Sleeping beauty.


Känner mig så orkeslös, svag i hela kroppen och totalt slutkörd. Vi har sovit så otroligt mycket på Gotland, det var en avslappningsvecka i sällskap utav FAMILJEN! Det är vad du är för mig numera, familj älskling!

-hooooly maacaroonii, är snygg som en smäck även i viloläge.
(en sensuell, färgsprakande makeup till fartfyllda nätter)


Gotlandsrosen.


Relativt nya naglar som jag satt dit under Gotlands vistelsen, det som återstår är endast lite glitter och strassdiamanter som dekoration.

Men viktigast utav allt, se min otroligt vackra Gotlandsros, som Mr. J köpte till mig i present, im totally in lööve. Spanks darling, den är underbar!


From here to eternity.


MASSA CHÄRLEK FRÅN OSS TILL ER FRÅN GOTLAND! <3


Olearys - Mammas pojkar.


En sjukt suddig bild från Olearys på mig och raringen Bobby från mammas pojkar. Sist vi stötte på varandra rent spontant, var på en fotografering på Modelhouse. Efter en jättemiss på val utav krog, sprang vi förbi Bobby under fredagen, för att hälsa på lite vänner. Mer stämningsfullt där samt rimliga priser. Mysigt uteställe på Gotland, där man kan röka.


Dagens torra humor á la Sessan.


Eeeeen sviiiidpiiiick!


@ Jacuzzi.


Trots spöregn på Gotland under fem dagars rutt, så blev det ändå ett enträget kvällsdopp för den perfekta duon. En uppvärmd pool på hustaket där jag bott under alla år på ön, 27 grader oavsett väderstreck. Jag trivs som fisken i vattnet, bortsett från att jag knappt kan simma.


I can only tell u what it feels like.


Vi åt middag hos Robins mamsegull, jag badade i jacuzzin med lillasyster och drack sangria med Bella. Vi firade nämligen Daniels hemkomst igår, så det var mer eller mindre fullt ös nonstop.

Stora mängder alkohol, alltför mycket folk, tipp topp stämning = PERFEKT!


Sessi + Dixie = Sant!


Igår så var det minst sagt fylle rulle, vi anlände till Sthlm vid lunchtid och höll igång ända sen dess. Vi var ett stort gäng härliga grabbar, inklusive älskling, samt mina fruntimmer Dixie som är på bilden ovan, Lajseiiy, Bälla, Linda, Madde & Laura.

Vi hade en sjukt rolig dag, eftermiddag, kväll, natt med bästa vännerna.


Raindrops from the sky.


Jag bara äääälskar denna tunikan, i så sjukt läckra färger! När vi anlände till min hemstad Visby, så spräckte vi nollan beträffande dåligt väder kan man tveklöst säga. En värmebölja med 35 grader i luften samt en pool på taket, så drog vi med oss översvämning till ön. Det spöregnade från dag 1 till dag 5! *morr*


The silence is so loud!


Eftersom att jag dessvärre inte har kunnat uppdatera er här på bloggen, under min minisemester på Gotland med mannen, då baby love hade sönder sin splitternya laptop för 8000 kr, *fäller en tår*. Men jag kommer att uppdatera er lite random under dessa följande dagarna.

If you're talking behind my back, you're in a good position to kiss my ass!


Dance to the rytm of the night!


Har gråtit sönder mig och hjärtat har gått i alltför många bitar, gick ner till pizzan för ett samtal med världens bästa Sverker. Var med min käraste Athena, Elodie, SötMaddis & Andreas - och givetvis alla schöna pantertanter som man känner dåra. Blev bjuden på en drink utav Bäschi, dunderbara DU!


I wished that you wanted to marry me.


Övergiven, misshandlad verbalt, spottar blod på tapeten utav miserabla öden. Kan jag inte enbart få känna värmen utav glädje samt kärlek på samma gång, bara få prova på enbart för ett kortare ögonblick. Allt jag någonsin har haft i min ägo, är numera trasigt. Allting i min närvaro har tappat syfte, ingen mening längre att tappert andas. Biter nervöst på naglarna och försöker få ett slut på dessa oändliga tårar.
Förtjänar inte jag kärlek överhuvudtaget? Vad gör jag ständigt för fel?


Will work out the issues in my life.


Vistelsen på Gotland är inte enbart affärsmässig, utan planerna är att börja om på ny kula, slappna av och relaxa med paraplydrinkar vid poolen. Det är en utomhuspool på taket på hotellet där jag har bott under min uppväxt på Gotland. Men denna vistelse så blir det en stuga, pool samt husbil, yääy! :)


The glamourus life of Sessi.


Färdigpackad, har städning och ytterligare ärenden kvar, såsom försäkringskassan och min handledare. Efter sommaren så får jag gå direkt till jobb, eftersom att jag och älskling har alltför mycket planer, att försätta i bruk. Och till det krävs det en stabil inkomst från båda parter, så att ekonomin blir överflödig och räcker till ett gemensamt sparkonto.


Made by me =)


Här så ser ni mitt nya navelsmycke, som jag har gjort alldeles själv. Erkänn att det var überläckert! Satt med tång och grejer som en riktig karlakarl, och knipsade sönder guldhalsband och andra trasiga accessoarer.


