Juni 29, 2010


He said : There ain't nothin' that's more sexy than a girl that want, but don't need me.

Idag så skall jag jobba, håll tummarna för mig. Måste verkligen få tag på min handledare på ams senast idag, ingår jag inte längre i jobbgarantin? Är förvirrad gentemot det mesta i mitt liv just nu. Skall jobba i två dagar nu, men alltför långa pass! :( Men skönt att slippa att jobba nätter!


Kiss me beautiful.


Återigen så har man legat på playan, stött på lite polers, och tagit ett glas vitt på Vardagsrummet. Någonting som ni kanske inte visste, är att mina ett-års tänder vittrar sönder, då jag har påverkats utav tjernobyl. De var otroligt mycket strålning just då över Gotland, och jag är väldigt mottaglig när det kommer till immunförsvar.

I´m gonna freeze this moment.

Igår så var jag och solade med mina homies, därefter så blev det en vända till tyresö till J:s mamsegull - mysigt! Lekte lite med systers kids när jag kom hem, sen så blev det att somna till en film.

Carmen mi amor, ringde dock och erbjöd mig en plats i bilen till Uppsala. hon ville gosa med mig, hur kan jag vara så naiv och tacka NEJ?!?!? Vi skulle till en leksaksbutik och därefter se på rally med frääscha bilar.


He brought suicide to the table.


Midsommaren spenderades i min soffa, iklädd min super fina nya klänning. Ett läckert fodral med puffärmar samt glitter. Den är så sööööt, och champagnefärgad. Jag fixade mig dryga 50 gånger, men kom aldrig till skott, eftersom att jag egentligen bara ville fira en midsommar i kärlekens omfamning. Snygg var jag förvisso, men har glittrat ner hela soffan min, värsta smarta idén slog mig när glittret ramla av, kidsens glitterspray lär jue funka tihi?!


I miss the nights we spent together.

Idag så gick jag upp runt 10, tidigt med tanke på att jag faktiskt somnade relativt sent, fortfarande har feber och torrhosta. Mår som en påse skridskor, men vill verkligen vara pigg & allert när mamsegull kommer, så att vi kan umgås. Har saknat henne mer än vad orden kan instämma.

Åkte taxi två gånger igår, och stötte på en skit schön lirare. Satan i gatan, lovade mig själv att det inte skulle bli några fler taxiresor, morr. Det är fruktansvärt ruuligt med utåtriktade personer som jobbar med åtskilliga yrken, serviceminded hissar vi flagg för!


Between the lines.

Lördagen så städade jag köket, vardagsrummet & de två sovrummen kliniskt rent. Jag vill verkligen överraska mamma, med ett avslappnande, rent & fräscht hem, så att hon för en gångs skull kan koppla av & relaxa. Det förtjänar hon om någon, plus jag vill jue givetvis att hon skall bli lite glad samt stolt över mig. Sitter i tårar, vill verkligen känna mig behövd respektive uppskattad utav någon, men mitt ynkliga liv tordes inte tilldela andra någonting...


White-trash-beautiful.

Differenta stilar beträffande facelook samt dresscode tilltalar mig på djupet, då accessoarer är ett individuellt utsmyckessätt, där man vill få en tolkning utav offentliga aspekter. Likväl med olika genre utav musik respektive dans.

Rubriken är tillägnad Anan, som jag nästintill nämner för första gången här i bloggen. En lugn lördag med lite chillkrök & städning, samt födelsedagsfirande med J:s lillebrur, yääy!


Under pressure.


Här så ser ni världens knepigaste, skummaste, mest bögiga polaren som jag någonsin har stött på, men vi umgås faktiskt en hel del. Den ökända Anan á la fuckface enligt min åsikt, så här bjuder vi på lite egopics! Lite små skumt, med tanke på att han går mig på nerverna hela tiden, med tio tusen frågor. Men vi är goda vänner, och kan alltid prata med varandra, och jag vet faktiskt att han ställer upp på mig, vilket väldigt få gör när det väl gäller, men det är ömsesidigt!


