♥ 52-04-14 ♥


Funderar på någonting liknande för att föreviga min pappa!
Skall alltid bära med dig, genom livets alla ner/-uppgångar!
Du får inte lämna mig, för allt i världen!
Jag går under då! Förstår du inte det? Då kan du lika gärna ta mig med dig...
Öga för öga - tand för tand!
Har sedan barnsben alltid sagt, pappa - Du & Jag är ett bra team vi!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

THIS BITCH BITES!

Följande ip-adress är anmäld för kränkning/påhopp!
IP: 85.227.243.226


Behind the curtains.


Tankarna är så långt borta, vrider och vänder i mitt duntäcke, oförmögen att handla. Har kramat den sårade bilden på pappa, ett mms på en sarglad fadersgestalt. Det gör så ont, värker ända in i själen. Tankarna är långt borta från jobb, vänner och intriger, i tanken så är jag hos dig, Pappa!

...lilla mysfröken Nellie (systerdottern) har blödit näsblod i 30 min nu, tycker så synd om henne, för det händer så otroligt ofta, och det är så ofantliga mängder. Spydde till och med i badkaret när jag skulle hjälpa henne.


Brownies x2.


Höjer på ögonbrynet för detta dilemma, tösabiten jag sitter bredvid är vanligtvis blondin, och hennes enäggstvilling är brunett. Så jag kan verkligen inte urskilja dem längre, satan i gatan!! Törnrosa & Askungen har jag döpt om dem till. Sitter och schteker lite innan jobbet igår, med mysfröknarna Natalie och Moa.


Garderobstjejerna.


Såhär såg jag ut igår på min lilla spot i garderoben! Jobbar som värdinna vanligtvis, men hoppar in i garderoben från och till. Mellan 22-03.30 så stod jag och svettades som en gris, med 600 spänn i dricks, inte illa pinkat trots allt! Har alltid utsläppt hår i början utav kvällen, men sätter alltid upp det när det börjar bli dyngsurt haha

...får man x-tra credit för att man är schnygg under stressen eller...?


The love of my life!


Sessan ♥ Bella - Bella ♥ Sessan
"The love of my life,
my soulmate,
you´re my best friend!
A part of me like breathing,
half of me is there,
don´t know anything at all.
You might have sad you love me,
don´t know anything at all.
You might have sad you need me,
a part of me is still waiting.


Daddy´s girl.


Börjar bli måttligt irriterad på omgivningen numera, kan alla bara deala med sina egna bekymmer i första hand, istället för att lägga all press samt fokus på mig! Har så mycket att hinna med känns det som, måhända en flytt tidigare än annat, vill till Monique i Malmö nu nu nu (så att hon kan krama bort alla mina bekymmer), åka till pappa i Spanien, få tag i tjockMadde, som skall med när jag gör tatueringen. Fick nämligen det i julklapp utav henne, ytterligare ett konstverk på min kropp!


I´m gonna eat you fools!


Vafan skall man ha på sig i garderoben ikväll? Skit jobbigt att pressa in dryga 300 jackor på 3 kvadrat meter, det blir relativt svettigt må jag säga! Mindre roligt att stå som en äcklig svettlök på jobbet, när man skall posera på vimmelbilder med bredaste leendet på läpparna haha. Men men, schnygg är man väl alltid, eller vad säger man!


Beautiful monster.


Sån här tröttmössa är jag för nuvarande, och det som suger åsneballe är att jag skall jobba ikväll mellan 22-04 på Soap bar! Jag älskar verkligen jobbet, och det är tack vare kollegorna! Men som sagt, idag så är jag väldigt slajten! Har väl mig själv att skylla lite, men allt som har hänt med min pappa och alla intriger, tär verkligen på mig. Känns som om djävulen har sugit musten ur mig, och lämnat ett orkeslöst kadaver kvar att förtära sig själv. Men ta mig i kragen, skall jag göra strax, ingen tid för att tycka synd om mig själv!!


Milia.


Igår så var jag och Bella barnvakt, vilket resulterade i att vi stora barn blev mulade utav min systers kids. Schyrrans lixom! Fisförnäma Bälla Mus, blev dränkt i snön när hon skulle göra snöänglar! Hon var så söt igår när hon sa att jag lockade fram barnet i henne, när jag känner precis likadant, fast omvänt dåra.

Shiit vad stora mina systerdöttrar börjar bli, här så ser ni den äldsta vid namn Emilia, som nyligen fyllt 8 år. Man ser verkligen att mitt lilla troll tar efter i mina fotspår, viva la modeling! Strike a pose, biiaatch! tihiii Och katten hon kaaaan! ;)


True friendship is hard to find.


Igår så var jag med min älskade Bella mus, som jag håller av otroligt mycket!
Älskar den fröken, och kommer att göra allt som står i min makt, för att hjälpa henne på stabila fötter.
En sådan vacker kvinna med oändliga ambitioner, behöver hitta någonting som just hon brinner för!
Är du ledsen så har du min knotiga axel att gråta ut på.
Behöver du lätta ditt hjärta så är jag och familj idel öra.
Du fick till och med ett brev igårkväll, angående hur stolt jag är över Dig!
Att du försöker, försöker till tiotusen procent!
Det är huvudsaken! Bara man lägger manken till och gör sitt yttersta beträffande åtskilliga problem, som kan förekomma i vardagen.


Blod är tjockare än vatten.


