Gårdagens inlägg°

Sitter på bussen med morbror, ska hem och laga en delicious middag till han och milfen. Haft en tokskön dag på jobbet, ooch avslutningsvis så bettade jag och Ping Ping slutsumman på dagskassan, med en valfri tuggummipåse som insats. Klart jag vann utan fusk, not! hahaha

Sleep tiiiight!

Alla räkningar betalda......OoooOouuff!! Skönt men ändå smärtsamt!
Kortet mer eller mindre tomt! Men huvudsaken är att betala räkningarna i första hand!

Aldrig haft någon anmärkning på mig, och det är jag stolt över!


Ny gaddning ?

Ska fråga bror min imorgon, om vi kan tatuera oss tillsammans på house of pain. Vill fylla i en gaddning samt göra en på axeln. Den kommer bli feeeeeeeeet!


Fuckfuckfuckfuckfuckfuck!!!!!


Blir så ledsen....räkningar som inte täcker lönen...har tappat bort min bankdosa, den är spårlöst försvunnen! Blir überless på det här alltså! Och som råga på allt, så fick jag böter imorse påväg till jobbet utav kontrollanter! 1200kr, för att mamsegull hade råkat ta mitt kort, och jag åkte på hennes. Skall dock överklaga boten, men jag låter det inte gå till inkasso. Blir så jävla frustrerad!!!


Vingklippt ängel!


Sleeptight alla mina honor och kräk! Me löövee yah longtime!
Jag är så exalterad över var ny dag, med nya utmaningar.
Sedan jag har fått hjälp och stöd utav familj och nära, = Daria + Marcus, så har jag börjat se världen med nya friska ögon, ur ett helt annat perspektiv än dessförinnan.

Är så lycklig numera, och stolt över mina insatser. Har sugit ur allt gift ur forna misstag, och jag gör verkligen bra ifrån mig, vilket sticker i mångas ögon. Varför kan ni inte acceptera välmående hos era medmänniskor ? Jag är inte konflikträdd, tar mer än gärna en dispyt med anonyma åsikter, som jag främst formger ett ansikte till. Då blir det mer genuint och sanningsenigt!


Daddies new crib!

Pappsen har renoverat och satt in ett nytt kök för 200 papp, tycker dock att det överskred min maxgräns för att piffa till kökainredningen och allt därtill. Men fräscht blev det i nästan lite shabby shic stil, och mycket nya finesser tillkom. Me likey!

Här kommer ett bildspel på lite utav lägenheten!

Brf Snäckhotell!

Idag så hann jag även med en promenix på berget, som man har gått långa promenader på dessförinnan och utforskat. Och klipporna som man har klättrat på allt för många gånger. Trots "monsunvindarna" så var det strålande sol på Gotland!
On the darkside.


Då är man svartskalle igen dåra, tycker dock håret är för kort.
Antingen så skall man ha en kortklippt lite tuffare frisyr eller ett långt hårsvall.
Men mitt är numera mitt emellan, dock så känns det väldigt friskt nu utan kluvna hårtoppar.

Skall man fråga Lajseiiy om förlägning måhända ?


Girls with attitude.


Skall börja klä mig som dessförinnan, lårhöga stövlar, schyssta panties och nitskärp!
A-T-T-I-T-U-D-E!


ah fast nä!

Imorse så pratade jag med jobbet, försökte förklara att gotland inte låg i sthlm, samt att färjorna var inställda och jag mer eller mindre var strandsatt. Kommunikationen gick väl siochsådär haha.

Hann även med en 20 minutare i solariumet vid halv 10 tiden, är en tvättäkta blekfis för nuvarande, usch - fy och blä på mig!

Tänkte köpa gymkort här nere på flex, så jag kan sola obegränsat och slipper åka till grannkommunen varje gång, för det är lite överpace faktiskt!

 
Denna bodyn kommer att vara söndertränad i sommar guys!


Trasselsudden.

