Far to pretty to giving it cheap !DIVA IS THE FEMALE VERSION OF A HUSTLER.


Rekommenderar varmt 2 tropiska smaker!

Rekommenderar varmt dessa två tropiska smakerna från Marabous limited edition. Carribbean & Mango! Dem låter otroligt äckliga, men är så sjuuukt goda!Har ni råd att offra 20 riksdaler på en vild chansning, så kan jag nästan lova er att ni inte kommer att ångra er....Det é mumma för sorken!


Trubbel i paradiset!


Eftersom att man är tillsammans med ett klantarsel med döva öron, men som ger en fjärilar i magen.
Så skall man springa på apoteket, ta med mat från jobbet, servera på silverfat, och nu försöka spola av älsklingen med högtryck, utan att han dör utav smärta. Sen lägga om alla förband, sätta på nya fräscha myskläder, innan vi sätter på någon rulle och myser.......

...men jag tror att jag tycker om att känna mig behövd, såväl på jobbet som i hemmet. För då finner jag en mening med livet!


Hanging with Akilles & Tiara!En helt vanlig lördag, solen skiner... 2 stycken glamourmodeller, en helt vanlig jycke och en kamera! Nothing else...


Radera ex-bilder.


Har suttit i över två timmar nu, och raderat bilder på mig och mitt ex, i kategorin Pyssel med älskling. Vi var tillsammans mer eller mindre i tre år, och är i dagsläget vänner, men det är ett gemensamt beslut att ta bort gamla bilder på oss.


Vi föds som Orginal, men dör som kopior!Vem vänder vindarna!?


Igår så stoppade jag i 100:- i all sin hast, när jag skulle till apoteket. Skämtar ni med mig aprilo, 3 kvitton á la 500:- vardera spottade den ut. Finally tänkte jag. Idag likaså, spelade dock bort 250:- dessförinnan, men plockade dock ut ytterligare 1500:-


Mamsen tvingade mig att spela en dubbel, på 40 riksdaler. Så jag satt och spånade lite i min ensamhet, och plockade fram två vinnare.  Hade 4 & 8 i första, dem kom på första samt andra placering. Och 12, 13 i sista loppet. 13 gick och vann och 12 sprang in på tredje plats.

........inkasserade 750:- på hästskrällenaa......


UNG & BORTSKÄMD! Tack mami!


Tusentals nailstones i 6 differenta hjul, skit kul när man gör nagelförlängning.


Miss 60 jeans, så schnygga i verkligheten! Löövee theem!


Äckligt snygga Nolita jeans, letat efter dessa i flera år. Med långa fickor längs benen.

Rosa anna sui plånbok med paljetter, super cute!


Jag väntar på dig i slutet av tunneln.


Jag är din!
Jag svarar JA, jag vill vara din prinsessa förevigt!
Bara din ägodel, vi två skall bli ett nu...


VÅGAINTEFÖRSVINNAFRÅNMIG!


Jag har inte känt denna längtan till döden på så otroligt länge.......nu så känns döden nästan påtaglig!


FRIENDSHIP NEVER ENDS THEY SAY?!


Var finns mina vänner när jag verkligen behöver dem? BORTGLÖMD?!


Do you feel passion for Me?

Haft en dunderbar dag, med så mycket mys.
Med älsklingen Tiara - ooOoOOoh hela dagen, kvällen, natten!
Har skrattat så otroligt mycket under fikan med Cruela Deville & Tessaan som slaggade hos moi.
Midsommarfirandet har varit "on the low, low!"
Men samtidigt så klagar jag inte, för det har faktiskt varit trevligt med tanke på omständigheterna.
En händelserik helg helt klart, och faktiskt väldigt nyttig.  


Glad midsommar sötisar!


Gårdagens solsken.


Allt har gått i 110 km i timmen alltså, inte stressigt utan man har fått tummarna ur röven, och till och med målat dit ett smile på läpparna. Har haft super skojsigt med min Tessii "the wild and crazy one!"

Har även legat och myst i solen på gården med Tiara & Akilles. Joockiieebooii har även joinat och satt på amstaffen solglajor, visar bild sen sötnosar!


