i do like once - i never like twice.


Jaa jag vet, man börjar lägga på sig lite hull nu till vintern, för att inte frysa ihjäl! Jag fick en avhyvling utav min superhärliga Mikaela & Gustav, för en oerhört dålig uppdatering. Lajseiy springer här med piskan efter mig, eftersom att jag vanligtvis uppdaterar ytterst ofta, skärpning - skärpning Sess, jag har bara haft något x-tremt mycket att göra dessa dagarna!
-Excuse me, Miss!


I got something you might enjoy!


Första dagen på mässan avklarad! Vi åkte dit till tio tiden, för att pröva ut en passande outfit, och jag blev en sexig brudtärna med slöja och hela fadderullan - så läckert! Efter att ha justerat de sista sakerna i montern för Hot Under, så drog jag & Nettan hem till henne i tyresö för att göra oss fit-for-fight! Super fräscha & schnygga, så blev det full rulle mot mässan igen, för en hel natts arbete. Vi skrattade mestadels och hade det sjukt roligt ihop! Nu får man plåstra om röven efter alla pisksnärtar som Nettan tilldelade mig, men ikväll så är det kvitt eller dubbelt, så passa dig stumpirumpan!
Återkommer med bilder imorgon mina snutteungar!


Nya inköp från Mässan!


(Klicka på bilderna för större format)
Jag köpte oerhört mycket leksaker igår, inte för att jag behöver utöka förrådet direkt, men när jag verkligen kan shoppa, så tar jag var tillfälle i akt!
1. Superläcker rosa Ed Hardy, kommer från montern där jag jobbar!
2. Guldig handväska i liten size, även den kommer från montern där jag jobbar, vid Hot Under samt Loli Bruce!
3. Jag vann även sugrör i form utav kukar i differenta färger!


Longing for something forbidden


När stormen river ut på öppna hav, så står du vid lastkajen med tårar tunga som bly, och en kropp som vägrar att agera på ditt hjärtas befallningar. En mental drabbning med hjärtskärande skrik, får marken under fötterna att bli labil, inte längre obligatoriskt att skänka hänsyn, inte längre fängslad vid demonens härsklystna befallningar. Du har slutligen slagit dig fri, fri från en berövad kärlek, samt ett hjärta som brustit och gått i alltför många bitar. Det som återstår är enbart ett tvetydligt fragment, utav forna misstag utav en befängd tvåsamhet. Jag faller ändlöst, hopp om att erinra de minnen som tidigare har hemsökt om nätterna, en plåga som ideligen får mig att lida gränslöst. Likt ett massivt stenblock, som har stängt av mina inre funktioner, jag ser vilseledd alldeles blind till synes, men efter nogran undersökning respektive beslutsamma andetag, så klev jag på färjan, den förändringen som skulle göra ett radikalt stopp på fartfyllda vägar, jag säger numera Nej tack med en bestående värdighet, än står på såriga knän och bönfaller.


It will take me a second to break you.


Jag har precis pratat i telefon med min mansh*ra, vilket alltid är lika skrattretande! Just nu så sitter jag med min sockersöta systerdotter Nellie i knäet, och vi fotar lite i webcam. Vi har precis varit nere i centrum och köpt 3 kg godis, till min lilla råtta. Och till Enes ära så har vi även spelat in en videoblogg som jag lägger in senare, då kan ni passa på att skratta lite.
-TJENA BLOOOOOGGEN!


i know im the girl with broken wings, but who are u?Jag kikade runt lite nere i malmö, och var även på två lägenhetsvisningar, vilket resulterade i ansenlig längtwn efter förnyelse, yääy! Nu är ni förmodligen nyfikna i en strut, "but what goes around - comes around!" Blir måhända en flytt, lite miljöombyte kan man definiera det som. Det vore otroligt skönt att starta på ny kula och flytta dit med älsklingen, och därefter trixa med jobb. Jag skall ge malmö stil & elegans, eftersom att jag accessoerar mångfalden som ytterst billiga. No offence bitches, lättfotade honor finnes det överallt, men jag har nog aldrig sett på maken alltså!


You told me how it supposed to be.


RESFEBER! Jag känner ännu av flygresan, fifan för lock för öronen, hatar det verkligen, men jag skall inte klaga eftersom att jag sov under hela resan. Jag åkte till flygplatsen redan vid 6 imorse, jag skulle nämligen ta ett tidigt flyg, för att tajma min skjuts hem från Arlanda. Men Milan partajade förmodligen lite igår, så jag fick sitta på malmös flygplats och invänta svar från honom, vilket jag fick fyra timmar för sent. Så en sista minuten från Malmö fick det bli, och en otroligt dryg bussresa hem. Milan tjötade om att jag skulle ta en taxi, eftersom att han försov sig, men som sagt - det vill jag inte ha på mitt samvete. 


 Frugan min, hade förberett en överväldigande suprice till moi, när jag kom - Thx wifey, you mean the world to me!


Money over bitches!

En oerhört jobbig samt mentalt påfrestande helg, med Moniques läkarbesök och dylikt! Jag känner för att skriva av lite utav min dynamiska frustration, men jag kan däremot inte lägga ut alla detaljer i bloggen, utan jag har faktiskt ett privatliv, som ni läsare får respektera. Fy fan säger jag bara, vad världen är full utav vidriga, osmakliga respektive äckliga människor. Träffade en gammal vännina under gårdagen, och jag måste bara ställa denna frågan - Respekt din f*tta, kan du stava till det?!

Du kan suga min vänstra, och höra av dig när du har växt i din egen kropp, där du är fången i en elaksinnad, osäker och ytterst barnslig person! SLAMPA!


Sleeping beauty they say!

Så här trött och sliten var jag efter den überdryga resan ner hit, men det var en lättnad när jag fick beskåda Moniques leende på hennes läppar, det var ett tecken på uppskattning respektive en ansenlig lättnad i hennes själ. Jag känner mig så oerhört glad samt varm i hela kroppen, att jag äntligen hade chansen att ställa upp med en hjälpande hand, när hon bad om min kärlek och stöd. Men det var behövligt att komma ifrån Stockholm ett tag, och bara vila sinnets alla förmågor, och relaxa på högsta nivå med gott sällskap! Hoes before broes, bitches!

..men jag saknar ÄLSKLINGEN mest i hela vida världen! Jag står inte ut utan dig hjärtat mitt, inga fler miniresor utan dig! Never-ever!


My puppy wears high-heels!

Djur är bra människokännare sägs det, och att de dessutom kan läsa av en personers kemi, vilket resulterar i att de nästintill alltid känner trygghet hos mig. I djurs närhet så kan jag ha en ytterst lekfull sida, men även en väldigt lugn samt komfortabel närvaro. Det är prioritering nummer ett, när det gäller uppfostran på sina bästa vänner, doggy-dogge-lito. Denna amstaff valpen heter då Lady, och är en riktig kelgris, hon tror nämligen att hon är en chihuahua, och lätt som en fjäder, så hon kliver och stampar på en likt en liten bumbibjörn.


A cinderella story.

Bild på mig & Moniques bakhuvud, medan hon diskar så passar jag på att ta lite egopics! Man måste juh underätta alla sina trofasta bloggläsare om vad som händer och fötter, här nere i Malmö. Sugit väder men det är förmodligen ännu sämre i Stockholm skulle jag tro?! Här nere leker livet, bortsett från att Monique har otroligt ont och grova problem med magen sin, but hey - life is a bitch!


Just a little bit lonely.

Då så sitter man som ett stolpskott i Malmö, börjar känna mig pömsig efter resan, eftersom att sömn inte blev prioriterat, då man nästintill alltid drabbas utav resfeber! Jag finner det ytterst intressant, att jag har blivit så självständig som jag har blivit. En spontan handling ledde mig ner till Malmös trakter, funtar till och med på att bosätta mig här nere, om inte min darling Monique flyttar upp till mig. Finnes det något roligt Malmö folk, så är det bara att skriva!

