VI TILLHÖR ELITEN!

Hon är alldeles för bra för er kräk därute med djuriska uppsåt! Igår så insåg jag att mamsen + fullvuxen "spermie" (jag) tillhör tveklöst ELITEN! Vi platsar inte in bland alla odjur, som ständigt sviken såväl vänner som familjära band för en gnutta i rampljuset. Vi har någonting mycket värdefullare, chärleken till varandra är oersättlig, och vänskapen starkare än någonsin. Min mamsegull är änglalik, och jag är sååå stolt att få vandra i skuggan utav hennes fotspår, likt en lärjunge med nyfiket sinne...

She´s priceless.


Världens bästa och allra galnaste fröknarna Maria & Tess, sjöng Roger Pontares låt för min mamsegull igår på karaoken. Jag stod för dansen med mamma.....grät...kunde inte hålla tårarna tillbaka...jag blev verkligen berörd utav deras oerhört fina gest, som kommer att följa med mig i mina djupaste minnen resten utav livet - priceless!


Tips & råd - stylingpartiklar!


Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR min plattång över allt annat, den slår resterande stylingprylar med hästlängder. Den kommer från Herstyler och kostar 2400:-, rekommenderas varmt! +++++

Den skadar inte håret alls, och det krävs enbart ett drag med tången, så blir det spikrakt och otroligt glansigt. Alla tror numera att jag använder mig utav silkesdroppar.


Mom, have you dressed up yet?


Igår så ringde Therese mig, efter att jag hade sett klart på V75, och gissa vem som satte den? 7 rätt, 8500kr drygt! Tyngaste! Det blev till att svajda om i all sin hast, trots att man kände sig trött & slö. Jag tog några drinkar med min mamsegull, Tess & Maria, och bjöd även upp milfen till en tryckare på kvarterspuben. Mys! Jag är så stolt över min mamma, och våra starka band gentemot varandra.....ibland så vill jag bara vara liten och krypa in i hennes mage igen!


GIRLIE FRIENDS!


Igår så myste jag lite med töserna på bilden, Dixie & Qät! ;) HOTSTUFF!
Fastän att jag är otroligt deprimerad, och försöker att överleva trots saknaden gentemot en person enbart gror sig starkare. Svårt att isolera sig, men ibland så är det för en egens bästa. Hade riktigt mysigt med tjejerna igår dock! SAKNAD!


Stockholmssyndromet!


Naaaj, jag börjar känna medlidande för mina tappra läsare, som har varit mig trogen under snöstorm och regnskur utan klagomål. Nu för tiden så är det full rulle hela tiden, och inga glamourösa saker heller, som mitt liv egentligen är fullproppat utav, utan stilpoäng för att ta itu med alla viktiga papper. Fick årsbeskedet idag på mina aktier, så det blev en slant X-tra i fickan - me likeeey!

Hur som haver, så skall jag försöka att beskona er gentemot den smörjan utav ärenden, som vackert pryder mina veckoscheman. Skall bli gamla Sessan igen, "Oldie but Goldie!" och blogga på som aldrig förr...men det är väl "Stockholmssyndromet" att spela lite viktigare än alla andra!


Outsiders.


Igår så var det avskedsfest för Bälla Mus, lillasyster som flyttar nu under ett par månader utomlands. Älsklingen, vill bara kjama om dig i tusen och en natt - bebita!

Överambitiösa flickor med eld i baken!
- spurta till bussen
- missa bussen
- bli försenad till arbetsförmedlingen
- missa mötet i nacka
- lämna tillbaka lite kläder i forum, en månad för sent
- sickla, tandläkaren
- skärholmen C, fika, ny plattång värde 2400:- ed hardy
- tyresö
- hem & duscha & spraya sig fin med makeup
- surprica Bälla, Frida, Mario, psykos sparven, Eric på LA BAR
- vann 400 på maskinerna
- tyresö
- utestället Oj Oj Oj för 2 drinkar & lite dans
- fruängen
- tappade koalans hemnyckel vid lastbilen
- bandhagen
- hem och sova i bra tid


Ta dig i röven.


