Rescue a young girl from dissapaer.


Sitter återigen och väntar på Jocke, som i vanlig ordning inte ens är i närheten utav att passa tider, sista gången som jag bestämmer ett möte med honom, punkt! Idag så har jag skickat in lite viktiga papper, eftersom att min handledare ringde och avbokade tiden i tisdags, så bifogade jag resterande papper för att komplettera de saknade uppgifterna.

Jag skall se till att komma i form, se till att bli den vackraste prinsessan i världen, som du stolt därefter kan säga - JA, hon är min! Och allmänheten skall chockeras utav våra starka band, över kärleken som vi har uppnått. "But jealous minds are never satisfied."
"Söta pojkar skall vara med söta flickor som du en gång sa!"
-jag skall ge dessa ord en innebörd!


Outfit and facelook.


Dagens dresscode samt facelook består utav följande:

-en sorgsen, relativt naturell facelook
-svart baslinne längre modell, U-ringad från H&M
-svarta kritstrecksrandiga finbyxor
-guldigt skärp från Ice
-jeansväst i ljusblå denim med nitar, från New Yorker


I try to feel the same about the meaning of life.


"I´m the girl with broken wings, but who are you?"
Alla bekanta ansikten, som känner till situationen, ber mig på sina bara knän, att åter komma till liv igen. Att jag skall tänka på mig själv lite, och börja lysa utav spirituell energi återigen, men hur skall jag kunna bära denna bördan som har gett mig bestående men för livet? Hur skall jag kunna le när den sangviniska glädjen har försvunnit, jag känner mig inte ens värdig maten som jag tillagar. Jag är überless att sitta alldeles allena vid matbordet, när jag tänker på kvällarna som vi lagade mat tillsammans, medan jag skötte disken så tog vi ett glas vin besprutat med amors pilar. Ingenting tordes längre spela någon roll, ingenting skänker mig den sanningseniga glädje som jag en gång sökt!


I´m the girl u have been looking for?


För ca tre veckor sedan, så var jag bombsäker på att släppa taget om dig helt, att aldrig ens titta över axeln på det som har hänt dessförinnan. Men numera så står jag kluven, vilseledd över hurruvida mitt beslut skall göras med rättvisa. Alla dina närstående, vänner respektive familj, står tämligen försummade över dina handlingar. De intalar mig att tänka på mig själv i första rum, men samtidigt så förklarar dem hur mycket kärlek respektive värme du egentligen utstrålar. Du förtjänar uppenbarligen endast det bästa, och jag hoppas att jag kan fylla ut den toma platsen, i ditt hjärta som du bär. Att detta förblir en bestående läxa, som du bär med dig genom livets ner respektive uppgångar. Jag låter tiden tala för sig själv, och förutspå vad som komma skall, genom kärlekens sensuella viskningar. Jag vet iallafall att du tänker på mig, det är en sak som är säker!


Bring a smile on this sad lips.


Hela dagen har varit upp & ner vänd, eftersom att jag enbart har haft en massa måsten att ta tag i. Men när hjärnan strejkar och alla kroppens funktioner har gett vika, så går du onekligen i motvind beträffande dina vardagliga sysslor. Jag har hunnit med att ringa ett x-antal samtal, sökt 20 differenta heltidsjobb, skickat ett först-klassigt-brev-till-en-viktig-part-i-mitt-liv, och därefter enbart väntat eftersom att Jocke hade bokat upp mig idag. Men det kom uppenbarligen annat emellan, troligtvis lika bra. Men som sagt, då hade jag hunnit ta en drink med Adam om jag visste hurruvida landet låg redan från början. Sådant gör mig oerhört frustrerad när folk tar ens tid, utan att ens befinna sig i närheten. Istället så blev jag bjuden på två glas vin utav mor min samt morbror, vi hade det oerhört trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord.

....men mitt hjärta skriker efter DIG!!!!.....hur mycket mer skall jag orka?!


I´m stuck in the middle.


Jag kan inte svälja, jag kan inte andas, jag kan inte leva det liv jag prioriterade så högt dessförinnan. En emotionell begäran, är sedan flera veckor alldeles tyst, ingen respons blir jag längre tilldelad, utav den part som jag tordes älska. Jag kan inte längre granska världen rättvist, eftersom att jag är blind till synes. Den dagen som du försvann, så tystnade allting runt omkring. Jag lovade mig själv att aldrig se tillbaka, då du målar min vardag i svart/vitt, men mitt hjärtas bultande slag, är onekligen sanna - dem slår för din existens i en tvetydlig tvåsamhet. Jag kan inte längre äta, jag kan inte ens skratta genuint, då allmänheten definierar mig som ytterst intetsägande. Som om någon har dragit ur mig själen, så är jag oerhört frånvarande, tankarna är på vift i en likgiltig dimension. Vin har varit min tröst, en sista utväg att kunna få sluta dessa miserabla ögon, som allt eftersom vissnar och sakteligen dör ut.


You make my eyes go wet.


Pratade nyss med mor din, som underrättade mig med alla detaljer som jag behöver veta. Fick även höra att du ville lägga din lön på en dyr gåva till mig, dessvärre så kan jag inte ta emot den. Jag söker endast svar på alla dessa oändliga frågor, som plåster på såren. Men jag förstår faktiskt din tanke beträffande det som du ville köpa, då min redan är trasig och jag har gett dig oerhört mycket saker under tiden som har gått. Men allt jag strävar efter är sinnesfrid.....lugn och ro! Jag skulle göra allt för att vrida tillbaka klockan, till den tid då kärleken vaggade mig tryggt om nätterna!


@ Huddinge


Brevet är skickat, ett helt A4 papper datorskrivet, med mestadels frågor, men samtidigt så försökte jag kortfattat förklara hur jag mår. Vilka konsekvenser hans handlande har bringat mig, samt hurruvida jag försöker att tragglas med mina mardrömmar, som uppenbarligen har blivit verklighet numera. Även en hel sida datorskrivet, med ett dagboksinlägg som jag skrev kort därefter detta hände, samt bifogade 3 utav de foton som han gillade allra mest. Jag känner mig vilsen, men på samma gång så släppte en stor klump i bröstet, som dessförinnan var fylld till bredden med oro respektive ångest. Jag har nu fått säga mitt, det som under tre veckors tid, har förstört min sinnesro. Jag hoppas att han förstår, att han hyser ångest samt lär sig utav sina misstag. Man måste någon gång under livets gång, ta tag i sina problem, istället för att undvika dessa, för de blir aldrig mindre, utan enbart växer under ytan!

Plz sister, give me something - im not feeling OK!


Bortsett från de inlägg som jag har skrivit på bloggen under dagen, så har jag enbart sovit. När man mår dåligt psykiskt, så slår kroppen ut sig själv. Mardrömmar där mina närstående mår dåligt, och ödet vilar i mina händer plågar mina drömmar. En ständig flykt från ondskefulla samt främmande ansikten, där djävulen har placerat mig i ett apatiskt kaos. Jag har sovit i nästintill två dygn nu, från och till, och låtit tiden sippra mellan mina fingrar.

Imorgon så skickar jag brevet, skall skriva ut lite bilder på datorn och även plasta in. Imorgon så skall jag även göra kontoutdrag, skriva en jobblista, samt namnet på butiken som jag skall börja jobba på. Därefter så blir det ett möte vid tre tiden. Ringa arbetsförmedlingen och boka ett nytt möte samt ringa Rabi, den underbara som hade ett jobberbjudande till mig, tusen tack till de vänner som lägger ner sin själ i att hjälpa under denna svacka.


Do u gonna ask me to leave or stay for eternity?


Jag känner mig lättad, efter att ha pratat med Malin, som tog kontakt med mig under dagen, tusen tack återigen! Även till Pia, som gör all som står i hennes makt, för att räcka till som både, mamma, fru samt väninna.

Jag skall ta mig tid ikväll, och skriva brevet med alla dessa frågor, som har gjort mig konfundersam under längre tid, jag behöver svar på hurruvida framtiden förhåller sig med tanke på nutida läget. Jag bör även bifoga några foton, och även ge en förklaring på hur jag känner samt vad som ligger i grund till det. Med denna förhastade slutsats, så förstördes även jag till största del, och går numera omkring ytterst intetsägande.


He´s killing me softly.


Ofantliga tårar plöjer likt en flodvåg, över redan alltför salta kinder. Jag vill återigen kunna ta ett andetag, utan att känna ansenlig smärta längs hela strupen. Jag vill åter kunna känna dessa fingrar smeka mitt berörda hjärta, som klyvs mellan realitet samt horribel mardröm. Han vill att jag skall skriva. Vågar jag blotta mitt hjärta än en gång, där någon har skadat mig något brutalt, samt gett mig permanenta skador genom livet. Jag känner mig förbrukad, tömd på energi samt viljestyrka. Jag kan inte förlåta faran som du utsatte mig för, utan min kännedom - men samtidigt värker mitt hjärta så. Jag behöver en förklaring.
JAG ÄLSKAR HONOM!


No rest for the wicked.


Jag vill ha sommar, jag söker värme, vill i all min hast slänga av mig kläderna för att bli brun. Jag känner mig fängslad på en glittergrå bakgrund, utav mulet väder. Jag vill återigen få känna sommarens sensuella smekning, där glatt humör enbart är förnamnet. Det är tämligen svårt att bidra med ett leende på dessa förseglade läppar, när ensamheten sakta men säkert kryper tätt intill. Jag behöver en resa, ett kraftigt miljöombyte som heter duga!

Jag behöver distans från Sverige och alla personer med "I´m all that" attityden!


Try to find my way back home.


Igår så var det en slappar söndag, där man återhämtade krafterna. Jag hade tvättstugan, så jag och milfen stod och trängdes vid mangeln, för att nå absolut bästa resultat. Mysbrallorna flasade efter mig, och det var inte alltför många knop som jag lät göra.

Sov därefter tills imorse, där mardrömmarna åt upp mig innifrån! Jag vaknade dyblöt efter ännu en natt utav fruktansvärda väsen som jagar mig nattetid, när skall detta nå sitt slut? Jag känner mig omtumlad, överkörd utav verkligheten som tycks ha fått sitt fäste. En realitet som jag dessvärre inte har valt eller hyst kännedom utav, så jag vill enbart fortsätta mitt liv så som det var dessförinnan.

..ge mig en omfamning, en betryggande kram som består under alla situationer, ge mig det liv som jag tordes förtjäna..


My baby bonita Michelle! <3


Älsklingen Michelle, räddade min lördagskväll, hon fick vara värdinna nummer två. Hon är utav ett Otroligt vackert virke, och strålar likt ingen annan! Hon är numera en mörkhårig skönhet, vilket klär henne oerhört bra. En stadig tjej med båda fötterna på jorden!

Det kändes otroligt skönt att prata om allt som hänt sedan sista mötet, och återigen ta ikapp förspilld tid. Kvällen blev otroligt misslyckad, men på samma gång händelserik. Vi har alltid roligt i sällskap med varandra, och i lördags hann vi med att se sjukt många platser, och träffade väldigt många nya ansikten. Och som jag lovade så får jag dig alltid hem säkert, så jag fick placera fröken i en taxi hem därefter, där hon blev igenkänd som Angelina Jolie ;) Grrrr!


@ Technostate.


I lördags så var det snabba puckor som gällde, att greja med ytterligare en väninna som skulle komma, vilket jag lyckades med i sista sekund, så det var lyckat iallafall. Det var jätte roligt att få fräffa alla dj:s som är stora i ett flertal länder, Mad Mango höll modet uppe otroligt länge. Jag vill ge dessa Credit för vad dem fick handskas med under lördagen. Jag jobbade inte under hela arbetspasset eftersom att omständigheterna blev som de blev, men betalt för några timmar skall jag få, eftersom att vi under stress jäktade till alvik, och bar en sockersöt utstyrsel under de timmarna. Därefter så mötte vi upp Robin, Jocke, Matte, Jimmy, Angelica samt Petra ett tag - mysigt!


Is it cliche, to say she's destiny?..