I MISS MY BABY BOO, MORE THAN MOST!

Känns så konstigt att resa utan älsklingen, men jag får ha överseende med det denna gång!

 


I drive one of your cars.


Jag känner en bubblande känsla i magen, och nej - jag är inte skitnödig utan lycklig! Jag fick en tröstande famn av både bror min samt mamsegull, och både hade hoppats på förbättringar, men icke sa nicke! Du vet vem du är, som får hela min värld att snurra! Jag vandrar på kärleksfulla moln, med lust att avslöja ditt namn, men du är uppenbarligen inte redo för det!
Men du skall veta att - JAG ÄLSKAR DIG! Oavsett om jag åker eller inte, så stannar mitt hjärta i din trygga famn! Man skall inte begränsa eller låsa in ens respektive, utan istället för att kväva lågan så skall man ge den liv, samt spirituell glädje!


This is my retro colors!


Jag och min sockersöta Doggelito - Bella bus!
Sådan matte sådan hund, som ni ser så är vi sjukt lika, i största synnerhet nu när håret är blonderat! Jag tyckte att bilden var sjukt mysig, eftersom att vi ser ut som två kopior, men Bella är minidivan med andra ord. Jag vill ha snö nu nu nu, vart har den tagit vägen mån tro?


Imorgon så drar jag till Monique, tycker så synd om henne, eftersom att hon skall operera sig nu under helgen, och vill ha mitt stöd. Det är ytterst sällan hon ber mig om saker, och hon har alltid i vått & torrt ställt upp för mig. Så det vore hemskt att neka min allra närmsta vän respektive syster!

They call me Paradise!


Ni går nu en ny Sessan till mötes, en glad jävel som dessutom är fett hungrig efter lycka!

Jag skall innan årets slut till Tallinn på resa med en polare, B-hytt med vattenland, pooler respektive frukost samt buffé. Galet nice, och nu så kör jag mitt eget race. Jag har inte längre någon att respektera eller invänta svar ifrån. Men mitt hjärta är tyvärr redan förälskat! Men detta är bara början på mina äventyr, bokar inom de närmsta dagarna flyg ner till Malmö, gud vad jag längtar efter min raring Monique! Jag skall resa bort för att koppla av!


I decide the rules.


Sitter bredvid SötMadde och dricker lite kaffe, like always!

Alltid lika mys att ses, på fredag så skall jag på mässan med Lisa, gud vad jag ser fram emot det. Jag jobbar från och med nästa onsdag tills söndag, så pengarna kommer att rulla in framöver. Därefter så drar jag bara, utan att säga något till er suckers, jag skall nämligen till Malmö! Here we coooooomes!


Mässa part two =)

Jag var på något extremt dåligt humör igår, pågrund utav en persons disrespect mot mig, jag är något ansenligt trött på att personer trampar på mina känslor! Jag skall stänga av mitt hjärtas bultande funktioner, och enbart fokusera på mina prioriteringar från och med nu. Jag gav all min passion till en person, som ständigt tycks vilja gå vidare. Jag var såååå nära att boka en enkel biljett till Malmö igår, men jag skjuter upp det i två veckor. Jag har saknat Monique något enormt mycket, så jag tycker att det är dags för ytterligare en vistelse i Malmö.

Igår ringde nämligen världens dunderbaraste Nettan, som jobbar för Hot under! Jag skall jobba för dem under mässan som varar i fem dagar, so take a look at my money making machine! =) Yääääääy!! Vi fungerar otroligt bra ihop, och jag kommer helt utan tvekan att stormtrivas ihop med henne, som arbetskollegor! Vi skall träffas på måndag, så jag får all den information som jag behöver..

The time of my life


Kom precis innanför dörren,ibland känns det verkligen som om bloggen är ett heltidsarbete, eftersom att jag lägger ner sjukt många timmar, på att hålla er uppdaterade! Det blev ett jävla åk, inte enbart till systemet utan även för att hämta upp Eddie vid globen. Givetvis så kör vi fel och hamnar i stan och är ute och snurrar, alla lika förvirrade. Men jag måste erkänna - att jag hade oerhört roligt oavsett!
- Oj, nu så plingade Svinto på dörren, skall man måhända orka lyfta på arslet och öppna?!


Excuse me Miss, can you take my order?!

Jaha, då var det full rulle igen. Man spurtar ner i centrum i all sin hast för att införskaffa cancerpinnar. Då står det en bild & tutar, vilket var ingen annan än min Goalicious, jag fick 10 min på mig att fixa mig. Vi skall nämligen dra förbi bolaget en snabbis, yääy! Konsumera mer alkohol gott folk, det är inte så dåligt för kroppen som det framstår! Vad föredrar ni för alkohol, om ni känner för att dricka? Berätta vilken drink/alkohol som ni föredrar allra mest!

I got nothing to hide anymore!


Ja eftersom att alla är så nyfikna på mitt privatliv, så får jag ta och leta fram alla mina skelett i klädkammaren, spännande va?! Jag vet att ni dör utav nyfikenhet nu, det är lika bra att erkänna begagnade misstag, så att folk slipper tro sig veta sanningen. Det mest absurda är även vänner som hugger en i ryggen, och som snackar skit om alla andra för att själv slippa bli ett samtalsämne.


Say hello to my little friend - he says!


Bild på brorsan dåra, nu fick även han reda på att jag återigen sårats och han börjar att få nog! Man kan lika gärna lägga korten på bordet. Sitter och chattar med honom på fejan nu, och vi har sjukt kul! Saknar honom otroligt mycket, och sedan jag var uppriktig mot honom om vem jag är, hur jag mår och hurruvida mitt liv utspelar sig om dagarna, så har vi kommit varandra något otroligt nära! I call it wonderful!


Chicks on speed!


Sitter för nuvarande med Lajs min kamelbajs!
Och hon sitter och gamar min geishachoklad, medan jag sitter och morrar surt mot henne i smyg. Vi har precis varit ute med dogsen, letat febrilt efter min kamera som har försvunnit puts väck! Och givetvis så kedjeröker vi i sällskap med svart kaffe, mysigt! Klädbyte sker nästintill alltid när vi ses, så det så!


Karma is a bitch?!


Eftersom att jag vet till tiotusen, vem det är som sitter och kommenterar min blogg med sina smutsiga små fingrar, eftersom att personens bästa vän står mig ännu närmare, och avslöjar allt smått & gott som är roligt att veta! Det är därför dem umgås med jämna mellanrum, att du kan vara så blåögd är för mig tämligen försummande...
Så vill jag enbart säga att det inte lönar sig att ta betalt, keep up the good work hun! Det kommer du att komma långt på ;)


Pact with the devil!


Jag saknar verkligen min blodsyster! Tösabiten som alltid lyckas få mig på stabila fötter, jag behöver henne, åtror fröken och älskar henne något otroligt mycket! Jag är så glad över att hon har entrat mitt liv och fullständigt tagit mig med storm! Genom regn & skur vandrar vi jämsides, hand i hand med djävulen hack i häl. Men trots det, så består kärleken sinsemellan orörd! Med band starkare än hårdaste betong, så är vi säkra på att vi erövrar världen om vi så ville, så länge som vi har varandra!


I dont like the backseat of your car.

Just nu så rasar allt sönder & samman, jag som trodde på en förnyad kärlek där jag återigen slapp bli sårad. Men var gång som vi tycks försonas samt ge nya löften om en sanningsenig kärlek, med avsaknad utav dispyter - så får du mig att falla ändlöst. Du lovade mig att detta skulle vara mitt sista försök, och därefter så skulle jag ge upp föralltid. Fastän att du hade kännedom hurruvida jag resonerar, och du var väl medveten om att mitt hjärta ej kan gå mer itu, än vad det redan har, så lät du ändå svika mig återigen! Min fråga är varför? Varför du aldrig tar ditt förnuft till fånga och lever på den kärleken som vi har! Varför skall du låta andra bestämma både dina känslor respektive framtida vyer?! Visa att du har stake istället, om det nu är sant att du innefattar de känslor som du låtit berätta alltför många gånger, eller är du enbart ute efter att utnyttja och göra mig svag!

