Sing me that melody

Wiiee imorgon så skall jag göra naglar på min lilla sångfågel. Hon sjunger som en gud verkligen! Jag träffade henne utav en slump i helgen, vilket var enormt kul, för vi har inte setts på år & dar. Jag vet inte om vi väljer att lägga en fransk eller en mer naturlig med något snyggt lack. För endast 150 kr så gör jag gelenaglar med tippar, tänkte börja att lägga upp lite bilder på de som jag har gjort. Usch vad jag längtar till helgen, då vi skall partaja lite ihop, samt med några andra vänner till mig. Tack för alla samtalen ikväll, du verkar vara en jätte gullig tös! Något som jag verkligen saknar, är tjejmiddagarna som man alltid hade förut!

Dude where is my bra

Jag tänker inte alltid vara den tröstande samt stöttande famnen för andra, för jag får ingen respons eller uppskattning i gengäld. Oavsett kön så skall relationen vara helt ömsesidig från och med idag, det du anser vara okej är även det för mig. Om du har tillåtelse att ignorera eller älska, så är det samma nivå hos mig. Inga mer lögner, inget mer skitsnack, eller tillträde att utnyttja, ifall ni vill vara en bestående vän hos mig. Jag har noll tolerans för de parter som ständigt sårar, nu har jag insett vilka som älskar mig och vill ha mig involverad i sin vardag! Capish?!

Kvällsmiddag framför bloggen

Ooouuf vilken god macka jag åt igår, mamsegull bjöd på något übersmaskigt! Hon köpte ett gott rostbröd med riklig smak, och la på en tjock skiva med chevréost, samt mixade hasselnötter. Sedan in i ugnen tills brödet får en gyllne färg, gott som tilltugg eller mellanmål. Det var en väldigt fräsch smak men samtidigt svagt söt.

Alec a shining star

Åh min tötnosiga Alec, har en stor saknad i mitt hjärta! Det känns som en evighet sedan jag fick värma mig i skuggan utav hennes underbart färgglada karisma. Härligare tjej får man söka efter, för hon är allt man kan önska i en lyxförpackning! Jag bara längtar tills vädret ökar i temperatur, så att vi kan spendera dagarna ihop med grillning och diverse solning. Visst låter det underbart hjärtat?! Du kan få även den mest sorgsna personen till skratt, och det är en otroligt eftersträvad egenskap, som du dessutom skall hålla hårt i. Jag har turen att få ha dig i mitt liv Alec, jag är dig evigt tacksam att du fann mig mitt i folksamlingen. Du är otrolgt livserfaren, vilket känns betryggande i de flesta sammanhang. Du är en fullbordad kvinna, som förtjänar de vackraste tingen i världen. Skulle inte byta ut dig mot någon hjärtat!!

Whats your picture in the mirror

När man förklarar sin kärlek till en manlig part, så får dem övertaget över sina respektive. Dem inväntar ordet kärlek, för att sedermera stolt visa upp sin dominans, och trycker ner de som skänker sina känslor samt själ. Jag börjar tröttna på att den yngre generationen ofta beter sig efter liknande beteendemönster. Varför inte älska sina fruar likt deras blödande hjärtan håller av er? Det finns förvisso män som behandlar sina älskade som det dyrbaraste i hela vida världen. Kvinnor har en tendens att skämma bort sin motpart. Första gångerna hyser dem uppskattning, men resterande tid ses som en självklarhet!

Lord give me strenght

En fullspäckad dag med en massor utav ärenden uträttade. Jag har en hel del att ta tag i nu innan vi reser till Gotland. Jag har fört över min e-legitimation till min bärbara, samt betalt resterande fakturor på internet. Jag har även lagt ut endel annonser, och städat här hemma. Dinos gudomliga föräldrar har gett oss så oerhört mycket mat i överflöd, samt grymt mycket porslin. Dem har nämligen sålt sin restaurang nu, så dem har verkligen skämt bort oss likt en mini julafton. Jag är verkligen överlycklig trots att jag ständigt är sjuk, och saknaden efter min systers barn är extremt hög. Det dröjer endast några dagar innan jag sover tillsammans med mina två små klibbiga fillurer. Barn har en sån otroligt härlig inverkan på folk, deras glädje över små oväsentliga ting är så fascinerande. Jag har precis köpt en bikini till den yngsta, som hon kan ha här i Sthlm.

The unborn

Här är ytterligare en filmrekommendation om ni gillar sekundära filmer, med andliga väsen!
Det händer att själen efter en människa som dött, är så ondskefull att vägen till himlen är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning.

Både jag och min partner fann filmen mycket intresseväckande, lite väl överdriven mot slutet, likt de flesta filmerna faktiskt. Men för övrigt så var den grymt spännande, från början till sent slut. Unborn handlar även om platser som koncentrationslägrena, samt människans impulsiva hat beträffande vår egen art! Det är faktiskt svårt att lyckas få en film från denna genre så pass spännande, och relativt sanningsenig.


Oh thank God it´s friday

Igår så åkte vi till Sickla och köpte lite inredningsprylar, samt ingick i någon slags kampanj där vi fick 3 kg hundmat, av ett värde utav ca 300 kr. Jag köpte även lite nya lack till naglarna, så att man kan variera. Kvällens början spenderade vi hemma hos Carmen Lima, vars ben blev vaxade under ett glas vin. Men hon skrek inte alls så mycket efter att benen domnat bort, utan det gick relativt smärtfritt. Hur som helst, så blev kvällen minst sagt lyckad trots missförstånd!

