I make the good girls go bad ;)


Tjejen som din mamma varnade dig för!
-Baaby boo, damn you are soooooo fine, oooh I want you, but with all that damn gossip!

Ni tordes inte få nog utav hennes utstrålning, hennes gladlynta skratt som får det att pirra i både kropp & själ. Ungmön som väninnorna kopierar ytterst noggrant, och står och flaggar likt fabulerade plagiat, Whats´s your fucking issue?! Börjar bli måttligt irriterade på alla mina copycats, jag tar det allt annat än som en komplimang, då det är AVSKYVÄRT! Stå rakryggade med en lätt beröring på hjärtat, och va er själva, de som ni spottades ut att utvecklas till, kom inte och slicka min röv när ni individuellt är någonting som jag har skapat. Det klär er absolut inte, och det börjar att sticka i ögonen på folk i en gemensam omgivning.
Det finnes enbart en upplaga, så försök inte med att utöka era sortiment! Smurfelina Egolina Sessan - The One and Only! ;)

"Utsidans glans - Ger insidan en Chans!"


Can you spell fucking ADORABLE?!


Ta dig i röven som ideligen trampar mig på tårna! Jag börjar tappa mitt tålamod!
Jag får ingenting gjort när andra bollar med mig fram och tillbaka! So please folks, mind your own buisness, because this handsome chic is doing pretty fine by herself! ;) Jealous?! I bet you are suckers!

...idag så är det den omtalade varborg, bjud mig på dans i det strålande sommarvädret, låt blommornas glans, som på ett ytterst vackert sätt är inflätade i mitt hår, få ge insidan en chans. Låt mig få känna det friska gräset mellan mina tår, en doft utav friheten...

"Hur skall ni brunstiga tjurar därute,
 kunna klå mina gudomliga jungfrur till tösabitar,
som står på rad för att charma just Mitt hjärta"! ;)
-it aint gonna happend, dude!


Congratulations pumpkin!


GRATTIS MIRKA PÅ FÖDELSEDAGEN, STORA RARING BLI ÄNNU STÖRRE! -MEN SÖTARE! Hoppas att din dag blir toppen great med en massa spännande, fartfyllda förslag på menyn. Allt skall serveras på silverfat till min isprinsessa, som förtjänar att få känna av en majestätisk behandling, i hennes ära.

Återigen ett stort GRATTIS till älskade sötnöten, som mer eller mindre var min kollega, där vi enbart delade skratt i mängder tillsammans!


Babe in total control of herself!


Idag så har jag solat med mina två små gryn - Tindra & Tingeling, och gymmat 1,5 timme - totally freshness!
Jag rådiggar resultaten som succesivt växer fram.
Jag hinner verkligen med mycket när jag är själv, och inte har någon närvarande, för de sker allt i mitt eget tempo, och jag själv innefattar kontrollen.


Im starting to feel distant again.


Här så ser ni en liten del utav mitt kök, jag älskar blommor vilket verkar vara ganska uppenbart! Jag funtar starkt på att dra ner och sola, är det någon som vill göra mig sällskap?

Jag vill bli brunare än brunis her self, och jag känner mig onekligen som en blekfis! Jag har sovit sedan sju tiden igårkväll, och gick därmed upp tidigt idag, känns skönt! Men det sker dessvärre inte rutinmässigt, utan ytterst slumpartat. Somnar strax efter middagstid, och sover 12-14 timmar, hur kan detta vara möjligt?


Are u sorry for the times u disrespect?!


Jag grät mig själv till sömns inatt, och vågade knappt sluta mina ögon fastän att sängen frammanade trygghet. Jag trodde du såg mig som en skör prinsessa, någon som man inte ville bringa smärta på något plan, men jag hade uppenbarligen fel, så fel!

..det gör ont i hela mitt bröst, när jag tänker på hur lurad jag har blivit under dessa veckor.. Hur dåligt behandlad som jag faktiskt har blivit! Det är inte kärlek, och jag kan heller inte definiera det som vänskap. 


Behind my curtains.


Idag så har jag samt mamsegull proppat varandras öron fulla utav pepptalk! Vi duger precis som dem vi är, och de som inte känner med oss, kan ta sig i röven rent ut sagt!
-
Förlåt mamsegull för dessa invariabla "ordspyor" som jag vräker ur mig tihi.

Milfen och jag kommer numera att träna, äta sundare kost, gå ner de överflödiga kilona samt fräscha till oss ansenligt mycket. Åldern är ingen ursäkt, utan vi skall springa ikapp "ungdomen", det idealutseendet/vikten som vi strävat efter under så lång tid. Vi skall även ta tag i alla måsten, och göra allting på tu man hand med varandras styrka samt stöd!
-Nothing seems to be impossible!


One lie tells a thousand stories.


Jag har precis solat en 20 minutare med milfen, köpt en korsords tidning samt tagit ett glas vin med särringen! I löööve you pumpkin!

In each tear, there’s a lesson - makes you wiser than before.
Makes you stronger than you know.
In each tear, bring you closer to your dreams.
No mistake, no heartbreak - Can take away what your meant to be!


Nej, nu så skall jag ut & rädda världen!


Should never let you hurt me.


Flickan ser ytterst liten samt förskräckt ut, men jag är inte så liten & söt längre. Jag är större och sötare tiihii. Igår så blev det en otroligt lugn kväll, där tyresögrabben fick mig att skratta, så att flodvågor utav tårar sprutade från mina ögon, jag har aldrig skrattat så mycket åt noll och ingenting, och gotländskan lockades fram brutalt jue mer frustrerad som jag blev.

Tusen tack honey bun, som fick mitt hjärta att le så under gårkvällen!
Jag hann även med att skriva alla mina jobbsökarlistor, here we coooomeee brooe!


I´ve learn all about responsibility!


Från och med igår, så kommer jag enbart att ta ansvar för mina individuella handlingar, allt annat kan ni köra upp i arslet! Jag är enbart mig själv, och kan inte längre bli bromsad samt bränd pågrund utav era handlingar respektive åsikter! Jag kör numera mitt race, alldeles allena - så stark!

...by the way, jag & milfen skall skaffa två nya kompisar ;) ... Sug på den ni!


Affecting the people around Me.


Ny tunika som Martina gav mig - sockersöt i färgn sand!
Jag rent ut sagt äääälskar tunikor, i största synnerhet nu mot sommaren, då de genomskinliga tyget inte sitter åtsittande, utan det andas mellan kropp & materialet.

Jag har gjort så mycket nytta de senaste 1-2 veckorna, och hunnit ikapp mitt liv mer eller mindre. Idag så skall jag även skriva upp mina jobbsökarlistor, håll i hatten folks!


Look´s pretty Delicious!


Underbara Julian, Martinas lillgrabb hade gjort drinkar till oss i lördags.
Vi konsumerade kebab till middag, fastän att vi skulle grilla i skinande solsken, dessvärre så hann klockan springa ifrån oss och vädret bli sämre. Så vi fick köpa färdig mat, men drinkarna var utsökta. Bartender yrket ropar efter hennes 12 åriga son, så han får växa ikapp, så har han en karriär mer eller mindre tihi...

...det roligaste jag vet, är att var jag än vrider samt vänder, så stöter jag på Gotlänningar som jag på något sätt, är knuten till...


A hot dessire!


"If you like me - Tell Me,
if you miss me - Show it,
if you love me - Prove it!"

"Du kittlar mig spirituellt i magen, invärtes så är det sanningseniga känslor som tickar, med utvändigt så finnes det bestående fläckar!"
Jag blev super lättad igår utav ett besked som jag fick, ville kyssa brevbäraren, ville pussa min telefon blöt, men främst tacka gudarna för att rättvisa äntligen har skipats! Tusen tack, alla som stöttade mig, under dessa veckor då jag har gått på taggtråd!


keep talking, you're making me famous


I måndags så var jag på möte med arbetsförmedlingen, och gjorde en ny handlingsplan då den andra enbart var provisorisk. Allt känns toppengreat för nuvarande, då jag känner att vindarna sakta men säkert börjar vända, så jag skall rida på den här vågen utav framgång nu, och suga åt mig utav all positiv energi som kommer i min väg.