Send me an angel from above.


Ensam är inte längre stark, känner mig trasig, nästintill uppäten. Ett sarglat stycke kött, utan några smärre funktioner. Ett utdött bevis, vilar på abstrakta axlar. Min kroppshydda vandrar ändock, men min själsförmögenhet är nästintill obefintlig.


I hear voices inside.


Jag bedjar om er välsignelse, där ni betraktar att sinnesro och själens balens, förtjänar ett ögonblick i fullständig tystnad. En kontext som saknar innebörd, eller tynger den ner redan sänkta fartyg. Är detta ett illasinnat spel å dina vägnar? Där jag sedan länge har varit utsedd förlorare. Dina ögon talar numera ett ytterst främmande språk, ett dessförinnan förenklat kommunikationssätt, tilltalas nu till döva öron. Jag bönfaller på såriga knän, en vädjan om att få bestå i nuet, då jag hyser rädsla att vandra allena.


Todays uglyness.


Jag går sönder inombords, det känns som om två illasinnade parter sliter i ett redan besudlat hjärta. Och dessa ovan nämnda parterna, består utav ingen mindre än vänskapsrelaterande band samt familjära förhållanden. Istället för att förskaffa en stadigvarande hand med avsikt att skänka trygghet, så har jag ingen axel att gråta ut mina sorger på längre. En dessförinnan vilseledande kärleksförklaring, har fått mig på labila grunder. Jag sträcker på mig likt en praktfull blomkrona, inte längre bortkommen utan ytterst hemmastadd. Sönderrivna speglar reflekterar oskarpa dubbelspel, där jag betraktas ur en synnerligen förtärd synvinkel. Jag blir onekligen dömd på förhand, utav en resolut personlighet.


Neutral session vid havet.


På fredag eftermiddag så skall jag plåtas på Gotland, ser fram emot det otroligt mycket, även om nervositeten är mig hack i häl. Men det har aldrig hindrat mig dessförinnan, så jag kommer att göra mitt bästa och håller tummarna för bra resultat.

En plåtning vid måhända tofta eller fårö, på stranden där jag skall vara neutralt sminkad och rimligt blöt från havets kalla brisar, fuktigt hår samt alger vid kroppens alla konturer.
haha det enda jag kommer och tänka på är en strandad säl för nuvarande :)


Minisemester!

Fan enbart bilen kostar en röding om vi skall dra till Gotland idag, så enkel biljetten går på över 1000 spänn, hur som haver. Det blir Gotland ikväll runt 21 tiden, yäääy! <3

I´m such a maneater.


Mr. J tycker att jag flörtar omedvetet med omgivningen, även när det kommer till djur respektive växter, så sänder jag ut smygflirtiga signaler. Och jag kan faktiskt inte neka till det, eftersom att jag hör det utav många. Jag kan dyka upp osminkad i en rosa sidenpyjamas, och ändå utstråla någonting tilldragande. Skuuuuuumt!!! Jag vill jue se snäll & sockersöt ut jue!


A day on the ocean.


Tusen tack för en helt amazing dag, ute till havs så åkte vi i en väns finfina båt, och hotstuff körde givetvis. En karlakarl som kan allt han! Känns som om man är i ett paradis för nuvarande, och solen tittade verkligen fram med gassande strålar.


Wonderland.


Usch kan inte sova i denna värmeböljan längre, hatar att vara klibbig. Gick upp runt halv nio, trött som en skäggutter, och på ett überdåligt morgonhumör. Det ändrades dock väldigt snabbt när lovely ville ut på äventyr i solen, sällskapet fick bli min "ingifta lillebror" också, yääy!


Breathing with no air.


Älskar värmen så missförstå mig inte nu, det har även regnat vilket har behövts otroligt mycket å naturens vägnar, då det har varit brandrisk då gräset är otroligt torrt. Hur som haver, så är det ännu fruktansvärt kvavt ute, exotisk värmebölja över vårat avlånga land. Men vi behöver luft, ren och frisk vind så att andningen förbättras.

Lägg kylklampar under kudden, och gör ett tält utav täcket innan läggdags så blir det kyligt i lagom tid till din skönhetssömn.


Todays beauty!


Sensuell och vacker, naken hud men dock inte på ett pornografiskt sätt. Jag finner Natacha ansenligt vacker och ytterst intressant. Låter skönheten tala för sig själv, och utvecklar istället kunskaperna i skrift. Enligt min åsikt så är hon väldigt målmedveten och ambitiös, och låter ingenting stå i hennes väg för framgång.


Startin´ to feel clumpsy.


Så söt men ändå så ynklig!
Baby love har varit en sjukling under lång tid nu, även jag känner mig krasslig, men är trots allt enbart ett simpelt smeknamn i andras telefonböcker. Varken personligt eller från hjärtat.
Har fått en inflammation innanför ögonlocken, och det skaver likt rakblad vare sig jag blundar eller tittar, "it´s a big aaaaoouutch".


Sweet dreams are made of nothing.

LIVET SPELAR MIG ETT SPIRITUELLT SPRATT! Sleep tight and don´t let the bed bugs bite.


All written down, but the paper was still empty.