En änglalik mamma

Här ser ni min systers äldsta barn, vilket gör mig till en oerhört stolt moster, samt min mamma med världens snyggaste kappa. Vi är otroligt lika varandra, trots den enorma ålderskillnaden. Men i mina ögon så kommer hon att vara minst lika vacker om 10 vårar. Det finns nog ingen som har betytt så mycket för mig, samt varit så förstående och hjälpsam i mångsidiga situationer. Vi har gått igenom så enormt mycket tillsammans, mer än vad vi egentligen klarar av, men en familjär kärlek övervinner allt. Jag bara längtar tills nästa veckas slut, så att vi kan åka till Gotland, som en samlad familj med min systers barn. Så mycket rackartyg vi kommer att hitta på nere hos pappa, right kids?!

True colors in my bathtub

Åh ååh åååh!! Checka lyset i mitt badrum, Grr!! Duschmunstycket kom i brevlådan idag, efter en relativt lång leveranstid, en väldigt efterlängtad avi med andra ord. Den är så grymt läcker och lite smygporrig på samma sätt! Bilden är sprillans nytagen, och finessen med lyset är att den kan blinka också!

Människans bästa vän

Vovsingen är så mycket mer än en livskamrat respektive en familjemedlem, den är din bästa vän i vått & torrt! Var gång som jag gråter så fäller hon ömsesidiga tårar och snyftar, skrapar med tassen och försöker trösta mig med sina klibbiga pussar. Dem är otroligt intelligenta samt förstående, och dem lär sig saker riktigt snabbt. Idag så nämnde jag resan till Gotland när jag pratade med min mamsegull, och så ser vi min lilla skrutt springa fram & tillbaka. När vi hittar Bella bus så gräver hon febrilt och packar ner sina saker i sin Burberry hundväska. Den är otroligt läcker och hon är storförtjust i den respektive sina övriga ägodelar. Otroligt att så lite kan betyda så mycket för dem små liven, som ser upp till oss som idoler, medan vi avundas deras givmildhet. Jag har en liten papillontik på 12 år som är otroligt kry för sin ålder, det är alltså inte hunden på bilden.

Like a shining snowflake


Underbar studentklänning eller till andra events där man bör bära en vit outfit, likt bröllop eller till midsommar. Jag är döförälskad i dess utformning samt att den även är figursydd med slits baktill. Den är i siden med en vacker urringning vid bysten, och är även axelbandslös. Rosetten är endast till för att piffa upp den annars relativt simpla klänningen, som är ansenligt graciös på ett elegant sätt. Dragkedjan sitter på baksidan, vilket underlättar att den verkligen sitter på plats. Jag gillar att den går lite längre ner mot knäna, för att undvika att se allt för sexig ut.

I löööööve new events


Bilder från invigningen i Sickla som enligt mig var en riktig flopp, det var säkerligen väldigt bekostat, eftersom att både uppträdanden, raketer, levande musik respektive ljus & vattenshower ägde rum. Men när den enorma affisheringen ramlade ner, så träffade den olyckligtvis några personer, men ingen kom till skada däremot. Det var inga stora rabatter, men dem bjöd på alkoholfri champagne samt färska frukter.

Blondie vs Blackhead

Här sker det lite hångelkrångel med min underbara Lajs, som ständigt dyker upp på de mest otänkbara ställena all the time. Hon är så otroligt läcker i sitt überblonda samt långa hår. Hon är nog den enda som jag känner som är more shorty than I am!

Denna bilden är tagen utanför puben där vi bor, där jag är i desperat behov att smeta mitt röda läppstift på någon, och Lajs Kitty fick bli offer! Saknar dig stumpan, fika under veckan eller kanske filmkväll på lördag? Är nämligen ledig då hjärtat, så vi kan göra geleförlängningar samt ansiktsmasker & käka lördagsgodis. Och självklart så skall vi skrutta runt i våra pyjamasar och snacka skit. Jag är skyldig din papps en runda biljard också, det har jag lagt på minnet :)


I call it a cosy outfit


Dessa två mysdressar från hm:s barnavdelning är stor favorit i min garderob, jag har även en nyinköpt i lila som dessvärre inte fanns med på internetshopen. Jag har givetvis hela setten, samt en i cerise. Det är sällan jag springer runt i mina myskläder annat än hemma, bortsett från när man handlar på ica. Alla säger åt mig att växa eftersom att jag har storlek 146 i ovanstående kläder, on the kids size.

I did as I was told to do


Jag verkligen avskyr att sitta och räkna minuterna tills posten anländer, ni vet när man har beställt hem saker och dregglar efter en avi som komma skall. Jag har en hel del saker som jag väntar på som skall komma med posten, men min brevbärare tycks ha gått upp i rök. Det känns som en evighet...

Welcome to Detroit city

En bild på min lilla fjant på min 20 årsdag! Jag känner mig så otroligt lycklig med honom just nu, allt flyter på i rätt riktning! Jag går ju hemma om dagarna som många vet, arbetslös bortsett från modellandet samt att jag studerar på distans. Jag har alltså allt för mycket fritid, som jag äntligen kan dela med min Dino tills vi båda blir heltidsstuderande, eller får ett jobb som vi trivs med. Han tar körkortet nu samt tillägnar sin tid till aktier, under den lediga perioden fram tills i höst, då han börjar på komvux eller tar en yrkesutbildning. Vi skall överleva helgen och sedermera bli frisk, för till påsk så drar vi på minisemester till Gotland, gud vad jag längtar mycket efter lite ensamtid med honom. Jag har försökt att väcka honom hela morgonen, så att han kan dra till gymmet och sedan att fönstershoppa med sin prinsepesa!! Jag älskar min nya lila mysdress, måhända så dyker det upp bild på den under dagen.