Snubben på arbetsförmedlingen, är stört skön - me likey!

När jag berättade lite djupgående om mina intressen, så tappade han nästintill hakan, arkeolog, och andra benläror. Han har nämligen tagit examen i arkeologi, vilket inte är så vanligt nu för tiden - kul kul!


New stuff.Jahapp, full rulle dagligen dåra. Hela helgen så har jag myst hos Martina, och enbart återhämtat krafterna som energitjuvar i vardagen har bestulit mig på.

Jag hann med lite shopping i lördags förvisso, där en "bröllops"liknande klänning införskaffades från Gina, samt en sockersöt, änglalik tunika & massiva diamantöronhängen!

Först så entrade vi Forums alla butiker, och begav oss strax därpå till sickla. Vi åt på donken, och handlade godis & allmänt onyttiga saker för 200, men allt tordes lägga sig på rumpen. Jag köpte även en rosa fjäril, som jag skall sätta på väggen här hemma, skall fota den samt lägga upp på bloggen!

All of a sudden, she brought a smile on her lips.


"Om jag sluter mina ansenligt utarbetade ögon, då dem sedan länge är förbrukade till maximal förmåga. Tordes du då låta dem vila ändlöst, där själen intar en bestående sinnesro, som helt tveklöst är komplett utan några felande länkar."

Tro det eller ej, det låter måhända oroväckande eller klingar ytterst obekvämt i resterande hörselgångar, men jag har utan tvivel funnit min motpart, en stjärnsyster utan dess like. Ett öga blott, tand för tand, smärta som delas med ömsesidig tillit samt respekt. Att en kvinna redan vid det första spontana mötet, kände vibbarna från en likasinnad mentalitet som tordes ha levt parallellt med ett different universum. Det är skrämmande att den till synes främmande aspekten, fyllde ut det tomrum som jag under årens förlopp lidit utav under elakartade omständigheter!
...tackar änglarna som låtit höra mina invariabla böner...


Keep ur friends close but ur enemies closer!


"Happiness is a decision, not a dependency.
It's what you are, not what you have."

Nu så skall denna krigarprinsessa ut på en powerwalk, göra lite situps, och hålla den nya välformade bodyn i trim. Senast igår så fick jag höra utav en nära killkompis att min kropp har blivit top notch numera, där jag är en fyllig primadonna me klös, jag har börjat träna rutinmässigt nu om dagarna, och följer en striktare kost.

Därefter så skall jag fortsätta och "fixa & trixa" med min mamsegulls födelsedags present, den kommer verkligen från hjärtat, och kommer att innehålla (blod, svett, tårar) där det personliga värdet kommer att vara MAXIMALT!


Viva la 70´s show!


Igår så fick det bli en snabbvisit på träffen, för att få lönen utdelad utav Niklas, som jag jobbade för under ett par timmar som värdinna, på deras "relaeseparty", där otroligt många kända ansikten runt om i världen inom dj-branschen befann sig. Givetvis så fick det bli lite allmänt snick-snack sinsemellan två polers över ett snabbt glas vin, där en hel del välbehövt PEPPTALK eskalerade mellan pubens kala väggar.

 "Återigen tusen tack Niklas, för stöd & förståelse i dessa tider, då jag onekligen vandrar i ödsliga sumpmarker alldeles allena."

Kort & gott om kvällen:
Jag & min nyfunna skattkarta Ninny, entrade Bisas lyxiga palats och tog någon drink i trevligt sällskap med vännerna, Robin & den överdrivet glada pricken Gabbe var även på plats. Därefter så åkte jag jorden runt för att sova hos mysfröken Martina, hon har verkligen skämt bort mig under hela denna dag!


Serve the hotties first!


Igår så lagade jag även mat till mamsegull, som behövde pysslas om lite grann då hon är sjuk. Alla hennes värden har försämrats så mycket, jag är verkligen orolig för den personen som gör mitt liv värt att leva, änglalik är vad du är mamsegull!!

Igår tillagades rökt fläskfile som jag lät bryna i stekpannan, med orientaliska kryddor, broccoligratäng samt vitlökskroketter fick det bli till.....mums-filli-babba!


I want you wifey, without that damn gossip.


Jag måste få sprida lite positiva vibbar för omväxlingsskull här på bloggen, dessförinnan så har vi flanerat okontrollerat i gråskala, så nu vill jag sprätta en särpräglad färgskala över dessa glittriga inlägg, för att dela med mig utav de påtagliga endorfinrus jag skänkts just idag!

...vill ni veta en hemlighet?! -Schyy...nobody knows!!...
Jag har träffat någon, ett dessförinnan relativt främmande ansikte, men numera en välkänd, likasinnad själ. Vi är minst sagt utav samma resistenta virke, där vi enbart lägger förtroende till våran egen individuella insats, "kan bättre själv" som man rean vid barns ben höll fast vid, så är jag än mer tolerant mot de orden idag!

Martina? En likvärdig personlighet, där våra bagage utav livserfarenheter på den negativa fronten främst är ett duplikat eller än mer en imitation, där även våra kreativa sidor respektive livsbeskådning är den andres plagiat!? ...jag ser numera de änglalika vingarna som ståtligt visar sin massiva tilldragelse. Med en förstärkt tillit, så kan jag respektive en nyfunnen vänskapsrelaterad men samtidigt familjär relation, nå oändliga höjder med varandras kunskaper inom differenta områden. Vi kompenserar varandra på var oskriven egenskap, och önskvärd destination beskådas genom ett och samma ögon. Emotionella anlag och dylikt är ytterst ömsesidigt, och vi tordes numera falla under benämningen Thelma & Louise!


Told u that hate isn´t always a bad thing.


Världens bästa mamsegull, var så lättad över att det inte var enbart tuttbilder på bloggen, så jag bryter trenden och chockerar lite med Roouumpaan som min Seaaanii bananiii kallaréen! ;)


 Mamsen beundrar även min förmåga att skriva, synsätt, tolkningar, idéer, kreativa förmågor att skapa ALLT från INGENTING! Jag ger var enskild kontext en väsentlig roll samt en hårdtonad innebörd. Och milfen blir tämligen försummad, var dag på nytt, då hon faktiskt inser att alla dessa vackert kreerade orden, tveklöst kommer ut ur denna till synes fåfänga kropp. Och att jag faktiskt skriver ytterst väsentliga saker med (bortsett från alla dessa invariabla ordspyorna förstås). Där det är tunga ord, med vikten som fientlig aspekt, mer eller mindre så syftade hon på att det jag skriver kommer direkt från hjärtat, vare sig det är en bra eller dålig känsla, så håller jag inte tillbaka på detaljer, som jag bakar in på ett ytterst poetiskt sätt för att ge texterna snabba fötter, där var tolkning sker efter individuell åsikt.


Started to hacite about myself!


I onsdags så totaldäckade jag i sängen med alla mina ytterkläder på nästintill, jag hade en fast inställning om att jag bara skulle krama min oerhört efterlängtade kudde, som såg så inbjudande ut. Men det blev ingen kort visit, eftersom att jag crashade runt halv tio tiden, och sov 15 timmar utan avbrott.

...något som är ytterst oroväckande, är att det är ett solklart tecken på ångest utav något slag, när man kan sova oändligt mycket, utan att bli mätt på sömn. Har man ångest eller mår dåligt psykiskt på något plan, så vill hjärnan slå av, därav anledningen att man fodrar mer sömn...


She´s like a sunburned kiss!


DEN HÄR ÄR TILL DIG ÄNGLALIK! JAG ÄLSKAR DIG SOCKERSÖT!
Du har vuxit ansenligt mycket i mina ögon hunny bun, du har gått från den fula ankungen till en vackert konstruerad svan, haha - skämtosido, men du gums, förstår mer eller mindre vad jag menar! Du klassificieras numera som en enskild individ, med en vuxens principer som levnadssätt. Du studerar, du jobbar, du tränar, samt håller igång med de vardagliga sysslor som du känner samhörighet med. Du har mognat på alla plan, och är emotionellt utvecklad till max!

