I´m still waiting every hour.


De tårar jag trodde var oändliga, torkade faktiskt ut.
Det ansikte jag lovat att aldrig glömma, har faktiskt börjat suddas ut.
De känslor som jag tyckte var så starka har faktiskt börjat svalna.
Det som jag trodde att jag behövde mest här i livet, kunde jag visst klara mig utan.

All den sorg jag trodde skulle vara i evigheter, hittade faktiskt ett slut!


You are a big part of my life!Jag kommer underfund med tre saker under gårkvällen, nämen titta - man kan fota med mobilen och bilderna blir überläckra i vilket fall som helst! För det andra, så fick ni se lite bilder på min lillasyster, en arabisk prinsessa i samtligas ögon. Har få bilder ihop, och alla säger att vi liknar varandra något enormt, vilket vi gör till viss del. Och sist men inte minst, jag älskar min bonita som jag brukar ligga och svettas i solariumet med, SötMadde! Nu fick ni även se gårdagens dresscode samt facelook!


Why do I raise my hope?!


En tyst minut för alla killar som dör för mig!
Jag, Carmen samt Tiara har kommit underfund med att vi är den kurviga super trean, vi har dessutom lärt oss att acceptera våra kroppar som de är, och dessutom insett att kvinnliga kurvor är så mycket vackrare än skinny bitch*s. Nu så fick jag myror i brallan, skall möta Polski med hans brorsdotter i centrum för lite fika, skall passa på att skicka alla mina DHL paket också. Därefter så blir det raka vägen till solariumet, för ytterligare en 32 minutare. Shaajses, jag kommer att grillas idag - perfa! Skall även färga håret rött idag, jobbar du som modell så är förändringar beträffande utseendet nästintill ett måste, för att få en så varierad portfolio som möjligt. Men ett rödhårigt monster kommer jag inte att vara alltför länge!


Welcome to the candyshop.Jag rådiggar bloggerskan Fokis coola design på sina naglar, samt hurruvida hon kombinerar färgskalor samt plagg är grymt. Men jag skulle förvisso aldrig bära dessa naglar, nej usch vad klumpigt när man skall peta i näsan eller dylikt. Men däremot så är fransk manikyr en tidlös klassiker, och något som jag verkligen avgudar! Jag skall höra med min nagelteknolog ifall hon har någon tid nästa vecka, inför våran kommande fest den 6 februari.


Sleep tight dear readers.


Tyckte bilden var rätt cool, eftersom att jag ser sjukt skrynklig ut!
Har legat och snackat skit med SötMadde nu i sängen, under en lång stund. Lite mat slank även ner i magen, i sällskap med ett x-antal cancerpinnar. Vi beslöt oss för att bege oss hem efter en långhelg hos sköningen Cruela Deville. Jag har fått så sjukt mycket kläder, skor samt en dolce gabbana väska utav henne, dunderbara fruntimmer! Men hem ljuva hem, min säng, min Maddis - kan inte bli bättre. Det blev en jätte tidig kväll, fast ändå inte - eftersom att "girls just wanna have fun", så vi förtjänar att kunna skvallra nattetid, och garva ihjäl oss åt de spån som har förlorat oss, eller helt enkelt inte förtjänar vårat sällskap! Nej nu skall vi snarka oss in i drömmarnas massiva omfång, en stor dag imorgon med en massa ärenden att uträtta.


Älska mig i tusen & en natt!


Ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering, har inte kunnat sitta ner en enda minut känns det som. När Maria & jag vaknade så fick jag en panna kaffe serverat på sängen, och därefter så hoppade vi i braxen för att sedermera göra oss fräscha. Bort med gamla sminkrester, så entrade vi därefter gatorna likt två babyfaces utan smink, en liten promenix i snöovädret fick det bli, men sedan så förtjänade vi lite kina mat. Älsklings fröken tar verkligen hand om mig i vått och torrt. Vi har haft en underbar kväll, antingen så möter vi upp Jan och company, med Samira & Nenna - mina kalaspinglor! Usch, idag så har jag fisit konstant, och veklingen Maria har fått elda upp fyra dussin vaniljljus, för att lindra sina kräkreflexer. Sicken quitter hon är, det är ytterst naturligt har jag fått för mig, och nej jag skäms inte!


You are so far away! but I seemed to survive!


Ikväll så blir det galet mycket myspys med relaxkvinnan Maria, mystofflorna samt nattijamasen i högsta beredskap. Måhända ett mini glas vin därefter, och lite skitsnack. Jajuste, jag plockade ut 750 kr på banditerna igår, jabba-dabba-doo! Jag är faktiskt så mycket gladare samt starkare som person, nu när jag enbart har mig själv att prioritera, så länge som jag för en gångs skull känner genuin lycka, istället för att måla upp en falsk charad. Jag förtjänar så pass mycket mer än vad du har att erbjuda mig, åtminstonde ömsesidig respekt. Du beter dig likt en förväxt barnrumpa, vilket inte klassificeras som en god egenskap bland män enligt min åsikt!


Wish I had told you how I felt!


Oerhört mysig fredag, i sällskap med mamsegull, Ingvar samt underbara Maria - vi är som två plåster på varandra och följer varandra överallt. Jag såg även en person som jag dessutom har gett upp all gemenskap med, tycker att det är tragiskt då jag trivdes i sällskapet. Men men, det kommer alltid nya tåg, och detta var allt annat än sunt för mitt välmående. Tacka gudarna för min dunderbara Maria, det blev hemgång med henne där jag fick god mat samt sällskap. Vi hann även med att träffa Matte, Jocke, Sebbe och en hel drös utav hennes vänner. Världen är liten måste jag säga, mer än så kan jag dessvärre inte säga. Nu efter en lång samt behövlig skönhetssömn, så fick det bli en varm dusch hos henne. Nu så är jag på plattformen igen, snygg, fräsch och oerhört lycklig!


I need more than your heartbeat!


Nenna ville gå på en dubbeldejt, med Samira - sounds pretty fun!
Vi skall ha en tjejkväll med en massa surrande beträffande de kräk, som vi låtit involvera oss i. Det skall uppenbarligen vara vi tjejer, där vi berör med en sensuell samt varsam hand, och förklarar i evighet hur mycket vi älskar varandra. Vi låter ingen köra över oss, eftersom att det är inte värt att ens ödsla energi på personer som inte är medvetna om vad de faktiskt går miste om. Som milfen sa: Du är värd det bästa! Folk skall kriga för att vinna ditt hjärta! Skit i alla dickhead and assholes, det finns gott om prinsar till min prinsessa!


Sick and tired of all this bullshit!


Att en viss person tar hand om mig? I don´t think so! Att personen är egocentrisk, same same but different! Var jag än vrider samt vänder, så är det alltid jag som får ta smällen, så fort som man är ärlig hurruvida läget är uppbyggt, så får man än mer skit. Skall man börja tala osanning för att bli respekterad i det här samhället?! Och att du gillar? in my ass att du gör! Usch, jag är så frustrerad över ditt beteende, och inte har du mage att be om ursäkt! Du vet vad jag tidigare har gått igenom, ändå så trampar du mig på tårna. Har aldrig blivit så nervärderad i hela mitt liv, jag tänker från och med nu, aldrig ta ett ont ord igen som kommer alldeles obefogat. Och ditt sätt att visa upp mig? Får mig att framstå som en liten oväsentlig insekt i dina ögon. Hur kunde jag köpa allt det här igen?! Och jo mamsegull, även här fick jag sitta barnvakt och vara plånboken! Du blir oerhört elak när du dricker, jag förtjänar inte smällen jag fick ta...Du är allt annat än kär, du vill enbart att ingen annan skall få mig!


I gonna have a choclateface after!

Full rulle kan man lätt säga, för nu drar blekfisen iväg och solar med lillasyster. Det kommer att bli en 32 minutare, skall det vara så skall det vara rekorderligt. Man får verkligen lida pin för att vara så mycket mer än fin! Usch, vad jag känner mig stressad, men det härliga med min blekfisiga kropp, är att jag blir brunbränd som en pepparkaka nästintill direkt! Men eftersom att det blir en 32 minutare, så skall jag däremot inte smörja mig med några som helst krämer. Jag älskar mina pigment, eftersom att jag aldrig får den där kräftiga färgen som resterande svenskar får. På bilden så ser ni andra dagen som jag solade på hela sommaren.

Mr. BlingGud vad jag saknar mina kissemissar, fastän att jag är döallergisk samt överlag inte är ett stort fan utav katter. Jag skaffar mig hellre en guldfisk eller dylikt, eftersom att kommunikationen sinsemellan är minst lika bra som hos en misse. Men mina två dönickar hade en oerhört mysig personlighet, Sessan Junior samt Bling. På bilden så se ni honom gnaga på mina naglar, efter ett hårt pilatespass. Jag delade dessa två kissemissar med Bebsi, världens bästa kompis! Men jag var alltid den som fick rensa kattlådan, pyyh vad nasty detta kunde lukta. Men Bebsi matade kattkräken istället! De var två små charmtroll minsann!


Perfection is not a Crime!


Detta är dag ett för mig, beträffande inspirationskällan jag funnit i dig. Du inspirerar mig att skriva sangviniska texter, hurruvida vår gemenskap fått fäste. Jag famlar ignorant i en abstrakt miljö, omtumlad utav de sanningseniga ord du låtit viska med den sprakande vinden. Jag känner mig vilsen, men samtidigt oerhört rättfärdigad, i ditt sällskap. Du stimulerar alla mina väsen, med enbart en beröring på fast hand. Personer som går men aldrig återvänder trots att man ideligen väntar. Hur tiden springer ikapp en och vilka främmande ansikten man bemöter i väntrummet.


All my life I´ve been waiting for something good!


Tack vare Polski så har jag börjat röka Marlboro Advance, fasiken du sätter din spår din padda! Men vi har haft en sjukt rolig helg fastän att vi inte har gjort något speciellt, man tackar! Vi skall ju även hjälpa varandra med tvättstugan någon dag, eftersom att jag är en sopa beträffande att blanda färger, men en jävel på att vika tvätten däremot, så vi kompenserar varandra relativt bra. Nu är det drygt två veckor kvar, sen så smäller det! Jag har relativt höga förväntningar beträffande våran första fest, men eftersom att det är så pass nytt så får man se det som en smygpremiär, samt en början på någonting stort.
Vad skall alla mina honor respektive kräk göra under dagen?


Annoying!


haha, Törnrosa och Askungen nu får ni ge eeer!