Till Pia H! -Du är saknad! Min goa reservmamma!

Något som jag uppskattar till tio tusen, är Carinas stöd och närvaro. Vi stod och jämförde tatueringar idag, det är sällan man får chansen att göra det med någons förälder. Vi har haft super duper trevligt var gång vi ses, och jag trivs något ansenligt i hennes sällskap. Vi pratar smink, naglar, klackskor, hudkrämer, hattar och om katter i överflöd tihi. Vi har otroligt mycket gemensamt, och jag känner mig alltid lika välkommen i den trivsamma miljön. Hon har så mycket värme att ge den kvinnan! UNDERBAR!
..jag väljer många gånger att umgås med vännernas föräldrar, då det tordes vara mer givande för mig, där man får kunskaper om deras tidigare livserfarenheter och resonemang..


My type of guy.


Saker som jag söker hos en kille:

Ärlighet! Hellre bli sårad utav sanningen än lycklig utav en lögn.
Spontan: Så att man kan fortleda relationen i en groende skepnad under längre tid. Glöm inte bort varandra.
Överraskningar: i form utav personliga gester som kommer direkt från hjärtat, vilket har ett personligt värde därefter, likt minnen!
Lite små töntig: Vill absolut inte ha en wannabe-tuffing som går med näsan i vädret, utan sådant genomskådar jag direkt, och lägger inget intresse i. Jag vill ha en små mesig kille med hjärtat på rätta stället, samt en humoristisk sida som ideligen lockar mig till skratt i alla lägen.
Bjuder på sig själv: En person som ser livet från den ljusa sidan och försöker beskåda situationer som uppstår på liknande sätt, och en person som vågar ta för sig och synas. En äventyrare med fossingarna på jorden.
OTROHET ÄR FÖR FÄRSKINGAR! Givetvis kan man kolla på en annan part och säga att det yttre är vackert, men glöm inte bort att kvinnor är som vackra tavlor - se men inte röra!
Ambitioner:
Män med kunskap inom många områden, kunskap är lycka enligt min åsikt, samt kärlek givetvis där närheten respektive tryggheten uppskattas åt båda hållen.

It´s all depend on Me.


En hektisk helg som bara den, tankarna banar iväg i motvind medan kroppen försöker att tvärt göra en omvändning. I fredags så åkte jag, Jocke, Matte, Jimmy samt Issa till stan runt lunch tid. Det blev utsökt mat med hel trevliga vänner på Fridays. Vi hade det sjukt mysigt, innan det fick bli till att nanna kudden hos Issa. Fröknarna somnade som en stock när vi la oss framför en film, och förbarmade oss när vi vaknade dagen därpå - Har vi missat något roligt?


...


Svårt att förstå, och än svårare att försöka realitera till. Läste under går kvällen på Aftonbladets hemsida: JUST NU!: Död man troligtvis mördad, funnen vid Älta sjön, det är precis där som jag bor, vilket känns så oerhört otäckt. Jag vet dessvärre inte vem personen är än i fråga, men troligtvis så känner jag honom, frågan är enbart mer eller mindre.

...det kändes inge bra i magen, där känslan stämdigt svek en, det fanns inte en enda själ på torget..


You can be just the one u wanna be.


Idag så har jag haft en dispyt mellan oenade parter, jag finner det ytterst tråkigt att granska på avstånd hurruvida vänner, folk överlag verkligen beter sig. De skäms uppenbarligen inte, men det är oerhört intressant att från publiken beskåda ett sådant oväsentligt dilemma, där parterna enbart försöker gynna sig själva, samt mätta sina stridslystna begär. Vad dividerar ni grabbs om? En första plats som aldrig har existerat dessförinnan, och som numera är totalt bortglömd!


I gonna find a way to succed all of my dreams.


Det känns som om jag har allt för många bollar i luften, måsten, viljor och diffusa önskningar respektive målsättningar för nuvarande!
-Vill börja på salsa
eller liknande, måhända med moster min, pratade om det förra året som present. Jag har dessförinnan prövat på en hel del dansstilar, och även är grym på att röra enskilda delar på kroppen medvetet. Dans ligger varmt om hjärtat, eftersom att jag finner det som en individuell tolkning utav låten, där du låter din egen kropp avgöra rytmen.
-Vill ge ut en mindre diktsamling, eller en roman, där jag själv kontrollerar omfånget samt ordens flexibla betydelse.
-Vill utveckla kunskaperna inom makeup samt smärre utseendeförändringar överlag.
-Ta körkortet i princip "nu nu nu"!
-Fortleda studierna och sikta mot arkeolog.
-Börja gymma igen samt löpa i svårare terräng, därefter träna MMA.
-Designa kläder och sy dem därefter, mestadels för egen tillökning utav unika plagg i garderoben.
-Ta steget och fortleda modellandet utomlands, för min egen vinning, där det är en större marknad samt bredare utbud. Där är även efterfrågan stor, eftersom att jag har fått 3 stycken erbjudanden redan.

...lära mig mångfalden språk, och bege mig ut på resor för att upptäcka världen och utforska utgrävningar. Jag vill uppleva differenta kulturer respektive seder runt om i världen...och därefter ta lärdom utav andras levnadssätt, och hysa förståelse för sina medmänniskor.


Ssssshh.........nobody knows!


"This one is for you beautiful, and you only! I prefer to walk in the name of love!"
Gårdagen spenderades i lugn och ro, där en vänskaplig skugga från det förflutna, fortfarande smyger omkring i omgivningen. Första gången som jag tar hem en vän, efter denna oförglömliga resa, som givit mig samt milfen oerhört mycket livserfarenhet. Vi åt på kina, och därefter så fick det bli den där efterlängtade 28 minutaren! Som tordes ha varit räddaren i nöden, beträffande min otroligt låga självkänsla numera. Tänkte sola återigen på söndag, fastän med Queenie.

Kvällen avslutades i vanlig ordning med film mys, och det blir en favoriter i repris även ikväll. Faaaaaan!! Mamma läs inte detta!! Glömt att vattna alla blommorna, men jag gör det på momangen - NU NU NU!!


There´s a first time for everything!


Jag hatar verkligen att planera saker, eftersom att jag då tappar lusten att fullfölja dessa. Jag är Miss. Spontanius tyvärr! Men ärenden och sådana ting, tar jag alltid på största allvar, eftersom att framtiden vilar i dessa händer.

En fråga jag ständigt får, är varför jag byter klädstilar, hårfärger, facelook för jämnan. Anledningen är väl att jag mer eller mindre inte har något tålamod, och dessutom lessnar otroligt snabbt. Jag skall fortsätta att blondera slingor med hätta, så att jag slutligen kan få lite spirituella kulörer som leker med mitt hår samt utseenden. Jag vill ha en bronze tonad nyans, likt beyonces med ljusare slingor nu till sommaren, när man bär en otroligt brun body. Jag passar förmodligen bättre i mitt naturliga mörka, men jag vill växla med en ljusare färg på sommaren.


When u dream that u can fly with the birds.


Oouuff jag får sådan panik, när jag ser alla dessa bedårande plaggen i min klädkammare, som tordes ha fallit offer för impulsköp - otroligt mycket kläder bär fortfarande sina prislappar, uuusch!

Jag brukar jue som sagt skänka kläder till differenta insamlingar, sådana som inte är utav något speciellt märke, och som jag dessutom inte lägger någon tyngd på att sälja. Det brukar bli ett flertal sopsäckar dessvärre, det känns så himlans tråkigt, men ändå så oerhört skönt - då jag faktiskt gör en ansenlig skillnad för personer som har det sämre ställt. Jag älskar att hjälpa andra, och skulle mer än gärna jobba som personlig assistent eller något liknande.

Endel utav mina vänninor brukar även ha flyt, när jag sorterar ut både smink, smycken samt kläder. Antingen så ges dessa bort, eller så byter man kläder permanent med varandra. Men så fort som jag får en stund över så tänkte jag lägga upp lite här i bloggen och sälja, för de som är intresserade.
-Yäääy, en bloppis...it´s pretty fun!


Release ME from my thoughts.


Idag så skall jag sola till varje pris, kosta vad det vill, för nu är jag blekare än snön som fortfarande vilar enträget på marken. Därefter så skall jag även möta upp Matte på en promenix efter jobbet, det var flera veckor sedan vi träffades. Jag har en tendens att isolera mig, när jag egentligen borde omge mig med kärleksenade parter. Sorgen i mitt hjärta består i groende form, smärtan sliter så i min själ, när jag ser dessa energier dö ut. Alla mina sår tordes ha slitits upp på nytt, och kan inte läka förrän denna mardröm löper mot sitt slut.

Men man skall fokusera på de positiva egenskaperna hos sig själv, för att inte bryta ner sig i träskmark. Se dig själv i spegeln, och oavsett vad den reflekterar, så skall du acceptera det som dina ögon granskar.

..du är vacker som du är, du är stark och innefattar ett ansenligt mod..hjärtat ditt är större än mångfaldens, och du har oerhört mycket kärlek att skänka de involverade..


I won´t turn the other cheek.


Jag skall föreviga dig på min fasad, så att jag aldrig glömmer dig, i det här livet eller nästa. Jag tränade igårkväll, pilates samt lite styrke. Jag skall försöka att minnas allt som du lärde mig, och träningen samt en sund kost blir en först klassig prioritering numera, efter jobbet givetvis. Eftersom att jag har valt bort dig ur mitt liv, så hoppas jag att detta når dina öron fågelvägen.

För jag vill verkligen inte att du skall känna dig oälskad! För det vore en bamselögn, man bör inte förneka sitt hjärta bultande känslor, så länge som det inte är skadligt!


"When you loose something you can't replace."


Taahaahahahahhaaaaa.......alltså på riktigt jag döööör! LÅNGSAMT!
Jag sitter fortfarande och garvar åt dessa mustach bilderna, så att tårarna sprutar hej vilt. Jag behöver banne mig ingen karl, eftersom att jag är allt-i-ett. Jag förstår verkligen att mina vänner trivs som fisken i vattnet, och aldrig får en tråkig stund i mitt sällskap, man skrattar inte enbart med mig utan åt mig, då jag absolut inte är rädd för att bjuda på mig själv. Grabbarna ringer jue alltid när dem har tråkigt och behöver få sig ett gott skratt, och dem ser jue mig mer eller mindre som en i gänget, som ett rejält stycke karl. Ett skratt förlänger livet, och jag gör verkligen allt för att omge mig med positiv energi, och försöker att se hinder som nya möjligheter!

..något som är små skrämmande, är att jag är fett het som pojke faktiskt! Jag skulle tveklöst att vara en grymt het kille, en Mr. Romance med andra namn som Fabio ;)


Money over Bitches!


Nästa vecka så skall jag välja arbete, få alla uppgifter samt förberedelser i handen. Jag känner hur nervositeten ständigt ökar, och hur förväntningarna går hand i hand med varandra. Jag är så oerhört exalterad över hurruvida detta artar sig, samt över de möjliga framstegen som jag kan göra, där jag kan avancera - beroende på hur mycket jag vill satsa.

...saknar Alex, en oerhört närstående vän, som har grejat tre jobb nu, underbara Du och din Papps! Ni har hjälpt mig sjukt mycket, och jag är er evigt tacksam!
*Servitris*Köksbiträde*Butik på Drottninggatan*


I get older and the people just get colder.


Igår så pysslade jag om mig själv lite, och plåstrade om såren på ett begagnat ansikte. Osminkad med en hel drös med peelingcremer, målade naglarna på både händer respektive fossingar. Efter lite egocentriska behandlingar, så bar det av mot tyresö för en fika med Matte. Hände ingenting speciellt under gårdagen, bortsett från att jag ringde lite viktiga samtal beträffande klubben, samt grejade en Dj till Milad nu till den 3 april. Och värdinnejobbet, kräver ytterligare en person. Så tjejer skriv till mig!

Kort & Gott: en toppengreat samt avslappnande dag! Ibland så gör det förbaskat ont, att inse vilka ansikten som man verkligen bör bära med sig i livet samt vilka som man mot sin vilja har vuxit ifrån.


