Butcrack

När man har en barnrumpa till pojkvän så får man stå ut att äta glass med STRÖSSEL!! Det smakar jätte lustigt enligt mig, jag är mer utav en såsälskare. Strax efter att jag har serverat en skål med icecream till min älskling, så blir jag alldeles förskräckt. Det finns fina rumpor i hotpants eller möjligtvis string, men synen som jag möttes utav gav en obehaglig känsla. Madeleines leggings hade nämligen gått sönder i arslet, uueeew!! Check it oout! Men vi hade turen på vår sida att hon gav sin tillåtelse att bjuda på denna bild, somliga personer är bara för underbara :)


Untouched


Måste bara visa bild på världens vackraste ljus som min käre mor & far har gett mig.
 Man skall tända ljuset i mörker, för då lyser det upp i klara färger som ständigt skiftas sålänge ljuset är tänt. Det är otroligt vackert, men notera att det är svårt att fånga på bild. Jag tänder det endast vid speciella tillfällen, eftersom att jag ej vet var det är köpt.

"Aiderr Danne hahahah"

Spontant tjejmys!!


Dessa 4 tötnosiga sockertoppar förgyllde verkligen min dag!
Vi åkte in till stan där jag införskaffade lite småsaker:
- hårborttagningsvax
- 3 långa t-shirts i olika kulörer
- 3 toppar i differenta färger
- 1 turkos klänning
- 2 limegröna hotpants
- vita hälstrumpor

Väl hemma igen så lagade jag mat till tjejerna, en indisk rätt med kyckling som blev riktigt utsökt faktiskt tihi. Det är sällan som man har enbart tjejer närvarande vid middagen, så jag måste säga att vi hade det otroligt mysigt tillsammans. Imorgon så bär det av till Tallinn, så passet ligger i högsta beredskap samt det stora berget utav tvätt är fixat. READY TO GO!! 


Breathe me in - im yours to keep

Inatt drömde jag återigen att jag födde barn, och Dino var närvarande under hela förlossningen. Den glädjen man kände i drömmen, kändes än starkare när man vaknade upp till realiteten. Men en vacker dag så kommer mina drömmar att besannas, när jag vaggar en mini dinosaurie i famnen min.

Med denna bilden på mig och lilla Zackarias, så vill jag bara säga - Att jag saknar dig Ida Cederwall något enormt, och jag hoppas att allt har fortsatt i rätt riktning för dig och din man. Du betyder fortfarande enormt mycket för mig, din lilla skrutt!! Always in my mind..

It´s been no bed of roses

Uuusch vad jag är mätt efter tacon med älsklingen. Men det känns skönt nu när jag har börjat träna lite försiktigt igen, för att hålla kroppen i trim. Nu är det endast 2 dagar kvar tills vi åker till Tallinn över hela helgen, och shoppar samt gör en helkroppsbehandling. Längtar något oerhört! Och på måndag tänkte jag boka en ny tid till ytterligare en tatuering, men som sagt - hjälp till med idéer beträffande motiv. Jag vill ha den antingen på ena skulderbladet eller i nacken, men vad den skall föreställa är ännu oklart. Min kära pappa björn hade en hel del roliga önskemål, men jag vill ha en snygg tatuering som dessutom har en individuell innebörd.


En blomstrande helgdag


Dessa bedårande blommorna fick jag när vi firade 15 månader tillsammans, jag och min lilla charmgroda.
Det var förvisso i fredags, men blommorna står sig fortfarande. Jag brukar alltid lägga en liten sockerbit i vattnet, för att släcka blommornas ihärdiga törst. Det var en riktigt gullig gest utav älsklingen, som sedan bjöd på partaj med mina väninnor. Och innan läggdags så bar han den gudomligt sköna morgonrocken som han fick utav sin prinsessa, den har både luva och fickor. Vilket är ett krav för min älsklingen.

Resume för helgens firande:
Jag lärde känna ännu fler underbara personer, och fick se deras sanna personlighet, vilket enbart förde relationen närmare varandra. Jag är så otroligt glad över att jag har er tjejer, ni får mig alltid till glädjefyllda stunder!! Och sist men inte minst, Linnea & Love - YOU ROCK BITCHES!!

Put her to sleep

SLEEPING BEAUTY WANT SOME ANSWERS FROM THE BELOVED!! SHE HAD TO MOVE ON WHEN SHE GETS BETRAYED!! HER HEART BROKE INTO A THOUSEND PIECES, BECAUSE SHE GAVE ALL HER LOVE TO ONE SINGLE PERSON!!

