Pact with the devil.


Kill all of deamons and my angels might die to.
Den 26 jobbar jag ett sex timmars pass och lönen för detta är 1500 ner i spargrisen, allt jag skall göra är att servera vin med några väninnor i proper klädsel. När man är arbetslös för övrigt, så är det oerhört viktigt att aldrig vika sig samt vara självgående. Genom att vara ytterst driftig så har jag under all denna förspillda tid, ändå haft ett flertal ströjobb. Man måste överleva både fysiskt samt rent mentalt, så att inte prestationsångesten blir för giftig och tar övertag om dina stridande ambitioner.

Mitt liv reflekteras numera i glittergrå bakgrund, där den råa, kala betongen har förskingrats, och blivit ersatt utav fjärilar i magen!
Hold me tonaajjt, like an angel in the sky!


So many days - So many hours.


Ikväll så spinner jag likt katten, och kurrar som ett spann grus, fastän att mitt alterego återigen funnit sina felande brister likt en bestående fraktur. Jag trivs likt firren i vattnet hos denna part, som under flera veckors tid, 24 timmar om dygnet har spridit ljus i min annars så mörkbelagda tillvaro. Tusen tack att du valde omvägarna, för att finna mig skärrad på dessa intetsägande villovägar, där min kvinnliga intuntion bönar respektive ber om ett stöd, i en massiv respektive ogenomtränglig dis. Jag trippar på tårna, för att inte göra en fluga förnär. Desperata försök att skrämma iväg dig, du främmande känsla, tordes ha varit förgäves. Dessförinnan så fann jag det ytterst genant att visa dessa smaklösa sidor till en manlig part, men denna förälskade tvåsamhet, finner det enbart intresseväckande.
"Lycka: ett sinnestillstånd som ger människan lust att leva frivilligt."


Constantly blinded.


Jag har fått en dikt till utav snäckovich, fastän denna gången på engelska. Han vill bära med mig vart han än vrider & vänder, likt en sköldpadda med en hemtrevlig crib på ryggen sin, med en prinsessas värderingar som sina egna. Någonting som jag har lärt mig under mina deprimerade dagars chargong, är att kunna kompensera sina felanden. Ett exempel taget direkt ut ur luften, är att likt nonchalans kunna se ut som en uggla när man har uppfört sig som en åsna.

Nu så skall "the crew" äta schitzlar med klyftpotatis samt någon kryddig sås som tillbehör - mitt liv leker spirituellt med glädjen i min solida själ numera. "Matlagning: konsten att med apparater och husgeråd förvandla råvaror och kryddor till ursäkter och beklaganden."


Clap ur hands in the name of love.


Jag har fått världens mest vackra samt sanningseniga dikt, tillägnad mig från en mycket snäll
snäckovich. Han har grävt djupgående i sitt hjärtats blottade kammare, och älskat i form utav orden.

Visste att du fanns, men dock inte så nära, whata fuck is this, jag hamna i trans.
Här får man inte ta fel steg, det är som att leka med döden,
eller som tango, en komplicerad dans.
Snälla ge mig en chans, det är nu kanske min sista dans?
Jag vill att du stolt ska kunna säga, jaa jonas jag är hans.
Lita på mitt ord, jag säger inte ett ord, jag är en vingklippt ängel av moder jord.
Aldrig haft denna kännsla i min kropp, kärlek och krig skapad av kött och blod,
en människa ett mekaniskt komplicerat fullblod.
Jag har nog tur att jag är vid liv, jag har 10 tår och inga öppna sår.
Jag vet att det kan vara hårt, att fråga någon man älskar ibland hur den egentligen mår.
Har alltid varit snäll och trogen, kanske inte alltid lika mogen.
Också slagit sönder kille...hamnat på bår, tror dock på ödet men har jag råd, är det värt jag ber om nåd.

Ambition: den misslyckades sista tillflykt.


"Analfabet: en man, när det handlar om att läsa i en kvinnas ögon."
Ni ser ett fruntimmer med ett ansenligt hårt yttre, där insidan består utav ett alltför stort förorenat hjärta. Hon har blivit bränd en gång för mycket, och resultatet blev en två gånger skygg själ. Utsidan ger dock insidan en chans! 

-Syster till en likasinnad syster, där spegelbilden reflekterar varandras skuggor. Med åldern som motarbetar, så är vi identiska.
-Syster till en bror med livet som erfarenhet, och ett tungt belastat sinne, men med syskonkärlek som ideligen gror respektive ett förtroende som enbart eskalerar.
-Dotter till en givmild samt varmhjärtad milf, som konstant strör glitter över salta kinder. Hon bär andras bördor och stöttar i våta samt torra perioder, och är oerhört stolt oavsett.
-Dotter till en fadersgestalt på distans, som jag går sönder delvis i en dessförinnan förintad själ. Hyser avsaknad utav den familjära kärleken vi bär ömsesidigt, men dessvärre med fokus på distans.
Klicka för mer information om detta ordspråk!Klicka för mer information om detta ordspråk!Klicka för mer information om detta ordspråk!Klicka för mer information om detta ordspråk!Klicka för mer information om detta ordspråk!


Gratulation: avundsjukans hövlighet.


Somliga definierar mig som Esmeralda, andra med Pocahontas eller sistnämnde Jasmine. Fick höra utav min väninna senast igår att jag liknar en sjöjungfru, vilket försatte mig i en frågesättande position, en diskret komplimang eller största dissen?

Under gårkvällen, så åt jag finmiddag, fick blombud samt överdoserade alla mina vitaminer, eftersom att jag har svettats ut all vätska. Jag känner mig svag samt sårbar, då febern respektive migränen äter upp mig inifrån, men ändå så är jag otroligt lycklig med ett bestående leende på läpparna. Jag hann även köra ett två timmars magdans pass, men det sög åt sig alla mina krafter, fastän att kroppen redan gick på reservbränslet. "Den sanna lyckan kostar inte mycket, om den är dyr så är den inte utav någon bra sort."

"Alla besök bereder mig glädje, en del när de kommer. En del när de går."


Konversation: den kvinnliga formen av tystnad.


Idag så känner jag mig oerhört gladlynt, i den sangviniska atmosfären jag tordes befinna mig i. Blind till synes, så kan man inte fastställa min existens i materia, men dessvärre så platsar jag inte under kategorin: abstrakt förekomst heller. Jag har ifrågasatt i princip alla negativiteter under dagen, där dessa energitjuvar har omvandlats till någonting ytterst positivt. 

Som dessa kalorier jag stoppar i mig med ångestfyllda tuggor, definieras enbart som små trevliga saker i maten, som ger människan volym och pondus.


Kärleken övervinner allt, utom fattigdom & tandvärk.


Frågvisa fröken fräken, skall ner och införskaffa allt som behövs till tacos, eftersom att jag behöver rekorderliga måltider nu när jag är en sjukling. Så sjuk är jag faktiskt inte, utan jag tycker mestadels synd om mig själv bara tihi.
"Expert: en person som vet mer och mer om mindre och mindre, tills dess att han vet allting om ingenting."
Jag skulle egentligen möta upp min fotomodell apa Jennilynn, på dryga två meter idag, dessvärre så orkade inte min kropp bära upp min egen "fjuttiga" 47 kilos vikt. Aj miss jo alot gumsigos!

Det finnes en hel drös utav personer, som med en kärleksfull beröring har vidrört mitt hjärtas inre funktioner, och dessutom blivit bestående. Jag saknar mångfalden som ständigt stått vid min sida i regn & skur, fastän att ni frambringar en behaglig känsla från knopp till tå, så är ni fortfarande för långt borta för en kjamis.


What goes around - Comes around.


Jag har använt mitt Dolce Gabbanna halsband oerhört mycket, som jag fick utav mamsegull för länge sen. Men har redan efter några veckor lyckats att ha sönder det, snacka om att jag grät floder utav blod, när jag såg mitt super läckra halsband flyga i två delar.

Fick ett super gölligt nattismess utav bror min inatt, fast då nannade jag kudden för länge sen, och byggde upp min dreggelpöl på lakanet. Han hade varit ute med sina vänner, som jag blev presenterad för sist, otroligt trevligt sällskap i och med att mitt andra namn är lillasyster!


He made my day.


Nämen titta vad surfröken har fått idag utav Jonis, man tackar.

Somliga person har en tendens att undkomma sina felanden, när de kompenserar med vänliga gester. Det här är bukett numero dos, som jag får nu under denna veckan. Dessvärre så kommer inte alltid blommor att hjälpa, men än så länge så blir ja världens lyckligaste! Denna buketten var otroligt läcker samt färgkombinationen var helt amazing!


Nettan is wild n crazy.


Snälla flickor skickar hem mig med en kyss,
Grymma tjejer skickar inte hem mig förrän de är klara...
Snälla flickor skickar hem mig från första träffen och hoppas det blir mer,
Grymma tjejer skickar hem mig med blöta fingrar och trött tunga..
Snälla flickor vaxar sina golv,
Grymma tjejer vaxar bikini linjen..
Snälla flickor rodnar när det ser kärleksscener på film,
Grymma tjejer vet att de hade gjort det bättre själva..
Snälla flickor säger Du får inte!! SLUTA!
Grymma tjejer gnyr Du får inte sluta...
Snälla flickor kommer till himlen...
Grymma tjejer kommer hur många gånger som helst...

Dagens torra humor á la Sessan & Nettan!


Sibling love.


Usch vad jag börjar bli tanig i ansiktet nu, mamsegull mailade förvisso över lite kärlek till mig på facebook! Är världens lyckligaste att jag har henne.

När jag kommer hem ska vi städa bort alla dåliga energier ur vårt liv, allt kommer att bli bättre. har köpt små små presenter till dig. skulle vilja plocka ner stjärnorna till dig, så att du kan börja lysa igen. Puss din mamma


How times goes by.


Jag rent ut sagt älskar denna tröjan som går omlott, som jag dessutom har i svart. Mor min valde ut denna kulören till min samling, eftersom att den är i ett blommigt mönster, olyckligtvis så har jag byst och allting ser ytterst vulgärt ut på mig. HATAR MIN BYST!

En dröm sedan länge har varit att arbeta på en mongolisk restaurang, med deras "national"klänning som är figursydd i vinrött med krage upp till halsen, respektive en pinne i det uppsatta håret. Det skulle passa mig som handen i handsken med ett sådant jobb, där jag känner mig hemmastadd till tiotusen.


Every since you close the door.


Jag hatar verkligen att vara sjuk, eftersom att man uppenbarligen vänder på dygnet. Sovit som en stucken gris tills kl 9 ikväll, nu när man väl vaknar till liv så sover förorten och alla ens vänner. Fasiken, vill bara somna om igen, men är alldeles för varm för det uppenbarligen. Jag har haft ett långt trevligt samtal med Tiara, saknar henne och vill till henne fastän att klockan tycks kriga med mig, orkar inte jiddra med allt eller inget längre.


Sweet dreams are made of nothing.


Ser jag glader ut?! I dont think so, boy you are out of your mind!
Det lustiga är att jag är tröttare än tröttast för nuvarande, men ändå så tillåter inte min kropp mina ögonlock att falla, hjärnan spelar min kropp ett spratt. Jag är alltför tankspridd och intetsägande nu för tiden, och känner att jag inte har lust med någonting annat än att sova bort mitt liv.
Trying to escape from the reality!


I just died in ur arms tonight.


Röda fjädrar inuti mitt hjärta, kan du känna denna olidliga smärta. Jag sover och jag vaknar, men det är bara dig jag saknar.


Empatiska egenskaper hos en alldeles för sårad individ, värker i mina tilltäppta vener. Blodflödet tordes ha hunnit eskalera, innan det fått sitt sanningseniga fäste. Jag vandrar sida vid sida med djävulens destruktiva påståenden, men ändå så går jag vinnande ut ur denna dispyt. Ett fast handslag visar tecken på självförtroende, någonting som tordes ha övergivit din shattering dessförinnan utspelade kort.


You´ll be singing this song someday.


