Clownen i skåpbilen!Bortgånget.

Jag lever i en fasanfull mardröm, där jag har utpekats som det sårbara offret. Ett lätt byte för sådana som gärna sargar andras leverne. En gammal schattering, finnes inte längre i synfältet och sangviniska själar är för länge sen bortgångna och glömda för det mänskliga sinnet. Nattas med en gnutta obehag, att morgondagen inte finnes till min beskådning. Rädsla...


You have to realize that i am only human.

Man kan inte ändra det förflutna, men man kan definitivt påverka framtiden.


You and me against the hole world.


Världens mysigaste 1 års dag tillsammans med baby love J! Fick en dörrknackning och en minut senare så stod vi och kysstes i hallen med en bukett med rosa rosor i famnen. Tusen tack älskling, du fick verkligen mitt hjärta att smälta, tack återigen, kände mig som världens lyckligaste kvinna just i det ögonblicket! <3


Kinesiska ambassaden.

Förra veckan så var kinesiska ambassaden på jobbet, då var det stressigt kan jag lova. Trots en fullsatt restaurang så skulle allting klaffa och vara felfritt. Men jag tror att sammarbetet på jobbet gjorde susen, och imponerade någorlunda. Allting på denna tallrik är alltså mat och ätbart, ett ätbart konstverk.


The red head monster.


Igår så var jag med "the red head monster" Dixie, lillsnippan! Hon hoppade på samma buss för att fika i det stormiga vädret med mig. Käka lite och bara relaxa efter en tuff arbetsdag. Kollegan har inte dykt upp på två dagar nu, men slog kassarekord dock! Subban skall få smisk! På stjärten! <3


ME LOVE YOU LONG TIME! ONE YEAR!


Du är mannen i mitt liv, jag älskar dig så oerhört mycket, så att det blir fjärilar var gång du omfamnar mig. Du har erövrat mitt hjärta och tagit mig med storm, jag vill pyssla om dina inre behov såsom lycka och bestående kärlek!

....nu så är det 1 år, och vi börjar på ett nytt kapitel i vårat liv, där första dagen har start idag! ME LOVE YOU LONG TIME!


Big brother ikon?!


HAHA polaren från tonårstiderna i kungsan och partaj här i hooden, deltog jue i Big Brother! Super härlig kille som är en tvättäkta teaterapa med många bollar i luften, så jag är inte förvånad när jag ser han dyka upp på liknande föreställningar. Grym dansare, en lirare som vet hur man kan röra varena fena i kroppen! Synd att du åkte ut gubben, men du klarade dig långt! Såg programmet för första gången igår, när någon brud satt och grät ut hela sitt hjärta efter Nicky, jaaa sådan player är han? eller enbart väldigt eftertraktad bland småflickorna? ;)


Joker - Smurfelina - Dixie - Koalan.


Suttit och myst hemma hos Koalan, med älsklingen Joker och Dixie. I princip lyssnat på någon form utav smurfhits, eftersom att Kribbs utbud inte är något att hänga i julgranen. Vi tänkte ta ett glas vin, men varenda kotte tycks ha spillt ut sina glas över hela bordet, mattan, eller lyckats att dricka med sina egna fimpar i - lyckat crew vi är alltså, oslagbara!


Pocahontas leker kurragömma i limegrönt ikväll.Bortsett från alla enorma buksmärtor under dagens förlopp så har jag haft super duper mysigt med Dixie Crystal Rose. Tack stumpirumpan, för roligt och lite halv galet sällskap! Det behövdes under denna dötrista process som jag genomgår!

...me love you long time...


Eva & Adam kliniken.


Läpparna är teeny weeny igen, crap! Dags att fylla på så småning om igen, men min nalle björn Musse skulle ge mig det i present eftersom att han har startat ett sammarbete med dem, och för att han är världens snällaste. Vi har känt varandra sedan uråldriga tider känns det som, vi skulle till och med fira jul ihop med min familj där ett tag, en utav dem bästa vännerna!!

....men saken är den, presenten skall ersätta alla födelsedagar och jular som vi har missat nu, så vad ger jag en ung lirare som redan har allt ? i klädväg ryms tydligen inte en enda pryl haha, skrytmåns!! Hjälp mig sötnosiga raringar att komma på en personlig och uppskattad present!