Everything feels so untrue.

Hualigen, under hela gårkvällen så fick jag sitta och slita ut mitt päronformade arsle, jag hade fått lite arbetsuppgifter utav Milan igår, men fick förvisso arbeta hemifrån - skönt! Jag blev klar runt halv två på natten, jag som hade varit så übertrött under hela dagen, och som dessutom ville göra lite spabehandlingar på mig själv, och bara relaxa i dovande mörker. Jag hade lovat mig själv ett x-antal timmars sömn, men givetvis så gick även det i stöpet! Jag fick sammanfatta de anställdas timmar från maj månad, ur personalliggaren - som sedermera skulle till revisorn. Och tro mig när jag säger att det tog alltför lång tid, usch jag kan verkligen inte koncentrera mig med en massa babbel runt omkring mig!

Kameran min försvann även igår, får se om jag lyckas hitta rätt på den, annars så kommer jag verkligen att gråta blod!

Double shot at love.


Vad tycker ni om den nya designen folks?
Den andra såg så vardaglig ut, och jag ville ha en mer fluffig respektive sockersöt header, spanks www.lajseiiy.blogg.se som gjorde det möjligt! Ikväll så skall jag även ta med lite arbetsmaterial hem från träffen och jobba på tills imorgon, skönt att arbeta hemifrån!


Merry Christmas my dear!


Jag känner mig frisk som en nötkärna! Och är på super glatt humör, kan det måhända bero på att jag har gjort nytta idag. Jag skall snart samtala angående kostnaden på min julklapp till mig själv, super nyfiken! Men budgeten kommer att klara det med nöd & näppe, det är inte världens billigaste grej att göra en permanent hårborttagning med laser!


Playboy bunny!

Jag är verkligen ledsen att jag missade mässan i Sthlm, men jag tänkte aldrig jobba på den i Sthlm. Men däremot så jobbar jag troligtvis på de resterande mässorna som inte äger rum i Sthlm. Älskar verkligen alla prylarna som fick följa med hem därifrån, och alla nya fruntimmer som jag träffade samt fick starka band med!

Oouuff, samtalet igår gav mig kalla kårar, men samtidigt en väldigt exalterad känsla i hela kroppen, en förväntansfull Sessan entrar numera gatorna. Permanent hårborttagning blir julklappen till mig själv, yääy! Det kommer att ske på en klinik på östermalm, woohoo! Jag skall även kolla upp en annan sak åt milfen, men det är ytterst hemligt - shyy! Dags för en ny tatuering snart också, happy - happy - happy!

Jag fick även reda på att jag har en hemlig beundrare, very fun! Men som sagt så är jag redan tingad!

Plenty of surprices!

Jag tänkte tipsa om en sida, som ständigt skickar ut mail beträffande kampanjer respektive härliga tävlingar, hos differenta företag! Tjänsten är givetvis helt gratis och du samlar ideligen poäng genom olika handlingar, så länge som du är aktiv så får du välja dina egna premier utefter dina poäng, som sedermera skickas ut till din brevlåda! www.gratisbio.se Därefter så skriver ni att Mikasha har värvat er, så hjälper ni även mig en bit på traven!

Jag har precis sorterat ut allt gammalt skit i min nya plånbok från Guess, samt sorterat ut onödiga förmånskort! Jag har även kokat vatten respektive gett mina ögon ett bad, mot min ögoninflammation. Att använda clear eyes samt badda ögonen med sterilt vatten, är den absolut bästa medicinen, istället för dessa salvor dem säljer på apoteket! Jag tycker att dem enbart förvärrar situationen!

Tired of my own illusion!


Trevlig kväll igår men det blev hemgång ytterst tidigt, jag lirade lite biljard mot två fylletrattar, nämligen Milan & Lasse. Ingen av dem lyckades vara en bra förlorare under kvällen, endast jag som bestod nykter under dessa parti. Kan ju även vara så, att jag har insett att jag verkligen suger på biljard! Men det var otroligt roligt att sitta och dividera med två surisar, och en hel del planerat blev det även!
..På med partyhatten säger jag bara, för här blir det flyga av..


Hide me inside your soul.


Som jag nämnde tidigare så har min gamla sursärring till vovsing, hittat en partner. Bella <3 Berra serru! Bilden togs igår, på en relativt fjollig hane, som fick krypa in under Lajs jacka, eftersom att det börjar bli kyligt om tassarna dessa nätter. Är han inte bara för goooo?!


KLOCKREN!Born and Raised in the Ghetto.

Såhär sockersöt var man alltså igår, när man plågades utav migrän samt illamående. Det är lite otäckt att jag ständigt mår otroligt illa, nästintill så att jag är tvungen att gå och kräkas. Jag är även väldigt känslig mot i princip allt, och de som känner mig vet att jag i vanliga fall verkligen är motsatsen. Jag kan knappt borsta tänderna utan att få sura uppstötningar numera, fy bubblan - inte okej!

Igår så spenderades mestadels utav dagen respektive kvällen ihop med Törnrosa, vi skrattade så mycket att magen vek sig dubbel, eftersom att vi kollade in Cirkus Möller på tv4.se Det är ett sjukt roligt program, så kika in alla dess klipp, men glöm inte bort att rösta på banankräket var vecka. Sean banan! Även pappsen garvade så att tårarna sprutade, dålig humor eller SOLKLAR?! Jag skall se om jag kan ladda upp något ifrån hans sida!

Life is a bitch, and then you marry one!


Fy bubblan vad jag är trött respektive slaajten!
Ögoninflammation is on their way - det är bara att tacka och ta emot, eller inte?! Jag grät inatt, hade panikångest fastän att jag fick oerhört mycket gjort igår. Jag fixade in alla mina betalningar, besvarade alla mail beträffande arbetsintervjuer samt kopierade mina kontoutdrag. Och givetvis så strejkade både skrivaren samt kopiatorn här hemma, så jag gick upp vid 9 imorse, för att sedermera få hjälp utav Milan med utskriften nere på träffen. Tack skaruha!


She kiss me everywhere.


Här så ser ni min 13 åriga sursärring Bella Notte,
som för en liten stund sedan var på promis med mig, Törnrosa, Lajseiy och Berra såklart! Det blev en långpromis, because my boots are made for walking! Erkänn att hon ser ut som en liten ekorre?! När hon var yngre, samt pigg & alert så vann hon en massa priser när jag tog henne på utställning. Nej, nu skall jag & Törnrosa krubba, see you later alligator!


Önskeoutfiten of the day!


Lila, är färgen som jag verkligen älskar i vått & torrt! Purple is the new shit! Det är verkligen en harmonisk samt drömmade färg, så givetvis så har jag även lila tapeter i två differenta nyanser i mitt sovrum!

I feel like dancing in the moonlight!


Denna info går ut till raringen Ellen, mi bonita!
Jag är ett oerhört spralligt fruntimmer på snart 21 vårar, älskar tatueringar vilket jag än så länge enbart har två stycken. Ett gäng enorma tassar på ryggen samt ett stort läppavtryck på axeln, but it´s just the beginning on my creation. Jag är en lantlolla från Gotland i grund & botten men har bott i Sthlm de senaste 6 åren. Jag har jobbat en hel del inom krogbranschen samt tog studenten med psykologiutbildning. Jag är även frilansande fotomodell på fritiden. Jag har en stor passion beträffande smink, vilket jag tidigare har jobbat med, samt poesi ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag var även tidigare förlovad i två dunderbara år!
Är det något som du är ytterligare nyfiken på, so keep asking honey bun!


Den är till dig älskling!