Börjar må dåligt även fysiskt faktiskt, har kopplat bort den smärtan sedan långt dessförinnan, för att kunna överleva dessa ihärdiga slag på mental nivå, som sträcker sig ända till skyarna. Är så sjukt trött, har sovit dåligt inatt, men vågar förvisso inte somna, för jobbet går före allt, och jag är ingen lättväckt primadonna minst sagt.

Funtar på om man skall sjunga på systers bröllop, istället för att stamma fram ett tal som enbart känns krystat. Eftersom att jag kör efter följande regel, "hellre bli sårad utav sanningen än lycklig utav en lögn". Jag skulle enbart vilja säga väldigt rakt hur jag känner beträffande samtliga punkter, överlag mycket positivt, men även några bakslag dåra. Ska göra lite krubb nu, så att man överlever dagen, har fått höra utav killkompisar att man börjar bli mager, jag som vanligtvis har sådana former.

...jag vill sova, somna om ordentligt, snooza alltför många år, så att jag kan vakna upp till någonting att se upp till...vill vara en förebild, någon att se upp till beträffande kunskap och karriär.

Ohlaalaa, string bikini...ding ding dong.


Däckmode för evigheter sedan, tidernas begynnelse, när mamsegull fångade min röv på bild när jag sov på golvet, mysigt! Saker som man garvar åt livet igenom - minnen!

Drar föresten till Gotland mina honor och kräk, trodde att jag skulle åka med baby boo och gräbsen, men jag är uppenbarligen solo, trökigt nog. Mitt hjärta går i bitar! Skall några utav mina dunderbara läsare måhända till MIN ö, så hör av er med nöje! Kanske en liten bloggträff?


Red roses turned into black.


Försöker dölja mig bakom dessa skrynkliga gardinerna, för att ingen skall kunna se igenom mina lövtunna konturer. Sovit dåligt, gick och la mig relativt tidigt men vaknar utav dessa invariabla mardrömmarna, som jagar mig nattetid. Hur som haver, kom upp i tid till jobbet åtminstonde, som jag gör å min mamsegulls vägnar. Allt för dig milfen, genom eld och hav för varandra.


Cry me a river.


Hoppas att reflektionen i mina ögon, får det att skära i din själ av ångest, då det är du som orsakat denna olidliga smärta, som äter sig in i benmärgen. Kan inte ens gråta längre, då det är oväsentligt att lägga ner energi på det apatiska kaos som jag befinner mig i ideligen.


Broken bones inside.


Du ifrågasätter varför jag inte pratar i goda formler beträffande dig, men här så har du svaret. Jag spottar just i detta nu, nu nu nu, på kärleken - som enbart resulterar i öknamn samt slag när allt man säger tolkas negativt. I dina ögon så är jag nog mest en trofe, som skall sitta tyst jämsides utan talan.


I like the way it hurts.


Modell: Jag
Fotograf: Dali

Ligger hemma i soffan, har snackat med syster mycket idag. Känns som om man ideligen inväntar bättre tider, som aldrig tordes dyka upp. Blir väl läggdags snart återigen, trött på att var dag liknar den andra. Trodde att detta var mitt år tveklöst, aldrig tidigare känt så, men jag hade uppenbarligen sååå fel. Men jag delar det åtminstonde med någon som jag tycker om, otroligt mycket!


Färg, kontrast, diffus.


Modell: Jag
Fotograf: Korpi

4 år gammal modellbild, saknar allt i mitt liv för nuvarande! Känns som om jag är urtömd på känslor med raderade minnen, och det som återstår är en "cry baby" med noll hopp eller längtan efter någonting alls.


Old schools music.


Schööönt att ha hittat alla mina gamla bilder på laptopen, men behöver ändå min externa hårddisk utav tjockis Madde. Idag så har jag bara deppat i vanlig ordning, innan vi begav oss för att käka ute, men dem hade stoppat något streetrace vid nynäsvägen, så var otroligt mkt poliser, samt även helikoptrar. Hann förbi och hälsa på sparven också, kulers!


Syster <3 Bror!


Min älskade brur fyller år i helgen, jag saknar faktiskt våran relation, där vi gjorde alla tänkbara äventyr utan att dömma varandra, utan enbart njöt utav varandras sällskap. Vissa tider saknar man faktiskt mer än andra, min bror är faktiskt ganska söt när man väl tänker efter. Jag vill se han le genuint, vill att han skall finna sin glädje i livet och vara lycklig i all evighet!


Love me tender, love me true.


Visst passar jag rätt bra i uppsatt? Dock så är det ytterst sällan som håret ser så snällt ut, eftersom att jag vanligtvis har affrokrull likt en pälsmössa på skallen. Nej nu så skall jag till Silverado och käka middag samt sola solarium. Och planera äventyr med vännerna! Hoppas att chärleken övervinner allt, och att den visar sig vara värd att kämpa för.
Älskling, vill du älska mig i nöd & lust?!


They call me Paradise.


Jag skall dock försöka plåta så mycket som jag hinner detta år, det har gått fruktansvärt fort, då jag snart går in i femte månaden mellan oss. Hur som haver, så får ni gärna maila in lite kreativa förslag på roliga sessions som jag kan genomföra.


I gonna walk this road all alone.


