No colours could express this feeling inside.


Idag så har jag gjort allt och lite till, toppengreat! Känns i hela kroppen, hur sangviniska fjärilar kittlar mig spirituellt men ytterst framfusigt.
Jag har varit på en promenix med vovsingen samt Jocke, där vi plockade en stor bukett till mamsegull min, måste jue försöka att slå syster ysters mega bukett, med ballonger i.


Är florist ett framtida yrke mån tro?


Tips på vita tänder!

Tro mig, detta fungerar stenhårt! Pröva gärna och skriv era egna åsikter beträffande denna tandblekning! Blanda 1 tsk salt med 1 tsk bakpulver. Blötlägg tandborsten och doppa på de omrörda ingredienserna, och borsta sedan tänderna. Det smakar dessvärre rent ut sagt SKIT! Men det fungerar omedelbart, och du ser gradvis allt vitare tänder vid användning, men max 1 gång i veckan, då detta kan fräta på tandköttet.

The beauty deep inside you.


Jag känner mig strypt utav gäster som tränger sig på, pass på oväntat besök! Blir till att slänga allt Gevalia kaffe nu och måhända börja med Löfbergs lila eller något liknande.

But guess whaaat motherfuckers, I got a joooooob!
På djurgården!
Ooouuuff, suck on that one!
Drar dit på tisdag!


Mors dag 30 Maj!


Grattis världens vackraste mamsegull/särring på morsdag!
Kunde förvisso inte bräcka syrrans present, men hon får vara nöjd med att ha en sockersöt hjälpreda, som mestadels liknar en tokig liten skogsmulle.

But Me Love You Long Time!


Du är sperman din mamma borde ha svalt.


Nu faller jag ner ändlöst till sandlåde-nivå, men kan helt enkelt inte låta bli, eftersom att dina nyfikna ögon ideligen dras till mig. Stumpirumpan fram med ett lexikon nu!

Denna bilden är tveklöst till Sandra, som konstant klagar på mitt missvisande yttre. Vad kallar ni denna bilden? Jo, en solklar men naturlig skönhet. In your face pumpkin! Hade ingenting emot dig, enbart dina tio tusen frågor på saker som jag enligt åskådares ögon, har förseglade läppar! Sug min vänstra pungkula my lady!


Endless love.


Min fruga Malin Deville!
Jag älskar mitt nya kap, som jag aldrig kommer att släppa taget om!
Eternal love! Ett bedårande stycke flickvän är vad jag kallar henne!

Våga inte försvinna ut ur mitt liv nu, jag känner mig sårbar utan dig! Oavsett vad som än händer, så kommer jag att hålla ditt hjärta kärt, i säkert förvar. Pågrund utav att vi kör helt raka samt vidöppna kort redan sedan dessförinnan, så våra band förstärks enbart alltmer. Tusen tack för att du hittade lilla mig, bland mångfalden skönheter respektive kräk!


Let the rain fall down.


Sov ensam, med mardrömmar på flykt, jag hyser saknad gentemot två personer som inte går att nå, utan att ta till extrema åtgärder.
Jag vill, jag ska, jag måste till Göteborg! Frugan saknar mig något ansenligt mycket!
Nej nu så skall jag hälla i mig ett spann kaffe!


PMS is a dynamite!


Att gå på krogen är som att öppna en ask choklad!
Alla godingar är redan tagna,
och det som återstår,
är ett par spritfyllda äcklen i hörnen.
Så nej tack, jag avstår denna turnering!

Nej nu så får jag sällskap, kan ni gissa utav vem?


I never play the victim, i'd rather be a stalker!


TYNGASTE STRUMPEBYXORNA!
Oouuff!! Nu till sommaren kan man börja bära sina läckra strumpbyxor igen, halleluja! Bar i och för sig, dessa på julafton men men - me like it badly!
Udda Strumpbyxor & unika leggings, kammar hem storkovan garanterat i sommar!

Skulle till Harry B James idag egentligen med Mario & Tarek, eller spånade dock på att följa med, men i vanlig ordning så kom jag inte till skott. Har blivit erbjuden jobb där förut, men jag tror inte att det är så mycket rockers i mig trots allt, eller? Har föresten aldrig varit där inne. Men mina vänner hade spelning där ikväll, och jag känner endel utav personalen.


@ Arbetsförmedlingen.


Sessilurfilluren har varit oerhört flitig idag, där jag har hunnit att avverka cv samt personliga brev, riktade till specifika jobbannonsörer på arbetsförmedlingen. Jag och min handledare trivs som fisken i vattnet, och mötena går alltid snabbt & smärtfritt. Ett otroligt givande möte med handledaren personligen!