Kss Kss, say´s the pussycat!


Igår så somnade jag väldigt tidigt, det börjar ge resultat med att stiga upp i någorlunda tid om dagarna, nattugglan börjar svalna alltmer succesivt. Jag satt och såg på Rise: Blood hunter igår som gick på tv1000 action, sjukt bra film! Har sett den tidigare ett flertal gånger, men tycks inte tröttna. Jag ääälskar verkligen skräckisar, särskilt när de är lite skruvade eller råa, sådana med andliga väsen är även dem oerhört spännande. Komedier går alltid hem också!

Detta är en bild på mig med Tammys katt, jag älskar verkligen långhåriga katter, främst dessa som har en teckning likt de i Lady & Luffsen. Beiga med mörka tassar, svans samt öron – that´s pretty hot!


Turning minutes to hours.


Och på lördag så skall jag på tjejmiddag igen, hos Monika samt Angelika för att fira Monkans födelsedag!
Återigen så är jag knatten i gänget, de andra är 30+, men jag börjar vänja mig vid "syjuntan". Älskar dem alla som sagt väldigt mycket, och har alltid roligare än någonsin dessförinnan. Men vad ger man en Panter tant som har allt ? Det kommer att säljas exklusiva underkläder, som är otroligt sexiga under middagen. Hjälp mig och kom gärna med förslag! Jag skulle mer än allt annat, vilja ge henne en karl som är henne värdig! Tror dessvärre inte att det finns några sådana prinsar längre!!!!!!!!!!!!!!!
 Ooouuff, hela min lön kommer jue att gå åt därefter, äääsch! Minns dessvärre inte vad märket hette på dessa undisar, men vi får ett oerhört bra pris.

Lite kul att man får reda på vad alla andra tantisar bär där under, mindre roligt när dem ser vad jag köper dock! ;)


Memories of an Imperfect Angel!


På fredag så jobbar jag som värdinna under ett 5-timmars arbetspass, och får nästan 250kr i timmen. Ja hörrni, ibland kostar det att ligga på topp, jag skall enbart servera på fredag - så det är inga konstigheter där inte. De behöver ytterligare en madam, som skall jobba med mig under kvällen eftersom att det kommer att bli fullsatt. Men jag känner för nuvarande att jag bajsar snett på alla låtsas vänner, som enbart utnyttjar min gästvänlighet!!!! Så ingen tordes vara värdig denna underbart roliga kväll, med den lönen. Jag drar alltid med närstående på äventyr, men vad får man tillbaka?! De nada!

KARMA = What comes around Goes around!


I wish I was sleeping.


Sedan jag kom hem, så har jag inte hunnit med många knop. Skall alldeles strax återigen ta ett skumbad, eftersom att jag fryser något ansenligt mycket. Därefter så skall jag pula lite här hemma, och plocka undan efter tacon som jag tillagade för en stund sedan. Det är ytterst sällan som jag faktiskt ställer mig i köket, om det enbart är jag som skall äta. Det blir så tråkigt att ägna ett flertal timmar i köket, med syftet att endast mätta en hungrig mage.

Pratade nyss med min mamsegull, som har shoppat lite överraskningar till mig. Nämligen en super fräsch doft från Victoria Beckham, fastän att det är en body lotion. Mamsen har även köpt en mascara samt lite lashes.
Saknar dem både oerhört mycket!


The sounds of missing.


Tårar plöjer över en ödelagd strand, likt ett sönderborrat hjärta, så kan jag inte förtränga allt som vi gick igenom i tvåsamhet. Jag låter tiden förutse hurruvida detta väsen skall fortleda i levande form, när blandade känslor väller fram samt med rädsla för framtiden.


Tusen tack till de vänner som faktiskt existerar, fastän att det är ytterst få som verkligen är värda att nämna vid namn. Min "African Queen" har faktiskt bjudit ut mig på date, tack stumpirumpan - det betyder mer än hela världen för nuvarande, när jag tordes ha gått vilse, i en fabulerad tillvaro.


Fields of Gold!


Fick en oerhört värmande kommentar på bloggen under förmiddagen, som satte mitt hjärta i brand kan man säga, nejra men leendet blev allt större. Tusen tack, för den givna responsen, för all tid jag lägger ner på bloggen. Skriv din adress till min mail eller i kommentarsfältet så skall detta gå att ordna.

Hej!
Jag heter Anders och är ett stort fan av dig!
Du är verkligen den snyggaste och hetasté modellen som finns!
Jag undrar om jag skulle kunna få din autograf?
Skulle verkligen bli skitglad då!
Ha det bäst!

Kram Anders


Sessi med baby Vanessa.


WOW! VILKEN SÖT DOTTER HON HAR! Där så har du verkligen lyckats bra Tammy! Hon har blivit sjukt söt sedan jag träffade henne sist, gudomlig. Och så enkel samt oblyg som hon är, så reflekteras mor sin i hennes ögon.


När jag väl hade mött upp Tammy vid centrum, så valde vi att gå hem och fika hos henne, då dagiset ligger strax intill. Tammy bor faktiskt otroligt nära min syster, vilket jag inte hade den blekaste om. Vi drack ett antal koppar kaffe, kikade på lite bilder som hon hade tagit, samt en massa tjejsnack, där vi tog igen all tid som har gått på sistonde. Jag skall troligtvis träffa henne under morgondagen också, för lite fönstershopping i Tyresö.

Lilla Vanessa hade sagt till mamma sin, att jag var väldigt Söt! Naauuw!


Egolina & Smurfelina.


Grattis my precious, du är jue uppenbarligen på smällen igen! Håller återigen tummarna för dig, att allt går bra på vägen tills förlossningen, samt att högre makter strör änglaglitter över dig därefter. Lilla baby Vanessa har redan hunnit blivit två och ett halvt vid det här laget, sockersöta DU! Hoppas att du lyckas att baka denna bebba minst lika söt.

Nej, nu så skall jag fixa mig eftersom att jag alldeles strax skall åka och möta dig vid dagis, och gå omkring i Tyresö centrum och mysa lite. Håll utkik!


Forgive the feeling that we put on parade.


"I´m better than your Ex, and absolutly better than your NEXT!"
Söker en lur till Alex, han har jue uppenbarligen ingen koll alls höhö. Cheesecaken var delicious, nu så skall jag ragga solsällskap, so wish me luck! Därefter så får det bli städning här hemma, har ju varit borta i flera dagar hemifrån, och det samlas oerhört mycket damm snabbt, i största synnerhet i mitt rum, därefter så blir det till att vattna alla blommor och måhända sy om lite kläder.
-Idag så är jag oerhört glad, jag mår som jag förtjänar och humöret är bättre än dessförinnan. Super glad med andra ord!

Någon som är sugen på en fika eller att följa med och sola?


A moment, while we´re together.


Jag vaknade runt 8 tiden, men drog mig ända fram tills klockan 10. Därefter så fick det bli ett långt och mysigt skumbad till lugna favoriter. Det var en mysig natt, med bra drömmar för en gångs skull! Idag så blir det ingen vinterjacka, eftersom att våren har tittat fram!


Nu så har jag satt på 10 koppar kaffe, Alexander kommer nämligen förbi med min cheesecake, smarrigt! Vi skall prata lite angående min anställning, och därefter så har jag lovat att följa med när han köper en ny mobil, inge vidare kul. Men jag tänkte fönstershoppa lite under tiden, och måhända möta upp Jennylynn för en fika med massor utav tjejsnack. Hinner hon och jag även att sola idag?


You stepped on the promises.


Mot förmodan så har det varit oerhört schönt att vara heelt själv, att ha lite egen tid där man hinner att pyssla om sig själv. Jag har lagt en extrem make och enbart fotat i differenta plagg samt en utstyrsel jag definierar som finemang! En sockersöt ballerina, eller prinsessan på ärten - you name it! Jag kommer att lägga upp lite roligare bilder på bloggen framöver. Snart så blir det sängen för min del, är trötter efter en helg med en morgonuggla som Maria, som även är en solstråle när hon väl kliver ur sängkammaren.

Jag känner hur ensamheten återigen gör revolt, och mina djupgående sår i själen står i vidöppet centrum. Genom alla dessa år, så tordes det inte vara någon mänsklig individ som förstår hur vi mår, och vad vi har genomgått och flanerat i dovande mörker.


Time is passing by, but slowly.


Mitt hår blev helt amazing när vi slingade det - supernöjd!
Vi använde oss som sagt utav en hätta, istället för folieslingor, jag tycker att det faller sig mer naturligt då. Nu har jag alltifrån blonda slingor, till vinröda samt flera nyanser utav brunt. Totally hotstuff! Jag trivs så otroligt mycket bättre i slingor, eftersom att alla misstar mig som ett fruntimmer som kommer från något lite mer exotiskt land. Sådana skönheter faller jag för personligen, så det är allt annat än en förolämpning. Men jag skulle vilja slinga mitt hår nu i omgångar, så att jag blir ljus brunett med ljusare färgskiftningar i nu till sommaren, till en gyllene brun hy - OUTSTANDING!


Although we had turned on the lights.


Sitter och pratar med "Karlsson på taket", världens bästa Karlsson dock! Tack för att du är den du är, i alla väder - en riktig skojare med andra ord. Nämen titta, nu är du jue mer eller mindre en B-kändis, som befinner sig på min blogg för andra gången i rad. Jag vet att du rådiggar alla mina skämt, som enbart är utav halvfabrikat och ej blir fulländade när jag berättar dem höhö.. ;) 

Föresten så träffade jag en hel mysig tjej faktiskt, i 17 års åldern som jobbar på Taco Bar i slussen gallerian! Hoppas du läser det här fröken fräken, men du är en skön böna! ;)


Hold the pose, a perfect picture.


Jag har suttit under kvällen och lagt en festlig make up, och busat lite med både vit respektive svart kajal. Skall lägga upp bättre bilder på det senare, glöm nu inte bort att jag lägger maken på mina dunderbara läsare, samt även stylar eller färgar håret om ni så skulle vilja. Kan även plocka respektive färga era bryn.

Prislistan finner ni under kategorin Skönhetsideal!
-når mig gör ni via mailen solkristallen@hotmail.com eller här på bloggen!


It´s getting late but i don´t mind anymore.


Jag börjar repa mig igen, som mor min säger - Man måste nå botten för att nå toppen! Tusen tack till världens bästa Alexander, som har varit ett enormt samt behövligt stöd under denna torrperiod i mitt liv, du har gjort detta möjligt! Nu så står jag i valet och kvalet, skall jag börja jobba som köksbiträde i Upplands Väsby, eller som servitris med hans systra mi?!

Han kommer måhända över och droppar en nybakad, säkerligen super smarrig cheesecake till Egolina ikväll. Hans dunderbara syster har låtit baka den till mig, återigen så tackar jag mina vänner som finns därute, och verkligen berör mig. Ni vet vilka ni är, inga namn nämnda så inga därefter glömda! ;)


Every single day!


Kom precis hem efter en otroligt mysig helg med Maria! Jag skall försöka fixa bilderna som vi tog, snarast möjligt! Eftersom att det inte enbart blev en Günter mustach på mig, utan det blev helskägg i slutändan! Ooouuff, jag var grymt läcker som pojke faktiskt. Jag bar till och med slips, och när vi mötte Jocke så blev han inte ens förvånad. Men han tyckte förvisso att det var grymt otäckt, att han fann en pojke som sjukt söööt! haha, det kändes måhända lite skumt för hans del, det måste ha känts sjukt fel men ändå så rätt, att fälla en sådan kommentar!


-Oh u touch my tralaalaaaa...


Sjukt mysig lördag, i myspys sällskap. Skönt med en slappar helg, fast sådana har jag i överflöd. Festa är så överskattat enligt min åsikt, men dricka lite sällskapsvin i heltrevligt sällskap klingar bra i mina öron, prima ballerina mer eller mindre.

Fråga mig inte hur det blev som det blev, eftersom att jag har ingen vettig förklaring till varför vi spexade till oss under kvällen. Allt från Greta Garbo till Gunther, speglar mig måhända relativt bra, eftersom att jag är ett tvättäkta busfrö från in till utsida!


