Monique & baby Adela


Min älskade, dunderbara och helt klart bästa Monique!
Jag saknar dig något enormt oskuldssmurfen, så jag drar med mig mannen och tittar förbi någon dag när du minst anar det! Vi har så mycket att prata om, men distansen mellan varandra försvårar vår kommunikation. Att du dessutom pratar skånska gör ju inte saken bättre, men våra dialekter är det bästa från två världar haha. Men jag lever på minnena från Gotland när vi bodde ihop under längre perioder, samt även nere i malmö.
Hälsa Kela & lilla baby Adela från mig! Och du kan få ge Andree en liten smyg kram.

Earn the crown


Sessan is precisely


Mitt liv är målat i gråskala, det definierar relativt tydligt om vem jag är nu för tiden, men dessförinnan så hade jag en personlighet i starka kulörer. Men jag andas in för djupa besvikelser, istället för inta de spirituella vinddragen. Hur som helst, ringen bär jag högt upp i skyn med inriktning till alla de goda egenskaperna.
Jag föddes till att älska de respektabla, och blunda för den avundsjukes bittra blick!

Ny tatuering

Hej sötnosar, jag har varit borta ett tag nu. Men är tillbaka, har haft en hel del frågetecken beträffande mitt liv att reda ut. By the way, jag tatuerade mig för några dagar sen på house of pain i hökarängen. Här ser ni tatueringen precis nygjord, så den är lite diffus på bilden, men den kommer att klarna upp inom några dagar. Även denna tatuering var väldigt spontan, men det ligger en tanke bakom den. Mina girls vet precis var tyngden under dessa läppar ligger, förtroendet bakom relationen till varandra. Att jag dessutom var ensam under uppbyggnaden av detta läppavtryck, stärkte bara meningen med en blottad axel.

Shut the f*ck up!!

Jag orkar inte längre, jag ger upp min personlighet, eftersom att den klyvs sinsemellan hungriga parter. Jag är trött, ledsen samt besviken över alla "dickheads" därute som går omkring sanningen, och låter nya lögner frodas. Men jag måste erkänna att ni har lyckats, mitt liv tordes ha gått i spillror, som sakteligen runnit mellan mina fingrar. Jag ansåg att min individuella styrka låg i själen, men ni som vägrar inse konkreta bevis, och som ideligen söker nya fel, borde granska sin egen spegelbild. Reflektionen i glasets vrå, visar ingen annan än erat sanningsenliga jag. Alltid är det någon som försöker förändra antingen mitt inre eller yttre skal, då bra vänner är en särpräglad smaksak.

Time to switch back

Dagen började med ett att piggna till på Elodies altan, trots värmen som gör en sjukt seg och nästintill funktionshandikappad. Men vi drack lite kaffe, åt lunch tillsammans och solade tills svettpärlorna rann längs kroppen. Ganska nasty va? Men ska det va - så ska det! Och den apan har köpt ny mobil osså, sjukt jobbigt eftersom att hon tog bilder kors & tvärs i differenta vinklar trots protesterande. Jag vaknade dock på rätt sida utav sängen idag, och humöret var på tipp topp efter endel samtal med mamsegull. Därefter ändrades mina planer drastiskt, så jag la mig i ett skumbad för att svalka kroppen lite. Jag längtar verkligen tills imorgon, kan förvisso inte avslöja varför. Jag bokade även in en plåtning med min fotograf, som äger rum efter hans efterlängtade semester. Tack Ricke, du är en pärla!

Melounovy festival


Jag tycker att det är oerhört fascinerande att se hur kreativa vissa personer är! Här så har jag valt ut 4 olika motiv, som varit med i melonfestivalen och tävlat. Otroligt läckert! Konstnärliga ting går att skapa från precis vad som helst, om man har ett öppet sinne beträffande konst.

Rolling babies


Jag bara älskar barn, dem kan verkligen locka en till skratt, eller vad säger ni? =)

Sugar lips - killer hips

Det här är tjejen som betyder så oerhört mycket, de fåtal gånger man har irriterat sig på varandra, så har man upptäckt att allt endast har varit missförstånd. Under all denna tid genom vänskapsrelaterande band, så har vi aldrig ens tjafsat bortsett från dessa diffusa svar. Jag älskar henne otroligt mycket, och jag vet att hon skulle gå genom eld och vatten för mig, så länge som hon orkar lyfta på sin X-tremt läckra ghetto booty! Hon sitter hemma hos mig nu, otroligt trött efter en kvälls festande på tu man hand med Sessii :)

Elodie, lova att alltid stanna hos mig, vakandes vid min sida eller tvärtom. Så länge jag får smaka på dina genuina drag så särpräglar du en egen identitet. Du betyder världen hjärtat, och det vet du! Vill spendera mer äventyr med dig honey pie, men som sagt - du måste växa ikapp mig först för att få mina drömmar att gå i uppfyllelse.
www.rileys.blogg.se

The sun is burning like hell


Fastän jag endast har solat en enda dag, så har jag blivit sjukt brun. Något extremt läskigt var alla dessa krabbor som fanns i havet, och som nästan nöp ens fossingar när man stått stilla länge. Och vet ni vad mina små söta korvar, jag glömde både kamera samt underdel till min bikini, that sucks big time! Men jag har gjort så extremt roliga saker där nere, jag har till och med ridit på en sån där elektrisk tjur som försöker kasta av en. Men jag höll ett stadigt grepp och satt kvar, men dagen därpå så dödade min träningsvärk mig!
Over ´n Out biaatches!