Alla myndigheter kan ta sig i röven, har varit alltför mycket vuxenpoäng kirrat idag. Lämna papper, ansökan, skickas fram & tillbaka, långa givande möten, men hinner dock dö utav tristess trefaldigt!

Jag har varit på ett 2 timmar långt möte med Ung i tyresö idag och Ams, och har även ett liknande på torsdag, ett stort viktigt möte på måndag, samt lite viktiga samtal till vårdcentralen och studievägledare. Jaopp, funtar på att hoppa upp i sadeln och plugga igen!


Dagens citat!


Mannen som behandlar sin fru som en prinsessa,
är bevis på att han själv har blivit uppfostrad av en drottning.

Tigrinnan med klös.


"Jag vänder o vrider - skapar intriger
fuck alla katter - för jag e en tiger"

Dejtingtips?


Haha, så jävla klockrent! Älsklingen Tiara ringde idag och bad mig, systra mi om dejtingtips - 5 min innan hon skulle på bio med en lirare. Men vaffan, be mig om tips ? Jag Som är så otrevlig man kan bli, dryg och allmänt irriterad. En grinfitt* säger mina väninnor ibalnd tahaa...men med glimten i ögat givetvis ;)


Jag är nog den som har sämst erfarenhet utav gräbbs, och seriösa fruntimmer att dejta är svåråtkomliga. Dom gömmer sig ordentligt, och är antingen fula som stryk eller redan upptagna.


Love in a million ways.


Jag famlar i mörkret allena, vilseledd, ängslig och oviss om framtidens vyer.
Letar mig fram med vaga minnen och darriga händer, försöker att greppa tag i en abstrakt skugga,
där jag tordes finna kärleken som jag söker, men du vägrar att ge dig tillkänna.

...älskling, förstår du inte att jag saknar dig mer än allt annat i världen...
...finns ingen annan för mig, och dina påhitt som du slutligen tror på, skadar enbart det fina som vi kan bygga på, en egen familj, ett svagt ljus i dovande mörker ger sig tillkänna i slutet utav denna tunnel, se min mage växa...


A gentle look!


JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA VIDA VÄRLDEN!
Men överlever inte när jag blir oskyldigt anklagad hela tiden.
Hur skall jag kunna tro på dina ord?
Förlovning? Att du vill se min mage växa? En egen familj?
Du & Jag = Sant! Mot alla odds.......ge mig styrka! Vägledning!

She´s smiling all the way to the bank.


Yääy!! Lönen kom idag, super glad! Inte för att jag jobbade mycket alls förra månaden, men var krona är oerhört viktig då jag behöver vrida och vända på var krona, tänker lämna Sverige och dra till värmen snarast möjligt, myssssssss!! Önskar bara att älskling tvättar bort sina hjärnspöken och vill åka med! Finns ingen anledning för mig att träffa andra, när jag är i en relation. Då kan jag lika väl dumpa pick & pack och göra vad jag vill, om så var fallet!


Olaga buksmärtor, illamående! Yrsel.


Sjuk fortfarande...och har ännu olaga buksmärtor! Väntar på provsvaren från biodlingarna, förvärras detta så måste jag åka in till södersjukhuset igen, då läget fortfarande är oförändrat!

...det är många bekanta ansikten som har visat sitt sanningseniga jag under min tid som sjukling nu, och jag tänker inte längre besvara detta med mina sista bestående krafter, utan jag säger följande: Tack för Mig! HEJ!


Plus i kassan!
Nya tillskott i klädkammaren!


Brudtärna till sommaren!Kollade på lite brudtärneklänningar under gårkvällen, eftersom att tiden börjar bli knapp nu innan systers giftermål. Har kollat runt lite på både långa samt lite kortare modeller på olika klänningar, men här är fyra stycken som var väldigt somriga och fräscha till färgen. De ser väldigt mjuka och sensuella ut i tyget, och följer kroppen på ett naturligt sätt. Läckert!!!

Har mina läsare någon favorit? Som skall pryda min kropp i kyrkan i sommar!?


Kill all of my deamons.