Har även pendlat mellan verkstad, shopping, laga bilar, fått presenter utav J idag. Spanks darling, fick även kaffe på sängen för första gången, löv it! Men nu så skall jag inte ge min charmknutte alltför mycket luft, då jag alltid gör frulle på sängen till vänner samt respektive som övernattar.


Mjau says the pussycat!


Jag rent ut sagt älskar att spexa till det, när det blir små tråk om nätterna - lite halv busigt sådär! Över helgen så har världens bästa pappa björn varit på besök, och vi har tagit igen en massa far&dotter tid, som vi har gått mista om de senaste 6 åren.

Mysigt!! Vi har tagit en stänkare eller två, ätit ute ett flertal tillfällen, spelat en dagens dubbel två dagar is streck, som på målsnöret gjorde att vi förlorade, samt shoppat brutala märkeskläder till honom! ;)


Nya inköp!


Checka in mössan till min vovsing! Är den inte super cute deluxe!! Aj löv it! Fast lite små fjollig är den förvisso, passar mig som handen i handsken!
"Sådan matte, sådan hund!"


Alexandra Burke want a bad boy.


När jag var på grönan med Monique, Andree, Simon & Ola så var det en hel del konserter. Vi såg en hel del uppträdanden och schnygga kändisansikten, och kvällens höjdpunkt var tveklöst Alexandra Burke och hennes döheta dansare. Med låten Bad boy så gjorde hon ett minnesvärt nummer, som lockade många blickar till sig.


B to the ULLSHIT!


Jag tränar dagligen, men mestadels pilates, men även kondition. Är ute på powerwalk några gånger i veckan, så fort som tid finnes över. Har även lagt upp ett matschema, där jag mer eller mindre går på diet, men bantar gör jag verkligen inte.
Vad tycker ni om den nya bodyn?


Nathalies bal.


Grattis älskade kusin vitamin på avslutningen!
Du var gudomligt vacker, med understruket ELEGANT!
Hoppas att du hade det otroligt roligt på din Bal!
Aj lav jo vääry match! ;)


I might feel empty inside too.


Modell: Jag
Fotograf: Korpi

Imorse så hade jag tvättid klockan 7, jag gillar mer att tvätta på kvällarna, så att man kan pendla mellan bloggande, tv-tittande samt tvättstugan. Jag definierar det som mysigt! Men det positiva är att jag gick upp utan några smärre problem imorse, då jag behövde rena kläder. Alla sängkläder, handdukar och resterande kläder, är nu manglade samt vikta.

Nu så skall jag sätta mig med tårarna i rullians, samt gråten i halsen, och skriva ut mina känslor svart på vitt i ett brev återigen. DU ÄR SAKNAD!


I paint with a lot of colors.Modell: Jag
Fotograf: Korpi

Någon dag så fort som tid finnes över, så skall jag sortera kategorierna i bloggen mycket bättre. Så att man lättare kan hitta det man söker, då man besöker min sida. Jag kommer att ha en kategori för plåtningar, där jag måhända skriver om dem generellt sätt, men även en kategori för modellbilderna.


Obsessed of been perfect!

       

"A real girl isnt perfect, and a perfect girl isnt real"


I started to hacitate.


Jag har en sjukling i min säng för nuvarande, jag gick upp med tuppen imorse, eftersom att jag var osäker på vilken tid jag skulle infinna mig på arbetsförmedlingen! Men det har blivit till att ta hand om en vek, kvidande person som ligger med feberyra. Men som sagt, jag älskar att hjälpa personer i nöd!

Nu så har jag gjort ytterligare en jobbsökarlista! Sökt en sjujädrans massa jobb, jag skall klara det här, på alldeles egen hand! Först då så kan jag vara stolt över mina handlingar!


Dagens önskepryl!


Dagens önskepryl är följande, en exklusiv taklampa med diamanter i lila samt silvriga kulörer! En tidlös taklampa som jag har gått och blivit förälskad i!
Jag är totalkär i designinredning, udda & unikt!


Dagens önskepryl!Erkänn att främst den översta bilden, är så Sessi style!!
JAG ÄLSKAR DEN! Får ta & leta fram ett par simplare klackskor i klädkammaren tror jag! ;)


I miss the smell of your parfume.