Influensan gav mig ett MVG

Älsklingen pysslade om sin febriga svettlök hela natten, och var gång jag hostade så fick jag en puss på kinden som tröst. Jag verkligen hatar att vara sjuk, men dessvärre så har jag inget imunförsvar längre. Jag måste bara nämna att jag fick MVG i slutbetyg i filosofi imorse efter min muntliga examination, vilket min stiliga drömprins hjälpt mig att studera. Jag är otroligt glad idag, trots att mina krafter sakta sudas ut. Ni skulle ha sett charmören i skjorta igår, han är så otroligt läcker iklädd en proper outfit.

Beautiful liar she said

Makes me completed!
Dunderbara våffeldag har gett mig förkylning samt influensa. Jag har hög feber, och grymt ont i kroppen. De senaste månaderna så blir jag sjuk titt som tätt, och blir aldrig riktigt frisk. Jag ligger just nu inrullad i mitt duntäcke, skör som en glasvas. Äntligen så har jag fått tillbaka mestadels utav mina efterlängtade stulna kläderna, härligt! Älsklingen kom med bakelser samtidigt som jag skötte resterande tvätt & gjorde våfflor. Vi åt även på restaurang idag, men det var ingen höjdare.

Ondskans avkomma

Igår på tv4 fakta så såg jag nog det mest fasansfulla avsnittet någonsin. David Parker Ray torterade samt dödade sina offer, i en hemmagjord tortyrkammare som han kallade "lek kammare". Den innhehöll bland annat piskor, kedjor, bensärar klämmor, kirurgiska verktg och sågar. Han var centrumet för sadism, mord och sex slaveri på internet. Han gav även kvinnorna elchocker på bysten för att ge maximal smärta till sina våldtäktsoffer. Ray påkomms av polisen och blev dömd att sitta 224 år i fängelse efter att ha blivit dömd för ett flertal mord och sexuell tortyr. Han dog i en hjärt attack i häktet innan de ens hann fullborda domen mot honom. Skräcken lever ännu kvar bland de drabbade människorna samt de runt omkring.


Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde när man fick höra kvinnornas berättelser. Ni kan själva gå in på google och läsa om denna tragiska händelse, och skänka stöd till de drabbade. Sådana människor bör ej få existera!!


Sweet and innocent

Ge mig styrka, ge mig kraft...att blunda för denna enorma besvikelsen från en vuxen individ, detta har försämrat synen på förtroendet vi en gång hade. Jag vill inte ens gå in på ämnet, eftersom att det skulle genera inblandade parter, jag är dock väldigt besviken. Usch på nervärderande personer, som ständigt är på jakt efter sympati och publicitet. Får ont i magen när jag tänker på allt som måste infinna sig till rätta denna veckan, alla mina kläder som vänner har bestulit mig på, samt en enorm tenta tills på torsdag. En muntlig examination vilket ger mig dåliga vibbar, för jag har svårigheter att prata inför andra. Jag finner min trygghet i pennan istället, där man slipper alla blickar samt nervositeten. Ibland så vill man likt en struts stoppa huvudet i sanden, och dölja problemen under mattan. Men när ens sanna ansikte blottas, så lär man bekänna sina felanden.

Hold my breath

Blod är tjockare än vatten!!
Så andra parter skall inte lägga näsan i blöt i andras familjer på grund utav avund, anledningen till min familjära styrka, beror enbart på grund av all kärlek mellan åtskilliga medlemmar. Om ni har brist på ledande kommunikation, så skall ni inte rasera allt som vi har byggt upp. Om ni älskar någon utav oss, så skall ni hjälpa istället för att stjälpa dem som betyder något. Om ni åter vill ha tillit, så lär ni föra en sansad konversation istället för använda er utav ett sämre, nervärderande vokabulär.

Stop complain about nonsense

Grymt rolig helg med samtliga, där vindrickande och biljard turneringar ägde rum. Jag börjar faktiskt bli riktigt duktig, efter helgens övande. Jag lärde känna många nya ansikten och fick en verkligare uppfattning om forna vänskapsband. I största synnerhet bland tjejer, så finnes det så grymt mycket svartsjuka och onödiga dispyter. Varför inte sansas och stå på oss gentemot motparten, där man ibland har frågor och konfronteringar. Istället för att ge genuin kritik, så väljer man istället att klanka ner på varandra anonymt. Därför så ber jag er tjejer främst att sluta dömma vad ni ser, och lär känna så att en egen uppfattning bildas.

Tillökning i garderoben

Det finns nog inte en enda själ som inte rådiggar Ed Hardys kollektion, där dem gör otroligt läckra kläder med lite attityd- Dem har verkligen vuxit sig stora på sista tiden. Och denna überschnygga tröja är min på måndag, cool öppning i nacken samt att den går ner över rumpan är ett plus i kanten. Jag älskar trycket på framsidan samt att den är väldigt enkel baktill. Jag skall börja samla på mig lite differenta kläder från Ed Hardy, däribland kepsar, tröjor samt baddräkter. Deras utsmyckning samt dekorativa sida är förtrollande!!