When there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire


Jag med min 13 åriga vovsing, sockersöta tillsammans!
Idag så måste jag kopiera alla försäljaravtal, och sedermera bege mig mot en lokal inne vid centralen. Usch, hyser ingen ork i det här vädret, känner mig dessutom strandsatt eftersom att bussarna slutar fungera om vartannat här ute, det sa mamsegull min eftersom att hon själv har fastnat i trafiken. Snälla rara Adam, kom hit istället du som kan åka en sån där sak på fyra hjul. Jag tror att jag skall kika på hurruvida min blodtryck är, eftersom att min kropp tog ansenlig skada efter min bantning, då jag rasade radikalt i vikt. En i familjen har nämligen 188 i blodtryck, vilket är sjukt högt! Not goooood!


keep smiling it makes people wonder what you're been up to

Jag kan inte sluta att beklaga mig över söndagens största Miss! Jag hade en plåtning som jag under så lång tid sett fram emot, där fantasybilder skulle fotas i en studio ute i järfälla. Jag skulle bli inklippt till en bakgrund som liknar en verkstad, skulle ha spår utav olja i ansiktet samt på de pösiga jeansen, så att man såg lite smutsig ut. Jag skulle mer eller mindre vara en tvättäkta lantlolla, vilket skulle passa mig som handen i handsken! Äääsch, det kommer att passera fler tåg, men denna gången så missade jag faktiskt någonting spännande!

Mina jag och Mikaela!


Här så har min Cruela Deville, Maria sköningen fångat mig på en inte alltför lustig bild. Hon tyckte inte att jag var tillräckligt entusiastisk, så jag fick koppla på charmen till detta foto. Vi hade precis ätit middag med hela tjejligan, och klätt upp oss i läckra blusar. Maria är som jag, och jag skäms inte i första taget. Jo, måhända när jag fes på bussen, men det är en heeelt annan femma! Ett skratt förlänger livet, så man måste våga bjuda på sig själv, för att ha roliga minnen att gå tillbaka till. Spontana ögonblick förgyller vardagen!

Nej nu släcker vi ner för kvällen va, och checkar vad som finnes på dumburken! Ikväll så hyser jag avsaknad utav dina fjuppar, men jag hoppas däremot att du har en helt amazing kväll med honorna! Men snälla, var inte bakis imorgon, för då är du inte att leka med!


I adore you.


Simpel dresscode idag, min rosa mysdress från Ed hardy fåre bli.

Fy bubblan, någon som orkar gå ner och handla krubb till mig? Jag har tappat aptiten återigen, eftersom att jag går och grubblar för mycket på andras brydsamhet. Jag har börjat rasa i vikt, vilket inte är någonting positivt - eftersom att det sker ohämmat. Jag väger 45 kg nu, vilket är bra om jag stannar där och inte mister mitt valspäck. Men var är min invariabla kärlek till mat? Dessförinnan så kunde jag äta en hel gasell när jag var hungrig. Kan det vara bantningspillrena? De har faktiskt varit en positiv utveckling sedermera jag började konsumera dessa, eftersom att mina magproblem har underlättats avsevärt.


Too much love can kill you.


Idag så har jag en del att betala på internet, därefter så skall jag skriva ett flertal mail som kommer att ta alltför lång tid! Hela helgen har mer eller mindre spenderats med älsklingen JennyLinn, som är ytterst bekväm utav sig. Hon är en tvättäkta sjusovare också, var morgon så har jag serverat henne med frulle på sängen, samt väckt henne i omgångar. Hon har fått den prinsessbehandling hon är värd med andra ord! För dryga ett år sen, så kunde även jag sova bort flera dagar, och jag fodrade betydligt mer sömn än nu för tiden. Numera så vill jag inte gå miste om livet, om allt det har att erbjuda. Jag vill för en gång skull, prioritera lyckan och släppa ångesten bakom mig, som blott ett minne. Jag vill skratta genuint, och se på tidigare obekväma situationer, som ytterligare en livserfarenhet. Man lär sig utav begångna misstag sägs det?! Jag är redo att bemöta framtiden med ett självbelåtet leende, där enbart sangviniska stunder skall beröra min själ, det har jag gjort mig värd!


Too much on their minds.


Vaknar upp till en än mer omtumlad vardag, nya tragiska ansikten att bemöta!
Jag vill bara krypa ner i sängen igen, och dränka mig med det varma täcket och pluffsiga kuddar. Jag har mer eller mindre aldrig sovit såhär bra, jag känner mig oerhört utvilad och reda att bemöta dagens ärenden. Jag sov hos en väninna inatt, och sov faktiskt genom hela natten utan avbrott. Bortsett från när hon försökte gasa ihjäl mig, med de mest bisarra lukterna min nos har stött på. Jag som trodde att jag var värst, när det gäller dessa oblyga händelserna, Oboooy, vad man kan vara ute och cykla. För i sällskap med denna person, så ligger jag så mycket mer än i lä! Känn dig träffad kvinna, hoppas att hon inte tar åt sig alltför mycket, eftersom nattens skumma läten och illasinnade lukterna. Men jag saknar redan .....


You have to learn the fine line between lovers and friends!


9 bevis på att du är kär!
- Du kan inte hysa aggressioner gentemot personen längre än en minut.
- Du läser upprepande gånger mottagna sms från motparten.
- Du blir nästintill generad i hennes umgänge, då du känner dig sårbar.
- Ditt hjärta slår dubbla slag när du tänker på henne.
-  Bara av att höra hennes röst så ler du i smyg.
- I hennes sällskap så är du blind till synes gentemot resterande omgivning.
- Du lyssnar på den genren utav musik som du själv förknippar med henne.
- Personen i fråga övertar dina tankar alltmer eftersom.
- Medan du läste detta så fanns enbart en fröken i dina tankar! ;)


I´m caught up in the middle.


Sanningseniga ord väller fram likt ordspyor, där jag sedermera kommer att få visa ånger beträffande mina utspelade kort. Nu står jag med vidöppen dörr i nattens solida dimma, och kan inte se klart. Om ni hyser kunskapen samt livserfarenheten att kunna genomskåda en person, så ser ni genom mina lövtunna konturer, hur svag självkänsla jag egentligen har, största tyngden ligger hos min tidigare motpart, som skadade mig ansenligt psykiskt. Jag var inte vatten värd, så slutligen köpte jag demonens manipulativa ord som flödade fram ideligen, och såg mig själv som osynlig. Detta är min väg tillbaka, tillbaka till den realitet som jag en gång värderade, den verklighet som jag hyser avsaknad utav. Jag är stark! Jag är vacker! Jag är lika mycket värd som alla andra livsformer! Ändå spottar spegeln tillbaka på mig än idag…


I´m the girl next door.

Jag sitter återigen i tårar, som plöjer likt en massiv flodvåg med mina blottade känslor som önskvärt ändamål. Jag farar för ännu en kaotisk natt, där mardrömmarna äter upp mig inifrån.  Ni tror måhända att jag enbart granskar er utifrån ett och samma perspektiv, med era beteendemönster, du är för nuvarande samt sedan en tid tillbaka, det finaste i min omgivning, men samtidigt det mest avskyvärda. Eftersom att du bollar fram och tillbaka med diffusa känslor, som avtar alltmer. Sangviniska stunder tordes ha gått tillspillogivna, men samtidigt så förblir de förevigade. Jag är så oerhört osäker på min position i nuläget, min läggning, mina vänskapsrelaterade känslor och dylikt. Stop acting like a fool! I got to read between the lines, beacuse you won´t show me any mercy!


When I say jump, you say how high.


Bitch is a babe in total control of herself!
Med tanke på hur chicksen går klädda på stranden, så tordes det inte vara så tabu att visa lite hud, däremot brudars beteende - cooooome oon! Lite självrespekt tjejer, det är bara pinsamt att söka den typen utav uppmärksamhet!

Kärlek & Respekt ut till dom äkta,
ni andra har min empati.
Med andra ord Feeett syyynd..! 


I got 99 problems but a bitch aint one..På bilden så ser ni min allra närmsta väninna, mitt alterego vid namn Hello Kitty, som jag dessutom bär på linnet mitt. Jag lovar att uppdatera er mer under morgondagen, men jag har sjukt mycket prestationsångest, samt svåra beslut att avgöra. Beslut som förändrar mitt men måhända andras liv också, eftersom att de involverar mina närstående. Jag vill med detta inlägg, tacka alla nya besökare eftersom att statistiken har förökat sig, och en på miljonen som förgyller min närvaro - är storebror som hittat hit och till och med finner bloggen intressant! Vad skulle jag göra utan de få personer som faktiskt döljer avundsjukan, och kan vara glad över andras framgångar? De som lyser upp min miljö och faktiskt får mig att växa som person, istället för de egocentriska "kamelryttarfit*orna" som ständigt sårar respektive bränner min gästvänlighet!


Best friends mean - I pull the trigger.


Två saker som har fått mig att orka leva genom dagen, och har fått mig att till och med se positivt på morgondagen! Min attityd är min försvarsposition, eftersom att jag knäcker "negativiteter hos illasinnade personer" verbalt!
1. Dessa sms från min familj: Fredrik storebror!
-
Jag har ju uppenbarligen en vrålsnygg syster. Jag erkänner att du ÄR snyggare än mig. Men jag är smartare dock. Världens bästa tjej. Kram

2. all kärlek till dig..
Underbaraste finaste i mitt liv..
Kommer alltid stå bakom dig..

Till detta vill jag tillägga: Att schnyggheten kommer inifrån, samt att du enbart är smartare i dina drömmar. Vet inte direkt vilken genre som passar dig bäst dock. Och sist men inte minst: Tack för att du finns!


I wanna know what love is!


Nu har jag insett vilka vägar jag skall ta, för att finna styrkan! Jag har världen framför mina fötter, och har insett att ensam är stark, även i familjära förhållanden. Men jag älskar dig storebror! När det gäller chärleken förövrigt så avvaktar jag, det krävs mer än såhär för att få napp!


Jag skrattar faran i ansiktet.


Någonting som jag finner ytterst intressant, är dessa konstanta dispyter sinsemellan oenade parter. Både min tidigare relation samt ex-väninna tänker på mig ideligen, eftersom att dessa försöker att trycka ner mig hela tiden. Varför kan man inte ha stoltheten i behåll och hysa glädje gentemot sin tidigare kärlek, det är otroligt länge sedan vi gick skilda vägar nu. Vilket var bäst för oss båda, men att få höra utav mina vänner att ni sitter hos mina vänner och festar, och dessutom diskuterar ifall ni skall skicka en bild på er när ni håller på?! Serious, get a life big time! Jag skulle bara skratta åt en sådan företeelse från er sida, att ni ödslar er energi på mig, som lyckligtvis har gått vidare. Vi är dessutom vuxna och bör bete oss därefter, kan man inte bara respektera andra personer och sluta med dessa nervärderingar? Min familj älskar jag så pass mycket att det värker i själen, och även dessa har stått bakom mig och stöttat mig genom otrevliga situationer. Och det är bara en början! Eftersom att jag är oerthört less på att ta dig till försvars, och har dolt vad som har förekommit under hela relationen. Mor min vet förvisso, eftersom att hon kan genomskåda dessa smöriga lögner, du ständigt bedrog med! Jag tycker att det är dags att även ni två går vidare, eftersom att jag aldrig kommer sjunka så lågt och försätta mig i en sådan relation igen.