Imorgon så måste jag fixa pengar till en solning, börjar bli blek, och sånt gillar vi inte.
Tänkte även kolla en tvättid, så att jag kan hjälpa Mister med alla sina ikea påsar med tvätt. Nämen titta, Sessilurfiguren skulle vara en bra housewife.
Skall även skicka iväg en radda med viktiga papper, har lite att stå i under morgondagen.

Massa chärlek till er därute!


Don´t mess with mah gurls.


Igår så låg jag hemma och hade soffamys i trevligt sällskap,
köpte stora mängder godis & tackade gudarna för min soda streamer på kvällen,
då statoil var stängt och sötsuget på tipp topp.
En ovanligt lugn lördag, men jag börjar att gilla det!

Har även gjort nytta idag med annonserna, cv, planläggning, personliga brev, matlagning á la kebab, plus på kärleksfronten!


Eternal sadness?

Inatt drömde jag att jag vidrörde en vingklippt ängel,
hon var omgiven utav ett vitt sken,
med positiv anda.
Hon bad mig att återigen älska,
få uppleva genuina skratt,
samt lyckan.
Skall jag lyda eller fortsätta att trotsa hennes bön?


A ordinary day.


Så här ser vyn ut därifrån jag står haha.
I veckan så var jag ute & solade med Lajseiiy & Ronja,
supermysigt!
Haha, lite egoboost här var det va?! ;)
Btw, vad tycker ni om mina nya skor från Belle? Har likadana svarta


I´m such a survivor.

Igår så fick jag höra tre vackert dekorerade ord utav en person, som jag under längre tid behövt höra det ifrån. Äntligen så vet jag var vi står, vad jag betyder för andra, samt deras åsikter. Det värderar jag oerhört högt!

Jag skall sluta med alla dessa invariabla taxiresor, som tömmer ens fickor om kvällarna haha.


Friday, oh jess indeed!


SUPER MYSIG FREDAG!

Bortsett från avslutet, som fick mig att springa med gråten i halsen.
Igår så träffade jag Denajsen & Lajseiiy, samt gräbbsen givetvis! Hade super trevligt! Det var en stillsam men otroligt rolig dag respektive kväll, med en hel del nya samt välbekanta ansikten.

Du är saknad!

Living my life!

Hela veckan har gått otroligt snabbt, eftersom att jag har haft så mycket att stå i. Igår så hade jag besök, som sov hela dagen, men fick frukost serverad på sängen i vanlig ordning, därefter en utsökt middag & sist men inte minst sprang jag ner och köpa godis till latkorven som hade tagit över min säng. Men jag hann sitta ett par timmar i solen, samtidigt som jag skrev iordning viktiga papper.

...men det var mysigt, och jag såg snabba cash på kvällen!
Bra film, hemsk med tanke på hur lätt det kan gå fel, 7/10 får den utav mig!


= sant.


TACK JONAS FÖR DESSA BREV! DET ÄR ÖMSESIDIGT!
Saknar dina skratt samt energi allra mest!


Sleeping beauty!


Tog ett glas vin på en uteservering, mötte Elodie & var hemma hos Madeleine en stund, jäktigt! Älsklings Malin lugnade mina nerver, och torkade min tårar genom cybervärlden, fastän att hon är alldeles för långt borta för en kram! Hon behövs, jag vill fastställa hennes existens på papper, ha henne nära mig... Jag skall ringa de där samtalen någon dag, kolla hur allt är med grynet Jonas!

..ge mig tid, ge mig kraft samt styrkan som jag ej innefattar, den kämparglöden som jag framanade dessförinnan..
Natti Natti mina fula respektive fina bloggläsare runt om i krokarna.


Inner beautys is for amateurs.


Inner beautys is for amateurs!

Brunbränd som en pepparkaka, har njutit utav solen idag iklädd bikini, och varsin fläskmage á la Sessan & kamelbajsen. Vi låg bland flugor, döda maskar och en Berrabus med för trång förhud hahahahahaha. Bara jag och Lajs som förstår vad jag menar taha...


Unlight my fire.


Sitter hemma hos kamelbajsen, vi har sprungit runt och sökt jobb, samt gått runt älta sjön med mamsegull - skönt! Nu sitter vi och snackar om det manliga könsorganet, uueew tahahaa - eller?!

Nej, nu så blir det till att dricka kaffe i solen, avundsjuka? I bet you are!


Because in my heart is singing for you.


Gud vad jag saknar min lite halv korkade twini Carmen Lima!
Hon är änglalik! Och en person som alltid har stött mig beträffande obekväma situationer som har dykt upp oväntat, och vi delar nästintill samma öde, där vi har genomgått i princip samma saker i livet.
Tuffa brudar i lyxförpackning garanterat!