JAG HAR SAKNAT DIG ÄLSKLING, NÅGOT ENORMT!
..du ringde aldrig idag din tokfia, du ville jue att jag skulle närvara under läkarbesöket..glöm inte bort - ALLT för dig hjärtat, vare sig du vill eller inte!


I think that I deserve it!


Imorse så hade jag ett möte med min handledare vid 10 snåret, så morgon kaffe inklusive en nyttig frulle fick det bli dessförinnan, och mötet gav mig verkligen mark under fötterna. Jag känner mig hel numera, och inte längre vilseledd utav ovissa parter. Därefter så åkte jag hem för att duscha och göra mig lite fräsch, inför mötet med arbetsförmedlingen.

Jag har gjort otroligt mycket nytta idag, där jag har gjort en provisorisk handlingsplan, skrivit under diverse fullmakter, så att sekretessbelagda saker, inte skall röra differenta myndigheter. Jag har även ett nytt möte med min kontaktpersonarbetsförmedlingen nu på måndag den 26, yääy!


Hellre kung i helvetet, än prins i himlen!


Jag har precis ringt Karolina, för att boka en ny tid hos henne, vi skall träffas inom 2 veckor och gå igenom hurruvida framtida projekt skall läggas upp, efter lämpligaste förmåner.

Jag skall förmodligen få hjälpa att städa ur en bilfirma, då dem byter lokal. Så där blir det ansenligt många arbetstimmar, *ler*.
Älskade bror min ringde också, inom 2-3 veckor så får jag svar om jag skall börja jobba deltid på ett företags ställe inne på sveavägen. En kalaspingla som skall servera öl till folk, där bror min och jag blir kollegor. Tack världens minsta Storebror, för att DU finns i mitt liv! - i vått & torrt!


A picture of us here today.


Jupps, så var det dags igen! Jag skall få plåtas vid någon utav Robins bilar, som han har på firman just nu. Porsche Cayenne, Dodge Viper eller någon annan. Jag är inte direkt någon bilexpert, och dessvärre inte heller något vidare på att smöra. Så det får schöningen göra åt mig, för plåta skall jag göra med fotografen Rikke! Jag behöver nämligen utöka min portfolio för närvarande, i största synnerhet nu när jag har missat 5 modelljobb samt några mässor/videos! -INTE OK!


New things in my closet!


Även denna vinröda tröja fick jag utav Elodie, som är utav en kort modell med oval urringning. Färgen är otroligt läcker i verkligheten och bilden visar inte med rättvisa hur snygg den egentligen är. Dessvärre så hade jag ett ytterst opassande linne/färg när jag testade den! ;)


I call it heavens door!


Igår så fick jag äntligen min efterlängtade risifrutti, efter otroligt mycket tjat på min bajsblöja. Det är svårt att försöka nå fram till en person, som enbart existerar till synes, men är någon helt annan stans i huvudet.

Vi uträttade lite ärenden igår, och jag börjar känna att prestationsångesten släpper alltmer eftersom! Succesivt så kommer jag att komma på plattan igen, och kunna leva mitt liv efter de aspekter som jag dessförinnan har högprioriterat. Jag träffade även min söta lilla sparv igår, ingen annan än lillMatte! <3


Shopaholic!


Här så ser ni en bild på en ny tröja som jag har införskaffat! 
En söt kofta i oerhört mysigt material, vackrast under hösten!
Man kan bära den på alla möjliga sätt, där jag tycker att den gör sig bäst såhär, men jag använde den även som bolero för någon dag sedan.
Vad tycker ni?

Raringen Elodie lät mig kika i hennes klädkammare, och plockade på mig allt som satt likt en smäck på mig. Nu någon dag framöver så skall även hon få entra min walk-in-a-closet för att göra sig finurligt fin!


My bellybutton is smiling to the end!


Gårdagen blev till att åka runt till differenta ställen där dem sökte personal, det gäller att vara driftig samt ytterst självgående när det kommer till arbetslivet. Eftersom att man aldrig kan förlita sig på andra, som enbart tordes bromsa din framfart beträffande karriär uppbyggande. Jag har nu en hel del bollar i luften, samt påbörjade projekt som kommer att löna sig nu mot sommaren. Det gäller att ha is i magen, samt ta var ströjobb som kommer i ens väg!!


Sometimes I am frightened.


Har precis handlat hem massa mat från Ica, och diverse frukostprylar som saknades. Nu så skall jag lämna ett par glasögon på puben, klä på mig samt packa.

Därefter så beger jag mig mot Karina för att sortera och trixa lite i hemmet. Älskar den kvinnan! Hon är alldeles dunderbar i mina ögon, och en bra vän att prata med i alla tänkbara lägen, glöm inte bort som jag har sagt dessförinnan - hon jobbar med hjärt & lungräddning, och har även kurser i det!

Allmänt tjejsnack skall vi åtnjuta, i väntan på en karlakarl som skall byta hennes däck, eftersom att vi tösabitar inte vill få smuts under naglarna! ;)


We´re heading for something!


Veckans "to do list"
-Få mer detaljerad info angående Elodies jobb
-Träffa Rabi och kolla vad han hade för jobb åt mig
-Skicka CV & personligt brev till Swedish Match
-Arbetsförmedlingen och hämta lönebidrag
-Läsa Alexanders presentation angående företaget
-Ringa min handledare och boka en tid
-Lägga ut samtliga annonser
-Byta saker med Elodie
-Lämna J.Linns kläder samt laddare
-Fixa present till mamsegull/Maria/skicka pappas
-Städa lägenheten kliniskt rent
-Utöka min dricksburk hör hemma
-Låta mina pengar föröka sig med varandra


Are rolling like thunder now.


Idag så har jag mött Elodie, min knäppjök för en kaffe, och lite jobbargumentationer!
Hon skall diskutera med sin chef, angående ett eventuellt jobb. Jag tänker aldrig ge upp sökandet utav ett passande jobb, även när jag redan arbetar så kommer jag ständigt att söka andra vid sidan av.

Underbara Alexander, har även tilldelat mig en tjänst i deras företag, där jag skall vara ekonomi samt marknadföringsansvarig, en tjänst som jag kan arbeta med vid sidan av allt annat, skall enbart fixa lönebidrag nu, så att jag kan hålla en bättre koll på allting runt omkring!


How do you heal a broken heart?


Nu så skall jag ut och rädda världen, från såna som DU!

Rätt svar får en länkning! Skall jag:
Få ett par splitternya solglasögon från D&G gratis?
Skall jag shoppa i forum?
Eller skall jag umgås med mina nära & kära?


I don´t wanna be All by myself, anymore.


When I was young, I didn´t needed anyone.
And making love was just for fun,
those days are gone!
Livin´alone, I think of all the friends i´ve known,
when I dial the telephone,
nobody´s home.
It´s hard to be sure,
sometime´s I feel so insecure,
and loves so distance and obscure.

Jag börjar vänja mig vid tanken att vandra allena, utan någon tvåsamhet inom räckhåll, då det tordes bestå mindre smärtsamt att avvika att eventuellt bli bränd, utav en annan individ.

Jag är stark!
Jag är vacker!
Jag är intelligent!
Jag är minst lika begåvad samt innefattar ambitiösa egenskaper,
som sträcker sig oändligt långt!


Those days are gone.


Nu så har jag hängt in alla rentvättade kläder, som är manglade och vikta efter bästa mäjliga förmåga. Jag har ett speciellt system i min klädkammare, för att sedermera kunna hitta mina plagg utan några större komplikationer. Jag har sovit i nästintill 24 timmar nu, otäckt! Men det blir så när psykisk ohälsa, tränger för tätt in på ens liv.

Nej, nu så skall jag duscha samt fräscha till mig lite snabbt, och fixa med dagens måsten samt uträtta de ärenden som ligger till övers, och bara skriker på mig, om att bli utförda!


Upside down.