We will stand up for Our rights!


Efter 3-rätters middag så blev det lite karaoke sånger på träffen, jag sjöng unbreak my heart med min delicious J.Linn. Maria galningen som jag vill presentera för världens bästa storebror, dansade på stolen. Just för att poängtera att vi kan erövra världen om vi så ville, då Hansen samt Edlund har låtit mig beskåda en strimma hopp, där jag för en gångs skull slipper ha prestationsångest och socialfobi. Jag vet verkligen att min styrka ligger i själen, jag behöver enbart börja tro på mig själv. Vill kunna se mig själv i spegeln, och säga att min prestation alltid är mer än tillräcklig! Jag skall sluta vara blödig och visa empati för dessa vilsna personer, som ständigt har skadat mig. Likt ett knivhugg i ryggen, så är det enbart den personen som hyser allra mest rädsla, som inte vågar konfrontera sanningen, samt sparkar på den som ligger ner.


This is my life!


Igår så spenderades kvällen hemma hos vännen Monika, med company! En stor drös med fruntimmer, fruar samt galna singelitas åt 3-rätters, givetvis så var det mästerkocken Monika som stod för allt, samt en välkomstdrink. Übertrevligt sällskap med de som verkligen betyder något för mig, som verkligen har fått mig att växa som person, och som dessutom är så stolt hurruvida jag granskar saker ur differenta synvinklar. De tösabitarna är mina vänners mammor eller systrar, som jag har tilldelat nyckeln till mitt hjärta. Jag skäms inte längre över någonting hos mig själv tack vare dessa fröknar, jag är för en gångs skull stolt över min insats i vått & torrt. Folk får relatera till den jag är, eller passa bollen till de som bryr sig. Ingen skall någonsin få trycka ner mig i fotsulorna igen, eller göra mig illa både verbalt respektive fysiskt. Är så lycklig singel numera...


What we promised eachother.


Jag är så osäker på en viss persons beteende, jag kan inte tyda de hintar som jag får, fastän att jag noga har studerat alla dessa riktlinjer som är tvetydliga överlag. Jag känner mig försvarslös, eftersom att jag slog bort alla känslor gentemot denna part, när dessa inte var tillåtna, skall man försöka att locka fram dem återigen med en chans att bli bränd. Jag kryper i denna runda på turneringen, och avvaktar era drag, därefter så får jag göra en ytterst noga bedömning, över hurruvida jag skall lätta på tunga ord? Jag tar dagen som den kommer, och jag kliver ytterst varsamt på dessa platser som jag aldrig tidigare besökt! Men jag måste tillkännage att jag är så mycket mer än nyfiken på vart detta leder mig...


Bring it, but slowly.


Jennylynn har sovit här över hela helgen, eftersom att jag behövde en trygg famn att kunna gråta ut inför. Nu så är jag starkare än någonsin, utan blott en tanke på att ge upp mig själv under striden. En viss person öppnade sig och la korten på bordet, som sedan länge har varit diffusa eftersom att jag är blind till synes. En kaotisk kväll med förödande konsekvenser i slutändan, det var bråk, slagsmål samt ömsesidiga tårar. Dags att ge upp......?! Varför inte behandla sina närmaste med den respekten ni själva ständigt skänkts. Snälla kasta upp mig på ryggen och bär mig härifrån, ifrån all denna turbulens som ständigt surrar runt omkring mig.


I löve my bitches!


Och nej Bumbibjörn, jag bara petade på tuttfröken, inte kelade! No offence, så var inte småtjurig som en sockersöt bebi nu! Nej nu så skall man möta Edvard på en cigg och höra vad som händer & fötter under kvällen, nothing special I guess - jag längtar enbart till en och samma famn! Får dessvärre hålla mig ser det ut som! Kom hem nu nu nu säger Sessilurfiguren!


U know you want it, badly!

Men ni har inte en chans sörrö, eftersom att ni inte kommer att få en syl i vädret! Nej nu skall vi ha det sjukt kul vi tjejer, antingen så gör vi staden osäker vilket är i princip plan Ö! Men annars så kommer vi dansa sönder min lägenhet likt snorungar, vi vill röra på kropparna är en sak som är säker! Vivian ville att vi skulle festa i fittja, men som sagt - bara namnet gör mig mörkrädd. Jag säger som Ferdinand, jag trivs bättre här, där jag kan lukta på mina blommor! Oouuff, vad jag har blivit mesig! Men hemmaplan är väl alltid bäst när man väl tar sig en dödligt seriös tankeställare. Alldeles strax så skall jag bege mig mot centrum, för att möta mina fjärde hona för kvällen!


Our bodys is made for eachother.


En militärisk slynoutfit - tillägnad en viss person som inte är närvarande för tillfället! Som han sa, jag tordes bli sponsrad utav Sthlm Stad pågrund utav läckage.................but we like it big time! Han ger mig faktiskt en stjärna i boken för det, lite plus i kanten! Nej, nu dricks det med chicksen, inväntar även väninnan J.Linn som osså arbetar som frilansande fotomodell, damn she is hot! Hon var med & tävlade i Miss Sweden på Cafét, där hon entrade catwalken likt en glamourös vivaladiva!


My attitude is like a virgin, I still don´t give a F*** !Söt tröja från Diesel
Vitt midjeskärp från New Yorker
Vita jeans från Gina
Pratade nyss med PorrisAnna, som ville dra med mig på Viper - but hey, come on, no frickin´way!
Bantningspillrena simmar omkring i min mage nu, och har äppelcidervinägern som company! Usch, jag blir verkligen inte på partymode när jag har ätit, jag känner mig enbart fången i min kropp alldeles uppblåst. Och beblanda mat & alkohol, kommer i regel inte ens på tanke hos mig, eftersom att jag då inte får rum med någon alkoholhaltig dryck. Kvällens planer är fortfarande diffusa, det beror på vad mina chicks vill göra. Förkrök hos mig förvisso, därefter måhända krogen?!


Fittaluktarsmultronminvän!


Idag så har jag tagit tag i städningen, pyh orkar verkligen inte när jag känner mig såhär pass kass! Jag har även hunnit med lite underklädesshopping med Dalita, min sköna böna. Samt systemet givetvis, eftersom att det börjar sätta sina spår och bli tomt på vuxenhyllan här hemma. Fruntimret var hungrig, så jag serverade dünerkebab till henne, likt kycklingtacos. Och när hon påstod att jag är söt när jag äter, förstod jag hur mycket hon ljög. Jag hade sås över hela kinderna, samt på snoken. Kan inte ha sett så rolig ut med andra ord, men sån är jag sörrö! Nej, nu skall jag ner och boka tvättid, och därefter mera vin!
Jag är så stolt över min Ida, som inte längre dricker! Tummen upp för kvinnor med blygdläppar utav stål!


@ Experience


Trivs skit bra i klubbtröjan, den var utan tvekan värt priset - eftersom att den är sjukt skön att bära. Känns nästintill som om man skuttar omkring halvnäck, eller så är det måhända enbart i era drömmar?! Nej nu skall jag ta mig i kragen, jag har precis betalat lite skit som jag har beställt, och skall nu bege mig mot centrum för att hämta ut ett paket på ica, samt dra några shots med Emsan, har saknat henne grymt mycket eftersom att hon har varit borta i nästintill 2 månader, muppen! Skall skälla lite på henne nu, så att hon aldrig lämnar mig så länge igen! Skall ta reda på när hon blir 24 med, så att man kan ställa till med en brakfest till hennes ära!


I´m such a goodlooking girl.


Usch jag har blivit en liten latmask sedan jag började träffa honom, det är dags att ta tag i träningen nu! Dansen börjar arta sig nu, fastän att det är otroligt kämpigt och jag känner hurruvida mina muskler inte pallar trycket, dem är nästintill obefintliga numera. Men alkoholen gör väl sitt där med, förmodar jag. Trivs verkligen skitbra i sportbh & leggings, en riktig träningsoutfit! Nej, nu förtjänar jag faktiskt en San fransisco, see you later biaatches! Fasiken, kan du sluta jobbet och komma hem någon gång! Typ nu nu nu...


The blue panter Sessi!


En oerhört mätt & belåten Sessilur, fastän att det är mer än halva pastan kvar, så är jag proppmätt! Men gud så gott det var, på lördag så blir det tjejmiddag hemma hos Monika återigen, gud så mysigt det kommer att bli - längtar något ansenligt mycket! Om jag inte minns fel, så ringde någon upp mig beträffande en arbetsintervju imorse, lite små knasigt eftersom att jag inte har den blekaste om vad jag har besvarat hans frågor med, eftersom att jag nästintill sov fortfarande. Och till er som inte kan hålla er till bra kommentarer, behöver inte ödsla tid på att kommentera. Kränkade kritik anmäls, men givetvis så får ni ha åsikter beträffande bloggen.
Jealous minds are never satisfied!


Damn, she is hot!Nyduschad, mysig och fräsch! Känner mig helt återställd, fastän att jag fortfarande är lite sjukis.
Har suttit med SötMadde ett par timmar och snackat lite skit. Skönt att prata med någon som dealar med i princip samma problem! Och så vill jag tacka Alex så oerhört mycket, en kompis som jag har känt i 6 år snart. Han plingade på dörren med en hemleverans till mig, krämig pastasallad med kyckling, vilket var übersmarrigt - återigen Tack så mycket! Det blev en snabbvisit, där han enbart lämnade maten samt min Experience hoodtröja i dörren, 1200 kr med ett grymt bra märke - we like! Vad skulle jag göra utan mina vänner?!


Kiss me goodnight!


Godnattpuss på min baby som jag saknar mest i världen!
Glöm inte, att jag valde dig! Så jag är enbart din, så länge som du trivs med mig i din vardag och inte finner mitt umgänge aldrig för drygt!
Du är saknad och behövd!

Nattijamasen dyker på strax, bedtime för latmaskar, parteyhatten på för Sessilurfiguren!


Den magiska Bumbibjörnssaften!


Jag älskar att krypa ihop med någon man tycker om, att bara kela & rulla runt bland kuddarna! Hoppas på det under morgondagen, där jag kan få somna i din betryggande famn på din mage, likt ett litet stycke bebis! Jag vill höra dig flåsa i mitt öra och andas tungt, medan du sover så sött! Att vakna med en sån där lite halv busig frisyr och lurigt leende på läpparna, som om du vore påkommen beträffande lekfulla drömmar under nattens gång!
Gör mig glad imorgon, och låt mig få känna mig likt en kvinna!