Liar, liar - I gonna face this life alone.


Myseeeeeeeer med Bälla - my freakin´löööööööve!


Collecting my last memories.


Midsommar allihopa, vad gör man?
Feting fest med Robert från Melodifestivalen, med gratis skjuts, mat & dryck?
Tyresö slott & Sandhamn?
Eller vara med de absolut närmsta?
Gotland?


Abonnenten du söker kan inte nås förtillfället!


Fler dräggbilder från våran partykväll med vännerna, ni kan bara inte få nog utav mig. Vaknade på soffan igår, med Natalie, och tog mig i kragen och fixade jobb tills lördagen. Ville så gärna åka till Gotland, men situationen är inte den bästa.

Har hunnit handla vitt på systemet, samt solat i 20 minuter, då jag missade hela dagen i sommarvärmen.


Bonita, morena.


Jag ser ut som en sjövild tomte, men bjuder på det!
Jag har valt att lämna yrken, studier och relevanta saker för övrigt lite på hyllan, beträffande bloggen. Lite privatliv får man faktiskt ha! Jag skall numera placera mina egna val främst, skita blankt i karlar överlag, för det är enbart bekymmer i slutändan, eftersom att de ändå inte drar sitt strå till stacken, och behandlar sin kvinna därefter. Skall börja umgås med vännerna från stan, och faktiskt göra saker, inga mer avböjningar från min sida.


Empty houses.


Jag spenderade kvällen med lite random folk, men främst Carro & Natalie, som gjorde kvällen till succe. Stötte även på sparven, vilken lirare alltså, finner inga ord. Avslutade allt med en grand finale, med köttfärssås & spaghetti, mums filli babba!


Runaway bride.


Jag börjar må så dåligt, från att gå från ett spirituellt strålande fruntimmer, med hjärtat på rätta stället, så brister jag nu ut i gråt, sedan två dagar tillbaka. Jag har nu tappat hoppet om den rätta kärleken, där man går genom eld samt hav för varandra. Män är helt enkelt för egocentriska & självupptagna för att kunna värna om ytterligare en part i sitt närvaro. Killar är så otroligt fega!

"Take care of your beloved one, before anyone else do!"


I deserve better than this!


Efter att ha dumpat mina käraste älsklings ungar, så fick jag städa upp lite innan jag blev överfallen utav tjejligan. Det definierar jag som äkta vänner, som finnes där i alla väder. Att man inte ens behöver nämna hur dåligt man mår, utan att det är uppenbart i andras ögon.

Tack för att ni finns, för mig! Vilket är oerhört ömsesidigt! Enbart ni hyser kunskapen att kunna bereda mig till skratt, och ni har fått mig att inse så mycket under gårdagen.


Nya inköp!


Spets kommer alltid att vara en favorit, men just nu så är det återigen otroligt modernt, med exempelvis lackleggings samt ett spetsplagg ovan med enbart en läcker bh under, men jag tror förvisso inte att jag vågar gå enbart så, måhända med en kavaj över.


Beautiful monster.


Har återigen badat med barnen och myst på tipp topp nivå, i strålande sol med vännerna, picnick samt systers kids. Men dem åkte hem efter att vi har pysslat, samt lagat mat ihop. Fick finbesök utav Natalie & Olivia en snabbis även, därefter så har jag bara pysslat om mig själv, med hemma spa & peeling cremer.


min min min min min min!


Farligt, farligt - men härligt, härligt!
Jag älskar att ha lite kvalitetstid med mig själv, men när katten är borta så dansar råttorna på bordet. Råkade klicka hemma denna såååå läckra bikinin.
ÄLSKAR CHRISTIAN AUDIGER!

Riktigt länge sen jag visade upp mina inköp nu, fotar lite prylar imorgon.


Born to Create Drama!


Igår så fyllde min älsklings Carro år, vilket vi skall fira stenhårt ikväll, fråga mig ännu inte hur, då planerna är ytterst diffusa. Men nu så har jag precis packat strandväskan, för att entra Flatens strand, tar med mig kidsen för säkerhetsskull, ifall jag skulle bli attackerad utav någon björn i skogen tahaha.