Seeegt! Skulle ha åkt hem från gotland redan igår, men eftersom att det var klass 3 varning och total kaos på havet, så ställdes samtliga rutter in. Så fick ta ledigt från jobbet, och åka hem idag. Halvsegt alltså! Men vi körde från nynäs till älta på 28 minuter för att hinna hämta ut min iphone, så det är inte så illa pinkat!


Fångad av en stormvind, precis så mycket gungade det på havet.
Det hade ingenting med rödtjutet till maten att göra....tiihii, för en gångs skull!


urk!

Strandsatt på gotland - oh nej!
...pga storm! vill hem nu nu nu... till mitt jobb och en mycket speciell person!
får krupp! noll täckning what so ever på hotellet!

V!

Fick finbesök idag på jobbet, pärlan!

ROA MIG!!!!

Är sååå fuuuucking booored! Men köpte starkvinsglögg igår, kan man låta bli att avguda det. Som besatt alltså! Fan städat har jag jue gjort, men att kunna rensa ur bland sina kläder alltså, det är ett i-landsproblem. Man tänker att det kan komma till användning förr eller senare, men det händer jue lixom inte.

Casual!

Tänkte till och med blogga imorse innan jobbet, tung man är.
Har kommit tillbaka med hästlängder nu, och jag har saknat er guys som orkar stå ut med mina invariabla humörsvängningar på bloggen.
Dagens dresscode på jobbet var j*vligt simpel för att sitta på min body.
Men den gick hem! En casual tröja i vitt, otroligt basic. Och ett par lågt skurna jeans.

Á la romantico!

En halvslö dag på jobbet. Börjar verkligen skit bra, kom till och med för tidigt. Men fick stå ute och frysa då kocken hade glömt nycklarna till restaurangen pff...
Gick och små snokade på stan efter lite julklappar i väntan på en seg Svinto som aldrig dök upp - subba! Slutade enbart med lite små inköp till mig själv dåra. Åkte därefter till tyresö för att dra en 24 minutare i solariumet, innan en schnygg fröken kom förbi. Vi gick på en restaurang á la romantico, i sann lady & luffsen anda. Lite fjolligt kändes det, när vi satt och tåflörtade med en ceasersallad, samt pasta med oxfilé. Varsitt glas vitt åtnjöts givetvis i sällskap med käket.

Iphone 4s, nästa impulsköp!

Har fått så mycket fint i mina paket denna veckan, skall försöka att ooooorka lägga upp bild på det! Är extremt dålig på det måtte jag erkänna, för när kameran åker fram för "nödvändigheter" så slutar det alltid med en massa nördigheter, egopics på mig själv!

....men det är lite kul, jag fröken FETT ORGANISERAD men fett med SLARVIG! - har beställt hem en sprojlans ny iphone 4s, vit. Jag är inte den som är den, men hallå - som till och med milfen säger till mig; "Jag är både för kladdig och slarvig för en riktig telefon!" Jag avverkar lixom en i veckan, antingen luren eller mitt simkort. Men jag är ändå relativt cleaver som kommer att ha en fyllemobil, som är värd att offra för er baxers deluxe!
Comviq är nog super duper nöjda med min dumdristighet, men efter 14 år utav trohet, så skall jag nu vänsterprassla med 3! Hört att dem är fett sämst, men fick bättre villkor än dessförinnan, så det är bara att tacka och ta emot! Nu kommer säkerligen ingen vilja ringa mig haha, men det är lite vuxen-credit att lämna comviq faktiskt!

Bodies without organs.