Undress me.
Jag känner mig oerhört kreativ idag, Maria har uppenbarligen väckt liv i mina pyssliga sidor under helgen. Jag skulle verkligen trivas med yrket inredningsarkitekt, där man formar ett hem på ett individuellt uttryckssätt, efter personligheten på personen som skall bo där. Dessa bilder är tre exemplar på hurruvida min smak beträffande inredning ser ut i största allmänhet.

...stilrent..modernt..simpelt..exklusivt..cleant...


Sweet sentence.


Full som en kastrull minst sagt, vi har nämligen proppat i oss alltför mycket kebab, som man bäddar får man ligga uppenbarligen. Nu ser vi nämligen ut som två smällfeta kossor, som rullar omkring i lägenheten.

Eftersom att vi steg upp i lätt-o-lagom tid imorse, så är humöret på tipp-topp. Kroppen mår alltid bäst med dagliga rutiner, där man får lite struktur i ens annars så gråspräckliga vardag. Vi har solat under hela eftermiddagen på hennes balkong, och druckit allt för mycket kaffe, likt två äldre särringar. För nuvarande så sitter jag med en hätta och gör slingor på mitt pocahontas hår, men det liknar för det mesta en kondomhatt med snörning under hakan likt en jätte bebis - Say hello to the new Hannibal Lector! Små rädd över att få se resultatet nu, kommer se ut som en zebrafärgad morot på huvudet, men som sagt - det är bara hår.


Dresscode samt facelook.


Torsdagens dresscode samt facelook!
Vitt baslinne från Cubus
Midjeväst i ljus jeansdenim med nitar från New Yorker
Svarta jeans från Miss Sixty
Beiga Uggs Australia 2008:s modell
Vackert skärp från Scala


My heart got alot of eternal scares.

Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

Drömmarna vi har känns som bleka höstar
Där har sommaren redan regnat bort
Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort

Att vilja men inte känna är nog så svårt
Att se men inte höra
Du vände dig bort
Du sa: Inget här är givet, för sådant är livet
I mina ord finns ingen önskan eller någon lust och längtan


She is Priceless.


Min bästa Maria, plockade upp mig efter jobbet i all sin hast. Vi åkte hennes sockersöta miljöbil, som drar minimum bensin och är smidig som en smäck enligt henne. Men hon försöker enbart att bortförklara sin fräscha "mini" bil konstant, jag står fast vid att den behöver delta i PIMP MY RIDE! Den ser lite mesig ut, även om den så är sprillans ny, Maria är jue banne mig en särring med klös!

Kvällen i enda, spenderades i soffläge framför lite tv samt avslappnande musik. God mat samt dryck, och alltför mycket sötsaker simmar nu omkring och vill förbrännas i magen. Men en helkväll med oavbrutet tjejsnack, är ovärderligt. Kunde inte må bättre efter all positiv energi som hon proppar i mig vid var möte, me love you long time, hun!


Unwritten thoughts in the soul of a young one.


Du entrade mitt liv ytterst anspråklöst, med beslutsamma steg. Fastän kännedom utav mitt krigsskadade förflutna, så var du fast besluten om att erinra denna förlagda känsla, som spelade emotionella ting ett spirituellt spratt. En förfallen själ med nervimpulser som givit vika en gång för alla, så tål inte ditt hjärtas kammare än mer obehag, än vad de redan tordes ha tilldelats. Du kan inte ströva i bestående fotavtryck i sanden, och sedermera lämna en änka i eskalerande obehag. Du tillrättavisade en doft utav kärlekens vänskapliga vidröring, och flanerade med en berövad kärlek. Såren blev dessvärre alltmer bestående än dessförinnan, och bringade än mer skada än tidigare företeelser. En vilsen karaktär tordes ha mist sin säkerhetslina, den bestående tryggheten som du bringat löfte att kvarhålla vid liv. Återigen vandrar ett sårat väsen allena, med fientliga aspekter som leker kurra gömma, med uppsåt att kasta rädsla över offentligheten. En ansenlig publik beskådar detta fenomen, men inga vittnen träder fram. Jag är rädd, jag är sårad, jag hyser ofantlig saknad - efter någonting som du har berövat mig på, med endast ett ögonkast. Jag hyser en bestående förkärlek till en bortkommen part, som även la hennes öde på hal is. Istället för att förbarma djävulska charader, så måste jag hysa lärdom att tygla en okontrollerad best. Mitt hjärta fäller onekligen bedrövliga tårar, och jag bär dig med mig genom en vackert konstruerad blomster, som du dessförinnan skapat med sensuella drag med penseln, i kulören lila - så definieras min personlighet även som harmonisk respektive drömmande. Ditt hjärta bär jag med mig i tusen och en natt, i väntan samt längtan efter en solution! Åtminstonde så länge som min kroppsliga faktor lyckas att hålla ihop alla dessa frakturer. Min sista fråga är: Hur du kunde försätta mig i hjärtskärande skrik som håller mig vaken i om nätterna i dessa invaribla mardrömmar?

Mikaela, Sessan, Ela - Vill du med mig ditt hjärta dela! Den personen tordes endast befinna sig i en sagolik realitet, som äger rum i mina drömmar.

Copyright Sessan -10


I lick the gun cause revenge taste so sweet...so sweet!Min mamsegull är oslagbar, det är inte alla som vaknar till följande mail på facebook! Vi har världens bästa relation, och kommunikationen är oslagbar!

Allt fixar sig nu du e MIN SESSA vi ska bara släppa in PRINSAR hädanefter det finns inte så många nån här o där jag letar ännu är svårare i min ålder men kommer bara nöja mig med en prins därför att jag är en bra person vilket du oxå är PRINSAR annars kan dom fucka fråga efter mammas magkänsla I DID NOW IT du det bästa jag har nu ska ingen trampa på dig igen THE LIFE GOES ON nu kan det bara bli BÄTTRE VI ÄR VINNARE I LÅNGA LOPPET PUSS FRÅN MAMSEGULL

 


How do I supposed to survive.


Sluter mina ögon i hopp om en annan realitet när jag åter igen öppnar dessa. En singelita som koncentrerar sig på familjen samt att fixa ett heltidsjobb i första hand, vilket jag förhoppningsvis har fått nu. Jag vet förvisso inte förrän på måndag, hurruvida mitt tidsschema ser ut, men jag är så oerhört lättad över att äntligen få göra nytta, att få känna mig värdig min omgivning, och stolt över min insats.

...jag kan äntligen koncentrera mig på vad som ger mig enskild lycka...
"nothing else mather anymore"


From the bottom to the TOP!

"Astronaut: person som gör politisk propaganda i tyngdlöst tillstånd."

Imorgon så skall jag på möte, därefter så skall jag rulla mot sköningen Maria. Jag skall nämligen packa med mig ett stort bagage, eftersom att jag skall bo där över helgen. Vi skall äta goda middagar inkluderat med efterrätter, snacks och andra kaloriebomber. Måhända även ett glas vin, om vi väljer att lyxa till det lite x-tra. Se på fullspäckade filmer, fjanta oss lite sådär som fruntimmer har en tendens att göra, och fota - så att bloggen får lite roligt material framöver! Finnes det tid över, så kanske man även bjuder över bror min på en kvällsfika, eftersom att dem bor nästintill grannar.

Maria är en person som har haft stor inverkan på mitt liv, och som jag älskar något enormt - och bror är = familj, så givetvis så vill jag presentera dessa två för varandra!

Question of today!


Själv så skulle jag lätt välja foundation, eftersom att man ser oerhört mycket piggare ut bara man får lite färg i ansiktet! Men nu så är jag nyfiken över vilken smink produkt som följer er vart ni än går!


I got bruises all over my naked body.


Ett ogenomträngligt mörker, omger min annars så upplysta närvaro. En solid dimma, följer nätt & jämnt i mina fotspår, vart jag än vrider samt vänder. Nu så har jag konsumerat alltför mycket kaffe, illamåendet stärks alltmer succesivt. Jag spydde igår, kunde inte få behålla maten som jag kände mig ovärdig.


Skall lägga mig i ett varmt bad nu, i dovande mörker med tända ljus samt lugna favoriter. Det enda som tycks få min kropp att varva ner, relaxing på hög nivå á la Sessi style. Därefter så blir det enbart film mys, eftersom att jag skall upp imorgon och ta tag i mitt liv, det som tordes återstå efter att ha gått i spillror en gång för mycket.


My emotions flows naturally.


I bakgrunden, så ser ni hur välstädat mitt rum är, när jag behöver rensa tankarna så fokuserar jag på hushållet, såsom sysslor som verkligen bringar hygieniska resultat. Jag mår mycket bättre psykiskt, när omgivningen är välstädad samt hemtrevlig.

Jag har hunnit med att äta brunch med bror, mamsegull samt pappa björn idag - myspys! Sådant görs ytterst sällan, så man värdesätter sådant jätte mycket. I största synnerhet dagar som denna, då det känns som om hela världen trampar på en.

...jag vill vara barnvakt nu nu nu, de små liven lyckas alltid att locka mig till skratt, och får mig garanterat på andra tankar. De ger mig även en ursäkt att få vara barnslig, och oberoende min fastställda ålder tihi...


Put me inside your conscience.


Idag så har jag fått en hel del ärenden uträttade, har hunnit vara på ett basinformationsmöte på arbetsförmedlingen, och även bokat in en ny tid hos min handledare nästa fredag, eftersom att vi har pratat om jobbgaranti under dagen - vilket troligtvis inte behövs då jag skall börja jobba som köksbiträde.

Jag har även hälsat på min underbara reservmamma idag, som gav mig stöd samt oerhört mycket kärlek! Det behövdes mer än allt annat för nuvarande, då familjär värme tordes vara min sista utväg.
....jag vill enbart få krypa in i min mammas mage på nytt, där jag är inlindad utav oändlig trygghet i en godsinnad atmosfär....


Skip the introduction my dear.


Jag önskar att detta oönskade misär, enbart var en storm som vi skulle vänta ut. Jag definierar detta som -Ett långsamt farväl, där jag går sönder när jag ser hur min själ, slits itu utav hungriga parter, med djävulska uppsåt. Varför kan jag inte få ett slut på dessa oändliga tårar, med kärleken som prioritering, så tordes man vara blind till synes för fientliga ting runt omkring. Jag måste sluta klandra mig själv, för ditt öde vilar enbart på dina individuella handlingar, och mina händer har blivit rentvådda. Jag måste inse att det är dags att återigen vandra allena...


He flies me away.


Står nu ensam kvar, med så många minnen utav dig.
Känslorna man gav, men kärleken är kvar.
Det bor en ängel i mitt rum, med blödande känslor.
-Vem har tänt dessa miserabla stjärnor på natthimlens fullspäckade täcke?

Sista låten som vi dansade till, under romantiska omständigheter. Var finnes den personen, den kärleksfyllda faktorn där jag står i vidöppet centrum?!


Love hurts, love wounds, love scars.


Huvudvärk, illamående och magkramper - ångest!
Samtalet med världens bästa reservmamma gjorde susen, hon är en ängel sänd från ovan. Som enbart vill de allra bästa för de som påverkat hennes liv positivt, hon förtjänar en guldmedalj runt hennes tungt belastade lynne, för alla gånger som hon har stått förtvivlad gentemot djävulska spel. Hon visar stort stöd för mig och jag kan med lättnad säga att Jag ÄLSKAR henne som person, skall bli så skönt att träffa henne imorgon, ge henne en omfamning och hämta lite kvarglömda saker.

Gjorde förvisso ont att höra att han verkligen älskade mig! Hade han spelat på en välartad spelplan, med oklanderliga regler, så hade även mitt hjärta funnits kvar vid honom. Men vi spelar i helt differenta dimensioner, jag lägger all energi på att införskaffa kunskap, för att sedermera kunna växa som person.


Happiness is the best facelift.


