Time to move on


Jasså där ser man, i de allra lugnaste vatten så simmar de allra fulaste fiskarna!
Du betydde världen för mig, mer än renaste guld, men lät hela relationen rasera pågrund utav en snorunges ständiga bombningar. Han har svikit dig tusenfalt medans jag har stått vid dina sida obegränsat mycket, men lät hans lögn samt brist på tillit, göra slut på värmande omfamningar och försätta mig i olidlig smärta inombords. Mitt sårade hjärta orkar inte andas längre, du har kvävt mig likt en instängd fjäril. Men du verkar trivas bättre på tu man hand, så då är det såhär det förblir. Jag väntade troget på en ursäkt å dina vägnar, men förgäves.

Don´t put the blame on me

Sömnlösa nätter där tårarna aldrig slutar flöda, jag försöker att visa mig stark under dagtid när solens alla strålar, riktas mot en sorgsen ung kvinna. Jag bär hans kläder för att känna en närhet på distans, på skillda vägar finner jag ändå sätt att känna hans doft. Tunga steg släpar sig framåt, trots ett obeviljat leende rör sig på hennes okyssta läppar. Hon känner sorgen tynga hennes hjärta, med kännedomen att det aldrig skulle fungera pågrund utav brist på tillit. Han anar dock inte hur länge jag har saknat honom, fastän jag har bevisat motsatsen, allt för att sätta kärleken på prov. Men nu fick jag ytterligare ett slag på nosen, rent mentalt så finner mitt sårbara hjärta brist på ork. Jag låter omgivningen diskutera, skvallra samt snacka skit - hur skall man kunna försvara sig när sanningseniga ord redan har framskridit från mina läppar? Skall jag ljuga för att få dig att lyssna med tilltäppta öron? Var gång jag vaknar så känner jag smärtan i bröstet, av rädsla att förlora dig, men inser sedermera att det redan är försent. Allt pågrund utav felande personer med förvrängda sanningar!

Priceless was her name


Superläcker guldig jacka från Fornarina 1100 kr är nu min, shoppingbegär är faktiskt en utav få "sjukdomar" som faktiskt inte finnes något botemedel för haha (Lucky me). Jag älskar denna zipjackan som faktiskt var en present från min mamsegull, hpn känner mig då alltför väl. Den är sjukt snygg bakifrån eftersom att den har ett hot pink-tryck i svart på ryggen. Jag fick även en lite roligare vit skjorta fårn G-star raw, den är lite längre baktill vilket är super duper läckert! Stövlarna blir förvisso till att använda till vardags, men dem är så mycket härligare i färgen in real life!

Shopaholic she said


Ni måste erkänna att mitt nya babydoll nattlinne som kom hem idag med posten, är så sjukt sött! Jag fick även matchande stringtrosor med i förpackningen, och mer inköp kommer jag att visa upp här i bloggen under veckan. Jag har shoppat en hel del som bör anlända redan imorgon!

JAG ÄLSKAR DIG!!

Jag älskar dig mer än någonsin just nu, och känslorna växer sig allt starkare för var dag! Nu när vi för första gången har satt kärleken på prov, så inser jag att man inte kan vara lycklig på tu man hand. Någonstans där ute i vida världen, så finns ens självfrände som man väntar på sedan bringad födsel. Vissa finner sin motpart när de sitter i solnedgången på åldrade ben, men jag hade turen som fann min kärlek redan i nuläget. Jag känner definitivt att jag har upptäckt världen på egen hand tillräckligt, jag är utan tvekan redo att slå mig till ro med mannen som äger mitt hjärta! Jag känner förvisso en oro, att du någon gång under livet känner dig fängslad, eftersom att du knappt hunnit bemöta världes alla äventyr med egna ögon. Men jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att du vill leva loppan med mig, för jag föröker ändå få dig att lära känna nya sidor hos dig själv, låta dig göra upptäckter som ingen tidigare har gjort. Alla gladlynta stunder har jag upplevt med dig min underbara, då har fått ett slut på mina oändliga tårar, och ersatt min olyckliga sida till en person som ständigt ler. Du har fått mig att känna genuina drag på insidan, som jag inte trodde existerade. Vi måste nu dra en parallell, och göra ett slutgiltigt beslut, beträffande hurruvida framtiden skall fortskrida. Jag har bränt mig alltför många gånger när jag har lekt med elden, jag har haft slutna öron när jag borde ha lyssnat på dina visa ord! Jag är beredd på att lägga mitt fulla förtroende en gång för alla, där vi låter sanningen flöda och slutar med att göra illa varandras sårbara hjärtan. Vi ger varandra den luft som krävs för samtliga parter, givetvis så skll du hinna med vänskaps relaterade situationer och även kärleken. Jag skulle kunna vänta på dig i en evighet, så länge jag var fullständigt säker på vad ditt hjärtas kammare viskar om nätterna. Jag har varit så oändligt egocentrisk beträffande våran relation, men du vet innerst inne att jag har gjort det på grund utav mina oerhört starka känslor, jag blev som besatt utav prinsen som irrar omkring i mina tankar. Nu vet jag bättre, och ber till himlens alla små änglar, att du ber mig att stanna imorgon, i ditt hjärta för alltid! För då är jag förevigt din prinsessa så länge som du behandlar mig bra,så pass bra som du är kapabel till älskling. Och någon gång under framtiden, så vill jag se våra barn springa omkring och ropa våra namn, samt höra namnen bli ett under kyrk-klockorna! Det är vad jag lever för älskling, och har önskat sedan en tidig perod i våran älskade relation. Jag hoppas att jag inte har gjort texten alltför avancerad nu bebis, för jag har försökt att skriva på min älsklings nivå - LÄSBART!