På fredag så flyr jag landet, och vilar upp mig på Gotland hos päronen!
Behöver verkligen få vidga mina tilltäppta lungor lite, och ta en frisk nypa luft.
Rensa tankarna lite, och ta tag i de sista demonerna som fortfarande består i liv.
De är seglivade små rackare, men jag har verkligen tagit mig från botten till toppen med stoltheten i behåll. För jag har verkligen städat upp efter mig, och rannsakat mig själv.
...det rätta valet är oftast det svåraste valet...sa en klok stjärnsyster till mig en gång.
Tiara, och de orden har du verkligen blåst liv i.
Jag är en trasig, vacklande själ med många år på krigsstigen.
Och de tar år att läka, somliga som om de nästintill aldrig existerat,
och andra ytterst påtagliga.
Men jag har påbörjat min resa iallafall, alldeles allena med huvudet högt.
SKAM DEN SOM GER SIG!


Nya vantisar i vinter.......brr!

Mina nya vantar breee................killeeers!
Fått någon jävla fluga om att samla på mig äkta pälsar, stackars små rabbisar & sånt fan.
Äkta päls på dessa dåra! Och bling bling såklart!

Peacock.

Ikväll så kommer ni få riktigt schyssta bilder! Outstanding! Inte schnygga!
Nästintill tvärtom....knasiga! Läckra, påfågelinspirerande, med ett fågelbo som kalluffs.
Blir såhär när jag är ensam och rastlös, då banar jag iväg på lite freaky, men samtidigt väldigt kreativa handlingar! Nej det här kommer att bli fucking awesome alltså!
...udda men väldigt unikt och påhittigt...

You go right throw my veins.

Jag förvandlar alla tama prinsipesor till vildkatter tiihii.. Härlig brutta det där!
Saamiii, vi skulle alltid ha en öppen dialog, så att vi kan förstå varandra. Inga frågetecken, för kommunikation föder alla genre utav relationer, såsom vänskapsrelaterade och likväl en djupgående tvåsamhet. Och på den punkten har vi alltid varit eniga om, men nu så försvinner du i total tystnad. Det bryter mot våra dessförinnan strikta principer gentemot varandra! Hör av dig! Berätta för mig, bra som dåliga nyheter så är jag väl förberedd, för det var likt en sagolik respektive nyfunnen vänskap - som var för bra för att vara tillägnad mig!
"Hellre hatad för den man är, än älskad för den man inte är!"
To buy the truth and sell a lie!
...jag blir hellre sårad utav sanningen än lyckllig utav en lögn!

True friendship is hard to find!

Ärligt så känns det som om jag har hittat in lekkamrat i sandlådan. En riktig nussebjörn som jag har så otroligt mycket gemensamt med, trots skilda verklighetsuppfattningar. Jag vill klä mig lite halv töntigt, fläta håret, sätta mig på ett schysst café och bara hitta unika/utstickande/groteska/vackra utseenden på alla förbipasserande. Tror att vi skulle ha kul vad vi än tordes hitta på!
"En för alla, alla för en!" Var våran livsfilosofi igår! Vi spelade definitivt i en annan liga, ELITEN! Det här är en pussgurka till fillur som man vill lyfta till skyarna, och locka till skratt ideligen. Han har så mycket värme att ge, och så är Cardo schnygg i håret också, vare sig han vill inse det eller inte tahaaa... ;)

Jag och big brother liraren - strike a pose!

Det var riktigt mycket b-kändisar på cafét igår, kul att min efterlängtade kamera fick fånga några utav dem på bild. Jag var överallt och ingenstans tiihii. Här är en utav big brother deltagarna och jag vid entréhallen.
Det är faktiskt kul med en spontan utekväll, i sann chillar-anda. För jag har börjat gå ut i tid tiihii. Orkade verkligen inte igår, men var tvungen att supporta gamla vänner, eftersom att jag har gömt mig under huvudkudden de närmsta 4-5 åren. Blev en drink, som jag mestadels bjöd bort, hade ingen större lust att dricka faktiskt, men fick chansen att träffa otroligt trevliga människor.
Men det är skönt att se folk runt omkring sig, levande människor i mycket färger och känsloladdad sinnesstämning. Jag får den sociala biten som jag har tagit avstånd ifrån när jag har känt mig trasig.