Idag så har jag städat samt lagat middag till mig och mor min, jag är mätt för ett år framåt känns det som! Och direkt efter att vi hade konsumerat lite Sessan Deluxe käk, så tvärdäckade jag i sängen, och tog en siesta. Men även i drömmarna, så hyser jag ofantlig ORO! Jag känner mig aldrig utvilad längre, och går med sorgsna, oerhört trötta ögon, som påminner om inget annat än en vissen blomma.
SAKNADEN EFTER ETT HELTIDSJOBB TÄR PÅ MIG NÅGOT ENORMT!

Hade dryga 25 missade samtal, från differenta personer hela bunten! Jag tror att jag skall invänta Jocke eller Matte, för att se vad som händer & fötter idag, hur som helst så åker jag definitivt inte buss! Men jag känner dock inte för att göra någonting alls längre...


Bloggens 2000 inlägg!

NU FIRAAAAR VI BLOGGENS 2000 INLÄGG!!
*KEEP UP THE GOOD WORK, FOLKS!*
Miss Music plays her list: Pop Pop tonight, Let´s get this partey startin´!


Myspys dans, där kroppens alla rörelser sätts på prov! :)


Viva la España kan dem med, sitter med ett leende på läpparna!


En fashionista med klös! Rådiggar hennes lite mustigare låtar!


The emptiness you felt will disappear!


I love it when in the middle of Our kiss I can feel you smiling!

Jajamensan, jag sov på ett skiit mysigt hotell i helgen, eftersom att vi var utelåsta med noll batterier på lurarna, inga nycklar och ingenting skojsigt att hitta på. Så vi fick övernatta på finfina rummet, för att vakna upp till en grymt god frukost - försov vi oss?! SJÄLVKLART!
Men en halv drink, fett mycket godis och läsk slank ner utan några smärre problem i magen, och vi låg och snackade nästintill hela natten om allt och inget!

Spanks darling för en trevlig kväll!


PRETTY GIRLS GOT GUNS!


-En klok flicka kysser men älskar inte,
lyssnar men tror inte,
och lämnar innan hon blir lämnad.

This fancy chic is on her own, and she´s gonna do it her way, with NO doubt about if she´s gonna succed her mission! She is a fearless fighter, with an icecold sence of touch.


For all those times you stood by Me.


Jag kan knappt hålla mig för skratt, när jag och mamsegull sitter och döper om folk här i hooden, till differenta öknamn, vissa bättre än andra.
Raggaren, Hefner, Eniro, Bebsi, Bumbi, Shlynan, Sockisen, Fläckis, Handväskan, Bävern, Kappan, Bajsblöjan, Bullen, Fabio, Mr.Romance, Goofy, Påsksärringen, Guldlock, Shrek, Barbamamma....och mer därtill!

Tror dessvärre inte att ni bör fråga vad vi har för smeknamn eller igenkännande ord på just Dig!? ;) Eftersom att det låter värre än vad det egentligen är, vi menar givetvis inte någonting illa, utan något ytterst positivt!


Sean banan, my man!


Nämen Matte den lilla sparven hade tydligen plinagt på mig imorse, eller runt halv tio snåret. Han vet att jag har ändrat om mina dygnsrutiner tvärt, och går upp i tid om dagarna, men hallå - en lördag?! Då så får man faktiskt unna sig lite sovmorgon! ;)

Älskade Sean banan, min tötnos - ville att jag skulle komma på hans show ikväll med Cirkus Möller! Eftersom att Egolina får allt serverat på silverfat, så förväntas inget öre från mig med mina respektive. Skall man knata dit måhända? med vännerna. Eller blir det ytterligare en återhämtningshelg, med allmänt avslappnande vänner i lugn & ro?
-Satan i gatan att inte syrrans kids, befann sig i närheten just nu. För dem ingår i hans "number one fanclub" och skulle finna detta oerhört spännande!


Beautiness on a high level.


Jag måste bara förklara min förkärlek till att vakna upp bredvid någon på morgonen, få känna tryggheten samt känslan utav ömsesidig närhet. Att få känna sig uppskattad samt efterlängtad, i ögonen på någon annan. Att ligga sked och enbart njuta för var given sekund, utav parten jämsides.

Det är banne mig lycka på hög nivå!!


Bad romance!


Nu så skall jag ut med doggelito, som håller på & kissar i blöjan sin, den där söta rosa men ytterst obefintliga blöjan. Idag så fryser jag något ansenligt mycket, har gjort det under lång tid nu, då det känns som om kroppens alla funktioner sedan länge har missuppfattat sin sanningseniga uppgift!

Jag har otroligt ont i alla mina leder, därmed varför allting tordes gå i ultrarapid. Det känns som om hela mitt liv nyss passerade framför mina ögon, där jag står försvarslös gentemot det manipulativa gap, som personer i min omgivning framställer.


Don´t wanna face this World alone.

Här så ser ni bild på min lyckobringare Rutger, som är en tanig jävel överlag, men som låter pigmentfläckarna stå för erfarenheter! Rutger är allt annat än en nyckelring, han är en TURBRINGARE! Jag fick honom utav en gräbb som souvenir, me likey!

Hur som haver, dessa dagar har varit oerhört påfrestande för både mig samt mor min, och då menar jag rent mentalt! Våra lynnen kan inte ta alltför mycket skit, utav måste även få lite solljus in i våra kamouflerade hjärtan med bristfällig lycka. När skall vinda vända till vår fördel...?!


Mirror......Mirror......On the wall.


With the strenght to carry on.

Var dag är en ständig kamp, där jag konstant går i ogenomtränglig terräng samt sumpmarker, äntligen när jag känner att ingenting kan hindra mig för att uppnå mina mål, och krigar andan har nått maximal styrka, så märker jag att för var dag ökar svåighetsgraden att nå till önskad destination.

...jag vill sova, jag känner mig trött, jag vill bara blunda för en sekund, då mina ögon värker så...


She´s such a cutie pie.


Mitt svarta "exotiska" hår som Lajseiiy själv kallar det, fick en drös utav slingor med keratinvax igår, made by Lajsen her self! Läckert?! -OooOooh, jess indeed!

Wööhööw,

idag så tog jag mig tid att springa över till Lajseiiy, som gjorde blonda slingor med keratinvax på mig, det blev ett super läckert resultat!! Spanks darlo! Vi skall även göra förlängningar på mig med samma metod, men då så blir det cirka 150 slingor istället. Idag så var det betydligt färre, men sjukt roligt har vi aaaalltid när vi ses, eftersom att vi får uppdatera varandra med up & downs som händer respektive hänt! ;)

...fisar...rapar...samma skit samma färg...telefonblurrande...maaaaaat hahaha!

Dear Diary - face the fact that I´m only human, plz!


Nu kan ingenting stoppa mig, håll i hatten när Smurfen glider förbi! Inga vägar kommer att vara för ogenomträngliga, inga berg kommer heller att vara för höga att bestiga! Nu så kan jag inte längre pausa mitt liv, så att jag bromsas i allt vad det gäller min individuella utveckling, ingen skall längre våga yttra sig om att jag skall ställa upp, om jag så känner för att göra annat. Det må vara ytterst egocentriskt att i alla lägen placera sig själv främst, men det må så vara. Lägger inte längre någon tyngd vid vad ni definierar mig som därefter, eftersom att snacka skit gör ni oavsett. "Säääj haalluu" till en sprillans ny glänsande Cruella Deville, en ännu "elakare" Sessii än dessförinnan!