Börjar bli träligt att sitta ensam dagarna in och ut, har ingen lust med någonting längre, och jaa jag är i blekaste laget just nu. Går upp i tid om dagarna, och sitter och inväntar mörkret för att återigen få gå och lägga mig, och låta livet passera mitt framför mina ögon.

Nej, nu så skall jag åka och sola solarium, låter helt sjukt när det är 32 grader varmt ute. Men har inte så mycket fler alternativ faktiskt.


Can you save me instead of hurting me?


Natti Natti alla sjusovare. Ytterligare en kväll i rädsla och tårar, varför skall man straffas för någonting som är fabulerat i den anklagandes huvud. Varför söka fel på sin motpart och hitta på negativiteter, för att ha en anledning att vara elak och bråka. Jag vågar knappt se mig själv i spegeln längre, då reflektionen är en ytterst dyster ung flicka, på vift. Vill att en trygg famn skall vagga mig till sömns, under känsloladdade förhållanden.


Will you marry me!


Någonting som verkligen gav mig en inblick utav lycka idag, är samtalet från min syster. Glädjetårar forsade från min kind, då hon berättade att hon skall gifta sig nästa sommar. Och hon bad mig att vara hedersbrudtärna, där jag skall hålla i alla trådar och underlätta för bruden - systra mi. Det är en ära att få stå nästintill henne, och att hon hyser en sådan ansenlig tillit, så att hon lägger detta ansvar på mig, det pirrar i hela kroppen av lycka just nu. Jag känner mig som en stolt lillasyster!

Hoppas även att jag får chansen tilldelad någon gång, att vara älskad i nöd & lust!


I don´t feel the same about hapiness.


Jag känner mig fängslad, ensam i min individuella relation till mig själv. Det känns som om jag borde leva allena, omgiven utav vännernas stöd för att överleva denna frustration som bubblar upp inom mig, över dessa misär som jag ideligen lyckas befinna mig över.

Dessförinnan var fartfyllda nätter något som kittlade mig i magen, jag var nyfiken, och spänningen gjorde mig förälskad! Men numera så blir jag kvävd, och förbjuden denna glädje. Jag är ung i mina bästa år, och tordes få njuta utav den ritten så länge som jag kan, men blir istället bromsad och låst.


You didn´t make it to the future.


Jag dejtade en kille för ett par år sen, som hade allt som jag någonsin önskat hos en motpart. En idealkille som enbart tordes befinna sig i mina drömmar, både beträffande tillgångar, stil samt personlighet. Han behandlade mig som en prinsessa och hade även två boaormar som jag var störtförtjust i. Men det klickade verkligen inte från min sida, frågade även mor min varför drömkillen inte var intresseväckande alls. Fastän att han var helt såld på mig, men det var just det. Det var för enkelt, ingen utmaning, ingenting att bygga på eller ens kämpa för. Vi var alltför lika, och det fanns ingen spänning enligt min åsikt. Vi träffades därefter som vänner, eftersom att jag inte ens kunde hålla handen eller pussa denna serverade drömprins på kinden.

Visst är det lite lustigt hur människokroppen samt våran mentalitet fungerar och är uppbyggd?
"Forget about your EX, There was a reason why they didn´t make it to the future"


I don´t know how it feels to smile.

Jag är verkligen olycklig numera, de senaste sex veckorna som jag verkligen trodde skulle utveckla min relation till livet, har fått att vilja dränka mig i handfatet. Dock så är det alldeles för grunt, "where´s the love when you need it most". Jag har alltid varit med om att de som man har en relation med, pojkvän/flickvän, vänner samt familj, har gjort allt som står i deras makt för att få mig lycklig. Men det är otroligt länge sedan som jag fick testa på just det, lycka! Hela min kropp är dessvärre fylld utav ånger, samt märken utav alla dess slag, pågrund utav att jag är en värdelös typ.

A face-to-face meeting in my dreams.


Den rosa pantern skall ta sig en nattmacka och tacka för sig, nu så har jag fastnat framför differenta jobbsökarsidor, som har visat sig intressanta. Har även designat lite kläder ikväll, samt klottrat lite. Tänkte visa upp resultaten under morgondagen.

Love you bitches! xoxo
J vaknade nyss ur sin 2 dagars dvala, och underrättade mig om att han ätit valtårta, wiieerdoo.


Gyllene tider.Något som ni kanske inte visste, var att även jag likt många andra tonåringar, hade en alternativ stil. Dock light versionen, men jag fann utstickande accessoarer samt kläder mer intressant. Dessa är tagna för snart sju år sedan, då jag umgicks med Psychobitch samt Psychopatica.Liten och söt m an var.


This is a young one trying on her own.


Funtar starkt på jobbet utomlands, det kommer att vara fullt utav visningar som fashion plåtningar. Jag orkar inte gå såhär längre, med en känsla som tynger ner, och påtvingar mig bilden utav mig själv som värdelös.


Idolbilder.


Här är faktiskt den absolut fiiinaste fanbilden som jag har fått utav er läsare, man får väl egentligen inte lov att favoritisera någon, men denna är sjukt vacker.
Tackar Linus Löqvist för detta konstverk!


My lips are juicy.


För första lönen, så kommer jag och Lajs att fylla på våra läppar en aning med restylane lip. Och jag tycker att folk runt omkring skall förstå att man behöver göra vissa saker för att må bra med sig själv, då man har dålig självkänsla.