Café Opera mingel!

Blev tvingad till cafét en snabbis igår, blev en otroligt tidig hemgång, men var tvungen att HEJA på mina homies som lirade. Och finally, mötte Jackie igen, vill bara pussa den fröken blööööt!! BITE ME!

REBELL!


Charlee!

Charlee du är min, jag kommer att äta upp dig! Bokstavligt talat! Raawr, jag spinner likt kissekatten i din närvaro!

Psycadelic.

Jag har inga vänner, men jag har många bekanta. Men det finns ingen som jag saknar som Svinto. Jo frugan och min man ligger på första plats, men Svinto vet precis allt om mig och var jag kommer ifrån - and she like what she see! Oavsett om vi står inför en trökig uppgift, så har jag alltid ruuligt med henne!

Bloppis på ingång! Städning på utgång!

Då har man kidnappat Svinto igen! Vi skall sortera all skit som jag skall sälja av under tjejmiddagen! Har 37 st korsetter lixom som aldrig kommer till användning. Och inte på tal om skorna, har 93 par som mer än hälften aldrig har kommit till användning. Så istället för att trycka ner all skit i ett överfullt källarförråd så säljs det på bloppis.
...såhär ser jag ut nyvaken, såg nästan lite gullig ut, men ni anar inte hur svettig jag är hahaha...det finns ett hemligt trick för att dölja hur sliten du egentligen tordes vara, och det är att le med ögonen!

kåtmusen!

Jag och min prinsessa drog till Curres ikväll och shakade, vi hade verkligen fett kul så länge det varade, innan kåtmusen smet som vanligt. Och duktiga jag spelade ingenting! tyngaaaaste!! Världens bästa bebsi skjutsade oss dit, tusen tack!


Ali & Sessii goes big EGO!

Igår så mötte jag upp Ali för lite deeptalk, vilket faktiskt var mycket givande. Han är en fett schön person med båda fötterna på jorden! Och de senaste dagarna så har vi verkligen knytit band och kommit varandra närmare. Han är en fin människa och sanna mina ord när jag säger att jag kommer att lyfta honom till skyarna!

Waka waka ää ää!!

Värdelös fredag, men jag fick träffa Sami iallafall, vilket kompenserade all skit! Och jag kommer även att tillägna ett inlägg till min "herren på täppen" Charlie! tiihii... Pyttelite dans, och ingen sång erbjöd denna kväll. Men lyckligtvis så träffade jag på Christoffer - det är en fin person det serru!


Jealousy's the ugliest trait.


Blekfisen goes brownie!

Hunnit med en 28 minutare i solariumet också, känns schönt! äntligen så har jag hunnit med någonting för min skull! man kan jue inte skylla på vintern och vara en blekfis, whaaat yoooouu gonnaa doooo about it!

Hard workers!

Jaha, ännu en arbetsdag avklarad.....hade skit ruuuligt idag med både chefen & alla anställda. Finns inget bättre än att ha en bra arbetsmiljö samt kollegor, det får en att växa  som person när man både ger respektive får feedback utav sina kamrater.
Har varit i älta, slussen, centralen, hötorget, gamla stan, mariatorget, slussen, gullmarsplan, bollmora, tyresö centrum, koriandergränd, och sen tillbaka till hooden igen. Känns skönt att ha allting avklarat!

Barnvakt åt tyngaste bajsblöjan!

Kvällen i lite bilder, precis hemkommen efter ett sjudundrans flängande idag, då ringer frugan mig och behöver en babysitter pga ett jobbmöte. Och jag dör för Charlie, så det gör mig mer än tillfreds. Vi röjde runt lite på ica, hämtade ut 3 st avi, köpte mat & såpbubblor.
Sedan blev det lite egopics på trollungen och mig, fick slåss om vem som skulle stå i centrum fifan. Men kul hade vi, innan vi åt lite fruktsoppa & kröp ner med välling i soffan. Stackarn är täppt i näsan, så hon snarkar värre än en karlakarl. Mysfröken och jag har hånglat lite och legat sked under filten!
Osminkad bild på Smurfelina, la upp fler förut. Men har inga bilder på denna datorn, så det blir lite svårt!