Dancers on the Playboy club

Deras klubbar var oslagbara, och deras alkoholfria coctails var så sjukt graciösa. Här är en utav klubbarna, där tjejerna dansade topless. Jag tyckte så synd om tjejerna, som till och med sålde sina själar i hopp om pengar att lägga ner branschen. Det var söta, väldigt unga tjejer i tonåren, som kan leva så mycket bättre enligt min mening. Men det var nästan tomt på varenda ställe just i Albena, eftersom att det var mycket barnfamiljer där. Men det är skönt, så att man slipper allt stök om kvällarna. Något som jag definierar som himmelriket, är att kunna shoppa nattetid i alla butikerna - priceless! Men man får akta sig för alla plagiat där nere, eftersom att de då inte bryr sig om kvaliten.

Me riding the donkey


Jajamensan första dagen så red jag till och med på en åsna, i samma veva som mammans föl sprang lös jämsides. På så kort tid så har jag hunnit göra oerhört mycket, men pengarna har runnit ur mina händer. Men å andra sidan så är det meningen att leva ut sina viljor utomlands, göra sånt som man annars inte kan. Usch vad jag tyckte synd om åsnan, jag nådde nästan ner med benen till marken, jag kände mig för tung för att åsnan skulle orka bära mig.
No money - No honey!

"Honey, im home"

En mycket osminkad Sessan "busted on tape", när hon lever ut sina lustar i shoppingcentret. Jag har inte mer att spendera än andra, men shopping är prio nummer ett i alla dager, oavsett humör. Jag är hemma från en veckas semester i Albena Bulgarien nu, med en resväska på ett x-antal kilon extra. Himlen rent ut sagt öppnade sig under 2 dagar, då blixtarna nästintill studsade på markens yta, riktigt läskigt. Men då passade jag på att gå på shoppingrunda.
Inköpen blev följande:
2 kepsar Ed Hardy
En enorm hatt med volanger
2 babyrosa handdukar med hello kitty
Massa Accessoarer
Strandkjol & underkläder i överflöd
7 Parfymer
t-shirt, shorts, linne från Ed Hardy
Jag vill verkligen tillbaka i september igen, vilket är fullt möjligt! Men det finns en person som jag saknar mer än alla andra. Jag träffade även en sockersöt tjej där nere på 27 bast, som jag skall umgås med även här i Sverige.

Jag tänker på dig älskling!


The answers nobody heard

Jag glömde totalt bort att besvara era frågor! My bad, men bättre sent än aldrig babes!

Postat av: Malin

Jag älskar hur du lägger make-upen, vad inspirerar dig och varför ligger det i ditt intresse?
Det värmer verkligen att få credit för de få ting som man är intresserad utav, tack Malin! Mitt syfte med smink är att göra en lite större förändring, i största synnerhet när jag experimenterar med färger. Jag tecknade mycket som yngre, med färger och svart/vita skisser, så min make-up kunnighet sitter nog i lite från övriga intressen. Jag kollar ofta på reklaminslag i tidningar och gör liknande sminkningar, men oftast så öppnar jag mitt sinne och leker med färger från huvudet. Mitt största tips är att våga sticka ut från mängden, samt våga skapa vackra ting.

Postat av: Jossi

Vad är din riktiga hårfärg, och om du fick välja hur skulle du då färga håret?
Min riktiga hårfärg är mörk mörk brun, nästintill svart. Men nu till sommaren så skulle jag vilja ha en ljusare lite krämig bronzefärgad färg, med blonda slingor. Slingor ger håret nytt liv respektive lyster.

Postat av: Jenny

Berätta lite om din familj, ni verkar stå varandra mycket nära!
Mina föräldrar bor på Gotland mestadels, eftersom att det är där jag kommer ifrån, men min mamma pendlar mellan Sthlm och ön, min syster på 35 år är nyinflyttad hit till storstaden, hon bodde tidigare i Ockelbo. Min bror är 33 och har bott i Sthlm sedan tonåren. Jag älskar mina syskon oerhört mycket, och vi har en otroligt nära relation. Min bror lockar mig alltid till skratt genom galna evengemang!