...Ge mig styrka och vägledning i denna situation, när marken under mina fötter blir ostabil. Jag är kluven i frågan beträffande framtida val, när motparten inte förtjänar den uppmärksamheten som ges. Det är dags att relatera till verkligheten, och blunda för de tidigare drömmar som har ägt rum.

Handlingar medför konsekvenser

Gårdagen var hektisk, men nu så vilar jag i min nya otroligt sköna säng, som är betydligt mycket större. Madrassen formar sig efter kroppens position, så jag får en bekvämare vistelse var natt. Fridas äldre bror var med och skjutsade oss till jysk, men som sagt hans vindrutetorkare strejkade, så vi såg nada ute på motorvägen. Beslutet blev till mindre vägar, där krockrisken blev betydligt mindre. Och precis i närheten av statoil så fick vi soppatorsk, vilket inte kunde komma mer olägligt. Men jag tackar dig William till tusen, som hjälpte till med skjutsen. Vi hade aldrig klarat det utan din hjälp.

Ikväll så äger en tjejmiddag rum hemma hos mig, i den nya lägenheten. Det kommer bli så otroligt mysigt med både middag samt efterrätt, och avslutningsvis ett glas vin eller två. Det kommer att vara väldigt blandade personligheter, vilket gör samtalsämnena väldigt varierande. Och för personen som sitter och försöker skrämma mig, så vill jag bara säga att min familj har tagit orden på allvar, och att vi inväntar ordens betydelse. Och om det publiceras fler sådana kommentarer, där ni hotar mig till livet - så kommer vi givetvis göra en polisanmälan!

What's your favourite?


Jag följer varken tv-serier eller specifika program. Men om jag skall favoritisera en speciell kanal så ligger tv4-fakta som nummer 1! Jag vet, er första tanke är att jag är gammalmodig och tråkig, jag brukar personligen tycka likadant. Jag kan inte anse att tv4-fakta är lärorikt på det sättet utan mer intresseväckande. Man får vara med bakom kulisserna på verklighetsbaserade mord och se hur de har gått tillväga beträffande utredningar. De visar intervjuer samt visar bilder som är kopplade till fallen, därefter visas utredningen stegvis och mycket detaljerat fram till lösningen. Döm inte kanalernas utsida och namn utan se på innehållet innan du uttrycker din åsikt!
CHECK IT OUT!

Trött & Sliten


Godmorgon skitväder!! Såhär sliten känner jag mig idag!
Jag betalade milfens näspiercing, som hon har velat ha sedan tidernas begynnelse, så hon har numera en liten pärla i nosen. Min lilla skrutt var såklart med och hade lite skadeglädje. Firandet skedde sedan över en fika med lite semlor och glass, och en diskussion om skolor för övrigt. Sedermera så kom Frida förbi i bikini, redo för lite action. Så vi samt älsklingen och Kenny drog till simhallen. Dino skulle förstås motionsimma innan gymet, medan jag och Frida plaskade omkring som två badkrukor i barnpoolen. Men jag har verkligen fobi för dessa omklädningsrum, och i största synnerhet duscharna. Alla nakna kroppar som trängs i ett rum fullspäckat med vitt kakel. Avslutningvis så gamade vi på McDonalds, och rörde oss hemåt. Imorgon så kommer min barndomskompis Per från Gotland och hälsar på, så det blir en hel dag på stan.

Best friend means - Pull the trigger

Jag känner mig skottskadad!! Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag har gjort under denna helg. 2009 innebär misär! Inte nog över att jag har gråtit så att själen känns trasig, med avsaknad utav länkande pusselbitar, jag har även fått en uppsvullnad i vänstra kinden, efter ett slag som har träffat fel. Allt började på skoj, kändes knappt. Men även nu två dagar senare, så är jag väldigt svullen på in- och utsida av kinden. Trött och sliten - inväntar glädjen man får utav vännerna. Ny dag imorgon och nya skratt, jag lovar att bloggen kommer att få samma stjärnglans igen.