En smarrig favorit

Detta är helt klart favoriten i brödhyllan, för den känns alltid färsk och nästintill smälter i munnen.
Som pålägg så brukar jag kombinera:
- smör
- ost
- skinka
- sallad
- citron marmelad
- gurka

One shape and a different color


Det finns ytterligare en person som har visat sin sviniga sida, goodbye to the bad girl! Men det är inte läckerbiten på bilden, för det är världens vackraste person, den yttre skönheten är oslagbar. och den värmen som finns i hennes peronlighet är oersättbar. I love you my baby princess, n I always gonna keep you close! Och inom snar framtid så skall mitt hår ligga i hennes händer, där hon nästintill får fria tyglar beträffande förbättringar i min styling. Jag kommer troligtvis att klippa upp det och klippa snedlugg, men färgning respektive slingor kommer att lysa upp mitt svinto på huvudet. You go biatch!! Det är alltid roligt att vara hårmodell, men som sagt då får man inte klaga efter. Då kan jag även passa på att bjuda på lunch samtidigt som vi snackar lite skit & kändisskvaller.

A lovely melody


Gårdagen var outstanding! Kan förvisso inte förklara hur dunderbar kvällen var, men jag kommer hålla den nära hjärtat. Igår så köpte jag grymt mycket smink och krämer, samt en lila mysdress från barnavdeliningen. Den är så grymt läcker och passar in bland dem andra plyschdressarna i klädkammaren. Jag har en cerise rosa samt en turkos & vit, sen dessförinnan. Jag & älsklingen åt god mat igår till ett x-antal vinglas, avslutningsvis så utmanade jag Mr.D i biljard, och det gick ovanligt bra! På söndag så blir det bio med company!

Invigning i Sickla köpkvarter

Trots värmen som sprider sig från mitt öppna fönster, så känner jag mig iskall rent emotionellt. Men jag känner mig självsäker med en inre styrka, där jag har fattat ett beslut som kommer att bringa förändring i min vardag. Ikväll så skall jag på invigningen i sickla köpkvarter, eftersom att en sprillans ny galleria slår upp dörrarna, för riktigt bra erbjudande. Det kommer att finnas ljus samt vattenshower, levande musik och kanon priser. Inte nog med att jag kommer att bränna pengar som gräs idag, dem har öppet ända fram tills klockan 10 ikväll. Sällskapet kommer att bestå utav milfen, och måhända några kamrater. Its a piece of cake to spending money, but I defined it harder to keep them safe!!

Im yours to keep


Gud vad jag älskar min systers två barn! Emilia & Nellie må vara världens sötaste prinsessor, som alltid ser till att sysselsätta mig. Varje gång dem badar, så tvingar dem mig att sitta på kanten och doppa mina små fossingar. Dem har änglalikt blont hår och honungsmelerade ögon, men dem kommer att bli mörkare i håret med tiden. Jag längtar så oerhört mycket efter mina små ballerinor, som förhoppningsvis kommer och stökar ner snart!

Bring me sunshine

Underbara väder - stay! Ååh, jag vill verkligen inte att denna dag skall förbipassera, låt solen aldrig gå i förmörkelse. Jag vill passa på att gratta lillgrabben Eddie, som är 18 år fyllda idag. Tro mig när jag säger att härligt väder där solen tittar fram, samt musik som gör dig alldeles varm i kroppen, förgyller din dag! Happy Happy Happy!! Jag har varit på ett sånt fruktansvärt bra humör under hela dagen, och det beror verkligen på värmen. Bästa sättet att börja dagen på är att dricka c-vitamin, man blir otroligt pigg när man sköter om sin hälsa. Imorgon så skall sockerbiten Pernilla lära mig att spela biljard över en kaffe, så att jag kan spöa skiten ur älsklingen sen! Happy ever a fter!

My music on the youtube

Check it out! www.youtube.com/vivalasess

You keep me warm inside

Myspys, sitter och gamar i mig grillchips samt kaffe med tötnosiga Lajsen! Världens mysigaste tjej, som vågar att sticka ut från mängden. Somliga i hennes ålder är så dömmande, men med henne är jag stark! Hon har blivit lite utav min personliga frisör, för hon är grym på allt som heter hårfärg. Sitter just nu med min nya laptop i famnen, som jag verkligen älskar. Det är en riktig tjejdata som kissemissen kallade den tihi. Min baby skrutt har lekt lite i paint, sablans karl man har va? Men jag passar lite som Pelle Svanslös har jag hört.

Keep it real


Jag älskar den här känslan när man känner sig självsäker, så pass kreativ att man till och med skulle kunna bli designer. Men sån tur har jag dock inte, tänkte däremot att laga lite kläder nu samt sy & dekorera tråkiga basplagg. Och är det något som jag är döförtjust i så är det rosetter, ju större desto bättre! En vanlig sofistikerad t-shirt, skulle bli döläcker med ett häftigt tryck på ryggen samt en bamse rosett där fram.
WISH ME LUCK FOLKS!