Postat av: Madeleine

Vad har du för sko och klädstorlek? Får man fråga vad du har för bh storlek? :$
Skostorlek: 35-36  Jeans: 25-26 Kläder: XS Bh: 70D

Postat av: baby loonia

Hur skulle dina vänner beskriva dig ?
En galen men dunderbar partysessa, som alltid hittar på roliga saker. Men oerhört ärlig, som alltid står upp för sina åsikter. Fått höra av många att jag är lite små bitchig, men har ett för stort hjärta i en mycket liten kropp, sånt värmer verkligen!

Postat av: Andrea

Hej! Hamnade på din blogg av en ren slump egentligen.. Gillar alla färgkombinationer och allt, ser riktigt bra ut! :) Läste igenom många inlägg och det verkar som om du har problem med kärleken i ditt liv? Kan du berätta vad som har hänt mellan er och hur du känner? ¨För somliga av dina inlägg är svåra att tyda..
Likt många förhållanden så hamnar man i svackor och motgångar, men oavsett så övervinner kärleken allt, och man går igenom eld och vatten för personen som har tillgång till ens hjärtas kammare. Vi har det bättre än någonsin just nu, eftersom tilliten växt sig starkare.

Postat av: Julia

Var har du köpt tröjan som du har på dig på bilderna i detta inlägget:]?
Det är en tröja från Christian Audiger, otroligt läcker men jag fick den i present tyvärr, så jag har ingen aning. Men det finns många affärer i Sthlm city som säljer Ed hardy kläder.

Jag har svarat så kortfattat som möjligt på alla era frågor, så jag hoppas verkligen att ni har fått reda på det ni undrar mina hjärtegryn.


Sessan <3 milfen!


Min kärlek till min bästa väninna och mamsegull är oändlig, jag skall semestra för oss båda milfen, me promise!
Så fort som  min ekonomi tillåter så reser du och jag utan att ens blinka, du måste sluta att förbise din egen lycka, ditt eget liv, för i det stora hela så är det DU som räknas mamma, glöm inte bort dig själv. Jag älskar dig så oerhört mycket, och skulle inte tveka en sekund om jag var tvungen att göra ett val beträffande oss. Jag lämnar aldrig din vakande sida. JAG TÄNKER PÅ DIG HELA TIDEN, OCH ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLA ANDRA, DU BRINGADE MIG TILL VÄRLDEN OCH JAG STÅR DIG FÖREVIGT I SKULD!
Sessan <3 milfen!

My last message


Så här ser paret ut precis innan våran semester i 8 dagar, det här är en helt vanlig dag på konstgräset när vi spelar fotboll i solskenet, Mr.D med en bira bärs i handen som vanligt (j*ävla alkis) medan jag dricker en iskall fanta. Vi är två partyprissar rakt in i själens inre, men denna veckan så skall vi bara njuta av den gassande solen och shoppingen förhoppningsvis. Igår hann jag till och med färga det mörkt, eftersom att jag har fått som en solblekt potta överst på skallen, och nu så småningom så skall jag även färga mina ögonbryn.

Mindhunters

Elodie var alldeles nyss här för att dumpa en väska med hjul som jag kan låna utav henne, för min källare är alldeles smockfull efter flytten, så jag vågar inte ge mig på berg där det finns småsten. Tack stumpan för allt stöd nu innan resan, du vet att mitt hjärta gråter glädjetårar just nu. En drm sedan länge blev precis uppfylld! Jag ligger i min klädkammare just nu på golvvärmen, och funderar över alla plagg samt hygienpartiklar som får äran att följa med i min travelbag. Ärligt hörrni, har inte mitt hår växt otroligt snabbt, på bilden ser ni det oplattat, och ändå så har det växt med blixtens hastighet, då det inte alls var länge sen jag kapade 2 dm, med gråten i halsen. Mitt burr på huvudet växer likt ogräs, en ganska bra egenskap kan man tycka om man vill spara långt, och sedermera klippa till en lite roligare frisyr.

Sessan on Youtube

Spola fram tills 2.03 så kommer ni att se mig i bild! :)

Au revoir


Det finns en person som jag kommer att tänka på 24 timmar om dygnet när jag reser, en person som förtjänar värmen mer än jag. Som dessutom borde vila i bulgarien på soliga stränder, efter några kämpiga månader.

Dessa dagar så har jag spelat minigolf med familjen, solat samt badat i en äcklig sjö. Jag har tyvärr inga bilder på min bränna, men jag måste få säga att jag har blivit sjukt brun. Jag ömsar till och med skinn likt ormen gör i sommarvärmen, både på näsan respektive pannan. Och dessa j*vla myggor som konstant lämnr stora blämmor på kroppen, i år så är jag livrädd för att gå barbent!

Bulgarien


Anledningen till min bloggtorka är stora planer samt event, som har tagit all min uppmärksamhet de senaste veckorna. Jag åker nämligen till Bulgarien imorgonbitti med Dino, bokade igår rent spontant. Det är så det skall vara, att man faktiskt bokar en resa som faller sig in, och sticker dagen därpå. Jag vill bara säga att jag kommer att sakna mina frusna älsklingar här i Sverige, men allra mest så slår mitt hjärta för Alec!

RSS 2.0