Shhh....shut up and drive!

Jag har skaffat en klon! Eftersom att det är så himla mycket som jag behöver få gjort, men inte lyckas hinna med. "Like I said before, I got so much to do but so few people to do it for me!"
Mina fyra händer på bilden alltså, och där så ser man även nya gadden lite. Dessvärre så måste jag fylla i den igen, vet inte vad det beror på. Hade jue ingen plast på, men brukar mest ha den för syns skull när jag lämnar tatueraren, och sliter av mig den sen då plastfolie ger mig lite obehag.

Lost in translation!

Igår var jag vilsen. Mådde verkligen på tipp-topp hela morgonen och resterande kväll. Såg på nyheterna - lokaltrafiken, där dem sa att man fick solen i ögonen på vägarna, att så minimala ting likt en gnutta ljus kan ha en sån positiv inverkan på folk är tämligen försummande.
...men mot kvällen så greps jag utav panik, vet inte riktigt varför, men den kändes nästintill påtaglig. Jag var glad, stolt över dina handlingar, men greps ändå utav en otäck känsla, att det måhända var fel beslut som du gjorde. Måhända för att jag levde mig in i situationen och kände efter själv, hurruvida jag hade tagit ställning till detta... :(

Qäten mä Qlös!


Bilden är från förra lördagen på slakthuset! Du hittar den på www.nojesguiden.se bland klubbfoton, och därefter slakthuset. Tyckte att dem hade ett schysst objektiv så bilderna fick lite rörelse. Hade min nya långklänning på mig, och gjorde succé ute i vimlet, men främst när Sessi did her moves on da dancfloor! Aoooutch bitches! ;)


Min flickvän & man!

Världens finaste flickvän och pojkvän ringde hem mig från jobbet, för att bjuda sin prinsessa på finfint krubb á la Daria! Min reservfamilj tar verkligen hand om mig, dessvärre så somnade jag till och med innan lilla trollungen Charlie, men blev väckt utav att den änglalika varelsen hade trasslat in sina små fossingar i mitt burr - tötnosen!
Näää, nu så blire ett avslappnande bad & tända ljus! Det har jag gjort mig förtjänt utav...

Vita - Östermalm - Ny look!

Igår så fick man då gå en halvtimme tidigare från jobb, för jag hade jue som sagt en viktig frisörtid hos världens bästa Sandra - min frisör på VITA! Hon har alltid fria tyglar och lyckas aldrig göra mig besviken.
Mitt hollywoodsvall känns som på-nytt-fött, nästintill för bra för att vara sant, så glansigt och totally freeesch! Vi har klippt cirkus 2 dm och började med att lägga en mörkare bottentoning, och tvättade sedan i blondering i topparna. Så det går nu från mörkt till ljust, istället för tvärtom. Super flashigt! Dunder nöjd!
Gårdagens jobboutfit var ytterst casual för att komma från Snuffsan, brukar dock köra på svart kjorta till kostymbyxor, men men...

You don´t know trouble, but I'm a hell of a scandal!

Fröken kisar, oförberedd, men förväntansfull. Är redo att öppna ögonen, har legat och sugit åt mig all energi och feedback, som två genuina bestående själar har tilldelat mig. Tusen tack Sami och Koala - ni har tagit bort min blyga charad som egentligen inte tillhör min karaktär. Jag är tillbaka starkare än någonsin. Och vet ni vad, jag är hellre ensam än i dåligt sällskap. Jag har inga vänner, PUNKT! Endast bekanta, och det bästa utav allt är - att alla backstabbers kommer att bli ytterst rastlösa nu. Jag vänder er inte ryggen igen! Jag tillhör inte er flock, kan inte leva upp till de falska ideal, där ni går över lik för lite smuts i handen!
Jag tillhör ELITEN med de likasinnade individerna som jag har valt med omsorg.
LIKA BARN LEKA BÄST! - Lojalitet, mina honor och kräk!