Här är en bild från bilmässan som värdinna, som jag tänkte följa med på.


Untouchable memories seem to keep haunting me.


Untouchable memories seem to keep haunting me.
Igår så var jag på möte med arbetsförmedlingen, och det gick toppengreat! Jag skall dit på fredag återigen, och ha möte med just min handledare. Super duper lycklig över det!
Ber även om ursäkt till min bror, här offentligt på bloggen. Då min mobil är trasig, nås på mamsens. Har lämnat in min på lagning nu.

Första doppet gjorde jag dock igårkväll, vid drevviken - med otroligt härliga grabbar. Mina småbröder och jag tog en liten båttur, innan jag råkade plumsa i vattnet. Oerhört varmt faktiskt, allt var enbart glädje & skratt - bortsett från alla skrapsår som man fick på knäna.


Bild på Älta sjön tagen utav underbara Paxby!


Sean banan - Skaka på rumpan.


Bild lånad utav Kissie!
För er som inte visste, så skulle jag imorse, egentligen ha befunnit mig vid studiof, för att spela in Sean Banans musikvideo till Skaka på rumpan! En riktigt skön låt verkligen, kommer förmodligen att spelas på många klubbar nu till sommaren. Jag hade hittat den perfekta mankinin samt festkläder som jag skulle ha på mig, men missade allting.
Gråter blod som inte hann gå på inspelningen med en nära vän, Seaniii förlåt mig!
Jag vill jag vill jag vill!
<3


I might be a little afraid.


OMG! Vilken härlig bild, tagen med mobilkameran! När jag var ute med Joakim så mötte vi hans mamsegull rent spontant, då hon pekar på två stycken älgar enbart 10 meter ifrån oss. Joakim blev helt fascinerad över hur exalterad jag blev utav dessa två bjässar i skogen. Men det är ingenting som man ser varje dag.


En fängslande frihet!


Tänk att få sitta på en uteservering vid vattnet, drömma sig bort, till den personen som har erövrat ens hjärta en gång för alla. Jag finnes här, jag kommer att vänta, för mitt hjärta är onekligen med dig..


@ Gröna Lund!


Oh jess indeed, i lördags förmiddag så var jag på Grönan med Monique, Andre, Simon & Ola. Skåningarna bjöd med mig och vi hade det verkligen skit kul, bortsett från att jag inte åkte någonting, samt den gassande värmen när man var helt svartklädd i jeans. Mer passande hade varit en kjol eller dylikt, men färg på axlarna fick jag förvisso.


Oh sweet friday!


Fredagen tillägnades god mat & dryck, och även en snabbvisit hos Andres bror Simon. Vi hann dricka ett glas vin på någon uteservering i stan, men begav oss senare hemåt för att ta glas nummer två i gott sällskap. Monique har låtit åldern springa ikapp henne, så jag fick vara barnvakt åt Andre, och passade givetvis på att mobba honom lite för sin grötiga dialekt samt allt han har lyckats att råka ut för här i storstaden! Jag har inte garvat så mycket på länge!


I got BIG company from Malmö!


I torsdags hade jag en mysig filmkväll, och försökte hinna ikapp med bloggen, eftersom att fröken fräken låg och snarkade jämsides. Men i fredags så var jag världens lyckligaste! Först så mötte jag upp min bror hemma hos honom för en fika, och blev därefter hämtad utav mitt finbesök från Malmö, nämligen Monique & Andre.

Saknat deras sällskap otroligt mycket! Och nästa gång så är det jag som besöker deras stad igen!


Likt Yin & Yung.


Höjdpunkten i onsdags var tveklöst att träffa Bella, som natt & dag när man ser oss två. Hon är den här sockersöta ängeln som vilar sina trötta fossingar på dina axlar, åtminstonde utseende mässigt. Jag å andra sidan är den tjejen som din mamma varnade dig för, som springer barfota i gräset med mystiken som får er att bli nyfikna, på vilka typer utav hemligheter som lurar i mitt hår tihi.

Bella är en störtskön, änglalik barbie i lyxförpackning!
Jag körde mopedbil, vi klädde oss likt ytterst olika twinis, och uppdaterade varandra. Vi skrattade oss genom hela dagen respektive kvällen tills det var läggdags, och ännu mer därefter.


I cross my fingers!


Fortsätt locka mig till skratt, och generande mungipor. Har fått en idolbild på min mail, som någon Martin har gjort. Tack så otroligt mycket för visat intresse samt evengemang!
Det betyder GULD hörrni!


