I <3 friday´s


Idag så är det halloweenparty folks!
Mitt slutgiltiga beslut blev militär, och jag tror att det kommer att bli überläckert!


New nails by Lisa!


Här så ser ni mina naglar som sockersöta Lisa har gjort på mig, det är förvisso akryl, något som är väldigt främmande för mig. De höll i drygt fem veckor tror jag. Sjukt schnygga faktiskt! Tack Lisa, världens bästa nagelteknolog och väninna, du betyder mycket! Förlåt att jag inte kunnat visa det på länge. Just nu har jag gjort gelenaglar á la Sessan, så även dem kommer jag att fota.


Pretty girls got guns!


Här så ser ni min blodsyster! I onsdags så insåg vi verkligen att chärleken var starkare, än vi tidigare har velat erkänna för varandra. Vi har alltid stått varandra närmast, men nu så har vi funnit en genväg som är än starkare än dessförinnan. Och i onsdags så förstärkte vi de banden, som numera aldrig kan gå itu, oavsett hur stor tyngden är, som vaggas på våra axlar. Vi går igenom allt i tvåsamhet, och delar allt ömsesidigt sinsemellan.
Denise Amina, jag älskar dig något oerhört mycket!


My face is the Mona Lisa, My ass is a Masta Piece

Snuskiga tankar dyker upp för jämnan på karlar, oavsett ras. Här ser ni lilla Bling när han pillar på min gump, men vem kan klandra honom, han har ju förvisso två kulor mellan benen, och män har ju sina behov? Fast jag måste erkänna att jag la en smygfis, och att Bling egentligen bara försökte fånga den i förbifarten haha.

Jag har tänkt på en sak, under dagen, jag hatar nämligen att sitta upp. Jag är en person som oavsett var jag befinner mig, så halvligger jag ner. Annars så domnar hela röven på mig bort, och det känns som tusen nålar i hela kroppen. Inte det mest sofistikerade måhända, men smaken är som baken.


Touch my bellybutton.


Vi är SUVERÄNA!
Nu vädjar jag till alla mina bloggläsare respektive närstående, att rösta på mig till melodifestivalen. Ni har tills på onsdag på er, och har chansen att bidra med att jag kommer med live i tv, som bakgrundsdansare till bandet Gain. Våran låt heter Rock´n roll queen, och ni röstar genom att messa 126 till 72470. Utav flera hundra bidrag, så är det endast 50 stycken kvar, och däribland finner ni vårat bidrag! Att skicka sms kostar drygt 5 kronor enbart!


You will always be the one for me

Här så ser ni bilder som gör mig oerhört lycklig, detta var på min födelsedag för två år sen på Wallmans salonger - världens mäktigaste plats som rekommenderas STARKT! Vi hade tidigare under kvällen spenderat, tid med familjen på grand hotell, för lite drinkar. Min bror hade anordnat hela spektaklet, och jag kände mig verkligen likt en prinsessa under hela kvällen. Dem hade gjort ändringar i schemat och lät mig vara involverad i samtliga scenuppträdande. Jag är dig evigt tacksam bror, för allt du har stöttat mig igenom, och i största synnerhet i tisdags, när jag behövde dig som allra mest!


Här så ser ni Alex från idol, som bidrog till otroligt bra stämning inom vårat slutna sällskap. Och till höger så ser ni Johnny Depp kopian som stal min dessert! Otroligt ljuva stämmor, underhållning samt scenuppträdande förgyllde min födelsedag, särskilt i sällskap med familjen!


I will walk with you on an endless road.

Jag måste bara få presentera min själsfrände, en stjärnsyster som jag äntligen har funnit sedan en tid tillbaka. Min tuttfia har nämligen hittat mig i den världsomfattande cyberrymden. Vi har fått en oerhört djupgående kontakt, och har känt varandra i drygt ett år nu. Men vi etablerar oss i nya starka band dagligen. Hon är en klockren Linda, i sin renaste form. Det lustiga är att vi har precis samma tatuering, på exakt samma ställe, bortsett från att min ser gigantisk ut i jämförelse med henne. 

Dagens citat: -En vän är en som vet allt om dig och ändå tycker om dig.


Say my name, bitch!


Natten till idag var allt annat än okej! Mor min skall röntga handen, pågrund utav en skada. Jag kan dessvärre inte låta mina bloggläsare veta mer. Men min bror sov här inatt, och skall vara här en tid framöver, tills han med all säkerhet vet att ingen kommer hem till oss. Natalie var här alldeles nyss, och visade min familj alla mess som hade skickats från hennes lur, samt berättade allt vad denna person hade sagt. Det är lite tragiskt att somliga konstant söker sympati av andra. Men det visar enbart hurruvida vissa  personer agerar i utsatta situationer!


Fade to dust!

Huvudvärk as heell! Har bråkat med världens största idiot som funnits på denna planet, och i detta avlånga land i största synnerhet. Milfen är fly förbannad, på den mest respektlösa personen vi någonsin har stött på i våra liv. De involverade parterna i familjen, vet även dem om hennes beteende, eftersom att dem tidigare har skänkt henne sympati i överflöd! Jag sitter i brutala tårar, dagen innan jobbet börjar, tordes jag ha kopplat av och varvat ner, samt inriktat mig på det området jag skall kunna reflektera runt imorgon.


A neverending story.


Det där med att vara modell tycks falla naturligt inom släkten, detta är min 6 åriga systerdotter som jag har fått locka håret på. Båda två ser ut som två små änglar, blonda med bruna ögon - så läckert! Jag har varit barnvakt hela dagen, och inte ens shava benen får man göra ifred, utan de följer med ända ner i badkaret. Jag älskar verkligen att vara barnvakt, särskilt åt dessa två knoddar, då dem alltid lyckas fälla så humoristiska kommentarer. Vi har gått på en långpromis idag och busat en massa.


Dagens dresscode and facelook


Morgonens outfit samt facelook!
Skall byta om nu mot kvällen när jag skall på kalas!

Såhär såg jag då ut imorse, en osminkad á la naturell Sessilicious!
Mörkblåa jeans från Only
Svarta stövlar i mocka från Din sko
Vit hello kitty t-shirt från HM
Samt ett väldigt oborstat hår


Love me like you never did before!

Igår drack jag vin i min ensamhet, men det var trevligt iallafall. Idag är en ny dag, och en hel del ärenden att uträtta. Jag känner mig likt en prinsessa, en törnrosa som återigen vill falla in i en djup sömn. Jag har börjat gå upp tidigt om morgonen, vilket aldrig har varit en favorit å mina vägnar! Milan fyller år idag, 32 förbrukade år, så det blir väl till att fira honom idag. Och imorgon så börjar jag nya jobbet, så önska mig lycka till alla honor och kräk! Nu sitter jag med min B-active från apoteket samt kaffe, jag och systers barn skall snart röra oss mot centrum, för att införskaffa glass i alla färger och smaker. Jag älskar verkligen att vara barnvakt åt kidsen, kanske för att jag själv har en otroligt flamsig sida, och nu har jag även en tillräckligt bra ursäkt, till att locka fram min allra barnsligaste sida, yääy!

We wish you a Merry Christmas!

Snart så är det jul igen, lika med full rulle inom alla familjer, ja vad skall man själv göra under jul - det är ännu inte bestämt! Hör gärna av er angående tips på vad man kan göra på julafton, bortsett från att titta på den uttjatade kalle anka.

Igår var jag oerhört trött, efter att ha åkt till vallhallavägen runt lunchtid, och var på min arbetsutbildning under 4 timmar. Det var otroligt intressant, men jag lyckades slumra till lite under filmvisningen. Därefter så åkte jag in till stan med Maddis för lite shopping, och tro mig när det blev en hel del pengar spenderade. Jag har även gjort nya gelenaglar, som jag kommer fota och lägga upp här på bloggen!

Back in buisness


Jag dödar för dessa overknee boots, så fräscha!
Det känns som om jag innefattar styrkan som krävs, att erövra världen. Jag har allt som jag kunnat önska framför mina fötter, och jag står i framgångens farstu för nuvarande. Äntligen så skiner solen även på mig, efter att ha levt i dundrande åskväder respektive skugga alltför länge. Jag skall till utbildningen imorgon, i samband med min anställning på Röda korset, tack Banankräk som pushade mig att våga lyckas, jabba-dabba-doo!


POWERFUCKERS!

Behöver ni också anlita städhjälp, jag vet den perfekta personen och det är team Sessan & Amina! Dessvärre så är vi inte till salu, även om det är vad ni allra mest önskar, men busigare städhjälp får man tamejfan leta efter. Tro mig när jag säger följande: Det är fullt möjligt att göra en tråkig syssla, oerhört skrattretande. Vi har nog aldrig haft så roligt som idag, vi har kittlat varandra, haft vattenkrig samt slickat ytorna rena. Oavsett vad Sessan & company sysselsätter sig med, så har vi alltid otroligt roligt ihop, och vi lyckas alltid vika oss dubbla utav garv, kan det bli bättre än så?

This boots are made for walking


Killerheelsen som ni alla dödar för, men dem är Aminas. Jag vet att ni vill vara i mina skor nu nu nu. Imorgon skall jag sminka kidsen, sedermera röra mig mot stor staden för shopping, Milan fyller nämligen år så det kommer att bli partaj, måste även finna någon lämplig present till idioten. Jag gillar den nya bodyn, för första gången så trivs jag med min kropp! Något som jag aldrig tidigare har gjort! Imorgon så skall jag även göra naglarna igen, har fått det i present, woohoo. Ses på stan mina bullar & brön!

By the way, många har börjat höra av sig om tider angående att bli sminkad av mig till halloween. Det kommer att bli en hel del porriga makeups, jag kommer att lägga upp för respektive efterbilder på mina verk. Boka tid redan nu!

Back in black


Imorgon så blir ytterligare en fullspäckad dag, usch byt liv med mig, för just nu så händer det alltför mycket 24 timmar om dygnet, när skall man hinna med att bara pyssla om sig själv, från knopp till tå? Imorgon så har jag listan på alla försäljare mailad och klar till Adam, så att han slipper få dampryck på mig, men jag förstår honom till fullo.


Im your master and you are my slave!


Utmattad, har städat i drygt 3-4 timmar med Amina, därav anledningen till att jag kör chillmode på köksbordet! Vi kommer att bli riktigt läckra hemmafruar, när vi har valt ut våra män, som dessutom skall förtjäna en bit utav kakan. Det glimmar nästintill här hemma, men kattkräken bet i princip sönder den rosa golvmoppen, idjuuuter alltså!


If I could turn back time


Personen som sa att min rumpa är obefintlig, in your face! Titta, den putar till och med ut för att säga shululuuu.. Det har varit en stressig lördag, har ordnat med de sista försäljarna, och även suttit barnvakt tills mörkret föll. Idag har jag varit med Denisen hela dagen och jobbat lite.


För att du är en nolla & jag är Din idol!


Jag är verkligen jätte ledsen, jag måste ge bort mina små kissemissar, för min astma tar allt för mycket stryk av deras sällskap. Det jobbiga är att dem verkligen ser mig som deras mami, dem springer efter mig likt hundar. När jag skuttar omkring här hemma, så spurtar dem efter mig i illfart, ganska sött faktiskt! Nej nu ropar duschen, skall sminka bort allt skit nu, köpa kattsand och sätta igång med ständningen!
Någon som vill hålla mig sällskap?

Dagens citat: 
Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet? - Att lyfta på benen när frun dammsuger!


Baabe in Total controll of Her self


Det finns en person som jag vill, önskar, måste få träffa idag - får la se hurruvida detta utvecklas under dagen. Jag är sjukt stressad, håller på och fixar lister hemma, letar efter pärmen med alla viktiga papper beträffande klubben. Jag skall nämligen maila ena klubbägaren idag med alla uppgifter, jag skall städa idag grundligt, så att det blir kliniskt rent, hatar när det är stökigt runt omkring mig, jag får svårt att koncentrera mig då. Men sist men inte minst, en person sa att jag behöver gå upp i vikt, så ikväll så skall jag träna - STENHÅRT! My body will be hot hot hot!


Action speaks louder then words

Banankräket är en jäveel på att skaka röv alltså, klart man vet att han dansar som en gud, så att alla tjejer hamnar i skuggan. Men när vi dansade sönder dansgolvet på Berns igår, så gick han loss galet och varenda centimeter på kroppen var i rörelse! Tack Seaaani bananii, för att du fick mig att skratta igår - genuint och riktigt ordentligt! Du är en otroligt jordnära person som alltid lockar en till skratt, vare sig man vill eller inte. Sluta att kalla mig knasboll och bajskoooorv fifaan! Hoppas att du hade lika kul med dina polers och tv4 ligan, själv så hade jag och brudarna det kanoners, tack återigen!