My eyes adore you

Här är en bild på älsklingen & bebis Elvis, vårat lilla glädjerus som kräver all vår uppmärksam. Bortskämdare krabat får man leta efter, och då menar jag dem båda två. Men det blir lätt så när man tycker om någon. Jag bara älskar stora grabbar som går omkring med sina små vovsingar, Thats hot! Jag är på ett otroligt bra humör idag, efter en romantisk kväll med mitt gullefjun. Jag låg och matade honom med en smarrig Tiramisu dessert igår. Den smakar delikat och innehåller lite cognac, som passar som handen i handsken till svart kaffe. Att sedan vakna upp ihoptrasslad med mannen som man älskar är oslagbart. Vi låg vända mot varandra med morgonandedräkt, och bara höll om varandra och gosade. Bästa sättet att vakna upp på, efter en kväll framför the grudge 3 samt lite popcorn. Vi hamnar alltid i faser där vi fastnar och blir dödligt beroende av något sött. Förut var det twister, pop corn, chips, nacho med salsa, pizza. Men numera äter vi piggelin dagligen. Istället för att äta en dessert efter middagen, så finner jag piggelin lättare för matsmältningen. Ni vet när man blir sådär äckligt mätt att man rullar fram, då kompenserar isglass den känslan. Tro det eller ej, men det är faktiskt bra att äta något sött upp på maten, för det förbränner du samtidigt som måltiden.


Smiling beauty

Skönhetstips till en cowgirl:
- Använd babyolja efter duschen, kroppen blir babylen samt återfuktad. Mjukgör händer & nagelband rikligt.
- Du kan även återfukta nagelbanden med vaselin som stärker.
- Om ditt hår är fettigt så kan du trö lite mjöl och därefter kamma ut det, ser nytvättat ut då.
- Tvätta inte håret alltför ofta, det slits samt blir fettigt betydligt fortare.
- Lagom dos sömn, daglig motion samt sund kost, är det allra bästa för hälsan.
- Undvik lypsyl, det innehåller mineralolja och man blir lätt beroende utav det.
- Drick mycket vitaminer eller kosttillskott såsom brustabletter dagligen, man märker omedelbart att man blir piggare och gladare.
- Undvik tvål under ansiktstvätt, för den torkar ut huden. Skölj ansiktet flera gånger om dagen, och det stramar åt huden och ger den ny lyster.
- Använd peelingkrämer några gånger i veckan, för det sätter igång cellförnyelsen.

Deadly in love with this shedevil

Jag är dökär i min lilla rockers slyna! Jag älskar hennes uppriktighet samt att hon visar sina framfötter. Otroligt häftig brutta i lyxförpackning, som byter utseende likt andra byter underkläder. Lajs Kitty är en sköning som glidit in på bananskal i mitt liv, vare sig jag vill eller inte. En änglaliknande liten krabat på fyra ben, som får mitt hjärta att skratta. Men hennes sura miner när hon har mensvärk är skrämmande, men när hon återigen lyser upp så smälter mitt inre. Nu känns det som att jag sitter och smörar för min lilla hondjävul, det finns ingenting som du är bättre än mig på. Håll i hatten, för dina kläder passar mig bättre ;) Kvinna ge mig ditt förbaskade hår, det är überläckert, och sorry honey - men milfen diggar det med! Imorgon så kommer jag och kidnappar dig, för du skall banne mig få smaka på mitt kaffe, din lilla sockermissbrukare tihi...Candyshop!!

Ed hardy make me Satisfied

Jag är helt döförälskad i denna baddräkt! Jag föredrar egentligen bikini, men numera så har dessa utsmyckade baddräkter vuxit i mina ögon. Och märket Ed Hardy är numero uno! Inte nog med att jag avgudar designen på denna, utan kulörerna är alldele dunderbara och kommer passa klockrent till mitt pocahontas hår. Isn´t it wonderful? Dessvärre så är jag ingen modeinriktad typ, utan jag tycker inte lama kläder reflekterar min personlighet, utan jag föredrar mer dekorerade plagg.

I sommar så drar jag till härliga Grekland med Sara, gud vad jag längtar! En smal långbent barbie, gåendes bredvid en halvfet dvärg som heter Sessan. Naaaajs!!
Idag när jag har haft lite egen tid, så har jag insett hur stark jag är som person. Man behöver inte vara omgiven utav falska och dumdristiga personer, utan ensam är stark som man brukar säga. Right bitches ;)

Una locita


Var person är uppbyggd med felande brister, samt dåliga anlag. Det finns ingen defination på synonymen perfektion, utan det uppskattas på ett individuellt sätt. Något som jag finner som en otroligt dålig egenskap, är de personer vars mun inte kan hålla tyst. Dem suger åt sig likt en svamp utav andras hemligheter och svaga punkter, för att sedermera kunna skadliggöra sina närstående. Jag är en person som alltid säger vad hon tycker, i nästintill alla sammanhang. Det är både på gott och ont, men jag vågar däremot stå upp för vem jag gillar och vem som jag vill spendera min tid med.
*keep up the good work*

Unspeakable beauties


You are my precious, and you are here to stay!
J.Linn är den modell som har tagit sig längst i mina ögon, hon har bemästrat en hel del catwalks, och har även låtit mig ta del i sina beresta äventyr. Hon är den mest jordnära och härligaste tjejen on earth.
Carmen Lima är den som får mig att skratta i de allra barnsligaste stunderna, en naturlig skönhet med kurvor som en bonita. Trots hennes energiska sida så är hon otroligt kärleksfull.
 Pikachuu har upplevt alla tillfällen med mig, galna äventyr mellan kontinenter. En tjej som alltid är i farten och som jag alltid kommer att sakna. You rock dude!
Nenna är min flickvän, min syster och bästa vän! Vi har gått igenom eld & vatten för varandra, en generösare person existerar inte. Hon har alltid tillgång till mitt hjärta, för med henne så känner jag mig stark och trygg. Vackrare latina med jättelökar finns inte i mina ögon. Tu eres mi corazon <3

...min stil beträffande vackra kvinnor lyser igenom ganska tydligt...