Tänker på honom när jag hör denna! JAG ÄLSKAR DIG VERKLIGEN!
Snälla hjärtat, lyssna på texten!

Play me that song once more.


Här så ser ni min nya Ed hardy tunika, hur sweet som helst, och den följer verkligen ens former till tusen! I lööööve it! Märks det att jag är en tvättäkta Ed hardy lover?! Hans kollektion är verkligen überläcker, och jag har fastnat för nästintill alla hans prylar!


Christian Audiger


Här så ser ni ytterligare två inköp, som jag har införskaffat, hur läckra som helst! Bilmattor samt rattöverdrag á la Ed hardy! WE LIKE IT BADLY! Jag skall även införskaffa lite fler skojiga saker till bilar från Christian Audigers prylar!

A new baby was adopted!


Denna är för dig Sara! Jag är då den dunderbara bläckfisken till vänster enligt henne, med mina enorma puppyeyes! But guess whaaaat - det är ingen sablans bläckfisk, det är en äcklig manet, snyft! Det la jag märke till när jag började mata den på fb och såg de äckliga tentaklerna när den hade blivit vuxen - naaaasty!

Red dresses and highlights in her hair!


Här så ser ni bild på slingorna, som jag slängde i håret igår i all sin hast!
Erkänn att det blev ett läckert resultat med tanke på att jag gjort dem aldeles själv. Jag älskar verkligen att pyssla med simpla saker, men som dessutom förändrar ens look radikalt! Till nästa sommar så skall jag även bli blondare, ett mission som jag har tillägnat Lajseiy, för då är hon även klar med frisörutbildningen! Men de kallare årstiderna så skall jag vara svartskalle helt utan tvekan!


I´m on a money making mission!


Saknar min Sebastian Sara, och hon saknar sin bläckfisk Sessi!
Vi har alltid skit roligt, när vi sätter på självutlösaren på kameran, jag visste förvisso inte att min kamera hade en sådan funktion, men titta hur det kan gå till när inte haspen är på.
Pocahontas älskar sin Barbie - from here to eternity!
Jag älskar sensuella bilder likt denna, då det ser ut som om vi skall kyssa varandra, men i själv fallet inte ens är i närheten utav att göra det.


I´m living in a fantasy without meaning!


Jag lagade mat till mig och Natalie Svinto idag, mums fillibaba, it was delicious! Jag är fortfarande hemma hos Lajs Bajs, hon blonderade sin utväxt och därefter så slingade vi mitt hår. Ni ser blekningsmedlet på bilden, jag låter er inte missa någonting i min vardag, ni har till och med följt med mig in på toaletten, nice price. Jag slingade även min lugg nu, shit är lite smått nervös över resultatet, men som sagt - det är bara hår! Jag inväntar för nuvarande på min skjuts, som skall ta mig till Matilda, skall lämna hennes jeans som jag tidigare har lånat.


Dancing to the rythm.


Småknäppa Sessilicious fick höra igår att många föräldrar har anslutit sig till min blogg, enjoy the ride pumpkins! Idag så har jag storstädat, skrivit ett cv till Lajs eftersom att jag har otroligt lätt för svenska samt har ett enormt ordförråd. Jag blir så glad när jag kan hjälpa till med saker som jag verkligen kan, eftersom att jag inte har alltför mycket skills beträffande differenta saker.


Real beauty - Not fake baby girls!


Här så ser ni en otroligt pigg respektive fräsh Sessan, som dessutom som grädde på moset är ytterst naturell! Jag trivs grymt bra när jag är osminkad eller enbart har en naturlig look likt denna. Anledningen till min ansenliga lycka är oerhört privat, men erkänn att ni blir väldigt glada när ni får beskåda detta efterlängtade leendet på mina läppar?!


My honeypie Sara


Världens mysigaste kväll på alla sätt & vis, vinkonsumering på hög nivå respektive oerhört mycket mys sinsemellan! Jag & Sara fotade varandra en hel del, och pratade endel skit med varandra. Vi hade en dunderbarkväll, som skall upprepas även nästa vecka! Igår så var det en lugn kväll med mycket skratt respektive bus!
Vad vi än tycks hitta på så har vi alltid sjukt roligt var gång vi träffas!
Partyslynor to death do us apart!


Forgive me father, for i am going to sin.

Nu leker en viss person med mitt tålamod, pågrund av att personen vägrar svälja sin stolthet, så går hellre hela bytet förlorat. Please dude, make up your mind before you mess up my brain! Jag hade otroligt höga förväntningar på denna lördagen, eftersom att det gick i stöpet igår. Vi får väl se om även denna myran drar sitt strå till stacken, eller om muppen vill vara laidback och lägga allt i mina urgröpta händer. Jag är förvisso en krigare numera, för sådant som jag ser en möjlig vinst i, men jag tänker inte lägga min näsa i blöt, där det uppenbarligen är dött lopp!

Jag tror att om jag har tur så blir jag beviljad ett lån, och kommer då inom snar framtid boka en tid, till ett par nya *****


I got more ass than a toiletseat!


Igår så hade jag jätte höga förväntningar på både kväll respektive dagen, men person som jag skulle spendera tiden tillsammans med, var uppenbarligen sjuk men ändrade sig sent på kvällen. Lite tråkigt eftersom att exfrugan då hade åkt ända från kista, för att få se mig. Det kallar jag ÄKTA KÄRLEK! Att en tidigare förälskelse är villig att offra så mycket, och ta chansen där hon måhända skulle bli sårad mot slutet. En risk som hon var villig att ta, vilket verkligen gjorde min kväll fullbordad. Men jag kröp till kojs ytterst tidigt igår, var att vara förberedd på lördagen!


Always fight for who you are.

"Behind every bitch there is an asshole who made her that way".

Ikväll så kan ni blott reflektera er i min stjärnglans, eftersom att jag är ansenligt lycklig samt gladlynt! Ögonbrynen är färgade, kroppen skimrande gyllenbrun samt håret stylat, och jag får ju inte glömma att huden är len likt silke - everywhere. Nu så skall jag endast lägga en läcker make-up, som passar kvällens galna bravader. Jag har en tendens att alltid festa till rejält under denna annars så otursdrabbade dag. Jag sitter för tillfället fastklistrad framför Playboy mansion, en serie som tilltalar mig djupgående. Jag är verkligen en tvättäkta sucker till realitysåpor. Nix pix, dags att göra nytta. Jag skall göra en plommonstek idag, med potatis samt sås á la Sessan specialare. Och därefter göra geleförlängning på naglarna!


One look can kill!

Myspys dag, jag har ätit kalv á dilli, eller vad det nu heter. Milan har nämligen lovat mamsegull att göda mig så fort som tillfälle ges, så idag så ryckte han tag i mig när jag gick förbi i all min hast! Så bjöd han på lunch nere på träffen, super smarrigt var det, men måste erkänna att det var lite småtrökigt att äta i min ensamhet. Tanken var iallafall god, och maten var så mycket mer än *OUTSTANDING!*

Mina ögon är verkligen mörkgröna, och de blir allt mörkare med åren, scääääry!

Try walk in my shoes!

Jahapp, då var det uppenbarligen fredag den 13, den dagen då alla är i synnerhet rädda egentligen helt förgäves. De kristna anser att fredagar generellt sätt bringar otur, eftersom att Jesus korsfästet på en sådan dag, samt att man var 13 personer under den sista måltiden. Även längre tillbaka så var 13 ett otursdrabbat tal redan i nordisk mytologi. På faraoernas tid så ansåg dem att siffran 13 var ett illasinnat nummer, eftersom att de ansåg att livet var uppdelat i 12 steg, och 13 var då döden. De finns alltså inga ytterligare dokumentationer kring fredag den 13, respektive varför den dagen tordes vara otursdrabbad. Enligt statistiken så är det konstaterat en väldigt prima dag enligt mångfalden.