Mina undermedvetna handlingar, kommer såväl bli mitt fall. Jag stöter ideligen bort dig med oberörd blick, en tom låga på vaga bevekelsegrunder. Jag är rädd för förändringar, någonting som är kapabelt att bryta den inövade gestalten dagligen. Något nytt, fräscht, och med så mycket ljus, har jag stött bort alldeles för länge, på grund utav rädsla. Jag är rädd att du skall analysera mina frakturer, skottskadade vingar med knyten tunga, och därefter döma mig därefter. En fallen dom baserad på falska anklagelser, gamla sår, och ogenomlidliga tragedier som fortlöper i ett apatiskt kaos. Är så oerhört rädd, ber på mina såriga knän, att du skall förbise min ouppklarade atmosfär och krigsskadade förflutna, då jag enbart kan ha en avsevärd inverkan på framtiden. Varför stänger jag dig ute? När jag egentligen inte vill något hellre än att blotta mitt skära hjärta, och låta dig ta hand om mig, värna om de friska nypor som mina förmörknade lungor har invigt. Så vilsen och bortkommen under alla dessa år, så känns det som första gången att jag har hittat hem!


Broken, not defeated!


Jag har bestämt mig!Jag hoppas att ni kan skänka en liten gnutta förståelse eller tillit gentemot mitt beslut. Jag behöver tid att tänka, bearbeta all tragisk sörja som forserat förbi i hög hastighet, endast en skymt utav misären, fundera ut vem jag är och vad just jag behöver och strävar efter. Jag måste därför be om lite andrum, inte för att stoppa huvudet i sanden och tycka synd om mig själv såsom vissa familjära länkar tordes tro. Det är helt tvärtom, jag orkar inte längre vara idel örat, och analysera min fabulerade omgivning med falska klor i ögonvrån. Lyssna på all fakta eller snarare bullshit som sagts inom den här familjen, angående den här trasiga skärvan som är blott ett minne från det förflutna. Att en person orkar lägga ner sådan ansenlig energi och engagemang på att smutskasta den svaga varelse från moder jord. Förstår inte vinsten du tordes inneha, efter att ha skördat de sista bekanta ansiktena i vår omgivning, strö salt i redan upprivna sår. Alla säger differenta saker, beroende på vilket öra som är befogat, och istället för att acceptera varandra för dem som dem är, då de är målmedvetna småvuxna med sina egna drömmar. Jag ser inte de änglalika utspelen längre, utan enbart de brännskadade charaderna som inte längre lurar någon. Försök att erövra en sårbar själ som krigar in i det sistamed frakturer, men jag vet "hoppas," tror, att din kärlek är korrekt fördelad mellan de nyskapade generationerna, annars så vill jag faktiskt inte ha din kärlek, såvida den inte blir rättvist dömd med åtskilliga anklaganden sinsemellan. Är en fadersgestalt inte tillräcklig till tre barn? 3 till synes så olika fragment, men som dessvärre delar samma öde...ju djupare som jag gräver i mitt förflutna, desto klarare blir min framtid. Sanningen skrämmer mig något enormt...


Dead blood run in her veins.


................................men, sen så fick jag dessvärre sitta barnvakt, åt en person som inte längre kunde hålla tillbaka sina känslor, utan överöste mig med känsloladdade emotioner, tårar, förödande rop, och en kall orkeslös hand, som vilade mot min. Jag finnes här för dig gumsigos, ibland så behöver man verkligen få skaka av sig alla sina enträgna demoner som bitit sig fast, och prata av sig med någon utomstående. Vet själv vilken lättnad man fylls utav därefter, ett obeskrivligt lugn.......................


The chase is better than the catch!


Jag hade en toppen kväll med min väninna som är nyinflyttad i hagsätra igår, försökte även ringa Sara Frogner vars telefonnummer jag har förlorat. Tjejmys i överflöd, "dirty talk", tranbärsdricka, och fixtrix där vi förvandlades från groteska grottmänniskor till bedårande fruntimmer!


PMS!! MAGSJUK!! P-PILLER!!