Lycka definierar alla på ett individuellt sätt, då man värderar differenta ting enskilt! För mig är lycka följande:
- ett tryggt, stabilt förhållande med mycket kärlek & inga lögner.
- bra vänskapskrets med tillit & stöd gentemot varandra.
- barn med personen som har erövrat ens hjärta.
- inte rik, men att man klarar sig ekonomiskt & är oberoende andra.
- familjär kärlek samt gemenskap på ett ömsesidigt plan.
- resor med närstående, där man får upptäcka osedda platser & äventyr.
- att man klättrar upp succesivt på sin egen karriärstege, och avancerar efter bästa förmåga.


I gonna bring the world a new Hello!


Fick dock ett bra samtal idag, jag får jobb som köksbiträde inom snar framtid, så fort som allt detta har löst sig, så kan jag få börja jobba heltid. En närstående väns förälder är kökschef på detta ställe, där jag blir given ett arbete, där jag även får chans att avancera min roll och kan vidareutveckla mina arbetsmöjligheter.

Det gav mig världens lyckligaste känsla i kroppen, från tipp till topp. Nu kommer även prestationsångesten att avta alltmer, när jag äntligen kan visa vad jag går för och påbörja en karrirär, och inta en yrkesroll här i arbetslivet.


Don´t tell me you´re sorry, when you´re not.


Jag förstår inte hur jag kunde vara så blind, hur jag kunde försätta mig i fel sällskap utan blott en tanke på att det var sanningen, jag såg någonting bra i dig, du intalade mig att du var guds barn i princip. Jag är så rädd att denna invariabla mardröm aldrig får ett slut, jag förtjänar verkligen inte det givna behandlingen utav dessa parter. Jag vill förvisso tacka dig Pia, att du tog kontakt med mig! Det betyder världen för mig, du är en underbar kvinna! Bara att höra av sig om du vill prata eller umgås någon dag!

Idag så har jag varit på ett viktigt möte, därefter så hämtade jag en mobil laddare hos en väninna så jag har en fungerande mobil. Hon bjöd även på tikken masala kyckling till en kopp kaffe, det värmde att få känna värme utav vänskapliga relationer.


Caught up in the middle.


Jajusste i fredags, så fick jag även se Bishas grymt fräscha palats! En ruggigt fet villa, men det som imponerade på mig var att inredningen var ytterst smakfull men samtidigt hade personlighet. Niice priice dude, du har verkligen fått kämpa för att vara den du är idag!

Ambitioner är högprioriterade hos mig, jag älskar personer som verkligen sätter höga mål och försöker med all sin energi att nå upp till dessa. Även om de är skyhöga och du endast kommer halvvägs, så är färden samt kunskapen som du hunnit snappa upp på vägen, oerhört intressant! Nej nu så skall jag slockna till en film, Smurfelina behöver sin skönhetssömn serrni, det känns som om jag har blivit våldtagen rent mentalt!


Life is just so unfair.


Too much of anything can make you sick,
even the good can be a curse.
Just know you´re not in this thing alone,
there´s always a place in me you can call home.

 
Bilden är gjord utav Snäckovich, oerhört läcker! Visste inte att du hade sådana förmågor att kreera ansenligt vackra ting. Varför lät du dina talanger gå till spillo?!
Jag älskar min mamma, jag älskade mitt liv som jag själv har byggt upp tills för några veckor sedan, där en person har lyckats att rasera alla mina värderingar samt stränga respektive benhårda principerna. Nu så skall jag ta mig i kragen, städa bort alla demoner som lever i den falska omgivningen, ignorera de manipulativa vännerna som finnes i min vardag, och enbart tänka på mig själv. Snart så får jag troligtvis jobb, och det kommer att stärka mitt självförtroende till tio tusen!!!
"Where I just another brick in your game?!"


A la natural.


Idag så har jag inte kunnat tänka klart, har knappt varit kontaktbar. Har stirrat mig blind på differenta tv program utan att ens notera vad som egentligen har visats på tv rutan. Jag vaknade väldigt tidigt, men har känt mig tom rent känslomässigt idag, jag har verkligen inte tänkt någonting idag, men en åktur till affären fick det bli med mamsegull och Alex.

Inköpen blev följande:
1. Barbie duk i plast till "prinsessmiddagar á la Sessan ploj"
2. Barbietallrikar samt matchande servetter
3. Kalender 2010
4. En årsförbrukning utav tamponger
5. Blondering
6. Ldb:s specialutgåva "Dreams & Wishes"
...cheesecake, oerhört mycket glass, snacks, chokladpudding, godis och andra extremt onyttiga ting, som i vanliga fall får mig att bli glad...

Lite lustigt att jag mötte Underbara Maria mitt bland tampongerna, på det stället jag minst av allt trodde jag skulla möta henne, mitt ute i nowhere i princip.


Like a sweet flower in pink colors.


Glömde att visa upp världens vackraste tvål, som jag fick utav Alex som var här på en fika under förra veckan. Den doftar gudomligt, men är enbart till för prydnad. Sådana lyxtvålar är man allt annat än van vid tihi, den ligger i en jätte fin ask på mitt lilla badrum. Det stora badrummet går dessvärre i vinrött samt guld, så där får den inte befinna sig.

Guuud vad söööt min rosa rostvål är, mina vänner vet verkligen vad som uppskattas samt gillas hos mig. Personliga gåvor är solklart favoriten!


Unforgivness.


"Don´t judge the book by it´s cover"
Idag skall jag ringa två oerhört viktiga samtal, så att dessa kan nå mig personligen, utan att de behöver gå genom någon annan. Eftersom att jag enbart vill lösa alla dessa komplikationer på bästa möjliga sätt, så smärtfritt som möjligt. Jag kan inte äta, dricka, skratta eller ens föra en dialog på samma sätt som jag brukar göra, det känns som om någon iskall shattering har dragit min själ ur en annars så spirituell kropp.

Kommer jag någonsin att få känna mig vacker, glad och stolt över mina handlingar igen? Känns som om min principbelagda personlighet har blåst bort med vinden, där du alldeles hjärtlöst har fört mig bakom ljuset. Jag känner mig naken, och jag fryser något ansenligt!


I will never forget what you put me trough.


Salta tårar flödar okontrollerat, jag hyser rädsla för hurruvida detta kommer att sluta. Det känns som om omvärlden misstror mina sagda ord, men alla i min närhet samt bekantskap vet till tiotusen procent, att jag verkligen var på fel plats vid fel tillfälle. Jag förtjänar faktiskt inte detta som händer mig just nu. Jag vill bara hjälpa så gott som det går, att låta rättvisa skipas, så att jag kan avsluta detta horribla kapitel, som för nuvarande jagar mig även i drömmarna.

Jag är rädd, jag behöver en omfamning, jag behöver miljöombyte, jag behöver en stabil trygghet som aldrig ger vika.


Förd bakom ljuset.


Jag förstår inte hur jag kunde vara så blåögd, allt var verkligen för bra för att vara sant, det är väl måhända då man borde förstå att personen har någonting att dölja. Du har skadat mig, hela mitt 21 åriga liv uppbyggt på goda principer, på enbart en kväll. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, och jag är ännu i chock och kan knappt relatera till denna mardröm.

Hur kan man vilja riskera någon annans vardag bakom ryggen på någon annan människa som man påstått sig älska? Oavsett om man hatar eller älskar någon annan person, så förstår jag inte i min vildaste fantasi hur man kan sätta någon annan i en farlig miljö, utan blott en tanke på att säga någonting. Jag vill bara göra rätt för mig, så att jag kan fortsätta leva mitt liv som dessförinnan. Aldrig skall jag någonsin lita på någon annan igen, det finnes inte en enda trovärdig själ längre.

Nu så skall jag lägga mig i sängen, koppla av med min mamsegull och bara koppla av, det förtjänar jag. Tro aldrig det bästa om folk, utan var ytterst försiktig med vilka som ni släpper in i era liv - DET SKALL VERKLIGEN JAG VARA! Ta istället vara på de familjära parterna, eller de som enbart bringar dig lycka samt trygghet och verkligen är ärliga beträffande sin realitet!


Would it change the sky tonight?


Jag är uppenbarligen ett svin, men jag vet att det enbart är en ordspya från motpartens fullvärdiga innebörd, men dessa ständiga ordspyor sätter sina spår alltmer, jag orkar inte längre bära upp mina egna samt andras bördor, på mina dessförinnan tungt belastade axlar. Jag definieras som en ungmö med oerhört stort hjärta i liten kropp utav mångfalden, men dessvärre så tycks jag enbart träffa personer där jag får sitta barnvakt, för att få realiteten att fortleda välartat. När skall jag träffa min själsfrände, som kan få mig att känna mig likt en vackert skulptuerad ung kvinna, där jag kan få luta mig tillbaka för omväxlingsskull och bli omhändertagen, samt kärleksfullt ompysslad utav en vänlig hand.

...Jag vill enbart få springa ikapp med min egen schattering, och fokusera på det som bygger min karriärstrappa, samt som stärker mig som person maximalt. En självgående rytmen utan avvikande toner...


You just löve my bootylicious body!


Här är min läckerbit i klädkammaren, mamsegull jag är verkligen världens lyckligaste, att du verkligen ger all din värme samt spirituella energi på de kärleksberövade parterna, men däribland existerar förvisso inte jag, eftersom att jag har världens bästa mamma.

Den är så schnygg, come and BITE ME! eller inte!!!!!!!!!!!


Pieces of me.


Här ser ni bild på västen mor min köpte i present till mig, efter alla ärenden så förtjänade vi faktiskt en minimal glädje för ett ögonblick, i den mörka skuggan som ideligen har förföljt oss.


Igår så lagade jag lunch åt milfen & Jonis, samt köpte efterrätt till de två ting, som får hela min värld att snurra. De två som sätter mitt hjärta i brand, som giver mig själslig styrka och får mig att lyckligt andas. Därefter så fräschade vi till oss, brassade iväg mot Jonis kribb och tog faktiskt ett glas vin, dansade i dovande mörker likt en tvättäkta Romeo & Julia saga.


Cause all we need is candle light.


Nu så är jag inte närstående till någon, jag kommer att betrakta alla som en ytlig bekantskap, där ni anses vara fientliga aspekter. Jag litar numera inte på en enda jävel! Ni kan inte beklaga mig för dessa påståenden, eftersom att jag har blivit bestulen på några oersättliga saker med högt värde. Lever man allena, utan någon som helst umgängeskrets, så kan du aldrig bli sviken, lurad eller knäckt heller.

Im on my own nowadays, until the end! -but what´s your fucking issue dickheads!??!


I can´t go any further than this.


Det blir lite fönstershopping med Jonhut idag, och därefter så blir det att konsumera alkohol på hög nivå med trevliga människor. Gott-eli-gott-gott! Var, när, hur har jag ingen aning om i nuläget, och definitivt inte varför haha. Men man kan jue aldrig ha en tråkig stund i mitt sällskap! Skall man röja lite i villan måhända? Med Jonhuts vänner? Jag är grymt sugen på att bada jaccuzzi med raring! Party like a rockstar - of course!


U played the wrong bitch boy.


Detta inlägg är tillägnat Danne, som behöver lite stöttande kjamisar från sina vänner. Så här kommer lite cyber chärlek, till en karlakarl som behöver lite värme, eftersom att han har sin hona på andra sidan jordklotet. *kram kram*

Jag skall till Mallorca om dryga 2 månader med chicksen, Jonhut skall osså med hoppas jag! Får väl se ifall vindarna vänder, vilket jag verkligen inte hoppas! Jag skall även boka in en kryssning så fort som värmen börjar komma, med min underbara Maria. Några fler weekends blir det även till Gotland, England och förhoppningsvis till Malaysia.

*To the world u may be a person, but to a person u may be the world*


°∙»ﻻ in löööve °∙»ﻻ


Sjukt mysig dag, kväll, natt samt morgon!
Jag känner återigen hur chärleken smeker min mage spirituellt, likt fjärilar som nästintill kittlar mig. Allt börjar stabilisera sig numera, och jag har faktiskt ruuligt 24 timmar om dygnet, och jag vaknar med ett leende på läpparna var dag i smyg.