Stay away from weakness

Jag förstår inte hur ens vänner ständigt kan ljuga samt utnyttja en för pengarnas skull, fastän man har väldigt dålig ekonomi själv. Jag tycker synd om kända ansikten, som säkert får ta itu med sådant dagligen. Man skall varken låna pengar eller andra materiella ting utav andra, om man inte har blott en tanke på att ge tillbaka. En relation sinsemellan kärlek eller vänskaps relaterade band, bör vara ömsesidiga. Jag är trött på dagdrömmande personer som inte är medveten utav verkligheten, det är dags att fokusera på skolan, jobb och de saker som faktiskt betyder någonting. ÄRLIGHET SKALL INTE VARA SÅ MYCKET BEGÄRT!

Love hurts

Jag blir så fruktansvärt frustrerad på somliga relationer, där dem beter sig som barn som slåss över en hink & spade i sandlådan!! Ni kan sluta att blanda in mig, samt hålla era ord bättre, istället för att spela falskspel där ni ständigt ljuger båda två. Varför ens vilja ha en pojkvän som ständigt är otrogen och behandlar en som skit, och är ute och festar med andra girls all the time. Men flickvännen är väl inte bättre hon, som ständigt köper dessa lögner. Skaffa er ett ömsesidigt förhållande som är byggt på kärlek och närhet, istället för relationer med differenta parter hela tiden. Är ni inte rädda för sjukdomar?Håll hårt i eran älskade istället för att misshandla både fysiskt samt rent mentalt! Jag är trött på att vara axeln som alla gråter hos, istället för att ni skall ta tag i era liv och kunna stå för era val, välj personen som är äkta och ger er oändlig kärlek istället för att leka bort eran tid. Jag älskar mannen i mitt liv, och vi har inga onödiga dispyter om vänsterprassel.

I call it amazing

Jess en väldigt slö vecka avklarad, mestadels åt studier men även en del arbetssökande. Usch, jag är på ett fruktansvärt städhumör, men det finnes dessvärre inget att städa idag. Gårkvällen spenderades på min brors jobb där han är restaurangchef, ett ställe på Kungsholmen. Vi åt två rätters och tog sedan några drinkar. Älskade storebror bjöd givetvis på hela kalaset. Sedan så bar det av hemåt för vår skönhetssömn. Mamsen kommer hem idag, har inte träffat henne på 3 veckor, så hon är Saknad!! Inom en månad så åker jag & min partner till Gotland, för att bo i huset som min pappa precis har byggt. Längtar så oerhört mycket!

i got something you might enjoy


Senaste veckan har förmodligen varit stressrelaterad för min älskling, men han bör varken ha attityd eller ignorera mig som han har gjort på sistonde. Jag vill känna hans värme samt kärleksfulla sida, som han har lyckats att gömma relativt bra numera. Får hoppas på förändring å hans vägnar, men han har haft mycket att tänka på beträffande studier samt jobb, så han har väl sina ursäkter. Imorgon så skall jag få en överraskning, så jag håller tummarna på att jag blir överlycklig!! Ikväll så har jag spenderat tiden med Sara, som hade köpt med sig en massa namnam. Vi åt även glass med hemmagjord chokladsås, samt kycklingtaco.

Damn it, i just broke my favourite shoe


Det är lite halvtråkigt att jag & Mr.D har helt differenta klädsmaker, och det är förmodligen därför han inte har något intrsesse för mina inköp. Jag däremot blir alltid exalterad när han fyndar eller finner något snyggt! Han hade hittat en överraskning som jag har väntat på hela kvällen, men som dessvärre inte blev av. Och jag gick ner för att köpa lite smaskens på ica, men ramlade och höll på och slå ihjäl mig tre gånger framför en massa åskådare, Pinsamt!! Jag vill bara sova bort mitt dåliga humör, och vakna upp i ett bättre skick där mina läppar ler.

take me down to paradise city

Här är en liten del utav det som jag har beställt hem! De resterande köpen är en hel del vårdande kit till naglar, samt dekorationer till mina geleförlägningar. Jag skall förbättra mina kunskaper inom naglar, så att jag kan göra geleförlägningar på mina närstående. Jag har även köpt lite badkläder till min systers döttrar samt accessoarer. Jag bara älskar att skämma bort barn, men jag gillar förvisso inte när dem tar saker för givet. Men det handlar om uppfostran förstås. Och glöm inte att man inte alltid behöver lägga flera tusenlappar på märkeskläder, det finns oändligt mycket trendiga plagg till bättre pris!


Push my bellybutton

Jess sir!! Klickade hem dessa två navelpiercingar, samt 5 stycken till av ett värde utav 1245 kr. Dem är guldpläterade i kirurgiskt stål. Det är jätte roligt att byta sådana sinsemellan vännerna. Det är alltid kul med lite förändring beträffande accessoarer, som jag definierar som ett individuellt uttryckssätt. Jag har köpt en hel del de senaste dagarna, men som sagt när man ser snöstormen utanför fönstret så vill man ogärna bemöta kylan. Vågar jag mig ut i ovädret imorgon må tro?

No more Mr. Nice guy!!!!