Godmorgon skit dag!! Mår pyton, varit magsjuk sedan tidiga timmar. Haft det på lut ett tag, känt mig knepig i magen i samband med mat, kan i och för sig vara mina nya p-piller som jag har börjat med, är otroligt känslig för hormonrubbning. Och har stora svårigheter med att vänja mig vid dem, ocj även komplikationer när jag skall sluta med p-pillrena - sjuuukt!


NOLLAD!


Jag vill ha sommar nu...då har man blivit bestulen på de få kronor man har, och grundlurad på sina ägodelar. Är det såhär det skall vara när man släpper in någon för nära in på livet ? Lika barn leka bäst! in my face lixom, blev totalpippad mitt framför ögonen!


Hate dead space.


In 20 years, you will be more dissapointed by what you didn´t do,
than by what you did!

Det är så sant, för att göra "bort sig" i pinsamma situationer, får en att skratta dagen därpå, vilket medför ett gott skratt samt minne för livet. Medan du kan sitta gammal och grå, och förbarma dig över vad du inte har gjort under ett helt liv.
Tänk inte, utan lev dina drömmar till fullo!


That´s a motherfucking V.I.P!


Intervention.


Just nu så har jag enbart en sak i tankarna, Ben & Jerrys!
Men sitter och myser med min mamsegull för närvarande i soffan,
och är på flykt i tankarna.
Ibland så vill man bara låta själen smyga sig vidare till någon annan,
där man kan leka kurra gömma med den reella vardagen.
Men dessvärre så är jag trött på att fly,
trött på bortförklaringar till varför man trycker ner huvudet djupt i kudden
och vägrar att tillkännage en ny dag, med nya möjligheter.
Imorgon ruta ett, så drar jag och söker jobb med Liv för fulla muggar,
jag ser inte mig själv längre som arbetssökande,
utan enbart som Desperat med glimten i ögat! ;)


En räddare i nöden? Dock anonym.


Hjäääälp?!?!?! Har jag en hemlig beundrare, eller någon som jävlas med mig, för att måhända skrämma mig ? Eller så är detnågon oerhört varmhjärtad person, men ge dig tillkänna, plz?!

Idag så stod det en take-away kebabtallrik utanför min dörr, med en vackert konstruerad text på locket, Fånga dagen med blå bokstäver och krumelurer. Jag blev överlycklig, och skall jag vara ärlig så behövde jag verkligen lite mat i magen, det blir lätt att man glömmer bort sig själv när allt är turbulent runt omkring!


Wiieerdooo!


Heeelt gaalen, och heeelt craazy! Varför har jag varit på så knasigt humör idag, sprallig på något sätt, och ytterst förväntansfull - Jo, för idag så kom världens mest efterlängtade mamsegull hem, så glad! Och jaa, jag bjuder på denna smaklösa, och bisarra bild på mig själv haha! För jag har ingenting att dölja för er!


Maskeraddräkten.Lite fel tid på året att införskaffa nya halloween dräkter, men eftersom att jag aldrig firar roliga högtider numera, så skall det tvärt bli ändring på detta då jag nu har samlat på mig några "funny-costumes" att bära!


Kurrar i magen.


Jag blir trött utav mina egna drömmar, och mitt utseende har verkligen blivit lidande på grund utav att jag känner mig totalt nollställd! Finner ingen ro till att sitta i flera timmar och göra nagelförlägning, vilket jag har spenderat allt för många tusenlappar på genom åren. Skall fylla på läpparna igen, men har beslutångest över vilket material som jag skall använda denna gång, restylane suger stenhårt! Men mitt hår har jag faktiskt färgat helt svart nu, färgat över det blonda och den lilla kisstoffsen! Läckert!


Sexy stuff for your skin.
Got a hot date? Want to make you skin sensual and taste sweet. \n

This luxury body powder set is a treat for all the senses; A feathery soft dusting brush and a classy pot of strawberry flavour body powder.

Use the sensual tickler to dust your body.

Köpt denna idag, doftar och smakar helt looovely! 199:- nypris!

Zzzz...