Detta inlägg var försenat som ni ser, det hade inte publicerats förrän nu!


Lyckan är drömmen, sorgen är verklighet.


Jag må verka vara gjord utav den hårdaste kristall, ogenomtränglig för smärtsamma plågor runt omkring. Men ett fabulerat leende är endast en charad, dock faller det inte under en sanningsenig kategori. Ditt brev var som ett slag under bältet, att du känner som du gör är enligt min mening helt absurt. Men det är måhända lika bra att inse faktum, fastän att det var ditt beslut och inte mitt. Jag vill dock förbli vänner, och även inom familjära aspekter såsom mamsegull samt min dunderbara Malin!


Soft porn!


Jag dör för denna läckerbit, min Oksana!
Borde vara en förebild för alla fruntimmer, då hon är en slim, men välformad brud i lyxförpackning! Hon utstrålar inte SEX, utan en sensuell "touch" utav en exotisk, men naturligt vacker skönhet. Så hon blir utan tvekan "Todays beauty!"


"Den man ligger med får bädda"


Bros before hoes unless the hoes have no clothes...

Ikväll så har jag fått hjälp utav lilltösen Nellie med städningen, men det är en hel del kvar, eftersom att det är 200 knop på de små liven.

Hej hopp gummisnopp, nu så skall jag gå och vara lite social med mig själv!


Bättre ensam än i dåligt sällskap.


I´M NOT AN ARTIST, I´M A FUCKING PIECE OF ART!


Hits for kids - for sure.


Barnen sov över, vilket dem har gjort även idag. Igår så plockade vi blommor och lekte i parken, och godiskonsumtionen var oerhört hög, då vi handlade snacks för över hundringen. Hungriga små krabater, som även dem ville ha tacos.


Men idag så tog vi bilen ner till IP, för att bättra på brännan, och bada för andra gången i år. Jag lekte med barnen i det iskalla vattnet, och mår nu som en påse skridskor efteråt, men vad gör man inte för de älskade små grynen.


Och över 30 st gäss bebisar matade vi, med resterande picnick som blev över. En anka hade till och med gått och ätit på våra filtar, små små smulor som blivit kvar, men vi hann få bort den innan den hann ner i min handväska haha.

Imorgon skall vi göra fjäder pennor utav alla enorma fjädrar som vi hittade, roligt!


I need you in my life to survive.


Igår förmiddag så fick jag små töserna på besök, syrrans kids, många utav er visste säkert inte att jag var moster. Men här så ser ni sockersöta Emilia, den äldsta utav dem, som jag hade satt i löshår på samt använt krustång. Vi hade en mysig tjejdag, med målade nagellack samt många klädombyten.
HAR SAKNAT MINA SMÅ TÖTNOSIGA TROLL!


Santa, can you hear me now.


Jag undrar starkt varför jag inte fick vara jultomte i år?! Barnen kände jue ändå igen farsgubben min, tihi. Efter en stillsam kväll med lördagsmys, så kröp det lite i kroppen under söndagen. Så den spenderades med Mr. J & Bella. Vi mötte upp gamla vänner i grannkommunen och röjde lite, innan Denajsen fick följa med mig hem, hon är überläcker! På sitt sätt! BUT ME LIKEY!


Dagens önskeoutfit.


Hade jag varit lite mindre runt bysten, så skulle detta tveklöst vara prioritering nummer ett, beträffande inköp. Är dessa inte "to die for"? Skall jue inom ett år "köpa två nya kompisar", så då kommer inte denna att passa.


LEV HÅRT, GÖR ALLT, SAKNA INGET!


Hated by the most,
loved by a few,
respected by them all.

Idag så har jag gått en promenix med Mr. J samt hans doggelita Astrid.
Därefter så åt vi glass, samt gjorde taco i sällskap med Bälla.
Nu efter 3 avsnitt utav Top Model så blir det kaffe, respektive ett glas vitt.


It´s my life - it´s now are never!


Boys are players, that´s a fact - Don´t be sad, just play them back!