Nej nu väntar sängen för mig, eftersom även denna kvällen blev kamelbajs i vanlig ordning. Skönt att krypa till kojs i någorlunda tid fastän att man egentligen är en nattuggla. Jag har varit vaken i dryga 5-6 timmar idag, pågrund utav febern så sover jag & vaknar om vart annat. Men som sagt, jag skall lägga mig i sängen återigen, och skriva ner mina tankar i form utav orden, andra skulle definiera det som poesi.


Better of alone.


Jag tordes vara kär i synonymen till chärleken, men ändå så sitter det ett stolpskott till karlakarl mittemot mig och ser ut som ett förälskat frågetecken!

Jag har sovit samt vaknat som en tokstolle under hela dagen, emellanåt ytterst febrig respektive klibbig som ett foster, men stundvis så känner jag mig oerhört pigg. Satan i gatan, att Maddis lyckades att smitta mig med sin förkylning. Jag som ville dra till ön, till mamsegull & pappa bjuurn!


I can never explain how much u mean to me.


Jag har en plåtning på lördag som jag tänker skippa, har ingen motivation längre, den tycks vara borta med vinden. Jag har blivit för smal runt magen nu också, det ser helt enkelt inte ok ut. Men jag skall stå modell för Idalita snart, där hon skall rita av mig, med skuggor och sensuella konturer, likt skissen i Titanic. Det är något som jag ser fram emot otroligt mycket! Jag vill kunna förklara för henne hur mycket jag saknar henne, men orden räcker inte till.


Without saying a word.


Jag har fått världens schnyggaste väska utav Jonis, gud vad gölligt med vänner som verkligen ställer upp, när man minst anar det. Han hade även varit på systemet och köpt flaskor som var rosa, för att dem såg trevliga ut och var ytterst kvinnliga.

Jag ser bekymrad ut jag vet, men jag får panik över hurruvida en viss perons beteende ideligen skrämmer mig. Var dag så får jag se alltmer skrämmande sidor, som jag har intalat mig själv att aldrig bekanta mig med. Jag är rädd för att återigen sitta fastklistrad hos en part, där jag känner mig sårbar. Jag skall nog förbli ensamstående mamma till min vovsing Bella, eftersom att jag trivs bäst alldeles allena.


If I could turn back time.Nämen titta vad söta vi är tillsammans, likt kaffe med mjölk är jag och min bruna chokladkaka!

Elodie Riley är min skvallerbytta bimbo, men som jag aldrig kan släppa taget om. Hon är världens bästa i rimliga mängder, och vi har alltid sjukt roligt när vi väl ses. Och vi hittar alltid på en massa bus tillsammans, hon sitter här bredvid mig nu på en kvällskaffe innan jag knatar till sängs. Har varit så oerhört trött på sista tiden, måhända pågrund utav allt som har hänt runt omkring mig.


This is my revenge.


-What´s about Thailand nowaydays?!
S har lämnat mig och stuckit till Thailand ända tills någon gång i mars, likaså A som har varit borta över en vecka, men har två veckor till övers att spendera där nere. Och min älskade Maria, har snart varit borta i tre månader, urk kom hem till viva la diva, she miss you alot!

Jag skall banne mig flytta ihop med Maria, för hon är den som lyfter mig när jag är som svagats, och som får mig att orka bära den tunga bördan, som följer mig hack i häl i en hel livstid. She mean the world to me, and she always gonna make me fight for my rights!


Protect my soul from distance.


Idag så vill jag fira, för detta är mitt 1800 inlägg här på bloggen, yääy!

Pass på solningen, jag hinner helt enkelt inte. Nu så väntar duschen, och hela sortimentet utav peelingcremer samt ansiktsmasker. Därefter så skall jag bli schnyggSess igen, och komma på friska tassar. Pratade alldeles nyss med Milad, jag har två vip soffor till ett event nu i mars, där mina närmsta får följa med mig på äventyr. Jag har biljetter, ifall ni vill vara först på plats till denna helt fantastiska kväll, så kan ni köpa i förtur hos mig. Jag har även bekräftat bokningen utav dj, min underbara vän Dj le Andresi, Juaaniii ♥

Jag lär möta upp Milad ikväll, efter hans jobb - så att jag kan ge er mer specifik fakta så att ingenting står oklart för mina kära läsare. Jag kommer att befinna mig på plats denna kväll, så vi synes i vimmlet alla söta och mindre söta personer.


Everything feel so untrue.


Lite små tokig bild, men den bjuder vi på. Jag känner mig ytterst oseriös idag, jag vet inte varför. Måhända för att jag är sjuk, febrig och ont i halsen. Det blev ingen solning med Tiara sist, så jag tänkte kasta iväg mig mot tyresö nu, om jag hittar någon solpartner vill säga. Jag har fått Jonis att åka till skärholmen, och hämta sina papper från läkaren iallafall, och skicka in felanmälan till sl, det är oerhört skönt att kunna ha ett sådant positivt inflytande på sina vänner.


First lesson is for free.


Nu får mina så kallade vänner stå upp för sina handlingar, och ta era dispyter alldeles allena. Beblanda inte mig, som knappt vet in eller ut, en snorunge i min kusins ålder pendlar med att vara väninna när det passar sig, vilket är ytterst tråkigt. Nu så har hon och hennes tidigare relation blandat in mig i sitt drama, vilket jag definierar som enbart trams, red ut era hjärnspöken på egen hand istället. Du gjorde bort dig under min mammas tak, men ändå så klandrar jag dig inte, och du drar in mig på villovägar. Seriöst, stackarn...du är skyldig mig en ursäkt BIG TIME! Båda två faktiskt!

Därefter så ringer en väninna till mig och tror att jag har lämnat ut hennes blogg, för att en person som jag inte ens känner påstår det, come on - give me a break.


Me löve you long time.


Se så liten jag har blivit i kroppen, inte bra. Jag måste äta mer regelbundet och rätt saker, för att hålla figuren slim. Men igår så ställde jag mig faktiskt i köket, och gjorde fläskfilé med klyftpotatis, samt fyra differenta såser, istället för att ge mig på en sallad. Efterrätten bestod utav en krämig kladdkaka med vispgrädde & marzans vaniljssås, det var utsökt eftersom att den stått och dragit sig i kylen under hela dagen. Därefter så slocknade jag runt 10 snåret, sjukt trött efter att ha svängt omkring i stan som en idjuut.


Never a failure, always a lesson.


Nu så skall dockan in till stan för ett jobbmöte, med Nicky. Jag mår illa och har huvudvärk och är allmänt deppig, jag vet dessvärre inte varför. Jag har otroligt mycket att göra nu om dagarna, jag skall städa iordning lite samt sortera allt skit som jag ständigt samlar på mig. Nicklas från Mad Mango ringde och erbjöd mig ett jobb den 27 mars, kanoners. Tummen upp för sysselsättning, jag skall jobba med hans sockersöta fröken.
Skall vi måhända införskaffa något från hennes webshop som outfit? Schnyggt men samtidigt propert!


Sessi ♥ Nenna.


You aint gotta climb this mountain alone
just take my hand
And i wait for you, when you cant be strong
I'm here to hold you
Worst part is almost over


Detta skrev min föredetta flickvän Nenna till mig - me love you long time!


You´ve lost a diamond when u where busy collecting stones!
Här ser ni mig och min sköna höna böna Jonis, som jag har tillbringat endel dagar med. Vi brukar skratta så att vi nästintill gråter. En klumpigare person får man banne mig leta ordentligt efter, men ruuligt har vi iallafall tillsammans! Han börjar bli städad faktiskt, efter en hel del utskällningar från mig. Nu så har han snart jobb, skall till läkaren och få papper, och har trappat ner på busandet samt alla svordomar - i got the power!


You don´t deserve another chanse.


Say hello to the "sprillans nya prinsessan på ärten".
Jag tycker att det är skit roligt att mixtra med differenta klädstilar eller annorlunda sminkningar, som får en att glänsa lite x-tra. Att våga sticka ut samt pröva på olika utseenden, är något som tilltalar mig oerhört mycket, udda & unik är det som jag söker hos en person, för att kunna fastna. Jag är så less på dessa wannabe gangsters som tror att livet är uppbyggt som i en action film, där allting är möjligt. Ge mig hellre en orkesternörd med ett rogivande leende som varar för evigt.


Empty thoughts at night time.


Jag vet att jag är lite smålustig och till och med bär med, mobilen in i solariumet, för att fota mina defekta knäskålar - men man kan jue inte lämna bloggen utanför, riight?! Imorgon så drar jag och min homie Tiara och förbättrar solbrännan, blekfisar dissas totalt, vissa personer passar faktiskt att ha en blek vacker hy, men jag däremot ökar min självkänsla ansenligt, utav enbart lite solning, sounds pretty wierd huh?!


Daily news.


Jag har uppenbarligen inget liv eftersom att alltför många egopics dyker upp på bloggen nu för tiden. Men det är enbart något som ni njuter utav uppenbarligen, eftersom att fler & fler besökare dyker upp för var dag. Så lite intressant är jag förmodligen, vore dock lite mer intresseväckande för mig ifall ni slutade upp med den anonyma statistiken, och gav er tillkänna.
Vilka är ni? Tell me, im pretty curious..tihi!


I pray for a solution.


Jag tycker givetvis synd om dig, och du har min empati, men jag kan inte offra mitt eget liv respektive framtid, för någon som får mitt liv att stå alldeles stilla. Jag är väl medveten om att det är egoistisk handling, så klandra mig inte för att jag backar från någonting skadligt. Kärleken gör en sårbar, och jag är allt annat än redo för att binda mig till ett främmande ansikte. Jag har en vänskapsrelaterad relation till övers, nothing else. Jag måste lägga all fokus på mitt eget välmående just nu...det är egentligen enbart mig själv jag skall hysa ansvar för, därför behöver jag inte sitta barnvakt åt en än äldre individ.


Footprints in my soul.


Sötare än Grodan boll såklart, att en viss Sandra hyser så mycket fientligheter mot mig är tämligen försummande, att svartsjuka kan gå så långt är enbart genant för den utsatta parten, jag tar det enbart som en komplimang - so keep up the good work!

Idag så blir det lite mys återigen med stumpirumpan Tiara, min pattlisa! Vi förtjänar lite avkoppling, så nu väntar ett bad för två, läsk samt lite snacks, tända ljus i dovande mörker och buddha bar i hörlurarna - toppengreat! Jag spinner som katten, nu när jag tänker på att allting äntligen kommer att lösa sig, jobb och allt annat kaos som ideligen omger mig.


I gonna find my way back home.


Suck, SL= snöa lite och vi fungerar inte alls!
Älskade bror min tänkte bjuda på finmiddag till mig & Tiara, men dessvärre så hann vi inte titta förbi, pågrund utav alla mina möten. Vissa dagar så sitter man rastlös och nästintill klättrar på väggarna, och söker 200 jobb i brist på annat. Men när man väl har saker att göra, så räcker inte tiden till och det blir dubbelbokningar. Hela dagen mer eller mindre så har jag och Tiara i princip yrat omkring till höger och vänster i stan, för att hinna med alla måsten. Jag fick skjuta upp mötet med Nicklas tills imorgon, likaså det med Milad.
Men jobba skall jag börja göra, finally!


I need a special treatment!


Mitt liv tordes ha slagits i tusen spillror, men inte ger jag upp för det. Jag är en kämpe som ger mig ut på krigsstigen, och försöker att göra rätt för mig i alla sammanhang. Men det är svårt när alla motarbetar mina desperata försök, och gör relativt simpla saker till ytterst obekväma. Jag har tre klubbmöten idag, men efter vad jag har fått utstå under natten så finnes det inga rimliga bortförklaringar, till varför jag inte kommer att befinna mig på dessa. Jag skall däremot kompensera min frånvaro med kompletterande uppgifter, för den information som jag missar. Jag måste däremot åka in till panorama för möte med Experience, eftersom att framtiden ligger i detta möte.


A neverending nightmare.


Myskväll med fröknarna, och en snabbtitt förbi grannen, för att pussa lite på även henne.