Right here in my arms, you can't let go


Sessan & Samira - min egen Eva Mendez!

Ouff vilken kväll det var, jag hade verkligen jätte kul! Vi gick ut ett gäng för att fira mitt nya jobb! Älskade Nenna var med, Samira & Maddis. Det var ett helspäckat äventyr, och vi förade först hemma med milfen, men drog sedermera till collage. Vi fick till och med ringa 118 för att få en vägbeskrivning, då kände man sig verkligen som en turist! Collage är riktigt fint faktiskt, och det var sjukt trevligt där inne, fastän att vi var där allra först, det nästintill ekade inne i lokalerna. Men jag saknade verkligen en person under hela kvällen, så jag kunde inte riktigt slappna av. Du äger mitt hjärta!


I could do sunshine from pure desire


Förlåt för extrem dålig uppdatering, jag har fått tragglas med familjeintriger, samt sagt ett tillfälligt adjökens till far min. Men nu så är jag "back on track"! Här så ser ni världens vackraste kvinna, en gudinna i mina ögon - nämligen min flickvän. Så mycket kyssar jag skall tilldela henne vid nästa tillfälle, och lite därtill.
Tack till alla kräk som höll tummarna för mig, givetvis så fick jag jobbet och ni kommer numera se mig jobba för Röda korset, med humanitära frågor där jag värvar medlemmar. Så om ni har 100 kronor till övers, att bidra med i månaden, så gör du extrem skillnad samt spelar en ansenlig roll ute i vida världen!


Show me what you got coconut!


Imorgon blir ett fullspäckat äventyr!
Jag skall på arbetsintervju 16.30 på valhallavägen, där jag kommer att vara medlemsvärvare. 105 kr i timmen, semesterersättning, obtillägg, stigande lön, bonusförmåner samt provision på de medlemmar som jag värvar! Too good to be true! Så imorgon så skall jag visa framfötterna, och visa vad jag går för samt mina ambitioner inom detta yrke! Får jag jobbet så firar vi absolut - helt bombsäkert!


Im way too beautiful boy, thats way it will never work!

Igårkväll så fastnade jag på spelmaskinerna på kvarterspuben, det är allt för lätt att hamna i det träsket där man blir beroende. Det är ytterst lätt att undvika de oändliga spelen, men när man väl har placerat rumpan framför spelmaskinerna, så är du som fastklistrad oavsett hur mycket pengar du har spenderat. Men igår så sa det "tjing-tjing" i kassan, yääy! Idag har jag hunnit med att dela ut lite cv i stan, shopping men även en brunch, det var en välbehövd måltid!

"When you loose something you can't replace."


Men det som gjorde min kväll, var samtalen på x-antal timmar med exfrugan Nenna, som jag älskar så hårt. Vi hade världen framför våra fötter och allt serverades på silverfat. Vi kunde inte ens stava till tårar och hade enbart upplevt oändlig glädje respektive kärlek tillsammans. En genuin relation jag så länge har efterlängtat, men imorgon kväll så skall jag få krama sönder min tös - GARANTERAT! Jag vill med detta inlägg presentera min gamla flamma, som jag numera definierar som min flickvän igen - Nenna!


Beauty inside and Out!


Vad tror ni om ovanstående ögonskugga, i form utav ett plåster. Tror ni att det kommer att bli en storsäljare eller en total flopp? Du applicerar alltså din ögon make-up med hjälp utav ett plåster. Dem har differenta färger samt utformningar, så att det passar till mer än en ögonform.


- higher than numba one!

Auuuw är halsduken inte hur söt som helst! Att ha en liten stickad vovsing runt halsen, überläckert! Eller ja, tänker man efter så är den skitful, men den är unik och småsöt på sitt sätt. Du lär definitivt bli ensam om denna halsduk. Ni finner den på www.etsy.com Check it Out! Dem har fler höstiga nyheter på sin webshop, så kika igenom ifall ni hittar något schnyggt!

Wearing my kissemjau!


Om han älskar mig så skall jag helt klart köpa dessa kalsipper till honom! Frågan är nu om dem kommer att komma till användning, men man kan ju strejka mot annat som brukar förekomma dem tiderna haha, så kanske dem kommer att sitta som en smäck sedan, turkalsipper?

Även om du står på tå, kommer du aldrig upp till min nivå..

Jag blev utmanad utav tötnosiga Jennilyn, att skriva 10 sanningar om mig själv, vilket jag faktiskt kan offra mig att göra tihi. Ni får se ifall jag har några skelett i min garderob!

* Jag dricker alltför mycket/ofta
* Jag gråter nästintill alltid till filmer som är emotionellt belastade
* Jag är olyckligt kär
* Håller för nuvarande på med en storsatsning inom Experience
* Svarar ytterst sällan på mess
* Jag är absolut inte så bitchig som jag ser ut
* Jag älskar både äldre samt små kids
* Sitter gärna i djupgående diskussioner och påpekar mina synpunkter
* Jag är utan tvekan en tvättäkta nattuggla
* Har stora planer på att flytta utomlands inom snar framtid


Nobody dies lika a virgin, life fuck us all.


Every second without you, i'm a mess.


Just nu så sitter jag i soffan med Natalie Svinto, en übersöt fröken som hade en alltför lång håltimme. Vi masskonsumerar kaffe och ser på E channel, härliga realityserier går på löpande band. Kim Kardashians, Victoria Silverstedt samt Playboy mansion - lovely!

Jag har hellre parkinson å skvälper ut halva min drink, än alhzaimers å glömmer vart jag ställt den!


Diamonds are a girls best friends!


(Klicka på bilderna för större format)
Här ser ni mina nya inköp! En otroligt läcker klocka, samt en silver/grå tunika. Jag har nästintill enbart klockor med en massa blingbling, så för omväxlingsskull så köpte jag denna vita. Jag har köpt ytterligare ett plagg som jag dessvärre inte kan lägga ut på bloggen, eftersom att det är en present till Maddis. En julklapp kan man säga!


Sharing is caring!


Läsarnas bilder till mig, fortsätt gärna att överösa mig med bilder. Det betyder verkligen guld för mig, tack verkligen!


Ömhet är passion i vila.

Jag hade det jätte mysigt igår, jag vet inte varför jag kände en sådan ansenlig lycka just under gårdagen. Kan det bero på att jag för första gången på länge, fick respons på det jag ständigt bringar. I en relation krävs det två personer, även om det enbart skulle vara vänskapsrelaterade band. Jag vet förvisso fortfarande inte vad jag skall göra med jobbet utomlands. Alla äldre ber mig att fullfölja mina drömmar, när chansen nu har givits. Jag är fortfarande ung och har mitt livs största chans måhända, när man blir äldre så blir man mer bunden till hemmet, då barn respektive äktenskap kommer att äga rum.

Det är den som går vilse som finner de nya vägarna.


Nobody is perfect, i´m nobody!

 
Tack för skjutsen vännen, återigen. Annars hade jag och Maddis aldrig tagits oss till Tiara. Usch läskiga kvarter hon bor i alltså, men vi hade det otroligt roligt igår. Och lilla Sessan fick i sig en hel vinflaska utan några smärre problem, utan att ens bli berusad - auuw, duktig flicka det där asså! Guldstjärna i kanten till en väldigt liten kjopp!Det blev väldigt mycket dans respektive foto igår, samt en väldigt hetlevrad diskussion.  
Hur var eran kväll igår?


"Bit i kudden gumman, för nu byter pappa våning."

Jag känner kreativiteten gro sig allt starkare, för var gång sekundvisaren rör sig medsols. Danne ringde, jag skall uppernbarligen bränna en skiva åt honom, sedermera ringer Milan och vill att jag skall fixa en sak på nätet, därefter ringer milfen & vill att jag gör kinamat till samtliga. Heta linjen på hög nivå, men förvisso var det uppgifter som jag mer än gärna sopar under mattan. Jag känner för att gå ut imorgon, invadera nattlivet vilket var år och dagar sedan senast. Jag skall dra med mig Zeljka och resterande honor på lite vindrickande nu under veckan, it sounds pretty good in my ears!

-Hur fan kan ett skratt förlänga livet om tiden går fortare när man har roligt?


Baby don't take it personally, its all fo' fun!

Pratade precis med storebror, han har legat på sjukan sedan imorse. Han fick en betongpelare på 20kg, rakt i ansiktet, när han arbetade på en byggplats! Den föll från 4 meters höjd, och han rent ut sagt, fångade den fastän med ansiktet sitt. Det sprutade blod, men efter alla nervtester, röntgen respektive synundersökningar, så fick han återvända hem, inslagen likt ett litet paket. Med alla bular och blämmor i ansiktet, liknar han ringaren i notre damm för nuvarande, men han hade verkligen änglavakt kan man säga! Jag skall förmodligen träffa honom ikväll, om allt går enligt mina planeringar.

"Man ska inte låta sig missledas av en människas fula yttre. Hennes inre kan vara ännu fulare."


Alla har vi en skruv lös - den som inte tror det har två.


Ni behöver inte falla för mig, men ni kan förvisso snubbla lite, eller vad säger ni? Ni som ruvar på hämnd, håller era egna sår vidöppna. Så fokusera på ditt eget välmående istället för att gruva på aggressioner gentemot andra, när du skänker dina rivaler blott en tanke, så visar du bara att du bryr dig. Har du en gång blivit biten, så är du två gånger skygg. Och att säga vad man tänker är ett dyrt nöje! Glöm inte bort dagens citat alla fuckers där ute: -Om hästen var medveten om sin styrka, så lät han sig ej tyglas!


Om du älskar är du slav, om du älskas är du herre.


Mamsegull jag finner inga ord! Jag fann ett presentkit på min nybäddade säng, när jag återigen kom hem. En supersöt sminkväska med favvomissen Hello Kitty, en noblesse ask där chockladen är hjärtan-formad, och sist men inte minst - ett dubbelhäftande kort. Det står Jag älskar min Mikaela i kortet, och på så lyder den guldfärgade texten: - "Att älska är att vara sårbar!"
Återigen tack, för att jag har världens bästa mamsi, härifrån intill döden!


To death do us apart!


Tänk att få vara en snöboll.
Född av kramar, flyga genom livet och till slut träffa den man smälter för..

Och tro mig när jag säger dessa ord:
- Bara den som kan rista in ditt namn i solen med en isbit, älskar dig mer än jag!

.~*\ .............~**~...~*\../`*~.~**~-,
.\.....\¸,.~*\/..../\.....\.....V...../. ..(_)...\
...\............\.....\/..../.\......... /\......¸,.~*
....\¸,.~*´¨..`.-.,¸¸,.-`..\,¸¸,./...... .,¸¸,`.\

..~**\./``*/ ~**~. .~*\..../*~.
..\....\/.../...../\.....\.....|..|.... .|
....\....../......\/..../\......\/..... /
...../__/...`..,¸¸,.-`..".......... /


I can do what she can do so much better °∙»ﻻ


Dagens planer, är att infinna mig hos argenturen Mikas imorgon kl två, anledningen är något ni kan spekulera om än så länge, vilket ni är relativt duktiga på vid det här laget har jag märkt. Jag har ett ärende där med tvillingtöserna Becca & Nattis, jag är exalterad samt förväntansfull! Berättar mer detaljrikt så fort jag vet hur jag skall göra med allt!


Hold me tight, like an angel in the sky.


Gårdagen har jag tillägnat i självömkan, jag är sjuk - kom och pyssla om mig. Men dessvärre så har ingen hört mina snyftningar, så det blev till att svajda om och därefter ner och införskaffa cancerpinnar i centrum. Kvällen i ända så har jag stöttat min väninna Tiara, genom en tuff kväll respektive städning, det har med andra ord varit full rulle. Och oj, vad kissemissarna är kelsjuka. Dem skall antingen sova mitt i ansiktet, eller på bysten, och dem struntar blankt i ifall jag får astmaatackk eller inte - i call it disrespect!