The edge of Glory!


Fuuck, vad jag behöver en förändring, en tvärnit och sedan en omväg med nya inlärningsmetoder. Från och med idag, så kommer jag inte att ÅNGRA ett enda val, vill inte se tillbaka på mitt liv i framtiden, med ångerfulla ögon på allt som jag har gått miste om. Nu banar jag iväg på Del 1 i mitt nya liv, där ingenting är omöjligt.

...har redan lagrat lite intressanta resmål, en roadtrip utan dess like med digitalkameran och Visa kortet som packning. Lägenheter samt yrkesutbildningar. Mitt liv leker, då jag inte kan göra annat än att skratta åt de energitjuvar, som tordes byta sidor som andra byter underkläder... Jag har sagt var jag står, "att jag ville skriva ditt namn i stjärnorna," så du vet var du hittar mig!


So long backstabbers!


Möhippans program!


Denna sockersöta pinglan spöade jag rent ut sagt skiten ur, sopade golvet med henne! Men älskar min bonus-syrra ändå! Jag gjorde det utav kärlek hahaaa... ni kommer att fatta mer när ni får se bilder, får dem ikväll nämligen från möhippan som vi arrangerade till systra mi!

Start 07.00! Kidnappar syster iklädd Scream masker, var oroliga att grannarna skulle ringa snuten först, för vi parkerade två svarta bilar utanför hennes hus! haha.

Körde hennes sedan iklädd en flygardress, till Upplands Väsby till ett litet flygfält. Hon skulle nämligen få flyga, ett en-motorigt flygplan, och även testa på att styra uppe i luften.

Packar upp partytält vid namn HIPPHÖRNAN! En champagnefrulle är framdukad, käkar - myser - förevigar det ögonblicket!

Kör sedan vidare för att ha en 7-kamp som slutar med att samtliga får smärre skador hahaa....jävla vinnarskalle har vi i släkten uppenbarligen - Skam den som ger sig!

Mitt på regeringsgatan iklädd bunny kostym, tvingades syrran att tvätta förbipasserandes bilrutor vid rödljuset, och trycka upp de urringade lökarna mot rutan, så att hon fick en sedel nertrycks mitt i "valleyn" mellan pattarna haha. OMG vad sjuk hon är som ställer upp hahaaa..

Efter det klädombyten och styling nere i ett bilgarage, innan vi fortsatte vidare till båten Prins Carl Philip, för att gå ombord på en 2,5 timmes båttur, som la till vid drottningholms slott och en massa fler platser. God dryck, utsökt men äckligt dyr mat, med förrätt, huvudrätt samt efterrätt så klart! Kvittot är det längsta som jag har sett på ett matställe, och landade på 3810 riksdaler.

Avslutningsvis så blev det lite alkohol för resterande på stan, men jag fick ju avbryta min kväll! :(

I won´t complain about a Good week!


Bästa stället har jue som alla vet, ett nytt läckert tillskott i bamboo familjen sedan 4 månader tillbaka! :) Nämligen mig!
I måndags så kunde jag inte jobba, låg sängliggandes med feberfrossa och ett stort hål i läppen. Gick nästan att stoppa in en penna där, uuuäääk! :(

Kan inte stå i kassan när det läcker ur en massa kleggig sörja konstant, fick ligga och suga på en bit papper hela tiden, så att jag inte svalde all skit som dem hade sprutat in i mina läppar! Självförvållat säger de flesta, håller delvis med dem, eftersom att det sker på eget bevåg, men samtidigt så betalar man för ett resultat som man tordes få!

Måndag: LEDIG!
Tisdag: Jobb.
Onsdag: LEDIG! Sjukhus.
Torsdag: Jobb.
Fredag: LEDIG!


Inget jävla farstaglitter.


Igår så följde frugan med mig till huddinge sjukhus, och vi åkte säkert fel 5 gånger, jävligt dåliga förbindelser i detta avlånga färglösa landet. Men två kalaspuffror på vift, kan väl aldrig komma i hamn å andra sidan!