En oerhört märklig dag respektive kväll, men det behövdes lite lugn i min annars så turbulenta vardag. Kan alla egotrippade själar sluta att dra i mig, från differenta vinklar. Jag tordes klona mig själv för att göra resterande parter nöjda & belåtna. Jag prioriterar endast min egen glädje nu, och skall dessutom enbart försätta mig i sangviniska sammanhang. Jag tar inte ens åt mig utav andras bekymmer längre, mina svaga axlar ger ideligen vika, pågrund utav för massiva tyngder. Jag trycker numera på off knappen till mitt samvete, så ingen kan få mig att känna mig värdelös igen.

-This bitch is gonna put up a fight!
Now is time for bed! Smell you later!


Bleeding all over.


Jag mår dåligt dåligt dåligt!
Snälla kan inte någon höra mina rop på hjälp i nattdimman, jag famlar i rädslans mörker. En sak vill jag klargöra för samtliga bloggpassagerare, jag är ingen ägodel och kommer aldrig att lyda en order från någon igen, det är inte väsentligt ifall ni tänker i egotrippade banor, medan jag försöker att hjälpa en närstående. För mig är de få personerna som jag dör för, värda mer än allt guld i hela världen!
-Jag sitter nu i tårar, kom hem igen! Du överlever det här! Du är starkare än vad du tror! Du har en skyddsängel vid din sida! <3


Friendship is a single soul dwelling in two bodies


"Stop pretending that you don´t care about the meaning of life, but I had to say that i don´t give a fuck about your dilema!" Mind your own buisness, dickheaaaads!

Du, ni, alla - whatever, spelar ingen roll eftersom att ni enbart var ytterligare en bricka i spelet. Jag ger pengar, kärlek, sprider glädje samt tillit, fastän alla uppoffringar så får man enbart en högaffel upp i röven. Lägg ner era falska charader och kör öppna kort, som bror säger - det är nobody som har stake nog att stå för vad de tycker! Kom inte och gråt över min axel därefter, när förlusten ligger hos er. Jag är trött på de vänskapliga relationerna, som under ytan är oerhört ytliga. Att jag ideligen ger utav mig själv och blir bränd på köpet är inte OKEJ!


Your dream is my reality!


Jag har lagt märke till att bloggen endast får min uppmärksamhet under nattetid, förvisso så är jag en nattuggla, inget snack om saken - men mitt dagsschema är alldeles för fullspäckat. Idag så har jag varit á la naturella Sessan, less makeup and a real cutiepie. Men däremot så kan jag dessvärre inte hålla masken bakom ett babyface, men som sagt real beauty not fake baby girls! Men den meningen går jue strikt emot mina egna värderingar, skönhet är en individuell uppfattning, och man måste kunna känna sig bekväm i sitt eget utseende, för att själv må bra inombords.
-But plastic can be fantastisc!


Try to walk on broken glasses.


Mitt huvud går i tusen bitar, och migränen biter sig fast allt djupare för var förbrukad sekund. Jag börjar verkligen tröttna på både vänner samt familjära anklagelser, "mind your own buisness". Jag slits sönder och blir alltmer trasig för var dag som går, när jag vandrar allena så känner jag mig starkare än någonsin, där inget berg är för högt för mig att bestiga, men så fort jag släpper någon in på livet - så blir jag ständigt utnyttjad. "En gång biten två gånger skugg!" Garanterat mitt favoritcitat, eftersom att det har en grym tendens att stämma överens med den realiteten som jag själv har byggt upp på egen hand. Om man vandrar sida vid sida med sin egen schattering, så kan man aldrig bli huggen i ryggen.

-I gonna walk on my own on an endless road!


Do u want love or do u want fame.


Här så ser ni nog min allra knäppaste polare, som jag brukar fisa ikapp med. Vi bråkar 24 timmar om dygnet när vi ses, och går varandra på nerverna konstant, men på ett ytterst skrattretande sätt. Fasiken, det är banne mig super duper kul att ha en bred umgängeskrets, med lite udda respektive unika egenskaper. Jag kom nyss hem, eftersom att jag har varit hos min arbetsgivare, som nu under mitten utav mars ger mig en praktikplats. Uuusch, vad tiden springer ikapp mig - jag hinner knappt med att andas nu för tiden.


Who's she blowing kisses from the catwalk.


Världens skit dag, världens mest respektlösa människor, och idjuuter till vänner tycks man också ha. Gick upp runt sju tiden för att kunna ta mig i god tid, till mötet på arbetscentrum, men jag har redan fixat en praktik som vi skulle gå igenom. Klädde på mig som en eskimo under istiden, men lyckades ändå frysa arslet utav mig, eftersom att jag fick invänta en buss i två timmar vid forum, som dessutom var inställd för dagen. Likaså oerhört många tunnelbanelinjer, så det blev en snabb sväng på stan och därefter innan hemgång. Mötet blir under veckan, där vi möts halvvägs och har ett lite mer personligt möte på ett café, Ooouuff vad härligt med personer som verkligen bryr sig om sina medmänniskor.


Can you handle the way I am?!


First Look i Knew i Had To Make You Mine
See Your Style And It Seems To Fit Mine
Say It Like You Have Everything, Still Incomplete
It Would Be So Much Better If You Only Had Me

*fjärilar i magen*


Pretty girls got guns.


Sömnlösa nätter gynnar bloggen bigtime, eftersom att jag då sätter mig ner och skänker tid till mina busiga läsare. Här är en bild på mig och vännerna, som dessvärre är tagen med camen, därav en sämre bildkvalitet. Tötnosiga Tiara har haft myskväll med mig under dagen, och nannar nu så sött här jämsides, eftersom att hon också skall förbi arbetscentrum under morgondagen, fastän ett par timmar senare. Vi hinner med både fika och lite bus med andra ord, yääy!

Jag är inte rasist, utan pianist, trycker ner både svarta och vita!


Två busfrön är bättre än ett.


"This is my brother from another mother"
Min homeboy som jag rådiggar stenhårt, hans adhd passar mina aggressionsutbrott klockrent, det påminner lite om filmen "anger mangerment" eller vad den nu tordes heta. Vi går varandra på nerverna precis hela tiden, och tävlingsinstinkten är i högsta hugg när man kombinerar oss två på samma plats. Anledningen till en ytterst flummig bild, är pågrund utav att våra band knöts ihop genom snorkråkor kan man säga kort & gott!


Living my dream to the fullest.Jag finner inga ord, över hur mycket jag uppskattar en viss persons umgänge numera. Fasiken vad jag inte är redo eller ens innefattar viljan över det som händer runt omkring mig för nuvarande. Jag trivs något ansenligt mycket i det umgänget som tassar omkring i mina kretsar om dagarna. Jag låg med öppen dörr i ett skumbad med tända ljus, när en viss charmig jävel dyker upp rent spontant, med en bukett rosor till självaste prinsessan!
OooOoouuff, vad jag gillar det som kittlar mig i magen nu för tiden om nätterna.


It's been no bed of roses but it's still my dream.


Ibland så känner jag likt bilden ovan, att jag vill stoppa huvudet i sanden, och bara leka kurra gömma med realiteten som ideligen är på jakt utav vilsna flickors själar. Men jag döljer mig bakom dessa förfallna skuggorna, för att inte bli funnen utav sanningens hårda bakslag. Allena står jag alldeles blottad framför de genomskinliga gestalterna som konstant äter på mig levande, ett kamouflerat hjärta har ej funnit sin rättmätiga plats, där det kan dölja sina befläckade visioner.

Copyright Sessan!
Vintern -10


This bitch bites!


Tjejer är ett mysterium, för att killar inte har hjärnan till att lösa det!

Lägger upp en brutalt läskig samt otäck bild på mig, för att skrämma iväg er gräbbs från en ytterst svårfångad hona "with no limits". Jag är ingen ägodel!

Det är måhända därför alla schnygga chicks förblir singelitas därute. *keep up the good work dickheads* Jag har min bror vid min sida, och den dagen då han känner gemenskap samt ömsesidig respekt för min karlakarl, så kommer jag att gå all-in, eftersom att jag litar fullständigt på min brors omdöme, då han simpelt ser igenom folks charader. Men däremot så kommer jag att lita på min egen instinkt, och gå på min egen magkänsla. Även om jag skulle bli förälskad i ett träsktroll må så vara, men jag måste få gå min egen väg och lära mig utav mina egna misstag, för att därefter växa som person. Men jag är honom evigt tacksam för att han står vid min sida i alla väder, och att han accepterar mina val (modellande), han är numera stolt över mig! Pågrund utav att jag vågar köra mitt eget race, och går min egen väg vilket jag aldrig tidigare vågat göra! Jag älskar min storebror mest utav allt faktiskt, lite svårt att erkänna det i många lägen, för att jag är en blygis och ej vill erkänna min svaghet. Min bror betyder världen för mig,

-From here to eternity! <3Fårjagfisadigiansiktet?


Kvällen slutade i succe, gentemot min dessförinnan ansenliga ångest beträffande allt som jag har gått miste om under kvällen. Min systerdotters kalas samt sockersöta Monikas middagsbjudning á la Leos uppassning. GRATTIS TILL ALLA ER STOLPSKOTT DÄRUTE SOM JAG HAR GLÖMT ATT GRATTA!

Och återigen tack världens bästa bror för alla dess drinkar, uppvaktning, samt djupgående samtal beträffande familjära intiger. På kvällen så åkte två supper schnygga puffror till en tjejmiddag, otroligt mysigt med lite miljöombyte för en gångs skull, och givetvis i det bästa sällskapet.

 


Between diamonds and pearls.


Jag sov hos Zorro inatt, bortamatch smakar alltid bäst, eftersom att man då kan koppla bort den realiteten man ideligen lever i. Mysig kväll med mycket framtidssnack, som öppnade både nya dörrar samt en helt annan syn på sällskapet.


Därefter så åkte jag och lämnade in cv på ett ställe som jag tidigare har pratat med, beträffande en framtida anställning. Påvägen hem så åkte Jonis med mig, för att göra mig sällsis på vägen samt planera kvällen ihop. Vi hann krubba lite i all sin hast, men därefter så fick jag & min afriqan queen i taxi mot min bror, som firade Conny på 40 års dagen. CONGRATULATIONS CONNY! Och tack väääärldens bästa bror, för att du behandlar mig som en prinsessa, vi drog till en pub med alltför många utav hans mycket specifika polers. Kort & gott så var kvällen lyckad!

 


Nya inköp!

Jag skulle döda för dessa kläderna i min klädkammare just nu nu nu på momangen. Om den ytterst traggliga ekonomin tillåter, så skall allt detta införskaffas! Jag dör för hela Ingelitas sortiment. Jag skall maila dem nu under veckanoch diskutera ett mildare pris beträffande denna orden som jag bill fullfölja. 

Kika in på deras sida, där dem har oerhört läckra kläder samt clubwears! Mina läsare får 10% rabatt på deras prylar. Hot Hot Hot!
www.mikasha.blogg.se


But somehow ur lips feel so cold.


Här är också en oerhört gammal bild på mig och min tuttfröken Tiara, jag gömmer mig och luktar henne lite i armhålan ser det ut som, men jag försökte enbart undanfly alla dessa kameror i jakt på Mona Lisas leende. Vi befann oss nämligen på klubb Limelight och skulle inviga med att vara värdinnor, men jag tog på mig ansvaret för att finna söta fröknar istället.

See i've been trough a place it called hell on earth
but that Worst part is almost over .


All at once, when I had it all.


Åååh, hittade en bild som är 6 år gammal på mig och pappafilluren, han är på besök just nu.
Jag har saknat honom något enormt, eftersom att vi ytterst sällan ses numera. Denna bilden är tagen på Gotland när jag var dryga 15 bast, och skulle med honom på någon klubb på eftermiddagen, vi skulle representera Norderstrand, och blev inbjudna till 3-rätters och middagsunderhållning utav en känd komiker. Jag & papsen delar riktiga fina minnen ihop, vissa bättre än andra.