You think you know my type, but you got no clue

Jag är en relativt komplicerad person, som söker oändliga svar. Därför platsar jag inte in på frågor beträffande etik, eftersom jag har sådan dubbelmoral gällande rätt och fel, därför att det egentligen inte existerar. Vi har personer som bestämmer hur principerna skall se ut, eftersom vi behöver en lagstämma att följa. Det finns ju ett slut på allting? Även om det skulle finnas ett liv efter detta, så tar ju även detta slut och det börjar om återigen. Men vart slutar då himlen? Och även om det bara ser ut likt ett svart hav så existerar det ju dock, det kan inte bara ligga ett tak på ett liv därunder. Det enda som inte dör ut är energin, vilket våra kroppar innehar, eftersom vår näring omvandlas till energi. Det är måhända den som lever vidare i en ny form? Oanständiga frågor med avsaknad utav konkreta svar. Allt levande består abstrakt…

Uruwashii


Här så ser ni min nya Guess plånbok! Har hunnit med lite shopping idag med mamsegull, och hon tyckte att jag förtjänade det allra finaste, gud vad jag älskar henne! Plånboken går i sandfärgat samt skimrande lila, och är röd inuti - helt i min smak!


Du är sperman din mamma borde ha svalt!

Ibland så hyser jag ofantliga aggressioner gentemot de falska ansikten som ständigt omger mig.

you and your bitches talk shit about me,
like you even know me?
but the truth is, if i had a dick,
u'd be the first to blow me!


Tävlingsdax á la Sessan


Tävlingsdags!
Det enda ni behöver göra är att vara sjukt heta och vara självsäkra, tycker ni att ni är som gjorda för min tävling, där vinnaren får en veckas länkning hos mig, så kommentera så mycket ni kan, så ökar ni chansen att bli veckans hottie hos mig! Glöm inte bort, att skönheten kommer inifrån! För ännu större risk att vinna, så skriver ni om tävlingen i eran blogg samt länkar till mig!

-Don´t hate the player, hate the game!


Tjejen din mamma varnade dig för!

Jag vaknade alldeles klibbig utav febern, av att posten entrade min brevlåda. Nyfiken som jag var, så fann jag två avi i högen utav räkningar samt reklam. Det var en positiv start på morgonen tänkte jag, väl framm i köket finner jag även en lapp från min mamsegull, som förövrigt är världens bästa: -Jag har gjort Paneng till dig, om du mot förmodan får i dig lite krubb. Har du svårt att sova om nätterna, så vill jag att du väcker mig så myser vi och pratar. Jag älskar dig mest i världen, släpp in mig i ditt liv! Jag vill hjälpa! Jag orkar inte höra min dotter gråta sig själv till sömns varje natt som vi ses!


Please sister, give me something, im not feeling okay!


Jag är super duper glad att jag fann sladden till Maddes externa hårddisk! För där hade hon sparat bilder från min skolavslutning i årskurs nio, usch det var alltför många års sedan. Här ser ni den enorma blombuketten som jag fick utav mina underbara lärare, som gav mig allt stöd i världen under den ogenomträngliga dis jag vandrade genom under högstadiet. Ätstörningar, psykologer, mobbning samt familjeintriger.
Det får mig att bli stolt över vem jag är idag, och hur långt jag har nått på alldeles egna ben!


- Fuck what you heard - Go for what you see


Välkommen till Sthlm, Det du inte vet om dig själv vet alla andra.
Lögner, svek & hat, STHLMS VARDAGSPRAT!

Du vet vem du är, och du vet vem texten är tillägnad!


Even if you win..you are still RETARDED!!


De tårar jag trodde var oändliga, torkade faktiskt ut.
Det ansikte jag lovat att aldrig glömma har faktiskt börjat suddas ut.
De känslor jag tyckte var så starka, har faktiskt börjat svalna.
Det jag trodde jag behövde mest här i livet, kunde jag visst klara mig utan.
All den sorg jag trodde skulle vara i evigheter, hittade faktiskt ett slut!


Lätta bekymmer är pratsamma, tunga sorger är stumma!


Ni ser ett vackert ansikte, med ögon som glittrar och leende läppar. Det jag ser, är en oerhört tungt belastad ungmö på villovägar, med förtröstan att hitta hem, hem till en betryggande omfamning. Det är så lätt att dölja minimala motgångar eller mindre bekymmer, men när hjärtat har gått i tusen bitar, och har tappat sitt enformiga syfte, ja då löper det stor risk, att personer i din omgivning - ser igenom dina dagliga charader. Därför umgås jag numera med de vänner, som bringar mig till skratt, istället för att haka upp sig på de fel respektive brister man är uppbyggd på.


No man, and absolutly no crying!

Utkastad från helvetet - portad från himlen!
Jag är en person som vägrar att känna mig inlåst, varken i mig själv eller ordagrant, men i största synnerhet nu nä jag är sjuk, så känner jag mig fången i min egen kropp. Jag tänker inte gräva ner mig, i den grav som jag under många år har grävt alldeles allena, jag tänker göra allt förutom att tycka synd om mig själv. Idag skall jag vara med väninnorna, fota en hel del och röra mig fritt utomhus. Jag får blunda för smärtan inombords, jag får stänga hörselgångarna gentemot de hårda ord, som misshandlar mig psykiskt! Jag är en stark individ, med en varm själ, jag försöker iallafall intala mig själv att det verkligen är så, att jag inte lever efter falska förutsättningar.

If you wanna play, let´s play!

Jag lever solo nu, oberoende alla falska leenden bakom min rygg. Precis som du en gång sa till mig, fastän att vi inte kilade stadigt, så insåg du att jag ideligen ger all min hängivenhet till andra, medan jag inte får ett dyft tillbaka. Jag blir ständigt sviken, sårad och slutligen bränd utav de som jag verkligen lägger ner hela min själ på. Det är slut från och med nu, att förlita mig på andras kärlek, tragedier samt bekymmer. Jag skall prioritera mig själv i första hand, där jag skall placera min hälsa respektive lycka på en piedestal, och leva livet för var dag som kommer, och vet du vad - jag gör det med ett genuint samt självbelåtet leende på mina läppar.

Sessan med s-n-o-p-p!


Like two princess in bed


Kom och pyssla om mig min kära, som dina ord tidigare berättade - Du söker ingen Miss 2009 numera, vilket jag absolut inte är. Jag är trött, sliten och väldigt svag samt sårbar. Just i detta nu, så finner jag ingen styrka att sträta emot hårda ord, ingen lust att bekämpa sådant som kan såra mig allt djupare. Nu kan jag lättsamt diskutera sådant som du finner relevant, ta chansen när den ännu finnes kvar, innan jag återigen kan stå på egna ben och vara mitt rätta jag.


Save the last part!

Fredagen slutade i alltför mycket tårar, rivsår och diverse dispyter. Men det har fått mig uppmärksammad, över hurruvida mina kvarstående känslor egentligen är. Jag är trött på att lägga ner den lilla energin som fortfarande är bestående vid min sida, snålvattnet har runnit alltför länge. Men nu så ger jag upp personen som jag har kämpat för alltför länge nu, utan några resultat. Det är enbart nya sår som ständigt rivs upp, och det trycker endast ner mig alltmer för var dag som går. Så falska vänner och kräk där ute, har förlorat sin givna chans nu. Men jag tror förvisso att det är bäst så, för alla involverade parter, som ständigt bränns på våra stekheta charader. Jag är trött på allt dessa spelanden, lägg korten på bordet innan hon går vidare för alltid. Jag blir kanske även av med kattkräken!

Update


Good girls goes to heaven, bad girls go anywhere.


Too sick of lovesongs

En gammal bild där jag var större till kroppen och inte hade gjort den andra tatueringen! Jag ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering, men jag ligger nämligen med 41 graders feber, och lymfkörtlar svullna likt pungkulor. Jag har ont som faen, är deprimerad och luktar apa oavsett hur mycket jag än duschar, fasiken vad jag hatar att vara sjuk! Tackar gudarna för att papsegull bjöd på Berocka, som har fått mig på någorlunda stabila fötter, fastän att man är alldeles svag i knäna. Pappa blir allt sämre och kissar även blod nu, jag känner bara att jag vill lägga mig ner och gråta likt ett barn, fastän att tårarna vägrar att bryta ut. Jag vill bli vaggad i en trygg värmande famn, som när man var yngre och fick det dagligen. Jag ber på mina bara knän att mamma kan krympa mig, och stoppa tillbaka mig i sin mysiga mage, där ingen problematik uppstår.

Dress I like to wear!


Klänning utav pasta, ändå så otroligt vacker! Udda och unik med stora bokstäver, samt benämningen på ordet Pasta, jag vill haaaa!!


Melodifestivalen 2010 Rösta!

Vill ni se en lite halvgalen brutta på scenen i Melodifestivalen 2010, så skicka sms till 72470 där ni skriver 126. Det är vårat bidrag med bandet Gain, och låten heter Rock n Roll Queen! Jag skulle tippa på att det kostar drygt 5 kr, en väninna sa det till mig. Så alla mina honor och kräk, rösta så hårt ni kan, så kommer ni att få se lite halvkända ansikten i tvrutan sen. Videon är godkänd utav SVT, och ligger uppe på hemsidan bland de andra bidragen. Jag är verkligen förväntansfull, men samtidigt väldigt nervös hurruvida det här projektet skall te sig i fortsättningen, samt hur vi skall lägga upp våran koreografi. Man får väl hyra in någon måhända, som vet vad säljer och passar till uppträdandet, om det nu skulle bli så. Det är jag och Denise som kommer att ställa upp!

Backstage


Förstår ni nu varför jeansleggings går mig på nerverna?
Jag älskar de förövrigt och tycker att de är döläckra i både form samt färg - irreplacable! Men nu återstår ett dilemma som stör mig något enormt, passformen är fantastisk bortsett från att de är så höga i midjan, att de sitter precis under bysten. Och skulle man vika ner dem så pass mycket så ser man alltför bred ut, de glider ner så det ser ut som om man har en blöjrumpa! Och sist men inte minst, checka kvaliten. Fine, jag köpa att byxor överlag slits ut i grenen, men hallå hur lyckas man? Hela arslet har ju lyckats att trilla ur sin rätta plats, det är inte okej!


I don´t need your prayers!

Bild från erotikmässan i Göteborg! Snart äger den även rum i Stockholm, yääy!
Just nu sitter jag med en väldigt stöttade Törnrosa, som jag har lagat mat till, á la Sessans starka special! Jag har ingen matlust längre, ingen lust att få i mig vätska, tappat förtroendet till skratt samt genuin lycka. Ni får stå ut med lite halvdryga inlägg under dagen, jag försöker verkligen att hålla allt inom mig, men jag bubblar upp och det känns snart som om bägaren skall rinna över. Jag försöker fokusera på de positiva sakerna som förgyller min vardag, jag har dessutom fått utlandsjobb. Där jag kommer att fota glamour, och pendla mellan differenta länder, men även Sverige. Vi får la se om jag tar det här jobbet, det känns som om jag inte har något att förlora just i nuläget.

I think Im stuck on replay!


Jag känner mig förtärd, alldeles trasig inombords. Jag orkar snart inte hålla leendet på sin sanningseniga plats, utan man ser numera att blicken sviktar gentemot en socialfobi, som jag sedan länge bemästrat. Skall jag falla tillbaka till det förgångna mönstret, med alltför många felande brister, eller innehar jag styrkan som krävs, att gå vidare alldeles allena?!

A person who never made a mistake, never tried anything new

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, över den dåliga uppdateringen igår. Jag hann dock med att svara på era kommentarer, men inte att blogga något, vilket är mycket ovanligt när det gäller mig. Jag städade en väns lägenhet klinisk ren, som är en otroligt stor trea, bara för att vara snäll. Därefter så hann jag ta en kaffe för att sedermera bege mig till Tyresö, för att hjälpa systra mi med flytten. Hon har nämligen fått ett första hands kontrakt, och har nu köpt lägenheten, och behöver all hjälp hon kan få. En bjöd på pizzi och vi pratade ut om tidigare konflikter sinsemellan, och allt känns så mycket lättare nu inom familjen. Klumpen i magen har äntligen tappat fäste, och jag tänker fly undan all smärta som ideligen förföljer mig. Jag var klar inatt runt 12 tiden med precis allt, idag så känner jag för att få en karatefylla och därefter RELAXA! Jag förtjänar det verkligen!

Världens vackraste.


Jag måste ha världens vackraste storasyster, hon är förvisso 35 år så ha överseende med det mina kräk. Jämsides sitter en sötnos vid namn Emilia, en utav hennes döttrar. Lycka till i kampen om dem, jag håller tummarna för dig systra mi och stöttar dig så gott det går. Jag försöker verkligen att bära allas problem respektive bekymmer på mina numera svaga axlar, men jag gräver ner mig alltmer i ett diffust mörker, jag vet inte hur länge mina ben orkar, innan de ger vika för all bringad smärta under dessa år...