70% kakao.


En gammal bild på mig och frugan dåra, men henne stötte jag på en snabbis under gårdagen för ett glas vin i sällskap med Ante & Niklas. "En för alla - alla för en". Mitt lilla bananveck skulle operera blindtarmen, så hon var påväg för att slakta halva magen igår på sös, tycker synd om dig...pytte-pytte-lite...nästan ingenting stumpirumpan tahahaa. Du hade fått lite för mycket luft under gårdagen älskling, jag får ha ett ballongsnöre runt dina ben så att du inte flaxar iväg.
But me love you longtime, återigen så fick du ett efterlängtat inlägg tillägnat dig, min lilla Roooouuumpaaa! ;)


Behind closed doors.


Som ni ser så har folk i min omgivning en relativt skum samt ytterst ifrågasättande hobby, de tar alltid smyg bilder på mig som jag sedermera hittar på de allra ovanligaste ställena.

Hur som haver, i tisdags så åkte jag och Joakim förbi fruängen, så att jag och Nina den fina, kunde äta 2 chipspåsar och sedermera våldgästa solariumet i 20 min. En stänkare i solen blev det givetvis, men det var mysigt med lite girlietalk som sagt. Nu så ser vi däremot ut som två lakritsprinsessor i sina fräschaste år.


You bring me such a headache.


Jag ber om ursäkt att jag har blivit otroligt dålig på att uppdatera mina kära läsare, men jag har varit små krasslig de senaste dagarna, svider & dant i ögonen och jag får andnöd, hatar pollenallergiiiiiiiin!
Usch-fy-blä!!


Christian Audiger


(Klicka på bilderna för större format)
Hur läcker är inte milfens nya klipp? Super duper läcker, och sitter som en smäck på henne - så snygg! Coolers morsan, du kan om du vill! ;)

..men det hon inte vet om ännu, är att jag skall tvätta den håååårt i 90 grader, därefter tumla den än hårdare...därefter så "kiitjiiiing" i min klädkammare ;)


Girl with such a bootylicious body.

Övning ger färdighet sägs det? Inkluderar det träning också? Man kan nästintill säga det med nöd & näppe när spegelbilden börjar arta sig rent fysiskt. Jag äter numera men i små mängder, inga matsvårigheter som jag får periodvis, jag motionerar numera med mamsegull, funtar på att börja träna med Adam enligt planerna dessförinnan eftersom att J aldrig riktigt kommer till skott. Gjorde ett hårt danspass igårkväll samt lite yoga för att varva ner, samt stretching.

Saknar även färgskiftningarna som jag hade i håret på denna bild, jag färgar, klipper, tonar & pular för övrigt alltid själv med håret. En ny frisyr, uppsättning eller rent ut sagt färg - ger ditt ansikte en helt annan form samt utseende.


She is hiding in the dark misery.

En proper madam men till synes oerhört vilsen, sistnämnde så har hon sedan tre dagars flöde tappat otroligt mycket känslosamma drag, gentemot sin motpart. En gnistrande karisma bär hon gentemot fientliga aspekter, men den omtalade ungmön har tveklöst tappat sin tillit på känslor beträffande en tryggsam kärlek.


The bare essential.

"Woopsie! This fat kid is smashing a bottle with her legs!"

Skämtosido, mina ben i bilen bara ^^ I lördags så blev det en snabbvisit i hökarängen, efter en powernap i bilen. Därefter så hann jag med ett avslappnat skumbad med väldoftande oljor, fixad & klar för partaj, där jag tänkte fira min Super Mario, men tvärdäckade på sängen runt åtta snåret, och sov till förmiddagen dagen därpå. OM jag var überless på mig själv? NO KIDDING!!!!!!

Jag har alkoholproblem! jag har tre öl men bara två händer
.

It´s stuck in my throat.

Jag känner för att spola er alla, eftersom att det enda ni bringar mitt liv är smärtsamma tårar, som lämnar bestående men, som framtida vyer ej kan kompensera till det bättre. Ett kaotiskt misär till lekplats, ger mig avsmak att ens lägga manken till, gentemot en djävulsk romans. Jag kan inte längre skratta genuint i ditt sällskap, utan jag försöker med likgiltiga steg enbart överleva vardagen för att stimulera dina härsklystna begär, en omättlig hunger där brutala slag är det som tilldelas verbalt, samt med framanad handling. Du har gjort mig alldeles iskall, där mina änglalika vingar har blivit köldskadade i den frostiga natten, hjärtesorgen enbart eskalerar mellan dessa kala väggar, ett eko som inte längre kan besvaras utav din en gång så ljuva stämma.