Kalla mig patetisk, men jag var så oerhört nyfiken på detta, så jag fick sitta med lite "research".

I can listen to it over and over again.

Jag ger alltid så mycket som jag kan till min omgivning, ibland så mycket mer energi än vad min kropp egentligen har råd med. Men det är min stora höjdpunkt om dagarna, att få se ett leende på min motparts läppar, det förgyller alla sorgsna dagar. Jag mötte precis en person, och gav en önskvärd present som verkligen kom från hjärtat, och det uppskattades till tusen, då personen log ända in i själen! Nu känner jag mig nöjd respektive belåten, eftersom att jag har fått min dagliga dos utav uppskattning, härlans pärlans! Så länge som miljön inte utnyttjar ens gästvänlighet, så är det enbart ett sunt nöje att skänka sangviniska stunder!

My style never fades!


-Boy you are only waisting your time, because im not going any where!
En sjuuuukt gammal bild på mig & Meone, numera så har hon lösrattar som är otroligt schyssta! Ursäkta censuren överallt, på de ställen man egentligen är mest nyfiken på. Men dem är reserverade till min pojkvän, so back off suckers! Jag känner på mig att helgen med honom kommer att bli oerhört mysig respektive rolig! Det var länge sen vi hittade på något sköjigt tillsammans! Och till dig som kommenterade att jag inte längre har pojkvän, avundsjuka finnes det allt för mycket utav, för singelita kommer jag aldrig att bli.

-Because I´m in lööööve, from here to eternity!


Just because im losing doesn´t mean im lost.


All those scars on her arm: Don´t worry!
She say´s, they´re little notes to remind her how many times you broke her heart!

Tack Tiara mitt fruntimmer, för din oro över både min hälsa samt min brutala viktminskning. Numera så hyser jag ingen kontroll över mina handlingar respektive resonemang. Jag är fängslad i en ohälsosam kropp för tillfället, men försöker med dynamiska kliv att entra friheten återigen!


Never lose sight of something you believe in!


Min absolut första modellsession, drygt 14-15 år gammal. Alltså 6 år sedan, och det var på stranden nedanför vårat hus på Gotland! Och ja notera the red head monster! Men den bjuder jag på!


Kan inte ni mina dunderbara läsare, berätta vad ni har för intressen bortsett från vänner och dylikt, nu menar jag mer djupgående. Min stora passion är makeup, skrivandet samt att teckna. Och saker om skrämmer mig är det stora blå, det kan låta relativt konstigt i andras ögon, eftersom att jag är gotlänning!

Where is my handsome Romeo?!


Jaa hörrni, var är den där sablans grodan man måste slemma ner med våta kyssar, för jag väntar ihärdigt på att en prins skall dyka upp utanför ytterdörren. Men det bara ekar i trapphuset, inte en enda själ verkar vara ute idag. I feel pretty lonely! Men jag fick faktiskt blommor i lördags, utav världens dunderbaraste Bosse! Det har blivit lite av en vana, att bli bortskämd utav honom. Men vad fasiken skall man ge tillbaka? Jag & Lajseiiy får klura ut någonting bra att ge farsgubben, vi delar nämligen pappor, lite som en reserv sådär.

Konsumtion är vår tids stora neuros.


Behöver jag säga mer? Eller säger en bild mer än tusen ord? - JAG ÄR SJUK!
Och med denna bilden, bevisar jag även att ingen knorr har vuxit sig fast i arslet på mig! Men jag måste vaccinera mig eftersom att jag ligger i riskzonen!
Jag känner mig döende, mörbultad och nertrampad, utav en osynlig folkmassa som egentligen inte ens existerar. Finns det någon frivillig som känner för att vara en god medmänniska, visa lite sympati genom att pyssla om sjuklingen Sess?


Baby don't take it personally, its all fo' fun!

Jag definierar inte min kropp som indirekt smal, utan jag har en atletisk kropp eftersom att jag dansar dagligen respektive kör pilates. Jag börjar se resultat efter mina hårda pass, men nu när jag har varit så otroligt sjuk, så har det bara blivit sötsaker nu när jag är sängliggande. Jag äter nämligen medicin med morfin, så jag behöver en sockerkick för att orka stå upp. Jag har nog aldrig känt mig såhär svag samt försvarslös.

Och till Amanda som ideligen kommenterar mina meloner - jealous minds are never satisfied! Och du som dessförinnan var så självsäker samt rädd, akta så att jag inte blir kär i dig, pff! Då finns det schnyggare bruttor, eftersom att jag rådiggar exotiska skönheter. Och med det menar jag, skållheta brunetter! Over and Out bitches!

One step closer


Wiieee, ser ni hur glad jag är var gång jag rent spontant stöter på min Emsigull!
Ni skall få följa oss i våran desperata jakt efter KAKAO! Jag har bvlivit ett riktigt kakmonster som bara skriker efter socker! Men ändå så rasar man, tacka gudarna för mina "pills". Inom en halvtimme så blir det fika med päronen, sounds pretty lovely, huh? Imorgon så skall jag bomba min blogg med cambilder, den fungerar helt plötsligt efter ett halvårs idé. Jag måste även tillägga att jag har taggit ett gigantiskt kliv, mot en oändlig kärlek!
WISH ME LUCK BASTARDS!


Surrounded by tears and evil screams!


Åh, jag vill sätta klorna i någon nu nu nu, och jag har en specifik person i tankarna. Men som ni ser så har jag ett leende på läpparna, så det är troligtvis någong het jävel, en läckerbit med andra ord! Nej, nu skall jag dricka än mer kaffe, ohälsosamma Sessilicouss! Därefter så blir det bakning i min ensamhet, stackarn.
Jajusste, vill passa på att tacka mina väninnors grabbs som ideligen läser min blogg, och håller sig uppdaterade, all credit to you bitches!


I make the rules!

Nu har jag lyckats få ihop mig en hel del vätska, vitaminer, bantningstabletter samt pencillin. Nu börjar jag känna att jag kommer på fötter igen, dessvärre så dämpas mitt energiflöde succesivt, beroende på hur aktiv jag är. Duschen är avklarad, så nu är man fräsch igen och känner sig på tipp-topp. Fast man får förvisso inte glömma bort att man faktiskt är väldigt sjuk. Nej, nu skall jag ta tag i mina biljettförsäljare, samt ner till träffen för att konsumera ett spann kaffe. Någon som vill joina mig på äventyr? Jag har fullt upp med både syrrans flytt samt ärenden överhuvudtaget numera, livet flyter på främmande vatten - i like! Jag & Rikke skall fota en hel del julplåtningar i decembermånad, woohoo!


Shopaholic is my second name.


(Klicka på bilderna för större format)

1. Mörkgråa uggs i storlek 36
2. Slitna jeans i storlek 25 från Diesel
3. Vita jeans i storlek 25 från Gina tricot
4. Ljusbrun/guld tunika xs från Gina tricot
5. Miss sixty parfym 50 ml

När man är på heldeppigt humör respektive sjuk, så fungerar shopping kanoners! Det må vara den bästa medicinen i vått & torrt!


Always keep your eyes on the price!


En helvetes natt med feber, rethosta och ont i halsen, men så länge man inte finner en knorr på arslet så är det väl lungan. Om det här är priset som jag får betala för i helgens värmande gemenskap, så skulle jag utan tvekan ha tagit samma beslut trefaldigt igen. Jag har knappt någon styrka att stå på mina ben, men efter lite Berocka (hög dos utav b-vitaminer) och lite pencillin, så skall jag jädrans resa på mig, även om jag så behöver en lyftkran. Jag har nämligen gett mitt ord till Lajseiiy, att spendera dagen med henne då hon fyller år!


I got down on my knees n pretend to pray


Osminkad, men super pigg & alert idag!

