. Jag har klippt navelsträngen, inte utav egen vilja, utan det var ett måste, för att jag själv skall kunna vidareutvecklas och lära mig flyga med mina befjudrade vingar.

Missförstå mig inte, jag älskar min familj mest i hela vida världen, och alla de som är inkluderade - men det är en ny dag, en frisk nypa luft och nya tag. Känner mig så oerhört stark i mig själv, som att alla bekymmer har flytt sin kos. Jag bearbetar var motgång, och står för begågna misstag, och tar itu med dessa, istället för att fly. En motgång är enbart ett litet hinder att galoppera över, hitta bästa möjliga lösning och red ut eventuella frågetecken. Jag har växt något ansenligt i mig själv, och känner mig redan mer självgående. Ingenting skall jag blunda för, glömma eller förtränga. Istället så skall jag lära mig från oönskade situationer som uppstått genom mina år. Det känns ända ut i fingerspetsarna, att en ny epok har börjat. Vi visar vilka änglalik uppbyggda varelser vi är gentemot varandra, snarlikt en perfektion. Så att vi kan växa med varann, och slutligen bli ett! En felfri duett.

* En egen crib
* Körkort
* 2 jobb
* En ny sajt
* Boobies


Brrr, it´s cold in here.


Haft en helt underbar vecka trots förkylning, har varit lagom lite att göra och inte alltför hög stress. Veckan har gått oerhört snabbt och smärtfritt, bortsett från i fredags. Vi var alltför lite personal med den höga kassan och det tempot. Mitt knä är helt paj igen! :(

haha, hela restaurangen var knökfull precis när en bortglömd bokning på 38 personer skulle få plats. KAOS säger jag bara. Men efter lite trolleri-trollera så fick de förstklassig service i viprummet, och alla var nöjda och belåtna.


Kändisbjudning på stureplan!


Har varit fett sjuk i en och en halv vecka nu, snorar flera liter om dagen, slemmig hosta och feber. Skulle egentligen ha följt med världens bästa storebror på kändisfest i onsdags, cirkus 80 kända ansikten på stureplan.

Fuck fuck fuck!
Besviken jag blir på mig själv, det är så typiskt att jag missar något som jag såg så mycket fram emot. Jag älskar min brors äventyrliga sida, och att han visar mig en värld som jag aldrig annars hade bemött. Jag har lixom träffat Roger Moore, hur ballt är inte detta?! tiihii


P-pp-pinocchio!

Aaii aii aii, nu gubbe lilla får du se till att inte ljuga, för då växer snoken på dig!

Money - making - machine.


Till helgen så kommer denna bloggen endast vara ett tidsfördriv, i brist på annat - lite som den har varit på sista tiden hahaa... Det kommer att krävas en VIP - (det vill säga en betaltjänst, för att få se exclusiva bilder!)

So bye bye bitches, see you haters later! ;)


Tjejen din mamma varnade dig för!


Love the top!Akrylnaglarna !


Har fortfarande kvar samma akrylnaglar som jag själv har gjort, dock med en smärre justering.
Ledsnar så fort, så jag lackerade dessa i en super läcker lila färg och applicerade lite dekorationsstenar.
Pretty niiice, huh?! Detta börjar arta sig. Mina naglar ser ut som smällkarameller, mums! :)


Sailor Moon flicka!

Alltså jag bara älskar att vara fruntimmer ibland.
Alla barnsliga prylar vi har för oss under pyjamaspartyn med vänninorna.
Spexade utstyrslar och egotrippade bilder.

High-heels are my Religion!


Jag skall plåtas i dessa kattiga skönheter ! Det är den ultimata klackskon!
Skall även köpa Svintos motvilja att sälja dessa haha, men allt har sitt pris riight!?!? ;)


Thx mamacita! <3

Min mamsii skämmer verkligen bort mig! Nytt inköp från Miss Sixty!
Riktigt läckert linne till måhända gymmet ?


Nails made by Me!

Gjorde naglar i akryl alldeles själv för cirkus 2 veckor sen, and guess what - dessa sitter ännu som klister! :) älskar att lära mig nya saker, och det skadar aldrig att prova på någonting nytt.
Jag vill inte vara beroende utav någon annan, utan vill kunna stå på egna ben i åtskilliga situationer!

Fransk manikyr med vita tippar, en tidslös klassiker. Jag arbetade i akryl.
Applicerade därefter en silvrig glitterrand, för att ge kontrast och en markant linje,
 mellan tipp och nagel.


(Ber om ursäkt för mina ärriga händer, har varit med om en olycka, så får lära mig att leva med det)


Restylane ? Stylage ?


Lite läppar har jag fortfarande kvar efter min senaste Stylage behandling, som gick riktigt åt pipan! Skall besöka en specialistläkare och höra mig för, angående min överläpps skick. Vill fylla på lite igen, men är rädd att uppleva mardrömsscenariot återigen! :(


Girls on top!

Godmorgon världen!
Eftersom att jag vet hur trött jag är innan jobbet, så förberedde jag några inlägg igår, enjoy!
Jag är så lycklig just nu, det sprudlar i hela kroppen, likt en förälskelse.
Inget kan förstöra min dag, skall till jobbet - hem och färga håret - leta upp någon frisyr innan jag kontaktar min frisör - sola - shoppa, och köra hemma spa med systra mi Tiara.
Laga god mat, snacka skit och smida planer! haha

...saknar dock mitt glädjerus...min maamii...


Memories of an imperfect angel - all written down.


Yäässss... *fjärilar i magen* Allt från 1-12 dagar så ser ni inte mig längre, här på bloggen. ;) Ni som diggar det ni läser, kommer att sakna. Och till mina "älskade stalkers", ni kan nu pusta ut tss... ;)

Kommer dock låta bloggen ligga uppe, till allmän beskådning och föraktning, så att ni kan fortsätta att tycka & tänka angående ett 3 årigt arkiv. Eftersom att jag har lagt ner min själ i min site i 3 års tid med över 3200 inlägg, så vill jag inte spola bort det - time is money folks! ;) Men denna kommer att flyta vidare i cyberrymden, dock utan respons.

Smell yah laters! ;) xoxo


Mammas lilla glänsare.


Mammas lilla glänsare! Hon dömer inte för begågna misstag, det tillhör det förflutna. Hon ser vad jag har blivit, vem jag är idag - just i detta ögonblicket, att jag käkat upp mina felanden och rannsakat mig själv, och därefter kompenserat dem och lärt mig utav gjorda misstag! Skall aldrig tillåta mig själv att falla igen, men när man varit på botten, så kan man bara klättra uppåt!


2 busfrön är bättre än 1!I fredags så föll jag pladask för en donna i min genre, kissemissen med klös är något yngre - men är dem små så tar man två, riiight!? ;) Rådiggar denna klockrena kalaspuffra något oändligt! Och som jag tidigare nämnde, 99.9% påstår nog att de avskyr henne på något sätt, men svartsjuka är den finaste komplimangen, och denna fröken har en heeel del sådant! Och en favoriter i repris, "Jealous minds are never satisfied!"

...This juicylicious fashionista, can go as far as she wants! She aint a daydreamer, she living all her dreams to the fullest!...
Spanks babycake, för att du lät mig klänga lite på dig & fick knäppa några halvkassa bilder på oss. Vill äta upp dig, tiihii *generad*......Ber om ursäkt till mina honor respektive kräk, för den dåliga bildkvaliten. Min systers barn har ändrat färginställningarna.


RSS 2.0