Inte ens ett fejkleende kan jag locka fram, jag är helt knäckt! Förstörd inifrån och ut! Min pappas liv svävar mellan liv & död! Har pratat med honom i telefon från Spanien nu, första gången! Hans största önskan i livet, var att jag skulle flytta tillbaka till Gotland, mina hemtrakter, för att vara honom nära till hands om han klarar sig genom denna tragedi!

...har ett svårt, väldigt svårt beslut att fatta just nu, förmodligen så blir det en flytt! Fan alltså, har precis fått jobb, och en ny lägenhet nu i maj månad. Men min pappa går före allt annat!


Jag ♥ kidsen!


Dagens busfrön! Men schtekiga är vi!!


Skridskor!


Jag är barnvakt åt kidsen just nu, har varit det i två dagar nu. Superhärligt!
Nu så skall vi ner och handla tranbärsjuice till Bälla Mus kissemurra, hahaha!!

...sen så skall vi dra och åka grillor med kidsen...har dock aldrig stått på ett par skridskor tidigare...


SMS FANATIKER!


Min älskling tänker verkligen på mig, detta är skrivet mellan han och mamsegull!


She´s a sky driver.


Jag måste bara säga det, jag älskar min kamera - no shit!
Måste ringa jobbet, höra om veckans schema. Jag har inte tid att tänka på mig själv just nu, jag måste tänka långsiktigt, och jag behöver verkligen detta jobbet. Världens bästa Micke Trygg sa att jag fick den tid som jag behövde för att smälta samt bearbeta denna tragiska incident, som jag står helt ovetandes vid sidan av likt ett frågetecken! Dem är uppenbarligen super glada över min insats på jobbet, och jag stormtrivs verkligen!Vaknade klockan 7 imorse, med en vackert konstruerad lapp, med texten:
ÄLSKAR DIG! Du e mitt 
Vi klarar alla motgångar tillsammans
/Din tjockis

Han hade skrivit med med ett utav mina läppstift, som han hade hittat bland alla mina sminkprodukter. Hur gulligt är inte det? tihii...Han fanns verkligen där för mig igår, när jag föll ihop utav tragedin med min pappa...


This eyes are not made for crying!


Jag skulle ha jobbat igår, kröp till dörren skrikandes med tårar i hela ansiktet. Men jag förmådde mig inte att ställa mig upp! Jag kan inte, jag kan bara inte! Jag behöver luft, nu nu nu, jag måste bort härifrån. Har kollat resor till las palmas!


Sminket på Soap!


Här så ser ni gårdagens sminkning! På julfesten på Soap bar!


Fastkedjad i min egen schattering!


Jag är fast i min egen spegelbild, med tilltäppta vener och andningssvårigheter! Känner mig dränkt utav min egen närvaro, men i tankarna så är jag långt borta, väldigt långt borta. I las palmas rättare sagt. Min pappa hittades på gatan utav polisen, sönderslagen! Du måste andas, du måste kämpa. För mig, för oss... en jobbig tanke slog mig. Vi har inga bilder ihop! Mina tårar har tagit slut, men smärtan gror sig allt starkare för var andetag jag motsträvat tar. Jag vill inte längre, inga mer efterskalv nu!....du måste leva pappa, med mig! Bara Du & Jag! Jag är fastkedjad i min egen schattering!


SKJUT MIG NÅGON!!!!


Var finnes denna till synes sangviniska flicka?
Enbart en fabulerad tillvaro för blinda åskådare?
Eller ett stycke mänsklig vevnad långt borta från räddning?!
Precis när jag tror att jag funnit min inre styrka, så raseras allt radikalt!


Money over bitches.


Presentkort på HM 500 kr utav bror min!
Presentkort på New Yorker 2000 kr utav papsen!
4500 kr
utav mamsen!


@ Julafton - eldsvåda!


10.00 Vaknade med en stor julfrukost på sängen!
13.00 Duscha & göra iordning sig.
15.00 Julmat!
16.00 Paketöppning!
17.30 Stor eldsvåda i vardagsrummet!
18.00 Storstädning, räddning utav resterande julklapparna.
20.00 Sällskapsspel.
22.00 Påfyllning utav mat!

Igår så bröt en stor eldsvåda ut i vardagrummet, den nya symaskinen gick sönder, vi fick slita sönder brandvarnaren, duk och några julklappar brann upp. Lågorna hade nått våran taklampa i vardagsrummet, 30 sek till, så hade vi varit tvugna att ta hunden och överge lägenheten! NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE! Julen är överskattad!


Älsklingen! <3


Tack älskling, jag är världens lyckligaste! En sprojlans ny Sony cyber shot 14.1 megapixel, steadyshoot! Tar klockrena bilder! Hann precis rädda den ur branden igår!


Laugh today, cry tomorrow.


Nämen, läppförstoringen syns jue lite fortfarande. Den känns definitivt!
Och det är verkligen mega skillnad i jämförelse med läpparna dessförinnan.
Nice price!!

...skall dock få läppförstoring i julklapp, på Eva & Adam kliniken, wiiee...


Bildbomb på björnfittan!

Tro det eller ej, men nu har jag en sån där pälskfjong på skallen!
Bildbomb på björnfittan som min mamsegull gav mig!


Uppesittarkväll!


Nu så har jag precis slängt in julskinkan med söt senap och ströbröd i ugnen, värmt starkvins glöggen, och spelat 200kr på en harry boy, samt en dubbel till mig & baby love J!