Sessan vill tillhöra sin prins föralltid!! <3

The beauty of the day

Här ovan ser ni världens vackraste kvinna enligt min mening, hon lockar mig på alla sätt och vis med sin utstrålning. Namnet på den 29 åriga skönheten är Kim Kardashian. En gudinna utseendemässigt, där hon kan inta allt ifrån en oerhört sexig look, till en mer bedårande samt sockersöt ung flicka. Kims ögon är förtrollande och har en magisk touch, som kan få alla män som kvinnor i trans. Ni känner säkert igen henne eftersom att hon har en egen tvserie samt partajjar en del med Paris Hilton. En utav hennes bästa egenskaper är att hon håller hårt i sin otroligt kurviga kropp, med en rumpa så att det räcker och blir över. Hon har aldrig försökt uppnå idealet som vandrar bland ungdomars kroppar, "skinny bitch" utan hon passerar stolt med sina former.

Thats hot!

Stickat för hela slanten


Jag bara älskar stickade tröjor! Jag vet inte varför jag känner mig så vacker när jag bär mysiga stickade tröjor, med oversize krage, jag tycker att sådana tröjor följer kroppen på ett figurnära sätt. Jag gillar verkligen när dem går lite längre ner över rumpan, likt dessa längre modellerna ovan. Även min vovsing bär stickade plyschtröjor när det blir lite småkyligt om kvällarna.

YES I AM A SELFISH BASTARD


Under gårdagen så var jag bara hemma, bortsett från när jag la en somrig lite skimrande makeup på Lajs, vilket fick ett überläckert resultat. Här ovan ser ni en mp4 eftersom jag fick en liknande utav mamsegull, fast med en spegel baktill, samt parfymen Issey Miyake som världens underbaraste gav mig. Och sist men inte minst, Ralph Lauren parfymen jag fick av Lajs som tack för att jag tog mig tid till sminkningen. Sedermera fick det bli ett glas vin respektive en kaffe med Elodie & Andreas, jag hann faktiskt med en hel del ärenden igår, vilket medför en viss stolthet. Jag fick även chansen att träffa Dinos morfar som hade anlänt från Polen, och nöjet var helt på min sida. Mr.D underbara mamma, hade köpt med sig finciggaretter och en röd läcker t-shirt, som sitter som en smäck på mig. Tack sockersöta du, på t-shirten står det I love $$$


It feels pretty amazing

Varför känns det som att tiden sipprar ur mina händer, det känns som att dag in samt dag ut är densamma. Jag står avvaktandes vid vägkanten, och ser mitt liv passera i revy. Jag måste ta tag i de ordningssamma följderna och fastslå ett beslut som skall vara permanent. Kärleken slingrar sig likt en orm på hala gator, låt den då vägleda mig i rätt riktning.

"Sometimes I wish I were a little kid again, skinned knees are so much easier to fix than broken hearts."

By the way, ytterligare en anledning till min brinnande lycka, är pågrund av en gåva jag fick utav världens bästa, jag fick parfymen Issey Miyake som doftar alldeles underbart! Jag känner mig verkligen speciell just nu, samt väldigt älskad, förvisso finns det brist på oövervinnlig kärlek.