ღ Damn girl, we could make this work perfectly ღ

ღ Jag mötte Bumbi väldigt spontant i centrum idag, han börjar bli riktigt fräsch, läckert! Dessvärre så lockar mina fruntimmer alltmer och det kryper i fingrarna ditåt ღ

Men käka brunch någon dag blir det förmodligen efter lite film & godisätande. Skall troligtvis hänga med en dag på "jobbet", där han åker omkring i bilen mestadels. Idag är vi vänner och har en djupgående vänskap mer eller mindre, vi behöver inte gå in mer detaljerat på det haha, men vi trivs i varandras sällskap och kan alltid garva ihop samt prata inom mer känsloladdade ramar.

A innocent look for sure.

En oerhört gammal bild, men återigen när jag sitter och kissar. Folk tordes skaffa sig en ny hobby, då detta fenomen börjar krypa sig tätt inpå mina nerver tahahaa...

Jag måste be om ursäkt återigen för en otroligt dålig update, dessvärre så har jag farit och flängt allt för mycket, i fredags så träffade jag förvisso älsklingen Maria och köpte en smärre mängd alkohol samt oranga rosor - me likeeey!

Another Ed Hardy.

Titta vilken läcker Ed Hardy tunika som jag har beställt, i färgen grå med rosa detaljer. Rådiggade den eftersom att den skiljer sig helt från resterande kläder utav Ed Hardy, och den skiljer sig ansenligt mycket i jämförelse med de andra kläderna i min samling från Christian Audiger.
Vad tycker mina sockersöta bloggläsare om mitt nya inköp!?


Sweet escape.


Det var ytterligare en mässa nu i Sthlm som jag tackade nej till, hann inte ens med tfp-plåtningen som jag hade under gårdagen. Det finnes ingen ork samt lust över till hobby relaterade evengemang/jobb längre, måste finna styrkan främst som vilar latent inombords.


Igår så skulle jag ladda mp3 som mamsegull fick i present utav mig & Alexander, men det gick inte så himla bra, eftersom att jag hade laddat den i datorn i ett halvt dygn utan batteri, morsan föreslog att jag skulle lägga en permanent blondering eftersom att det bättre skulle passa min image hahaha.


CONGRATULATIONS SUPER MARIO!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MARIO! Liten pojke blivit stor, 20 bast vare va?
Här ser ni grabben som alltid ställt upp för mig, som alltid har och kommer att finnas trofast vid min sida, och det är ömsesidigt. Du är värd enbart det allra bästa, och jag håller tummarna för att änglarna hör mina böner, så att jag kan plocka ner stjärnorna till bästa vännen, för den änglalika behandling förtjänar du!
LOVAR!!! vi skall ut & fira dig någon dag pumpkin!


I´m the worlds greatest!


Samtalen samt messen med pappa björn samt bror min, bringade ett prekärt leende på mina alltför spända mungipor. Det kändes som en dröm tagen direkt ut ur sagorna, det gav mig ansenligt med hopp samt sangvinisk lycka invändigt. Jag vill tacka de familjära parter som ser igenom ett genomskinligt skådespeleri på en latent scen, där fel parter tordes ha blivit involverad. Tusen tack för allt!

...är detta en saga för bra för att vara sann? eller en fastställd realitet!


Save a young one, from her self.

Hyser rädsla gentemot den tvåsamhet, som jag tordes åtrå mer än någonting dessförinnan. En gammal flamma har blåst upp under stormiga förhållanden, med den pågående realiteten. Jag prefererar att vandra allena, men med en solid dimma och enbart ett vägskäl, så blir jag noterbart ett tveklöst offer, jag tämligen vrider och vänder under nattetid i dessa horribla mardrömmar, som har väckts till liv. Jag står alldeles tätt intill en ytterst abstrakt destination, med missvisande instruktioner. Jag ber därefter till högre makter, att vägleda mig under min sista bön, endast klädd i köldskadade vingar utan blott en tanke på att erinra forna misstag.

I´m your master n you´re my slave!


Mamsegull min fick blombud idag, utav mina älsklingar Monique & Andree. Dunderbara skåningar med gröt i halsen, fyra stycken petit four kom även i en ytterst delikat ask. Gulligull!