Stupid, jess indeed!


You laugh at me becuse I’m different, I laugh at you because you’re all the same!
Fifaasiken, sicken tur att man inte gjorda några falska nyårslöften för sig själv! Vilket i sin tur aldrig kan hållas iallafall! Kedjerökt två paket cancerpinnar, not good! Dåliga vanor som enbart eskalerar dessvärre. Idag så har jag varit flitig, och så har man blivit smått vettskrämd utav Bumbi, om hurruvida min lillasysters grannar kan få lida i framtiden. Snart så är det dags för foto! Visar de tamare bilderna för er senare!


It´s like a neverending fairytale!Båda bilderna är tagna från min balkong på Gotland, Snäckhotell ligger precis vid havet, och har endast dryga 50 meter till en fin sandstrand. Pool finnes även på taket, och vi äger två utav dessa lägenheterna på Snäck, så i sommar drar jag med ett gäng vänner och njuter utav värmen! Vi har även ett sommarställe på landet, samt en megastor villa mitt i stan, så om jag inte skall jobba där 2-3 månader i sommar - så blir det garanterat en partysemester, inkluderat sol & bad!


Misunderstanding?!


En viss person ansåg att musikvideons bilder var stötande, så jag tar bort dem. Men det är scenlagda bilder, tagna ur trovärdiga vinklar, för att göra videon samt bilderna till en utav finalisterna till melodifestivalen. Idag så har jag ringt ett samtal, till just den fröken som har tagit hand om mig, var gång jag har befunnit mig på det stället. Hon vet om hela min historia och kan även intyga det med papper, eftersom att en viss person vill lassa över ett problem på mig för nuvarande. Hyser jag orken samt tiden som krävs under dagen, att få både ett muntligt samt skriftligt uttalande från henne?! Jag gör allt för att bevisa att det var sanningseniga ord som jag sa redan vid första mötet! Om du var tillräckligt med påläst, så inser du även att detta kan ske när som helst!


Diamonds and pearls are a girls best friend!

Jag fick precis detta messet utav min milf, som är på ön för nuvarande. Och fastän att jag inte har öppnat munnen och sagt ett ord till henne beträffande, ja min vardag överlag - så kunde hon räkna ut en hel del i sin mini-kalkylator i huvudet! Det går aldrig att undandölja sanningen för den kvinnan!
"Skit i alla JÖNSSAR & ASSHOLES! Det finns prinsar där ute till min Prinsessa Puss!"
- Tack för att du finns mamsegull!

Btw, liknande pics tas under morgondagen! B, du får närvara om du känner för det! Hör av dig om du läser detta ;) Nej, nu väntar jag finsällskap!

I refuse to go back to you!


Skall jag vara ärlig, så får faktiskt folk klanka ner på mig och säga att jag har dåligt självförtroende. Anledningen där den största tyngden ligger, är mina tidigare relationer, där jag alltför ofta har blivit nertryckt, but it ain´t gonna happend again dude! Numera så älskar jag min nya kropp, mina kvinnliga former och allt som ligger där bakom. Här är en bild på mig utan bh, men innan årets slut så kommer jag att lägga in ett mindre implantat, troligtvis droppformat beroende på storleken, det ser så krystat ut annars, samt att jag vill ha en mjuuk byst! Far min tycker mina är tillräckliga "bystiga"  redan nu, som han kallar det haha, men milfen säger - Go for it! Det enda som jag gillar är att dem är fasta med tanke på storleken! Mina växer inte någonting alls i profil, alltså på sidan, utan mina växer mitt på, så de ger faktiskt illusionen utav större bröst!


I´m speachless.Nu ger jag er en tankeställare, skall Sessilurfiguren stanna hemma & mysa med kudden ikväll? Eller blir det ett par drinkar på stan med några polers? Om jag bara visste själv, avvaktar tills nio snåret och kollar valmöjligheterna! Börjar förvisso bli lite smått på lyset, och tristessen ökar alltmer. Imorgon skall jag plåtas, lite halv naughty siochsådärva - kissiemjau!

Pyyh, måste ta upp dansen igen! Har inga sidomuskler kvar på magen, och svansen dödar mig långsamt när jag kör mina sensuella moves, otränad as hell uppenbarligen - men inget att skämmas för! Börjar gilla min mjuka kjopp tihi!


Keep it on the low low.


Jag har helt tvärt ändrat åsikt beträffande hög panna! Dessförinnan så ansåg jag att man mer liknade en alien, än en mänsklig varelse. Men numera så attraheras jag utav ytterst unika drag, såsom hög panna eller stora ögon! Så länge som kroppen har bra proportioner, och inte är missvisande så bugar jag för dessa. Fylliga, saftiga läppar är något som jag dör hos, på fruntimmer, sådana man bara vill suga tag i!

Lånade bilden från www.paow.se Intressant blogg i övrigt <3


Good girl gone bad.


Jag är übertrött idag, och lite små snuvig! Förkylning på ingång eller måhända utgång? Rinner tårar helt obefogat, suck jag hatar att vara sjuk!
Blir till att kila ner på träffen och ta en whiskey eller två, för att hämma alla bakterier?! Ooouuff, glömmer inte den goda shotbrickan jag och Noura beställde in i gullmars, eller ja - jag diggar bara lakritsen samt en sjukt smarrig, som smakade gräddkola. Aldrig tidigare smakat en sådan förut, men varm i knoppen blev man verkligen! Nej nu så blir det mitt tredje glas vin, och snart botten upp i flaskan, har man alkoholproblem kanske? Skulle inte tro det va?! Jag definierar mig själv som en hopplos livsnjutare, med hjärtat på rätta stället!


Smile away the weakness, whore.


Hektiskt dag, fastän att jag har tagit sömntabletter sedan i lördags, så får jag inte sova en hel natt utan avbrott, jag vaknar ständigt skrikandes och alldeles dyblöt. Imorse var jag något trött, när jag var tvungen att bege mig på mitt möte. Det gick sjukt bra och ekonomin kommer att bli mer stabiliserad framöver, det är långt ifrån klart och jag kommer att ha en hel del att ta tag i innan pengarna rullar in som dem skall. Jag kommer nog aldrig kunna avslöja mer än såhär, till mina små korvar som läser bloggen - my bad!
Nu skall jag ta en timmes powernap innan jag gör mig redo, för vad som komma skall!


Happiness is the best facelift!


Jag börjar bli allt mer slim för var dag nu, jag har börjat träna mina små smidiga muskler som tidigare låg latent, mohaha! Bantningspillrena som jag överkonsumerar gör susen, och har börjat ge effekt därefter. Ni som känner mig bra, vet om min kroniska magsjukdom samt vilka problem som jag ideligen får tragglas med. Det är därför som jag är så oerhört lågtempad också, eftersom att min kropp inte riktigt kan stå emot all stryk som den får konstant. Men Liposinolen har faktiskt lindrat min smärta, och gett mig bra rutiner, vilket min mage tackar och tar emot för.
Ikväll så blir det måndagsmys, tolka det hur ni vill!
Och eftersom att Du är svårfångad, så får jag leta rätt på en ny kompis som är värdig denna behandling, som jag är villig att skänka.


She gimme löve.


Har träffat systra mi ett par timmar idag & konsumerat lite vin & fika, samt även en brunch. Jag fick även chans att visa mitt kap! Shaajses vilka meloner hon har!
Nu skall man göra lite nytta, lägga över precis allt på en extern hårddisk och därefter blåsa hela datorn! Sedermera överföra alla mapper samt filer igen, ibland så blir jag så stolt över mina "nyttiga" handlingar. Först så skall jag ner och boka frakt hos DHL i centrum, idag så är jag sötare än socker i en aprikosfärgad hoodie från Miss Sixty, mjau!


I got my eyes on you, adorable!Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå vad mina mardrömmar är uppbyggda på?! Förvisso så vet jag grunden till dessa, samt flykten där jag får genomlida brutal smärta. Men som sagt, jag vaknade till ett tipp-topp humör, fastän att jag skrikit mig febrig inatt! Jag vaknade av att min vovsing slickade mig blöt i ansiktet runt 9 bläcket imorse, och jag kände hur svettig respektive skakig jag var i hela kroppen! Det fick bli ett spann kaffe, multivitaminer i brusform samt två alvedon. Nu står jag återigen på en stabil plattform, och känner mig trygg med ögonen öppna. Farar dessvärre för nattens sömn, jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!


Positive thoughts for today.


Utgång á la Carmen Limas b-day!
Jag känner hur lyckan spirituellt smeker min själ. Det är ofattbart hurruvida små oväsentliga faktorer påverkar oss om dagarna. Musikens ostabiliserade rytmen till enbart en positiv tankeställning, kan leda oss till spända mungipor och sedermera lockar oss till skratt. Vi människor är relativt lätt manipulerade, där vi själva kan styra vårat humör omedvetet. De personer som alltför ofta tycker synd om sig själva, gräver en grop allt djupare för var gången dag, och det blir även allt svårare att ta sig ur den svackan som dessutom är självförvållad!
Jag kommer aldrig förbarma mig över dickheads igen, utan istället så kommer jag att visa medlidande respektive sympati till de som beter sig illa. Huvudsakligen så är jag oerhört lycklig!


I will turn the world into grey.


Jag är überless på att vara ett tidsfördriv för de som tar mig för givet. Redan vid första mötet så var jag för givmild, och lät dem ta hela min hand. Skall aldrig mer ödsla tid på negativiteter i miljön, utan jag skall fokusera på dem som gör mig gott, och bringar positiva rutiner till min annars så fullspäckade vardag. Skall med andra ord, aldrig någonsin falla offer för de som placerar en gloria på sina egna huvuden, och nervärderar alla runt omkring. Oavsett utseende, ekonomi eller status - så är alla varelser likvärdiga! Vilket enkelspåriga samt personer med alltför dålig självbild alltför ofta glömmer bort. Tycker faktiskt synd om dessa vilsna själar, som famlar på villovägar i dovande mörker, ovissa om sanningseniga anlag. Jag har bara en sak att säga till er, karma mina honor respektive kräk - ni har en förtärd karisma vilket kommer att springa ikapp er en vacker dag!


You used to be a melody in my head.


Godmorgon världen!
Idag så mår man som man förtjänar, alltså bättre än någonsin!
Jag hade en super trevlig kväll igår, och tusen tack till er som var med & förgyllde imn kväll, i största synnerhet honorna som bjöd upp mig till dans - oförglömligt! Tråkigt med alla tröttmössor som har gett upp livet, ni anar inte vad som ni går miste om, med ett sött leende kommer man långt! Och särskilt om man är positiv i lynnet! Imorgon så skall jag på möte, jag är ytterst nervös, men även någorlunda exalterad, skall bli skönt att få det överstökat, så att jag därefter kan släppa tankarna beträffande ekonomin.