An angel from above.


Lilla charmtrollet ovan, ville lägga sig ner och dööö imorse. Hon väcktes utav sådana massiva smärtor, som jag inte trodde att jag skulle kunna uthärda trots mina utskrivna smärtlindrande. Ingenting rådde bot på smärtan, och det kändes som maskineriet invärtes arbetade för fulla muggar, aaaaooouutch!!

Gråtit floder idag, det emotionella planet har fått ta emot mycket stryk under denna processen. Men nu så är det över, och det var varken vad vi ville eller hade valt för ett halv år sedan. Men det kändes som att det var det enda rätta, mer ett tvång från påtryckande utomstående om jag skall vara ärlig.


Dresscode!


Gårdagens outfit som jag slängde ihop i sista sekund, blev en spetsbody från gina tricot, med en überläcker svart kavaj till, dock inte exakt den på bilden, min har svart spets på sig och är bara så himla gorgeous!

Vad tycker ni om min väldigt simpla fredagsutstyrsel!?
Ledigt men superfräääscht!


Skogsfnasket <3 Smurfelina.


Jag spenderade kvällen med världens mysigaste vildkatta vid namn skogsfnasket, lagom charmerande va!? Hon har dykt upp i bloggen med jämna mellanrum, i väldigt udda och unika blogginlägg. So whatever!

Vi myste i överflöd, drack lite vin, klädde upp oss till finfina prinsipesor. Pallar dock inte vidareutveckla kvällen, blev en sväng på puben, inkasserade några hundralappar, busade och träffade mycket folk hemma hos Kribba. Tusen tack till alla för erat enorma stöd, men främst till min lilla ronja rövardotter på bilden!


Miss lonely in the dark shadows.

Smääääärtååångeest!!!
Känner mig ensam....
kändes som någonting brast invärtes imorse,
jag går igenom mer än vad min kropp klarar av för nuvarande.
*hänger läpp*
sjukhuset den 4 april igen då, ooorka!


Mjaaau.


Get fit or die trying.


BAD ATTITUDE!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på mitt uppförande!


RIP NATE DOGG!


Dagens Quiz.


Omröstning i bloggen! Kan man sätta ett pris på chärleken? Och hur högt är isåfall detta? Eller går kärleken helt i första hand? Vill höra era åsikter och tankar omkring detta!


It´s all about the time.

8.00 barnmorskan... 10.00 tyresö arbetsförmedling (dålig service) 10.30 buss mot gullmars... 11.00 anlände till jobbet ... bokat tid på torsdag till läkaren ... 15.20 drack soja ... 16.00 slutat för dagen... 17.00 laga mat och kladdkaka till älskling...


Hämndmakerskan! ;)


Sataaans fruntimmer på jobbet, som lurade i mig två djupa stora matskeda som man äter asiatisk soppa med, dem ser typ ut som små skålar. Och nej, skölja ner med läsk hjälpte inte ett skvatt, inte godisbiten heller. Och mitt upp i all skadeglädje á la Gila, häver damen ur sig: - See, jag har typ gjort dig en tjänst, för nu har du fett med bloggmaterial jue!

...får dränka henne i diskhon på jobbet imorgon!...haha


She had the hottest essence.


I got the pussy so I make the rules!


Kvinnodagen - fettisdagen!


Glömde att lägga upp bild på förra veckans kvinnodag, då det även var semeldagen och pannkaksdagen - fettisdagen! Gila på jobbet drog iväg för att införslaffa lite semlor för oss som jobbade ute på fältet så att säga haha, lite ego gentemot dem andra kanske, but who cares! 170:- för 5 semlor, inte illa pinkat alltså! Dyra grejer det dära haha!


Arbetsskorna.


Världens bästa mami, som är överlycklig över min framfart på jobbet, lät mig välja ett par schyssta arbetspjucks inne på stadium. Vi tänkte införskaffa oss ett par från ecco, men jag tyckte att det var onödigt. Min mamma tänker mer på min hälsa, medan jag tänker mer ekonomiskt haha. Det är en inbyggd faktor som jag har antar jag, dessa söta fjollskorna kostade 199:-, super sköna, och supersöta 36!