Beautiful sunset!


Bilden är tagen från våran balkong på hotellet där vi bor, så otroligt vackert!
Jag längtar något oerhört mycket tills min trip dit, men jag saknar värmen och det är nästintill kyligare d'r just nu än vad det är i Sthlm.
Jag vill finna min väg hem igen, jag har vandrat allena alldeles för länge nu, vilsen och oviss om vart jag hör hemma, var tryggheten finns eller om den ens existerar. Ta mig återigen hem, hem till Gotland!


Emmelist & jag skäms inte för något! ;)


Visste du att..

...det tar 7 sekunder för maten att nå magsäcken.
...människans hårstrå kan hålla 3kg vikt.
...längden på killars kuk är lika lång som längden på deras tumme ggr 3.
...lårbenet är lika hårt som cement.
...tjejens hjärta slår fortare än killens.
...tjejen blinkar 2 ggr oftare än killen.
...vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.
...tjejer har redan läst klart.
...killar tittar ännu på sin tumme!

Det är oerhört intressant att varandras motpart, skiljer sig så otroligt mycket från varandra, på sitt sätt att agera, personligheter, funktioner beträffande människokroppen, och vilket syfte vi uppfyller. Sounds pretty wierd huh?

You are like a melody in my head

God eftermiddag till ett ren städat hem! Jag känner mig betydligt mer glad samt lättad, nu när mina 89 kvadrat i lägenheten är kliniskt rena! Usch, jag känner att jag har druckit alltför mycket kaffe idag, jag har absolut ingen hungerkänsla, och det känns nästintill som om det fräter i munnen på mig. Hela 10 koppar, och dagen är ännu inte sout, icke bra! Igår så konsumerades lite alkohol i form utav vin, men denna dag kommer att bli betydligt mer stillsam. Ibland så är det så otroligt skönt att bara slappa, dega i soffan respektive i sängen med mysdressen i högsta hugg, samt lite snacks! Bloggen växer sig starkare för var gången dag, och jag tackar alla mina dunderbara läsare, you are priceless! All credit till er som har gjort detta möjligt!

Dagens torra humor


An arab at the airport:


-Name? -Abdul al Rhazib
-Sex? -Three to five times a week
-No, no... I mean... male or female? -Male, female, sometimes camel!
-HOLY COW! -Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, ANY STYLE!
-Oh deer! -No, no... deer run too fast!

Dagens fråga!

Jag copycatar lite från en utav mina favoritbloggerskor - Emmelist!
http://emmelist.blogg.se/ Kika gärna in även hennes sida, och lämna spår efter er i kommentarfältet!

Frågen lyder såhär: Vad skulle du vilja göra om du fick vara man för en dag? Helt enkelt byta kön för enbart ett tillfälle? Jag skulle lätt testa att slå en knut på den, tror ni att det fungerar?

Jag är dönyfiken på hur ni resonerar beträffande dagens fråga! Jag skulle förmodligen vara en riktig charmör, liksom kolla bilden - hetare man får man leta efter!

Congratulations!


Grattis på födelsedagen mitt lilla tandtroll!
Hoppas att din dag blir alldeles lyrisk, för det förtjänar du, efter alla sanningseniga händelser, du har viskat i mitt öra. Sanningen kommer alltid fram till dlut, och jag är dig evigt tacksam att du lät mig höra den tidigare än förväntat! Återigen ett stort grattis!


Passion for fashion

Jag har ett ansikte där kulörerna leker sorglösa lekar, med en ansenlig spirituell energi. Jag ger er gärna tips beträffande hur du på ett vackert sätt, kan kombinera dina favoritfärger så att det måhända matchar din klädstil för dagen. Ge förslag till mig, på färger som ni vill att jag skall använda under en makeup, så lägger jag upp bild på det jag har lyckats att åstadkomma, när jag låter kreativitet flöda.

Not ordinary wings

Bakom mystiken i denna bild, döljer sig ett fläckfritt barn, med ögon som kan tränga igenom glasdörrar. En stjärnglans reflekteras i hennes iris, vilket hon är väl medveten om. Vänner har strött glitter över hennes salta kinder, där tårar har plöjt likt avsevärda flodvågar. Hennes sensuellt målade läppar, skimrar i blodröda färger, vilket hyser tecken på mognad. Varför försöker hon dölja sig bakom en ogenomtränglig mask i vardagen, där hon föredrar att smälta in i mängden? Det är en fråga med avsaknad utav svar, och den försvinner tveklöst bort tills den inte längre får sitt uppehälle. Sorgsna ord, från en sårad själ…

She brought a smile on her face

Längtan efter barn växer sig allt starkare för var dag, jag försöker förvisso dämpa den, genom att inte umgås alltför mycket med små mirakel likt Emilia på bilden. Ooh gud, ni blev jag ännu mer sugen. Jag har en tendens att alltför ofta sitta barnvakt, något som ligger högst upp bland mina intressen. Att de har en benägenhet att locka fram min barnsliga samt lekfulla sida, är enbart ett plus i mina ögon, som eftertraktas i  mina ögon, och med barn har man även en ursäkt till att leka kurragömma.

Mina systerdöttrar kommer till helgen, så då blir det en hel del busande med min små änglar, kanske lite shopping också om dem har tur!


Cry me a river, pumpkin!


Jag fick ett otroligt jobbigt samtal utav familjen, en väninna som dessutom är fyra år yngre än mig, och som jag har umgåtts med sedan barnsben, har fått alltför mycket problem. Hon har alltid vari lite stökigare än mångfalden, och aldrig har hon skämts för att ta vulgära eller hårda ord i munnen, och respekt visar hon uppenbarligen inte längre mot sina föräldrar. Men hon har haft en oerhört strulig barndom, med en pappa som har suttit inne mer än han har varit ute i princip, hon har definitivt valt fel väg att gå, där även hon har blivit gripen ett flertal gånger för diverse saker. Nu är hon även gravid med en man som är åtta år äldre, och hon tänker behålla barnet, mamman kan inte heller göra något. Så det är en otroligt knivig situation hon sitter i, stackarn – en förlorad själ som vägrar ta emot budskapet om familjär lycka!


She makes me sparkle!

Bilden är 3-4 år gammal, jag har tänkt på det ofta – att jag har fått ett mycket mer kvinnligt ansikte, istället för bebishullet jag tidigare hade. Mer skarpa linjer samt en form över huvudtaget i ansiktet, konturerna har blivit mer markanta dessutom. Jag skall börja bära färger betydligt mycket mer än vad jag gör nu för tiden, för det utstrålar en varm personlighet för mig, en varm själ! Har pratat med min syster, som vill gå ut och käka med mig på torsdag, dessvärre så hade jag redan bestämt träff med en underbar kvinna vid namn Eva, får se om det går att skjuta upp kanske? Eftersom att jag är ytterst spontan, så bokar jag aldrig upp mig såhär egentligen, det är mycket bättre att ta var dag som den kommer, för då blir man heller aldrig besviken.

Vem bar den bäst?


Jag finner dressen lite små tråkig att bära på dessa event, men frågan jag har är följande: Vem bar klänningen bäst? Jag tycker förvisso helt utan tvekan Eva Longoria, inte enbart på denna bilden, utan hon är för övrigt en utav mina favoriter.


Flush me down the toilet

Jag vet inte varför kameran alltid lyckas följa mina fotspår, ända in till damrummet. Får man aldrig lite ”privacy” utanför bloggen? Men å andra sidan så är de, det mest naturliga vi varelser gör. Bilden är jätte gammal från en fest i skärholmen tror jag att det var, men jag minns att vi hade det otroligt roligt, bortsett från en otroligt lång taxifärd. Jag saknar mitt långa hår något otroligt mycket, om jag inte hade klippt mig, så hade jag haft 2 dm längre hår än på bilden ovan, morr! Äsch, den som spar – den har. Så det dröjer nog inte länge till, innan mitt hår hamnar i Guiness rekordbok, eftersom att det växer likt ogräs haha.

Öka självkänslan!

Detta inlägg har Agnes önskat, en ny söt bloggläsare tillägnar jag mina tips & råd, så gott det går.

Självförtroende är inget man föds med, utan något som man succesivt bygger upp. Antingen själv eller med hjälp utav vänner, men man kan dock inte förlita sig på sin omgivning, utan ibland så måste man även bygga upp det själv. Stressa inte fram komplimanger från andra, utan sug åt dig likt en tvätt svamp när de väl dyker upp, och när någon kritiserar utseendet, så skall det rinna av dig likt vattnet på en gås. Du kommer inse att du växer som person, om du följer råden jag ger dig, för jag har världens sämsta självförtroende, något som man absolut inte skall visa för de i din omgivning. Hitta något som du trivs med beträffande ditt utseende, eller andra aspekter, och blunda för de ”felen” du tycks ogilla – för de existerar enbart i dina ögon. Inte en enda varelse kan uppnå perfektion, eftersom att det är en individuell bedömning! Lycka till nu Agnes, hoppas att jag har varit till någon hjälp!

Live your dream to the fullest


Jag hade det otroligt tufft under högstadiet, där jag tragglades med intriger inom familjära förhållanden, ätstörningar samt mobbning. Jag hade ännu inte funnit min integritet, och visste inte vem jag var eller vad mitt syfte var, jag hade inte ens drömmar om framgång, utan bara förhoppningar om att få känna något överhuvudtaget. Numera så är jag oerhört stolt över vad jag har åstadkommit, jag trodde aldrig att jag skulle få bära en pärlvit mössa likt alla andra, men för två år sen så slog mina drömmar in. Och jag klättrar succesivt högre för var dag som går.. Sluta aldrig hoppas, utan håll ett stadigt grepp om era drömmar, som blir sanna beroende på hur mycket ni är villiga att satsa respektive riskera!


Tips & råd!

Hur söta är inte dessa fluffiga tofflorna på en skala? Det är inte vanliga tofflor, utan dem förgyller även ett syfte. Super bra till frusna fötter nu om vintern, eller när du är sjuk och skall bringa värme till hela kroppen. Du värmer dessa i micron, så håller de värmen längre! Otroligt piffigt, eftersom att vetevärmare inte håller så länge och luktar bränt efter ett tag. http://www.bluebox.se/showinfo.aspid=a04169&page=1&countrs=12&size=12&method=search&alt=&sokfalt=vetev&visa=

Your oppinions about my blog!

Denna fröken är upptagen, tingad och förlovad! Så när det gäller frågor beträffande min eviga kärlek, så bespara er tiden att bli ratade. Men för övrigt, så får ni kommentera nästintill vad ni känner för.

Nu ger jag mina dunderbara läsare chansen att påverka bloggen från grund och botten! Vad vill ni förnya respektive förbättra? Några specifika områden som ni vill höra mer angående? Mer skvaller eller tips beträffande ytligheter eller inre skönhet? Har ni frågor så tveka aldrig att ställa dem, så kommer jag att besvara dem så bra jag kan utan att det skall bli för detaljerat om mitt liv, vissa saker skall man faktiskt behålla för sig själv.

Ni får även säga varför ni läser just min blogg, vad är det som tilltalar er med det jag skriver eller lägger ut för offentligheten? Jag är nyfiken i en strut!

Forever isn´t enough


I löööve makeup!
Jag älskar dig mer än allt annat, och kärleken växer sig allt starkare till dig för var dag som går, eftersom att saknaden tar överhand. För var gången dag, så blir jag allt mer säker, på att det är Du utav alla här i världen, som jag vill spendera resten av mitt liv med! Jag känner lycka var gång jag ser dig, var gång jag hör din röst, samt var gång jag finner bilder på dig älskling. Förevigt så skall jag älska dig, förevigt så skall jag vara dig trofast, och förevigt så skall jag värna om dina känslor respektive hjärta! Jag kommer att lyssna till var sak du ber mig om, och lyda var befallning som du ger mig!


Body of a dancer.

♥ Hur kombinerar ni kost samt träning?
Jag tränar endast pilates, yoga samt dans - vilket oftast sker i hemmet. Jag känner mig inte bekväm att stå & svettas jämsides vid illaluktande bodybuilders på gymmet, utan då lägger jag hellre upp ett träningsschema som jag trivs med i hemmet. Förut både bantade jag och lät min kropp svälta sig rejält, samt körde hårda pass på gymmet - vilket riktigt förstörde min kropp. Det är det sämsta tänkbara alternativet om du vill ha ett bestående resultat, numera så unnar jag mig osund kost när jag väl känner för det, men försöker hålla mig till regelbundna måltider, respektive en lagom dos motion dagligen, bara för att hålla kroppen igång och få extra energi. Överbelasta inte din kropp med träning, lagom är alltid bäst, detsamma beträffande maten. Ät lite men väldigt ofta, så både krymper du magsäcken och ser resultat otroligt snabbt.