I will set a tear.


Intervjun gick galant, och de hör av sig när alla intervjuer som är inbokade är avklarade om det är aktuellt, och jag skall börja jobba där i september. Men har suttit i tårar hela dagen därefter, missade uttagningen till kalendern. Det var oerhört viktigt att infinna mig där, eftersom att Sverige inte har någon marknad för modellande, så är det väldigt viktigt att synas och kunna marknadsföra sig, för att överhuvudtaget få förfrågningar.


Kiss me goodnight!


Nu så säger jag natti natti till alla änglar respektive demoner återigen, efter en kväll i mysigt sällskap samt utsökt middag.

Jag börjar gå ner lite i vikt, och jag gillar resultatet. Detta är första gången som jag inte svälter mig och tränar alltför intensivt, utan går ner succesivt, vilket kommer att ge ett bestående resultat.


Feed me with your feelings.


Saknar faktiskt min African Queen, long time no see!
Det gäller att bjussa lite på sig själv, så jag visar med stolthet upp dessa bilder haha. Slappardag med städning utav mina väskor, jobbsök & modellförfrågningar i överflöd.

Mys i kväll med baconlindade kycklingfiléer i ugn, med sweet n sour och klyftpotatis.


Model Casting!


Bilderna från en modelltävling på en nattklubb i stan, där vi gick catwalk under lucia i långklänningar. Imorgon så skall jag på uttagning för en kalender, temat är pinuppa, där de kommer att välja ut 12 fruntimmer som kommer att få representera en månad vardera.


It wasnt a dancefloor, it was a candystore.


Sjukt rolig kväll igår, bortsett från hur den återigen slutade - orkar inte ha så ont i kroppen längre. Den är enbart till för givmild beröring!

I torsdags var jag på en arbetsintervju, och jag har även en imorgon. Fasiken vad grym man är, allt börjar rulla på i rätt riktning numera.


Prepare for teenage crime.


Här så ser ni två otroligt mysiga fruntimmer, som jag har spenderat de senaste dagarna med. Nämligen Athena & Johanna, som får ett helt rum att stanna upp när de vistas på offentliga platser.

Måste bara säga att jag har kommit dessa två tötnosar oerhört nära, och de är numera mina små änglalika småsystrar!


Create an angel!

Älskar barn något otroligt mycket, och sitter för jämnan och funtar på änglalika namn, för ett mirakel sänt från ovan. Så i framtida vyer, behöver jag inte stå nollställd som ett frågetecken, utan kommer att ha en rad med alternativ!

Flicka:                                      Pojke:
Julin                                         Neyo
Athena                                     Emilio
Jaylinn
Angelina
Celina
Donna

Missbrukade känslor.

 
Var med älsklingstöserna igår, Johanna & Carro & Athena & Celina. Vi hade det skit mysigt till en början med snick snack, sminkning samt kvällens dresscode. Därefter så ville du gå ut, men jag saknade min sjuka älskling otroligt mycket. Men gick ut med brudarna, för att göra någonting. Men det slutade med att jag fick sitta barnvakt, otroligt tråkig kväll då ingenting blev som det skulle, och jag tror att bebi blev besviken & sur på mig för att jag gick ut med chicksen.

Man skall banne mig inte ha några förväntningar över hurruvida kvällen skall arta sig, för det slutar enbart i besvikelse. Men, men...skall snart till systemet samt solariumet, för att sedermera mot kvällen på middag hos Monika. Min pantertant har saknat mig! <3


I will swim trough your veins.


Jag skall sluta att se fram emot saker, eftersom att det endast går i stöpet då. Skulle befinna mig på ett bröllop med Bella idag, men hon ligger på sjukhus nere i kalmar, så det suger stenhård åsneballe! Men hade ändå sån beslutångest över klädvalet, och älskling tjejens hälsa är prio nummer ett!

Inväntar min allra BÄSTA vän Carro nu & söta Johanna! <3


I got no time to rest.


Igår så var vi hundvakt, men drog efter en promenad till drevan, där jag stötte på lite random people, men främst raringarna Athena & Johanna - sweet!

Därefter så fick jag agera hushållerska återigen, och göra mat till samtliga. Johanna packade jag med mig ner i handväskan, men även min kamelbajs. Vin, girlietalk & klädombyten bestod kvällen utav. Hur den slutade vill jag dessvärre inte gå in på, jag är för svag för att ens prata kring ämnet, känner suget efter denna ansenligt dåliga vana, vill inte gråta mig själv till sömns längre.


Wonderful creation!


Åååååååh!! JAG DÖR, HÄR OCH NU PÅ PLATS!
Jag önskar mig sällan någonting, men hallå! 12 900:- är väl ingen dyr överraskning till prinsessan på ärten :) En rosa tvättmaskin i färgen baby rosa, med plats för handtvätt upptill - Ooouuff!!
Så nu är det dags för mina besökare att agera givmilda, och skicka denna till min brevlåda mjaaauu!


Trying to survive on my own.