Blev en hel del vindrickande faktiskt, och flängande i stora lass. Och helt spontant en brutal shoppingrunda med Vanessa & Elodie. Busfröna, rörig, emotionellt belastande, rolig men främst fullspäckad dag! Blev en krogrunda också, på ett si & sådär fyrtal uteställen!

...eftersom att min fb är kapad, så kommer jag inte åt några bilder på fruntimrena som förgyllde min dag/kväll igår!


Upside down!


Jag har shoppat så snuskigt mycket på sistonde, och även fått endel utav världens bästa mamsen. Man får faktiskt lov att slösa lite, när man har gjort sig förtjänt av lönen! Men det är inga stora summor dock, utan jag är en FYNDERSKA! Och så är det så härligt med den pågående sommarrean! Like it!!


NYA FAVORITEN!

Nu så är jag tillbaka igen, efter lite stök! Skall försöka uppdatera er så mycket som möjligt, och minnas det som jag har gjort den här veckan, och den dessförinnan.
VARNING!! EVA & ADAM KLINIKEN!

Jag har haaft aaaall anledning i världen, till att vara frånvarande på bloggen. I lördags så fick jag avbryta möhippan, för att åka till akuten.

Jag varnar er staaarkt för Eva&Adam kliniken!!!


Jag fyllde mina läppar med stylage Large, 1ml! efter blåmärken & svullnader i en veckas tid så fick jag något på överläppen som började som en liten blåsa. Men som växte sig större till Mega störst under dagen! Och som slutligen sprack! Jag fick ta blodprover, åka taxiresor fram och tillbaka till Sös, käka 6 antibiotika om dagen (mega stark kur i fem dagar), och åka på en remiss till huddinge sjukhus, pågrund utav Eva&Adam kliniken! För så mycket pengar, så skall man bli nöjd och slippa lida såsom jag har gjort, du betalar lixom för en expertis och förväntar dig inget mindre.

VARNAR KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!


Dag 8 på eftermiddagen! En blåsa på G ?!


Innan akuten, på natten! Läpparna förstörda! Var & massa blod sprutade när den sprack, och smärtan var olidlig! Är dock helt återställd nu, men överläppen är i samma size nu som innan behandlingen! :(


Polisärende ?

...har legat på akuten i helgen, varit på möhippa, ska återigen på huddinge sjukhus imorgon, har remiss. Mitt facebook konto samt hotmail är kapat utav någon stalker, så en polisanmälan skall göras under morgondagen då jag finner detta oerhört skrämmande. Har differenta lösenord på precis allting!!


Lady <3 Lufsen!


Jag älskar dig baby love, är så glad att du fångade mitt hjärta för snart 1 och ett halvt år sedan! DU ÄR LYCKA FÖR MIG! Älskar min heffaklump!


BROKEN NOT DEFEATED!


Städmani.....fast inte....vill städa, sy, fixa & dona....sortera! Kanske ta en dusch?! Skulle behövas, ta ett andetag och slappna av? Och varför inte gå och lägga sig när det är det enda som jag vill. Men jag känner mig inte värd sömnen! Somnade nästintill direkt efter jobbet igår, hann laga mat och hämta 3 avier dock, men slocknade därefter.


ÅNGRA INGET!


Jag vill göra något helflummigt snaaaart, väldigt snart! Innan jag dör ut utav tristess. Har inte orken eller får förhinder utav en kloss som stjäl all min energi istället för att öppna sina vyer för kärlekens famntag. Jag måste göra något galet snart, inte färga håret rosa, men något som betyder något för just mig!

Är så äääckligt sugen på ytterligare en betydelsefull tatuering, men måhända så är det tyvärr smärtan som tilltalar mig, att få släppa all energi på allt runt omkring mig för ett ögonblick. Men det jag främst syftar på är en roadtrip! Med härliga människor! Fly....njuta....se världen, upptäcka nya sidor hos en själv som man inte visste fanns. Ingen destination, utan ytterst abstrakt, till och med cykla, såväl bila. Köra så långt man orkar, ta in på hotell, vandrarhem you name it, I couldn´t care less, miljöförändring!