Don´t play with a girl who knows how to play it better.

hahahaha, oooouuff finally ger det resultat att kontakta myndigheter! Jag + älskling, vet preeciiis vem det är som har skrivit dessa kränkande samt hotfulla kommentarerna! Och extrema åtgärder kommer att vidtas nu, woho! Känns som att vi har vunnit på lotto. I dem lugnaste vatten - simmar dem äckligaste fiskarna, riiight!? Och att det är en relativt "närstående" som tagit sig friheten att skriva dessa, känns nästan självbelåtet.

Som svar på era kommentarer: Publicera ren dynga i kommentarsfältet? - njae, inte riktigt så systemet fungerar utan en anmälning hjärtat! ;) Och hur folk ser på mig respektive min stora kärlek? - det rör mig inte ryggen! Keep talking!!! - You just making me famous! All publicitet, och nu menar jag ALL publicitet är positiv, eftersom att du enbart gö r mig betydelsefull, intressant! Oavsett om det är negativa saker du förmedlar, så betyder inte det att det är sanning, utan det kallas förtal samt kränkning med juridiska termer. Och de som känner mig vet vad som är sant och inte, så detta gör dig enbart till förlorare i ditt eget spel, med mina reglar såklart! Don´t play with a girl who knows how to play it better.

LADY & LUFSEN!


Words won´t come easy.


jag vänder och vrider - skapar intriger, fuck alla katter - för jag e en tiger!


I lick the gun, cause revenge taste so sweet.

haha, sen jag började jobba så somnar jag otroligt tidigt på helgerna, och vaknar i lagom tid att dra till jobbet, seriöst, what the fuck! Jag är måttligt irriterad, känner en smaklös sinnesro bildas inom mig, en bubbla som spruckit med dynamisk kraft. Vänskap? Hur definierar ni vänskap? Är det något som ni någonsin har stött på eller upplevt? Eller klingar det lika främmande i era öron som mina?

Precis när jag tappade tron på mänsklig empati, så dök en helylletjej från "an other space" upp spontant, och fångade mig med storm. Hon känns så genuin, ända ut i fingerspetsarna så får hon mig att tro på mig själv, att jag betyder något i andras ögon! Gila, få inte luft nu! För då äter jag upp dig på jobbet, fattaruuu?! ;)

Damn girl, shame on you!


Jidder och jadder! Plats, sitt, vacker tass! Jag är less på att folk bollar med mig likt en marionettdocka utan egna behov och känslor. Jag kan inte släppa allt, ge upp min egen schattering för att EN person förväntar sig att jag skall lyda en order. Jag är 22 år gammal, sedan när är man myndig nu enligt svenska samhället?! Börjar ifrågasätta mitt liv skarpt alltså!! Och rensa ur lite gammalt pattrask från vännerlistan står högt upp på önskelistan nu! Det är nog det allra viktigaste för mig, om jag skall slippa bli huggen i ryggen igen!


Wrong answer, biaatch!


Godmorgon skit dag! Blev väckt fett med tidigt utav solen, solen uppskattas dock oerhört högt, men allt annat pissar jag på idag. Ser jag road ut på bilden? Lagom munter sådär vaaa, nääraa, jävligt pissed off!! Lättretliga Sessan idag vill inte bli kontaktad utav er dickheads därute idag, låt mig vara så är ingen större skada skedd, bortsett från förtroendet.

 Så har man lagt sina sista pengar på presenter till en snoris som undanhåller rätt grova saker för en, oavsett vad så tar man aldrig andras rester, i största synnerhet när man står så "nära" varandra, och har ett långdraget förflutet med denna personen. Ljusa men trassliga stunder, som involverar denna lilla individ. Fett sne, fett med besviken, men ändå inte förvånad. Inte ändrat sig för fem öre, men du visade dock var du vill ha mig i ditt liv, väldigt utanför. Stå ditt kast då, eller våga ge dig tillkänna! Jag skiter i vilket sanningen är, vet dock om den, men det rör mig inte ryggen. Det som sticker i mina ögon, är att du ej vågar bemöta mig med sanningen. Varför skäms du?


This is how we do!

Jag och min Shrek! Gulle dig, har fyllt år och grejer...och festat loss på Monday bar kryssning! Så avis, men nästa år så shakar jag med er tjejer och gör vattnet osäkert!
Nej, nu så skall jag möta mamma för lite mys och allsång på skansen! ;)

All dressed up in black.