Jag har tagit tag i de viktiga samtalen, mötena, papprena och ströjobben. Allt rullar nu för tiden, fastän att den ekonomiska biten är tragglig. Men som sagt, jag gör alla viktiga ting med en stilig man vid min sida, behöver aldrig gå igenom dessa svåra stunder allena numera.

Advice is what we ask for when we already know the answer, but wish we didn´t..


You'll drown in my sugarness.


Coolers på catwalken! Någonting som jag dessvärre aldrig skulle bära själv, men det var super läckert att beskåda det på bild. Baby phat har lyckats rejält med denna outfit, sexigt - sensuellt - elegant och ytterst stilrent! Beroende på hurruvida du bär upp dessa plagg, på rätt kropp samt utseende, så skulle detta vara toppengreat!


kirei na mimi to sugoi shiri... motte itai no


Wööhööw, ser ut som om jag har blåa ögon på bilden, erkänn att det var überläckert!
Idag så har jag varit och shoppat i forum, det fick bli en jeans väst med nitar i mörkblå denim, en svart paljettklänning med sidenband som går i etapper samt en lila längre tröja. Lite shopping gör susen i musen höhö, känner mig redan som världens lyckligaste, kommer att fota det imorgon, samtidigt som jag fotar mina läckra Ed hardy prylar som Sverker har köpt till mig.

Idag så hann jag även med mötet i ektorp, samt att sälja mina fonder - det gick jue som på räls faktiskt! Nej nu så skall jag vara social under fikan, samt invända karln min. Idag så gör jag broccoligratäng från scratch, samt tandorikyckling made by Sessiluren. Sköter han sina kort rätt, så blir det även våfflor till efterrätt.


Folk me ballhet, var finns bollarna när man behöver dom?Sitter och tar en kaffe med Alexander, som är en utav de andra delägarna till våran klubb, Experience. Hans och mitt synsätt är precis detsamma och stämmer helt överens med varandras värderingar. Dock inte den tredje parten, men det måste bli förändringar inom sammarbetet, om vi två dickheads skall hänga kvar. Alex & milfen kommer oerhört bra överens, morsan diggar hans ögon stenhårt. Men jag & Alex har en syskonrelation, där vi till och med kan börja bråka om vem som tog sista oboyen.

haha, nu blir han säkert jätte glad, när jag återigen påminner honom om när jag slog honom med locktången, hårt - ett flertal gånger, när jag fick raseriutbrott, fastän att han egentligen inte hade gjort något större för att irritera mig. Fel kille vid fel tillfälle måhända haha!


Konsumera rätt mat - dämpa sötsug!


Hur jag håller mig i trim är ytterligare en fråga som jag har tagit mig tid att besvara.

Jag äter väl någorlunda sunt, men unnar mig alltid någonting x-tra smarrigt när jag känner för det. Jag har förvisso inget sötsug överlag, måhända efter salt dessvärre - och det binder fett. Jag har fördelen på min sida dock, eftersom att jag inte alls är förtjust i feta såser, eller mat generellt sätt.

Jag föredrar husmanskost istället för snabbmat, pizza - pommes. Men jag dödar för stark mat "häy baberiba"", jag är en tvättäkta sucker för mat som sätter smaklökarna på prov. Jag älskar förvisso magrare såser på vatten, mjölk, eller sky ? Eller broccoligratäng!

För att undvika sötsug, skär hellre upp några iskalla apelsiner, och sug på för att få i dig rikligt med vitaminer samt sötma. Alternativt: skivade grönsaker efter smak med dip. Ett gott men nyttigt tilltugg under filmkvällarna.


Wash ur dirty face off!


Jag har fått frågan: Hur jag håller min hy så clean fastän att jag använder rikligt med makeup & dylikt, så här kommer svaren. Hoppas att svaret är tillräckligt.

Jag har lite rutiner i vardagen, men glöm inte bort att lätt&lagom är alltid bäst, i nästintill alla lägen. Efter att ha tvättat bort alla sminkrester, använt peelingcreme med microkorn, samt ansiktsmjölk så rengör jag enbart ansiktet med ljummet vatten för bästa resultat. Jag använder sällan ansiktscremer överlag, men favoriterna i hyllan är garanterat serien från Mary Kay respektive Elisabeth Arden.


Two bitches instead of one.


Jag misshandlar ständigt min kropp, som har fått ta alltför mycket stryk genom åren, i största synnerhet de senaste 6. Både rent fysiskt samt mentalt, så har jag under självsvält styrketränat utan något som helst bränsle, utan min kropp gick på reserven mer eller mindre. Mina värden har försämrats samt differenta problem har dykt upp, somliga även permanent. Fysiken är inte längre vad den borde, och funktionen är nedsatt. Men det är ett pris som jag har fått betala!

Jag skall börja pyssla om mig själv numera, leva sunt & förnuftigt, eftersom att denna kropp skall följa mig genom hela livet. Dock kommer jag att göra några smärre justeringar när ekonomin tillåter haha. Men ett sunt råd, är att inte ha för bråttom beträffande ett resultat, om du dessutom vill ha det bestående samt långvarigt.


How do my leftovers taste?!


Stumpirumpan hade glömt tända ljus när hon hade gått till jobbet, be careful - det är farligt att leka med elden.
Usch, fi fabian vad det är mycket intriger här runtomkring i området, lyckligtvis så har jag isolerat mig från de stolpskott som dessförinnan gjorde mig irriterad, eftersom att min umgängeskrets är "lite finare lite bättre" nu för tiden.

Jag är en otroligt bra människokännare, även om jag försöker se det bästa i folk, och försöker intala mig att det faktiskt ligger en grundläggande faktor bakom somligas beteendemönster. Men i många väder, så är det ren ondska som driver folk till vansinne. Ni kanske tror att jag blundar för era beteenden mot mig, men tro mig jag har genomskådat er alla, men avböjer att inleda en dispyt, utan segern har jag i behåll, då jag skrattar inombords. Här finnes ingen tid för självömkan mina kräk!


Las de la intución.


"This happy fucker gonna smile all the way to the bank today!"
Ruligt att mamsegull har lekt lite FBI och ringt och kollat upp stolpskottet som numera går med näsan i vädret här i krokarna, det var offentliga handlingar, så vem som helst kan komma åt dessa.

HAHA, Jonhuts vänner brukar säga till honom att sluta ragga på psyket. Äntligen så tordes han ha funnit en person, som skiljer sig radikalt i jämförelse med de andra mupparna, som varit där dessförinnan.


I go down the beaten track.


Jag gick faktiskt upp för att göra frukost till spånet, fullkornsgröt, med rostade mackor med grönsaker & ost på. Mums-fadder-ullan!

Igår så ringde Sverker, världens bästa i övrigt, ner mig till puben. Jag spurtade ner i all sin hast, och fångades utav ögonblicket. Han hade återigen skämt bort lilla Smurfelina, och denna gången givit henne två sjukt snygga Ed hardy toppar, underbara karl som kan Sessans style utan & innan. Finnes inte ord för hur glad jag är över dessa två skönheter i samlingen, jag börjar utöka mitt Christian Audier förråd - yäääy!


Bite me thiger!


Godmorgon alla pigga & glada! Jag avundas verkligen de enträgna jävlarna som går upp före tuppen, för nöjesskull. Förstår förvisso inte principen med att göra det, men det är bra med rutiner. Själv så gick jag upp runt 6 snåret, sovit 4 timmar enbart eftersom att jag är en ringrostig nattuggla med sämre vanor. Idag så har jag sjukt mycket ärenden att uträtta, skall till swedbank, skall sälja fonder, och skall även förbi ektorp utav privatare skäl.

Idag så är jag stark, idag så mår jag bra - vackrare än någonsin! intalade hon sig själv.


We know you wanna ride with me.


Jag skulle ha mött upp hotstuff i gullmars, för att sedermera röra oss tillsammans hem till mig, alltid lika ruuuligt med mig som resesällskap - ingenting kan liksom gå fel då! Anyway, vi entrade dörren och skrek i kör: -Tjeenixen moorsan! och gapskrattade i en duett.

Efter lite chillpill, så ställde mästerkockarna sig i köket, för att laga till en grekisk rätt, som består utav köttfärs, fett med skumma  kryddor & fetaost, inlindat i bacon. Tillbehöret skall bestå utav tsatsiki, men vi gjorde tre andra röror, däribland guacomole. Babe, gjorde i princip allt, medan jag gjorde det som jag tordes vara bäst i test på - stå där och med ett dockliknande utseende, se sockersöt ut på Smurfelinas sätt! Jag har även hunnit med att lägga ut lite annonser, samt betala en försenad faktura, påminnelseavgiften var på dryga 50 spänn, så jag överlever denna gång.


Cause this is my life, my friend.


Håll utkik i era mobiler, för några speciella kräk kommer att få en personlig inbjudan, messet inkluderar ingen annan än dig själv!

Jag tänkte ha en liten coctailbjudning den 19 mars, för några närstående hos mig.
Temat för klädseln är Röda mattan, där ni själva väljer ett läckert plagg att bära.
Jag bjuder på utsökt mat med tilltugg.
Eran gest får bli att bringa alkoholhaltiga drycker till bordet.
En liten get-to-gether, där partymodet skall vara på tipp-topp.
Osa senast 3 dagar innan middagen.

Massa chärlek Sessilurfiguren <3


I’m done, tipping on my toes.


Saker som jag ser fram emot ansenligt mycket, som definitivt kommer att ske i framtiden.
-Fila ner näsbenet.
-Justera lökarna, i största synnerhet efter graviditet.
-Fylla läpparna med Restylane lip.
-Permanent hårborttagning på MUS, ben, armar?
-Markera käkbenen.
-Ögonlockoperation när jag är gammal & grå.
-Bli blond.
-Fler tatueringar!

Jag har absolut ingenting emot barbielooken, eller skönhetsopereringar generellt sätt. En obekväm person som dessutom känner sig fången i sin egen kropp, blir måhända lite tillbakadragen eller osäker på sig själv. Så länge som man opererar samt gör dessa ivariabla förändringarna för sig själv, och ingen annan - så är det fullt OK för mig!


Tips beträffande solariebrun!


Mina tips beträffande solning i solarium!

 Innan solarium så skrubba huden ordentligt med grövre peelingcremer, samt rengör kroppen noggrant. Applicera sedermera någon solcreme som ni trivs med att använda, och underhåll din bränna allt eftersom, för ett långvarigt resultat. Smörj alltid in er rikligt efter solning, för att inte torka ut huden. Duscha helst inte samma dag, för resultatet blir garanterat försämrat då. Avslutningsvis så tar jag en solbrunkapsel från vitalas, efter solning.


Along the river with an empty bag.


Gud vad ledsen jag blir, jag går igenom mailen alltför sällan uppenbarligen.

Missar en oerhört spännande händelse imorgon, som äger rum kl 07 i Enskede, där jag har fått en personlig inbjudan utav Carina Högberg, som jobbar på ett företag där man lär ut hjärt & lungräddning. Vi skulle tilldelas frukost, genomgång, samt mingel med spännande samt otroligt viktiga ansikten. En stor chans för oss som är arbetslösa att marknadsföra oss, och utöka arbetsmöjligheter.

Det hade varit som en dröm tagen direkt ut ur sagorna att få delta på detta möte.


In another shape of reality.


15 saker som ni inte visste om mig, men som ni egentligen inte behöver veta!
-äter 3 differenta bantningspiller
-är rädd för vatten
-är beroende utav svart kaffe
-äter vitaminer dagligen
-är jätte blyg & blir lätt generad
-är rädd för att bli gammal
-hittar inte för 5 öre i Sthlm
-har en intensiv längtan efter barn
-har ytterligare en blogg
-är bi.......sedan 3 år tillbaka
-är allergisk mot lögner, otrohet & svek
-vill ha en flickvän
-oerhört rädd att bli överviktig
-jag har italienska drag, samt rötter i bagaget
-har otroligt många hemliga beundrare
*Come out Come out where ever you are, i won´t play hide and seek with you guys forever!* ;)


Which bone in ur body should I break first?