Droppen!!
Jag börjar bliriktigt irriterad på de så kallade "vännerna" som ständigt tar mina saker. Det försvinner alltid saker som jag äger när jag umgås med närstående. Jag är riktigt less på de som utnyttjar mig i de tillfällen som jag behövs, när dem njuter utav min generositet men aldrig ger något tillbaka. Dem suger åt sig som svampar utav mina värdesaker som jag har kämpat för, trots dålig ekonomi. Den som spar - den har! Så införskaffa er egna saker istället för att leva på andras bekostnad. Aldrig mer att jag varken ger bort eller lånar ut en pryl, det är inte mödan värt!

Makeup on your own


Istället för att skriva en miltals förklaring som ingen förstår, så är det bättre att lägga upp bilder stegvis. Bilder som säger mer än mina tusen ord!

Keep it up the good way

Jag är en person som gärna undviker medicinering när jag är sjuk, är man svårt sjuk så skall man givetvis följa rådgivning från läkaren.
Jag tror att man lättare kan undvika sjukdomar med bättre kost & motion. Men vid tillexempel förkylning, så brukar min älskling hänvisa mig att dricka något varmt med örter samt alkohol. Gärna te så att man kan svettas mycket, och alkoholen hämmar bakterierna. Du kan gärna tillsätta honung och citron i teet, jag tror att det endast förbättrar och påskyndar tills du slutligen blir frisk. Var även noga med hygien när du är förkyld.

Kiss my sweetness

Ett tips för er som gillar markerade läppar, är att använda en läppenna. Om du sedan applicerar linjen precis utanför din riktiga läpplinje, så får du illusionen utav större fylligare läppar. Applicera sedan läppstift innanför konturerna. Använd dig gärna utav ett matt läppstift, eftersom att de har längre hållbarhet.

Vid en tonad ljusfärg på dina läppar, så kan du använda dig utav en lip plumper från åhlens, den bränner otroligt mycket på läpparna, eftersom att den sätter igång blodcirkulationen. Måla även där precis utanför din egen läppkontur för bästa möjliga resultat.


Wanna feel beautiful with new lashes

Just nu så känner jag mig kreativ! Imorgon så vill jag spendera lite pengar och fynda lite åtråvärda kläder. Jag är sugen på att göra en permanent fransförlängning, där dem samtidigt böjer fransarna. Jag tycker att det är otroligt läckert! Tänk er känslan att skutta omkring med förtrollande ögon även när du är osminkad. Jag tror att mitt gullegryn skulle finna det grymt läckert!

Facing the floor

Det jag saknar inom min relation är närheten, den ömma sidan hos Dino. Romantiken, sensuella drag hos motparten. Jag älskar honom verkligen, men vill inte bli tagen för givet. Det kommer bli så perfekt framöver, då vi har lagt upp planer på roliga saker vi kan göra med närstående. Samt tiden vi spenderar med varandra, kommer vi att tillägna kyssar och omfamningar framför serier. Ikväll när det var min dag och resterande kvinnors firande, så handlade vi hem grekiskt samt nachos med salsa. Och han överraskade mig med champagne, som dracks upp väldigt snabbt utav honom. Jag tror att jag drack ett glas eller så, men stämningen var tiptop!! Dinos pappa blev riktigt chockad när han hörde att jag skulle bli uppvaktad, han tycker nämligen att vi kvinnor skall passa upp våra män, och uppskatta att vi ens fick en egen dag haha!! Älskar min nallebjörn så oerhört mycket!!

Turn me on


Ibland så är det riktigt farligt med att kunna klicka in på sidor med internetshopping!!
Jag & darling satt och kikade på lite specifika sidor med lite roligare prylar till hemmet, och råkade beställa UV ljus till badrummet haha. Den passar till standard munstucken i duschen, som jag lyckligtvis har hemma, min pojkvän har massagemunstycke i duschen som man kan justera strålen på. Denna läckerhet kommer att lysa upp stämningen i duschen eftersom att den skiftar färg beträffande vilken värme du har på vattnet. Riktigt snyggt!!

I think he took my soul

Här är en bild från i fredags, på mig, Sara & byxmannen Simon. Som har världens coolaste brallor. Lila, rosa, gröna, gula, röda. Tyvärr så har jag ingen bild på mig & älsklingen, för vi har ytterst få på oss tillsammans. Men det skall det banne mig bli ändring på!!

Jag har precis insett att jag är en tidspessimist! Jag går alltid in min skorna på, och klär av mig ytterkläderna samtidigt som jag är på toa, för att inte spilla dyrbar tid. Värmer jag något i mikron och inte är sysslosatt, så antingen dansar jag eller sjunger extremt falskt. En relativt udda egenskap, men alla har vi våra dåliga vanor. Men jag vill försöka att hinna med att vara med min älskling så mycket det går. Vem vill gå miste om mannen dem älskar?

Saturday night

Helgen som har varit: Vi firade Saras kille som fyllde 19 under ena dagen. Och det visade sig bli en riktigt rolig kväll!! Kommer inte glömma alla bilder som Sara tog på mig, det var endast bilder när jag kissade eller snöt mig. Jag var måhända inte världens roligaste eftersom att jag är riktigt förkyld! Lördagen spenderades hemma hos Mr.D som gjorde stämningen mysig, med en hel drös avsnitt utav family guy. Tilltugget var nachochips med chilismak samt stark salsasås, och givetvis de grekiska "spenatbullarna". Han pysslade om sin lilla sjukling hela dagen, och vi somnade och vaknade hela kvällen haha. Och varje gång vi öppnade ögonen, så åt vi snacks. Riktiga gottegrisar, men det var ju trots allt lördag, så då får man lov att unna sig sötsaker. Nästa helg så blir det Gotland med älsklingen, är så nyfiken på huset som min pappa har byggt.