Het på gröten, jo tack jag vet! En tuff brud i lyxförpackning! Kvällens outfit förra helgen!

PrimaDonnaaaa!


Satan i gatan! Überledsen! Missade älsklingen D´uvlees eller skall jag kalla henne triss i spader, hon uppträdde på Göta källare. Det var i onsdags förra veckan som evengemanget stod i centrum. Stod på listan men kom bara inte ur sängen, helt enkelt. Vid 00 snåret så bjöd min partypingla på moves som är i en klass för sig. Men har sett hennes kropp i rörelse när vi var kollegor på erotikmässan, vi jobbade dock för varandras konkurrenter men storhandlade hos varandra och personkemin klickade diiireeekt!!

....sorry pumpkin, måste styra lite mer honor till mig, så jag har någon att dra med på sådana här spektakulära saker som jag gått miste om. Så boooring att ständigt dra ut med grabbarna....

MJÖLKA MIG!


bröst - CHECK!
rumpa - CHECK!
mage - NOT OK!
ben - duger i krig!
former - CHECK!
ansikte - njaaee?!


D.E.L.I.C.I.O.U.S!


Har suttit uppe hos koalabjörnen tvärs över gården sedan 20 bläcket med älskling, har lagat svinstark wok med sambal nudlar - delicious! Det uppskattade grabbarna grus som faaen!

haha, förövrigt så har jag legat nerbäddad i soffan och enbart myst och skrattat så mycket att jag var nära att göra på mig! Detta är banne mig första vita kvällen på 2 år haha tungt! Arbete bidrar även med goda rutiner och dämpar tämligen dåliga vanor!


Walking in the darkness.


Oooj ooj ojj,

man är jue sådär lagom kaxig efter en veckas jobb, man går omkring på snålenergi lixom och är övertrött. Ber återigen om ursäkt över bloggpausen, men jobbet har gått galant, det är när man väl kommer hem man signar ut alltså.

Första arbetsveckan avklarad!

Nu så är första arbetsveckan avklarad, och bebisen har mött mig i princip varje dag på jobbet, hann även luncha ihop med mongolisk samt sushibuffe, inte för att någon utav oss äter sushi men ändå! :) Resterande mat var gott! Jag stormtrivs verkligen på jobbet, och allt är verkligen Gilas förtjänst, älskar den tösabiten fastän att hon tycker att jag är knäpp med glimten i ögat!


I löv3 my r3@d3r$!


Jag älskar mina läsare! I love my readers, almost everyone!
I found this in my guestbook, and I was sooooooo damn happy! Thx darling!
Keep up reading and following my blog!
Best regards Sessan! ♥ :)

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

True friends is hard to find!

Liv & tjockmadde på bilden, supersöta töser som jag älskar otroligt mycket! Saknar som satan!!

Tnx mamii!


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Världens bästa mamsegull hade överraskat med världens bästa foundation, som kommer från nivea. Den är helt klart en klass för sig, då den faller naturligt och väldigt mjukt på hyn. Super skön att bära! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Och hon köpte även en super fräsch rouge från isadora, tycker faktiskt om dessa från isadora, inget märkvärdigt märke överlag. Min mamma är världens bästa! Imorgon så lägger jag upp bilder från dagens mini-shopping och den råballa klockradion som älskling gav mig, för att gratta för det nya jobbet! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ bang bang Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Sockertoppen som är min kollega på nya jobbet, tack för ett super härligt arbetspass ihop, ses imorgon stumpirumpan! Vare sig du vill eller inte... ;)


Painted boobies.


Tuttar och mer tuttar, jaa tack! Bild från myskvällen hemma hos mig med trollungen, mitt lilla skogsfnask Ida sommarvisa. Hon har märkt mina pattar för livet! Aaaaah...
...saknar min håriga fröken fräken!


Chockad - nervös - ängslig - rädd - osäker.


Nu så skall jag lägga mig i badet, och pyssla om mig lite. Behövs verkligen efter dagens slit. Hade tvättstugan innan jobbet, berättar mer om min första arbetsdag under kvällen. Men behöver bli lite ompysslad efter dagens information. Det blev som ett bryskt uppvaknande, som jag dessutom måste ta ställning till nu nu nu innan det är försent. Tusen tack Angelica för all din hjälp! Tur som har dig!