Måste skryta med något makalöst, kan helt enkelt inte låta bli :) Gick upp kl 7 imorse, kan man tänka sig! J hostade sönder halva lungorna lät det som, och när jag redan hade vaknat, så gav jag mig själv en klackspark i röven. Fick höra den hårda sanningen igår återigen, att jag behöver dagliga rutiner, eftersom att jag är så understimulerad, så fick lite prestationsångest imorse. Har hunnit städa och donat här hemma, och känner mig förvånansvärt relativt pigg.

Rör mig mot tyresö om en timme drygt, skall nämligen sola med käraste, och därefter hem igen och bada skumbad - Ooouuff!!


Filmtips - Under ytan!

Det blev en myskväll igår kväll, där jag såg en film som jag såg för ca 10 år sedan på Gotland i högstadiet. Den är sjukt bra, men otroligt otäck! Jag tycker att den är väldigt brutal, och måhända inte borde visas vid så pass låg ålder, men däremot så är det bra att dem visar filmer likt denna i skolan. Jag tror tveklöst att den är lärorik och sätter sina spår, och visar hur snabbt en sagolik dröm kan förändras drastiskt till en horribel mardröm, på enbart ett stenkast, där du får kämpa för att överleva. Den visar den omfattande sanningen som faktiskt existerar där, mitt framför näsan på oss, utan att vi tordes reflektera. Den mörka sanningen som säkerligen ökat lavinartat under ytan på Sthlms gator. Rekommenderar denna filmen starkt, fast varnar känsliga tittare. Jag älskar rysare & dylikt, men även jag har svårt att se denna.


Beauty is not a crime!


Igår så hade jag mer eller mindre en heldag med min tötnosiga Grodan Boll och Svinto. Vi åt god middag ihop, promenerade en sväng till Anan och hämtade papprena på bilen men sist och inte minst, drog fram alla mina smink hylsor som fyllde ett helt bord samt soffa. Vi la varsin fashion makeup, där vi experimenterade med färger och tuperade håret likt en by"drottning". Mina kulörer pendlade från gult, grönt, blått & sist lila shimmer som smälte samman på ett läckert sätt! Soooooooooo much fun!

Ser ut som en cirkusprinsessa, men jag inspirerades dock utav påfågelns bedårande färgskiftningar.


Sunburn kissed.


En exotisk puma som tränar på sitt lilla privata sätt, särskilt under gårdagen sattes kroppen i fokus och kalorieförbränningen var på topp! Har dock inte fått någon ordentlig bränna ännu. Den förbättrar jag idag! ;)


Vamos a la playa.


Seg morgon där jag gör noll, noll noll knop. Men nu så får jag ta ur tummarna ur arslet, och kyla lite läsk och picnik. Skall nämligen till flaten för en tupplur i solen. Skall ta med mig en mysig filt att ligga på men även två kuddar haha. Får inte glömma min bok bara, en självbiografi av Mia Törnblom, såååå sjukt bra men otroligt otäck!


The spirit of my soul!


Mina intressen som tidigare har bringat lycka & spelat en väsentlig roll i mitt liv.
- Dansen (men har numera tappat självsäkerheten som behövs till att äga dansgolvet, och får alltför stor smärta i min knäskada.)
- Skrivandet (allt från poesi, noveller, en påbörjad självbiografi, och känsloladdade texter för övrigt. Har dock inte vågat publicera så mycket material, då folk kopierar det och tar åt sig äran.)
- Sy & Sticka (allt när det kommer till pyssel & förändringar beträffande materiella ting, känns då som nytt om man justerar ett välanvänt plagg.)
- Makeup & Stylist & Naglar (Gjorde gelenaglar för en mindre summa tidigare, men orkar inte ragga kunder och engagera mig längre. La även diamanter på väninnors tänder, och kom med tips inom makeup & styling.)
- Design (Ritat upp modeller på differenta dressar med fräcka stilar som tilltalar mig och även sytt något enstaka plagg emellanåt.)
- Modellandet (varken energi eller tillräckligt motiverad för att leverera en inlevelse framför kameran, och har inte längre någon assistent då jag hittar ytterst dåligt i Sthlm. Det känns som ett alltför stort projekt att involvera sig i, beträffande idéer, känslor, utstyrsel och andra användbara behövligheter till en eventuell plåtning).
- Tecknat (Jag har lagt ner min själ dessförinnan i bild & andra estetiska saker, och var även väldigt duktig att teckna både med skuggor och färger, föremål från tankarna. Hade alltid ett block med kolpennor med mig. Men är både ringrostig och inspirationslös för nuvarande.)
- Träning & kost (Har hjälpt en hel del vänner med viktminskning med respektive scheman beträffande kost & träning. Har dessvärre fått bestående skador från min självsvält samt intensiva träning, tills jag fick kontroll på kosten.)
- Ta för mig & lära känna nya ansikten (har blivit otroligt dålig på detta, då en kontrollerbar socialfobi ligger i bagaget, med rädsla att göra fel så har jag tyvärr blivit för osäker och försiktig, inte lika oblyg längre.)
- Läsa (Det känns som förspilld värdefull tid, fastän att jag tveklöst hinner streckläsa 5 böcker minst om dagen. Finner det avslappnande och rogivande, en stimulans för hjärncellerna?)

"Usch det känns som om jag behöver en hög dos utav självförtroende nästa tack! På momangen! -innan jag går vilse och trasslar in mig själv."