Jag har själigen fått en rejäl tankeställare, där en rekorderlig "pungspark"
tilldelades med ofantlig smärta som efterskalv. Mitt hjärta har gått i allt för många delar, och är inte längre kapabelt till att laga. Mitt hjärta försvann med dig "kråkan", så ingen vän/kille/-eller familjär person kan ens under desperata försök, kunna locka mig till skratt under dessa kniviga förhållanden. Ber till högre makter från ovan, att strö ängla-glitter över dina försök som inte ens är i räckvidd att vara påtagliga, att du återigen lyckas att väcka det till liv. När du återigen bringar det luft i det fria, men mot alla odds så går du i en solid dimna, då det sedan länge är bortom all räddning! Den personen som jag granskade noga under horoskopet, och fastställde en sanningsenig diagnos på, grundad på vetenskaplig fakta, är sedan länge död på det emotionella stadiet. Inte längre beviljad syre, för att hjärtats bultande slag har tystnat i en situation du går igenom allena, dessvärre självförvållat. Skall jag då straffa en till synes redan död själsfrände? -eller skall jag bringa honom lättnad, över att jag satsar HELHJÄRTA T rakt igenom beträffande karriärrelaterande handlingar, kunskap i alla dess färger respektive former samt djupgående studier? Hur som haver, så skall jag aldrig ge upp numera, aldrig unna mig tv-tittande under bekväma stunder, inte ens om jag så sjuk är, utan jag skall sysselsätta mig med sysslor som tordes vara oändliga. Det finnes alltid någonting kreativt eller behövligt att göra, så ursäkter finnes inte på världskartan!
Familj, vänner eller andra faktorer får ha överseende över mina val, oavsett specifik tillställning så finnes för er del inget positivt svar från min sida. "JAG får ont utav eventuell smärta på denna kropp, JAG får dödlängtan utav preliminär psykisk terror, JAG måste också därför tänka på både min fysiska hälsa, samt mentala depression, då jag lider permanent utav panikatacker, prestationsångest & nästintill skriker ut mitt på öppen gata, isolera mig med övervakning, då jag för eller senare kommer att vara en fara för mig själv!" Jag tänker inte längre (hyscha) och leva i förnekelse för mig själv samt omgivningen, jag tänker inte längre måla upp en bild med fabulerad sinnesro och självkontroll. Hur ni än tolkar mitt blottade/generade/rädda jag som nu har "skämt ut mig" inför resterande värld, och istället för att bryta ner mig än mer psykiskt, så tar jag tag i problemet och inser faktum att det är OK att må dåligt. Först när man vågar att acceptera läget & slutar att ljuga, så får man säga högt med tydlig stämma framför sig själv & andra, såhär känner jag, pågrund utav differenta orsaker, som du inte behöver gå in på djupgående, och därefter accepterar hur "landet ligger". Först då så kan DU samt andra, inleda fas 2, "läkningsprocessen!!!!!" DÖM INTE, SKÄNK EJ HELLER SYMPATI SLUMPARTAT! Det enda jag ber om är FÖRSTÅELSE!
 Jag har lärt mig en sak utav min bror, som jag kommer att dra nytta utav resten av livet - Har man inte mod nog att lägga korten på bordet, så tig hellre än att du gör dig själv till åtlöje genom att bedra med lögner!


It doesn't change the fact that you suck, bigtime.


Nej nu sätter jag ner klackarna i backen, och bromsar lite. Jag stressar dygnet runt, fastän att jag inte har bråttom någonstans. Nu så skall jag faktiskt ta hand om mig själv, istället för att pyssla med att sortera & små trixa bland alla prylar i mitt rum, samt sy om alla små tråkiga plagg - och ägna mig åt själv spa, matlagning och bara allmänt avslappnande saker. Jag hinner knappt med att äta, trots att jag är utsvulten, allt på grund utav att jag vill göra "nytta" och börjar riva runt bland mina grejer, och bara gör oväsentliga saker som inte är under tidspress egentligen. Se så mycket mina nyckelben sticker ut nu, inte OK! Skärpning kvinna!

Scheniixen gott folk, nu så dyker jag ner i plurret och skrubbar kroppen med svinto ;) Skall man måhända ringa över Lajseiy ikväll, en närstående frisör, och göra dessa efterlängtade hårförlängningarna med keratinvax, som jag aldrig riktigt unnat mig tid till, imorgonbitti träffar jag min mamsegull - yäääy!


Warm me at lonely nights.


Igår så uppdaterade jag er på bloggen i överflöd, men har ännu inte hunnit blogga om det som jag har utlovat er, nämligen bilder på mina inköp respektive presenter. Igår så gick jag upp i "onödan" för att ringa till en person, som uppenbarligen inte var tillgänglig, men jag trivs med rutiner i vardagen, och skadan var ju redan skedd - så jag bestämde mig för att göra något nyttigt utav resterande tid på dagen. Så jag städade båda badrummen, ni vet sådär överdrivet petigt, så att allting blir kliniskt rent. Tog dryga 4 timmar per badrum, då jag använde mig utav en tandborste som föremål för att skura i var skarv, för att världens bästa mamsegull är värd att koppla av.

Usch jag börjar njuta utav städningen lite för mycket, även mor samt umgängeskretsen har noterat det, jag har GARANTERAT ett tvångssyndrom när det gäller till att leta damm med mina fingrar. Det måste ligga någonting i mitt undermedvetna, eftersom att jag själv varken lider utav det eller ens lägger märke till vad jag egentligen gör hahahaa.


You´re just another black rat with friendly eyes!!!!


En bild säger mer än tusen ord sägs det, så jag låter bilden tala för sig själv. Där jag ideligen gör ofantliga uppoffringar för de som tordes stå mig närmast, då finnes det inget hinder som vore omöjligt att ta sig förbi, även om jag själv skadas ansenligt på köpet. Men den visionen är uppenbarligen fabulerad, och enbart existerande i drömmarna. Jag behöver ingen kille, tjej, vänner eller personer i stora drag - då jag kan inta alla rollerna "on my own", and I gonna do it better of alone! På bilden är jag då sminkad som en kille, och är min egen pojkvän, för att slippa bli besviken på att ni gräbbs inte kan erbjuda mig det som jag förtjänar ;)

Du dödar mig alltmer för var andetag som jag påtvingat tar, du ser inte ens var problematiken ligger, och det är det främst som jag finner skrämmande. När jag för en normal dialog, med påtaglig fakta rätt upp och ner i handen, så drar du i första, bästa livlina med en oerhört skrattretande lögn. Istället för att ta itu med eventuella problem, så väljer du kort & gott att leva i förnekelse, och den enda du lurar är dig själv. Istället för att värna om personen som du enligt egen mening älskar så högt, så beskyller du mig för dina misstag. "Action speaks louder than words", i alla väder, så du kan inte häva ur dig några simpla ord i all sin hast, då dem har en STOR innebörd, då placerar jag hellre ett agerande från din sida i första rum, och lever i tystnad samt på distans från dessa vackert konstruerade ord. En handling är konkret och består i minnet respektive hjärtats bagage i all oändlighet, medan en ofullständig mening enbart uppfattas lite diffust under abstrakta förhållanden, geee meeningeen liiiv, jag bönar och ber på trasiga knän!


How to Choose the right One, to hold tight!?


Var finnes den ultimata kärleken?
På en annan planet eller än värre ett different universum.
Vi kvinnor främst, har en tendens att falla för motsatsen till det vi egentligen söker,
och när den där idylliska prinsen väl står placerad framför snoken på oss,
så snubblar vi enbart lite lätt.
En enkel match är måhända inte så spännande trots allt,
men så länge som relationen är ömsesidig oavsett kön,
samt tilliten ansenligt stark
- så finnes det inga direkta komplikationer enligt min åsikt.
Men jag tror att vi enbart har oss själva att skylla,
då vi från startlinjen vet hurruvida motparten fungerar, egenskaper, vanor & umgänge.
Däremot så har vi alla dåliga vanor, och lär stå för våra misstag för att
sedermera kunna bygga upp ett förtroende.
Däremot så tycks hjärtat rymma till den part du minst anar,
då du heller inte har kontroll på vilka känslor som stärks gentemot de
förstärkta banden, som ni gemensamt byggt upp.

...mitt råd är att akta er för varningstecken i relationen, där du kan förhindra redan det första misstaget, eller välja att fortlöpa på egen hand därefter. Och believe meee, det är STOR skillnad på en ytlig attraktion samt äkta kärlek i en tvåsamhet! "Regler är till för att brytas, ni får mötas halvvägs och lära er att kompromissa i eventuella dispyter som dyker upp. Däremot så tolkas dåliga vanor enskilt, och graden på hur stor problematik det är, uppfattas individuellt." KOMMUNIKATION ÄR OERHÖRT VIKTIGT I EN TVÅSAMHET!


