La dolce vita


Shoppingsuget har nog aldrig varit lika starkt och godartat likt nu för tiden. Jag har ca 4 nya miss sixty jeans, samt en hel del coola plagg från Killah. Jag har köpt följande på bara några veckor:
* stövletter, ljusgråa converse samt ballerina
* 3 par vita jeans Miss Sixty
* Miss Sixty parfym, samt Miss Dior parfymen
* Jeans leggings & 3 par trosor från Gina
* Krims Krams till hemmet
* Hood tröja från Tiger

Om dagarna så brukar jag paddla en våran jolle, mitt ute på sjön där vi bor, fastän jag är sjukt rädd för vatten. Mr.D fick en 10 kg gädda när jag var med, har nog aldrig skrikit så mycket. Men jag vill att ni skall veta att jag inte har glömt bort bloggen, jag har bara passat på att njuta av kärleken i solen, och jag har även haft stämbands katarr i 1 och en halv vecka nu, thats hard!

Soda stream


Yäääy, äntligen så har jag tagit mitt förnuft till fånga och köpt en soda streamer, med fyra tillhörande flaskor i färgen rosa. 6 olika smaker fick även chansen att följa med mig hem, så nu slipper man den ständiga jakten på groggvirke nu i sommar. Mums, läsken blir verkligen super duper god, och jag tror att man tjänar på en soda streamer i längden för er som dricker mycket läsk. Uppdateringar har jag varit alldeles för lat för på senaste tiden, skärpningen Sessan!

I keep your smile deep in my heart

Jag överlever inte längre utan mannen jag älskar, på tisdag så skall vi iallafall paddla kanot och fiska i någon närliggande sjö, så länge som vädret tillåter iallafall. Han har ju relativt sena arbetsdagar förvisso, men en weekend till ett än så länge hemlighetsstämplat ställe, kommer att äga rum inom snar framtid. Älskling, jag saknar dig mest i världen, hoppas att du känner detsamma. Jag tillhör dig för alltid, min lilla dinosaurie!

Idag så har jag spenderat mestadels tid med vänner samt familj, vilket var otroligt mysigt. Jag blev även bjuden på en sjukt god tårta, som försöker att äta sig in i celluiterna just i detta nu. Jag har även promenerat med en isglass i handen med min vovsing, har saknat hennes energiska sida, som har varit dold de senaste åren, eftersom att hon är 12 år gammal.


Frågestund!


Nu får ni läsare ställa frågor här i bloggen, samt lägga synpunkter på vad som saknas eller irriterar er.
Fram tills på söndag så har ni chansen att kläcka ur er frågorna, som vidgar er nyfikenhet hurruvida jag är som person eller dylikt. Ni får kika bakom kulisserna och få en inblock över vad som döljer sig under luvan!
Jag är jätte exalterad över era funderingar, och tycker att denna frågestunden skall bli jätte spännande!

Think twice before you act!

Den söta babydollen på bilden är från Fornarina, fick hem den i brevlådan idag - spanks darling!

Just nu så har jag Grova humörsvängningar som skiftar i gråskala, och det har en enda solo person lyckats att åstadkomma. Jag definierar humör samt temperament i färgskiftningar, och jag ser mig själv som färgen lila (harmonisk som skänker sinnesro). Så fort man tror att vänskapen ligger på topp, så kommer barnet fram i denna person, och försöker sprida sin ilska genom andra. Jag finner mig själv som en oerhört omtänksam respektive generös person, med ett nästintill för stort hjärta. Sluta förstöra för er själva tjejer, det är eran och inte min förlust.

Keep your friendsship on the top - eternal love huh?

Because new clothes make me feel complete

 
Mamsegull har köpt lite nya myskläder till mig jag tycker att dem är überläckra! Lite små söta sådär med härliga kulörer.
Dagen har jag spenderat allena, och ägnat till försäljning. Nu återstår det bara att klicka hem lite nya kläder. Jag är deprimerad, och alla tjejer vet ju vad det innebär - SHOPPING!
Jag förtjänar faktiskt det en dag som denna! Sorgsen...

No bedtime stories, please!


Rock ´n roll för hela slanten, mina drömmar skall vara sangviniska med färgglada kulörer på fjärilarnas vingar, jag skall med mitt rockande yttre, skaka av mig dessa mardrömmar. Försök inte ens att tränga er igenom den massiva dimman, för kärleken bär mig på styrkans vingar i sagolandet. Där hör jag hemma, i drömmarna där allt kan bli till verklighet.

Lose control at bedtime


Bedårande söttma eller oerhört galen?
Bedöm själva, men jag har en väldigt energisk sida under den söta ytan, som ständigt försöker att bryta sig igenom. Endel utav mig hatar att vara en dagdrivare, ideligen på jakt efter jobb, men så sitter livsnjutaren inombords och skrattar belåtet. Jag blir relativt snabbt rastlös med myror i brallorna, men jag tar seden dit jag kommer och anpassar mig till omgivningen. Imorgon så är det en ny dag att tragglas med, blod, svett och tårar. Men med en kvinnas själ och psyke som en man, så överlever jag smärtan i bröstet som plågar. Nya tag, med nya utmaningar. Jag ska ut och gå med tötnosen Berra bus imorgon, så ansvaret vilar på mina knäsvaga ben.

2 busfrön är bättre än 1


Otroligt känsloladdad dag, eller de senaste veckorna har raserat mitt inre. Utan krafter öppnar jag sorgsna ögon om morgonen, eller sent på eftermiddagen. Jag orkar inte lyssna, veta eller ens ana vad framtidens beslut grundas på.

Anyway, Myspys fröken sitter här bredvid mig i min nattijamas och skall även spendera natten här hemma. Jag avskyr att sova ensam, under ångestbringande nätter, dessa drömmar som skär sig genom genuina leenden. Vi har ätit, ätit, och ätit ikväll - måhända för att dämpa all ångest? Vi sitter i samma båt och gungar, på ödesdigra floder utav tårar, alldeles allena sida vid sida med kärleken. Har verkligen saknat min barbie, men vi kommer att spendera många skönhetskvällar ihop framöver!

The one I don´t wanna lose

Jag måste bara be om ursäkt till samtliga vänner, som har fått stå ut med mycket den senaste tiden. Jag blir ständigt genomborrad utav kärlekens besvikelse. Alec är den personen med störst hjärta, och som får min värld att snurra på ostabila fötter. Du om någon behöver stjärnglans omkring dig i svåra tider, då andrummet blir alltför litet. Jag skulle aldrig någonsin över min döda kropp, svika dig älsklingen. Du äger mitt hjärta och vet om det innerst inne raring, det är bara sjukt mycket som händer just nu runt omkring. Och jag ber dig på ödmjuka knän att förlåta, felen samt bristerna ligger helt och tynger på mitt samvete. Jag älskar dig Alec, jag finns här och kommer dessutom att visa det genom närvaro numera! Jag ber dig inte att förstå gumman, bara att lyssna till genuina ord som skaver längst min strupe på grund utav ångest. Du vet att jag är bättre än såhär respektive stödjer dig genom svåra andetag, det finns ingen vars problem jag vill lösa likt dina!

RSS 2.0