Uuurk...det känns som om mina fysiska funktioner helt och hållet har lagt av, och hjärnan har kopplat ur för länge sen. Jag trivs inte i någon miljö, och känner mig aldrig längre hemma någonstans. Jag är jagad utav mina egna tankar, likt ett elakartat kretslopp som tvingar mig till flykt. Jag sover lite Snövit i djup dvala, och väntar på att kärleken skall väcka mig med en genuin kyss...?!


Södersjukhuset - gynundersökning - tester.


Lika rörig som bilden, är mitt liv för nuvarande, därför bloggen har kommit i skymundan!
Puzzelbitarna börjar falla till sin sanningseniga plats, och jaf har kommit underfund med vilka falska skuggor som följt mig genom livet, för att nå toppvinsten - oacceptabelt! Jag backar nu tvärt, från dessa vilseledande famnar. Har nog med bekymmer så att det räcker och blir över!

Sedan 3 dar tillbaka, så fick jag en olaga blödning som dem stämplade det på sös. Det högg till när jag skulle kissa, som om någonting hade gått sönder i buken, riktigt otäckt. Jag är ju dessvärre en sådan person som räds att gå till sjukhus, har sådan nålfobi, och så tycker jag att husläkemedel fungerar bättre än att proppa i sig mediciner, som man sedermera kan bli immun mot. Första dagen så fick jag gå som en bredarslad skräcködla, vackande ner till vårdcentralen, som slänger iväg mig till en barnmorska som kollar blodtryck och lite, och skriver ut p-piller, men hallå - jag går sönder inombords, och blöder sådana massiva klumpar med massivt blod! FUCK IT! Trodde att jag skulle klara mig själv, tills jag tuppade av utav smärta hemma igår, och satt hela natten & dagen på sös, där dem gjorde ofantliga tester, såsom ultraljud på magen, i kissimurran, och en grundlig gynundersökning. Och när dem skulle skicka iväg ett urinprov på odling, så var det nästan svart utav allt blod, och de misstänkte blod i urinen, "scary as hell" och smärtan var obeskrivlig. Så dem stoppade in en slang och tappade mig, i hopp om några droppar renare urin. Mina tarmar var otroligt livliga sa dem, och då kunde jag faktiskt inte hålla mig för garv, mitt bland alla tårarna. Men de hittade en massa vätska, samt en cysta på min högra äggstock som hade spruckit. Mår mycket bättre nu, och slipper att använda blöja! Tusen tack till sös, för att ni vägrade skicka hem mig med den ansenliga smärtan, utan en förklaring. För övrigt såg allt annat toppengreat ut, det hurrar vi för!


Vill ligga överst!


Börjar bli sjukt less på parningstiderna, då grabbarna grus springer omkring som brunstiga hingstar på grönbete. Med statusen: Vinterflickvän sökes! på facebook! tahaha, patetiska karlar är, men lite smått roliga att garva åt faktiskt. Börjar även bli sjukt less på att ligga underst, tösabitarna är inte så lätta som dem tycks tro om sig själva, aaooouutch min rygg! tihi


Flygbuss - födelsedag - tjejmys.


Fortsättning på födelsedagen! Mötte en gammal tjejkompis från högstadiet på flygbussen, minns dock inte hennes namn, men vi umgicks endel på travet - superskojigt jue! Väl framme i gullmarsplan så mötte älsklingen mig, Bälla mus du anar inte vad du betyder för mig! Där så stötte jag även på Justin helt random, gymnasiets schönaaste snubbe, for sure!

Anyway, kom hem helskinnad, omskakad utav all turbulens runt omkring, och ytterst förvirrad över vad jag egentligen vill uppnå med mina handlingar/drömmar. Känns som om jag har förbundna ögon och plöjer fram i ansenligt högt tempo, hinner knappt ta in allt som händer och smälta denna sprudlande känslan i magen.

Blev till att ligga och skeda med Bella innan läggdags.
"Snipp snapp slut - så var födelsedagen slut!"
Fick sjukt läckra armband, eller rättare sagt en hel drös utav de vackert kreerade armbanden, som hon själv har gjort.


10 januari - sjukhus - färja.