Earn the crown!

Livet är meningslöst.
Kärlek är en illusion.
Frihet är ouppnåeligt.

So get use to it!
Livet blir aldrig roligare än vad man själv gör det, dina individuella handlingar är de som reflekterar nöjet i din vardag. Du kan aldrig beskylla andra runtomkring dig, när livet är målat i gråskala och du är less på i princip allt i din omgivning, sätt istället färg på de i din närvaro, och behandla andra såsom du själv vill att andra skall bestå mot dig. Likt en prinsessa med kronan som prioritering nummer ett, skall de i din umgängeskrets reflektera din karisma, en utstrålning som sträcker på sig ståtligt, utan blott en tanke på att lämna en trofast relation. Jag känner hur lustarna sangiviniskt smeker mitt yttre idag, jag har tappat ögonkontakten med mina demoner som tidigare förföljde mig genom sorg och ständig smärta. Numera så har jag en stadig blick, och är endast ett ögonkast ifrån framgång! -Positive thoughts for today!

Dogwearing


Jag må ha världens farligaste vovsing, och dessutom fångad på bild, just i det ögonblicket som hon levde ut alla sina aggressioner. Just kidding, hon är däremot världens sötaste vovsing på snart 13 år. En papillontik i brun täckning samt svarta öron, hon heter ChristiBelle Cowboy hos kennelklubben, och är helt utan tvekan för söt för sitt eget bästa.


Dancing in the moonlight

Godmorgon glatt humör! Jag vaknade och var världens lyckligaste idag, ibland så får man tragglas med söndagsångest eller sina höstdepressioner, men dagen därpå så känner du dig som en människa igen. Efter att ha suttit och fört en oerhört jobbig dialog, under ett x-antal timmar, så har jag och min närmaste löst tidigare konflikter. Så nu känner jag mig hel igen, inga trasiga känslor eller fördomar, utan nu är båda rentvådda och otroligt lyckliga. Inga mer förlorade puzzelbitar eller bestående frågetecken, utan nu har båda parter fått svar på tal, och funnit svar på tidigare obesvarade frågor, som ständigt irriterat oss.

Bring me honestly!

Dagen har varit hektisk, och tog på mina krafter rent mentalt. Jag avskyr när personer hyser en sådan ansenlig makt, att de rubbar ens bra vibrationer, samt bringar en ihärdig vånda. Jag tänker inte gå igenom fler dagar likt dessa, där jag förlorar mig själv för var steg jag tar, det är inte värt att famla i mörker i en ändlös tunnel. Likt ett kretslopp så återförs all negativ energi, som man försöker undfly. Det är inte värt att offra allt som man har byggt upp individuellt, för att en enda person skall lyckas rasera allt som man tidigare har kämpat för. Jag älskar av hela mitt hjärta, men skall man låta en annan styra över ens liv över distans. Man bör vilja vara åtminstonde i närheten av de som verkligen betyder något, jag tycker att du sänder dubbla budskap! Mitt hjärta klarar snart inte av fler hårda slag, utan att gå i tusen bitar!

Gratismedlemmar!

Jag skulle vilja tipsa er om en kanonsida, där tjänsten för övrigt är gratis. Du värvar medlemmar och får då garanterade besökare. Redan som medlem så får du även 100 gratis besökare, så joina även likt mig, om du vill växa inom bloggvärlden, och få folk intresserade av just det Du skriver!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=www.mikasha.blogg.se

Not how it supposed to be.


Nu sätter jag fötterna i backen, och drar mig undan från de personer som ideligen drar nytta utav min generösa sida. Det är inte väsentligt vad ni har för relation till varandra, vän, fästman, fiende - det skall vara på ömsesidiga grunder! Jag är überless över att alla tar mig för givet, och tror att jag enbart är en självgående maskin helt utan känslor. Det tar på min energi att ständigt bli sårad eller utnyttjad, för att de behöver låna, köpa eller ta något från min ägedom, stick och brinn säger jag från och med nu - det rör mig inte längre ryggen.


Crazy but Beautiful!


Tagen för över ett år sen, när det blev en krogrunda med Maddis, Dinosaurien, Rojkan, Yash och hans flickvän. Här ser ni en lite galen bild på tjejerna, har saknat mina galna tanter, det var otrolig länge sedan jag träffade dem. Det känns som om det börjar bli dags för att besöka storstan snart, det var sjukt länge sen jag gick ut för att dansa, jag vill jag vill jag vill! Girls, det är bara att plingelinga när vi skall samla gänget för utgång!


Spanks darling!

Jag är numera en skit glad prick! Och jag vill ge nästintill all credit till Monika Hansen som har fått mig att inse, oerhört angelägna aspekter, som har stor tyngd beträffande genuin lycka. Jag har succesivt byggt upp min karaktär, där jag numera står på stabila fötter, på ett otroligt ostadigt underlag. Jag har funnit mig själv igen, efter att ha vandrat vilsen under en längre tid, genom en massiv dimma. Mina tidigare intressen växer sig allt starkare för var dag som kommer, och pennan flödar okontrollerat över ett blankt papper, där orden förökar sig till en massproduktion.

Återigen tack Monika! Du betyder GULD!

Pepptalk


Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke
Börja dagen med att finna några goda egenskaper beträffande din personlighet eller utseende, och gör ständigt saker där du får känna dig vacker personligen. Om du dessutom lär dig att bli mer självgående, och bryter dig loss från att vara beroende utav vänner, så kommer du att märka hur mycket du växer som person, även i andras ögon. Och prioritera dig själv i första hand, man får aldrig glömma bort sig själv, vilket jag gör alltför ofta. Omge dig även endast med de vänner som får dig att må bra, och där du känner dig uppskattad!


Update

Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke

Just nu sitter jag med världens bästa, SötMadde! Jonas är här osså, en karl. Vi har fikat och käkat frulle dessförinnan och druckit en jävla massa kaffe. Det har blivit lite utav en vana att nästintill bo tillsammans, eftersom att vi umgås drygt 7 dagar i veckan. Igår så fick jag träffa mina missar, jag har saknat dem otroligt mycket, och dem har verkligen vuxit. Numera så leker dem knappt, utan dem spöar på varandra brutalt bara, syskonkärlek definierar jag det som. Men katter är inte riktigt min grej faktiskt, jag är mer en hund eller orm-människa. Jag hade det jätte trevligt igår med alla involverade parter, det var mycket skratt och skoj. Tack alla som bidrog till en otroligt rolig kväll, och jag måste även tacka för den otroligt goda woken, som Maddes snubbe lagade till samtliga.

She look so innocent

Jag blev alldeles nyss bombaderad utav samtal, från en person som jag minst anade. Jag tänker inte säga vem, eftersom att även jag har ett privatliv som jag vill undanhålla för bloggen. Jag delar med mig utav nästintill alla detaljer, men vissa saker skall bara inte offentliggöras. Jag har absolut inte sagt något i stil med det du skrek i mitt öra, på andra sidan luren. Det var ett samtal med "disrespect" på hög nivå. Jag fick en fråga från en vän dessförinnan, och sa att man aldrig skall tro på rykten och att eftersom att jag inte var närvarande när händelsen skulle ha inträffat. Man kan enbart spekulera, men man bör ta reda på sanningen innan man anklagar en person, även det försökte jag förklara. Men min inneboende hade stött på två tidigare vänner till mig och hälsat på dem, och hon sa endast vad hon såg, och det var egentligen ingen big deal, som någon kan ta skada av, right?


Take me in your arms and bring me closer

Just nu känner jag mig förvirrad, sviken, lättad, överlycklig men samtidigt förtvivlad. Mina ögon är söndergråtna, pågrund av denna ständiga panikångest, som gror sig allt starkare för var dag som går. Jag känner mig alltmer vilsen, rädd samt osäker, eftersom att jag inte får dela mitt liv med dig! Men detta bringade ljus in i mina allra mörkaste rum, skrivet av en alltför nära person:

alla mina tankar går till den här tjejen idag
vi är aldrig längre än ett telefonsamtal ifrån varandra
eller ett par hus ifrån varandra och jag tänker på dig hela tiden.
hur ska din lilla kropp orka bära upp din stolthet,
dina glittrande ögon, och allt det vackra du vägrar se?
jag tror aldrig jag ångrat något mer än jag ångrar allt elakt jag sagt till dig,
du visar att du bryr dig utan att ens behöva säga något.

-Tack stumpirumpan, det var precis vad jag behövde höra dagar som denna.
www.lajseiiy.blogg.se

To hot for your own best


Jag kidnappade bilden från Lajsens blogg, spanks for that honey bun!
Jag skulle aldrig välja ett utseende likt detta, eftersom att jag är alltför blyg för en sådan makeover. Men jag definierar det som döläckert! Jag tycker verkligen att det är hett med brudar som sticker ut från mängden, mångfalden ser bara knäppa ut när de har spökat ut sig alltför mycket, det är svårt att välja ett mellanting där alla kombinationer ger ett fullbordat resultat, likt detta - schnyggt!


Red head monster


Jag lägger alltid i permanent hårfärg, men inte fan märks det. Jag tycker att toningar är helt onödiga, men dem är förvisso betydligt mer skonsamma till håret. Jag har färgat mitt hår sedan väldigt tidig ålder, så färgen fastnar aldrig på samma sätt. Såhär ser det alltid ut när jag tvättar mitt hår, oavsett om det är nyfärgat eller inte. Det är inte enbart överflödig färg, utan den vill aldrig riktigt ta fäste.


Sess <3 Dali


Jag saknar min Dalita mer än någonsin just idag!

Tankarna dras ofta till henne, men vi har inte samma valmöjlighet att träffas längre. Förut sprang hon över vägen för en kaffe dagligen! Vi var oskiljbara, men nu har hon även fått en liten son som heter Zackarias, sockersöt! Men han börjar växa och bli stor pojke nu, känns som om det börjar krypa ihop sig till ett besök hos min Ida, en dunderbar väninna som står mig varmt om hjärtat!


Dagens dresscode & facelook


Jag vet hur avundsjuka ni är just nu, men min älsklingsdress kostade alltför mycket, men den är lätt värd varenda penning. Detta är då dagens dresscode samt facelook! Kommer bara att bära den under dagen, och kommer att byta om till en kvällsoutfit senare.
Ceriserosa Ed Hardy dress
Fluffiga hello kitty tofflor


She is already taken

Istället för att lägga upp bikinibilder från i somras, som egentligen är ytterst lättklätt, så skall inte bilder likt denna vara någon större skillnad. Man skall inte vara rädd för att visa hud, vi alla bär den ju, det är ens beteende som sätter prägeln på hurruvida man är som person, nothing else matters bitches! Idag är jag pigg, och har ett superglatt humör. Jag är omgiven utav mina honor samt kaffe med baileys, mums fillibaba. Kvällen ser jag verkligen fram emot, och jag är skit snygg för tillfället haha, självförtroendet är på tipp topp för en gångs skull. Vänner gör verkligen stor skillnad beträffande självkänslan faktiskt, hellre en komplimang från en mutta än från andra kräk.

GLÖM INTE BORT: ATT JAG REDAN ÄR TINGAD OCH JÄTTE UPPTAGEN!

Jag kallar det Vackert!


Mys, nu har jag badat och gjort diverse spabehandlingar, så det känns verkligen som om jag är på nytt född! SötMadde sitter här bredvid mig, jag har dessvärre ingen gemensam bild på henne, men det kommer att tas under kvällen. Bilden är på mig och Julia, som även hon kommer hit senare. Äsch, nu skall jag lämna er på bloggen, jag skall nämligen krubba lite med älsklingen Madde. Snart så kommer vi att konsumera lite alkohol här på våning två, tihi.


Changeling

Nu väntar ett långt, avslappnande bad med tända ljus! Jag har redan njutit av en dusch, men jag bara älskar att bada så att man verkligen kan pyssla om sig själv. Därefter så skall jag lägga maken tills ikväll, men kommer att klä mig relativt ledigt under dagen. Lägger upp dagens dresscode och facelook senare när tid finnes. Sedermera så väntar systemet, så att kvällen är kirrad och klar. Mitt sällskap för kvällen är SötMadde, Maddis, Julia, Amina, måhända även Pia. Det kommer förmodligen fler hit, men man måste ha en mutta för att bli insläppt innanför mina dörrar. Jag ser ljust på kvällen, då jag har ett otroligt fint sällskap.