Exakt den här posen gjorde så att jag fick min man på fall, wierd huh?!
Skall jag vara ärlig, så har han nog enbart få uppleva mina allra äckligaste sidor, men ändå så har jag inte lyckats att skrämma iväg honom.


Kan någon rackare komma och färga slingor på mig? Hur skall jag hinna med alla dessa måsten? Me need it big time, me had to do it, me want to do it! nu nu nu!

Jag skall se ifall tjock Maddis är ledig, så att vi kan sola ihop - det vill säga att hon inte tar för stor plats och har hunnit gå ner i vikt. Samt ifall hon kan hjälpa mig att slinga håret, måhända i syrrans lägenhet, om hon kan lämna nycklarna. Mycket händer i mitt liv för nuvarande, jag hinner inte med att underrätta er, och mestadels är alltför privat, för att kunna hänga ut på bloggen.


Don´t take me for granted.


Godmorgon världen!
Detta kommer att bli en toppengreat dag - tveklöst!

Idag skall jag förbi tyresö c, skall shoppa lite for sure. Eftersom att det är den bästa medicinen i alla väder, skall även sola om jag hinner hitta solarie-sällskap. Man känner sig betydligt mycket schnyggare respektive frächare. Eftersom att jag har en rad viktiga saker att deala med, samtal, ärenden, bokningar - så behöver jag bli tilldelad chansen att pausa världen, och tillbringa morgondagen i ett självbelåtet leende. Skriver mer när jag väl har landat hemma igen.

Keep in touch hunny bunnies! Nås på luren!


Like a sweet ponytaile.


Mataffärer blir till apotek, makeup butiker blir till andras vardagsrum, och nu blir även H&M frisör. Jag tycker att det är en kanonidé att butiker inte enbart faller under en genre, utan att det varierad i omväxlande taktiker.

H&M har nu börjar sälja löshår på clips, 35cm långt & 18cm brett. Det är givetvis inte äkta, men en sådan kalluffs för enbart 129:- är ett tvättäkta fynd ur min synvinkel. Vill du vara festfin för några utekvällar eller specifika evengemang, så är detta toppengreat!


In love with you always, to the end.


Jag må ha världens bästa fästman? Drömprins? Äsch, you name it! Ytterligare en dikt han skrivit till mig, fastän denna gång på engelska. För någon dag sedan vaknade jag utav att han låg & stirrade på mig, och kläcker ur sig:

"Mikaela, Sessan, Ela,
vill du med mig ditt hjärta dela?
Mikaela, Sessan, Ela,
Med dig vill jag mitt hjärta dela."


Rose is red, the sky is blue,
they said jesus walked on water,
but who are you? I really want to know you,
hold you, hug you.
I want to be your man,
but sometime im scared.
Ever heard about butterfly effect,
a little can be a huricane.
Kiss kiss and hugs remeber,
remeber i am an angel - not insect or parasite!


This is my time to stand.


Ett kvinnoarsel kan användas till en hel del differenta saker, de flesta vågar jag inte ens berätta på bloggen, för de faller under genren "barnförbjudet". Beroende på synvinkeln beträffande denna bilden, så kan man få det till mycket, så länge som man låter fantasin samt kreativiteten flöda fritt.

Måhända så är det enbart Sessiluren som får det till en muskulös samt stadigt stycke karl? Eller är det endast ett önsketänkande?! ;)
*Dagens torra humor á la Sessi!*


Nobody ever shut it down like you.


Det blev inte enbart en joggingtur som ägde rum, utan även en timmes pilatesövningar, som gör mig alltmer vig samt elastisk i kroppen. Det började nästintill knaka om mina sköra ben, så fort som jag rörde en fena - time for a big change! Jag fick faktiskt lite energi efter att ha ätit, mina nerver har sett bättre dagar, så i liknande situationer, så kunde mina matvanor ha varit bättre. Nu är det enbart drygt en vecka tills bomben smäller av, nervöst nervvrak är vad jag skulle kunna förknippas med!

Nu blir det en cigarett, och lite mys med min vovsing ChristiBelle cowboy!


You make my body feel heaven-bound.


Jag har även hunnit med att shoppa lite små skit under dagen, vilket fick bli lite smink, en rosa bastop med spets samt puffarmar och en blondering. Jag kommer att lägga upp bilder under morgondagen förmodligen, måste även fota min underbart läckra väska Jonis överraskade mig med. Nej nu så skall jag inleda läsningen på boken Maria lånade mig med Maria Törnblom - Så dumt! Det är en spännande självbiografi, med hennes reella händelser som har gjort henne till den hon är idag - Stark, Livserfaren, Uthärdad!

Först men absolut inte minst, skall ta en smärre joggingtur innan läggdags med doggelita, samt raka skallen på bror min - scääry! Sverker har köpt en present till mig, guuuuuud vad jag är nyfiiiiken! Blir nog en kaffe med honom imorgon? Välkommen hem till den bisarra kylan, samt soliga dagar!


I gonna hold on to the times we were together.


När jag hade åkt från min stora chärlek, back to the hood, så var det snabba puckar att fixa & trixa beträffande utseendet, rasta jycken samt hämta presenten till min bror, som är på besök. Det var ett par überläckra g-star jeans, som han fick för sitt goda uppförande ^^

Därefter så var det full rulle mot tyresö, plocka upp systra mi och gå på restaurang med hela familjen. Myspys när vi äntligen kunde samlas hela pick&pack, det blev plankstek för samtliga bortsett från morsan dåra, eftersom att hon ville vara lite märkvärdig och ta en schnitzel. Världens godaste mat samt dryck, i familjärt sällskap - kan inte bli bättre, eller?! ;)


Diamonds n pearls are a girls bestfriend.


Dagens önskeoutfit, är denna tunika i swarovski kristaller, i´m in lööööööve! Du behöver givetvis inte vara spritt, språngande, näck under den, men tänk er ett vanligt baslinne med öppen rygg eller dylikt, med denna över. Anyway, hur du än väljer att bära detta oerhört vackra konstverk, så kommer du att vara oemotståndlig!
-Buuuuy meee thiiis awesoomee shiit!


I can still here the sounds in my head.


Jag saknar min baby löve otroligt mycket ikväll, eftersom att det är första natten utan varandra på fem veckor drygt. "Life is a bitch and then you marry one"

Jag vaknade oerhört tidigt idag, eftersom att det var ytterst kallt utan min lilla braskamin jämsides, trökigt nu när han börjar jobba sju på morgonen, och jag får vakna upp alldeles iskall & ensam - läskigt! Kommer förmodligen sova oerhört dåligt inatt, alldeles ensam i min stora säng, kommer förvisso ha en illaluktande hund som sällskap, som liknar matte sin utseendemässigt!


Är det sant att pressbyrån skall byta namn helt & hållet, jag trodde att det enbart var spekulationer?! Jag har sett en där det står bananbyrån, och denna fotade jag under gårdagen i gullmars - glassbyrån.


I could still feel you in my bed.


Igår så var det kvinnornas dag, så jag hoppas alla ni kräk därute verkligen la manken till, och uppvaktade era gudinnor samt unnade dessa lite X-tra.


Jag höll som sagt på med all tvätt igår, samt matade mina firrar på facebook höhö, sicken tönt man är i åtskilliga lägen. Jag hade gått omkring och myst hela dagen mer eller mindre, i pöjkens brallor, jag bar dock inga underkläder - så hans min var priceless när jag berättade om alla mina fisar i hans byxor. Men whatta-fuck, jag måste jue inviga var ny pryl som jag sätter på mig, så fungerar jag iallafall.


In the bottom of the sea.


Ni får ha överseende med den ytterst dåliga bildkvaliten, tagen i diffust ljus i en spegel, med en skitmobil dessutom.

Men under gårdagen när karln min, såg mig sittandes likt en hösäck potatis på golvet, sken han likt solen. Hans lilla Smurfelina var saknad under arbetstid, big time. Därav anledningen att han bombade mig med både gulliga mess respektive samtal, han har en tendens att göra det när han märker att jag verkar små fundersam eller ledsen, men avviker frågorna angående min anledning, till att hänga läpp. Isn´t he lovely, my precious?! När han öppnade ytterdörren, så hoppade jag upp i hans famn, när han bar alla dessa byggkläder - jag tordes ha pussat honom gul & blå. Han hade dessutom köpt med sig två flaskor vin till sin lilla tuttfröken, så under gårdagen så fick det bli både vin samt ett efterlängtat bad!


Todays beauty!


Beyonce - en otroligt vacker madam!
Någonting som jag finner oerhört attraktivt hos ett fruntimmer, är unika drag samt otroligt specifika utseenden överlag. Hög panna, stora ögon i spännande färgskiftningar, samt en exotisk samt sensuell lyxförpackning. När mörka skönheter med bronze skimrande hy, bär den farliga respektive utstickande kulören rött - så hamnar jag i trans och förblir såld!


To buy the truth and sell a lie.


I måndags så var jag oerhört flitig eftersom att jag lyckades dra mig ur sängen, redan vid sju snåret. Jag jobbade ett x-antal timmar, vilket kommer att löna sig om man ser det på långsikt.

Jag måste med detta inlägg tillägna det till en familjemedlem i största synnerhet, som uppdiktar konstanta lögner för att i själva verket hamna i ett fabulerat rampljus, som enbart äger rum i hennes fantasier. Försök att dra ner mig i ditt fall, men du kommer däremot inte att lyckas eftersom att sanningen kommer fram succesivt, och ibland så är det bättre att köpa sanningen än att sälja en lögn - någonting som du kommer att få äta upp med arslet allt eftersom. Jag går däremot med segern i behåll, samt rentvådda fingrar. Jag känner avsmak, när du försöker lassa över dina misstag på en 15 år yngre part, som dessutom lever under familjära förhållanden. Kasta inte skit där du äter!!


Miss independent.


Jag gör allt som står i min makt för att hjälpa mina vänner, har varit lärling sedan klockan åtta imorse, och fick därefter åka och lämna en redogörelse där jag skall agera vittne, åt en incident som skedde för några veckor sedan. Det är oerhört ledsamt att se sina vänner fara illa, så givetvis så befann jag mig hos farbror blå på ett kortare förhör på morgonkvisten, men det gick smidigt eftersom att Ekis agerade taxi - spanks darling!


All the times you telling me lies.Mötte upp snäckan i gullmars, för att konsumera ett halvt spann wasabinötter, någon idjut har sagt att man ökar förbränningen med hjälp utav dessa starka, gröna små nötterna. Vi har precis varit i tvättstugan, när Mr.Smart ass kläcker ur sig att han börjar jobba imorgon med att skotta snö från hustak, startskottet går klockan sju imorgonbitti, för den höjdrädda särringen - smart drag när jag skall crasha här inatt. Men men, karlar är jue som dem är! Jag som hade planer på att träna på flex i tyresö imorgon med systra mi, samt sola därefter med min boo, och svepa några glas vin i sällskap med storasyster, innan jag och mästerkocken skulle laga middag med mamsegull. Men i vanlig ordning så går alltid mina planer i stöpet, därav anledningen att jag aldrig planerar in något. Nej nu skall jag ta en cancerpinne och inleda myskvällen med min darling, just det suckers - you heard me, im already taken!

Klicka för mer information om detta ordspråk!Cigarrett: en pinne med glöd i ena ändan och en idiot i den andraKlicka för mer information om detta ordspråk!


Even if you were a million miles away.


Jag försöker att fly undan dessa desperata försök att eliminera mina fientliga aspekter, likt en elakartad beläggning på ett ovårdat yttre. Jag vaknade upp i famnen utav en förälskad tvåsamhet, som tordes ha stirrat sig blind under ett x-antal utav timmar på skönheten jämsides, men kläcker ur sig att jag snarkar likt en pojke. Han menade tveklöst som en karl om sanningen skall framskrida, men han fann light versionen mer behaglig i mina generade hörselgångar. Efter att ha vaknat upp ur den stillastående koman, så lyssnade vi till fåglarnas kvitter, som bestod utav en ytterst enerverande hackspätt, som hade sålt sig själv till djävulska uppsåt. Pigg som en mört, men samtidigt trög som en skäggutter, fick jag bege mig mot mina hemtrakter återigen, för en mysig middag med bror, samt far min, de skall nämligen ta en sista minuten under natten, troligtvis till Afrikas benvita stränder.