Hatar julen mer än alla andra jultiderna, usch! Men man överlever väl detta året med!
Alkoholen brukar rädda en denna helgen!
Och på lördag så jobbar jag återigen på Soap! Välkomna!


VIMMELBILDERNA FRÅN SOAP!


S.E.C.U.R.I.T.Y!


Nu kommer den överambitiösa kossan Mirka, som jag faktiskt rådiggar och ser upp till att bli überstolt! Ordning & Reda dickheads! Skall man måhända söka in på polishögskolan med henne, så man får en cool klisterlapp på pattarna? Huurmf...Naj, jag har redan ångrat mig! Men lite coolt vore det dock!


Håll mig hårt eller släpp mig helt, en gång för alla.


Älskar man någon, så är det de skönaste som finns, att vakna inslingrade i varandras famnar.
Älskar man någon, njuter man av att ha framanat ett leende på dennes läppar.
Älskar man någon, känns var förbrukad sekund, som en hel evighet när man är ifrån varandra.
Älskar man någon så går man genom eld & hav för denne.
Älskar man varandra, så känner man sig inte hel utan sin tvåsamhet, vid sin sida.

....behöver romantiken du en gång bemästrade, behöver närheten du en gång värderade, behöver sällskapet som du en gång har uppskattat....går sönder allt mer, tills själen värker så mycket att man ligger sömnlös och skriker om nätterna! :'(

You can use pure magic with your own body.


Alla besök bereder mig glädje, en del när de kommer. En del när de går.


Vimmel á la Soap - kvällen i bilder.


När personalfesten började kl 18, så erbjöds det vin - öl - starkvinsglögg med mandel i generösa mängder, innan vi inledde en mer eller mindre obligatorisk tipspromenad!Självklart så sög jag & Daniella, och blev dragna nästintill sist i paketutdelningen under julbordet! Förstår inte hur vi kunde vara så sämst, när jag till och med försökte fuska haha. Men somliga straffar gud med detsamma, uppenbarligen!

Efter våran förlust, så bar det av i 5 stora taxi bilar med all finfin personal till Mälardrottningen! Sjukt nice båt, med ett brett utbud utav juldelikatesser. Jag åt nog allt, bortsett från sån skit från havet dåra. Men jag åt rökt rådjur, lammfiol, mögelostar....allt möjligt! Fast rådjur är dock inte lika smarrigt som älg, för rådjuret smakade som om någon sugit på det och stoppat tillbaka en hal skiva kött. Bortsett från oerhört löjliga smaklökar när det gäller konsistens, så var julbordet helt OUTSTANDING! Rekommenderas VARMT +++++

Vi hade tomteluvor och julgranskulor och den mest bisarraste julklappsöppningen jag någonsin varit med om, jag framstod som tråkig med min klockrena present. Alla andra hade jue köpt plojprylar! Jag har en lång piska från buttricks nu, en chokladask, ett gäng kondomer och filmen Linas kvällsbok - klockrent!

Avslutade kvällen gjorde vi på Soap bar, OooOooj vad alla var onyktra, dansade på borden och körde fullt ös! Jag säger då det mina honor & kräk, dessa partydjur på Soap, vet verkligen hur man festar och ger besökarna en minnesvärd kväll!
Xoxo Sessan med kollegor!Här så ser ni Glitter & Glamour på dessa två fruntimren i Garderoben på Soap bar!
Vi knäcker på jobbet! Så nu när ni vet var dessa änglalika krabaterna befinner sig, så är det bara att pallra era arslen till Soap bar och hälsa på Oss! :)

Xoxo Sessan & Daniella


Personalfest i överflöd!


Hanna Montana eller Miley Cyrus som hon egentligen heter, och jag hängde lite ikväll också, kändisfrossa! Försökte kidnappa med henne hem till syrrans kids, men chefen hade första ting på henne, morr! Ungarna hade smällt av utav denna överraskning! :(


Like a shining star.


Daniella är min rockstjärna! En kalaspuffra i lyxförpackning! Känns som om vi kommer att vara vänner livet ut, knäppt va?! Det känns ÄKTA!

Dessförinnan så kände jag mig så osäker, och blyg inför jobbet. Men min fröken fräken och jag ansvarar numera för garderoben tillsammans, samt att världens bästa Micke har reserverat värdinnejobben till mig!


En utav björnarna på jobbet, Leon.


ToppenGreat kväll med alla Soap bar kollegor, allt från fotografer till chefer!
Jag säger som Daniella: Soap i mitt hjärta till 110%.
Det är en familjär stämning mellan alla, där vi verkligen tar hand om varandra, och låter ingen stå på ostabila grunder. Det känns som om jag har känt mina arbetskamrater sedan unga barnsben, och dem har verkligen accepterat mig som en i gänget!

Hakuna Matata!
...nostalgilåtar?... haha


We dont sleep when sun goes down.


Saknar våra tider, då det var DU & JAG! Ingen annan! Bara vår vänskap!


Julbord imorgon med kollegorna.

Wiiieeeee......glädjerus......
.......längtan......nervositet!