Boom-sick-a-Boom!


Min mage må vara världens sötaste...men snart kommer den vara full utav bristningar och växa!

Oh YES!


Pain makes you stronger. Tears makes you braver. Heartbreak makes you wiser. So thank the past for a better future.


The show must go on!


Jag tänker inte slösa bort en minut till på energitjuvar som stjäl så mycket som din ork och viljestyrka, såväl som dina ägodelar. Känns som att jag har slösat bort ett helt "liv" på dickheads som enbart bringar negativ laddning i luften runtomkring. Skall numera se mig som en egen individ, trots dina nervärderande gester. Och kommer härmed enbart att befinna mig med personer som tillför mitt liv något. Jag skall inte förlora eller gå miste om saker i andras sällskap, tvärtom!

Jag skall vinna glädje, ambitioner och nya livserfarenheter!


Söker den glada flickan jag dessförinnan tilläts att vara.


Tänkte lägga upp bilder från denna händelserika helg, där många har krypit till krita och lekt med andras välbefinnande med sina näbbar och klor. Nu så tar vi saken i egna händer och gör rätt för oss, ta våra materiella ting om det bereder dig sådan glädje. Kan dessvärre inte lägga upp bilder på kvällens händelser, eftersom att jag har blivit bestulen på mitt minneskort.


Powerpuffpinglorna!


Sötaste tjejen i världen är jag när jag ler med både kropp och själ! Har njutit utav päronsplitt x2, cancerpinnar & nytt fräsiigt nagellack! Toppengreat! Inväntar bara en sen älskling nu, och pratar med min powerpuffpingla Fritzi!


biff szechuan + marinerade "ribbs".


Stötte på kändisfrisören Bobby idag, hotstuff med schyssta kläder säger jag bara. Rolig kille det där! Mamsegull mötte upp mig i stan för att fira lite, alla framgångar som sakta men säkert har krypit fram nu. Så hon bjöd på krubb i stan på valfritt ställe. Jag åt älsklingsrätten biff szechuan, och mamma åt marinerade revbenspjäll med pommes och olika röror. Och portionerna var verkligen king size, nästa gång så delar vi! Drack enbart vatten till mitt starka och mer kaloriesnåla meal, credit till Sessan.

Så himla mysigt med lilla mamma-dotter tid. Det var efterlängtat!


Bambu city drottninggatan!


Åkte in till halv 3 idag till drottninggatan, mötte världens bästa Osman. Han hade nämligen spikat en arbetsintervju till mig, med bättre förmåner - tider - lön - framtidsutsikter. Känns som att jobben bara ramlar in nu, och faller på rätt plats. Intervjun gick galant, över förväntningarna!

Så på måndag börjar jag på bambu city, heltid som kassörska, 10-18!
Som Jackie Ferm skrev i sin blogg, tror inte ens hälften utav alla bloggare skulle klara av ett vanligt jobb i kassan på ICA!


Nytt nagellack x2.


Köpte detta graffiti nagellack idag på hm, ett i rosa och ett i mintgrön. Skall testa detta och ger er sedan mitt omdömme. Man lägger ett nagellack som grund, vilket som helst och du väljer själv färgen. Sedan applicerar du ditt grafitti nagellack över, som sedan spricker upp i ett läckert och unikt mönster. Ca 70:-


Make love not war.


Godmorgon sunshine! Idag skiner solen på alla glada och trevliga människor, för att uppmuntra dessa till att älska varandra. Jag blir alltid lika lycklig när jag ser respektive känner solens varma strålar möta mig. Så idag är tveklöst en toppengreat dag! Håll i hatten!


Diettips: Varma koppen!


Med start imorgon så påbörjar jag min diet, veckovis. Får se hur det fungerar! Kommer att testa endel dieter nu och givetvis så kommer jag att ge er tips allt eftersom att jag har testat dessa. Nu så skall jag leva på Varma koppen i minst en veckas tid, eftersom att det troligtvis inte går att jämföra dessa kalorier med den maten vi egentligen äter, flera gånger om dagen! 2-3 påsar om dagen i lite varmt vatten, nothing else skall ner i magen, jo en jävla massa vatten!


RSS 2.0