A neverending nightmare.


Trött som en fiskmås, och mår som ett spann skit!
Fråga mig inte varför, men jag fodrar oerhört mycket sömn återigen, men det är förmodligen för att jag tänker på den ekonomiska biten allt för hårt. Igår var en relativt kaotisk kväll, fastän att jag inte gjorde någonting specifikt. Jag umgicks med Jockes mamsegull ett tag, som har ett företag där dem lär ut hjärt & lungräddning, kommer att göra reklam för den biten lite senare här i bloggen, så håll utkik ifall ni måhända kan få erbjudanden beträffande mina reklamflikar. Jag hade det oerhört trevligt igår kväll iallafall, och drack två glas rött på det. Nu så har jag ringt både arbetscentrum samt assistentjobbet, det känns kanoners!


Got a mind on their own world.


Sedan snart ett års tid, då jag bröt upp en relation med flera år på nacken, så har jag varit med om oerhört mycket äventyr. I en relation står tiden stilla dessvärre, iallfall så länge man vantrivs och inte blir behandlad korrekt. Men jag har rest, träffat nya ansikten, haft två kattungar, och fått beskåda otroligt många främmande omgivningar - på både gott och ont. Men det har varit spännande samt givit mig kunskap beträffande både människors inflytande samt beteendemönster, och det har bringat mig vägledning samt livserfarenhet i överflöd. Jag söker numera spänning fastän i stabiliserade miljöer, där jag innefattar kontrollen.

Jag är less på att bara ha kunskaper inom somliga områden, och därefter bli placerad i en kategori. Jag är ute på jakt efter nya erfarenheter, och vill lära mig lite utav allting. Det får en att växa som person, när man inte begränsar sina kunskaper enkelriktat, utan vågar visa framfötterna och faktiskt ta lärdom utav andra.


I got to concentrate on ME!


Buhu, börjar gå ner alltför mycket rund min mage nu, benen är smalare och formerna börjar att ge vika. Revbenen tittar fram i tajtare tröjor, och därför så har jag försökt att mula in chocklad och andra onyttigheter i truten eftersom att jag behöver gå upp en smula. Jag har lagat broccoligratäng idag med kyckling, sambal & soya - mums fillibabba! Har dessvärre ingen matlust längre, har tappat min ansenliga kärlek till krubb överlag! Mamsen är så stolt över mig att jag har hittat min inre styrka igen, där ångesten och tårarna suddas bort innan de hunnit få fäste. Jag tar sorg, smärta respektive ilska med en nypa salt, och omvandlar de till någonting positivt numera.

Idag så har jag hunnit fika med underbara storebrur, och fick se han i kostym för första gången, han kan jue se relativt reko ut bara han lägger manken till. Det var väl mer en specifik t-shirt som förstörde helheten mer, men det är min brors charm som lyser rakt igenom haha.
Tack för att du finns!


You are just like poison.


Våga bjud på er själva mina fröknar därute, när killar stöter på mig så visar jag mina sämsta sidor i första hand, för att inte skrämma iväg dem sedermera under relationens gång. Om de får se det värsta först och främst, och ändå stannar kvar så är resterande tid "a piece of cake". Inga motgångar kommer att vara försvåra för att gå igenom därefter! Som för någon dag sedan när jag förklarade att min längsta fjupp låg på 1 min & 27 sekunder, det är måhända en relativt brutal öppningsfras, men inte har jag lyckats att skrämma iväg karln än, och jag står fortfarande som ett frågetecken beträffande hans positiva reaktion.

Smell yaah later, all my haters!


I aint standing around and crying.


Ser ni vilken suuuuuris jag är på bilden! Tvärförbannad över att jag missat två stora modellcastings respektive plåtningar nu, pågrund utav att jag låter mitt privatliv ta över mig under deprimerade dagar. Men jag tänker inte offra min framtid på varken vänner eller andra relationer nu, jag tänker numera i ytterst egocentriska banor, vänskapliga relationer kommer och går när det passar sig, och det börjar jag bli überless på. Så nu så är jag endast bekant med alla er dickheads därute! Nu så tar jag tag i mina prioriteringar, låter måhända väldigt hårt eller egotrippat - men så må det vara!

-D, jag hyser empati för det som du går igenom nu, men jag försökte varna dig i tre års tid, så detta var mer än väntat, och det var enbart självförvållat - du kan enbart beskylla dig själv! Men jag hoppas däremot att du lär dig utav begångna misstag, och inte tar livet förgivet.


I had to move on with nobody by my side.


Jag har enbart solat 3 gånger nu, men är redan brunbränd som en chartersvenne, och det glädjer mig något enormt. Jag & J.Linn solade en 20 minutare för någon dag sedan, där vi låg och klibbade fast i varandra - mysigt. "Som lilla sjöjungfrun säger: Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk."

Jag känner mig så stark nu när jag enbart lever med mig själv, jag kan inte längre pausa mitt liv som jag olyckligtvis gör i en tvåsamhet, där enbart jag tar skada. Nu på egen hand, så torkar jag mina oändliga tårar, och reser mig med avsaknad utav styrka - och ger mig ut på de fartfyllda vägarna som leder mig gentemot framgång beträffande yrkeslivet. Jag har sökt ytterligare 17 jobb idag, och skall snart ringa upp det jobbet som personlig assistent till en 7-årig dotter här där jag bor. Jag älskar att hjälpa de som är i behov, där jag verkligen kan göra nytta och ge så mycket utav mig själv!


you're such a backstabber.


Idag så har jag städat lite, och knatat omkring i tyresö, jag har haft det oerhört mysigt och dagen i ända har varit amazing, mer detaljrikt än så blir det inte för mina alltför nyfikna läsare. Därefter så fick jag ett par solglasögon utav Jocke, min bajsblöja - det är otroligt roligt att vi har blivit så bra vänner efter en oerhört tragglig start. Har även hunnit med att lämna Matte & Jockes cdväxlare. Nu så skall jag till en killkompis och hans mamsegull och ha filmkväll! Blir hämtad i gullmars, så nu åker myskläderna på för lite slapp framför dumburken, jag behöver verkligen varva ner så denna kväll uppskattar jag till tiotusen.

-Gud vad jag älskar min mamsegull! Var bara tvungen att tillägga det.


She´s doing pretty fine on her own.


Du tynger ner mitt redan fullbelastade bagage, en mentalitet som vägrar att tilländalöpa på fastande mage respektive härsklystna befallning. Jag prefererar att vandra allena, i ödsliga skogar under månbelysta nätter. Alldeles omedveten beträffande vilka främmande villovägar som jag tordes befinna mig på därefter, samt hurruvida jag skall kunna relatera till dessa obehöriga vägmarkeringar, när jag anses vara blind till synes för resterande parter, som ideligen blir vedergällda med spirituella åsiktsriktningar, vilket jag skulle definiera som en fröjd för ett oskuldsfullt öga, som dessförinnan stimulerades utav andras smärta.


I won´t turn the page.


"It comes a time when you have to choose between turning the page or closing the book"
Idag så har jag fått sova ut efter all stress igår, jag har så mycket som jag måstes ta tag i, och det gör mig utmattad utav bara tanken. Jag älskar att hålla i gång, där man faktiskt får saker uträttade, men inte under tidspress däremot. Kvällen igår var väl si och sådär, men jag har börjat att köpa läget numera, och gör därefter det bästa utav situationen. Men kvällen slutade åtminstonde bra, och jag har verkligen sovit igenom hela natten utan avbrott eller horribla mardrömmar.


Are we survives of this challenges?


"Same Same but Different! -is that anything to leave behind"
Shaajses, petar navel ludd på bilden upptäckte jag nu, har blivit en smalis som skall börja bygga på sina nätta, smidiga muskler om någon vecka.
Fasiken ikväll så känner man sig überstressad, sjukt orklös samt överdrivet trött, energitjuvar min vän, energitjuvar. Men samtidigt eftersom att jag är så enträgen som jag är, så krigar jag mot min kropp just nu, ibland så klassificeras envishet även som en stark egenskap, om man är driven samt målmedveten så finnes det inga hinder som är för stora att förbipassera. Bror min var här ikväll, saknat honom oerhört mycket. Men hann dessvärre inte umgås med honom, då min deadline snart fortlöper beträffande viktiga ärenden, streeesss! Bloggen har fått lida dessa dagar utav skolk, vilket inte bidrar med x-tra mynt i kassan - true true or a big no no?! 

Men skall jag vara uppriktig, så mådde jag bra enda från topp-till-tå, av att endast veta att han befann sig under samma tak. Jag tror att jag börjar förstå varför jag har panikångest från & till okontrollerat, eftersom att en stor klump i magen släppte så fort min bror entrade farstun för att ge mig en kram, och därefter så växte jag som person igen och kunde stå stabilt på dessförinnan ostadiga fossingar, DU = familj!


Modellcastings.


Superfräcka kavajen med spetsdetaljer är überläcker!
Det lustiga med hela denna helgen, är allt farande fastän att vi inte har gjort något särskilt, utan enbart njutit utav varadras sällskap och snackat i nattmössan. Hon är lång som en giraff men oväntat smidig och lätt som en fjäder - så jag har packat ner henne i handväskan över helgen och dragit med henne lite var stans. I lördags så missade jag en Modellcasting, på grund utav att jag inte fick reda på tiden för photoshoot i tid. Tror du att man är lack på sig själv eller?! Men seriöst, kl 09 på en lördag kväll är väl en återhämtare för de flesta? Hur tänkte dem då? Eller så är det jag som inte har alla hästar i stallet? Denna modellcasting såg jag oerhört mycket fram emot, eftersom att vi skulle visa känslor med olika uttryckssätt, där man låter varenda nerv i ansiktet sammarbeta till ett trovärdigt resultat. Glöm inte att även ögon, bryn samt blick kan tala...och blåser liv samt fokus på de bilderna du känner dig likt en Vinnare!

- Oooouuff, vad ruuuliigt jag skulle ha det!
I sällskap utav en älsklingsfröken som har avancerat väldigt mycket inom modellkarriären, hon vågar ta för sig vilket är en guldgruva!


Bring me future.


Observera att lökarna i bakgrunden är anonyma, så ni behöver inte fälla några desperata kommentarer - folk har banne mig blivit tragiska.


Sessi tipsar:
Jag läste en finurlig artikel på aftonbladet idag, som fick mig att vakna ur min alldeles för optimistiska synvinkel. Jag skall boka tid hos en gynekolog för att kolla min äggstocksålder, och får därefter en klarare bild beträffande hur länge du är kapabel att få barn. Läste om en kvinna i 23 års åldern, som testade sig utav en slump, och fick reda på att hennes äggstockar hade dött, och vid så ung ålder fick hon bemöta klemakteriet - nooo kiiidss foor fuuck saake! Det är jue hur hemskt som helst, att gå ovetandes som en tickande bomb, beträffade en möjlig graviditet. Hellre ligga steget före sin egen kropp, och behärska en sådan konkret diagnos - men samtidigt så är jag oerhört rädd för att svaret blir innan 30års åldern eller liknande. Eftersom att jag verkligen lägger ner hela min själ i barnpassning och älskar barn för övrigt, likt åtskilliga - så vore ett sådant besked förödande!


Worthless piece of crap!


Hämnden smakar alltid bättre än bra, fastän oerhört smaklös på ett ytterst tvetydligt sätt. Jag definierar detta som ett spratt som hjärnan spelar omedvetet med din empati, eftersom att det är ännu lägre att sjunka lika lågt, vi har blivit skolade med att svälja stoltheten och gå med näsan i vädret. Men när karman slutligen springer ikapp dessa, som enbart orsakat obefogat våld/förolämpningar eller andra trakasserier, så sitter ett självbelåtet, egocentriskt busfrö inom mig & ler. "Somliga straffar Gud med detsamma," och då sitter vi med ett ännu bredare smile på läpparna, för att du nu slipper lägga detta på erat samvete, tihi!