Imorgon så skall jag nämligen på julbord kl 17.30 med kollegorna på Soap bar! Ett knytjulbord, där vi alla har köpt en julklapp för 100kr, som vi sedermera skall få utbytt med någon annan - så Spännande! Blir helt lyrisk utav enbart tanken på julklappar! :) Men LYCKA är nog det ordet, som jag kan definiera känslan i magen med! Förstår inte varför jag alltid finner oro inför nya saker, istället för förväntan. Jag klarar allt galant när jag väl står på plats, så jag måste ta mig i kragen och sluta tvivla på mina ambitioner.

Värdinna - Garderobiär - Nisse.


Heeeelt slutkörd efter helgens jobb på Soap bar! Börjar lite halvt känna mig som en människa igen! Veckan dessförinnan jobbade jag som värdinna på Soap, och det var oerhört roligt där man fick se många nya ansikten och trevligt bemötande utav kollegorna. Denna helgen jobbade jag som garderobiär, och första kvällen så fick jag 460:- i dricks, det är nästan som en dubbel lön, så jag är überlycklig över små slantarna som jag har spenderat väl! :)


@ Soap bar!


Jobbar man tills klockan 3 inatt igen, är det glammigt nog?
Hoppas ingen stilpolis kommer, för jag svettas som ett anus i garderoben!


New lips tomorrow!


Imorgon så fixar jag till läpparna, dem skall inte försvinna så fort som de har gjort. Så är det bara! Förhoppningsvis så fixar han till dom gratis. Har tid imorgon kl 2 i skärholmen, blir dem bra så kommer jag även att rekommendera stället till er läsare! ;)


Vip kväll med Top Shop!

TOPSHOP & CHIC bjuder till VIP-kväll

DU KAN FÖRVÄNTA DIG:
CHIC`s moderedaktion kommer finnas på plats
25% rabatt
Godiebags för de första 150 gästerna

VAR:
TOPSHOP Gallerian, Hamngatan

NÄR:
Den 16 December kl 19.30-21.00

OSA senast den 13 December till osa@chic.aller.se
Märk mailet med Topshop/Sthlm

Shopaholic.


En skit knäpp björnfitta á la Ronja rövardotter stil! Tack mamsi!

Nya Dolce Gabbanna stickers till naglarna, läckert! Tackar mig själv!


Grattis till favoritdamerna!


Graaattis till mina två absoluta favorit tjejer idag, som fyller 22 VS 14! Älsklingarna börjar bli gamla alltså! Har inte så mycket mer att säga, än att dessa två fruntimrena har ägt hela mitt hjärta, och kommer alltid att finnas i min själv! Älskar er, sockersöta damer på livstid!

Nenna + Bälla bus = SANT!Now when I´m famous, your up in my anus!


I have a heart I swear I do, but just not baby when it comes to you.
I get so hungry, when you say you love me.
I know what´s good for you, I think your hot and cool,
your that kind of boy I´d stalked in school!
But now then I´m famous, your up in my anus!


Jag skrattar idag!


Jag är sååååå sugen på att tatuera mig!! Dessvärre så har jag blivit bestulen utav en riktigt hal orm! Håller tummarna, att jag kan tatuera mig nu efter jul! Antingen så blir det texten på ryggen som jag så länge har velat göra, eller så blir det något i stil med denna! Är bara rädd att den kommer att bli förstörd, sen när jag väl skall ha barn.


Love is a language that every heart speak ♥


Grönt är skönt! Men det är allt annat än vad man kan säga om detta väder!! Har varit ute i kylan på arbetsförmedlingen idag, mötet gick snabbt och smärtfritt! Så nu har jag enbart en massa papper att fylla i och skicka! Flitig jag börjar bli!

Sist men inte minst:
 ett STORT Grattis till Psykos sparven och Danne!


Forever Young!


Yäääy! Jag är så exalterad och förväntansfull över mitt nya liv!
Med start förra veckan tihi.
Jag skall jobba återigen på Soap bar fredag och lördag mellan 22-02!
På torsdag så skall jag till kindstugatan och bli filmad, angående en tjänst på Top Shop!
Det ger en chansen att understryka sin personlighet, och tala om varför just JAG är PERFEKT till denna tjänsten!
Jag skall även på fredag på möte innan jobbet på Soap, angående den kvinnliga huvudrollen som jag har i en vacker kurdisk musikvideo, som spelas in den 25 december!
Har även två modellfotograferingar nu i januari månad.
JAG ÄLSKAR MITT LIV!!


It´s a baby boo.

Beebiislängtaan!
Börjar bli tid för att skaffa en egen liten knodd!
I juni så får jag nycklarna till min egen lägenhet!
Finns inga ord som beskriver längtan efter att möblera, tapetsera och förverkliga mina drömmar.
Och då finnes även plats för ett litet mirakel i mitt liv.
Det är en fyra här i närheten där jag bor för nuvarande.

Unfaithful.


JAG HAR VARIT OTROGEN MED DISKEN!!!


Todays dresscode and facelook.


Todays dresscode and facelook! I tecknat tema!
Stekhet naturell förortsDiva ;)
Nääraa, en sockersöt lantlolla från Gotlands landsbyggd!


She´s like a track with no name.


Ikväll så fick jag höra någonting klyftigt, som jag skall lägga på minnet!
"Skönhet ligger i betraktarens ögon!"

Jag är just nu inne i ett virrvarv och försöker ändra mitt liv radikalt, ny hårfärg, läppar, jobb, vänner, kläder? Jag börjar känna mig fri...


Kamasutrance.