Vaknade med fläskfile & pommes till frulle, mi amore kan om hon vill. En otroligt lugn lördag, där jag myste framför tv-rutan. Jag skulle egentligen på inflyttningsfest vid en slottspark i kungsholmen, hos underbara Lisa & Maddis, men försov mig mer eller mindre.


With few friends there´s less chance of assholes!


Vi förade lite i taxin påväg till några kompisar, som vi känner väl. Det var inget röj, utan enbart några gamla goda vänner som tog några drinkar ihop innan hemgång. Vi sov tre tjejer ihop hemma hos SötMadde, i en enooooorm säng. Vi låg och kittlade varandra och fnittrade oss till sömns. Ibland så är det schönt att vara tjej, för vi får lov att vara barnsliga.

Bjuder på denna bilden, eftersom att den är helt random där vi skrattade febrilt åt Maddis fula miner i taxin, vi åkte allt för mycket och taxametern sprang ifrån våra sinnen *klirr klirr*


Barnförbjudet!


BARNBFÖRBJUDET SNUSK!
Kan lätt bli så när fyra tjejer har lite för tråkigt!


Can u feel my heart beat for you?!


Tutte: Jag
Händer: Min Carro
Jag gjorde middag till mig & Carro, marinerade kycklingspett med klyftpotatis med skal, samt fyra differenta såser. OM det uppskattades! :)

Vi började förvisso med att införskaffa 6 liter vin, samt 5 smirnoff ice. Man har jue uppenbarligen ansenligt törstiga polare. Jag hann med 2 glas enbart, men en och en annan grogg slank förvisso ner.


Double shot at love x2.


I fredags så återförenades jag och African Queen, vilket vi firade med party i hägerstens åsen. Vi fixade oss hemma hos mig, och tog givetvis en hel del egopics. Natalie, Maddis, Carro & Jag!


Mi vidas en ruinas!


Igår så shoppade jag med älskade Törnrosa, har spenderat även denna dag med henne. Det blev en 24 minutare för att hålla brännan långvarig, Oouuff vilken lakritstomte jag blev.

Idag så har jag slagit in presenterna till en utav mina närmsta vänner, Alex! Det är inte mycket, men det är vad jag kan ge för tillfället, från mig & Milfen. Han är nog den enda som jag kan lita på i vått & torrt, fastän att han har en tendens att gå mig på nerverna, Alex ta detta med en nypa salt :)

"Smile! It's the second best thing you can do with your mouth."


The glamourus life of Sessan.


Life is like a penis. It's short, but seems so long when it gets hard.


I can be pretty amazing!


Ytterligare en bild från plåtningen för Modelhouse!
Nu så skall jag ner och handla en limpa och därefter till systemet för lite Rosévin.


I don´t want to close my eyes, cause I miss u.


Sovit halvdåligt, eftersom att jag frös värre än en knubbsäl, tills runt 7 tiden imorse, då mitt element kröp ner under täcket då - så mysigt! Idag så har jag jobbat med mamsegull, det var riktigt svettigt, eftersom att vi gick hem från jobbet också. Men jag ÄLSKAR att jobba!

You can close your eyes from the things you dont want to see but you can never close your heart from the things you dont want to feel!!


They call me babycake.


Jag saknar att gå var tredje vecka till nagelteknologen, och göra kreativa dekorationer på sensuella naglar. Men efter att ha bränt 10 000 på ett halvår, så fick jag lägga ner min dyra vana. Och enbart unna mig det någon gång ibland, när plånboken tillåter.


Love is blind.


Igår så fick jag hemlängtan, jag vet inte riktigt varför, jag hade jue saknat dig så otroligt mycket! Men att se på när någon sover i tre dagar, och försökt pyssla om och vara übergullig, gentemot någon som säger elaka saker i sömnen, förmodligen omedvetet. Men det gör ändå ont, även fast du inte menar sakerna som sägs under stängda ögon. Hur som haver, så förtjänade jag inte den behandlingen som jag utsattes för, det har varit en kylig natt under en filt, utan kärlekens omfamning.
Du är saknad!