A promise to keep here beside me.


Imorse så gick jag upp med tuppen, nästintill. Jag skulle ringa min handledare, vilket var förgäves då hon har semesterledigt tills imorgon. Yääy, solen vågade sig fram efter all denna väntan i mörkret. Det har verkligen brassat på ordentligt under dagen, från och till skugga, men annars otroligt vindstilla samt varmt. Jag tänkte dra på mig bikinin och sätta mig på balkongen, för att bli lite brunis åtminstonde, men jag fick ett samtal om en brådskande plåtning åt en polare, så givetvis så spurtade jag iväg mot kameralinsen. Oerhört mycket skiftande kulörer i tre-steg, likt en ormskinnsfärgad ögonskugga som skiftade mot svart, vågigt svall i en lite hårdare uppsättning, till en vit g-star skjorta med dragkedja, leopardfärgad bh med hängande svall nertill, sistnämnde ett svart lite tuffare midjeskärp med en svart rosett. Jag såg ut som en lite rockigare servitris på en väldigt elegant samt stilful restaurang - lääääckert! 


A piece of art.

 


Gaah, idag så räcker inte tiden till, eftersom att jag har 110 saker som jag verkligen vill hinna med, i största synnerhet nu när jag leker lite med min estetiska sida, det slår nästintill gnistor där jag vill pyssla med det ena med det tredje idag! Idag så önskar jag att timvisaren strejkade, så att jag kunde pausa just detta ögonblick, där jag är pigg som en mört, och råk*t på att skapa allt från ingenting. Jag vill även leka med mitt ordförråd idag, och sätta ribban skyhögt beträffande en korrekt skriven text. En eftertraktad säljar-anda mer eller mindre, då jag vill ha en utmaning, att i princip lägga ut en annons på ett "oväsentligt" fabrikat, och låta min krigaranda förvandla objektet till ytterst lockande, dock inte på oärliga grunder.

"Ful spelande är för färskingar, en sanningsenig kontext där det anses vara "mission impossible" är för hårdingar! Bring it on biaatch! ;)"

 


Tips&Råd! -Karriärcoach & yrkesvägledare.


Godmorgon till alla flitiga samt välorganiserade fillurer!
Idag så känner jag för att ge ut en awards, till alla ambitiösa varelser därute i arbetskretsen!
Med viljestyrka samt en egenskap som enträgen och ytterst målmedveten,
så kan du nå oändligt långt.
Se hinder som nya möjligheter och marknadsför dig detaljrikt,
vid var givet tillfälle, inte enbart yrken du arbetat med dessförinnan,
utan även starka egenskaper,
respektive drömyrken.

Det finnes inget jobb som anses vara nervärderande,
utan det är en individuell smaksak.
Många bäckar små utav erfarenheter = bra kunskap inom samtliga områden utav arbeten.
Ha en bred samt varierande umgängeskrets,
då du lätt kan halka in på ett bananskal i arbetslivet på så sätt.
Med en kreativ läggning,
där man är oblyg att skapa unika skapelser,
från noll och ingenting,
är en guldgruva oavsett, det gäller enbart att hitta rätt marknad.
Bloggar, hemsidor, communitys! -det kan inte gå fel,
eftersom att du någon dag får napp på just din ide/talang.
VÅGA! visa framfötterna,
och tro på det som du försöker "sälja in",
så kommer även omgivningen att göra det.
Ju fler NEJ du får, desto fler JA!
Finnes inga dåliga idéer eller fel publik,
måhända mindre efterfrågan, men inget "fabrikat" definieras som likgiltig,
då det är en individuell tolkning, där ingen "fetish/attraktion" är den andra lik.
Våga ta risker, när du skapar någonting materiellt/karriärmässigt,
och begränsa aldrig dina vyer.
...pengar är inte alltid belöningen, utan även konstruktiv kritik där du får respons samt feedback, på nerlagd tid...Det puschar en att prestera än bättre än dessförinnan, samt chansen att vidareutveckla din "grundläggande faktor" till någonting mer eftertraktat.


It seems to be impossible.


Jahapp en otroligt stillsam kväll även igår, fastän att jag hann med att vara shoppingcoach till en killkompis, där vi kikade runt i alla möjliga affärer. Det gäller att ha is i magen folks, för grabbar är banne mig värre än oss fruntimmer. Han tryckte upp dryga 50 plagg rakt i ansiktet på mig, medan jag enbart svarade ja på allting utan att ens lägga någon större notering över hurruvida plagget egentligen såg ut. Jag har även mailat in lite intresseanmälningar på differenta annonser, där han gillade valparna. Men vi får se hur detta projekt avslutas, eftersom att personen har påbörjat 100 olika saker, men hinner därefter inte slutföra något. Jag rådiggar driftiga person som har många bollar i luften, eftersom att utbuden är tveklöst fler samt valmöjligheterna många.


What´s up n what´s down, hun?!


Fredag respektive lördag, har varit ett enda virrvarv, där jag har mot min egen vilja, trixat med facelook samt dresscode så att jag känt mig fin, inställd på att jag förtjänar att känna glädje bland personer i sociala sammanhang, men kroppen har inte lydit mina stränga viljor att röra mig utåt, jag har suttit och bollat med tanken att -Shaaajses, res dig upp kvinna och ha kul på dina likvärdigas sätt, innan klockan är alltför mycket. Men jag kom dessvärre aldrig till skott, då mitt undermedvetna såg igenom dessa spelade charader, att jag innerst inne inte vill ha roligt, så bums så kollade jag på klockan och den var runt 12 snåret, vilket innebar att jag suttit i 4 timmar och låtit tiden rinna ut mellan mina fingrar för att slippa göra något ofrivilligt..............................med andra ord, en stillsam helg där jag slapp sitta och vara social med mina nära, när jag egentligen inte ens orkar bära upp ett "låtsasleende" och försöka ha roligt. Jocke kom däremot oinbjudet förbi, och släpade ut mig för att bjuda på middag, godis samt en drink, som enbart blev orörd likt en smaklös bordsdekoration. Jag vantrivdes och skrek inombords, då jag påtvingades att komma ut bland folk. Men denna handling kännetecknar enbart hur underbar samt äkta vän han egentligen är, han tänker inte sitta och se på när en flicka med livet placerat framför hennes fötter, med ambitioner respektive kunskap, där inget yrke skulle anses för svårt, låsa in sig och spola bort sina egna drömmar om en välartad karriär, pågrund utav att man har blivit sårad samt bränd av någon. Han ser en flicka till synes vacker på både ut- samt insida, som har så mycket att ge, både karriärmässigt, vänskapligt likväl främmande parter..

..Tusen tack för de vänner som ser den grundläggande faktorn till isolering, trots inte ett knyst har hörts från min sida på ofantligt länge..ni låter mig inte tappa hoppet, eller ge upp, när ni är väl medvetna om att jag alltid haft inställningen att jag är en överlevare, oavsett hur ansenlig sorgen är eller hur hård smällen egentligen var, det definierade jag enbart som ytterligare en livserfarenhet, som fick mig att växa som person..


When you loose something u can´t replace.


Bjuder på denna, en allmänt ofräsch samt grotesk bild, men mitt ansiktsuttryck definierar helt utan tvekan hur jag egentligen känner för livet just nu. Det som är ytterst skrämmande med att vara deprimerad oavsett vilken grad eller om det är obefogat, så kan man inte ha någon självkontroll på när man återigen mår bra. Fysiska skador läker även om mångfalden definierar det som än mer plågsamt, så går jag mot ströms och säger tvärtom. Jag är likgiltig till synes och ytterst frånvarande, jag skulle tveklöst ha valt bort denna nollställda känsla, och valt att få känna någonting alls, även om det så vore smärta eller någon känsla man tidigare undvikit. Jag är helt TOM, kan inte hysa hat, kärlek, smärta, inte ens känna sorg, glädje, eller sistnämnde ilska. Jag är helt avslagen på det emotionella planet, och min kropp krigar ideligen med mitt psyke, där den helt vägrar att lyssna på rörliga befallningar.
Jag har dött på det emotionella stadiet, då själen har stulits ifrån mig på oviss tid! Du stal mitt intellekt samt berövade min chans att känna ensam är stark - och jag återfår inte min inställning att det som inte dödar det härdar förrän du återigen lever ett välstädat liv utan bojor.