Hunnit med lite pappersarbete idag, och så har jag färgat håret i 3 omgångar.
Blekt - överskridit dubbla tiden - blekt - överskridit dubbla tiden - blekt!
Nu är det rödlätt med en massa blonda nyanser, super fräckt! Ser nästintill ut som om mitt hår står i brinnande lågor, skall nog ha det såhär i några dagar, om inte impulsköp utav hårfärg inträffar haha.


Say goodbye too the Pocahontas next door.


Jessss, nu så sitter jag med 3 förpackningar blonderingsmedel i håret, för jag skall bli blond ett tag. Har varit svartskalle i snart 12 år nu. Och missförstå mig inte, det finnes ingenting vackrare än en exotisk skönhet!! Ooouuuff! Meeeeen, jag behöver all typ utav förändring i mitt liv just nu! Och det sägs jue att blondiner har roligare? Ser dock ut som en morot i skallen just nu, mitt lilla kaluffs mår verkligen inge bra!


Dealing with backstabbers.


Hej hopp gummisnopp! Glömde att skryta om att jag gick upp 06.15 imorse ;)
haha, bara ääälskar att skryta om saker, som anses vara vardagsmat för andra!
-det sticker lixom lite härligt i deras ögon! FörortsDiva?! haha

Nope, står och överväger om man skall lägga ner bloggen, funtar starkt på det!
Ge mig motivation om ni vill ha kvar den vid liv, kommentera mera!!
Även om ni bara hälsar, så lämnar ni ändå ett bestående fotavtryck, vilket blir min drivkraft!
Bangar ni eller langar ni? Kan det vara så att ni är lite blyga? ;)


A new world, set with gorgeous colors.Igår tillägnades dagen åt städning samt 3 maskiner tvätt! Jag älskar att tvätta har jag märkt, det är rogivande. Det som tar sådan tid, är att jag manglar i princip aaaallt!! Överkurs enligt min bebis, men när det kommer till städning så måste jag medge att jag är en smula PERFEKTIONIST! Trots hur mycket svider att faktiskt medge det!


Miss Rabbit, he sad!


Ärligt, jag ber om ursäkt för den hemska bilden, uuuuäääk!!
Men var bara tvungen att jävlas med mamsegull och älskling!
Sen jag gjorde läppförstoring, så tror pappsen att man snusar,
och milfen & babe, tycker att jag har kanintänder, som inte kan stänga käften helt! haha
Ääääsch, dem är bara avundsjuka på att jag är årets Miss Rabbit tiihii!


Miss G!


Min sockersöta kalaspuffra, som egentligen är mer Gangster än en själv taha.
Vet du en sak? Förmodligen inte, men jag sitter just i detta nu och skriver brev till min "stureplansslyna!"
Hoppas du blir glad! tiihii..........
finns jue här för dig, även om du är för långt borta för en kram!


Use your finger to stir my tea.


"Sky is the limit. If you can imagine it, You can achieve it."


A celebrity between us!


Jag älskar verkligen mitt jobb!! Och det enbart för att jag har världens roligaste kollegor! Jag hade köpt med mig en hel påse med godisklubbor, som jag bjöd hela vaktligan på vid ankomst, för att sätta en liten Smurfelina signering på kvällens arbete. Första som kommer upp bland Soap bars mingelbilder, är lilla jag tiihii. Bortsett från febern igår, så var det otroligt roligt att jobba. Det rörde till sig lite i garderoben, så jag erbjöd mig att styra upp all kö, fastän att jag mer eller mindre hade slutat. Det säger rätt mycket om hur jag stormtrivs på jobbet. Mr J stod även flitigt och väntade på mig i en timme, världens gulligaste! Därefter så blev det taxi hem!


Her face is the Mona Lisas!


SKJUT MIG! Mår riktigt kefft just nu!! Men skam den som ger sig! Vad hjälper mot migrän? Bortsett från en ny skalle dåra? Pallar verkligen inte skita ner mina nya skor, och bege mig ut med måttband och spade.........urk!


Katten med klös.


Usch vad jag mår dåligt, har feberyra och migrän!! Helvete!! Jag som skall jobba! Bland hög musik dessutom! Blir lagom bitter på mig själv! Men det blir till att skrubba kroppen med stålull och hälla lite citron i såren, sen så är man fit for fight igen! Har man blygdläppar av stål så har man! Ketjiing! ;)


2 busfrön är bättre än 1!


Jag saknar dig så otroligt mycket gumsigos, inse det!
Behöver dig vid min sida, för att orka genom dagen.
Det är inte lika roligt att skratta utan dig, du var så blåst på ett härligt sätt!
Kramgo likt en nallebjörn med taggarna utåt, men så lätt att ÄLSKA!


SE HIT!! Tjäna pengar på allt du handlar!!!

plusikassan.se

Äärligt, detta tjänar ni egna pengar på, rakt in på kontot. Handlar du någonting på internet, så får ni ersättning för det i rena kontanter. Värvar ni medlemmar så får ni 8 kr varje gång! Och härmed så vill jag ge bort 20 kr till er, om ni blir medlemmar på denna sidan. Ni behöver inte ha någon blogg!


@ soap bar värdinna!

Hittade min soulmate inne på dansgolvet ;) En karl som är schnyggare än mig med hästlängder, och som vet mer om kvinnliga måsten, som kläder, läppar och accessoarer. Say hälluu to my new friend London, the new it-thing!