We no speak americano.


Saknar mitt blonda hår så mycket! Men jag ser så påsättbar ut när jag har barbiehår, och det är jue inte OK! Men jag skall snart förändra mitt utseend, jag lovar mina sockersöta läsare det!
Några önskemål från er? Hur jag skall klippa eller färga mitt hår?

"Tjejer vill bara prata bilar och supa, medans killar bara vill prata hästar!"


Save a horse - ride a cowboy.


Jag ser ut som en läcker negress för tillfället, eftersom att jag har njutit utav 28 dunderbara minuter med Törnrosa i solariumet. Vi klibbade fast i varandra, lyssnade på skitkass musik och torrjuckade. Har alltid lika roligt med min Nattis!

Imorgon blir det ändrade planer, ingen kusin samt frisör.


Plus - minus - noll.


Jag är förvånansvärt glad över att vi återigen är vänner, även om det skedde under ytterst hemska omständigheter. Hur som haver, så var detta det mest mogna samt betydelsefulla beslut som någon utav oss har tagit gentemot varandra. Vi var bästa vänner långt innan vårat tre åriga förhållande, så varför skulle det vara några konstigheter att vi återigen får de banden, de kommer dessvärre aldrig bli lika bra som dessförinnan vänskapsrelaterande band.


But I don´t mind.


She´s that kind of girl you always wanted to BE!


She´s like a beautiful monster.


Slappdag innan allvaret börjar! Har fortfarande hög feber och torrhosta, uueew! Men nu så drar jag iväg och solar, för imorgon så skall jag träffa min sötnosiga kusin vitamin, och dra till salongen i Sickla, min älskade väninna samt frisör skall göra mig mellanbrun med ljusa slingor, om tid finnes.
Eller vad tycker mina läsare? Should I stay black?


Todays playlist!


Stupid in love.


Medan ett skäggigt stycke karlakarl har jobbat 11 timmar, så har jag tränat mage, lår & rumpa i en timme, körde lite biceps också. Nu så sitter jag med lustiga skumgummi grejer i håret, för att få de perfekta hollywood-lockarna.
Hoppas att lovely lägger märke till sicken söt flicka jag är, tihi!


Cherry blossom.


Jag har en sak som jag måste betala av till senast den 26 juli, vilket är prio nummer ett. Men jag skall göra ett flyttstäd där jag kommer att inkassera 1000 kr, ke-tjing ner i plånkan. Men ett projekt á la Lajseiiy & Sessan skall göra under sommaren, är att fylla på läpparna med minimal mängd restylane, vi vill jue inte se ut som ankor, men en fylligare look skulle inte skada! ;)


My soul belongs to you.


Blev hemskjutsad 06.20 imorse, för att pumpkin skulle jobba, och jag är sååååå galet stolt över dessa ansenliga förändringarna i ditt/mitt liv. Du försöker verkligen, och det är de som räknas i det stora hela.

Idag så har vi haft strömavbrott i nästintill 3 timmar, så ingen nytta kunde göras, bortsett från att slänga sig i ett solarium med mamsegull. 
Två bruna & fina flickor är vad vi är numera!


Sealed with a kiss!


Skulle egentligen dricka lite mysiga drinkar med D3najsen & Bälla, men valde att inviga kvällen med lite myspys istället. Baby love tvättade och pulade hela kvällen, medan jag satt fastklistrad framför teven. Vi hade det inte enbart mysigt, utan även otroligt roligt när vi var ute och gick en promenix med doggen, det känns så skönt nu när vi skämtar på samma nivå samt förstår varandras behov betydligt bättre.

I got a pact with the devil!


Living my dream to the fullest!


Fler bilder från plåtningen hos Modelhouse!
Sa jag att jag mötte både Bobby från Mammas pojkar, samt Mr.Möller med hans son - kulers! Nej nu så skall jag se om jag får i mig en halv pannkaka, med råsocker samt mynta - smaskens!


Real beauty not fake baby girls.