Everytime I close my eyes.


My face is the Mona Lisa, but my ass is a Masta piece!


Det blir en liten sväng på stan ikväll med Jan. Jag hade hellre prioriterat lite söndagsmys, med en person som är ytterst dålig på att kommunicera. När jag säger söndagsmys, så definierar jag inte att ligga som en hösäck potatis och få höra en massa negativiteter. Det är det enda jag har fått bli påmind om den sista tiden, istället för att bära upp en persons goda egenskaper, för att stärka ens inre. Om inte han vars tid samt lust ej existerar, har hört av sig innan klockan nio, så klär jag på mig för nattens bravader - två mycket lovande alternativ!

Söndagsmys med B? Eller utgång á la J?


She wanna party all night long.Funtar starkt på att dra & festa med Janne & company, SötMadde gick alldeles nyss efter ett givande samtal, där jag fick råd beträffande en gammal "flamma". Men som sagt, jag är sjukt uttråkad för nuvarande, och det kryper i kroppen - klättrar nästintill på tapeterna just nu. Jag är lite smått irriterad på en ytterst barnslig fason, egentligen vill jag bara krypa upp i soffan & mysa till en film. Men händer inget snart, så drar jag till Cafét!


It´s raining men.


Jag känner mig så lycklig idag!
Jag hade ett litet nervsammabrott där jag verkligen brast ut i tårar, men som slutade i ett självbelåtet skratt. Det sitter ett litet busfrö inom mig just nu, och kittlar mig i magen. Jag förtjänar så mycket bättre, än en egocentrisk behandling. Det haglar lyckopilar från min himmel, med ett flertal tänkbara alternativ. Jag behöver så mycket mer än vad just du har att bringa, jag behöver någon som kan skänka mig lycka och är kapabel att locka mig till skratt. Jag är värd någon som placerar mig på en piedestal, då alla band skall vara ömsesidiga, likaså respekten!


Don´t act childish!


Jag känner mig pigg & alert och ytterst redo att möta dagens schema.

Jag har redan hunnit jogga en kortare runda, samt kört ett pilatespass, så oerhört skönt! Jag har storstädat idag samt hunnit krubba, kycklingtacos stod på dagens meny! Det är sällan jag hyser ork att laga mat till mig själv, det är därför jag alltid bjuder in vänner på middag, för det ger mig en anledning att stå i köket, som jag förövrigt tycker är sjukt kul samt tillfredställande.
Snart så skall jag möta SötMadde och måhända ta ett glas vin?!


You can´t reach me.


Jag älskar verkligen scarfar, tycker att det är überläckert eller med en stor stickad halsduk! Accessoarer är ett individuellt uttryckssätt, samt en särpräglad smaksak!


Ny dag med nya tag, idag så känner jag mig på-nytt-född! Jag har duschat av mig det förgångna, och ser ljust på framtidens vidgade vyer. En positiv anda, där jag har placerat världen framför mina fötter. Inget berg är numera för högt för mig att bestiga, utan jag kommer alltid att nå önskvärd destination! Idag, imorgon och resterande 2010 - kommer jag att erövra, eftersom att jag har öppnat ögonen för min egen vilja för en gångs skull, där jag placerar mig själv i första rum. En prioritering som kommer leda mig ut på fartfyllda vägar...


She wanna Party all the time!


I gave up long before u seemed to care.


A girl needs three things in her life:
Love to make her weak
Alcohol to make her strong
Best friends to pick her up when both make her hit the floor.


I´m like a dog chasing a car.


Här så är en gammal bild på mig & tötnosiga Pia, som snart når 30 strecket! Hjärtat jag såg att du spanade in min hylla sist, tihi!
Gårkvällen spenderades på differenta pubar med Matte, Jocke samt Madde, tills Maria mötte upp oss sedermera, därefter så ringde en person som fick mig att vända om och åka tillbaka till hooden, vilket var ett oerhört stort misstag - då det inte ledde någon vart. Men det fick mig förvisso att inse somliga saker, att det inte finns så mycket att hänga i julgranen. Ur min synvinkel, där jag kan blicka ner på avskyvärda handlingssätt, ger mig endast avsmak, men tacka gudarna att jag upptäckte det i tid, så att jag slipper bli bränd återigen!


Sweet surrender.


Sitter numera med min Dalita, som är skönheternas skönhet!
Vi sitter & myser och snackar skit sinsemellan, när hon kom så hade jag enbart ett ben kvar att shava, så hon fick sysselsätta sig själv under tiden. Kvällens planer blir till att konsumera en större mängd alkoholhaltiga drycker, längtar! OMG! Klockan tickar, dags att röra sig mot systemet måhända? Idag så är jag schnygg! Yääy, möta Kribba snart blir det!


Yesterday was a pretty nice day.


Giuliano & jag satt & drack endel efter min vistelse på Grand! Huvudvärken kröp sig allt närmare, så jag fick tacka för mig och säga på återseende till Julle Bulle. Därefter så kröp jag till kojs, och somnade till någon kriminalserie. Jag hänger inte med i svängarna beträffande differenta tv serier, eftersom att jag aldrig finner tid till övers, så att jag kan klistra mig fast framför "dumburken".


Bror <3 Syster!Todays facelook samt dresscode! Bror min joinade mig & Julle under middagen, som var så oerhört utsökt! Vi skrattade & drack endel, och min bror rådiggade Giuliano faktiskt, hör & häpna gott folk! Därefter så bar det av mot min bror för att fixa & trixa det sista med utseendet, sen taxi mot Grand Hotell, där alltför många drinkar slank ner. Har suttit där alltför många timmar och blivit någorlunda rund under fötterna, perfa!


He is my beloved one.


SKALL MAN TRÄFFA EN BUMBIBJÖRN SÅ SKALL MAN BÄRA LACKLEGGINGS! Det går hem i hans ögon, eftersom att han är helt såld på wet-looken! Skall höra ifall han har fler önskemål!?


Lokal 10års jubileum!


OMG, vilket satans skit humör man vaknar upp till, uppenbarligen så var det en avig sida som mina ögon först bemöttes utav! Jag skall först ha middag här hemma, samt konsumera en liten mängd alkohol. För att sedermera bege mig mot kungsholmen med min bror. Lokal firar nämligen 10 år idag och har ett stort jubileum där det är en stängd inbjudning. Alltså så får endast inbjudna gäster vistas där, lite mindre tv-profiler samt b-kändisare kommer säkerligen att finnas på plats. Så ikväll så kommer det att bli en hel del drickande för min del, skall försöka fota en massa osså, om jag får tid för det! Jag har jobbat på Lemon dessförinnan, nattklubben som ligger bredvid, som är likt en lillebror för Lokal, eftersom att de båda ställena sitter ihop!


A creation made by Gods hand.

Jag tror att jag återigen börjar hamna på stabila fötter, då jag under gårkvällen kom i kontakt med min mottagliga sida, vilket har varit mig främmande under snart två år. För dryga halvåret sedan, så återfick jag mina drömmar, vilket jag definierar som både gott & ont. Givetvis så bemöter vi mörkbelagda perioder i den dimension att vi drömmer, men de djupgående drömmarna som plågar mig om nätterna numera, skär mig likt ett rakblad längs strupen. Vill inte bli påmind om ett tidigare apatiskt kaos, som hemsökte mig dagligen. Jag vill istället blicka framåt, där jag succesivt klättrar uppåt! Jag har rent formellt vuxit som person, och kommit i kontakt djupgående med mitt inre. Andliga väsen berör min skuldra med alldeles nätta famntag, skänker en känlsa utav fulländad lycka samt spirituell glädje. Jag känner mig starkare än någonsin på en förbättrad plattform, där jag vill erinra de forna miserabla minnena som gnagit sig fast, utav en särskild anledning. Sangviniska vindar blottar mitt ömtåliga yttre, där jag klär av mig naken inför sanningseniga andetag. Jag har tveklöst kommit i kontakt med mitt alterego!

...Jag ser hinder som nya möjligheter...

Black n White.

Nämen hallå i stugan! Januzs kan spexa till det när han vill, och tro det eller ej när jag säger att han är Polack! Ingen utav mina andra vänner är det, eftersom att jag har en tendens att hamna på den aviga sidan med polski. Jag skall be han skicka ett träningsschema som passar min kroppsbyggnad, som förbränner de kalorier som önskas förtvina. Jag vill även få ett schema på en sund kost, samt differenta övningar som tränar just de områden som är i behov utav förändring. Gud vad lycklig jag blir, alla mår bra utav dagliga rutiner, och detta är något som min kropp samt välbefinnande kommer att må oerhört bra över. I samband med att jag äter alla vitamintillskotten som min kropp har gått miste om, då min kost inte är alltför mångsidig, samt bantningstabletterna & äppelcidervinägern, så kommer min kropp att vara i trim till beachen 2010. Jag vill inte vara ohälsosamt undernärd, utan enbart lite fastare i kroppen, så länge som det inte går över styr så är det ingen fara.

True blood.


SAKNAR HENNE ÄR DET MINSTA SOM JAG KAN SÄGA! Min enda blodssyster - from here to eternity! Efter både seriöst deltagande i klubben samt galen shopping, så bar det av mot stan för att avregistrera mig som anställd hos RK, fick även lönespecifikationen samt intyg på att min lön kommer in i februari, bättre sent än aldrig faktiskt, fastän att jag jobbade där i oktober månad! Därefter så drog jag in till stan för alltmer shopping, och alla pills som kommer att göra mig fit for fight till sommaren, jag äter de faktiskt enbart nu om vintrarna för att komma igång lagom till sommaren. Jag går ändå ner tillräckligt när det är varmt ute, eftersom att jag då nästintill helt tappar aptiten, samt festar för mycket! Ikväll så har jag kramats med Bebsi på pizzan, eftersom att han har saknat mig så mycket och till och med frågat efter mig, så sööööt!


Stuck on replay!
Wiieee...på fredag så kommer kidsen upp & hälsar på moster sin!

Saknat mina systerdöttrar något oändligt mycket. Jag har faktiskt inte träffat dem sedan julafton, vilket känns som år och dagar sen. Men på fredag så har jag dessvärre planer på kvällen, annars var planen att jag tänkte röva bort dem hem till mig, då jag är oerhört barnkär och bara vill äta upp dem! Jag & Kribba skall nämligen supa oss redlöst fulla under biofilmen Snabba Cash, hoppas bara att man kan hålla masken under en hel film på fyllan, men det skall nog gå för sig. Därefter så blir det väl ett x-antal groggar till antingen på stan eller hemma. De som vill följa med på bio får ringa till mig under morgondagen, då vi troligtvis måste förhandsboka filmen som då har premiär.