Ny epok!

Igår så kom jag underfund med en sak!
I´m the best - fuck the rest!
Jag skall sluta att basera mina framtidsval på andra,
sluta att ta hänsyn och reducera mina karriärmässiga drömmar.
Nästa tåg kommer jag garanterat hoppa på, oavsett relationstitel eller familjärt behov.
Får jag ett erbjudande som jag finner tilldragande, en möjlighet att avancera mina äventyrliga dagar,
så är jag färdigpackad till bredden - med eller utan er vid min sida.I have a heart I swear I do!

Jahapp, då har pappsegull snackat hål i huvudet på mig - skämtosido! tiihi
Glad att få höra hans röst, gör det alltför sällan faktiskt!

På måndag så skall jag till världens bästa Sandra, min frisör på östermalm. Hon förtrollar mig till en prinsipesa, helt fucking gorgeous! Är så taggad, exalterad över måndagen. För hon får alltid fria tyglar, att experimentera med mitt kaluffs! Vill göra något nytt, fräscht, med lite edge i! Kommer bli tungt!


My readers!

Idag skall det klippas fingertoppar! Jag mår skit bra idag!
Ställde klockan, gick upp i tid, rutiner mina älsklingar! Det är hemligheten!
Jag mår bra idag! Det är jaktsäsong! Jag lägger mina sista krafter på att göra rätt för mig, för jag vet med all säkerhet att jag har ryggen fri!

Puss på mina små kycklingar! tiihii...

Ska börja uppskatta mina läsare mera! Om jag skulle ha lite tävlingar, måhända en gång i månaden. Vad skulle ni vilja vinna? Tell mee...ni förtjänar allt, eftersom att ni har haft tålamod med mig och mina humörsvängningar! haha


Bootylicious!

Hälsan går före allt, jag hinner aldrig stanna upp och hinna känna efter, hur mår jag egentligen. Kroppen är inte i sitt bästa skick, men helt ok? Eller? Nej, jag pressar mig själv för hårt. Det är därför min kropp lägger av. Kan sova i 24 timmar med över 40 graders feber. Psykisk påfrestning sliter mer än du anar!

...ta vara på varandra...det skall jag iallafall börja göra!


Snäck hotell!

Jag & Kribba pratade om att dra till gotland, över helgen bara!
Vi båda är vilsna, trasiga, trötta.
Vi behöver slappna av, heala oss själva, isolera oss från omvärlden.
- Tänka efter! Vad vi vill med våra liv, rannsaka oss själva, och skörda bland bekanta. Vilka vill vi ha i våra liv, vilka bringar oss styrka ?

....tror det kommer att vara nyttigt!....


Sami, lyssna, förstå, och analysera!

Samii, det finns så mkt jag vill säga till dig! Papii chulo riight!
Jag är så ledsen att jag stöter bort all god energi, men jag känner mig så ovärdig. Du kommer nog aldrig förstå hur skadad jag är invärtes. Och det är du som får ta stryk för det. :'(

Jag vill lysa igen, stråla utav glädje, bidra med någonting - vad som helst, bara du får ett leende på läpparna och att min närvaro ger dig en hjälp på traven.

Men jag backar omedvetet, för att jag vet att jag skadar dig. Jag vet inte om jag är redo att skänka dig världen! Såsom du förtjänar för en gångs skull, stå i rampljuset!


Mina små änglar!