Hum, planerna var i första hand att spendera dagen med en jubelidjuuut som kommer & går likt han själv vill, that´s a BIG no no!! Därefter så pratade jag med grynet Maria om en snabbvisit, men jag hinner nog inte det eftersom att Törnrosa, Mikaela samt Moa är påväg för en sommardrink!
-håll i hatten för farligt berusade fruntimmer, eller inte tahaa..


CONGRATULATIONS 550505!


GRATTIS QÄTERNAS MORSA 55 BAST! ME LÖVE YOU LONGTIME!
Lite små coolers att fylla 55 ungdomliga år, när man är född 55 05 05, inte många som får uppleva något liknande, så det skall firas för full rulle. Men det blir till helgen I guess, då allt är som det skall!

Har hunnit med att sola i 20 min med tanten, skrattat, slagits, retat varandra på en sjuuuukt hög nivå med bisarra kommentarer, krubbat, och dessutom färgat håret. Allt är som det skall med andra ord, Smurfelina älskar sin mamsegull, fast hon kallar mig bitch med jämna mellanrum ;) på skämt dåra. Nu måste jag skölja ur färgen, är helt blå på skallen, hjeeelp en vaajlsen liten keevinnaaaa..


You make a fool of yourself, boy.


Kvällen under gårdagen bestod mestadels utav odrägliga tankar, som jag trots ihärdiga försök att eliminera, inte lyckades slå undan. Ibland känner jag enbart för att kunna koppla on/off beträffande tankar respektive otillåtna känslor. Men mot nattetid så blev det otroligt mysig, slutet gott allting gott brukar man säga, så jag får anförtro mig till den sistnämnde slogan.

...något som ni kanske inte visste, är att jag älskar mörker, älskar natten i stora drag!! Det är då som min energi ligger på tipp topp. Fastän soliga, varma sommardagar är ju givetvis top notch, ocg ligger tveklöst i täten...


One single pair of boobies.


I call it boobies!! - girls are just like beautiful, sensitive paintings, look but not touching them!
Att visa lite hud tordes inte vara tabu, vi alla bär den ju. Men ni grabbs har blivit missvisande utav billiga parter, så jag klandrar er inte. Så länge som ni spelar på samma villkor så finnes inga hinder. Men denna fröken har ni aldrig haft en chans att röra konkret, utan enbart smekt ytterst försiktigt med tanken måhända. Jag finner enbart oss tjejer attraktiva, so back off naughty bastards, I define you disgusting! "I rather go with a handsome chic, instead off an uncleaver dickhead. I prefer ladies before gentlemans" Var försvann respekten gentemot dessa oerhört vackra ting kreerade utav gudinnors händer?


I won´t turn the other cheek, dude.


Någonting som följer mig överallt är mina mysdressar, älskar att skrutta omkring i avslappnande kläder. Fastän att jag nästintill aldrig tar mig tid till det. Enbart när jag tränar och måhända lagar mat till någon. Lila, turkos, baby rosa, cerise, svart, samt vit plyshdress. Dessvärre så har endel fruntimmer tagit sig fritiheten till att baxa några utav dessa, även andra kläder ur min walk-in-a-closet.

...hatar vänner där de sedermera hugger en i ryggen, och antingen går bakom ryggen på en, eller tar ens relationer samt materiella ting som man har i sin ägo...
-Back off biaatches!


Supposted to be together.


Här är enbart en utav de vackra blombuketter som du lät skämma bort mig med, du behandlande mig som en prinsessa, fastän att jag stötte bort dig med intensiv kraft under nästintill 8 veckor. Jag hyste ansenlig rädsla beträffande att bli förälskad i dig, därav mitt horribla beteende gentemot dig, fastän DU!!!! -är den enda som någonsin älskat mig utav så högt värde samt respekterat mig för den som jag är, trots all motvind så kände du dig så lyckligt lottad! Du har sedan någon månad tillbaka gått förlorad för alltid, och inte förräns ikväll så förstår jag innebörden du hade, samt inflytande i mitt liv. Kan du någonsin förlåta mina slag både verbalt samt mentalt, samt mina vilsna handlingar numera som efterskalv?! Om jag hade öppnat mitt hjärta, och tillåtit mig själv att älska, så hade du varit min själsfrände garanterat!! Redo att vänta?!

☆ (¯`•.¸.•°*°•.♥ ღ "Two things to remember: -DON'T make decisions when you're angry, and DON't make promises when you're happy" ღ ♥.•°*°•.¸.•´¯)☆


Reclaim the streets.


Fader min är på besök i Sthlm, dem skall renovera min systers lägenhet än mer än dessförinan - coolers! Han kom främst upp för ett oerhört viktigt läkarbesök, men det kommer att gå galant världens bästa! Jag har tränat idag igen, börjar växa fram resultat!