...love me or hate me, it´s still an OBSESSION!... ;)


My pleassure.
Jag vet att ni hyser avsaknad utav mina små knasiga egopics, á la mittcentrum utav Egolinas värld! men ni gillar jue uppenbarligen det ni ser eftersom att bloggen har vuxit något enormt, somliga väljer dock att leva i förnekelse, eller så är dessa för blyga för att erkänna sin förkärlek gentemot mig. Kommer troligtvis få en hel drös utav klagomål från "drama-queens" på mailen nu, där de behöver hävda sin oskyldighet beträffande "beundran" tahahaaa.

-Aooutch, svartsjuka är den finaste komplimangen som jag har fått, och tro mig - sådana får jag otroligt ofta. Skicka in en stor dos utav "svartsjuka", till solkristallen@hotmail.com
Därefter så har jag er att tacka, för att mitt självförtroende ligger på tipp-topp! ;)


You make a fool of yourself.


Man måste våga bjuda på sig själv, leker lite "viva la fjortis" medan min personliga och absolut största favoritfrisör frisserar mitt burr på skallen. På fredag så skall jag återigen till salongen för att experimentera med hårfärger samt slingor, i just lööve changes! Har blivit differenta förändringar med håret, var vecka nu - ett ytterst dyrt nöje respektive tidsfördriv. Men på fredag så skall jag ha en sofistikerad men samtidigt glamourös look, kommer att bli skållhet och inväntar sedermera några valmöjligheter inför kvällen.

-Äääsch, nu så skall jag dansa vidare på de endorfinrus jag känner för tillfället, jag var så nära att bryta ihop efter att mupp x2 dödade mitt tålamod - besviken! Men därefter så slog tanken mig, wooow vilken lättnad, spaanks pumpkins, för att ni gjorde detta så enkelt. Psykopater i ett dårhus med en intelligensnivå på 75p, så finner jag mig för "BRA" för er helt enkelt! Därefter så kom detta glädjerus, som kittlade mig ända ner i fotänden, woohööw!
Malin, ex, 18 mån, gävle, behandlingshem - samma skrot & korn, ändå gick det i stöpet ^^


Boy, u are only waisting ur time.


Fullt ös men allt annat än medvetslös, eftersom att det har varit oerhört högt tempo i helgen, så betyder det inte att jag har partajat likt en blådåre. Utan jag & Jennylynn har enbart relaxat i "wannabe trevligt sällskap", vilket inte noterades förrens i måndags natt, där en idiots handling enbart shabblade bort sig själv. Om du uppvisat stake att våga sänka din gard från krigsstigen, så hade du sluppit att göra dig själv till åtlöje. Men dessvärre så bringar du inte mitt liv någon förändring till det bättre, och en vänskaplig relation som enbart tordes göra skada, så vill jag inte placera mig själv i en miljö som är osund för min själsliga hälsa.

What goes around, comes around! ATTENTION WHORE!
Jag börjar inse hur tragisk realiteten faktiskt är, allra mest trasiga samt vilsna är tamejfan de som till synes tordes ha allt, men bakom kulisserna så finnes mer lik än någon dessförinnan. Numera så får de yngre sitta barnvakt åt de äldre, att ni inte skäms över att vara så SMÅvuxna - pinsamt! Hade du lagt raka kort, så skulle jag säkert finnas till hands likt en vänskaplig förebild ännu, men dessvärre så är det inte enbart mig du för bakom ljuset utan även en brutta som ovetandes tror på en obefintlig kärlek.


Put a shiny day beside her.


Idag så är det alla hjärtans dag, en ytterst överskattad dag enligt min åsikt.
Givetvis så är det en ytterst speciell dag, om du har en tvåsamhet och firar med den som erövrar ditt hjärtas bultande slag. Men när man sitter alldeles allena, så vill man enbart låsa in sig själv bakom förseglade dörrar, och stoppa huvudet i sanden tills denna puttinuttiga dag har övergått till morgondagen. Men jag sitter & fikar med ett gäng vänner nu, och skall även ta ett glas vin med milfen idag, Oouuff som jag har saknat henne, då hon har varit borta alltför länge nu.
"Old enough to know its a bad idea, young enough not to care"


I started to hacitate about the meaning of life.

Det börjar hända allt för mycket just nu, fast jag sitter inte i tårar för det, men givetvis så tar de ens tidigare ork likt energitjuvar.

D!
Jag vill verkligen inte ha dig i mitt liv igen, inte ens som en vänskaplig skugga från de förflutna. Men du har uppenbarligen satt dig i klistret, där sanningen har sprungit ikapp dig, bättre sent än aldrig - men ta lärdom utav dina misstag nu, eftersom att ens handlingar faktiskt bringar konsekvenser.

I!
Stumpirumpan, jag vill återigen se det glittra om dig, där du sprider kärlek till de parter som är sammanknytna till din vardag. Ta inte åt dig utav dina respektive, de skall finnas där i alla väder, och gör det förmodligen. Men däremot så kan det vara ytterst svårt att visa emotionell begäran, när största oron ligger hos sin dotters hälsa.

J!
Jag är nästintill stolt att du alltid håller skenet uppe, men ser hur less du är på att alltid sitta barnvakt åt de vuxna individerna i din egen ålder. Förstår tyngden i att själv behöva göra konstanta uppoffringar, gentemot de som inte har någon självkontroll. Och jag känner med dig, när jag fick höra vad som drabbat dig under gårdagen.

M!
Jag känner sådan ansenlig saknad till den personen som tagits ifrån oss, till den personen som inte längre går att kartlägga beträffande existens. Vi bär alltid med dig i hjärtat samt själen, och sorgen kommer däremot aldrig att lindras. Men jag minns dig med glädje, och kommer aldrig låta minnena förtvina, utan jag bör dem närmast hjärtat!


Be the first one to got a dubbleshot at love.


Det känns som om det har varit full rulle hela helgen, men ändå så är det inte alltför många knop som har gjorts utav dessa smålata tösabitar.
Igår så har vi mer eller mindre enbart degat i soffan, och krubbat lite snacks i överflöd. Kan det bli mysigare med tjejligan, där vi har snackat lite om grabbs överlag, adjökens till dessa svidpickar som enbart förpestar närvaron! Nej, nu så skålar vi och tar våra systrar i händerna, vi behöver faktiskt inte ta emot all denna skit som vi faktiskt får uthärda. Jag skall be J.Linn att stanna i några dagar, eftersom att vi har haft det så otroligt mysigt tillsammans. Det är så otroligt schönt att kunna prata med en utomstående, som inte har några förknippningar till stället där jag bor, så då kan det dock få skvallras lite samt få njuta utav varandras sällskap. Igår så hann vi även ta ett glas vin på pizzerian med Kribba, och mötte därefter upp Jonas, Matte samt Jocke. Det blev en otroligt mysig helg med min väninna Jennylynn. Hon har en så otroligt varm personlighet, och vi kompenserar varandra oerhört bra, då vi är ytterst olika och kan lära utav varandras beteendemönster. Hon har förvisso betydligt mer tålamod än vad jag har, vilket ibland kan leda till en frontalkrock, inget allvarligt dock!
SESSI ÄLSKAR SIN JENNYLYNN! <3


Strength in her soul.


Igår så blev det endast en 16 minutare innan vi fick spurta i all sin hast till bussen påväg hem. Där väntade en mästerkock á la Sessan, som lagade marinerade kycklingspett med potatisgratäng. Eftersom att vi var ute så pass mycket i tid, så hann vi även göra en uppoffring gentemot Jennylynn som älskar att sjunga karaoke. Jag ville fylla henne med glädje till bredden, så vi åkte till ett lugnt ställe nästintill ödelagt, och sjöng ett flertal truddelutter med Matte, Jocke samt Jonas. Det blev en snabbvisit för att sedermera entra soffan, med SötMadde. Vi gjorde mindre spa behandlingar på varandra, och myste i soffan med ett glas vin till Mini´s first time. 
Fredagsmys, dunderbar kväll som betydde mycket. Var sjukt roligt att få kunna lära känna på djupet återigen, de som man tidigare har stött bort.

"We chase the people who ignore us, and ignore the people who adore us" 


I wish you were always by my side.


Gaah, mamsegull get a life! När jag ringde henne för att uppdatera "tant nyfiken" så avslutade hon nästintill alla mina meningar, eftersom att hon hade tjuvläst allt på bloggen, sicken fuskis!
Älskar dig världens bästa, som alltid får mig på fötter när jag mår dåligt. Har nog aldrig saknat dig såhär mycket, måhända på grund utav att jag hyser ånger beträffande mitt beteende mot dig när du enbart försökte trösta samt hjälpa mig. Du är för bra för att vara sann, men jag hade en tendens att dölja smärtan och stöta bort de som betyder mest. Aldrig mer! Du & Jag skall bemöta var dag i gemenskap, där alla frågetecken tordes klarna upp när vi båda lägger ner våran själ samt energi, i miljöförändringar. Väldigt oskarp bild, men tog den i mörkret i camen. Detta är ett utav mina absoluta favoritlinnen, som är rödglittrigt samt väldigt figurnära, och ett utav de sötaste halsbanden i min ägo.

Nu så drar jag & Jennylynn och solar! Vi skall bli lakritstomtar fifan! Därefter så har vi make-up photo shoooooooooooot!


You make me laugh even if I don´t want to.


Ikväll så har Rabi varit förbi och vi har snackat om gammalt groll samt minnena från hot company.
Jag blir så glad när man verkligen får det bekräftat, att de äkta har stannat kvar trofast i regn respektive skur. Jag har stoppat huvudet i sanden under två års tid, och han har desperat försökt att kontakta mig, för att visa sympati i det misär som jag tycks omge mig utav. Det är äkta vänskap, där man aldrig behöver tvivla eller ifrågasätta de andras förtroende. Det som sägs stannar verkligen, och han bryr sig mer än de flesta. Han vill inte enbart uppleva genuina skratt och sangviniska stunder, utan även de som involverar tårar och hjärtskärande skrik!
Tack hjärtat för att du finns för mig, alltid! I alla väder!


Move ur damn ass over there, plz!Jag har en tendens att se väldigt frånvarande ut på somliga bilder, men nej jag är inte helt tappad bakom flötet, men stressad kan man säga. Jennylynn och jag drar till Gotland imorgon kväll, helt oplanerat. Jag måste tvätta, städa, sola samt hinna med salongen innan vi kan ta oss till ön. Jag vet inte när jag återigen befinner mig i Sthlm, för jag börjar bli otroligt trött på dessa energiska 08:or som ständigt trampar mig på tårna, jag kommer att vara en helt ny människa när jag återigen återvänder, det är en sak som är säker! För numera så har jag enbart min egen hälsa samt välmående att prioritera, det finnes ingen längre som jag kommer att grunda mina val på. Du var endast ett kortare tidsfördriv, som förstörde början på någonting bra. Men det är måhända ödet? - att vi skall gå skilda vägar? Fastän att vi hade mycket att lära ifrån varandra...


Gonna be so much fun!


Det har varit en hektisk dag á la prinsessan, har hämtat ut två stora paket från posten, som vägde halva min vikt. Var förvisso lite små jobbigt att bära dessa otympliga paket, men överraskningen inuti gör det mödan värt. Idag så är jag en sockersöt Pocahontas, som dessutom skall hinna med en solning imorgon om jag har tur. Jag måste dessvärre tilläggna lite tid åt städning, eftersom att jag har vänt upp & ner på i princip allt, just för att hitta min favoritklänning, dessvärre för gäves *morr*. Dresscode samt facelook är väldigt simpel idag, pastellrosa jeans kombinerat med en ljusgul tröja, till det en ljus enkel sminkning.


Girls just wanna have fun!