Jag har en fråga till mina korvar som läser bloggen, passar jag i uppsatt? Jag har det dessvärre väldigt sällan.

Under my sunglasses


4 år gammal bild, bjuder på den men den är å andra sidan inte alltför farlig ^^
Jag sitter just nu med ett spann kaffe samt Maddis & ser på Playboy Mansion, jag vet inte varför jag trivs framför realityserier, men det känns mer äkta. Ooh, vad jag älskar min nya Ed hardydress i färgen cerise, den sitter som en smäck och klär mig till tio tusen, I löööving it! Det finns en person som jag verkligen vill visa den för, och han vet vem han är!


She is like a princess

Jag känner mig otroligt stark som person idag, det känns som om jag innehar dynamiken som krävs, för att bestiga de allra högsta klipporna. Var kommer denna plötsliga förnimmelse ifrån? Det är en individuell smaksak, men jag är väl medveten om mina mål numera. Jag vet vad jag kräver, är i behov av och skall ha i mitt liv. Jag står i skuld till dig, fastän du inte ens hyser kännedom över varför. Du har fått mig att växa som person, och blivit säker på mina framtida vyer. Jag är för första gången på länge genuint lycklig, och är väldigt säker på vem just JAG är, och vem jag vill vara. Jag vet att jag har ambitioner att lyckas inom utvalda områden, och inom det yrket jag vill utvecklas inom. Jag är villig att lära mig, att vara idel öra gentemot de instruktioner som du tilldelar mig.

We can only love by loving


God morgon mina solstrålar! Idag är en mycket bättre dag, jag har insett att jag måste ha tålamod beträffande mitt livs största önskan, kärleken! Jag kommer att ge honom den tid han behöver, beträffande att bygga upp sitt eget liv, sina egna måsten. Vi har trots allt diskuterat det här, ett flertal gånger och är helt utan tvekan överens, om att vi älskar varandra. Vi skall sakta men säkert, lära känna varandra på djupet, och låta relationen fortleda på respekt samt tillit. Jag är så förväntansfull över hur det här kommer att vidareutvecklas!


The pink panther

En utav de största anledningarna, till varför jag trivs så bra bland mina väninnor, är att jag verkligen kan slappna av till tio tusen, och de skäms aldrig trots att jag busar till det ibland. Goalicious är förvisso ett undantag, eftersom att han själv har sprungit omkring i färgglada trikåer där vi bor. Iklädd mina rosa jeans samt ett par überläckra stringtrosor, klev jag på bussen hem efter en kväll hos Carmen. Glöm aldrig bort att ett skratt förlänger livet!


He makes me beg for it

Så här sockersöt hade Sessan varit, ifall hon var med i en cartoon network film.  Jag har alltid reflekterat över, hur de skulle vara ifall att våran värld var tecknad. Hur som helst så börjar mina aggressioner sakta men säkert avta, men jag är fortfarande väldigt besviken på ett x-antal personer, som har kallat sig för mina bästa väninnor dessförinnan. Men jag kommer inte att vara så generös samt omtänksam i framtiden, då man nästintill alltid blir tagen för givet då, jag har verkligen lärt mig utav mina misstag nu. Dessa höstdepressioner som en mångfald utav Sveriges befolkning drabbas utav, får en att vilja krypa tätt intill den personen som erövrat hela ens värld respektive hjärta, och det är DU älskling! Jag bara längtar tills dagen slår in, då vi verkligen kan visa att det är Du & Jag mot resterande värld! Jag hoppas att din längtan är minst sagt lika stor!

Show me your attitude!

Det är kyligt runt omkring mig för tillfället, och det blir dessutom mörkt ytterst tidigt om kvällarna. Jag är osäker och känner mig nästintill förtvivlad över att stå likt ett frågetecken, utan vetskapen om vad du känner för mig emotionellt. Är det tvättäkta kärlek som du försöker intala mig, eller är jag enbart ett tidsfördriv när du känner tristessen krypa allt närmare, nu under vintertid. Jag står inte ut med känslan att vara oviss beträffande sanningen, där jag kan bli bränd och sviken återigen på den brännande lågan. Spela hellre ut de tidigare latenta korten, som du så länge gömt under din matta. Jag älskar av hela mitt hjärta, som du dessutom har fått bekräftat av andra. Jag är även beredd att offra allt som jag står för, allt som jag är - för att få känna kärleken du bringar. Jag vill bara veta om dessa känslor är ömsesidiga, eller om jag leker på djupt vatten.

Hellre bli sårad utav sanningen, än lycklig utav en lögn!

A strawberry coctail with love


Sedan jag vaknade imorse så har jag hållit tummarna, för det viktiga provet som en viss person skulle klara av. Jag är fly förbannad och tänker ligga i min säng hela dagen, och bara stoppa huvudet i sanden, så att jag slipper sakna dig dygnet runt. Jag orkar inte med denna oväsentliga problematiken sinsemellan, jag älskar av hela mitt hjärta och vill att det skall fortleda till något större samt seriösare.


I love the way she moves


Jag vill börja dansa igen, det är något som jag verkligen saknar oerhört mycket! När jag träffade honom för drygt två år sedan, så var jag lycklig tror jag. Eftersom att jag stod med ett leende på läpparna framför spegeln, och dansade under 2 timmars pass dagligen. Jag hade dessa former då, som var gjorda för dansen. Numera har jag tappat bort både självförtroendet och passionen, likt många andra tidigare intressen. Dans definierar jag som otroligt vackert, att tolka en låt och sedermera kommunicera med kroppens vida rörelser. Ett språk som förstås runtom i hela världen, och det är något som är individuellt.


Till min Sessi <3

Hejsan alla muppar :P Sessans MC-gull gästbloggar!
Första gångrn jag träffade Sessan, så kommer hon fram till mig med världens finaste leende, och ger mig en kram. Och sen den dagen har vi varit varandras sötnosar.
Sessans MC-gull har nu gjort avtryck i Sessans blogg genom att gästa, ENJOY!!!!


Dagens Outfit!


Ytterligare en bekväm klädsel, som är lätt att svajda om till.
Grön hoodtröja med oval urringning från H&M
Vita jeans från Gina tricot


..:: The man, the myth, the legend, he is my Goalicious ::..

Här har vi mannen som man omöjligt kan ha tråkigt med. Han står vid min sida i vått och torrt vad det nu än skulle gälla, älsklingen som man verkligen kan lita på och jag vet att han skulle hjälpa mig vilken tidpunkt som helst på dygnet. Älskar verkligen att vi fått denna personliga kontakt och förtroende för varandra. En annan sak jag verkligen älskar med denna underbara Goalicious är att jag aldrig behöver skämmas för någonting, han är en sån enkel och skön människa som inte bryr sig vad andra tycker och tänker om honom.
Så min baby och bror får mig att släppa loss och verkligen låta mig vara mig själv!
Älskar dig till döden tar oss.
Pusselipuss min Ior! <3


Dagens dresscode and facelook


Gårdagens dresscode and facelook!
En väldigt ledig men bekväm stil, lite små snyggt sådär!

Vit hoodtröja från Cubus
Mörkblåa jeans från Only
Svart baslinne från Cubus
Vita benvärmare från Gina tricot
Svarta stövlar från Din sko


I wanna dance on an endless dancefloor


Let´s get this party started!
Kinamat är beställt, tacka gudarna för hemleverans! Därefter så kommer tötnosarna Julia & Madde, för lite girliestuff! Vi har alltid lika roligt när vi ses, och jag kommer att ha kameran troget i mitt stadiga grepp, så att jag fångar alla ögonblick på bild. Jag måste ju underrätta mina kära bloggläsare.
Har ni frågor, tveka inte att ställa dem! Och glöm inte bort, det finns inga dumma frågor - bara dumma svar!


She will haunt you down


Man kan aldrig blunda eller försöka undfly sanningen, eftersom att den alltid kommer ifatt dina tafatta steg någon gång, måhända det dyker upp alltför sent, men då bringar den än mer skada. Så sluta med dina tappra försök, att sudda ut dina fotspår, då dem är alltför tydliga för din omgivning. Jag vet vad som är sanningseniga ord, eftersom att lögnerna alltid viskas fram med en otydlig röst samt osäkra gester.


I saw kindness in her soul

Skitsnack kommer alltid att förekomma, och det eskalerar alltmer beroende på vilkas öron som är mer lyhörda gentemot andra. Fine, sådant kan jag köpa, de gör bara världen mer bekant om vem man är, sedermera så behöver inte ryktena ens vara i närheten av sant, för då är det förvisso inget skitsnack. Men när ens vänner kastar skit bakom ens rygg, det tolererar inte jag, det är långt ifrån acceptabelt. Ens riktiga vänner tycker inte att det rör dem ryggen, eftersom att de inte tror på det som sägs, men det visar klart och tydligt parallellen mellan äkta och otroligt falska vänner. Därefter så är det bara att sortera bort alla befläckade själar från ditt umgänge, men det gör fortfarande ont, att förlora någon som man en gång höll kär. Även om det är för allas bästa, så vill man inte tro att personen under så pass lång tid, huggit en i ryggen.

Still broken


Idag så skall jag hämta mina katter, från en person som absolut inte kan ta hand om dem, eller förtjänar deras sällskap. Mina små missar skall få busa även här hemma, och måhända med min lilla vovvsing. Idag så skall jag bara vara hemma, jag är fortfarande sjukt irriterad, på en och samma person fortfarande. Som vägrar att inse hur löjlig han låter, lyssna på orden du tar i din mun, att du inte skäms!


It´s a shiny day

Till helgen funtar jag på att samla ett stort, mysigt gäng brudar! Ett litet firande nu de sista höstdagarna, innan vi övergår till vinterns härliga halsdukar samt de eftertraktade uggsen. Jag tror att det kommer att bli överträffligt roligt, när man är ett dussin honor och slipper dessa kräk, gemenskapen kommer att eka bland de väldekorerade väggarna. Jag älskar att umgås med ett gäng tjejer, för då kan man prata mer om tjejprylar. By the way, så gillar jag i princip inte färgen rosa, men jag älskar däremot kulören lila. Men detta är mina slapparkläder, jag bär bakom lås & bom – bakom stängda dörrar haha.

She kept on smiling

Saker att se fram emot:
- SötMaddes födelsedagsfirande nu på lördag
- Lisas 40 årsfest, där 150 personer är inbjudna (däribland jag)
- Middag med Angela & Anan respektive Danne & Lisa
- Tjejmiddagen med krök & sexiga pics
- Plåtningen med Rikke
- Bloggträffen i Göteborg den 24 oktober
- Erotikmässan den 29 oktober
- NYÅR DÅ JAG BLIR NYKÄR!

Teach me how to breath

Ikväll så har jag varit hos Denise och firat hennes mamsegull, världens underbaraste kvinna Jane! Det bjöds på gullashsoppa, baguetter och avslutningsvis kladdkaka - mums fillibaba! Vi hade det oerhört trevligt, och presenten uppskattades till tusen. Jag gillar verkligen Jane! Och är nyfiken på att lära känna henne. Vi har sorterat Denise kläder, smink respektive smycken, och röjt undan diverse prylar från det bebodda golvet.

Nu så tackar jag för mig, är trött, irriterad och sjukt förbannad. Skall nanna kudden nu, och fundera på resterande känslor som ständigt balanserar på utkanten utav dessa klippor. Jag orkar inte vara ett tidsfördriv för samtliga, det är allt eller inget i den här situationen, där jag ber dig att hålla mig hårt eller släppa mig helt! Ge mig minsta lilla reflektion, ett livstecken där jag får konkreta svar istället för dessa diffusa frågetecken du ständigt framanar.


Don´t disturb!

JAG RENT UT SAGT HATAR TIDSOPTIMISTER!

Det kan ju måhända bero på att jag är världens största pessimist, och har svårt att gå ihop med motsatsen. Det är på både gott & ont måste jag säga, ibland gynnar det mig till tusen, men vid andra tillfällen så är det precis tvärtom. Jag hatar även när folk bokar upp min tid i onödan, så jag tänker från och med nu, aldrig bestämma möte eller dylikt med någon igen, så om du ber mig så blir du nekad. Eftersom att jag dessutom är väldigt spontan och rättfram utav mig, så skall jag enbart ta alla dagar som dem kommer, utan några större förväntningar.