Dessa två gryn, mina små trollungar - det var likt en morot, en drivkraft att fortsätta kämpa. JAG ÄLSKAR DEM UTAV HELA MIN SJÄL OCH HJÄRTA! En gnutta närhet, kärlek, skratt från deras små kroppar, det kan jag leva på i all evighet. Varför kan ni inte finnas vid min sida dag som natt?! Jag behöver er mer än någonsin, för jag kommer att lyfta er till skyarna! Ni är mina små änglar! Jag behöver er för att vara kapabel att andas, ni är mitt allt!


Vem är jag!?

Varför tycker jag om sjöjungfrur så mycket?
Rädda mig........eller tillhör jag den kategorin?
Jag trodde det var jag som fick det bästa utav två världar!?
Vill inte att ni skall vara obekväma i mitt sällskap, känner mig i vägen.
Försöker enbart att visa hur synliga ni är i mina ögon, min räddning måhända!? :(


Jag väntar på dig dag som natt!

I torsdags så var jag väldigt hurtig, gjorde bra ifrån mig på både jobb och mötet därefter! Sen mötte min babydoll Vanessa upp mig för lite rödtjut, och ho drack en kaffe dåra, eftersom att hon skulle skjutsa mig hem. Gålö nästa anhalt! Myspys definierar jag min chillkväll med tahaaa... ;)

Step up to the streets!

Då gjorde man 150 sit ups vid sju tiden imorse, tung man är! haha not!
Men imorgon bitti så blir det 250 sit ups, det är bara att bita i kudden och stå i.

2 nya tattos!


- OooOooOppss I did it again!
Dagen efter erotikmässan vaknar jag upp med en ny gaddning.
Den är fucking FABOULUS!

Har även kirrat en till tass längre ner vid svanken, en fortsättning på min tatuering på ryggen. 4 har nu blivit 5 tassar!


Tiara är min gudinna! Shhh..

Det finnes inte ord för hur mkt jag saknar dig! Så mkt att det gör ont i själen! Du var mitt hopp, min ledstjärna, förebild, krigarprinsessa men främst min systra mi, som vandrade hand i hand med mig genom stormiga förhållanden. DU fick mig... att återigen lysa, med bara din närvaro så växte min självkänsla inombords. Jag jobbar arslet av mig nu, och sparar, så att min fruga kan få skeda med mig i VÅRAN, inte min, utan våran crib! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Behöver dig!


Face the fact that im only human!En bild säger mer än tusen ord, så nu slipper jag skriva långlöpande texter med innehåll, som kan uppfattas diffust. Så jag har suttit och klippt & klistrat lite för att få fram budskapet. "Min söta lilla apa!"


Krims-Krams & mer därtill!


Köpte även en sockersöt sminkbag i babyrosa tyg med svarta skinndetaljer.
Jag sliter ut minst 1 sån här i månaden! Så för många kan man inte införskaffa sig!


I want to marry the night!

Två nya impulsköp under en oerhört besvärlig dag, med mental stress. Då fick dessa två skönheter till silverringar råda bot på sorgsna ögon, dagens medicin lindrade likt plåster på såren.


På kvällsmenyn!

Ikväll så blev det fläskfilé i ugn med gorgonzola, som jag hade brynt i smör i stekpannan dessförinnan. Gjorde även egna klyftpotatis med palsternackor, morötter & flingsalt. Och en smarrig sallad till med rödvinsvinäger, olja & citronpeppar, alternativt rhode island dressing. Men jag föredrar faktiskt när salladen är lite syrlig och salt i smaken.

Prova på detta...så himla smarrigt!
Är verkligen en "sucker" för gorgonzola!


Tingle bronzing 28 min!


Åh vad jag har längtat, blir en 28 minutare imorgon bland mina blåa lysrör.
Och med den smärtsamma tingle-cremen som kryddan på moset.

...känns som evigheter sedan jag dejtade mina lysrör nu, ska bättra mig - jag lovar!
Det är ingen idé att bara sola någon enstaka gång, om man inte underhåller färgen.
Tycker jag nästintill ser krassligt ut när jag börjar bli blek, ser betydligt fräschare ut med en lyster på huden, så skärpning alla blekfisar nu under vintertid - it´s no excuse!