Skönt att ha sin personliga stylist/frisör på besök! Jag är däremot hennes tötnosiga Mua!
Jag har känt Lajseiy i dryga 6 år, och står hela hennes familj oerhört nära. Hennes pappa är som min reservpapi i storstaden, underbara Bosse! Sessi kombinerat med en Lajs, slutar alltid i en hysteriskt rolig katastrof, och vi delar nog de mest bisarra minnena tillsammans, men skratta är något som alltid förekommer hos oss. Imorgon så entrar jag salongen och gör mina efterlängtade slingor, och därefter så kommer jag att vara en döläcker kalaspingla! Och det kommer dessutom att vara "mission impossible" att försöka limma på mig, så ge er inte ut på djupt vatten grabbar, då ni endast kommer att göra bort er. Uueew, hennes vovsing har ollat min soffa hela kvällen, så det blir helsanering utav lägenheten nu!


Spirit of my life!


Tackar gudarna för min familj, att de finnes där i vått & torrt för mig! Jag & bror min tycks ha kommit ännu närmare varandra, och vi har varit ett stort stöd genom eld & hav. Jag vaknade imorse utav detta mail från milfen:

Blir lite orolig för min bäbis, som säger att hon klarar allt på egen hand. LOVE YOU! DU E BÄST, KILLEN SOM FÅR DIG SKA VISA UPP DIG FÖR HELA VÄRLDEN O VA DJÄVLIGT LYCKLIG ATT HAN HAR VUNNIT HÖGSTA VINSTEN LILLA DU PUUUUUSSSS

Jag försöker finna ressällskap, för då drar jag till Gotland imorgonkväll efter salongen, jajuste hade tagit fel på dag, skall dit imorgon eftermiddag! Lyckas jag göra någonting rätt eller? - No I don´t think soooo.


Always by your side.


Ruta ett beträffande sociala förhållanden gentemot omvärlden imorgon, jag har trasslat ut mina egna problem, så är numera redo för att ge allt utav mig, vilket är så oerhört mycket värme. Imorgon så befinner jag mig på salongen och gör en make-over för mitt alldeles för vardagliga affro. Slingor med hätta i ljusare kulörer. Min frisör får fria tyglar, skönt med vänner som stylar en utan att ens lägga ett öre i "dricksburken". Brukar förvisso lägga make-upen på väninnorna innan differenta events. Detta är ett oerhört händelserikt år, beträffande både jobbrelaterade resor/utflykter samt vardagliga äventyr med vännerna. Gotland ett flertal gånger, riga, malmö, göteborg, bulgarien, tallinn, Danmark och givetvis några spontana miniresor också - á la Sessi style.


I won´t keep u much longer.


Nytta gör man väl dagligen, och fikat har man hunnit med en hel drös utav vänner. Lajseiiy, Maddis, Ior samt Ante. Tur att man har vänner till hands, när man känner sig rastlös men ändå inte riktigt kommer till skott. Camen på min lilla rosa fungerar utmärkt! Jag har vaknat ut ur en alldeles för lång dvala, där jag har varit blind till synes gentemot kärleken, med rädsla att involvera mig i någonting främmande. Jag vill satsa helhjärtat och gå all-in i det som komma skall, jag har allt annat än bråttom, men vet dock vad jag trånar efter. Ett sagolikt bröllop i framtida vyer, med kids och hela fadderullan. Mycket resor samt evengemang, för att inte kväva någonting som bör vattnas dagligen, med en nypa nyfikenhet samt spontana händelser.


Those days are gone.


Jag har fått en underbar dikt utav Robin, tack sååå jätte mycket! Betyder GULD i tider som dessa! Man blir glad ända ner i tårna, när folk tar sig tid att göra något från hjärtat.
En söt tjej med ett hjärta så varmt å en blick av charm.
En söt tjej med leende så vackert får min kropp så varm.
En söt tjej vacker som en ros så röd med en blick sugande med glöd.
Hon kallas Sessan å är nog den sötaste prinsessan.
kram på dej ju


Sad over how it shows in the end.


Jag har suttit i flera dagar isolerad från realiteten, och inte riktigt fått fäste samt accepterat att du är borta. Hur skall jag orka bära förlusten dagligen inuti en redan alltför full ryggsäck? Ser ni hur salta tårar har runnit på mina förbrukade kinder, lämnat kvar sotiga spår utan blott en tanke på att försvinna.
Därefter så fick jag två samtal som muntrade upp mig och lät glädjen lysa igenom på bild. Janusz ville fira löneförhöjningen samt hans nya crib, oerhört läcker! Men den person som lyckades att få mig på stabila fötter, var Rabi som har varit en stor del i mitt liv under tre år. Du har försökt under två års tid att återuppta kontakten, men när jag mår dåligt så har jag en tendens att stöta bort de personerna som faktiskt bryr sig om mig. Han poängterade att han ville genomgå all denna sorg, ilska, samt förtvivlan med mig, då han inte klarar av att vandra omedveten när jag mår dåligt, han vill vara delaktig och hjälpa. Han var min tidigare chef, och vi har varit vänner under lång tid nu, och gått igenom både glädje samt sorg ihop!

Kärlek och respekt ut till dem äkta!
Ni andra har min empati.
Med andra ord - feett synd!


Stop pretend that u don´t care about life.


Någonting som gör mig tämligen försummad är, varför man skall inleda en konflikt med någon som inte tillhör ens umgängeskrets? Varför skall man störa sig på någon som man inte har en relation till? Och varför skall man ha ett sådant kontrollbehov när man inte är skyldig den andra något, bortsett från ömsesidig respekt? Varför ständigt leta fel på någon som för stunden enbart är ett trevligt sällskap respektive tidsfördriv? Och sist men inte minst, bringa sig själv huvudvärk obefogat? -Måhända för att man känner sig sårbar när någon inte ser upp till denna person, eller för att man hyser rädsla för främmande ting? Be a man instead and smile away the weakness, you´re not that innocent that you pretend to be! Ta dagen som den kommer istället, och se vart denna nya förändring leder dig, kanske ut på fartfyllda äventyr? Sluta vara så arrogant, kom ner på jorden istället!


What´s ur fucking issue?!


Det är helt okej att inte vilja offentliggöra sina svagheter för omvärlden, men när man ständigt förnekar dem för sig själv, så behöver man rättfärdigade speglar som kan tillrättavisa sanningen till de vilseledda. Att en så pass vuxen individ behöver hävda sig gentemot sin omgivning som ser rakt igenom dessa charader, så bör man inse att felet måhända ligger hos sig själv ibland. Man måste våga svälja sin stolthet och kunna be om ursäkt för falska rävspel, där man ständigt nervärderar andra för att känna sig själv starkare. En dominant samt manipulativ skugga, som känner sig genomskådad utav en yngre part, du står blottad alldeles naken framför sanningseniga anlag, men ändå dömer jag inte, utan är ytterst förstående. Alla dessa involverade parter står och granskar och känner vinsten beträffande ytterligare en schackpjäs. Detta är en förhäxad padda med alltför mycket vårtor, kommer dessvärre aldrig bli en prins. Lek inte märkvärdig framför andra fruntimmer, medan hos mig så behöver du inte leka guds gåva till kvinnorna, för du är mer ett apatiskt kaos i vardagen.
"Forgive me father, because i´m going to sin"


With no limits!


Mi bonita som gör mig till en döläcker jungfru under morgondagen! Fröken som jag skall våldgästa om endast ett ögonblick, fruntimret som utöver alla minnen gjorde navelpiercingen på mig i stundens hetta. Lajs min kamelbajs! Gud vad schönt med lite miljöombyte, samt utseendeförändringar, eftersom att man annars blir überless på vardagen. En ny klädstil, facelook samt umgängeskrets är vad som numera väntar. En fashionista med passion för skrivandet, kommer att värdera verklighetens brister samt sangviniska stunder mycket högre.


It´s a sunset beach.


Jag älskar bikinibadräkter! Men dessvärre så är det ingenting jag väljer att sola i, eftersom att de täcker större delen utav kroppen, men en plåtning skulle inte vara några problem! Igår så solade jag med min african queen, och som vanligt så är oturen på plats när jag entrar solariumet. Först så fastnade pengarna som jag skulle växla i apparaten, sen så stoppade jag i de få guldpengar som jag hade dessförinnan, och solariumet vägrade starta, fastän att tiden fortsatte ticka. Fick ringa deras support som kom till undsättning, men varför skall vindarna alltid ha en tendens att bromsa mig? Men gratis bussresor fick jag, någonting är positivt iallafall.
Jag blev en pocahontas igår eftersom att jag börjar bygga brännan nu, och liknar alltmer en tvättäkta exotisk skönhet. Tackar vi italiaanoo för!


Can you see that u brought her a smile.


Jag känner mig så lättad idag, eftersom att jag har funnit visat styrka att lämna en svag punkt bakom mig. Jag försökte att rädda även denna vilsna själ, som tynger ner andra med sina problem och som dessvärre nervärderar andra på grund utav oerhört svag självkänsla. Men man kan inte rädda alla som passerar en i livet, detta var ännu ett kapitel som jag valde att avsluta, då jag tog alltför mycket skada själv. Jag visade dock att jag lyssnade samt såg personens hjärnspöken.
Bitch is a: Babe in total control of herself!


Changeling!


Jaa, nu så väger jag ynka 45 kg och är nästintill nöjd med både vikt samt proportionerna min kropp har.
Lite mer slim skall jag förvisso bli, men därefter så är jag super schnygg! Idealet är inte att vara smalast, utan man skall uppnå den kropp som man själv känner sig tillfredsstäld i. Idag så skall jag kombinera städning med både dans, samt sund kost. Jag älskar att göra nytta, för då känner jag mig verkligen levande. Jag har umgåtts med Ior idag, vilket har gett mig en different synvinkel hurruvida hur dåligt folk egentligen mår dagligen. Jag skall slagga hos Lajseiiy idag, göra ansiktsmasker, bleka gaddarna, färga brynen och enbart må som en gudinna. För imorgonbitti så gör hon folieslingor på mig på salongen. Eller bör jag göra med hätta?
Vad säger mina små beundrare? :)


The new it-thing.


Den lilla blåa har blivit vårens självklarhet i garderoben. Nu när den mörka perioden samt kylan börjar avta, så är en klarblå klänning respektive accessoar, något som lyser upp och drar blickarna till sig. Soliga dagar bemöter oss numera, och nya inköp skall prioriteras som en självklarhet!
Älskar klänningen, och den kan bäras upp på åtskilliga sätt vilket gör den ytterst flexibel.


It was ment to be like this!


Idag så har jag sugit ur all negativ energi från mitt lynne, gråtit ut alla oändliga tårar som legat på lager, som jag dessförinnan har blockerat från att fortlöpa. Det är tillåtet att sörja, tillåtet att vara mänsklig och sårbar. Jag har accepterat allt som har gått förbi mig dessa år i skuggorna, jag intalar mig själv att det finnes en mening på var förbrukad händelse, jag försöker att manipulera mina negativa tankar och omvandlar dessa till någonting positivt.
Nu så känner jag mig fri, långt borta från fängslande agressioner samt ångestfyllda nätter. Nu så är jag världens lyckligaste, det lyser om mig idag - jag skrattar genuint för mig själv och känner hur energin återigen flödar i min på-nytt-födda själ! Nu bemöter jag världen med lättnad, och såren har äntligen läkt även fast de tynger ner min fyllda ryggsäck. Men jag kommer aldrig att blicka tillbaka igen! Nu så skall jag sprida glädje på träffen.
-SAYONARA!


Where is my inspiration?


Jag känner mig vilsen, en sorgsen flicka vid differenta vägskäl hyser numera avsaknad utav sin själ!

Sista tre månaderna så har jag famlat i en ogentränglig dis, en solid dimma där jag har tappat nyckeln till en ouppskattad glädje. Tagit värdefulla saker för givet, och sedermera isolerat mig alltmer succesivt. Dessförinnan så var jag alltid i farten, och gjorde minnesvärda saker med mina vänner. Jag skall börja sätta mig själv i första rum numera, och med de personerna som innefattar en positiv laddning, hitta på saker i andra miljöer. Glömmer aldrig kvällen med bror min på Wallmans salonger, där han hade ordnat så att vi fick sitta längst fram vid scenen, och artisterna gav mig en prinsessbehandling. Och jag fick delta helt oväntat i flera utav deras nummer, dock väldigt genant, när jag lurades på ett bananförkläde och skulle skaka en banan på scenen haha. Men sådana ögonblick är jobbiga för stunden - men någonting som man skrattar hysteriskt åt dagen efter.