En egen makeup artist, samt stylist och en erfaren fotograf skall ha all credit för dessa bilder, oretuscherade, men ack så fina!


Classy fashion.


Bilderna är så extremt stora, så de blir lite suddiga när jag förminskar dem så pass mycket till bloggen. Svart & vitt är en tidlösklassiker, vilket tilltalar mig på djupet.


@ Modelhouse.


Idag så vaknade jag upp med världens hosta, har sovit ett fåtal timmar då det känns som om hela min hals är trasig, huvudvärk samt feberyra har dessutom terroriserat mig ihärdigt.

Bilderna är oretuscherade, men fick med mig 16 stycken bilder hem på en skiva. Jag har länge velat göra en liknande plåtning.


Big boobs don't count if you're fat.


Min mamma sa under gårdagens febriga hetta, att jag var hennes vingklippta ängel - så låt oss nu se hur högt mina latenta vingar tordes bära mig.

"Put me to sleep, she said. And she begged on her poor knees."
Jag kan om jag vill, erövra världen med opublicerad kunskap, om jag så lägger manken till!


Time for print!


Imorgon så bär det av mot fotografering, riktigt länge sedan som jag plåtade nu, och allt på grund utav turbulens i vardagen, som har gjort realiteten alltför jobbig att bemöta.

Men som sagt, jag skall inte dissa fler modellplåtningar framöver, utan jag skall ta de jobb som kommer i min väg, och köra över dem helt och hållet. Oavsett om det är en tfp- eller ett betaljobb, så är all marknadsföring bra!


I won´t bite, unless you´re not into that sort of thing.


Älskade lilla underbara tjej, du är värd så mycket bättre killar än dom svin du träffar nu,
Glöm inte bort att DU är värdefull,
att DU är viktig här och nu,
att DU är älskad för din egen skull
och ingen annan är som DU
big love

Ibland så känner jag för att gifta mig med mina läsare, men denna gången med en otroligt nära väninna samt gammal arbetskollega från Erotikmässan, störtskön läckerbit med klös, Nettan är en likasinnad själ, med hjärtat på det rätta stället! Tusen tack för denna värmande kommentar, och jag blir alldeles varm i kroppen av att veta att du följer min blogg troget. Messa mig när du har tid för ett glas vin på din hemmaplan!


Vi spelar inte i samma liga, Du & Jag!


Varför tillåter jag mig själv att trampas på, det kommer aldrig att hända igen, då att det denna gången resulterade i hög feber och svag i alla lederna i kroppen. Det är lite lustigt hurruvida människokroppen faktiskt fungerar, att den mer eller mindre lägger av då man mår dåligt på ett mentalt plan!

Jag passar rätt bra i blåa peruker, eller vad säger ni mina underbara läsare!?


á la Günter.

Finn ett fel mina honor och kräk!!? Rätt svar får en länkning!

Ikväll så leker jag med Bälla, min nuvarande mysfröken som jag vänsterprasslar lite med, hoppas att Malin min wifey inte drar till mig med handväskan nu, löööööve. Skall jag dra med små gräbbsen, eller med mina homeboys?! Oavsett så skall min Bällis med mig, i alla väder!


PRETTY GIRLS GOT GUNS!

Älskling dissar mig för andra återigen, när det vankas helg eller annan ledighet, but I don´t give a fuck no more. Jag klarar mig minst sagt bättre på egen hand, om det är efter dessa spelkort som vi lirar, jag är med tjejerna och lever livet just nu.

Hur ser eran fredagskväll ut!?

Och mamsegull, jag har baxat en mums mums från Anan till dig, precis som du bad mig, tihiii...*busfrö*


I gonna give you a lick on my razor tongue.


Jag vaknade i en varm famn, som gav en känsla utav en bestående trygghet, även om den enbart var tillfällig. Jag har hunnit konsumera en ofantlig mängd kaffe, käkat brunch samt duschat. Nu så skall jag bränna lite skivor till bilen, samt hämta ägarbeviset.
Men var är min Bälla Bus, vi skall kela jue!?


Blame it on Me.