Idag så är det oerhört stressigt, eftersom att mor min fyller år imorgon, en viktig samt stor födelsedag, har ännu inte hittat någonting till henne! :'(
Så oooff jag gå till badet, sminkösen samt forum en sväng. Skall kika efter någonting minst lika glamouröst som henne, det är betydligt mycket svårare än vad det låter! Wish me luck dickheads!

If Pubs Dont Serve Drunk People Why Do Mc'donalds Serve Fat People


Why can´t you pretend that u care about friendship?


Igår var verkligen inte min dag, eftersom att jag i vanlig ordning blev ovänn med "bajsblöjan". Orkar inte längre sitta i tårar var gång vi ses! Jag känner mig dock flitig eftersom att jag lät gå till arbetsförmedlingen i tyresö, vilket är oerhört långt. Kommer dit halvsvettig och dan, men givetvis skit läcker! Mötet gick oerhört bra, och jag skall dit återigen den 17 för att se över eventuella förändringar i mina papper, spanks darling för all hjälp!

Skall jag vara ärlig, så unnade jag mig thaimat igår samt en drink - mumsigt!


This one is for you cutiepie!


Jag ser ut som en blå smurf på bilden, förvisso så beror det på att den är tagen i solariumet, så ha överseende med det.

Idag så skulle jag tydligen ha möte med min klubb, Experience. Fasiken, måste leta rätt på min kalender, så att jag inte glömmer bort saker som denna. Nästa fest blir i Linköping, så då får även NI chansen att festa med mig ;)
Våran hemsida är uppdaterad, kika in den för mer info http://experience.se/

"Youth is a circumstance you can't do anything about.
The trick is to grow up without getting old."


I´m yours truly forever!


Jag hade även ett kortare möte under gårdagen, som var jobbrelaterat, med vem eller vilka kan jag dessvärre inte berätta för er på bloggen än.

Igårkväll så hann även världens bästa Super Mario, med att laga min dator. För jag hade lyckats att avinstallera alla program på datorn, jag hade under ett x-antal timmar inte något internet. Som sagt, gårdagen var allt annat än min dag, Jocke garvade sönder sig när jag råkade få min kaffekopp att explodera i micron, och därefter spilla ut kopp nummer 2 över hela sovrummet, nicee...verkligen nicee!!

polisen: vi ska gå igenom din bil. du: ''är det inte lättare att gå runt?"


Love you better.


Überläcker bild som jag fotade i solariumet med luren, raawr!
Halvseg söndagsmorgon, men med mycket "skojsigt retbråk" med mamsen, där sockisen jag enligt hennes mening har fått en "negerrumpa", och knappt får plats på toasitsen längre, men jag sväljer stridsyxan och älskar mina nya former istället. Hellre en kvinna med lite pondus, än den anorektiska kroppen jag under ett tag bar.

Har hunnit med en 20 minutare i solariumet samt en timmes solning på balkongen, starkt jobbat PG! Hon kan om hon vill ;)


The world around us won´t stop turn to night.


Maffiosoligan mi familia ^^ tagen utav underbara Rosmarie!
I lördags så blev det lite mer drag lyckligtvis, där jag sorterade ut gammalt pick & pack ur klädkammaren, och la ut lite annonser, hade tjejligan Törnrosa & Fanny på besök, gjorde mig läcker med milfen samt planerade in hennes födelsedag lite mer konkret. Avslutningsvis så blev det ett glas vin, samt en mango cider enbart i dryckesväg, samt allsång på puben med käraste Elodie ghettobooty & Mario - älskar verkligen mitt liv ibland! - samt de fåtal personer som verkligen framanar ljus i min vardag!

..på bilden så ser ni den sockersöta klänningen som jag köpte utan axelband..me löve it longtime!


Valborg 30 april.


I fredags så var det mer eller mindre valborg, många ungdomars alkoholdebut, vilket jag definierar som någonting negativt och ytterst störande. Poliser ute precis överallt, allt för unga "kids" knatar omkring alldeles vimsiga, som om de vore helt tappade bakom flötet. Fylla, bråk samt polispådrag där personer har vandaliserat differenta platser, verkar mångfaldens "fylleborg" bestå utav, och det ligger dessvärre inte i mitt intresse. Så det blev en lugn valborg för min del, i sällskap utav mamsegull, där utsökt mat respektive dryck - det kallar jag för fredaaaagsmys på hög nivå!


RSS 2.0