Tillägnat min älskade bror!


Nu när man sitter i de allra djupaste tankarna, så kommer man underfund med hur splittrade varenda jävel är! Oavsett hur bra man än är på att bära upp det dagliga smilet, så är vi precis likadana under ytan - trasiga och missnöjda!! Det finns en person som jag lägger ner mycket energi att tänka på, och det är min bror - som jag saknar något oändligt!


Vill skriva ditt namn i stjärnorna, bästa vän!


SAKNAR HENNE! DETTA ÄR DET FINASTE JAG HAR! NÅGOT SOM JAG RESPEKTERAR MED HELA MIN SJÄL! GUMSIGOS, JAG VILL SKRIVA DITT NAMN I STJÄRNORNA! FÖR DU FÅR MIG ATT ÖVERLEVA! UTAN DIG ÄR JAG NOBODY! LEVANDE DÖD HELT ENKELT! ENDAST DU FÅR MIG ATT ORKA KÄMPA!


WASH ME!

Nää, nu skall jag tagga hem från grannen,
slänga mig i en snabbdusch med baby love, innan läggdags.
Mina ögon dööör, brukar slockna vid det här laget när jag jobbar..Underbara Söndag!

Idag så har vi bara tagit det lugnt, jag o Tess har solat lite, druckit bira bärs, rödvin och spelat in 1000 kr på maskinerna - yäääs, en dag som faller mig helt in min smak!

Har hunnit med så otroligt mycket idag, men främst att njuta i gott sällskap och avsluta ledigheten. Älskling, Cribba, Cissi & Johan var även med när vi grillade. Cribbas specialare på spett i överflöd och 1 kg räkor, de flesta åkte dock tillbaka till havet alldeles röda i det mörka vattnet haha ;) trippelmysig dag!


Stylage storlek Large!

En bild tagen i hissen direkt efter förstoringen, har inget läppglans, men dock lite blod i mungipornaaa! ;)

En hektisk arbetsvecka, där jag har fått mycket avklarat! Mycket bus med Gila min vagina, som även följde med som moraliskt stöd när jag gjorde en spontan läppförstoring hos dunderbara Eva & Adam kliniken! Super proffesionella och väl tillmötesgående. Sprutade in 1ml Stylage, i storleken Large. Den är lite tjockare i konsistensen i jämförelse med Medium. Super nöjd, verkligen!


Patientjournalen!

OooOoops, I did it again!

I onsdags på jobbet, så fick jag denna världens sötaste klänning med fransar, som fångar varje rörelse toppen-great! Super schnygg och man rör sig som en gudinna, enligt tokstollan själv, så fångar man även en hel del grabs, som sitter dinglandes fast i fransarna ...... - Wooopsiiiieee!


You and Me!


It´s all about Hard Workers....


Nää, nu efter lite shopping med Gila så blire solarium. Jobbar jue heeeela tiden nu när det är fint väder, och missar alla soltimmar! *suck*

Har missat typ 10 uppdrag från blogvertiser, så skall försöka orka skriva ett idag. Är skit trött idag faktiskt, märks att det är högsäsong på jobbet, uteserveringen drar oooäändligt mycket folk!


TEAMWORK!


Toppengreat dag på jobbet, efter långledigt!

Kan det bero på att man känner lönen ticka på kontot, samt att världens mest saknade Gila är tillbaka, yaay! Inga mer bitchintriger längre, nu så är det bara ögonen på det gemensamma klirrandet i spargrisen!

Älskar den subban! Helt klart en hona i min smak, dock lite små mesig - men det gör henne bara ännu mer härlig!


IN YOUR FACE, BITCH!▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬♥▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬●

Att vara en riktig man betyder inte att du kan knulla 100 tjejer.
Att vara en riktig man betyder att du krigar för en tjej,
även fast 99 andra jagar dig.

●▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬♥▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬


Thx mamii!


En mörk jeansklänning i xs från Miss Sixty!

Kavaj från Nolita i storlek 36-38! Vit & sommarfin!