Har städat & donat hela dagen, medans det har varit full trafik här hemma. Tjejerna har nämligen överraskat mig på löpande band idag, och verkligen lyckats att varva varandra. Sara, Lajs, Denise samt Bella är de fröknar som har lämnat spår efter sig. Jag har även hunnit med att baka idag, igen! Jag är en person som gärna städar när jag känner mig schnygg, i högklackat eller fräscha kläder. Men idag så var det en naturell Sess som agerade städfirma.


The only true gift - is a portion of yourself.

Sockersöta Lajs fyller nämligen år imorgon, en dag som kommer att spenderas med mig. Vi skall baka tårta och jag skall verkligen ta hand om min minidiva imorgon, eftersom att hon alltid ställer upp för mig när jag verkligen behöver det. Nästa vecka så skall jag även till hennes salong, så skall hon göra folieslingor på mig. Gud vad härligt att äntligen få lyxa till det och fixa affrot på salong, det känns som hundra år sen som jag unnade mig något liknande. Måhända så blir det även en klippning, det känns som om mitt burr behöver det, då det har blivit riktigt torrt oavsett inpackningar.

I am broken , not defeated.


Jess, eftersom att man är en sådan hemsk människa, så skall man hjälpa Lajseiiy med att skriva ett fullständigt cv, då det är min stora passion att skriva. Med drömmar om att bli författare eller få ge ut min diktsamling, som jag under årens gång har sparat. Jag skall även träffa Sara för lite vardagsmys, vilket ger mig chansen att offentliggöra den hotfulla kommentaren som har tillägnats mig. Sara har även bjudit med mig på bio, då hon har två gratisbiljetter, suck on that one bitches!
Never tell your problems to anyone. 20% don't care and the other 80% are glad you have them.


Everything feels so untrue.

Nu är jag så oerhört less på de falska leenden som ideligen utnyttjar min gästvänlighet, hon drack upp över 4 liter utav min mamsegulls vin, vilket ledde till en dispyt sinsemellan. Givetvis så kan jag dricka, men jag häller inte i mig för att sedermera bli redlös full, och åka bil med främmande ansikten. Får jag ytterligare ett samtal, så kommer jag absolut inte att undhålla sanningen, för jag är faktiskt så oskyldig man kan bli just i nuläget. Som den involverade personen själv sa, så särade "personen" på benen, för att få festa lite. Och jag var absolut inte närvarande eller ens medveten om att hon slickade mitt ex röv, för att hålla på. Hon har även festat på samma nivå när hennes föräldrar var borta, något som dem troligtvis inte blir glada över. Jag är så less på att bli utnyttjad samt beskylld saker som jag dessförinnan inte ens visste om. Jag är för gammal för barnlekar, men försöker hon beskylla mig för oväsentliga bagateller, så lär sanningen vara behaglig i föräldrars öron. Man skall behandla andra såsom man själv vill bli behandlad!

Lets get it started.

Nu har jag bestämt mig, jag skall ha en tungpiercing, en guldstav fast det kommer man nog byta ut med jämna mellanrum, love it! Jag är en person som egentligen avskyr piercingar men avgudar tatueringar. Och jag har fobi med nålar, eller ytterst smala samt tunna föremål överlag. Men jag har hål i naveln, öronen och snart även en tungpiercing, yääy!

Tell me, vilka ställen föredrar ni att se piercingar?

Worthless piece of shit!


Jag har en ansenlig bebislängtan, som kryper allt närmare så här års, kan dessvärre inte förklara varför, men en gång i tiden så skulle jag sitta såhär, men det är ytterst personligt!
Jag fick nyss ett besvärligt samtal ifrån en viss persons föräldrar, allt jag kan säga är patetiskt! Alla vet redan sanningen, så försök inte undfly den genom oärlighet för det kan vem som helst genomskåda. Min mamma bara skrattade eftersom att hon vet hur du fungerar gumman. Tack Lajseiiy, för ditt enorma stöd idag! Du har verkligen hjälpt mig och lyckades bespara mig på tårar! Lite internetshopping fick muntra upp mig!


Shut up and mind your own buisness


En mycket oseriös Sessilicious fångad på bild!

Nu har man även hakat på trenden med bantningspiller, och nej, dem heter inte Alli - för dem suger verkligen åsneballe enligt mig. Dem skall du kombinera med träning, därav anledningen att man går ner i vikt. De som jag nu har införskaffat är betydligt mycket bättre. Mor min har redan gått ner 8 kg, på en månad drygt. Hon vet däremot inte att jag har köpt likadana, för då skulle det bli rappa-kalja här hemma.


It's like a dream, although I'm not asleep.


På onsdag så får jag träffa världens bästa mamma, jag kan knappt bärga mig. Jag har saknat henne så otroligt mycket, och allt känns super duper bra mellan oss just nu, vi är på stabila fötter och förtroendet har nog aldrig varit så starkt! Både hon och jag saknar lilla söta! Och hon vet vilka som är luraktiga rävar i min umgängeskrets, för hon har genomskådat deras charader för länge sen! På bilden så ser ni min milf ge fingret till dessa!


There's a fine line between love and hate.

Personen som reflekteras i spegeln, är någon som jag definierar som främmande. Hon är så osäker på sina egna drömmar, och målsättningen blir aningen diffus. Om 1 timme, så möter jag en person som har endel att förklara för mig, den handlingen som hon har fått mig att utstå, har jag definitivt inte gjort mig förtjänt utav. Det är skrämmande att granska, hurruvida ens närmsta umgängeskrets är funtade, hur dem velandes kan komma fram till en sådan slutsats, där dem skämmer ut sig totalt! Och tro mig när jag säger följande: -jag kommer att gå till botten med det här!

My new Ed hardy!


Här så ser ni min nya Ed Hardy, jag älskar den verkligen fastän den är något för stor. Den är superschnygg i färgerna. Jag har även köpt ett par svarta Nolita byxor!
Gud vad jag älskar shopping!


You tell me that its all in my head.


Jag har haft en oerhört dryg natt med diverse torrhosta samt mardrömmar!
Det känns som om min kropp klyvs mitt itu, och därefter har blivit överkörd utav ett tåg, jag känner mig verkligen mörbultad idag! Igår bjöds det på otroligt smarriga sakerhär hemma, idag skall jag fortsätta med städningen. Tvätta, dammsuga, damma av samt moppa golven - därefter så är det kliniskt rent här hemma. Härligt!
These streets remind me of quicksand, when your on it, you'll keep goin down.


Cause im a maneater, lalalaa..


GRATTIS PAPPSEN PÅ FARSDAG!
Nu så är det städning i 180 km/h som gäller för mig, så tänkte jag ställa mig och baka kladdig kladdkaka samt havreflarn, finnes det tid över så blir det även någon paj eller dylikt! Jag kan även ett superfräscht recept, där man steker äpplen i margarin, lime samt råsocker & strör därefter kardemumma över allt, man äter även glass med kanel i, ihop med äpplena - mums fillibabba!


History repeat itself!

Jag är så grymt trött idag, vet inte riktigt varför! Men jag har mina aningar, måhända sedan vörldens mysigaste fredag! Jag är så oerhört glad över mitt umgänge i fredags, jag kommer aldrig fälla en tår längre, eftersom att mitt trassliga garnnystan, har lyckats att med hjälp av sanningen fått fäste återigen! Just nu så sitter jag med Bella och dricker en kaffe, tack stumpirumpan för att du finns! Det har varit oerhört skönt att prata med dig, eftersom att du vet om hur landet ligger. Bella är en störtskön tjej, och supersöt dessutom. Hon är en brutta med fötterna på jorden, och otroligt ärlig.

Jag saknar honom, honom vars kärlek jag bär med mig dagligen! Jag tillhör dig älskling!

If I could turn back time!