You can´t resist my charm.


Jag börjar gå ner de överflödiga kilona, som tycks ha växt fast i mig, och vägrat att släppa taget. Men nu så börjar jag komma tillbaka till mitt riktiga jag, fastän att den där röven alltså, vägrar att minska. Jag har inte den blekaste varifrån den kommer, eftersom att alla släktingar har en ytterst liten som knappt syns överhuvudtaget. På bilden ovan så ser ni hur mitt arsle är i minsta laget, ser nästintill ut som en jätteblöja under dessa jeansleggings.
Nu drar jag en 32 minutare, har bara solat tre gånger detta år fifan, time for a hot change, Sessi goes "lakritstomte"


You made my life complete.


I torsdags så fick jag samtal utav Maria, hon körde till mg enbart för att överraska mig med skjuts, nämen sicken underbar fröken! Sen så droppade hon mig vid solariumet, där jag enbart kunde överleva 12 minuter. Väl hemma hos henne bjöd jag på lite vin, och gav henne en ny mp3. Hon skämmer alltid bort mig, så nu var det min tur, men istället för enbart sina glädjetjut & massiva kramar, så fick jag även ytterligare en D&G väska samt en festtopp! JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA MARIA! Jag hann även med att jobba igår, så jag fick lite nytta gjort iallafall. Men det blev en kort visit på ett fåtal timmar, innan jag begav mig hem till sängen igen!


It´s like a neverending fairytale.


Oouuff, blir så lycklig över vad vi lyckades åstadkomma med så kort varsel, att vi gick på reservbränslet runt 8 på morgonen, när vi var så snart som klara, är inga konstigheter. Att bygga en helt annan atmosfär från scratch, krävs scills vilket vi alla uppenbarligen hade. I år så tycks våran målgrupp ha vuxit till sig ansenligt, inte alls lika mycket överstylade småpojkar samt attentionwhores, häärligt! Kul att även staten sponsrade oss med en stor summa, pågrund utav att detta klassificeras som en bra förening. Men nu under två dagar så har min kropp fått betala priset, känner mig likt en urvriden gammal disktrasa, som ligger i koma.

Jag måste även tillägga att vi har kommit närmare inom gruppen, och det är en otrolig lättnad när sammanhållningen kommer att stärkas. Upptäckte även vilka schöningar mina kollegor är, likt mig så bjuder de på sig själva fastän att de är utav ett dyrare fabrikat.

Sist men inte minst så vill jag tillägga, upphittade löstuttar, en tanig räka i rosa barn t-shirt, samt playaheadtrosor. Mina kollegor kommer få sig ett gott skratt när de läser detta! :)


Experience.se


Direkt när vi öppnade portarna för alla festprissar och tröttmössor, så fick jag agera "Operation Underhudsfett".
I enbart klubbtröjan så stod jag ute i kylan under tre timmar, och visiterade folk i sällskap utav vakterna. Men vill man vara fin så får man lida pin, i största synnerhet när man offrar sig för laget och fryser häcken av sig - men jag hade verkligen "the time of my life". Dessa stadiga bamsegrabbarna tordes ha hört det mesta - men icke sa nicke! De la relativt snabbt märke till, när kroppen min började bli mör, lyckligtvis så är jag enträgen och var tvungen och köpa läget igår helt enkelt. Förstår inte varför de föll i chock när jag rapade och öppnade med denna dialog "Nu lura jag arslet på en brakskit".

Men vi hade sjukt roligt både personal samt besökare, och förtjänsten till vårat bränsle var eran uppskattning under dessa 24 timmar. Ni gjorde allt mödan värt! Att stå och kolla ut över ett folkhav med energiska dansstilar till hardtrance, där det var gemenskap bland varenda kotte, och som sedermera stannar upp nästintill samtidigt, för nordens fetaste lasershow. Våra besökare filmade samt fotade med sina mobiler & kameror, när dessa fräcka mönster lyste upp lokalen. Ytterst roligt när man får credit för nerlagd tid & själ! :)


I will draw this in my memory to keep!


I över 12 timmar så riggade Experience utbud utav karlar, upp en dessförinnan tom lokal, i Gamla tryckeriet Alvik. Detta är resultatet, muskelbögarna fick göra slitgörat, medans vi fruntimmer "raggade" de sista kunderna. Tror förvisso att vi hade varit mest i vägen, så att kompensera varandra är kanoners, då ens svaga punkter låter sig stärkas utav någon annan.

Vi har haft sådant oflyt, och fått dubbelbokningar med den helt suveräna duon från Holland aka W&W! De är deras första visit i Sverige, då dem i övrigt har spelat med Dj Tiesto samt Armin van Buuren. Vi släppte även taket på åldern, då även äldre var exalterade över Sveriges tillskott, så det blev allt annat än en barnslig fest, utan ytterst seriöst. Sen så var det några töser som fann endel grääbbs oerhört dryga, men sådana fula fiskar finnes dessvärre överallt. Vi var lite smått nervösa efter nederlag, samt bromsklossor där vi har fått jobba dubbelt så hårt på grund utav missförstånd. Vi hade inte hunnit sammanfatta antalet sålda tickets, så det blev som en välkomnande överraskning, när ca 1700 pers lyste upp lokalen, och blev endel utav Experience!


Will u be a part of the EXPERIENCE?


Ber om ursäkt för oskarpa bilder, men rökridåerna samt lasern bländade kameran i vårat desperata försök att föreviga denna kväll. Men dessa är fotade privat från Experience galna rivstart, det här kan man definiera som en FET Comeback! Detta är bara förnamnet parteypeople!
 
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering i hääljen mina kräk, men jag hoppas att ni har överseende med det eftersom att jag har jobbat sönder min kropp! Det blev helt plötsligt ont om tid, och tid är framgång som man dessvärre inte har råd att spilla. Jag jobbade ett 24 timmars pass under lördagen, där jag först och främst mötte upp några arbetskollegor vid centralstation. Biljettretur samt redovisning utav försäljningen avverkade vi, och bemötte även nyfikna gäster, där de personer som inte haft tillfälle att köpa biljetter, fick sin chans att köpa en förköpsbiljett. Många nappade på vårat evengemang, och måhända delvis för att jag körde med mina vaplögon - vem kan motstå liksom? Efter 6 timmar på cafét, + 4 differenta brustabletter med vitaminer och tillskott, så drack vi sist men inte minst överdrivet mycket kaffe!

- Tusen tack till alla som gjorde detta möjligt, och bringade en magisk atmosfär till Experience smygpremiär! Nästa fest kommer att vara ännu större, fetare och väletablerad! Så håll i hatten när vi återigen bjuder in er till en Oförglömlig upplevelse!


Nelly.se


Nytt i skohyllan är dessa sockersöta pumps med peeptoe, de har platå och är 13 cm höga i klacken - löööve it! Jag älskar färgen fastän att det kommer att bli oerhört svårt att kombinera till en outfit. Men så sjukt söta är dessa, my boots are made for walking!


Mi amor!


Tjejen jag dör för i alla lägen! Så sjukt vacker! Bror min tycker också om Pocahontas looken, och jag kan slå vad om att han sitter och dreglar minst lika mycket som jag till denna fröken fräken!
Hon är allt och lite till, en gudinna i mina ögon! WOW vilken qät!


Heide Klum entrar bloggen.Två läckra outfits på ett fruntimmer med blygisar utav stål!

Nästintill direkt efter förlossningen, så trimmade hon kroppen till max och entrade catwalken i Victorias Secrets show. Helt amazing, att somliga personer har ett sådant enträget lynne, att de fullföljer vareviga målsättningar de tycks finna. All credit till Heide Klum, som jag egentligen inte är så förtjust utav. Jag har inte direkt någon anledning, utan hon tilltalar inte mig på något sätt bara. Men hon är förvisso gudomligt vacker!


We are running Out of time.


Jag har gråtit så mycket att det har tagit slut på tårar, så nu så skall jag strö glitter på dessa salta kinder, och uppskatta var given sekund mitt liv har att erbjuda, livet kan upphöra i existens innan det ens har hunnit fått fäste. Jag skall ta mig i kragen nu, och sluta tycka synd om mig själv, för det leder mig ingen vart. Alla har vi tid att sörja, men just nu så måste jag fokusera på de ting som förgyller min omgivning. Bror min bjöd mig på mat idag, men jag tror dessvärre att det blir för tidspressat att hinna ses idag, skall möta upp Maria och hämta mina kvarglömda saker eftersom att hon skall ut och resa, därefter så blir det att jobba med klubben återigen. Nu skall det banne mig bli ett leende på dessa läppar! Jag skall även få en egen hemmanyckel till min älskade bror, det kommer att bringa mig en stabiliserad trygghet!


Life is just so unfair!


Jag dör inombords alltmer för var andetag jag tar, jag känner hur den inre styrkan avtar och ger vika succesivt. Jag trodde att jag stod på självsäkra fötter, men marken under mina fötter skjälper mig. Fick alldeles nyss reda på att en vän har gått bort, som jag träffade nu senast jag var hos Nicken. Allt känns så overkligt! Må du vila i frid, du förtjänade inte det som hände!


I made u mine, just to hurt u once more!


Oslagbar natt, jag tänker inte gå in på detaljer, utan det enda jag kan säga är att jag hade en helt amazing natt! Tro mig, även om ni skulle försöka så kommer ni aldrig att ens vara i närheten utav vad vi kan åstadkomma - nu är ni bra nyfikna vaa?! Jag vaknade pigg & alert, dessvärre så hade jag stört näsblod, men det är min kropp som säger ifrån när mitt huvud går på högvarv. Tankarna blandades med rädsla inför framtiden, jag har allt för många vägskäl, en mångfald utav tänkbara alternativ, jag kommer att lyckas med vad jag än väljer, eftersom att jag är så enträgen beträffande att utföra mina uppgifter! Frågan som är beståenden beträffande framtida vyer, beror helt och hållet på hur mycket som jag är villig att offra, utav både mig själv samt min umgängeskrets. Har pratat med bror under en timmes tid, det fick mig att bli varm i själen, som förövrigt känner sig alldeles tafatt. Planerna angående en permanent flytt gror sig allt starkare!


Boy you are only waisting ur time.


Om du försöker att intala dig själv att du varken har känslor eller vill inleda en relation, så är du helt ute och cyklar. Du ljuger enbart för dig själv och för dig själv bakom ljuset, när du försöker att undgå sanningen. Din rädsla för nya ting har övertaget över din karaktär, och det faktum att du försöker att dölja det, bevisar enbart att du är kär i synonymen till kärlek. Dina ord kan verka trovärdiga i dina ögon, men tolkningen utav ditt beteende respektive kroppsspråk säger någonting annat. Synd att du upptäckte det för sent, enbart du som förlorar på din stolthet dessvärre. Svälj din attityd och våga bege dig ut på djupt vatten till nästa flamma, så går du vinnande ut ur denna dispyt.


Go to the exitsign and disappear!


Somna med en väninna, som vägrar att släppa din hand, viskar saker i ditt öra angående kärleken ni delar tillsammans. Att sedermera vakna upp jämsides med din närmsta, som ligger och njuter utav det som hennes ögon beskådar, det är genuin kärlek! Jag har inte vågat att uppge några löften ännu, eftersom att jag fortfarande är i chock, över att vi återigen har knutit band sinsemellan. Jag saknar dig, men jag måste urskilja blandade känslor för en annan part dessförinnan. Antingen så träffar jag B idag, för att se ifall det finns någon vänskap att rädda, om inte stoltheten sväljs där så kommer jag till dig i min rosa helikopter ikväll! Varför kan inte bara karlar växa upp för? Ni måste ha mindervärdeskomplex gånger tusen!


I´m ur master and ur my slave!