You break me down.


Jag finner knappt ork respektive lust till att titta in i kameralinsen längre, det känns som om det är en heeeelt annan främmande person som blickar tillbaka på mig. Det kryper under huden pågrund utav bekännelser som jag vill göra sedan unga barnsben, men hyser rädsla samt kännedom över hur allmänheten kommer dömma mig. Alla har vi svurit eller sagt någonting mindre snällt gentemot andra, men åskådares ögon har lättare att dömma andra, så att de slipper granska sig själva under mikroskåpet. Bara en sån sak att jag är bi, skrämmer måhända närgående relationer, någonting som man helst inte pratar om, och i största synnerhet inte inom familjära situationer. Mycket pågrund utav att personer runt omkring en, har bildat sin egen verklighetsuppfattning, och om man under några som helst omständigheter, avviker från detta beteendemönster, så skall man mot förmodan inte accepteras.


Nothing is never build to last.


Jag börjar se relativt mör ut, uttråkad, sargad, sönderbiten, olycklig - you name it! Jag måste ge en offentlig ursäkt till er här på bloggen, eftersom att mitt nuvarande svaga psyke har låtit mitt privatliv ta över min mode/fashion blogg, där jag emellan åt gav er tips på allt mellan himmel & jord, och la ut både modellbilder och nya inköp. Men just nu så får ni stå ut med allt som sker runt omkring, jag kan helt enkelt inte fokusera och lägga tyngden på min kreativa sidor längre. Och ni får stå ut med mina cambilder med skiiit dålig kvalite, passar det inte så får det vara. Motivationen är som bortblåst, eftersom att ingen annan delar samma intressen. Men jag lovar att bättra mig alltmer succesivt, ge det bara tid. Det lär inte läka alla sår, men jag lär mig förhoppningsvis att leva med dem.


I don´t want to face reality, anymore.


Börjar jag inte se häpnadsväckande nonchalant & nollställd ut, likgiltig på alla konstant diffusa frågor. Jag har tappat min utstrålning, all min glans som dessförinnan var en fröjd för ögat. Har slutat radiera positiva anlag till mina besökare, som ideligen befunnit sig på instabila grunder. Jag börjar hysa ängslan som under så länge har legat på is, under ett latent täcke i något utav hudens alla skikt. Kroppen verkar enbart vara en mänsklig faktor som tordes bestå i liv, men denna psykiska terror tär på mig allt mer. Har svårt att sätta bemärkelse på saker omkring numera, det har nästintill förlagt sitt värde. 


Min klösbräda!


Talk to the hand, and if the hand is on vacation, talk to my armbow! This bitch is done playing sick games, with the fire, she´s hacitate about her pact with the devil.

Halvtråkig dag i vanlig ordning, med personer som smälter in i tapeten numera, med noll närvaro trots bevisad existens. Jag tordes inte sakna när du finnes i min närhet, men dessvärre gör jag det.


Red and Blue.


Princess kissing a beautiful monster on the cheek, his name is Akilles!
Så lamt väder idag, hade en mysig hemma kväll igår, med allt för mycket snacks, men gått ner i vikt har jag minsann gjort. Idag så skall jag färga håret svart "for sure" och så fort som tid finnes skall jag även blondera lite slingor. Får se hur mycket jag orkar nu under dagen.


Nätshopping!


Sjukt elegant fodral i en farlig färg med detaljer! Älskar den!


Sockersöt klänning med bling, o schysst rygg nu till sommaren.

Läcker färg i spetsmaterial samt rosett, i freakin´löve iiiiit!

Unik & vågad dress för coctailpartyn, för den farliga kissekatten.

Tight brud i lyxförpackning, i en mystisk purpurlila färg, med spets.

Döfräcka färger ihop som ger en attitydsinspirerande image!


Hot under på mässan!


En liten baby plutt på mässan förra året, där jag jobbade som värdinna. Har pratat massa om värdinnejobben med baby love J idag, saknar det litegrann faktiskt. Om ni är intresserade utav värdinna på evengemang/klubbar/mässor kontakta mig på solkristallen@hotmail.com

Enbart seriösa mail!


One in a million.


Fler fanbilder taaack!
Sötnosiga Rebecka som har gjort denna, spanks darlo! Mean alot!


Waka waka ä ä!

Helmysig dag på Looper, eller vad det nu hette. Karibienkänsla där en brygga flöt i vattnet med palmer och dylikt. Där fick det bli en fika, och öl för herrskapet. Sedan så gick vi även en promenad på Odenplan, kul att bara kika omkring lite.

I got such a long way to go.


Börjar tvivla på allt vad det kommer till i min vardag, har tappat motivationen till att skriva poesi, men även till bloggen. Jag känner mig alldeles intetsägande, då allt för många känslor bubblar under huden, och de motsäger även varandra.

Jag vill så gärna veta, vilka är ni? som finner min blogg intresseväckande.
Och vad vill ni läsa mer om?
Ni kan gärna kommentera min blogg mer, och jag svarar på kommentarerna så fort som jag får tid. Ni har även chansen att prenumerera på min blogg.
"Go ahead, don´t be shy"


Toda mi vida.