The best thing ever

Imorse så kom mamsegull hem, med lite presenter till de snälla små barnen. Jag fick en mp4, söta strumpor samt en massa hygienartiklar. Mina ögon samt leende läppar kände verkligen lycka, men givetvis så blev hon inte tomhänt, eftersom en elvisp i chiliserien väntade på henne. Både mamsegull & jag är fanatiker utav chiliserien och vi har precis allt nu bortsett från en vattenkokare. Hon har verkligen varit saknad! Fast lite skönt att vara ensam är det!

Här ser ni min Pocahontas version till mamma, ni måste erkänna att vi är extremt lika fastän hon är gammal som gatan, hela 54 år grabbar!

The love of my life

I onsdags respektive torsdags så var jag sambo med min fru Nenna, hon är ett par jätte lökar på två ben. Jag kunde inte släppa blicken från min kära, eftersom att vi inte har träffats på drygt ett år, vilket smärtar hårt i bröstet. Min Nenis Penis är så sjukt underbar, och otroligt omtänksamt samt generös. Dag nummer två som hon bodde här, så behövdes en storhandel, vilket hon stod för helt och hållet. En riktig prinsessa i mina ögon, jag vet faktiskt ingen som skulle bidra med så mycket som hon har gjort. Hon till och med placerar en haklapp på mig var gång jag skall äta, pågrund av att jag har håll i läppen haha. Hon ställer verkligen upp i vått & torrt min sötvattenspärla, och tiden med henne kan ingen ersätta. Det var så otroligt roligt kvällen dessförinnan när vi skulle gå och lägga oss, Maddis råkade med nöd och näppe dricka mitt spott omedvetet, jag och Nenna skrattade så att vi höll på att kissa på oss. Stackars lilla flicka, hon spydde flera gånger därefter. Numera har hon lärt sig en läxa, att alltid dubbelkolla så att man dricker ur rätt glas haha.


Garderobiär på Klubb Lemon

Usch vad jag känner mig sliten, jag har verkligen vänt på dygnet, och inte nog med det. Jag fick hoppa in igår och jobbade natt på Lemon. Det var otroligt länge sedan jag jobbade inom krogbranschen, så jag hade faktiskt otroligt roligt, måhända mycket pågrund av min arbetskollega Maddis. Sedermera timade jag all kollektiv trafik, och somnade relativt tidigt.

Idag så stötte jag på "Rosen" utav en slump, och det slutade med en fika samt lite bira bärs på pizzan. Super nice! Därefter så grillade jag med han, samt hans kompis vid en närliggande sjö. Flintastek, potatisgratäng respektive fiskmåsar, är ett måste under grillningen! Tack snälla för en underbar dag i solskenet med trevligt sällskap!


A girl with no limits


Jag ber om ursäkt för denna bloggtorkan, som sker ideligen. Jag har så sjukt mycket tankar som terroriserar mitt huvud dagligen, ångesten inför svåra val kryper allt närmare. Men jag är ändå helt bombsäker på vem som har tillgång till mitt hjärta! En tjej har tidigare alltid haft störst plats i mitt hjärta, då hon även var en dunderbar flickvän. Men hennes plats har erövrats utav min partyslyna Tiara, me love you babe, we will continue next time! Du är densamma i vilket tillstånd du än tillhör, a girl with no limits like me! Du har krypit in i mitt hjärta för att sedermera stanna, jag förvånas var gång vi träffas över din öppenhet, precis som en bok där vi förenas. Vi tänker likt systrar sinsemellan, bråkar som enäggstvillingar och älskar varandra som man & kvinna. Toppäventyren har skett med denna kvinna, världen över samt med otroligt vackra minnen.

M is for music


Once a good girl gone bad, we're gone forever

Jag är så otroligt förälskad, att jag får fjärilar i magen var gång tanken tilldelas honom! Han får mig att tämja på mina gränser, låta han styra mina tyglar som jag har överlåtit mitt hjärtas känslor. Vi kan sitta i evigheter och fnittra, kolla varandra djupt in i ögonen samt känna kärleken ta övertaget! Att någon gång under livets gång, få känna upplevelsen när ens hjärta brinner för någon annan, det är ett MIRAKEL! Jag har lyckats att dölja mina dåliga sidor nu, lärt mig att se på motgångar som möjligheter samt ha en opartisk syn på vad livet har att erbjuda! Härlans pärlans, för ikväll så blir det fest med min underbara, och det är viktigare än man tror, att kunna dölja svartsjukan samt låta förtroendet till varandra flöda. När vi festar ihop så är allt ömsesidigt, vi minglar och umgås som bästa vänner, för vi vet att vi älskar varandra över allt annat! I will always keep you closest to my heart <3