Gårkvällen gick över förväntan, "I´m borned to do this!" men i vanlig ordning så lät jag nervositeten ta över, och jag hade magknip ända tills jag började mitt arbetspass. Till skillnad från anställningen på münchen bryggeriet, så hade alla anställda en familjär behandling gentemot varandra. Jag stormtrivdes verkligen, mina kollegor gjorde det roligt att jobba på Soap bar, dunderbara! Men den bästa överraskning utav alla, var att min bror dök upp oplanerat och visade sitt stöd, min lilla tröttmössa till storebror kröp till soap bar för min skull! UPPSKATTAS!

Girls fight club!


"I´m waaay too beautiful boy, that´s why it will never work!"
Ser lagom nonchalant och självgod ut på denna bild! ;)


Work Soap bar tonight!


Ikväll så jobbar jag på Soap bar som värdinna, tackar Mikael och främst min bror för detta! Kommer att bli skit roligt, så mellan 22-02 så har ni chansen att träffa mig irl. Kom fram och hälsa om ni nu vågar det! ;) Är så exalterad över det!!
Hot Hot Hot!!! Me lajki, you lajki?!


Önskelistan i år!


Årets önskelista nu inför jul och min 22-årsdag!
- Läppförstoring
- Pengar till tatuering
- Gymkort
- Bruna linser utan styrka
- Ny hårfärg, förslag någon?
- En resa till värmen
- Yrkesutbildning


She´s smiling all the way to the bank.


Sessaaaan är ii faaarteeen, vassare än någonsin tidigare! Fit for fight!
Skall träna sönder min kropp i vinter, och passa på att göra de justeringarna beträffande mitt utseende som jag så länge har velat! Skall man måhända dra på spelningar med min dunderbara lilla nallebjörn Bacardi, eller Musse K som han numera kallas!

Vintertid = läketid!
Ny tatuering över hela axlarna, en fet text! Förslag någon? BITE ME?!
Mera restylane och ankläppar - ja tack!
En piercing?
Solariebrun!!
Slimmad tight kropp, tränaaaa! Hårdpumpa bodyn i vinter!


Vip-inbjudan!


Fan att jag missade detta event som jag blev inbjuden till, jag måste hålla bättre koll på mailen!
Du missar väl inte årets bästa fest på onsdag den 8.e december?

The Soap Bar fyller 13år och bjuder in dig med en vän från kl 21.00.
Vi bjuder på dryck, tilltugg och överaskningar i sann Hollywood anda!

OSA till trettonar@soapbar.se, klädsel kavaj.

Festen fortsätter sedan till kl 03.00.


@ Kvällsmys.


Less på det här jävla skitvädret. Har ramlat på arslet ett flertal tillfällen idag! Nej nu så skall jag ta en varmdusch, och krypa ner i sängen med mitt nattlinne, och bara brottas med mitt duntäcke och min enormt stora nallebjörn i sängen! ;)


Julshopping!


Idag så vaknade jag helt på fel sida, men det omvandlades till god energi när jag for iväg på lite julklappsshopping! Massa glada personer, kommer att få sig sina överraskningar på julafton. Hoppas baby love blir lycklig!

Lite utav julklapparna! Och den vita paketet med rött snöre, kostar 100 kr, som i sin tur skänkes till Röda korset. Jag är en bra medmänniska ibland iallafall, tiihii. Jag köpte även lite saker till mig själv! :)


Gifts from Malaysia boy.

En utav mina allra bästa, eller närmsta vänner Alexander, som jag har känt i snart sju år, var för en tid sen i Malaysia. I 4 veckor så festade han loss i himmelriket, och skämde även bort sin gotländska väninna med en hel önskelista från hennes sida haha, dock så tyckte han att det var lite genant att köpa dessa saker som jag önskade mig.


En sockersöt minikjol i leopard, i läckra volanger, it´s so Sessilicious!

En röd, svart minikjol, lite tuffare pinuppa, med svart spets, skit fin!

En sääxii nätdräkt med stayups och handskar, precis som på bilden, i svart.

Lila leopard string med volanger och rosetter, har en matchande korsett.

Marinblå string med babyrosa spets samt rosetter, så söötaaa!!

Mörklila trosor med rosa spetsvolanger, supersöta.

Cerise rosa nattlinne, från en lyxig lingerie butik i malaysia.

Super söta varma tofflor, kanoners nu om vintern! Babyrosa och lila.


Totally in love.


Im deeply in love with my baby boo!
Never been better!

Låter texten tala för sig själv!


Just skin and bones.


Äääääckligt men saant! Har lidit utav ätstörningar sedan 6 år tillbaka, som är allra värst periodvis. Denna bilden är tagen förra sommaren, då det var nära att gå överstyr. Det handlar inte om att jag bantar längre, utan om att jag får ångest utav lukten av mat, samt inte har någon hungerkänsla. Somliga äter sina känslor, andra matvägrar när de mår dåligt. Jag faller dessvärre under den sistnämnda kategorin. Och jag blir oerhört rädd, var gång jag inte får behålla maten, eller har tappat aptiten. Det är så oerhört lätt att falla tillbaka i samma beteenemönster. Och denna bilden är allt annat än OK!


God jul Joakim von Anka!


Super schyssta g-star jeans till Jocke i julklapp! Hoppas han blir glad!
Jultomten har varit och viskat i mitt öra, att han även har köpt en systemkamera till mig i julklapp, yäääy!! Så snart så kommer jag att kunna uppdatera med en hel del nya pics!