I onsdags så var jag med älskling, Bella, Frida & greken. Det blev ett glas vin med company nere vid vattnet någonstans i tyresö på en restaurang/pub, där bebi även drog in 1500 på maskinerna, lucky bastard!

Därefter så blev det lite myskrök med vännerna, och en hel del popcorn ätande. Jag älskar att umgås med de som sprider god energi runt omkring mig.


I´ll wait for you, my beloved one.


She look´s pretty innocent when she´s sleeping!
Igår så tillägnades en hel del timmar i bilen, söker jobb sinsemellan alla dessa ärenden. Om sex veckor så bor jag troligtvis på lidingö, men det är hyfsat nära till stan och jobbsökandet kommer att rulla på räls framöver. Igår så träffade jag lite vänner, och gjorde en mysigt avslut framför "two and a half men", så klockren serie.

Varför har jag enbart fått ett brev? Har skickat utan att få respons nu.


Frida <3 Sessan.


En stillastående vecka när det kommer till händelser, men jag har gjort ansenligt med nytta dock. Jess, ni ser rätt, jag har försonats återigen med Frida, och jag vet att denna bilden sticker i mångfaldens ögon. Men det är bara att vänja er.


Under my umbrella.

OMG vad sötnosig jag ser ut! Pretty delicious huh?!

Sprang förbi Anan, och tog några snabba foton i camen medan han sitter och pysslar med gud vet vad. I vanlig ordning så umgås vi inte, säger knappt ett ljud till varandra, men det är under sådana förhållanden som jag umgås hahaha. Nej nu så blir det till att dra hem med doggelita, invänta Fritzi samt Bälla, för att ta en drink ihop med de sorgsna gräbbsen. Hoppas älskling kommer snart!


New haircut.

Idag så har jag städat, så att det är kliniskt rent där hemma, känns skönt att få det överstökat. Därefter så blev det en snabbfika med Lajseiiy & Soffi på Green Hill. Min kamelbajs följde även med mig hem, för att inviga min nya lugg. Skönt med vänner där man kan utbyta tjänster, hon är då frisör, och jag kan varmt rekommendera henne.

www.lajseiiy.blogg.se


Brought me back to life.


Nu så skall jag städa, upp röran i mitt rum. Har lovat mig själv alltför länge nu. Därefter så skall jag på med Ed Hardyn och ut i det fina vädret.
Skall jag klippa lugg tycker ni?


Changeling.


Det finnes så mycket som har gått miste genom årens gång, där det är en fråga beträffande om ekonomin samt tid. Jag saknar tiderna i stallet, jag saknar umgänget under soliga dagar där tid fanns för avslappning på det emotionella planet, samt passionen för modellandet samt skrivandet.
Men främst saknar jag nog dansen!


It´s all about time.


"Jag sover och jag vaknar, men det är bara dig jag saknar!"

Jag har mycket som försigår i mitt huvud just nu, personer som kommer och går i vänskapskretsen, folk som finnes tillgängliga enbart vid behov, och mitt turbulenta liv för övrigt. Är jag redo att släppa allt och bli ett med kärleken? Vågar man riskera att man sitter på hal is, på grund utav de ofantliga känslor som pirrar i hela magen?


Oh baby, I wan´t you so badly!


"Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down"


My face is the Mona Lisas.


I fredags, så mötte jag återigen upp min tokschöna barbie Bella, för lite vin, tjejsnack, och galna bravader med Maria. Därefter så var jag tvungen att STÅ UPP FÖR VAD SOM ÄR RÄTT! Jag kommer alltid att stå för mina åsikter, i alla lägen oavsett situation. Varför skall man smöra och ljuga för att göra andra mätta och belåtna, var hellre rakryggade tipsar jag er därute, för då blir det inga eventuella komplikationer samt frågetecken sinsemellan oenade parter.


I´m sick and tired of all this games.

I torsdags levde jag rövare med min blonda bonita Bella, en sjuk heldag med oändliga skratt, och en äventyrlig kväll á la prinsessorna. Bortsett från en uppklarad incident, det gör banne mig ont att vara kär och galen!