Super söta plåster, ifall jag skulle ramla och få skrapsår!


Fångad av en stormvind!


Sessan hissar:
* Romantik
* Personliga gester
* Söta mess
* uppvaktning
* personer som bidrar med värme & glädje
* ärlighet
* att man öppnar sig och talar om känslor/åsikter


Nya inköp!


Supersöt genomskinlig klänning, från indiska! Tack mamsii! Den är hennes som är oanvänd.

Zebra tavla, så fin, passar in till mina lila tapeter.

Ny Desperate housewife hårfön 2000 watt, i chili serien!


En moders Chärlek till sina missar!Bed n Breakfast!


BED N BREAKFAST!
* kokta ägg
* 3 sorters bröd
* marmelad, smör, mjukost, grönsaker, skinka, ost
* yougurt, verum hälsofil, a-fil med limesmak
* kräm och mjölk


I just love all of my haters! :)


Ooouff, alla mina haters sporrar mig enbart mer, till att göra så att det svider i ögonen på er!
Im such a TROUBLEMAKER! ;)

Har lagat american breakfast till mig och tjockMaddisen, lovely! Älskar tösabiten, bortsett från när kraken dricker dock! haha.....Näää, nu efter ett par timmars ärenden på internet avklarade, så skall vi ner och brassa i solariumet - härligt!

JEALOUS MINDS ARE NEVER SATISFIED! ;)


You can see it in my eyes!

Ni saknar denna glada tjejen? busfröet med glimten i ögat, som alltid tog med alla vännerna på äventyr! Har själv saknat henne något otroligt. Så skall locka fram henne med all min kraft!

 

Bollar med en tanke, flytta med min "soulmate" till ön, i en stor 4! Om vi båda får jobb, så är detta ett säkert kort! Vi är redan ute på marknaden!Detta går ut till mina vänner!

Nu kommer ett uttalande, en bekräftelse till mina vänner som har saknat mig. Alla förträngda vänskapsband, som jag har duckat för och nästintill gömt mig ifrån så länge, på distans! Kommer att ta upp kontakten med dessa. Ta mig tid, ork efter jobb för såväl en kaffe, som en cigg till en runda på stan?! För det har ni verkligen gjort er förtjänta utav, som har väntat plikt-troget och väldigt tålamodigt på min respons!


Do you got what it takes !?

Bild tagen innan våran 11 månaders dag på lyxhotell!

Vågar knappt skriva om mitt liv längre, för så fort det går bra för någon annan, så skall ni därute fucka upp det, för att ni anser att ni har rätten att bestämma vem som förtjänar vad!

 

Måste dock kläcka ur mig att livet leker just nu, börjar sakta men säkert känna genuin lycka! Vill dock ha lite mer ork, så jag hinner med både jobb och privatliv. Försöker bygga på någonting ansenligt stort, samtidigt som karriären kommer i kläm!


All week long!

I onsdags så jobbade jag arslet av mig, shoppade endel krims krams i vanlig ordning! Ska lägga upp bild på alla prylar som jag har införskaffat på sistonde, men har helt enkelt ingenting bra att fota med tillgängligt!

 

Mötte upp negermusen efter jobbet - som tror att hon är supersvensk! Ett tappert försök gör hon iallafall, i sin Sverige dräkt säljandes våfflor. Blev sedermera ett långlivat möte på hotell Hilton, med en massa dryck samt släktingar!


I just lööööve summer! and the sunkissed skin!

Bikinin från erotikmässan! I paljetter, så schnygg!!! <3

Ser ni mina muuuuuskler som jag har fååååttt?!?!?! TACK JOBBET!


The shield and the sword.

Jag är så less på att alla har förutfattade meningar om mig, främst pågrund utav mina val utav, vänner och relationer! Men det är för att jag vill rädda alla, och ser något gott i de personerna som inte har valt den bästa vägen, de behöver enbart vårat stöd och värme!

 

Jag har slutat att bry mig om vad folk säger om mig, skaffa fakta, underlag till de påståenden som ni så lätt häver ur dig! Jag har mina äkta, närstående som vet vad jag är byggd utav och vem jag är!