Merry x-mas to Me!


Detta blir tveklöst julklappen till mig själv, dem är tyvärr alltför dyra, men det är jag värd!
Storlek 35, Super fräcka Replay boots, som passar till alla kläder.
Vardagsstövlar med klass!


Lying here by your side.

Inatt så sover jag ensam, om inte panikångesten tar överhand! Nu när vi har diskuterat hurruvida vi skall gå vidare till steg 2, så känns allt så mycket lättare. Jag behöver dock dig vid min sida, för att finna styrkan. Skall man måhända krypa ner bredvid fröken med korta kjolar, nu när tårarna tagit överhand?

GIRLS ON TOP!


"Utsidans glans ger insidan en chans!"
Ingenting är omöjligt, så länge som man brinner för förändringar, så är det enbart en själv som står i vägen för att uppfylla sina drömmar. Många mål har även blivit fulländade!

Läppförstoring = CHECK!
Vänskapssortering = CHECK!
Förälskad = CHECK!
Jobbrelaterade frågor = CHECK!
Kompenserande uppgifter hos myndigheter = CHECK!
Minskat kaffekonsumtionen = CHECK!
Nått idealvikt = CHECK!


Ambition without knowledge is like a boat without water.


Just nu så orkar jag inte skriva mer om alla deprimerande händelser, som tar över min vardag! Det tynger även ner mina läsare. Nu så skall jag fokusera framåt, men hur många fler efterskalv väntar egentligen?

Som ni alla vet, så är jag i full rulle på G och justerar mitt utseende, efter mina egna önskemål. Ingen har någonting att säga till om, bortsett från min egen självkänsla. Nu i veckan, imorgon eller tills på fredag, fyller jag läpparna återigen med 1ml restylane. Sen så har jag kindben & näsa kvar angående skönhetsingrepp. Har redan kirrat frisyren som jag vill ha, dock återstår färgen, samt träning till kroppen som fortsätter att rasa i vikt :(


Andra sidan muren.


Jag har fått ett otroligt vackert julkort utav Jonis, som var en otroligt fin gest, med tanke på att han vet om omständigheterna. Måste dock tacka honom känner jag.

God Jul & Gott nytt år
önskar Jonas!
Hoppas allt är bra med dej och att livet leker.
Önskar dej en jätte fin jul.
Kramar

Med tanke på allt som har hänt under helgen, och början utav denna veckan, har gett mig en tankeställare. Ta ingen förgivet, och lev var dag som om det vore den sista. Skiljs aldrig åt som ovänner, då livet är kortare än vad man anar. Och ta vara på kärleken hos de som du värnar om, så att den inte tas ifrån dig oväntat.


Drop dead gorgeous.


OMG She´s hot! tahaa...sköningen Freja, eller J.Lo som jag har döpt henne till, & Jag skall nämligen dra & "reklamera" våra juicy lips, och få nya! Älskar hennes käkben och smala näsa, skall man dra in henne i modellbranschen måhända? Raaawr! ;)

Ytterligare 1ml skall tänja ut våra läppar, men det känns redan som om mina kommer att explodera, vid blott tanken på mer restylane. Jag kommer dock att börja med perlane så småningom, då detta ämne är hårt och ger markanta linjer istället för mjuka, naturliga kanter.


Put my hands together, n started to pray.


Har spenderat hela kvällen, natten, inklusive morgonen på karolinska.
Jag kan inte gå in mer på detaljer, eftersom att det fortfarande är en fråga om liv eller död.
Jag har läst mina böner inför tusentals änglar,
har skickat healing samt styrka gentemot en person som skall vakna.
Vi håller tummarna, och väntar på att kärleken skall lätta dina smärta,
och bringa dig tillbaka till familj & vänner!


Storleksblind!


Till er som tror att mina läppar har försvunnit för att jag tryckte in 1ml direkt, är helt ute och cyklar. Ni ville själv göra på samma ställe eftersom att de lägger in så mycket som det behövs, beroende på hur du vill att dina läppar skall se ut. Det jag menar med att jag skall fylla på mer, är att jag tyckte om dem när de var svullna de första 3 dagarna. Då var dem som allra snyggast! Så jag skall boka tid på fredag! Om Mr. J kan hålla mig i handen dock!


Restylanefixering.


Saknar verkligen läpparna, dem är långt ifrån såhär stora nu, fastän enbart 3 veckor har gått. Och jag la ändå in 1ml, så bättre hållbarhet borde man räkna med. Tänkte ringa in till dem imorgon och klaga, och boka in en ny tid. Sen så får dem helt enkelt fixa till det, oavsett pris.

De flesta har avrådit mig från att göra det, och den föregående generationen är mer för en klassisk skönhet, med små läppar och vaga drag. MEN, jag har oerhört svag självkänsla, och alla har vi individuella komplex, som måhända andra inte förstår. Och en sån liten sak som lite fylligare läppar, fick mig att känna mig fin från in och utsida. Därför så känns det viktigt för mig att få göra detta, men uuusch vilken smärtångest jag har. Dem har varit ömma från och till tills i princip förra veckan, lite trist. Och nu så skall man bemöta helvetet igen!!


The light in your soul.


"Hellre hatad för den man är, än älskad för den man inte är!!"


I´m not a girl - Not yet a women.