I fredags så blev jag vän med en person, som berättade hela sanningen för mig, beträffande några vänner som har försökt att porra sig framför en person, som dem absolut inte borde göra. Där kom hela sanningen fram, att de dessutom har suttit och pratat oerhört mycket skit om mig, för att få ligga själva. Dem som uppenbarligen inte hade något intresse för denna personen, var vad dem har försökt intala mig. Hur kan ens vänner vara så desperata efter balle? Jag kan verkligen inte förstå det, och när man dessutom är bekräftelseoffer, och skall strippa framför andra ex - då har man sjunkit extremt lågt. Hade dem berättat sanningen hade jag inte brytt mig, men när ens vänner försöker ljuga för en, då tappar man hoppet om ärlighet faktiskt! Men jag är sjukt lycklig att jag fick veta detta, att den involverade personen var så pass uppriktig! Spanks darling!

I walked into the door again.


Igår så satt vi ett stort tjejgäng och drack samt snackade mestadels skit, så det skall vara med honorna. Kvällen spenderades hos grannen där jag drack väldigt lite, och inte alls var på humör för en utekväll. Men jag känner mig lycklig, otroligt varm i hela kroppen! Jag är nog den käraste personen i världen, och det skrämmer mig något enormt! Dessförinnan så ansåg jag att ensam är stark, för då kan man aldrig bli bränd samt man ansvarar för sina egna handlingar. Nu när jag står med kärleken i ögonvrån, så förtviner all min inre styrka, med rädsla att återigen såras. Men jag är lycklig! Hatar däremot när jag inte har kontroll!


We're like Bonnie and Clyde, you and me.

Dagens citat: -Money can´t buy you friends, but it can get you a better class of enemies! Systemet väntar på mig och barbie, hon är min egen lilla Sarre! Hon var ett tidigare hatobjekt i mina ögon, men jag har varit blind för den kärleken hon ville ge. Jag hade blivit manipulerad utav en tidigare skugga i mitt liv! Vi hade verkligen sjukt kul igår, men det var enbart en liten smygpremiär för vad som komma skall ikväll, thank God it´s friday! KATASTROFALT FESTANDE är bara förnamnet på kvällens bravader, Bella & Denise skall även joina oss ikväll! Jag gav Sara en ring igår, precis likadan som den jag bär dagligen numera, och givetvis så har den en ansenlig innebörd osså. Jag tänker däremot inte nämna vad den betyder riktigt än, det får tiden förutspå. Och om ni är partysugna kräk ikväll, så plingelinga så finnes det en minimal chans att du får en inbjudan till partaj! Jag och Sara har gjort en pakt, som samtliga kommer att lägga märke till framöver, när tiden är inne. Var uppmärksammade samt snegla alltid över axeln.

This is my floor. Your only dancing on it.


Igår så spenderades kvällen med Sara, Nenna, Samira samt Meone!

En tjejliga som konsumerade 6 liter vin, det är inte illa tippat hörrni. Törstiga flickor med begär respektive behov likt resterande fyllesvin. En karatefylla som inte liknade någon annan, vi hade sjukt roligt hur som helst. Och idag så är jag grymt mycket ärenden samt inbetalningar jag måste ta itu med, samt posten. Därefter så kan jag slappna av med mina partyslynor!


I used to love him.


Lost in your arms pumpkin


Bild på min & Saras mage, där vi bär samma piercing. Jag tycker att den är härlig att titta på med alla dessa färger. En kvinnas kropp är helt amazing! Jag tog ledigt både igår samt idag, för att ha lite x-tra tid med min Sara, nu är man 5 liter vin fattigare, men en återfunnen kärlek följer mig numera med förtroende, och det går inte att sätta ett pris på. En stark samt ogenomtränglig vänskap/relation, går inte att byta mot hela världen. Nu känner jag äntligen att jag lever, jag har blivit på-nytt-född! Ett tomrum har nu tagit sin rättsmätiga plats i mitt hjärta, och jag gör mina ord levande när jag säger att hon är här för att stanna!


New ed hardy top


Återigen så har jag införskaffat något otroligt läckert! En vit t-shirt med rosa detaljer från Ed hardy! Snart så kan jag ha en egen klädkammare till mina Ed hardy prylar, yääy! Shopping får en att släppa alla hämningar och luta sig tillbaka för att relaxa, nöjd samt belåten över sina inköp! Visst var den skitschnygg?!

If I could turn back time!

Jag känner mig riktigt mysig idag, utmattad men oerhört sangvinisk! Jag har kommit underfund med väsentliga ting, som faktiskt reflekterar ens framtid relativt bra. Jag skall numera fortleda mitt jobb, så att jag utvecklas succesivt samt klättrar uppåt på karriärstegen. Man behöver ingen annan än sig själv, ensam är stark - måhända sina vänners stöd vid behov! Gud vad jag längtar tills allt julemys! Där två spirituella själar skänker värme sinsemellan och pysslar med allt som har med juletid att göra. Baka pepparkakor fast det smakar apa, men degen är framför allt god att äta. Glögg är osså vidrigt, men det är något som hör till under decembermånad. Här så ser ni min ängel Sara.

You change your mind like a girl change clothes


Spegel, spegel på väggen där - säg mig vem som fagrast är!
Där är tjejen som ni enbart kan drömma om, för hon är så mycket mer än tingad, hon har liksom fått avsmak utav alla äckliga drägg där ute, som bör släcka sin törst! Respektera en kvinna som om hon vore eran gudinna, inte förrän dess så kan kärleken frammanas i bestående form! Idag är en bra dag, igår så var alltför mycket tankar fastpräntade i skallen på mig, idag fokuserar jag på ingen annan än mig själv!


Don´t tell me lies, ur eyes expose them!

Det finnes en sak som tordes riva sönder mitt hjärta sönder och samman, en sak som jag kännetecknar som ångest respektive dubbelmoral. Du klankar ner på andra involverade parter, för att själv hamna i bättre dager och för att undvika att bli påkommen. Men nu när jag hyser kännedom om dessa invecklade situationer, så förstår jag varför du försökte hitta fel på din omgivning, för att ej bli ett samtalsämne, men vännen - se dig själv i spegeln! Men samtidigt så kan jag inte klandra dig, eftersom att du har en fri vilja och alla begår misstag, somliga ytterst minimala, andra enorma! Men att du dessutom visade ånger som konsekvens, så föll tårar från min kind, våta - salta - glädjetårar! För att jag innerst inne vet var vi står!
-ATT ÄLSKA ÄR ATT VARA SÅRBAR!

Can you handle the way I am?


Igår så gick jag på ett klubbmöte efter jobbet, fifan vad bra allt är uppbyggt, samt välplanerat. Vi ligger före i tidsschemat, och allt flyter på i rätt riktning. Snart så kommer våra klubbjackor för 6 lax osså, och därefter så blir det skolbesök samt affischering om klubben runt om i stan. Vi kommer att bomba er med information om Experience, och över 7000 flyers kommer att delas ut. I´m such a buissy women nowadays - but I like! Ni som är hungriga nyfikna vargar, hör av er till mig, så berättar jag mer om vårat klubbkoncept som äger rum den 13 februari.


kirei na mimi to sugoi shiri


Igår på jobbet så mötte jag en person som jag verkligen kände igen, men som jag absolut inte kunde placera. Jag visste bara att jag visste vem han var, antingen en gammal vän man inte sett på länge eller något känt ansikte. Så jag står i vanlig ordning och babblar på om vad biståndsorganisationen arbetar med främst i Sverige, men även internationellt världen över. Och han står och råflinar medan jag blir alltmer generad, och notera att jag ser ut som en pajas på jobbet. Då lös glödlampan upp och jag förstod vem det var som jag samtalade med. Ingen annan utom PAULO ROBERTO! Wieeerd huh, och otroligt pinsamt!


NYÅRSDRESSEN!


Nyårsdressen är kirrad och klar, ja vad säger ni? Hur läcker som helst! Denna nyår kommer att bli GLAMAROUS! Till skillnad från mina två sista nyårsfiranden, där jag har somnat i över 40 graders feber innan 12 slaget, thats sucks!


New stuff!