..låt mig bara att åter få känna en känsla, känna någonting överhuvudtaget..


Try to feel the same, but my soul is already taken.


Det känns som hundra år sen som jag sminkade mig så att jag kände mig vacker, sedan jag fixade iordning mitt hår, eller ens ville klä upp mig. Jag har inga problem att göra allt detta för att själv känna mig fin, även om jag enbart skall sitta själv hemma så kan jag sätta mig ner för att trixa med make up samt skumma frisyrer, då det ligger mig så oerhört varmt om hjärtat. Men numera så finner jag ingen lust, ork eller ens anledning att göra mig fin, inte ens för min egen skull. När ens hjärta är fängslad i en part, som du inte under några omständigheter finnes tillgänglig, så tappar man glädjen till tidigare intressen. Jag har blivit berövad på genuina skratt, då ingenting anses roligt längre. Utan allt finner jag som en pers, att försätta mig med personer som jag verkligen älskar samt saknar, även i de sammanhangen du tidigare värderat så högt. Jag känner i alla lägen för att isolera mig mot omvärlden, och enbart vara maximalt äcklig samt oattraktiv - därefter så vill jag sluta mina ögon och sova bort alla dessa herrans år samt åldras, tills jag den dagen väcks likt en sagolik prinsessa i dvala, med en omfamning från parten som jag hyser en hatkärlek gentemot. Först då kan jag uppskatta samt skratta återigen i de situationer som jag dessförinnan undvikit trots nöje.


All credit to hard working people.


Glömde berätta att nu under veckan, så visade dem min klubb på tv4 plus, och givetvis så missade jag det. Oouuff, jag fylldes utav värsta endorfinruset när jag fick höra att Experience visades på tv, även om jag missade programmet så betyder det så oerhört mycket att få feedback på all tid respektive energi man har lagt ner. Ett annat exempel är att jag visades på svt ett flertal tillfällen i samband med melodifestivalen, familjen kallar mig 3 sekunders tjejen, eftersom att det inte var mer än så, men all marknadsföring är bra enligt min åsikt, även negativ då man drar nytta utav den. Jag förbarmar mig ännu att jag var så nära, att få vara bakgrunds dansare live i tv, istället för att vara glad över att vi var så nära. Haha, ytterst omoget jag vet, men sån är jag!


She wanna be innocent.


Någonting som jag har lagt märke till, är att de personer som jag verkligen skämmer bort, som jag verkligen är allra snällast mot och går genom eld samt hav för, enbart snackar skit och utnyttjar en. De personer som jag enbart har betett mig som ett svin mot, och är sjukt elak mot, det är de som enbart är snälla samt oerhört äkta mot en. Hur sinnessjukt är inte det? Ger du lillfingret så tar folk hela handen, och därefter hugger en i ryggen! Skall man behöva vara elak för att man ideligen blir straffad när man är snäll?!

Jag har en person i tanke, där jag ständigt skänker henne guld och röda rosor, ger bort all godhet samt hela min själ, men som enbart utnyttjar min gästvänlighet, istället för att måhända visa lite uppskattning eller överraska med ömsesidiga gester? Hon utnyttjar alla i sin väg, istället för att vara rädd om de som alltid finnes för henne. Och så undrar hon varför hennes gamla vänner inte vill träffa henne? Det gör ont att se den personen jag håller närmast hjärtat utnyttja mig så här hårt!! Att hon enbart prioriterar sin egen vilja, och förväntar sig röda mattan utrullad, annars kan folk dra åt pipan! Varför vara så självgod och egocentrisk? Även mot de person som du älskar?


It make NO sence!!!


Tankarna slår med våldsamma slag om vartannat, där jag rent mentalt känner mer smärta än någonsin. Jag försöker alltid hitta logiska förklaringar till mina respektives handlingar, men hurruvida jag känner gentemot en annan part är för mig tämligen försummande, det finnes ingen logik eller ens rimlig förklaring till känslan, då den har en sådan dubbelmoral. Jag hyser ofantliga känslor, trygghet samt beroende utav en part som jag verkligen hatar allra mest på jorden. Det finnes ingen som någonsin gjort mig så frustrerad, ingen som jag definierar som oklokare, ingen som jag ens vill umgås med. Skulle jag försöka säga en enda god egenskap, så skulle det inte finnas någon, men de sakerna som jag avskyr är oändliga. Inte ens en sekund så kan vi vara utan att bråka. Men ändå så känns det som om jag är förälskad, och till och med vill säga att jag vill vara Din!


..hur sjuuuuuuuukt är inte detta?! Det finnes ingen rimlig förklaring, eller ens vettigt svar på hur detta talar för sig. haha, hjälp mig att förstå varför hjärtat spelar VETENSKAPLIG FAKTA ett spratt! Jag hatar ju denna personen mest i världen! Och vill inte under några omständigheter ens vara en vänskaplig skugga!


She´s such a smart ass - or is she?!


Hum, vad skall man hitta på för skoj när kroppen skriker UTMATTAD och rösten STREJKAR, men jag har fortfarande gett mig tusan på att jag skall göra någonting roligt! ;P

Idag så har jag städat och pulat i hemmet, inte för att det var stökigt, men det samlas givetvis damm och dylikt oavsett. Och för att hålla igång, så har jag även sorterat bland alla mina saker, skall man sy om kläder? Ha en bloppis? Eller laga plagg som är trasiga?

Jag har lyckats att sminka mig idag, men har inledningsvis inga planer. Försöker att manipulera kroppen att orka mer än vad den egentligen gör. Och inbilla mig själv att jag är frisk som en nötkärna haha. ENVIS SOM EN ÅSNA, HUH?! ;) Vad skall ni göra idag? Förslag?


Sleeping beauty.


Veckan som har varit har gått otroligt fort, jag har förlorat en hel vecka, då var dag har varit den andra lik! Feber, noll röst, svullna lymfkörtlar, sängliggande, helt utslagen mer eller mindre = allmänt bortkastad tid. FETEÅNGEST! -över att jag inte är utav ett hårdare fabrikat, likt en superhjälte där jag trots noll bränsle kunde vara på flera platser samtidigt!


Jag har förvisso blivit ompysslad, och klagar inte över huvudtaget på miljön. Men jag önskar fortfarande att jag hade mer fysisk samt psykisk styrka. Jag har så mycket som jag vill hinna med om dagarna. Idag så skall jag ta mig i kragen, och faktiskt röra mig ur liggande läge och träffa mina vänner - jag vill göra någonting roligt!


Burn up the time.


Jag hatar att vara sjuk!! Men det gör precis alla andra också, så det ligger inga konstigheter i det!
Men utav måhända en annan anledning än mångfalden, och det är enbart att jag får prestationsångest då tiden sipprar ur mina händer, och ingenting får jag gjort, det känns då som om någon pausar mitt liv, fastän att tiden går. Jag känner mig verkligen VÄRDELÖS som människa, när jag är sjuk! Det är säkerligen svårt för allmänheten att förstå, eftersom att alla blir sjuka någon gång. Och jag har så oerhört mycket som jag vill hinna med, men dessvärre enbart ett liv - vilket inte riktigt räcker till. Eran tanke nu måste vara att jag är en solklar knäppjök haha :)


Quick update.


Eftersom att det har varit påsktider, samt en hel del x-tra dagar till övers, dessa röda härliga sakerna i almanackan som bereder mig till leende läppar.