Min önskelista!(Klicka på bilderna för större format)
GE MIG! VILL HA PRECIS ALLT PÅ BILDEN OVAN!


Pinkladies


Jag kom precis innanför dörren, jag har handlat diverseprylar till hemmet. Och givetvis så skall allt vara i rosa, jag vill ha ett stilrent hem men på sådana här prylar som man ändå döljer, så kan de gärna få vara sockersöta. Golvmoppen är även den i rosa, och skaftet till den likaså. Införskaffade även lite hygienartiklar samt luftfräschare i doften vanilj/mango, luktar super gott!


I´m done


Duger detta på alla dessa möten respektive ärenden!
Jag älskar lila samt kombinationen med blått shimmer!
I lööööve it!


Your wish is my command

Jag känner mig ofräsch, trött & sliten, och pyttelite arg fortfarande, men det börjar avta succesivt! Duschen kallar så jag skall ta ett varmt samt avkopplande bad, och sedermera svajda om till något bekvämt. Det kommer att vara ett tidspressat schema idag, men super kvinnan klarar av alla utmaningar?! Imorgon skall jag nog använda min nya Ed Hardy dress, som sitter som en smäck på kroppen á la Sessan. Ni måste erkänna att det känns otroligt skönt, när man har fått sina ärenden uträttade, och kan bocka av en hel drös på att-göra-listan! Imorgon så väntar en otroligt mysig lunch med Lisa, min tuttfia. Så jag kommer mot förmodan att röra mig mot stan, vilket var år och dagar sedan sist!

Amina <3 Sessan


Usch nej, nu är det dags att fokusera på bra saker, jag får packa ner tötnosen Alec i väskan min, och dra med mig henne till Göteborg för ett stort bloggevent hos Linda, så kommer Sanna banan dit osså.

Jag känner mig nyförälskad i Amina!
Idag så skall jag åka och mäta upp lokalen i Alvik på Gamla tryckeriet, där vi kommer att köra våran klubb den 13 februari. Därefter så skall jag jobba ett par timmar, och åka med till olika grossister. Och sist men absolut inte minst, fika med Jane, för hon fyllde nämligen gammal igår. Jag har givetvis en super elegant present till henne. Sessan är bara för genomgo!


@ arg jävel!


Just nu så är jag jätte besviken på min familj, den enda dagen som jag verkligen ser fram emot, och har längtat något oerhört mycket till, gick i stöpet! Jag vet inte om jag är mestadels arg eller ledsen just nu, men jag gråter inombords!
Jag hann med att färga både bryn på mig & Victor igår, samt håret som blev skitsnyggt, sen så var det lagom att gå och lägga sig, dessvärre. Ingen fullspäckad dag här inte! Det är lite tråkigt att Akilles är lite oberäknelig, för en hund utav den rasen kan orsaka mycket skada. Men för det mesta så är han likt en söt bumbibjörn! Jag undrar förvisso vad dem matar honom med, rena muskelberget, och han är sjukt stor för sin ras!


Who let the dogs Out


Gårdagen var åt helvete, jag hjälpte syrran med flytt på världens bästa dag, Sanna var här och jag skulle umgås med 2 stycken som betyder världen för mig! Nämligen Alec & Sanna från underbara götet. Dessvärre så var jag tvungen att ställa upp på familjen, som för övrigt inte är i Sthlm. Jag var klar runt halv nio tiden, och åkte då hem till Tiara för övernattning.
Här ser ni en bild på mig och hennes otroligt söta Akilles!


She is addicted to shoes!

Oouuf, här ser ni en utav mina schnyggaste väninnor, med en oerhört hög nivå beträffande eleganta stilpoäng! Hon är likt mig, "addicted to shoes", och har även ett annat gemensamt intresse. Hon är Makeup artist! ÄVi har planerat sedan länge att vi skall ha en tjejmiddag, eller ta en krogrunda runtom i stan, så snart så kommer vi att gå igenom varandras klädkammare, samt skohyllor för att foooota! Min underbart läckra Patricia!

She found her way in the stars

Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke
Just nu sitter jag med en kaffe i högsta hugg, försöker uträtta de saker som jag ligger efter med. Victor är här med Berra Bus, den är i princip den enda hunden som min vovsing tycker om att leka med. Det är full rulle, där 8 tassar knatar omkring och leker följa John! Dagen för övrigt ser relativt bra ut, jag är segare än vingummi just nu, men det är ett problem som jag får deala med senare. Oouff, idag så skall jag färga mitt hår, bleka tänderna, och färga brynen på mig respektive Victor.

För er som vill sälja biljetter till våran kommande fest i februari, hör av er till mig så ger jag er all den information som ni behöver.

On the bridge


Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke
Jag börjar verkligen känna av allergin gentemot katterna nu, riktigt tröökigt faktiskt! I början så hade dem verkligen bebispäls, vilket underlättade astman. Men numera så börjar dem bli stora, dem är inte lika jävliga nu, utan dem myser precis hela tiden, och skall då ligga uppe i ansiktet. Jag är tvungen att över dosera mina astma mediciner, för att få tillräcklig med luft när jag leker med dem.
Någon som är intresserad utav två skit söta kattungar?


Behind the walls

Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke
Som ni ser så har jag och Rikke enb hel drös med differenta sessioner, mycket bilder som ännu är okända för mina  bloggläsare. Vi har ett otroligt bra samarbete, och har lyckats att utöka min portfolio till en väldigt bred genre. Eftersom att vi kommer otroligt bra överens, så blir agerandet framför kameran alltid ett sunt nöje.

Godmorgon glatt humör! Idag så är en bra dag, jag har lyckats att samla nya krafter, jag är alltid trögstartad på morgonen, men efter 4-5 koppar kaffe, så börjar mina leder sakteligen vakna till liv. Jag känner mig stressad, idag skall jag hinna gå igenom ytterligare pappersarbete, hjälpa systra mi med flytten och hinna med att träffa älsklingarna Sanna & Alec, mina tötnosar.


My livingroom


Jag har världens snyggaste vardagsrum, so get over it! Här ser ni lite utav ena väggen, kakeltapeter som buktar utåt, och ger en otroligt äkta känsla. Öppna spisen har mor min byggtm fastän att det är pappa björn som är finsnickaren. Bra att man har flitiga gener i familjen, det är förmodligen därav jag har kreativa anlag, that´s a good thing!


Ingen rubrik


Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke
Med smärta som kan krossa glasdörrar, flyter nu mina förträngda minnen, på okända vatten. En flodvåg utan dess like, plöjer de salta tårarna från mina kinder. Nu finns bara rester, utav de djupa spåren i sanden, likt skåror på en oberörd hud. En vilsen flicka banar iväg mot ett apatiskt kaos, med avsaknad utav kännedom om vad som numera väntar. En milslång brygga, sträcker ståtligt ut sin vilseledande famn. Är denna oskyldiga flicka enbart ett barn utom räddning, eller är hon sedan länge redan förlorad? En kontext som river tidigare förseglade läppar, som nu brister ut i gråt.


Her smile made her famous


Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke
Jag mår jätte bra idag, jag känner mig verkligen lycklig! Men det ligger väl förmodligen en dold faktor till det med, men som jag givetvis inte avslöjar. Lite privatliv måste jag få ha också, jag berättar ändå nästintill allt som händer i mitt liv, där jag delar med mig utav tidigare erfarenheter inom specifika områden.


Bling & Sessan JuniorHär ser ni mina små änglar, två stycken busfrön som har entrat mitt hjärta.
Bling gör satyg nästintill hela tiden, förstör och klättrar på tapeterna. Han jävlas ständigt med Sessan Junior, och tar enormt mycket risker. Han går inte ens på lådan ordentligt!
Sessan Junior är en pryd primadonna, som sitter och tvättar sig mer än att busa. Hon spöar på Bling med jämna mellanrum, men hon beter sig betydligt mer civiliserat än vad Bling någonsin kommer att göra.


My dream came true

Jag är överlycklig just idag, men jag kan dessvärre inte säga varför! Som ni ser i bloggen så har jag lyckats att hitta lite äldre bilder, på min externa hårddisk. Röda läppar är faktiskt otroligt läckert, det är stilfullt och väldigt elegant! Just nu så sitter jag med Julia, Madde och hennes Jonas, vi dricker lite kaffe och kedjeröker cancerpinnar, inte så bra kanske - man alla blir vi influerade utav dåliga vanor som inkräktar på våran vardag. Dagen skall jag tillbringa med min egen städpatrull, som involverar jag och alla mina andra personligheter. Sen så har jag en hel drös med pappersarbete som jag måste ta itu med, maila arbetsförmedlingen och därefter träna. Jag skall även skriva upp förslag på olika sessioner, som jag och Rikke skall genomföra snarast möjligt!

This is my retro colors


Mina otroligt mysiga missar, dem har börjat kurra riktigt ordentligt nu. Och är verkligen keliga under den stunden, dem leker och spöar på varandra 24, men numera så har dem även blivit otroligt keliga. Jag älskar verkligen mina missar, fastän att jag är grovt pälsallergisk.


Professional party people

Mitt hår börjar verkligen växa ikapp de dm som försvann för inte alltför länge sedan, härligt! Men jag funderar på att klippa ur det en hel del, för det är nästintill allt för tjockt, för att kunna göra något roligt utav det. Jag börjar även trivas med tatueringen, jag tycker att den är asfräck! Jag tatuerar mig kanske även i slutet av månaden, om ekonomin tillåter det. Jag skall göra en tatuering som representerar kärleken, mellan två stjärnsystrar. Motivet samt platsen är ännu osäkert, men jag försöker verkligen att hitta något som symboliserar det vi har Linda - min själsfrände.

Myser med min Bling


Igårkväll så lekte jag med Bling och Sessan Junior nästintill hela kvällen, jag förkrökade även med Madde och fixade till mig. Jag kände mig relativt sliten igår och ofräsch, men efter duschen så var jag "back on track" igen, och redo för kvällens äventyr. Det blev en taxi från Nacka igår, och sedermera hem till kvarterskrogen där vi bor. Det var en härlig stämning och roligt folk, så kvällen blev otroligt lyckad!


She was born in the water


Hon är för vacker för dig!

Modell & Mua: Jag
Fotograf: Rikke


Viva la modelling

Modell & mua: Jag
Fotograf: Rikke

Jag har plåtat oändligt mycket med Rikke, men jag har faktiskt aldrig lagt upp resultaten i bloggen, det har förvisso hänt, men inte alltför ofta. Jag hade en hel samling med mina modellbilder, på min externa hårddisk. Så från och med nu, så kommer ni att få se min samling, som jag så länge har hållit dold. Jag kommer även att lägga upp de bilder som jag inte är nöjd med mitt agerande framför kameran, vissa dagar så dansar du med kameralinsen och skrattar dig igenom dessa timmar utav poserande. Andra dagar, så känns det betydligt mycket svårare, eftersom att man kanske har för mycket tankar om allt och inget i huvudet. Det får man vara försiktig med, för det fastnar dessvärre på bild. Ett genuint leende går inte att jämföra med ett som du arrangerar enbart för ditt foto. Olycka respektive sangviniskt leende, syns till och med i din blick, vad dina ögon reflekterar utåt.

Her face is like Mona Lisas

Modell & mua: Sessan 
Fotograf: Rikke

Gud vad jag saknar modellandet, känns som hundra år sen fastän att det inte var så, inte på långa vägar. Och sammarbetet med Rikke, har fått mig att både växa som person och karriärmässigt. Jag lever numera mina drömmar fullt ute, utan blott en tanke på att se bakåt på forna regler. Det rör mig inte ryggenm längre, folk får respektera mig för den jag är, annars så ber jag er att i princip äta upp eran skit, ni lägger på andras ryggar.

Favorite pair of boobs

2010 entrar Sessilicious a new body! Om lite mindre än ett år, så kommer det att ske stora förändringar beträffande mitt utseende, jag hoppas bara att älsklingen uppskattar det han ser. Och att han äntligen kommer att bli attraherad utav mig! Jag kan ännu inte säga vad som kommer att ske, men det kommer att bli überläckert, ett väldigt efterlängtat val, som äntligen kommer att ske. För första gången i mitt liv, så trivs jag med min kropp. Men allt det där, har alltid suttit i mitt huvud. Var individ är vacker som den är, och därmed basta. Men /+0-*dessförinnan så fann jag brister i mitt utseende, som egentligen anses vara bagateller.