Igår så kom jag underfund med en sak!
I´m the best - fuck the rest!
Jag skall sluta att basera mina framtidsval på andra,
sluta att ta hänsyn och reducera mina karriärmässiga drömmar.
Nästa tåg kommer jag garanterat hoppa på, oavsett relationstitel eller familjärt behov.
Får jag ett erbjudande som jag finner tilldragande, en möjlighet att avancera mina äventyrliga dagar,
så är jag färdigpackad till bredden - med eller utan er vid min sida.

"Tro på er själva, är mitt bästa råd till mina läsare!
Gå er egen väg, som är ämnad till just ER!
Även om det innebär att ni vandrar allena, så fäll inga tårar över förbrukade relationer,
det är ödet om de väljer att vandra med er jämsides eller inte!"


Step in the name of trust.


Varför knyter du min tunga, oförmögen att yttra mina egna åsikter.
Omgivningen tror att jag är hårdare än starkaste metall, och kan ta alla nervärderingar,
där jag inte längre är förmögen att leva upp till era ideal.
Jag är lika skör som glas, och till skillnad från dessförinnan väldigt ömtålig.
Vårda mig med omsorg och karaktär,
så att du inte kväver min sista låga, som jag håller hårt med mina sista krafter.
Inga mer regler, det är slutlekt!
Jag kan inte vara den du uppenbarligen önskat,
min stämma kommer då att förbli tyst.
Jag älskar, sörjer och avgudar med alla mina tilltäppta sinnen,
annars så skulle min själ för länge sen ha förskingrats.
Låt mig agera ut alla mina sidor - bra som dåliga,
såsom en trofast mor, aldrig ger upp sina barn,
skulle jag inte ha valt platsen vid din sida, om inte mitt hjärta slår för oss.
Du får helt enkelt lita på mig, sa den trötta ängeln, med gråten i halsen.
Än fanns det hopp, om du släpper den strama tygeln,
som försätter mig i skymundan.


It´s a love noticed.


Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi drömmer och när vi kysser?
eftersom det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.


Dagens torra humor.


Dagens torra humor består utav en Mac Pussy!


Min hemmaplan.


Usch vad irriterande, nästintill läskigt. Har behövt byta nummer vid ett antal tillfällen utav diverse anledningar, men har abonnemang och samma nummer sedan 12 år tillbaka, så jag har avstått.

Igår så ringde dolt nummer två gånger.
Första samtalet bestod utav otäck tystnad....
Andra gången utav tunga ofredande flåsningar....
Har jag att göra med en fluktare som fått mitt nummer på villovägar?
Eller någon störd idiot som vill skrämmas?


Your knife, my back. My gun, your head.


Oooff! Jag vet med säkerhet att jag har mitt livs största hemlighet just nu!
Spännande att se vart detta leder...
Ville bara göra er nyfikna ögon ännu mera nyfikna... tsss!
Men kan ge en ledtråd, ni kommer aldrig i eran vildaste fantasi förstå vad jag menar!
- en slags "manager".


Deltar i en tävling!


Tusen tack till en übersöt kalaspingla som håller i denna tävling!
Håll tummarna för mig, och besök hennes sida för en vinstchans ni också.
Missa inte allt ni har att vraka emellan!
http://loveandpeace.blogg.se/


Dont play with fire,if youre afraid of getting burned.


Ge mig lite chärlek i vintertid, ge mig sprudlande energi och överraskande vänskap!
Alla mina nära splittras till jul, i flera dagar dessutom, så snälla - Är det någon som vill fira jul med mig? Jag behöver värme, jag fryser något ansenligt...


Merry X-mas!


Igår så var jag på ett ärende i ektorp, och stannade även förbi forum för att införskaffa en julklapp till mamsen = CHECK! Jocke fick med andra ord se Top Model själv hahaha, vilket inflytande jag har på killar!! :)

Han skall på en 3-dagars kryssning med vännerna på julafton, lite booring sådär att fira själv som det lutar på i nuvarande.

Men han har köpt en systemkamera till mig i julklapp, yääääy!


Skinny as hell.


Förra året så var jag på tok för smal! Mitt liv rasade fullständigt samman.
Jag hade seperationsångest, vänner som ständigt högg en i ryggen,
föra stora förväntningar på mig, familjära svårigheter,
-you name it!

Jag hatade allt med min kropp, för smala ben, kotig rygg, och revbenen syntes markant. Det är något som inte alla vet, jag har haft ätstörningar periodvis de senaste 6 åren. Jag har varit ohälsosamt överviktig samt underviktig! Det är inte kul att behöva tragglas med sin spegelbild, som ständigt motarbetar en.


Erotikmässan.


Bild från när jag jobbade på erotikmässan i Göteborg förra året, jobbade även i Stockholm. Det är bland det roligaste jag har gjort!! Dessvärre så blev jag av med mina läckra guldstövlar på mässan :'(


Tävling!


http://www.beconfident.se är sidan som ni finner allt ni söker, angående ett självsäkert och vackert dekorerat leende. Det skulle vara likt en dröm tagen direkt ut ur sagorna, att bli given chansen att vinna sådan vardagslyx som man aldrig kan unna sig. Jag skulle vilja ge min dunderbara mamsegull detta startpaket i julklapp! Jag skulle plocka ner stjärnorna från det fullspäckade nattäcket till henne, om jag så visste hur! Hon är min ledstjärna i både ljus samt mörker, och f örtjänar att faktiskt få lite credit tillbaka.


RSS 2.0