Sugar lips is better than killer hips.


Jag har ännu inte bestämt mig, över vad som skall prioriteras som nummer ett.
Antingen så blir det en efterlängtad permanent hårborttagning, men som sagt - jag vill jue göra mer än "lillasyster" len & mysig, även benen vill joina hennes önskemål. Så det blir måhända att fylla läpparna med pyttelite restylane lip före = 0,5 ml endast? Fylliga läppar är otroligt läckert, inte ankläppar däremot!


If it doesn´t fit, it´s ugly anyway!


Det ser ut som om mina bröstvårtor försöker fly från varandra på denna bild, wierd huh! Jag hade en bortamatch igår, hos mina kusiner mer eller mindre. Och jag började dagen med 2 spann kaffe på Statoil i väntan på mina kollegor, hann få i mig en kvarts risifrutti osså samt ett halvt paket cancerpinnar. Därefter så åkte vi runt i gymnasieskolor & satt upp våra flyers, samt diskuterade med en hel del rektorer. En hel mysig dag eftersom att jag & Alexander hann med både shopping, samt en brunch tillsammans. Vi har faktiskt haft sjukt roligt idag under ett intensivt arbetspass, där vi till och med har gått i zooaffärer. Länge sedan jag garvat så mycket som idag, vilket jag hoppas att jag gör återigen snarare än förväntat!


Todays shopping!

Jag verkligen älskar att shoppa, oavsett ekonomi så lyckas jag alltid få med mig någonting nytt, vare sig det är någonting stort eller litet! Här är dagens shopping i bilder! Om jag har bränt pengar idag?! - Oh, jess indeed! Köpte även lite mer krims krams, som knappt är värt att skylta med i bloggen!


Vit väska med schnygga detaljer - Jet Set!


Bling Bling detaljer från Guldfynd, skall dekorera min telebobo!


Svarta legging med oerhört mycket blings, svårt att fånga på bild dock.


En ceriserosa halterneck klänning, som följer figuren.


Snygg klocka i silver, vardaglig samt till fest.


En lavalampa till mina systerdöttrar.


En julröd simpel bh med stor rosett.


En grymt snygg toalettborste, äckliga saker kan bli fräcka.


En vit klänning som sitter så läckert, man får schyssta former på köpet.


Denna cremen från Ldb serien luktar så gott, som ett smultronställe.


Oerhört söt figursydd klänning, med djup urringning, sitter som en smäck.


Limegrön ballongklänning med paljetter, übersöt!


2 st vanliga midjeskärp som man har strax under bysten.


Sockersöt vit bh från Gina tricot.


Julröda hotpants till den köpta behån.


Multivitaminer som har en hel drös med viktiga vitaminer, som behövs dagligen.


120 kapslar med äpperlcidervinäger, som ökar fettförbränningen. Köpte även 60 kapslar på apoteket med mina bantningspiller Liposinol!


Pimp my ride!


Här så ser ni en pytteliten del utav min crib på Gotland, som är dryga 108 kvadrat stor. Detta är alltså endel utav köket/bardisken. Gotland är och förblir mitt riktiga hem, enda platsen jag känner mig riktigt hemma på.

Shajses, har gjort över 700 inlägg på dryga halvåret, det är rätt starkt jobbat med tanke på hur hektiskt mitt liv egentligen är. Pratade med Giuliano nyss, vi skall käka middag på torsdag och bara snacka skit! Vi skall göra hemmagjord pasta med gorgonzola ost, med han som min lärare - detta kan bara sluta i katastrof!? I största synnerhet med alkohol i kroppen, men trevligt kommer det att bli garanterat! Länge sen vi gjorde något ytterst socialt samt vardagligt faktiskt! Fy bubblan, mår jag bättre imorgon så blir det återigen jobb!


Ne-yo Part of the list.


Den 25 februari så befinner jag mig i Malmö, Monique min darling, ville bjuda mig på konsert! Härligt med lite miljöombyte, fastän att det har blivit lite utav en vana att dra till skåneland numera, Me like!

Shopaholic!


(Klicka på bilderna för större format)
Jag bara älskar internetshopping! Här är endel utav mina nya inköp respektive lite utav de jag fick i present när jag fyllde år. Ni ser klart och tydligt vilket som jag har klickat hem idag, och vilka bilder som är tagna utav mig.

1. Ceriserosa klänning med ballongarmar, som är synliga. Från eliteladies.se
2. Svart klänning från Nolita, med svarta vingar - småcool!
3. Ett härligt blått linne från Playboy med rosa detaljer.
4. Elegant lila linne, med strassdetaljer.
5. Grymt läcker klänning från eliteladies.se med djup urringning - clubwear!
6. Mysig Ed Hardy hood fick jag i present!

Living on a prayer.

Ute & promenixar med doggelita för två somrar sedan, en fylligare kropp hade man tveklöst då. Rosa hundbajspåsar förgyller jue verkligen bilden, fast jag har de mer som en accessoar. Min morbror plingade på dörren ikväll, där ett spontant resonemang ledde till en oinbjuden knackning. Jag blev super duper glad, eftersom att han hade med sig ciggaretter samt fikabröd, dunderbara morbror - you made my day!

Jag har legat hela dagen och sett på tv4 fakta, världens bästa kanal! Crime stories har ägt rum i flera timmar nu, vilket är till min förtjusning, lööööve it!
Sockersöta Pernie ringde nu under kvällen och gratulerade mig lite i efterhand på födelsedagen, samt bjöd med mig på äventyr nu på lördag. Vi skall nämligen till Tyresö kyrkas närområden, för en stor villafest med jacuzzi & poolparty! Det blir till att hårdbanta de överflödiga kilona nu under veckan samt leta fram en läcker bikini eller bikini/baddräkt till helgen!

Choclateface.

En helvetes natt med mardrömmar, skrik & feber. Jag kommer att besöka en läkare återigen inom kort, för mina pills mot mardrömmar & oro är totalt värdelösa. Jag hatar mediciner, i största synnerhet i tablettform, jag gillar mer huskurer, eftersom att jag tror att till största delen så sitter allting i huvudet, där man kan bli metaforiskt frisk med enbart ett positivt synsätt. Min kropp är dessvärre ur funktion, och den protesterade oerhört hårt inatt samt runt eftermiddagen, när jag hade styrka nog att resa mig upp ur sängläget. Idag så har jag enbart pysslat om mig själv, med ansiktsmasker & dylikt. En oerhört gammal bild på mig, när jag bar en chokladmask och nästintill liknade en negress - läckert haha! Nu blir det till ytterligare en drink samt lite kaffe vid sidan av, jag behöver läka! Har ätit en otroligt utsökt middag nu under kvällstid, smarrigt!

Shit, vilket babyface jag har utan smink! Tänker karlarna samt mina fruntimmer långsiktigt, så är jag ett riktigt kap, då åldern aldrig tordes springa ikapp mig!

Au-pair.


Några utav mina absoluta drömyrken är följande: Arkeolog, Make up artist, samt djurskötare eller veterinär.
Men något som ligger varmt om hjärtat, är min oändliga kärlek till barn. Skulle vara oerhört roligt att få arbeta som au-pair, och bidra med underlättning i både hushållet samt barnpassning, för att underlätta för en hårt arbetande familj. Jag har sökt några au-pair jobb nu, och inväntar dessutom svar, det skulle förmodligen gynna min modellkarriär om jag lyckas att hamna i ett område, där jag kan vidareutveckla mina tidigare erfarenheter beträffande foto.


Den dagen jag blir som dig – DÖDA MIG!


Jag definierar vårat rättsystem som ytterst överskattat, där absurda tankeställningar övergår till nonchalanta samt spydiga tanter. Jag blir så frustrerad när jag ser hur de totalt ignorerar behövande familjer, och ger hjälpen till sådana som tordes klara sig själva. Jag har bokat ett möte under veckan med dessa, så att jag där kan säga mitt, och jag kommer definitivt inte hålla masken, utan det kommer att bli en hel drös utav ordspyor. Jag har äntligen kommit i kontakt med röda korset också, där jag skall åka in till deras huvudkontor och avsluta min anställning där, eftersom att deras brist på kommunikation, har gjort så att de avfärdat min lönespec, men rätt skall vara rätt, även om man verkligen måste sätta fötterna i backen, trött på bluffmakare som tror att de lyckas att komma undan med att lura dagens ungdomar, it aint gonna happend dude!


You make me rich, biaatch!


Jag har lärt mig att verkligen uppskatta de små ting, som kan ha en sådan väsentlig påverkan i en annars så trist vardag - många bäckar små!
Sedermera så vill jag gärna träffa de vider som beter sig likt snorungar, och ens finner orken som krävs att lägga ner dålig energi på mig. Ni måste jue verkligen vara oerhört svartsjuka eller med andra ord inte ha något liv, eftersom att ni bryr er något ansenligt. Som Monika skrattade när hon fick läsa dessa kommentarer, jag tjänar pengar på bloggen, oavsett vad ni kommenterar och ju mer ofta som ni spanar in min blogg, så kirrar det i kassan. Dessutom så anmäler jag de ip-adresser som anses vara stötande, eller om de skulle vara en kränkning på mitt privatliv. Ledsen tjejer, men så fungerar det i cyber rymden!

Jag tycker att det är überlöjligt med personer som har attityd som de själva inte behärskar egentligen, utan att man sitter & äcklar sig bakom en dataskärm, kom och konfrontera mig istället om jag har gjort någonting som ni anser vara på felaktiga grunder!


It´s nighty-nighty time!

Bild från erotikmässan nu i Sthlm! Jag hade faktiskt sjukt roligt när jag jobbade där, eftersom att jag trivdes oerhört bra med mina kollegor! SAKNAR! Jag hoppas verkligen att jg mår bättre under morgondagen, jag har sjukt ont i min mage, och smärtorna tätnar alltmer och eskalerar i högre skalor. Jag har börjat med min magmedicin igen, alkoholen och min osunda livsstil gör nog sitt måhända, men jag vägrar ge upp min glädje för min mage. Är trött på att ha en kronisk sjukdom utan några bot, utan endast lindrande behag. Nej nu skall jag krypa till kojs och se den efterlängtade Avatar, dessvärre så har jag inga 3D brillor, för då skulle den vara helt Outstanding med sina effekter!

Min nya rosa panter!


Hejdå min gamla bloggdator, och säg hallå till min nya miniälskling.