Den 10 januari så fyllde jag alltså 22! CONGRATULATIONS TO ME, AND ME ONLY! =)
Började faktiskt morgonen på snäck hotell på Gotland, första dagen då solen verkligen tittade fram på riktigt länge. Fixade därefter iordning mig för världens mysigaste sjukhusvistelse hos pappa. Jag kröp ner under täcket i hans säng, och låg och läste de sista sidorna på en bok som jag fick i julklapp. Dryga 400 sidor, och så sjuuuuukt grym!

Blev en impulsgrej att någon timma senare kasta sig ombord på Destination Gotland, på väg till nynäs, bara 15 minuter innan avgång, knäpp jag är alltså, men huvudsaken är att jag kom ombord. Satt ensam i restaurang torget, med endast 200 passagare till ombord, somnade direkt efter en måltid med sprödbakad fisk. POWERNAP á la 2 timmar! ;) ...to be continued!


............................


Tillbringat två dagar på sjukhus, känns si och sådär! Väldigt känsloladdat! Min årsdag spenderades även där lixom taha. Vad skall man säga? Men jag känner mig samtidigt väldigt lättad, över att få se med egna ögon hur landet ligger, och alla dessa framsteg! Det stärker hoppet om att det finnes en högre makt, som vi inte kan styra över...


I will be there by your side, to be your guide.


Hur kunde allt gå så snett, att vi gick om varandra utan att ens lägga märke till det!
Sårade varandra omedvetet, och enbart mådde dåligt.
Varför? Varför kan man inte enbart må bra?


Viva la loca!


Hon är fucking för fin för dig, på alla plan! Du kan sitta och leka perfekt, finna fel som egentligen är fabulerade för det mänskliga ögat, för detta fruntimmer kommer att ta sig lååååångt! Med dig bak i hälarna!


Gotland!


Mår piss! Verkligen piss! Därför så har jag valt att lämna bloggen utanför allt som händer för nuvarande! Har packat för fulla magar, mår illa, är rädd, men samtidigt så skärrad! Lämnar den här skiten bakom mig! Åker till Gotland nu! :'(

...hoppas att någon kommer att sakna mig iallafall!!


Ny gaddning.


Tillägnad min pappa!


Nyårslöften?

Alla har som nyårslöfte att sluta röka, fred på jorden och allt sånt trams. Givetvis så önskar även jag att jorden skall vara en mindre krigslystnad plats, men det kommer troligtvis aldrig att ske, såvida inte Afrodite förtrollar oss med sin magiska bumbi saft. Och sluta röka? -it aint gonna happend dude! ;)

...varför lova någonting som man varken vill eller kan hålla? Jag skulle få alldeles för mycket fritid om jag undanslapp cancerpinnen i min hand...

Ett apatiskt kaos.


Rörigt! Rörigt, är de enda orden som jag finner just nu! Alldeles för mycket tragiska saker händer numera, och jag vet ärligt talat inte hur länge som jag orkar hålla skenet uppe, när allting är nära att brista.


Aah fast Nää.


Dresscode and facelook for the happy new year!
Och så är ormen Orvar med på bild dåra, lite gratis publicitet sådra va.


Busfröna.


Jag älskar mina små trollkids!! Har gjort dunder mycket med dem under denna veckan, naturhistoriska, bowling, skridskoåkning, galen shopping, och träffa släkten! Hoppas mina små änglalika fröknar aldrig får uppleva hjärtesorg, eller andra problematiska situationer här i livet, må de alltid ha ett leende på sina gyllene läppar!


HAPPY NEW YEAR FOLKS!


GOTT NYTT ÅR MINA FISFÖRNÄMA FRUNTIMMER I LÅNGKLÄNNING SAMT KARLAR I KAVAJ OCH LÅNGKALSIPPER!

Saknaden till pappa tog överhand, vilket gjorde att jag surrade iväg i tankarna, oförmögen att röra mig hela kvällen. 12 slaget kunde verkligen ha varit annorlunda, satt på en stol okysst, och väntade på amors pilar. Nyår blev verkligen inte som förväntat, enbart en massa onödigt tjaffs i överflöd.


RSS 2.0