Så söndagen, blev som ytterligare en lördag för överambitiösa arbetsdjur, så Maria min "deltids-sambo" drog ut sjuklingen Sess för lite mat deluxe, drinkar samt goda vänner. Fastän att man är sjuk och ekonomin på noll,noll - så behöver man ändå unna sig någonting för omväxlings skull. På restaurangen så mötte vi även våra homeboys, som numera beter sig likt oss fruntimmer tihi.


Stop live in a lie.


JAG LEVER

! Säkert många som har undrat det vid det här laget, eftersom att jag annars alltid tar mig tid för mina läsare, även i tidspressade situationer. Ni får ursäkta dessa dagar utav frånvaro från både bloggen och mobilen, kommunikation överhuvudtaget med omgivningen. Men jag har fått struprörskatarr och det kommer ordagrant inte fram ett ljud, inte ens en viskning när jag tar i med all min kraft, så jaaa - denna gången så har jag all min anledning. Jag skall givetvis berätta vad som har inträffat dessa dagar utav tystnad, tihi...eftersom att ni antagligen är nyfikna!

The key to unlock our potential!


Ikväll så jobbar jag, eftersom att det hade blivit ett otroligt stort missförstånd med dj le Andresi, min underbara vän Juaniiii <3 Så Musse hoppar in och fyller ut hans plats under kvällen. Jag hade lovat att hjälpa Milad att dra i rätt snören under denna viktiga kväll, så löftet är till för att hållas! Jag har dragit ner på deras kostnader, och fixat bra folk till deras ställe. Ni ser, även en Egolina kan vara snäll när det passar sig! ;) Nej nu så väntar ett skumbad, hade kokat vatten i omgångar för att varmvattnet tagit slut för första gången ever, min sedvanliga tur, riiight? Precis när jag ligger i det kokande vattnet, så funkar allt i vanlig ordning igen, yääy!

Efter jobbet så möter jag upp Maria och Queenie...för soffamys!


Yääy, my new lovers!


Mina nya naglar, OooOohlalaaa - sjukt läckra va?!
Nu så känner man sig äntlingen som en kvinna igen, och designen är så viva la Sessiluren style! Mitt konstverk i tankarna, bringade hon liv på mina händer! Lagom till att man skall börja jobba ikväll, jobbar dessvärre otrevliga tider ikväll, wish me luck!


Bad influence.


Ofattbart lugn fredag med min Cruella Deville, tjejintriger samt syjunta är någonting som uppskattas stenhårt, när det är i rätt sällskap. Hann även möta upp alla grabbsen och snacka lite skit, ensamt fruntimmer med en drös sentimentala karlar, det kan ta musten utav en. Alla personer i ens umgänge, faller in under en genre utav händelser, där somliga passar med samma skrot och korn. Återigen så är jag frustrerad på en vän, som har en alldeles för stor mun, med alldeles för mycket snack och liten verkstad, dags att få ner fötterna på jorden grabben?! Pågrund utav så många brutna löften respektive förväntningar, så avstår jag troligtvis denna ritt, med tryggheten som omfång. Var det värt att leka buse istället för att ta vara på de nyskapade vänskapsrelaterande banden, där tilliten inte längre har någon existens.


Perplex.


Jag är überless på personer med "I´m all that" attityden! Och finner heller inget märkvärdigt i självupptagna arlsen! Egocentriska handlingar straffas slutligen rättvist.

I torsdags så blev det en taxi mot Jerker, för att fira hans födelsedag! Därefter så blev det ytterligare en taxiresa hem till sköningen Maria. Givetvis så fanns även min African Queen söt Maddis med i trion. Summa senarium, en helt amazing kväll med nya ansikten främst. Fredagen spenderades med mina fröknar, i sällskapsspel, dans, vin samt utsökt middag! Tjejer borde verkligen pyssla om varandra lite mer än vad vi gör generellt.


All the positivity she brought to the table.


Noll krafter, noll engagemang, noll intresse och än mer frånvaro i denna särpräglade image, hon tordes bestå. Jag är på gränsen till utbränd, då jag fodrar mer sömn än vad dygnen har att behaga, med lättnad så skulle jag gå i ide och plugga igen arslet, för att sedermera kunna bemöta alla mina avancerade tankar på rymmen.

Hennes färgstarka aura är bortkommen, och blicken är tämligen intetsägande med ett dött kroppsspråk. Behov och andra nödvändiga aspekter i hennes vardag, har numera enbart blivit ett diffust minne blott. Den enda kvarstående rädslan, är hurruvida detta skall fortlöpa med ångest respektive depression, innan en solid själ prefererar att vandra allena.


Affected by your treatments.


Jag känner mig helt nollställd! Urtömd på känslor inom parentes.
Mamsen lät berätta en otroligt bisarr sak, om en person som vi båda, nästintill alla runt omkring har släppt inpå livet, likt en vänskaplig förebild. Främst jag, som tordes ha stått dig allra närmast, och varit en stöttande samt hjälpsam hand, under så pass lång tid! Hur kunde jag låta mig luras så brutalt, när sanningen låg framför näsan på mig, där jag under ett års tid har snubblat på små befintliga ledtrådar. Men det är oerhört skönt, att hysa kunskap över vilket virke, ditt umgänge faktiskt är utav!

..håll ögonen öppna, och ge en nogrann bedömning på alla som nässlar sig in i ditt liv, även den allra bästa kan hugga dig i ryggen vid välförtjänt tillfälle..


Like a sweet melody in my head.


Efter att ha tragglats genom motvind respektive blåsväder, under flera år nu, så tordes det tilländalöpa alltmer successivt. Jag hyser rädsla för okända ting, som kan tänkas främmande gentemot min annars så strategiska vardag. Jag har dryga 5 heltidsarbeten, som dessutom är under dagtid, de enbart hänger i luften och väntar på mitt godkännande. Och alldeles nyss så ringde Fridays upp mig, från Kungsträdgården. Oouuff, jag finner inga ord vilken spirituell energikick det samtalet gav mig. Jag skall endast på en anställningsintervju nu på måndag kl. 10, men att ens få respons på alla sökta jobb via arbetsförmedlingen, är ångestbefriande!

-JAG KÄNNER MIG LEVANDE! JAG KÄNNER MIG BEHÖVD!

 


Sparkle like a star in the sky.


Efter tiden hos nagelteknologen, så mötte jag upp Alexander och fick skjuts hem. Vi lagade mat ihop, och så fick han lov att umgås med sina nya bästis under tiden som jag badade, jo nämligen min mamsegull. Dem tjattrade i köket medan jag han lägga min makeup, och ringa Matte & Jocke.
Vi har fått en ny spis utav Alex, återigen tack till alltför snälla Du, fastän att jag nästintill alltid är snäppet för elak mot dig.

Och idag så skall man göra sig X-tra tjusig, för KARLSSON PÅ TAKET fyller nämligen år! Hip-Hip-Hurray! Grattis tötnos! Snart så kommer jag & SötMadde och bombaderar! ;)


I call it magic.


Igår så åkte jag till grabbsen för ett glas vin, och lite playstation. En sockersöt Tessan var där osså, äntligen så fick man träffa personen man under så lång tid har hört talats om. Det blev en oerhört lugn samt avslappnande kväll, med god dricka samt sällskap.

Tidigt imorse så var det full rulle mot hornstull, min älskling Carmen Lima gjorde nämligen nagelförlängning på mig, jag hade ett resultat i huvudet, en design som jag verkligen ville få ner till mina "tentakler". Och ooooj, om hon lyckades, schnyggaste resultatet någonsin, när jag har gjort förlängning. Dessa är utav akryl, fastän att jag brukar göra i gele.


Hits for kids!


Min nya homie är Jimmy så att ni vet, back of dickheads! Han och jag står varandra mycket nära, i alla väder så vet vi var vi har varandra, och det kommer att glädja Snäckovich oerhört mycket! Till helgen, så blir det till att umgås med hans dotter, lilla Julia. Är det sol så blir det till att leka i parken, eller gå till barnadiset - så kommer jag även att bli på lite bättre humör.

..Jag älskar barn, de får mig att le och lockar ideligen mig till barnsliga sidor samt skratt!... Jag gav henne lite barbie prylar under veckan!


RSS 2.0