Min bror visade sig även vara världens bästa!! Älskar honom verkligen, känns så skönt att vi verkligen har starka band vi syskon, trots att vi sällan ses.

Internationella kvinnodagen

Idag så faller domen över Chris Brown som har sin rättegång, beträffande misshandeln på sångerskan Rihanna. Låt sanningen flöda, och rättvisa skipas. Ingen kvinna förtjänar slag på kroppen eller rent psykiskt, trots att dem kan vara provocerande. För istället en dialog mellan både parter.

Anyway, idag så är det internationella kvinnodagen! Så låt era män få skämma bort sina prinsessor idag! Jag önskar mig ingen present från min darlo, utan jag vill bli serverad med "spenatbullar". Det är vad jag kallar dem iallafall, för det är någon grekisk mat som smakar wienerbröd med spenat & fetaost. Mums fillibabba!!

Changeling

Godmorgon min sköna, i mina ögon så är du änglalik. Trots motgångar och diverse dispyter, så har vi funnit nya vägar för att förbipassera. Du öppnar nya fönster hos min genuina kärlek till dig, du har lyckats väcka liv i sovande känslor, och gett dem sin lyster tillbaka. Med din charmerande karisma, så har du visat dig värdig min oändliga respons, i våran nuvarande relation. Du är den man som kan locka mig till skratt, trots sorgsna ögon. Den man som jag har valt att dela sangviniska stunder med, samt min resterande tid. Jag ville bara säga godmorgon älskling, respektive ge dig feedback på mina sprakande känslor till dig. Jag älskar dig verkligen, så när du öppnar dina ögon återigen från din skönhetssömn, så vill jag att du finner din fru samt ditt lilla glädjerus Elvis.

Smile away the weakness, whore

Jag känner mig som en ledsen ballerina just nu, ibland så orkar man bara inte kämpa mot de svåra besluten som omger en med dålig energi. Var gång jag blir sårad i min omgivning, så växer jag mig så mycket starkare. Man lär sig då att hantera specifika situationer med en nypa salt, samt att gro sig mer självständig. Man skall inte förlita sig på andras bedömningar, utan man bör lita på sin magkänsla. Jag har blivit bränd utav närstående alltför ofta, så jag kommer hädanefter inte att öppna mig som dessförinnan...

U said u would love me untill u die, but far as I know u are still alive..


Searching in my last memory

Igår så åt jag en dagens med älskling till frukost, så jag skulle snarare definiera det som brunch. Igår var det full rulle från morgon till sen kväll, tills jag slutligen somnade i hans famn. Och tack Lajs, för att du färgade mitt hår så klockrent. Jag är riktigt nöjd med resultatet, eftersom att mitt hår fick en ny lyster.

Idag så är jag återigen hundvakt åt sköningen Elvis, som jag ligger och myser med i soffan för närvarande. På fredag så fyller Frida samt Ahmed år, CONGRAT!!

Designa ditt kakel efter önskemål


Jag hittade dessa bilder hos världens bästa väninna Alec. Hoppas att jag fick sno med dem till min blogg, för jag blev alldeles förälskad. Främst i kaklet med ögat, att ha antingen i ett stilrent kök ovanför diskbänken, eller i badrummet. Man kan alltså designa sitt eget motiv på kakel, vilket är asfräckt. Tack älsklingen, för att du visade dessa motiv!!

The last day of the week

Söndagsmyset inträffade på stan med älsklingen & Maddis. Jag shoppade en grymt läcker skjorta samt ett par skor till min dinosaurie, medan han köpte en svart skinnväska med silverdetaljer på till sin prinsessa. Efter att vi fått visa våran generösa sida gentemot varandra, så blev det middag i stan som avslutningen. Hädanefter så kommer endast liknande dagar inträffa, där vi får chansen att uppskatta kärleken gentemot varandra.
På bilden så har älsklingen mina söta örhängen, det är en utav de största anledningarna varför jag älskar honom så otroligt mycket. Han bjuder på sig själv, för att öka nöjet hos de andra.

All my dreams they fade away

Ibland men ytterst sällan så får jag ångest över att jag har slutat med träningen. Jag har blivit lite utav en soffpotatis, som älskar att njuta utav vardagens händelser alltför mycket. Men å andra sidan, varför ägna tid åt att gå runt och svettas på gym och lukta apa? Det är måhända endast en dålig bortförklaring, men till nästa plåtning så lär jag droppa något kilo iallafall.

Efter en heldag med min sockersöta muskeltutte Lajs, så skall jag ta ett avslappnande glas vin med älskling i badet, och förhoppningsvis så skall han även fota mig lite idag. Känner mig vacker på något lite halvlustigt sätt idag haha. Back to buisness..Saayonara

Somewhere between

En otroligt tuff period har jag nu trängt genom, jag har dessvärre bara passerat den halvvägs. Jag förstår om mina sockersöta läsare har varit orolig, men beslutet är inte än taget.

Dem senaste dagarna som har förbipasserat, har jag tillägnat min tötnos Lajs, som har visat en mer genuin sida än dessförinnan. Jag har inte haft så roligt på länge, med en till synes annorlunda tjej. Vi har otroligt mycket gemensamt, och under dessa dagar så har hon gjort det möjligt att jag kan göra mina egna gelenaglar. Jag gjorde även på min väninnas naglar, vilket blev asläckert, i vanliga fall så är hon en riktig nagelbitare.

RSS 2.0