Smile away the weakness, whore!

Har en oerhört jobbig dag framför mig imorgon.
Så pass oönskad att jag har tagit ledigt från jobbet!
Håller tummarna!
Men det skall gå bra......man måste stå för sina misstag!

Har burrat in mig i mitt duntäcke, känner mig ensam.
Tänker på dig dag som natt!
Vet att du finns där!
Men ändå så långt borta....jag försöker vara stark!
Vet inte hur jag skall klara mig utan dig vid min sida.


Ögongodis!

Fick verkligen finfint besök på jobbet idag, utav Sandy!
Det är en utav de vackraste varelserna som mina ögon har fått beskåda!
En riktig ögongodis!


Me, myself and I!


Sitter och kollar yrkesutbildningar just nu, är så sjukt taggad & sugen!
För jag har bara mig själv att tänka på just nu, Egolina! ;)

Jag känner att jag inte får ut tillräckligt utav mitt heltidsjobb, jag vill sååå mycket mer!
Jag ska verkligen slå mig oberoende alla andra, för en vacker dag står du helt ensam.
Likt jag gör idag, och då skall jag stå på mina egna, stabila ben,
utan blott en tanke på att be om hjälp!


Casino Cosmopol!


Ingen klass på mig huh? Du vet inte vad du dillar om ? Jag har märkt att folk går över lik för lite smuts i handen, (publicitet/pengar/materiella ting). Giriga, självupptagna dickheads är ni. Jag avundas dock dem som ser kunskap som rikedom, överambitiösa personer går jag ner på knä för! All credit till dem som verkligen försöker. Sen så är det oväsentligt om man är raketforskare eller jobbar deltid på donken. Vi är alla likvärdiga, och så länge som man har gett sitt yttersta för att nå till sina drömmars räckvidd, så är man en vinnare i mina ögon!

Vill bara avsluta detta inlägg med att jag älskar mina readers!


............


Uppdaterat Vanessa, enjoy?

Jag kommer att få all tid i världen till bloggen igen, för nu så är det ingen bumbibjörn som tar upp mina tankar, it´s all Sessilurfilluren! Funtar dock på att köpa antingen en ipad eller en iphone 4s, så att jag kan bli duktigare på att uppdatera!! tiiihhii, vad skulle ni tycka om det! Fick skäll utav Vanessa igår, angående mitt dåliga uppdaterande - shame on me! tsss... men du är skyldig mig världens coolaste vantar din åsna! ;)


Återförsäljare för Mary Kay?!

Carina kom förbi mitt jobb igår efter första rushen, hann dock bidra med lite matlådor och ett kortare samtal över en cigg. Vi har varit grymt oense och haft en grov dispyt dessförinnan, men just nu så har vi knytit nya band. Tror på ett sätt att vi behöver varandra!

Skall måhända bli återförsäljare för Mary Kay, så vad säger ni, vill ni ha hem mig till er, där jag presenterar oslagbara produkter från mitt absoluta favoritmärke? Något som skulle vara intressant?


Fåfänga!

Jag laaackar ur på falska fittor som tar upp min tid, tacka gudarna för mina riktiga vänner som verkligen fanns där igår, efter att man fått gjort en anmälan alldeles allena. Tack Kribba, du är guld värd i mina ögon!

Inte tid för charader, tid är pengar, och det är något som jag verkligen skall värdera numera! Lägga all energi på mitt eget välbefinnande, precis som Tiara sa till mig nu på morgonkvisten - my wifey!

 


Slutlekt!


Fått svart på vitt att jag är "nobody" i dina ögon, och att du uppenbarligen är en pajas i mina ögon! Överger man sitt fruntimmer? Jag överger inte mina honor iallafall!

...vet inte...men jag har ingenting mer att säga!
Vi spelar inte i samma liga du & jag!


RSS 2.0