Syster <3 Bror.


Kan dock inte undgå att sakna min bror något oändligt!
Blod är tjockare än vatten, vare sig man vill eller inte.
Min åsikt är att var och en enskild individ, med ett fullvuxet påbrå,
kör sitt race, sköter sina liv efter bästa möjliga förmåga,
beroende på hur starkt samt påtagligt ditt psyke är.
Alla hamnar vi i svackor, där vi inte vill resa oss ut ur en depression,
utan väljer nödutgången som säkraste alternativ.
Man bör inte heller lägga näsan i blöt, efter andras elakartade spekulationer,
i största synnerhet när de är baserade på felaktiga grunder.


Love you more than you can imagine.


Älskade Maria, min sköna höna böna - är en sjövild Cruella Deville som fyllde 35 år i lördags.
På grund utav familjära angelägenheter så kunde jag dessvärre inte komma, men har införskaffat världens finaste presenter till henne för lite plåster på såren. Men jag grät något oändligt när jag missade det ENDA som jag faktiskt har sett fram emot under så pass länge. I lördags så gick även hela strömmen i hela fastigheten, under flera timmars tid. Dem lagade det runt midnatt, men vad hjälper en lampa vid den tiden. Skulle ändå ha sett ut som om en blind förskolelärare hade klätt på sig i mörkret dessutom!


Lady & Lufsen!


Har mått lite halvt pyton idag, pågrund utav översvämmande känslor som inte tordes vara tillåtna, gentemot den involverade. Idag så har jag i allafall gjort otroligt mycket nytta, fixat med alla papprena till arbetsförmedlingen, vilket är en hel radda med papper, samt tvättat den nya bilen. Hämtat tvätten samt handlat en himla massa krubb, för att äta kött utav alla dess slag, samt marinerade spett med wok grönsaker, & potatis sallad - mums! Allt detta hos greken och hans fruga Natalie.


I cried myself to sleep.


Gårkvällen spenderades dessvärre inte med den parten som jag höll närmast hjärtat, utan hade både tankar respektive vilja på annat håll. Jag orkar inte längre bli anklagad för små oväsentliga bagateller, som inte ligger på sanningseniga grunder. Fabulerade påhopp, för att stundvis söka fel, eller måhända en anledning att avlägsas sinsemellan. Varför kan man inte bara njuta för stunden och ta vara på var sekund som om det vore den sista? Jag känner mig kvävd, instängd, manipulerad, kränkt men främst intetsägande gentemot en part som ideligen gör mig sårbar med dessa invaribla dispyter!


Smell you laters alligators.


Vi har gjort ett dyrt inköp, tahaha, men det förtjänar vi mer än någon annan. Igår så solade jag på stranden, blev brunbränd som en pepparkaka. Hade en mysig packning med mig, med Joakim, Sparven + en till.

Idag så har jag varit på Marios utspring, Grattis pumpkin på stundent dagen! Hann dessvärre inte heja på dig, innan jag var tvungen att dra! You rock!


Would I give u one last chanse, no plz!


Jag har hållit mig undan, gått under moderjord, från de parter som enbart vill mig någonting ont. Inte fysiskt, utan på det emotionella planet. Jag försätter mig inte i de situationerna längre, där jag enbart blir nertryckt utav omgivningens bisarra parter, som tordes bestå på positiva grunder, men svikit.


Your love won´t reach me.


We are living on Ibiza! Yääy, håll i hatten mina honor respektive kräk!
Sessilurfilluren är tillbaka, back on track! Jag behöver ingen hjälp, eftersom att ni hellre skjälper mig, än att bringa en stödjande hand. Bloggen har fått lida mycket, nu när jag har varit deprimerad, men jag fixar det här, alldeles allena med ingen vid min sida, jag är stark! De senaste dagarna har varit ett enda virrvarv.


Sean banan, my homeboy!


Musikvideon med Sean Banan som jag skulle vara med i, årets sommarplåga nummer ett, rankad etta utav Aftonbladet.
 

RSS 2.0