KARMA!! Har vunnit idag på Jack Vegas, ligger 1000 kronor PLUS + ikväll! High-five för rena underkläder! "- Wanna smell mine ?!" ;)


Kids playground!


Systers kids var givetvis på plats, och klättrade på mig under hela dagen - super mys med dom små trollen! Det var bröllopsfix, tacos, vattenkrig med stora hinkar - dränkte nästan dem små fröna haha ;) och vin/groggkonsumtion i små lass! haha


Och som svar till anonym ? en blogg är att överdramatisera sin egen vardag, så intresset blir aningen större till att läsa, och eftersom att du läser bloggen, så är det uppenbarligen någonting du finner intressant! Och för det andra, så känns det så j*vla skönt att veta vilka alla anonyma kommentarer samt läsare är nu, med min nya jordglob, ser precis vem du är ;)

1-2 glas vin framför en 8 åring är inte farligt, under 6 timmars tid......tror att du har gjort värre saker hjärtat!?!?


Brudtärna!

Igår så åkte jag direkt till min syster efter jobbet, hon gifter sig om två månader, och jag skall vara hedersbrudtärna!
Klänning = CHECK!
Klackskor = CHECK!
Och nu även frisyr = CHECK!
tooooppeen greeaaat!
Klänningen går i beige, och klackskorna likaså!


Daddy´s new friend!

Pappas nya leksak, en mustang GT 2011 modell! Så satans läcker!
Jag är inte mycket för små bilar, men denna är ett monster! 500 lök fattigare, så spinner farsgubben som kissekatten! Det är dock en cab, i svart!

I backspegeln så har han en liten videokamera, så han ser hur han backar och vad som finnes bakom bilen. Och skulle han krocka och airbagen löses ut, så ringer bilen automatiskt upp till SOS alarm, och berättar var bilen befinner sig! KLOCKREN BIL! Oooouuuufff!!


4 juni!

GODNATT VÄRLDEN!

don´t judge the book by it´s cover!

You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through. So stop judging me, and take a look in the mirror for once..


Hotell Hilton - bröllopsplanering - möhippa!


Morgondagens Schema:
06.30 Gå upp!
07.00 Dricka kaffe med milfen på ballen.
07.30 Kanske lägga en fest make-up på tuttfian Freja,
alternativt med världens bästa Törnrosa!
09.19 åka till jobbet!
16.00 Shoppa lite med mamsen.
18.00 Vin samt bröllopsmöte angående möhippan på Hilton!
20.00 Liten afterwork ?

....trots allt ledig på torsdag!


Jobbet styr mitt liv!


Det har varit så snuskigt mycket att göra idag på jobbet, har känt mig helt vilsen. Dyngsur på jobbet utav all stress och allt farande, allt tog slut, överfullt utav bokningar, och överdrivet med folk!

Men det är trots allt så som jag trivs att arbeta. Mötte upp negermusen Elodie, fick ta med hennes pitbull Ice-son på bussen, så att hon kunde ta med sig sin häst "en grand danois" till hooden. Blev fan lite sugen på en sådan, en oerhört ful men graciös hund. Mycket hund för pengarna om vi skall vara lite snåla nu ;)


Kvällspromenix!


Har tagit en powerwalk/ halvt joggande promenix runt flaten, med älskade Svinto & doggeliton. Skit mys, och tiden gick så fort i mysigt sällskap! Vi snackar alltid sönder skallen på varandra. Här är en väldigt mörk bild tagen på bryggen som korsar sjön bredvid motorvägen!

Rökpaus kallar vi det!


Översvämning på jobbet!

Igår när jag kom till jobbet, så möttes jag utav detta ? översvämning! -pågrund utav någon fettavlagring eller något liknande vid fritösen. Och det fixade dem under hela mitt arbetspass på 6 timmar, så jag tillverkade egen-designade uggs utav plastpåsar, för att inte förstöra mina pjucks och halka i backen. Inte niicee alltså!


RSS 2.0