The bright side never fadesJag har nog aldrig varit så lycklig som den senaste veckan, och det är helt och hållet älsklingens förtjänst! Men han måste medge att mina humörsvängningar helt har upphört, och att jag endast tar motgångar med en nypa salt, och ett ständigt leende på läpparna! I torsdags så var jag på cirkus med min systers 2 barn, vilket var sjukt roligt och alldeles dunderbart. Vi spenderade resterande tid ute i solen och bara njöt utav deras sällskap. Jag fick förvisso fågelbajs på väskjäveln, men det har ingen dött utav!


(Klicka på bilderna för att se dem större)


Kramkalas & clowner

Super duper härlig dag trots omständigheterna, jag har lekt med barnen hela förmiddagen fram tills nu. Och mer kommer det att bli, eftersom att jag tar med dem på cirkus ikväll. Helt otroligt att det kostar 560 kr för mig och två små barn! Dagen som har gått har varit fullspäckad, åtminstonde för de unga. Vi har klappat kameler, lamor samt hästar, och väl hemma igen så hoppade vi hage i parken. Så härligt att hålla sig utomhus när solen skiner, och barnens magar kurrar allt mer. Jag blir så glad när jag ser att min systers barn till och med väljer grönsaker istället för många andra alternativ, medan jag var allt för bortskämd som ung. Jag är fortfarande extremt kräsen vilket jag finner sjukt tråkigt, äter inget från havet, inga grönsaker, frukter, bär, korv, eller ens dricker vatten. Jag äter i princip bara kyckling samt kött!

The last break-up

Den senaste veckan har fått mig att inse viktiga ting, som är i stort behov utav förändring! Jag vill vara kapabel att fånga dagen, fastän jag endast är orkeslös nu för tiden. Jag har dessvärre låtit bloggen lida, för att fatta dessa prioriterade beslut.

Grattis milfen som fyllde kärring i tisdags, hoppas verkligen att du fann presenterna intresseväckande, fastän att det inte blev något stort kalas, men tårtan var utsökt! Glömde dessvärre att fota tårtan, som var otroligt fint dekorerad. Spanks darling!

Bortsett från att jag har fått mycket ärenden uträttade denna veckan, så har jag även varit barnvakt från morgon till sen kväll, åt min systers två sötnosar. Jag älskar verkligen barn, och i största synnerhet dessa två små änglarna.


Sexiiness from the start


Grr, this sexy chic is all around me =)
Denna superheta pingla har suttit fastklistrad vid min sida dessa två veckor, från tidig morgon till sen kväll! Vi har haft så sjukt roligt, fastän att hon är väldigt energisk, man blir nästintill trött av att se hur mycket energi kvinnan har. Igår så blev det till att grilla i villan med min sockersöta, i väntan på min fästman. Men hon tror sig kunna för mycket, vilket slutade i katastrof igårkväll. Allt hon la på grillen studsade av illa kvickt, så katten hennes fick sig en rejäl lunch.
Anyway, you mean a lot to me, and you have really show me true friendship!

You made me believe on miracles


Ett samtal från världens härligaste flicka Alec, fick mitt hjärta att fyllas utav värme! Du fyllde min dag med med kärlek och längtan, tills jag besöker dig på måndag. Jag gav dig även mitt ord på att ge dig en trygg tillvaro, vilket min överraskning kommer att tilldela dig min kära. Jag avundas din styrka darling, trots misstro på livet så kämpar du vidare...starkare än någonannan!

My new beautybox

Alla förtjänar en lika snäll mamsegull som jag har, vad har jag gjort för goda ting som bringat mig denna bestående ängel?
Både jag och milfen har blivit riktiga freak beträffande internetshopping, det är en sådan härlig känsla att invänta avin som posten utdelar, wieee.. Men på sistonde så har vi även sålt en del saker, så att man inte endast förlorar när man shoppar. Idag så låg det sjukt mycket vita hälstrumpor på min säng, vilket är det enda min fossingar bär, jag fick även världens vackraste beautybox. Enastående sminkbag med leopard, den har även en spegel på insidan. Im in love..

RSS 2.0