Idag så har jag blivit maximalt tillfredsställd i lyckans solida kammare, endorfiner har spelat mig ett sprituellt spratt på hemmaplan. Carro, Athena, Johanna, Kim & Nellie - en perfekt tjejliga för en intensiv sol/bad dag nere vid beachen på udden. Felix & Ossy tittade även förbi under en kortare visit.

Har hunnit med bus med systers kids, pasta med köttfärssås & gorgonzola, samt en mysig promenix vid hammarby sjöstad. Det drog mina tankar till storebror faktiskt, har matat svanar och fikat med honom där dessförinnan.


Broken bones.


I två nätter så har jag vaknat dyngsur, utav dessa horribla mardrömmar, som nästintill håller mig sömnlös om nätterna. Det är inga vanliga drömmar, som tordes gå att vinkla till ens privata, utan dessa är sjukt vridna och saknar förstånd, vilket väcker mig skrikandes. Är detta normalt? Jag har konstant huvudvärk, och pendlande feber respektive illamående. Hur mycket mer stryk skall min lilla kropp stå ut?

Efter ännu en tumult dag igår, så fick jag även beskåda en strimma solljus, nämligen min Dixie.


What a wonderful world.

I två dagar i rad så har jag faktiskt unnat mig saker som jag inte har gjort på allt för länge, jag känner mig levande, fastän väldigt sargad invändigt! Jag har nämligen käkat utsökta pasta rätter med gräddiga såser, oxfilé samt gorgonzola, i sällskap med min Elodie. Tack stumpan, som gjorde detta möjligt! Fast å andra sidan så hatar jag att vara laktosintollerant, då jag inte ens klarar av fet mat utan magsmärtor. Jag går numera hellre hungrig, för att undvika en mättnadskänsla, vilket enbart sätter galler i huvudet samt magen på mig!


Wonder girls.


Starka reaktioner beträffande föregående inlägg, tusen tack att mina böner har besvarats - det finnes alltså vettiga åsikter där ute någonstans, men ni tordes dölja er väldigt bra.

I fredags så överöste jag min underbara Maria, med ofantligt fina presenter! Kläder helt i hennes smak! Därefter så blev det till att fira bästa vän Kribba som fyllde 27 bast, grattis återigen. Frozen margarita & grillning vid udden. Dessvärre så slutade kvällen i katastrofala tårar, där jag grät mig själv till sömns.


DAGENS FRÅGA!!!!!!!!!!!!

Är det OKEJ att slå verbalt samt fysiskt, stryptag & spotta på personen man älskar.
Det är Dagens fråga!!!!!!!!!!!!!!


You aint got time for Me.


Dagens respektive kvällens planer:
* Duscha bort all smuts & bli fräschast i stan.
* Ta en drink i sommar värmen på puben med Lajseiy.
* Strunta i grönan med min nya familj.
* Möta upp älskling & dra på systemet.
* Fira/Festa med Cribbs & gänget vid udden.


You say nothing as I walk away.


Oretuscherade bilder!
Modell: Jag
Fotograf & makeup artist: Modelhouse

Idag så fyller min älsklings Kribba år, Congratulations min koala björn & bästa vän, idag så firar vi dig tills gryningen.


I know you´ve been confused, babe.


Suttit uppe halva natten för att söka 20 jobb, till min jobbsökarlista, eftersom att jag var tvungen att lämna in dessa kompletterande uppgifter senast idag. Hatar verkligen att vara ute i sista sekunden, det blir så himla jäktigt då.

Därefter så somnade jag till en film, och gick upp i ottan för att röra mig mot jobbet. Han förvisso med lite morgon mys, men det hemlighetsstämplar vi med detsamma tihi. Jobbet gick förvisso kanoners, och allt flöt på i solens hastighet.


Road to paradise.

Jobbade även igår men var så slutkörd att jag mer eller mindre sov hela kvällen, men det var mysigt! Otroligt chill! Idag så har jag softat hemma, ätit smarrig mat & gått en lång promenad. Härligt Härligt!

Älskar töser med kurvor!
I got the pussy and I make the rules!

Utsidans glans ger insidan en Chans.

I förrgår efter en hel dag på jobbet respektive solariumet, så drog jag till tyresö slott med vännerna och grillade två stora stekar, samt matade ankorna och försökte fånga in en vattensnok. ÄLSKAR MITT LIV! Efter ett antal timmar i solen så åkte vi vatten scooter, skiiiit kul. J vurpade i vattnet med alla sina kläder på, jeans och dylikt. Som tur var så hade han lagt sina värdesaker i mina händer dessförinnan tihi.

Detta skall vi fira i helgen, mitt 2000 inlägg, Ooouuuff! Gör mer än 1000 inlägg om året!


Semester - here I come!

Nu så har jag återigen låtit bloggen lida, med mitt alldeles för upptagna liv. Har jobbat stenhårt i två dagar, samt tagit två 24 minutare i solariumet. Brun är man, men den 16 augusti så åker jag med klubben till Grekland, yäääy!!


Zakynthos är en idyllisk ö, vars magi kommer att finnas kvar i ditt minne för alltid. Ön är fylld med gyllene stränder, underbart växtliv, pittoreska små gator och alléer där du kan möta delar av befolkningen som har en otroligt gästvänlig attityd.

RSS 2.0