One week to go.


Igår efter solningen så entrade vi konsum för att storhandla godis i alla dess smaker respektive färger. Därefter så partajade vi en hel del hos SötMadde i en stor, fet villa i krokarna. Det blev två glas vin för mig, samt en heeeel deeeeel godis, pizza samt andra tilltugg. Ibland så måste man få tjocka ner sig lite grann, samt undslippa den där matångesten som ständigt är på jakt efter mig.

Avslutningsvis så blev det en fartfylld resa mot gullmarsplan för att möta upp min snäckovich, som hade lyckats att sumpa sin mobil under kvällen. Pin-koden var fuckad, samt en hel del alkohol hade flytit över dessa knappar, så vi missade varandra med nöd & näppe, så det fick bli en taxi hem till min baby, som väntade vid ytterdörren i Älvsjö.
-Min, bara min hotstuff!


Totally my pleassure.


Gårdagen kunde förvisso ha varit bättre, men den slutade givetvis kanoners. Jag åkte hem under dagen igår och myste med min mamsegull, ett samtal som behövdes mer än tiotusen. Allt är uppklarat och det består inga frågetecken längre, beträffande denna bisarra realitet som vi tordes infinna oss i, vänskapsrelaterade band har jag nu klippt av illa kvickt, eftersom att det är jag som får ta bak slagen sedermera i nacken. Jag hann även med att ta en snabbdusch innan jag entrade det efterlängtade solariumet som jag har pratat om i flera veckors tid, jag och SötMadde låg och stekte samt klibbade fast i varandra, under 24 minuters disco i det underbara plastskeppet.
Mycket tjejsnack fick det bli innan Ekis mitt hjärta skjutsade hem oss.


I was able to love again.


Avslutningsvis så åkte jag och Mr.Charmknutte in mot staden, eftersom att jag nästintill aldrig lämnar hemmaplan, enbart "in case of an emergency". Han frågade vad fruntimret ville hitta på, eftersom att hennes önskningar är hans lag, och magen skrek efter mc flurry, så vi entrade donken inledningsvis, och därefter bar det av mot hotell scandic malmen, för ett glas vin i hotell lobbyn, och sist men inte minst så införskaffade vi sjukt mycket naturgodis, läsk samt chips och tog en taxi hem till älvsjö.

Snipp snapp snupp, så var sagan slut!
En helt amazing kväll med en helt amazing lirare.


Dangerous in löve.


Förlåt för X-tremt dålig uppdatering, det är inte likt mig numera, jag vet. Men det har varit fyllerylle konstant, i trevligt sällskap givetvis. Fredagen tillbringades med mor min, samt morbror, där Jonas & jag stod för maten och bjöd på kebab. Det blev en utsökt middag och alltför mycket skratt, och mamsegull kom min snäckovich otroligt nära. Inledningsfrasen blev: -Tjeena mooorsaaan! Och därefter en bamsekjamis.

Kort & gott så blev det någon öl på kvarterspuben för samtliga, utom jag - då det smakar som avslaget urin enligt mina smaklökar. Men även där så tillbringades tiden i oerhört mycket skratt, och jag kände mig som världens lyckligaste när jag la märke till, att vi verkligen har fått ett nytt stjärnskott till familjen.


this has been sad so many times, that Im not sure if its matters!


Nej nu så svajdar jag om till hotstuff, och kammar mitt affro på skallen, för jag skall nämligen möta upp "my beloved one" i gullmars för lite krubb samt övernattning. Saknat min idjuut otroligt mycket under dagen, första dagen på dryga tre veckor utan varandra såhär många timmar, det känns inte bra när du är för långt borta för en kjam. Eftersom min lilla tomte är en sjukling, så skall jag pyssla om litegrann, så gott det går i sällskap till tre filmer. Myspys på hög nivå!
-saknar dock världens bästa mamsegull som kommer hem ikväll, missar henne precis. Men som sagt mamsen min, vet att jag alltid finns för henne, i vått & torrt!


U played the wrong bitch boy.


Gårdagen var en återställande dag i en stillsam miljö, sockersöt gjorde någon grekisk rätt med köttfärs samt ett dussin differenta kryddor, med bacon inlindat i ugnen, världens mest utsökta rätt, så mumsigt. Vi gjorde även tacos, åt chips samt godis och blåbärspaj med vaniljvisp. En bred blandning utav godsaker, där vi konsumerade det mesta ner i våra utsvultna magar. Därefter så hade vi ett film maraton, under ett flertal timmar innan läggdags. Jag upptäckte till och med att jag kan snarka i sömnen, scary as hell - but what a fuck!


Eartquake.


MIN MIN MIN! OCH ENBART MIN!

Det ni andra enbart kan drömma om, är min realitet. Dessförinnan så var jag inte alls förtjust i den manliga kroppens muskleluppbyggnad, men nu när jag har fått ett ansikte, personlighet samt värme från denna så är det de allra vackraste som jag någonsin har sett.

- forget the people from your past, there was a reason why they didn´t make it to your future...


My eyes won´t lie for you.


Jag tänker återigen börja göra behandlingar på folk, men för mina bloggläsare så kommer jag att ta en mindre summa. Ni kan nå mig på solkristallen@hotmail.com

Färgning samt plockning utav ögonbryn 100:-
Valfri make-up vardaglig/festlig 120:-
Inom kort kommer jag även att göra gelenaglar för 200-250:-


I gonna reach my goal.


Idag så konsumerades oerhört mycket kycklingtacos, eller dünerkebab som det heter i bulgarien. Det var oerhört smarrigt, eftersom att jag är sambo med en mästerkock. Jag skall tragglas igenom en oerhört bedrövlig vecka, med massa ärenden att uträtta. Jag har även ett livsavgörande beslut att fatta, jag verkligen avskyr när bollen ligger i mina händer och att det är tidspress. Rabi bjöd förvisso ut mig på middag i veckan, men det finnes förmodligen ingen tid till övers.

Hinner man med en resa till malmö och Nessi över helgen? Vore schööönt med lite miljöombyte! Men han förklarade att det är värsta slakten där nere numera.


Take my breath away.


Bild tagen på tuben påväg till min klubb som jag är delägare till.

Jag kan inte längre leva upp till min särpräglade image, försöker att hålla modet uppe, under dessa kyliga nätter. Jag beskådar soluppgången genom ett trasigt kikhål, inte längre benägen att vistas på offentliga platser. När mörkret sedermera faller över populariteten, så vågar jag agera fläckfritt. Inlåst, fastbunden, fången i mina självupptagna tankar - så bryter jag nu ut i gråt. Med smärta som kan krossa glasdörrar, så går jag därefter med spända mungipor och förmår mig inte längre att le. Mina emotionella begär, slår ut mitt eget alterego. Likt en förevigad mardröm, så sluter jag nu mina ögon för sista gången, under ångestfyllda andetag.

Copyright Sessan! Vintern -10


Love never felt so cold.


Otroligt udda dresscode för att vara en Sessilurfigur! - but ME likey!
Gårdagen spenderades i illamående, hög feber men i ytterst mysigt sällskap. Jag blev verkligen omhändertagen utav snäckovich, som värnade om min hälsa. Blev nästintill tvångsmatad med yougurt och utsökt taco i omgångar. Vi hann även med att ta ett glas vin hos några grannar till mig, och därefter så slocknade jag återigen som en sten.
Kort & gott: en helt amazing kväll med de som betyder för mig!

Idag så skall jag banne mig ta mig i kragen, och komma iväg till det där oerhört efterlängtade solariumet. Jag är en riktig blekfis numera, vilket dissas stenhårt utav moi.


I won't shed a tear.


Karaktär är ett högburet nyårslöfte genom hela livet, där ribban ideligen eskalerar respektive ökar i värde. Därför så tordes inte flickan under några omständigheter, hysa medlidande för de bisarra parter som ständigt failar i den frågan. Skolk tordes byta namn till spontan frånvaro, eftersom att livet är uppbyggt på ständiga flykter från realiteten, som mångfalden fruktar. Ta istället min hand, du sårade krigare, och följ mig genom fartfyllda nätter på äventyrliga resor. Hur länge ber du mig att vänta? På en ytterst fientlig känsla? Jag fasar för datumet som snart äger rum, där jag kan gå miste om allt jag numera placerar i värde, eller gå vunnen i framtida vyer.........jag är rädd för beslutet som kommer att tysta många, helt oförberett.


A creation made by evil hands.


Mina nedstämda ögon hyser kännedom utav bedrövliga anlag, som reflekteras i en glitter grå kuliss. En dessförinnan spirituell själ har avvikit all konfrontation, och är för nuvarande på flykt från den elakartade förnimmelsen hon tordes bära konstant. Regelmässigt så hyser jag avsky till den tungt belastade shattering, som den vilsna flickan påtvingades ofrivilligt. Livlösa kombinationer utav ord, saknar tämligen sin fullvärdiga räckvidd. Denna kontext flyter på oberörda vatten, då dessa tårar anknyter till ett kamouflerat hjärta. Du kan inte våldgästa mitt liv samt återigen bringa det till liv, och sedermera försvinna oberäknat under oviss tid.

"Intelligens: att kunna leva högt på dumhetens bekostnad. Moral: att inte vilja det"


Try to fill me with doubt.


Utan tvekan min dyraste samt mest exklusiva klänning i samlingen!
Jag verkligen avskyr oärliga personer som ideligen försätter mig i falska påståenden, lögn är en stuntman som ersätter sanningen i farliga situationer - men det är fortfarande ingen ursäkt för dåligt inflytande.

Under morgondagen så kommer tötnosiga Pia över på ett glas vin, hon är lanserare till http://www.clazzyfashion.se/index.php och skall diskutera ett sammarbete med min blogg, respektive vilka specifika erbjudanden mina läsare skall få ta del utav. Vi skall även välja ut vilken outfit vi skall bära som värdinnor, den 26 mars.
Classy not trashy!


Sammetskval: lindriga självförebråelser.


Klicka för mer information om detta ordspråk!"Skönhet: den makt varmed en kvinna förtrollar en älskare och förskräcker en äkta man."Klicka för mer information om detta ordspråk! 
Under morgonkvisten så har jag och snäckovich haft tvättstugan, men centrifugen var givetvis trasig, så alla plaggen hann inte torktumlas färdigt. Jag älskar verkligen att diska men som sagt, jag ogillar verkligen min tvättstuga. En morgon så hade de bakat tunnbröd i mangeln, fett med besvärligt eftersom att jag manglar i princip all min tvätt, lite utav en perfektionist måhända?! Men seriöst, vilka äckliga jävlar bakar i mangeln? Disgusting!

Snart så skall jag rulla iväg mot tyresö, hämta upp ett par dolce gabbanna jeans, bättra på brännan samt köpa blondering. Skall fixa & trixa tillbaka mina slingor, jag ser alltför exotisk ut för nuvarande. Sedermera så blir det ett dans- respektive pilatespass.


Misstacksamhet: labilt känsloläge.


Världens mysigaste kväll, framför två filmer som jag nästintill sov rakt igenom.
Men fick ett bryskt uppvaknande utav grannarna våningen över. Nog så vet jag om att det är otroligt lyhört grannarna sinsemellan, men att jag skall vakna utav att dem har teven på, med den allra högsta ljudnivån var för mig tämligen försummande. Jag kunde verkligen inte somna om därefter, och hade till och med föredragit att dem spelade musik på en liknande nivå.


Helluu kitty bag!


Woohoow, tack mamsegull! Jag har tjuvkikat bland mina presenter som mamsegull har köpt till mig, för att muntra upp. Spanks maami, för världens sötaste dataväska till min laptop. Jag är världens lyckligaste, min lilla rosa kommer befinna sig i denna otroligt mysiga laptop väska - från hello kitty.


RSS 2.0