Sist men inte minst vill jag bara tillägga: - Min kropp tillhör bara Min Älskling, Mr.Romance! Så stirra er inte blinda, för det här bytet är redan upptaget sedan länge tillbaka.

Lonliness in a bad way

Ikväll så känner jag mig ledsen, allt längre ifrån kärleken var dag som går. Jag känner mig svag, orkeslös och trött på att slåss på emotionella plan. Jag vill istället bli räddad, så att jag kommer långt bort ifrån mig själv. Där jag slipper känna smärtan som klöser sönder min instrumentbräda, och läpparna försöker att forma ord utan framgång, det kommer inte ett dyft utan enbart dova viskningar.

Jag har diskat, dammsugit, moppat golven och lagat krubb till samtliga. Nu sitter jag med ett glas vin i handen, bredvid en lite för fet Madde. Vi har haft det riktigt mysigt hela kvällen, eftersom att vi har lekt med missarna Bling och prinSessan! Vi skall snart röra oss hemifrån. Även hon dör för katterna, som börjar bli lite runda om kaggen, men sånt hör till, riight? Bling måste lära sig att göra "number two" ordentligt, för han krattar på lådan istället för i sanden, kattkräääääk!

This was a cute little thing

En något fylligare Sessan för drygt två år sedan, då jag experimenterade lite med smink, eftersom att jag var en väldigt sprallig tjej på den tiden. Var fick jag detta energiflöde ifrån, eller har man bara blivit alltmer lat nu för tiden? Jag kommer att plåta nästa vecka, om jag & Rikke har lyckats komma på lite roligare sessioner. Jag måste få kroppen i trim tills dess, så ingen mer alkohol på vardagarna fram tills dess. Vi har ett enormt förråd med olika sessioner, men som sagt, vilka går att genomföra under dessa omständigheter. Vi hade ett påbörjat projekt till mitt ex, en kalender med lite mer vågade bilder, som han skulle få i julklapp, nu vet jag dessvärre inte hur det blir med den saken. Kalendern kommer vi att fortsätta med, och sedan framkalla alla bilderna i rätt bildformat. Jag är jätte nyfiken samt exalterad över hurruvida detta kommer att fortleda.

SötMadde

Dagen har jag spenderat med sötMadde och Jonas, hennes sork. Dem är ett otroligt sött par, och jag fick även beskåda deras förlovning, gud så vackert det var. Och på sötMaddes födelsedag, kan det bli mer romantiskt! Hennes ring har världens vackraste diamant på, en silverring - läckert! Vi har snackat diverse skit, och druckit kaffe med baileys. Jag minns när Mr.D friade till mig, jag kände mig som världens lyckligaste just i den stunden, jag satt jämsides med dåvarande kärlek i kärlekstunneln, det känns som om det vore igår, fastän att det var över ett år sedan.

Beauty of today


Dagens skönhet är helt utan tvekan Oksana Andersson!

Sveriges vackraste kvinna, som jobbar som fotomodell, och är ett känt ansikte för en mångfald. Mystiken i hennes ögon är makalös, hennes unika kindben ger henne välgång karriärmässigt. Hon skulle kunna erövra världen om hon så ville, och hon är en otroligt bra förebild! Ni finner hennes blogg här, http://www.oksana.se/ för er som är intresserade att se mer utav henne.


Msn messenger


Jag och Denisen min, har alldeles för tråkigt när vi umgås. Hon lockar fram den här extremt barnsliga sidan hos mig, ni får ha överseende med det. Jag har inte varit inne på msn på ett år, så jag var tvungen att leta fram lite småtråkiga smileysar. Hon låg nämligen två meter ifrån mig, på min andra data, när vi satt och konverserade via messenger.

PilsnerbilenJag fick se för och efterbilder på den ökände Pilsnerbilden, och gud vad chockad jag blev. Varför förstöra en sådan förträfflig bil, that sounds weird to me! Vilket arbete dem måste ha lagt ner på att göra om bilen så pass mycket, men mina polers har uppenbarligen för mycket fritid.

Beautiful hands


Något som jag finner otroligt vackert på människokroppen, är just händer, främst på kvinnokroppen. Då jag tycker att bilder på händerna i fokus, blir ytterst sensuella. Använd en mild peelingcreme, som är skonsam för händerna, undvik tvål som har en tendens att torka ut. Applicera sedermera en väldigt fet, men dryg hudkräm och låt torka in, gärna morgon men framför allt på kvällen, då dina händer utstått mycket under en hel dag. Det finns även peelingcremer för nagelbanden, samt mjukgörande oljor som mjukar upp och återfuktar dina nagelband.

Barbie need her KenPrinSessan behöver sin prins, hon saknar kärleken som hon en gång fick utav honom! Jag väntar inte längre emotionellt, kroppsligt så kommer jag att vänta ett bra tag tills jag känner mig redo. Jag orkar inte älska utan att ens vara i närheten, utav framgång. Alla dessa förhoppningar du ständigt skänker, där jag ena dagen är allt du åtrår, medan den andra så finner du nya fel. Varför skall jag ge upp hela mitt liv, för någon som inte tycks vilja ha det? Jag offrade mycket utav mig själv, för kärleken till dig, medan du ständigt växte i mina ögon. Numera så står jag försummad utav den behandling du ständigt ger mig, var tog den ömsesidiga Respekten vägen?


Nya tuttar, fröken?


Dagens fråga lyder såhär: - Vad tycker ni om ytligheterna i dagens samhälle? Är det acceptabelt att köpa sig ett vackrare yttre?

Jag tycker att det är enormt fel att förändra sin utsida för att bli accepterad utav andra, eftersom att det inte finnes någon idealbild att leva upp till. Ingen kan bli fullbordad, då det är en individuell smaksak. Men man skall inte glömma bort att det går att förändra sitt yttre, utan att behöva lägga sig under kniven. Men så länge man är nöjd med sig själv, så finner jag inga gränser för vad man bör/får göra! Jag har själv en del saker, som jag skall rätta till inom ett par år. Då kommer jag även att trivas bättre med mig själv, det är förvisso inte så ytligt som det faktiskt låter haha. Smaken är som baken, bitches!

Take me down to paradise city!

Våran oändliga kärlek började inom cybervärlden. Hon var en bloggläsare som kände igen mig på sining-bee. En bloggläsare som jag hade fått fäste för, och som jag älskade på distans. Hon sprang fram och omfamnade mig, gav mig en otroligt värme redan vid första mötet, det kändes magiskt när hon entrade farstun till mitt hjärtas kammare. Den här bilden är från ett inte lika spontant möte, vi bestämde för att träffas igen för drygt ett år sedan. På måndag så skall jag hälsa på mitt lilla gelehjärta, på den avdelningen som hon ligger på. Sanna, en go men superglad göteborgare, som även hon har entrat våra liv på samma sätt, kommer till Sthlm för att trion skall träffas. Men det dem både inte vet, är att jag har en present som kommer från min själ, som dessutom kommer att föreviga våran vänskap!

Our love is forever!


Ikväll så får ni se upp med dessa två partypinglor!
Vi kommer att göra iordning oss tillsammans, hon stylar mitt hår och jag sköter makeupen. Det kommer att bli perfa, vi kommer även att matcha varandra, så att resterande pick & pack förstår att det är sötJulia & Sess ikväll. Vi kommer att förkröka med varandra, innan vi drar till lokalfesten som Madde har anordnat. Sedan så kanske vi drar vidare till farsta. Hursomhelst så kommer vi att ha sjukt roligt ikväll!


Bling myser med sin prinSessa!


Bling myser med sin prinSessa!
Ni anar inte vilken kittlande känsla, som jag får i magen, var gång mina missar smeker min kind med sin. Detta var precis vad jag behövde efter 6 oerhört jobbiga månader i mitt liv, där min styrka har sats på prov, hur mycket jag egentligen klarar av utav emotionell saknad. Men mina två små tillskott i familjen, har gjort mig villig att älska återigen. Jag behöver ingen karl, jag har mina festprissar här hemma, som röjer från tidig morgon till sen kväll.


Climb me like a tree

Finn ett fel!? Så här ser det ut när missarna får mat, got the point? Bling klättrar nämligen från topp till tå på mig, men igår så gjorde även Sessan Junior samma sak. Dem är otroligt charmiga och de får mer samt bättre personlighet för var dag som går. Dem har börjat spinna nu, och går då och myser med alla likt brunstiga hästar. Jag tycker att det är roligt med djur som är oblyga och verkligen tar för sig, när tillfälle ges. Något som underlättar är att dem är syskon, och sysselsätter sig själva.

Igår så var jag med sötvän Julia, vi hade det otroligt mysigt med ett par glas vin, innan vi gick ner till kvarterskrogen. Jag tycker verkligen jätte bra om henne, för vi har alltid lika roligt. Julia är en sådan bra tjej, vilket är ytterst svårt att hitta nowadays!


Her soul was lost in translation

Min lilla gräddbakelse Alec, skall jag besöka nästa vecka. Nu är det mer offentligt, vad hennes ytterst hemliga projekt handlar om. Hon skall nämligen ge ut en bok, om sina mörkaste hemligheter inne på behandlingshemmet, samt tiden då hennes skära vingar var avklippta. Hon skall signera mitt exemplar, då jag alltid har hyst stor respekt och avund gentemot henne. Hon må vara en ängel sänd från ovan, med styrka likt ingen tidigare kunnat drömma om. Sorgen river hennes strupe med hämndlystnad, men med blodsmak i munnen så skall hon nu visa vem som bestämmer, och ej låta själen ta överhand om hennes strama tyglar. JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDRA STENBERG!


MotioneraSess.com


Idag så skall jag motionera lite, en joggingtur efter två koppar svart kaffe. Då sätts förbränningen igång, därefter så skall jag hem och dricka en blåbär/hallon/banan smoothie. Jag får faktiskt jobba hårt för min kropp, annars äter den upp sig själv. Jag försöker träna upp min obefintliga rumpa osså, eftersom att den fullständigt gått upp i rök. Sessan @ gymmet om tid finnes, plan b är yoga samt pilates här hemma.


Happy song of the day!


Storsatsning Experience 13/2


Jag missade ju även mötet beträffande klubben, men jag mötte upp ena ägaren igår och diskuterade våra framtidsvyer. Vi har ett spännande koncept som är lite gott & blandat, vi har bra sponsorer och kör vårat eget race. Vi efterliknar ingen tidigare, och i februari månad så kommer vi ha en stor fest, där vi beräknar att drygt 1700 personer dyker upp! Härlans pärlans, men nu har jag en massa papper att gå igenom, har inte hunnit läsa allt som skall upp på hemsidan inom kort.


Indiska


Min absoluta favoritaffär måste utan tvekan vara Indiska!

Jag är dökär i nästintill alla deras prylar till hemmet, jag skulle kunna bosätta mig i deras affärer, med deras inredning. Bolagret samt Eden har även dem, otroligt läckra prylar från och till. Det gäller att ha tur om man vill fynda, men om min plånbok var något tjockare så skulle jag lätt öppna en indiska butik!


Utsedd till månadens blogg!

Jag vaknade imorse till en väldigt dålig sida, återigen! Min favoritljuslykta med inbyggd spegel, samt en blomkruka gick sönder i tusen bitar. Men jag la osså märke till att jag är utnämnd till månadens blogg, utav en supersöt bloggläsare vid namn Johanna! Jag tackar dig verkligen stumpirumpan! Hennes motivering var att hon älskar både mig samt min blogg! Hur söt får man lov att vara. You made my day pumpkin! Ni finner henne på denna blogg http://afragileflowers.blogg.se/

It´s just me destroying ur beauty

Gårdagen var hektisk, jag gick upp i ottan och hade nästintill stress under hela dagen. Städning och ärenden att uträtta, därefter till banken för att överföra pengar till rätt konto som hade kommit in. Hann med lite shopping på samma gång, givetvis så finner en shopaholic sina tillfällen, likt små kryphål i ett fullspäckat schema. Sen så var det full fart hem, för att möta upp ena delägaren. Jag fick även skjuts till den personen som har mina katter för tillfället, jag matade dem och fixade disk samt städning. Sedermera så har jag suttit på pizzan, för att utveckla den basinformation som jag har fått beträffande vår klubb. Jag hoppas att jag får med egentid idag, och har ni lagt märke till, att jag ligger ett dygn efter med allt jag skriver haha, that´s a bad thing - real bad!


RSS 2.0