Tusen tack Mamsegull samt Maddis, som båda hade enats om att rensa bort gamla minnen från en patetisk människa, och gav mig denna lilla skönhet, min familj har gjort mig oerhört stark faktiskt! Den är förvisso lite mindre, men übersöt á la prinsessa style. Jag kommer troligtvis att behålla den andra som jobbdator, där jag kan spara alla mina dokument samt större filer. My new precious har 10 timmars batterilängd samt 250GB hårddisk, den lilla rosa kommer att följa med mig på äventyr. Bör man köpa mobilt bredband måhända?!


Wiieeerdo.


Imorgon så börjar allvaret, skall förmodligen shoppa, men skall även lägga om kosten, så att jag kan rasa några fler kilon. Man måste börja i tid, om man vill vara fit-for-fight med en slimmad strandkropp till 2010. Klubben drar igång nu alltmer för var gången dag, och på tisdag så skall jag runt gymnasieskolor och föreläsa, så vi ses måhända rent spontant, och har ni önskemål om att jag skall komma till just eran skola, så skriv gärna det i kommentarsfältet.

Och till den småfeta filluren som ligger med honom - go ahead! Du som tar mina rester bara, som jag har kastat i grovsoprummet.
-Haha, det blev uppenbarligen inga seriösa bilder under gårkvällen, men jag skuttade omkring så pass mycket, att jag inte fastnade på bild.


Kvällsbus.Jag sov hos världens mysigaste Maria inatt, eftersom att den så kallade efterfesten sög åsneballe! Vi knatade upp mot Statoil för att sedermera invänta bussen, som skulle bära oss till blåsut. Men det tvärnitar en bil, och till min förvåning möts jag utav Tarek, som gratulerar mig på födelsedagen och erbjuder oss skjuts. Vi har inte setts sedan plugget, dryga 3 år sen, så det var sjukt roligt att stöta på varandra så spontant, på den plats som jag minst kunde förvänta mig!
Och nej, jag är inte efterbliven utan enbart uttråkad.


Bootycall!


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
Tack för världens bästa dag, känner mig ovärdig all denna synlighet, där du placerar mig i rampljuset! Jag har dessutom fått en ny bloggdator, en rosa - jabba-dabba-doo! Bror min kom hit ikväll med grabbsen, och han kommenterade faktiskt "todays look" och sa därefter att jag var vacker, länge sen jag fick höra dessa ord från honom. Men jag såg hans ytterst irriterade blick, när han fick syn på min urringning, but sorry dude, I can´t help it! Du har helt enkelt en schnygg puffra som lillasyster, en tvättäkta kalaspingla!


She was amazing.

Den pinuppiga dressen som Maria gav mig igår, så oerhört läcker, och schnygg i passformen. Efter middag respektive förkrök, och mysigt sällskap utav även Angelika, så drog vi oss mot puben för lite karaoke. Jag vann på banditerna, där jag fick ett flertal bonusspel, usch jag har så otroligt lätt att fastna för sånt - not good! Jag bjöd även upp Bäschi på dans, och showade en hel del med mor min, som äntligen vågade sig ut, hon pallar däremot inte mitt tempo när jag festar. Alla på puben sjöng för mig i mikrofonen och stod upp, jag vill tacka alla som gjorde min kväll till en succé, samt att ni fick mig att känna mig likt en prinsessa! Ni är GULD värda! Och ett oändligt tack till Sverker som köpte in en Champagne till mig, med is & hela fadderullan. Jag är dessvärre inte så fin i kanten, så jag dök ner med mitt sugrör & halsade istället, för att använda glas. Jag är er alla evigt tacksamma, you rock biaatches!

Happy B-day to ME!


Kvällen inleddes utav en oerhört utsökt middag hemma hos Hansen, Monika stod för alla delikata drycker samt aptitretare, och hade även köpt en otroligt vacker klänning till mig. Maria försökte kröka ner mig redan vid ankomst, men det hör till sederna numera, även hon hade köpt en elegant klänning i siden samt två spetslinnen till mig. Jag är oerhört tacksam att jag har funnit er, och får vara en del utav era liv. Michelle samt jag stod för fisandet samt alla dessa bedrövliga raparna. Världens bästa reservfamilj!


I´t bring tears to your eyes.


Jag ligger och relaxar i sängen, nyduschad och halvnaken - någorlunda fräsch! Det är bland det bästa som finns att duscha i kokhett vatten, man känner sig verkligen på-nytt-född! Jag fyller 21 år imorgon för de som inte visste, så glöm inte att skicka ett grattis mess nu, så jag slipper att jaga er med tofflan därefter. Snart så beger jag mig mot reservmorsan Monika som för övrigt är världens bästa, och sistnämnda Maria. Jag vet inte vilka som joinar vårat sällskap, men hon skall hålla i en födelsedagsmiddag till mig, dessa personerna får mig verkligen att känna mig likt en prinsessa, samt att jag är oerhört uppskattad utav mina respektive. Tokiga Maria, som jag har döpt om till Cruela Deville, har köpt presenter fastän att hon verkligen inte fick, det får bli ett rappisk på henne!


My new fiance.


Här så ser ni min framtida karl! ÄR han inte bara hur läcker som helst!? Såg filmen "My fake fiance" igår, och grät verkligen när han gifte sig - låter måhända lite patetiskt men såvare! Kan inte sluta att dreggla.. Sen så är ju Vin Diesel en solklar favorit bland grabbsen, en 12 poängare helt utan tvekan, och hans röst ger mig rysningar i hela kroppen!


I have a bullet with your name on it, klick klick


Jag har kommit underfund med att jag är ett relativt galet fruntimmer, with no limits!
Jag räds ej mycket, och älskar verkligen att göra småbus, kommer dessvärre aldrig att växa ifrån vissa detaljer, som så vackert pryder min vardag! Världens bästa kväll igår, mer detaljer än så kan jag dessvärre inte ge, men jag fick maximal lycka garanterat! Men något som smärtar mitt hjärta så grovt, är att jag har saknat valpen dessa dagar! Jag har inte hört av mig, eftersom att jag heller inte vill tränga mig på. Så känn ingen tidspress, hör av dig när du är redo samt har funnit styrkan som krävs, för att lätta på dina bekymmer <3


Stoppa kvinnomisshandeln!


Jag mår så oerhört dåligt när jag både läser eller hör närstående, råka illa ut utav sin motpart. En tvåsamhet skall bringa sangviniska stunder i en trivsam miljö, det skall inte sluta i förödelse mellan de involverade. Kvinnor får alltför ofta ta emot slag, både fysiskt samt rent mentalt! Har han en gång höjt handen, för att bringa skada mot hennes kropp, så kommer det enbart att eskalera likt ett illasinnat virus. Men jag kan verkligen sätta mig in i eran situation, där man varken vågar eller hyser tillräckligt med styrka, att krypa därifrån på såriga knäskålar. Det blir som en ond cirkel, där man nästintill alltid lovar sig själv, nästa gång så tar jag mig i kragen.
Här så ser ni bild på min höft, när mitt muskelfäste brast! Den smärtan är olidlig! Jag kunde knappt stå, sitta, prata - för var gång jag spände en simpel muskel i kroppen så gick jag sönder inombords. Läkeprocessen var allt annat än lindrig!


Irreplacable!

Gårkvällen spenderades med sockersöta Zeljka, vi tryckte i oss lite onyttig kost samt vin, fy på oss! Därefter så blev det en mysig dejt med en fröken, som jag senare fick placera i taxi för hemgång, då en viss person tog illa vid sig, tihi. Hur som helst, så offrar jag rätt mycket för mina vänner, måhända var detta ett felaktigt beslut utav mig, men för stunden så kändes det så rätt, när jag såg reaktionen i personens ansikte. Jag ler i ditt sällskap och du lockar mig till skratt, även i de mest spända situationerna som kan tänkas dyka upp. För mig så är det oersättligt, att få skratta genuint för första gången på drygt 8 månader.


I still miss you.


Jag har snackat ett x-antal i telefonen inatt med en person som jag var tillsammans med, för ett par år sedan! Det var både smärtsamt men allt annat än obekvämt. Det finnes ingen känsloladdad situation mellan oss längre, fastän att jag sårade honom väldigt djupt, då jag var allt annat än redo för det som vi faktiskt hade, världen under våra fötter. Det är skönt att man är så pass mogen och kan ta sitt förnuft till fånga, och faktiskt vara vänner. Samtalet belastade mig tungt, och tryckte ner min själ, när jag fick höra vad han fick utstå på grund utav mig, att en person kunde skada honom så mycket psykiskt. Lyckligtvis så skakar denna personen galler för nuvarande, och så skall det förbli! Rån är för idioter! Jag vet även att en viss person sitter och hånler när han läser detta, but go ahead ditt patetiska svin! 


Han!


Här så ser vi den omtalade Bumbi, the one and only! BUMBIBJÖRNEN!


Living my dream to the fullest!


Jag lever ut mina drömmar till det bästa, och ser på hinder som nya möjligheter!

Jag skall dejta min söta fröken fräken idag! Sjukt mysigt, men nu så kommer Zeljka på besök för lite vin, och lugnar mina nerver! Så jag kan vara upptinad inför träffen! Jag har fullt med valmöjligheter nu runt husknuten, men man skall vara försiktig och ta allt med en spontan reaktion, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


Ladies, it´s time to switch rolls!


Jag vaknade utav följande mess:
Godmorgon sweet chick =) drömde just en mysig, snuskig dröm om dig <3
Ibland så älskar jag mina honor mer än någonting annat, detta börjar arta sig faktiskt, löve it!

Det finnes faktiskt en annan person som jag har i tankarna, fastän att jag inte vill. Men sudda ut honom, kommer jag aldrig att göra, måhända låta allting svalna? Det beror på hurruvida spelkorten läggs ut vid mina fossingar, av de involverade parterna.


I just love to see you smile.


Bild på mig & världens snällaste tjockMadde, när vi var ute för länge sen!

I helgen så blir det utgång, likaså den därpå, då Zeljka fyller 21. Lyckligtvis så är jag en vecka äldre än henne haha. Vi har alltid sjukt roligt var gång vi ses, sist klädde jag ut mig till en karl med backslick, hatt, mustash samt en diamantslips, überläckert eller inte!

Jag skulle jobba idag, men eftersom att jag behöver förbereda mig för ett dunderbart möte idag, så fick jag avstå dessa timmar. imorgon så jobbar jag igen, därefter så blir det återigen shopping!


I hear voices at bedtime.


Jag har hunnit shoppa lite igår med, och jag gillar det jag ser! Jag hatar vinterns utstyrsel, där man är tvungen att verkligen spöka ut sig, för att överleva denna kyla. Men höstens mysiga koftor respektive stickade plagg, ligger mig varmt om hjärtat! Det finnes ingen jacka som är tillräckligt tjock för Sveriges istid, jag har verkligen inte hunnit att förbereda mig för denna piskande kyla, så jag har inte tillräckligt med valspäck på min nakna kropp!