Woohoo, jag älskar min mamsegull. Hon är världens bästa! Hon har köpt denna klänningen till mig och jag definierar den som döläcker! Och den följer min kropp likt silke, ni lär se mig bära den på många bilder framöver. Och till vänster så ser ni min och milfens födelsedagspresent till Milan, en sprillans ny Ed Hardy bilklädsel.
I call it lovely!


My tooth got a bling-bling!

Jag hade tråkigt för några dagar sedan, när jag satt med Maddis och bombade sönder playboy mansion en hel kväll. Då gjorde jag ett tandsmycke på både henne och mig, hon fick ett babyrosa och jag en bling-bling på ena tanden. Otroligt läckert, och det går även att dölja überlätt! Hör av er till mig, om ni vill att jag skall göra sådant på även er, för endast 50 kr. Ibland så bara älskar jag min kreativa sida, där man kommer på finurliga ideér.

Folk med ballhet, vart finns bollarna när man behöver dom?


Det var otroligt länge sen vi sågs, saknar de stunder som vi har delat. Jag fick även ta del utav din emotid, rosa hår och diverse skumma kläder. Du är min lilla rockerslyna, och vi har alltid kul ihop! Men våra bråk gums, dem kan jag gärna stå över!

Du ska vet att jag finns här för dig, bortom rum och tid där allt står stilla, så kommer du att höra en betryggande röst viska, kom hem!


You will always be the one for me!

Idag så jobbade vi vid ringen, och fick vandra både utomhus i Skanstulls alla skrymslen, men även i ringen c vilket gav värme till den nerkylda kroppen. Men att uthärda kylan under sitt arbetspass, stärker enbart mitt medlidande till de frusna själarna runtom i världen. Jag hann även med shopping idag, samt en träff med sockersöta Clara & Michelle! Imorgon så skall jag på ett klubbmöte efter jobbet, så det är full rulle om dagarna, jag ber om ursäkt att jag har varit okontaktbar de senaste dagarna, men jag har knappt hunnit andas den senaste tiden.

Smile away the weakness, whore.

Något som jag finner otroligt tråkigt, är att när man står och jobbar med människor överlag, där man försöker vara en sympatisk medmänniska, och vill vara alla till lags. Så kommer alkoholiserade äldre, och med det menar jag 60+, och stöter på en oavsett om man är osminkad och ser ut som en 12 åring. Det ger mig faktiskt avsmak! Det är även sådana personer man verkligen vill hjälpa, och förebygga deras problem, men att de oavsiktigt stöter på en och slänger vulgära kommentarer är inte okej, verkligen inte OK!

Finally it happens!


Igår så jobbade jag från morgon till sen kväll, mötte även Tompa vid bussen och hade en mycket trevlig diskussion, hurruvida rättsystemet verkligen fungerar. Vi träffas faktiskt relativt ofta och både festar samt umgås, lovely! Det är alltid sjukt roligt med nya ansikten samt nya umgängeskretsar! Därefter så skrev jag under anställningspapprena vid valhallavägen och hämtade mina arbetskläder respektive material, sedermera så blev det full fart till Mariatorget som vi då jobbade på. Vi är ett störtskönt arbetsteam, och jag rådiggar verkligen mina kollegor som har en väldigt humoristisk sida även på jobbet. Efter en hel dag ute i kylan, där det verkligen var stormiga vindar, så blev det en kvällskurs med ytterst intresseväckande fakta. Jag fick även tillfälle att träffa de allra högst uppsatta inom Röda korset under kickoffen. En oerhört fullspäckad dag, så en mycket trött samt sliten Sessan våldgästade soffan på kvällen, och rå pluggade inom RK.


I call it amazing!
Här så ser ni något otroligt läckert! Nämligen sandskulpturer.
Jag blir alldeles varm i knoppen, när jag möter personer med ambitioner eller oerhört kreativa anlag. Personer som kan skapa precis allt utav princip ingenting.

Vad tycker ni bitches? Är detta någonting som ni skulle kunna bygga i sandlådan, eller är ni på samma nivå som jag - att SANDSLOTT är det bästa som ni kan bidra med?


Mrs. Important!

Ni som undrar om jag har lyckats rymma ifrån min dagliga rastlöshet, är inte alls ute och simmar. Jag är så oerhört lycklig över mitt jobb på Röda korset. Jag arbetar alltså med humanitära frågor i samband med Röda korset, där jag är medlemsvärvare. Jag arbetar inte bara med kroppen utan även själsligt, där jag går in helhjärtat i mina sysslor, och försöker göra en ansenlig insats, så att världen så småningom byggs upp succesivt till en bättre plats. Det är världsomfattande frågor som vi tar ställning till, och jag respektive mina medmänniskor gör verkligen skillnad. Det som får mig att verkligen vilja satsa 110% i detta arbete, är att jag känner mig delaktig i någonting stort, att en enda persons insats verkligen räddar liv, ifrån krigsrelaterade situationer till resterande konflikter. Vi arbetar även med utsatta personer i Sverige, så att även äldre eller unga får vara synliga och får den hjälp samt värme var liv verkligen förtjänar!

...Var stolta över er själva, för ni gör skillnad, och är delaktiga till en förbättrad värld!

Cheer up for the day!


Endel saker vill man bara inte veta

Inatt så plingade det på dörren vid 4 tiden, och det var någon som höll för kikhålet vid dörren, jag tyckte inledningsvis att det var oerhört skumt men öppnade efter några minuters funderingar. Och där står en Sara skrikandes: - SUUUPRICE! Och det var otroligt chockerande eftersom att vi har varit brutala fiender under så pass lång tid! Men vi låg hela natten i sängen och diskuterade hurruvida vi ville att framtiden skulle se ut samt forna tider, som dessutom är de minnen respektive bilder vi vill hålla fast vid. Vi har svalt stoltheten och erkänt de misstag som är begångna, och även förlitat oss på varandra. Fick veta så oerhört mycket sannings relaterade ord om en gammal flamma, det gör ont, och bränner likt salt i öppna sår, jag känner att jag inte kan hålla tårarna tillbaka...

I shake that jello, make the boys say hello

Jag måste erkänna att jag under de senaste 6 åren, har bytt utseende en hel del, men främst hårfärger respektive klädstilar, och jag måste erkänna att suget kryper allt närmare, över att göra en makeover. Jag vill förändra mitt utseende ansenligt, iallafall för ett tag. Måhända bör man kapa det svarta affrot och göra sig till en barbie? Jag attraheras utav mörka skönheter, då det har en tendens att ha en mystik över sitt utseende, och de har framför allt en mer exotisk look!


The show must go on.


Jag har en dunderbar mamsegull, som verkligen har tagit hand om mig, sedan det blev hon och jag. Var dag så överraskar hon mig med nya saker, och messar mig konstant med stöttande ord, där hon berättar hur stolt hon är över mig. Jag behöver verkligen höra sådant för tillfället främst, för det bygger upp mig som person. Jag har tappat bort mig själv någonstans i mitten, där jag enbart tänker på andra och hjälper till 24 timmar om dygnet. Jag fick precis en lapp utav syrrans kids, där dem hade stavat till jordgubbsylt på följande sätt: jogobcylt! Hur söt får man lov att vara?!


Dancing with wolves!

Tötnosiga Maria som är en helschön tant på 34 ungdomliga år, och som har erövrat mitt hjärta med storm! Till höger så ser ni även min otroligt läckra tigrinna Meone, som jag inte har träffat på år och dar, vi festade även tillsammans igår samt förrgår. Jag och Meone skall träffas mycket fram över, trivs otroligt bra ihop, eftersom att vi har så sjukt dunderbara minnen ihop, and I lööööve boobies! Jag skall förmodligen på k1 med Goalicious och Maria, kan det bli bättre än så? Och dessa två partypinglor är enbart en liten del utav vårat partycrew som skall fira halloween. Ses ute på stan!

RSS 2.0