"Ni fick enbart en dag på er att ställa frågor, hade aldrig hunnit besvara alla annars, men här så kommer svaren!"
Anton

Du lever upp till ordet VACKER!!!!! Hur lång är tjejen och hur gammal?
Jag tackar och tar emot! Jag är 21 år och ynka 1.60 drygt.

Intresserad
Om man vill gå på dejt med dig hur ska man vara då eller gå tillväga?
Eftersom att det inte finnes något intresse, så skulle du troligtvis bara ödsla din tid, men i övrigt så finner jag omtänksamma personer intressanta, och ytterst ärliga. Sköt korten rätt och var en tvättäkta romantiker, så går nog allt för sig till nästa fröken. Jag måste även tillägga att bror min, måste rådigga byrackan som han själv skulle kalla det! Håll i hatten med andra ord!

Madde
Hej! Gillar din blogg för att du skriver på ett varmt och personlig sätt. Du verkar vara en toppenmänniska.Hur gammal är du och vad är dina framtidsdrömmar? :) Vart brukar du festa loss någonstans? (Är nyinflyttad i den stora staden (a) )
Kram Madde, 20 år Nacka
Detta glädjer mig något enormt, att jag får credit för all tid man lägger ner på bloggen, återigen tack! 21 år med en passion för att skriva, teckna och arbeta med händerna överlag, så att man kan låta kreativiteten sättas på prov. Men i drömmarna så är jag arkeolog. Jag har inget favoritställe sådär, utan jag upplever själva sällskapet som en enda stor fest. Men jag vet endel kanon ställen i stan. 

Johanna
Du verkar otroligt smart när det gäller det mesta, så har du väldigt bra åsikter, och du verkar vara en stark person i övrigt. Kan du ge ett tips på hur man bevarar passionen i ett förhållande?
Man tackar! Utav egna erfarenheter så finner jag relger som fängslande, och relationen måste även vara ömsesidig oavsett kön eller ålder på de involverade parterna. Ljug aldrig, utan diskutera fram en gynnande lösning där båda blir nöjda. I en tvåsamhet så lever man faktiskt två, där bådas åsikter skall bli tillfredsställda.

Marcus
Är du singel sötis? Vem är den där Bumbi? Och vem är Jan? 
Singelita absolut! Men är inte intresserad utav någon relation för tillfället, jag måste må bra själv först och främst. Bumbi är en person som jag umgås relativt ofta med, eftersom att vi är goda vänner och trivs i varandras sällskap, inga konstigheter där. Jan däremot är en otroligt bra person som jag dessutom har jobbat ihop med förut! Vi träffas däremot inte lika ofta, men har däremot alltid sjukt roligt när vi ses!                                                                            

Do you wanna be my Valentine?

Här så ser ni min absoluta favoritfröken Nenna, världens vackraste i en lyxförpackning! Under alla mina år i Sthlm, så är det hon som verkligen har tagit hand om mig. Ingen resa var för lång för henne, inga dagar var för odrägliga, utan där jag befann mig så kom hon alltid och överraskade mig. Bättre fruntimmer får man leta efter!

Det börjar nalkas Alla hjärtans dag! Skall man våga bjuda ut den kalaspingla då? Men jag har redan fuskat, eftersom att jag redan har fått en alla hjärtans dag nalle, woohoo!

Now is the only time I know.


Bild på mig och min älskade systerdotter Emilia, löööve is in the air! Ser ni några likheter beträffande utseendet? Hon är väldigt lik mig som liten, fastän att jag hade ännu ljusare hår samt isblåa bekymrade ögon. Numera så blir håret mörkare med åren och ögonen har dessutom blivit mörkgröna, sounds pretty wierd huh?! Älsklingstösen Emilia har honungsbruna stora ögon till ett ytterst blont hårsvall, men även det kommer att förändras under årens gång. Snacka om att hon kommer att bli farlig i tonåren! Äsch, hon får sitta hemma med mig om kvällarna och lira tvspel istället!


Cynisk själ med skal utav åtrå.

Jag valde att skjuta upp hälsokontrollen, så att jag kan ta den i samband med ett möte. Det känns verkligen som slöseri med både tid respektive pengar, att pendla den vägen så ofta, för att enbart stanna i 45 minuter. Idag så har jag fått brottats med mina tankar som plågar mig om nätterna, men jag börjar komma underfund med var min önskvärda destination håller hus. Så idag så förtjänade jag ännu mera shopping! Och att det kirrar i kassan, har jag enbart mina trofasta besökare att tacka för!

I can hear the angels cry!


Jag blev super glad igårkväll, när jag pratade med en vän som jag inte har hört av på länge. Nämligen Emilio, och jag blev tillfrågad ifall jag ville vara med i en musikvideo under genren house - sing hallelujah! Det krävs ännu mer planering, innan någonting är klart, eftersom att idéen ännu går att utveckla. Fasiken, kanske man skall göra ytterligare en plåtning med mon vovsing, hon är så sjukt gammal nu, fast piggare än matte sin, har knappt några bilder på henne *suckar!*


Empty thoughts hunting me at night time!


Jag går sönder inombords, det känns som om två illasinnade parter sliter i ett redan besudlat hjärta. Istället för att förskaffa en stadigvarande hand med avsikt att skänka trygghet, så har jag ingen axel att gråta ut mina sorger på längre. En dessförinnan vilseledande kärleksförklaring, har fått mig på labila grunder. Jag sträcker på mig likt en praktfull blomkrona, inte längre bortkommen utan ytterst hemmastadd. Sönderrivna speglar reflekterar oskarpa dubbelspel, där jag betraktas ur en synnerligen förtärd synvinkel.


This morning I don´t wanna face the day!


En läcker Pocahontas spökar nattetid, igår så sov jag hos Grodan, vilket är ett enormt gosedjur som befinner sig i mitt sovrum, det fick bli pyjamas party á la Gotlands fröken! Det var riktigt mysigt, i vanlig ordning - och jess en välförtjänad sovmorgon tills klockan 10 drygt. Idag så har jag shoppat, inte lite utan massor - skärpning! Jag har gått omkring med en naturlig facelook hela dagen, och jag stormtrivs som handen i handsken. Innan jag kryper till kojs med SötMadde idag, så skall jag storstäda.
Händiga fruntimmer reder sig själv sörrö! Karlar finnes inte ens på världskartan!
Kan ni sluta förstöra för oss, jag har enbart ett konto - hur svårt skall det vara för er!!


Frågestund!


Hej hopp gummisn*pp!
Här vankas det frågestund för er nyfikna jävlar, som vill veta lite mer! Var inte blyga med frågorna, utan om jag finner frågan alltför personlig så kommer den dessvärre inte att publiceras. Ni får gärna berätta lite om er själva också, jag vill veta allt om vilka ni är som höjer min statistik. Ålder? Kön? Anledning varför ni har fastnat just här? Jag är nyfiken i en strut, och jätte exalterad över era kommande frågor!


U were just another brick in my game.


Jag ifrågasätter nu mitt umgänge, eftersom att jag har en specifik person i åtanke. I feel empty inside, even if you´re still around! Man skall inte gå med näsan i vädret gentemot personer som betyder något, det är bara att lägga ner den charaden direkt. Baby, just play it straight! -NO GAMES! Ena sekunden så är du en riktig tussinuss, medan den andra så vässar du bladen utåt. Jag är überless på att leka kurragömma med diffusa känslor, som förmodligen är vänskapsrelaterade. Kör öppna kort hela tiden, sitt inte och smyg, för det gör omgivningen osäker på hurruvida du egentligen är som person.
-Baby don´t take it personal, it´s just for fun!


Favoriter i repris!


Smurfelina & Bumbi lyssnar på såna här smörballader konstant!

The element of freedom!


Jag må se ut som en tissetatt, men jag skulle föredra att vara en vovsing. Tanken slog mig under dagen, när jag rastade min tötnos. Så länge som hunden lever under bra förhållanden och inte vanvårdas, så är deras liv fett soft. Dem nästintill sover och leker på befallning, har mat jämt och ständigt utan att ens relatera till sin egen vikt, och dem kan plugga igen blåsan i sjukt många timmar. Sen när man väl rastar jycken så kan de markera sitt revir på 50 differenta ställen, shit pommes - hur stor blåsa har de små liven egentligen?! :O


Hold hands like we did before.


Solat två gånger nu, och ja man börjar verkligen att se resultat. Jag till och med brände mig på ett flertal ställen efter solariumet igår, men man har jue sig själv att skylla när man överskrider tiden maximalt höhö. På bilden så ser ni även den nya rosa piercingen, skitsöt! Jag farar verkligen över denna veckan samt helgen, eftersom att jag kommer att stå med jobb upp till halsen, och jag hyser inte direkt någon ork till detta, då det egentligen inte lönar sig just i detta nu.

Your laugh
Those Eyes
Your smile
Your innocence


I´m afraid I got to say goodbye my dear.


I princip hela dagen så har jag haft en Lady Gaga rosett på huvudet, samt en oerhört ledig outfit, för att vara jag iallafall, tss. Jag har blivit sjukt duktig på att göra rosetter  mitt på huvudet utav mitt eget hår, övning ger färdighet säger dem?! Jag älskar att sysselsätta mig med händerna, där ens kreativitet flödar fritt. Differenta förändringar beträffande utseendet, kan vara så otroligt läckert!


Unfaithful faces and bad questions!


Igår så låg jag och SötMaddis & gned i samma älskvärda plastskepp, som obefogat skänker oss solbränna. I 32 minuter så fick jag ligga och klibba fast i lillfisen Madeleine, men det var lätt värt det.
För strax därefter så blev det till att köpa likadan hårfärg, så att jag kunde lägga i en permanent röd färg på oss båda. Lite små svårt dock att färga bakskallen på sig själv, men det blev ett lyckat resultat på oss båda. Svart hår med röda pigment, coolers!
Funtar på att klippa lugg och en lite tuffare frilla till detta?
Vi införskaffade även en ny bikowski nalle, lite krubb samt två stycken navelpiercingar! 


l wanna save the last part.


Igår så blev det två glas vin på träffen i trevligt sällskap utav Daniel, Niklas samt Pia. Det blev en längre pratstund innan jag begav mig hemåt till en vän, för att konsumera popcorn och god dryck. Slocknade sedermera runt 12 snåret, och vaknade ännu tröttare kvart över sju, för ett möte som jag inte under några omständigheter fick missa. Det gick väl si och sådär, och dessvärre så skall jag även på en hälsokontroll imorgon, samt ytterligare ett möte på torsdagen. Det mest odrägliga, är den besvärliga resvägen i detta snökaos, närförbindelserna är ytterst dåliga. Idag så hade jag förvisso turen, att få skjuts hem utav Alex, nu har jag även lämnat in alla försäljningskontrakten. Pyh, från och med torsdag tills tisdag, så kommer jag att jobba 24 timmar om dygnet känns det som, med klubben. Usch, idag är allt annat än min dag! Jag vill bara stänga mina ögonlock, och åter öppna dem när ångesten är borta!


You are wierd - I like it!


Jag har bestämt mig, jag rådiggar Lady gagas bisarra klädsmak!

Jag skulle däremot aldrig vilja bära den personligen, men jag fastnar lätt för personer som vågar stå ut ifrån mängden eller har ett ytterst specifikt utseende! Förvisso så gör hon sköna beats osså, men hennes låtar har en tendens att bli uttjatade alltför snabbt tycker jag, lite små trökigt enligt min åsikt. För denna partypinglan förtjänar att stå i rampljuset, även om hon alltid lyckas att chockera åskådarna. De som inte tycker om henne, är fel publik helt enkelt!


Gina tricot.


Nu så slår Gina tricot klackarna i taket, och byter ut sin tidigare modell, till en basiliansk skönhet på 20 år. Den norske Pernille, som numera är 32 år har varit ett välkänt ansikte för Gina sedan 2002, och ökade omsättnigen med hela 50%. Nu så håller dem tummarna för nya stjärnskottet Emanuela, och hoppas att även en förändring skall gynna försäljningen.
Vad anser mina läsare? HISS eller DISS?!


RSS 2.0