@ World trade Center.


Jag har någon vecka kvar att jobba på World trade center, samt lexicon, vilket jag ser fram emot oerhört mycket. Men skall även jobba där under april igen, då dem återigen byter lokal. Det är ett it-företag där jag är en allt-i-allo. Jag älskar att lära mig nya saker, det är en individuell framgång beträffande allmän kunsakp, där jag tordes ha dragit högsta vinsten. Om någon månad så jobbar jag även på erotikmässan i Riga, det skall jag göra till en storsatsning!


Under pressure.


Jag & Maria samt Madeleine har gjort hollywood lockar samt strawberry daquiris, men eftersom att det var Cruela Deville själv, som blandade dessa häxblandningar med mixern, så blev man jue relativt förskräckt! Givetvis serverades drinkarna med en massa paraplyn, drinkpinnar samt kuksugrör! Lite små läskigt att dricka ur en enorm balle, men vaffan - det som inte dödar härdar! Bilder på mig & Maria kommer upp under veckan, lika GALEN respektive MÅNGSIDIG som vanligt var kvällen för övrigt!

Ångest, skall man vänta på en Bumbi, eller helt enkelt röja med Janusz?!
Föresten, så har jag träffat en fruga, jabba-dabba-doo! Detta kan utvecklas!I feel pretty!(Klicka på bilderna för större format)

1. Spets tunika, som sitter überläckert!
2. Supersött mörkgrått linne från Ichi.
3. Ett schnyggt fodral från style by stars.
4. Betty boop pyjamas.
5. Hello kitty hoodtröja, så sööt!
6. Babyrosa dress till min nästa vovsing.
7. Midjekort jeansjacka, läckert!
8. Vit enkel väst, som går att matcha med det mesta!
9. Turkos adidas hood!

Lite nya inköp! Gud vad jag älskar att shoppa, det får mig att bli världens lyckligaste i alla väder!


Ett fåfängt försök.


Modell: Jag
Fotograf: Rikke

Inom kort så skall jag plåtas för Hot Unders kläder, och kommer även att ligga uppe på deras hemsida. Jag skall synka med fotografen, och bestämma de datumen vi båda är redo för dessa fotosessioner. Det kommer att vara relativt vågade bilder, eftersom att det är rollspelsdresser som jag skall bära, samt sexiga respektive sensuella plagg i sig. Jag är överlycklig för detta jobb, och det är jag evigt tacksam Nettan, läckerbiten herself!


Dr. Feelgood!


Tack Polski för hjälpen igår, Janusz kirrar allt serru!
Dags för en favoriter i repris snart, vi har faen inte varit ute på två månader jue. Pallra ditt arsle till landet, din glidare, så spårar vi på stan därefter! Berns & spybar, har blivit våra alternativ!

Nej, nu skall jag förbi systemet en snabbis, för att införskaffa lite vuxendricka, så att man klarar veckan utan några problem, haha illa!


I turn to you.


Det verkar som om alla är taggade till tusen inför kvällen, och att det blir fullt ös hos mångfalden, själv så går jag all-in-tonajjt och håller tummarna för det bästa!
Jag fick världens bästa samtal nyss, som kom utomlands, jag kan dessvärre inte gå in mer detaljerat på det ännu, så det är bara slöseri med tid ifall ni skulle få för er att försöka luska ur någonting från mig, it aint gonna happend dude! Men det har öppnat upp många nya dörrar för mig, gentemot framgången!

Just nu så sitter bananii & skickar de mest bisarra filmerna till mig, haha sjuka vi är - våran vänskap är som gjord för varandra. Lika barn leka bäst!


Put me to sleep, she said!


Jag har väl fått i mig 3 stycken wirre nu, skepp & hoj din gamla skata!

Maria ville dra med mig på en afterwork, men jag måste hem & pudra näsan först, så att jag känner mig lite fräschare. Frågan är om jag skall dra förbi systemet idag igen då? Vill hinna med en 25 minutare osså. Natten tillbringades i ytterst mysigt sällskap, fastän att det var lite klibbigt utav kroppsvärmen. Ingen mardröm inatt iallafall, men det kommer det uppenbarligen bli ikväll! Jag var med SötMadde & TjockMadde igår till en början, och drack oerhört mycket skumpa!


I´m into brown sugar!


Min svarta Elodie aka knäppjöken! Du & Jag är som kaffe med mjölk, och vi har alltid sjukt roligt när vi ses. Men vaffan, innan du försvinner in i natthimlens dovande mörker, så låt mig sola ikapp denna sommar fifan! Förra året så fick jag inte en syl i vädret, för att när vi låg & stekte så baxade du mina solstrålar, ajaa bajaa egoberra! Saknar dig älsklings fröken!


I´m the best Christmas gift ever!


Jag är überless på dessa mardrömmar som hemsöker mig under nattens gång, jag vaknade kallsvettig med hjärtat i halsgropen och skrek så djupgående att håret reste sig på min kropp. Jag var tvungen att söka igenom hela lägenheten för att verkligen fastställa att ingen att brytit sig in, fastän att ytterdörren var låst. När skall jag få mitt miserabla minne har förtvina?! Eller kommer det att jaga mig under hela livet, för då är jag osäker ifall jag vill fortleda i dessa vilseledda banorna...


Fight for this love.


Springer omkring på jobbet, och pumpar denna låten! Världens bästa!

Im way 2 beautiful for u boy, that´s why it will never work.Har korkat upp en champagne, hade sparat den finaste till ett speciellt tillfälle. Personen som bränt en hel del onädig energi från mig, helt i onödan - ville inte ha pyjamasparty. Så vad passar bättre än att fira en återförenad vänskap! Fasiken var nära att få korkjäveln i huvudet då balkongräcket var närmare än vad jag trodde. Myspys, sitter samtidigt & söker lite jobb, blev erbjuden att inventera imorgon i Saltsjöbaden, men jag jobbar dessvärre i Odenplan. Eftersom att jag numera enbart har mig själv att prioritera, så kommer jag att börja jobba natt återigen, kanoners!


In and Out of love.Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

Idag så har jag verkligen passat på att vara en livsnjutare, legat i varma bad & pysslat om kroppen, samt gjort simplare spabehandlingar. Sprungit runt i mysbraxen i högsta hugg och konsumerat lite vin, men ytterst små mängder utspritt över hela dagen. Oerhört schönt att verkligen njuta utav sin egentid, men nu runt nattetid så blir man verkligen missnöjd, vill sova med drömprinsen som jag har saknat så otroligt mycket!
-Håll mig hårt, eller släpp mig helt!


I will make you mine.


En föredetta bästis kom till mig i helgen, vi möttes utomhus för att hon bad om min hjälp fastän att vi var allt annat än vänner. Men eftersom att hon en gång betydde så mycket, och var en så pass stor del utav mitt liv, så tog jag emot hennes ursäkt, då detta var första gången hon låtit sig luras utav omgivningens falska skuggor. Utan blott en tanke på konsekvenserna så finns jag där för en väninna i behov, och jag skall gå genom de högsta murarna, för att återigen få henne på stabila fötter, där hon inte längre behöver hysa rädsla för att ensam stå kvar på plattformen.


I put my hands together n started to pray!


Bild på mig och gullungen Jolby, Nettans son! Vi har alltid sjukt roligt var gång vi ses! Jag har fullt upp med jobbet i Odenplan denna vecka, missade även ett viktigt möte för klubben Experience idag, not good! Men jag har betalat lite fakturor som jag hade förlagt på någon mystisk plats, och städat här hemma. Så någorlunda nytta har man faktiskt åstadkommit idag! Shit det verkar som om 99,9% utav Sveriges befolkning ligger bakis idag, tycker synd om er, för jag mår som en prima ballerina.


Arrivederci a tutto.


Jag saknar min riktiga kärlek, vill kyssa dina läppar här & nu, där ödet har fört oss tillsammans sedan ungdomens år. I min fantasi så ligger jag i din betryggande famn, som jag så länge har haft fäste för. Du får mig att känna mig som en kvinna, ingen annan! Trött på nonchalanta grabbs med alltför mycket attityd, öppna ögonen för era gudinnor och se er själv i spegeln så kommer ni åter att inse faktum, där reflektionen utav eran egen spegelbild inte representerar ett dyft. Därför tack älskling, som behandlar mig likt en primadonna! Du har ballar av stål! La märke till att en viss person är pasé, tro inte att jag diggar självupptagna, egocentriska karlar- nix pix!


To death do us apart!


Jag älskar mina tjejer! Bild på Maria, Celina, jag och söta Pia från East, precis innan Mad Mangos spelning på solidaritet! Super läckert ögongodis, fastän att vi alla är tingade till varandra. Dagen i sänder, så har jag & Maria konsumerat alkohol hos mig, samt snackat lite skit. Därefter så följde jag med fröken hem till blåsut, för att duscha & fixa oss. Back in the hood, lagom tankad så får vi se vart kvällen bär oss törstiga fröknar.


You gonna remember us.


Maria är allt annat än en duktig fotograf, hon fotar de mest spontana tillfällena hon kommer åt. Här är nyårs dressen jag bar, till ett par lackleggings samt ett par overknee stövlar - läckert! Jag tycker att på nyår så får man lov att glänsa lite extra mycket! Ligger just nu med Maria i soffan & jäser, hon övernattade här efter att vi drack några drinkar igår, ytterst trevligt med skrattretande damer!
Nu så skall vi konsumera massor utav kaffe, och om jag känner Maria rätt så är det en drink först & främst!


I swear, the fucking mouse was this BIG!Födelsedagsfest hos Michelle, där 90% utav Nacka befann sig - prima ballerina! Galet
mycket festande, alkohol, fylledans & roliga diskussioner som aldrig tycktes ta slut. Sedan så träffade jag juh Bumbi, rapkonungen - han tordes få första pris! Och nej man behöver inte vara dödligt seriös på alla bilder, så notera min ironi. Jupps, efter ett dussin koppar kaffe, så är jag inne på andra groggen, illa Maria - du ligger efter! Skynda hit, så röjer vi undan alla tröttmössor!


Let´s get this party started!


Världens mysigaste kväll, no doubt! Jag & Maria förkrökade hos mig, och hon försökte laga min coctailklänning som mitt arsle hade spräckt! Vi tänkte först sy på den på kroppen, men jobbigt att behöva sprätta upp den därefter. Så det fick bli en lite farligare outfit, givetvis så kommer det bilder på det i bloggen. Som vanligt så kommer fylleflickor alltid sent, men Potatisgratäng med fläskfile, och ett antal utsökta såser bjöd Monika på hos Michelle. Dör för min reservmorsas mat! Hon är min pantertant, yääy!


RSS 2.0