Its seems to be a new beginning

Frida XL, du har fått mig att inse att jag är så mycket starkare ihop med dig. Jag behöver ingen kille som inte älskar mig utan mina vänner. Jag har med all rätt att vara svartsjuk efter en olycklig incident. När jag låg i famnen på världens underbaraste väninna, så kände jag mig verkligen oberoende från allting i vardagen, istället insåg jag att glädjen jag finner i henne betyder så mycket mer. Hon stöttar mig alltid till tiotusen, och är även den personen som älskar mig mest. Märkligt va? Det tordes vara någon annan, men Frida hade ett större hjärta och valde dessutom att ge mig nyckeln till dess kammare. Hon har bringat så mycket glädje samt lycka på sista tiden, ställt mig på fötter var dag när någon annan person skjälper och sårar mig med andra kvinnor. Frida XL, från och med idag - SÅ ÄR DU NUMMER ETT FÖR MIG!! Och med dem orden sagda, så vet du var du och jag står <3

Come n get crazy with me


Jag ser mig själv som en väldigt passionerad flickvän, som behöver närhet och kärlek från parten som äger mitt hjärta. Är det något som du kan ge mig, eller har du för lite tid att tillfredställa dessa behov? Isånnafall så får jag vänta dem åren det tar, innan du är beredd att skänka all den kärlek som finns inuti dig.

Idag så har jag badat skumbad med min sockersöta Tiara, och bara snackat skit som två lyxfruar haha...
Saknar min fästman!! Känner mig ensam utan dig!!

Where is Mr. Nice Guy?

Drömprinsen går inte att nå, vet inte hur jag skall fortleda dagen. Syftet var att vi skulle shoppa galet denna dag, men jag har inte den blekaste om vilken tid vi skulle ses. Jag vill bara sträcka på mig och sedan fortsätta resan mot stan, men det är ett sådant stort projekt. Efter den obekväma flytten, så skulle jag behöva spendera lite pengar, det höjer var kvinnas självförtroende. Vi skulle även ta in på ett cafe och diskutera framtidsplaner. Vi reser nämligen till Tallinn den 30 januari. Och där skall jag göra en kroppsbehandling med Helena, det känns behövligt!!

Frida XL - en fnittrig liten krabat

Jag fick återigen upp kontakten med en tjej som jag tidigare har haft konflikter med, men jag är osäker på hennes motiv. Är det renhjärtat spel? Eller passar jag endast vid specifika tillfällen? Anyway...what goes around - comes around.

Min min min - baaara min Frida!! Hon är världens bästa och den mest flamsiga brutta jag känner. Men det är därför hon äger mitt hjärta. Hon nästintill bor ihop med mig, och vi har gjort de mest pinsammaste sakerna framför varandra. Jag kommer alltid skydda henne under mina vingar, så länge hon är uppriktig mot mig. Jag är och förblir hennes mami i hennes ögon. Nu under dessa 2 dagar med flytten, så har hon agerat flyttfirma och hjälpt oss med precis allt. I den nya lägenheten så ser jag ut över globen, vi bor numera på våning 8 och äger en kundvagn haha. Men vi har haft det otroligt roligt under kvällen, då vi färgade håret på varandra och käkade pizza. Mums fillibaba min lilla nappis haha. Endast du förstår innebörden gumman, och mina grannar förstås...

Naglar i fokus!

Bra tips till er som gör nagelförlängning, och vill veta hur du allra bäst sköter om dina naglar.
- Olja in naglar samt nagelband 2 ggr dagligen.
- Borsta naglarna dagligen med en nagelborste.
- Använd handkräm ofta.
- Avlägsna ej nagelmaterialet själv, du kan skada din riktiga nagel.
- Återbesök varannan till var 4 vecka beroende på slitage & utväxt.
- Använd ej naglarna till att öppna läskburkar.
- Försök att inte slå emot hårda saker, du kan få en blödande bristning under din riktiga nagel.
- Använd handskar vid kontakt av starka medel.
- Peta aldrig med något vasst under naglarna.

Mina Skönhetsfavoriter

När det gäller duschcreme och dylikt så varierar mina favoriter, eftersom att man ständigt finner nya dofter som man känner samhörighet med. Parfymer däremot bör man kosta på, eftersom att doften varar längre. Hellre kvalitet än kvantitet! Men man måste givetvis gå efter sin budget.
Mina skönhetsfavoriter är följande:

Verkan:
Ger huden en optimal mängd fukt och värdefulla vitaminer och mineraler. Ger huden ny styrka och energi. Håller balans och ph-värde under hela dagen. Jag trivs väldigt bra med denna dagcreme, och har känt resultat.

Hela De-maq expert serien funkar till tusen till min hudtyp!
Verkan:
Huden blir återfuktad samtidigt som din makeup avlägsnas skonsamt. Sminkservetterna i bakgrunden, brukar jag kombinera med oljepads, för att p åbästa sätt avlägsna gamla sminkrester, har även samma omedelbar verkan på vattenfast makeup.
Libresse freshness everyday!
Verkan:
Oparfymerade våtservetter för daglig intimhygien. Har en lindrande samt fuktgivande egenskap. Hela din kropp är ett verktyg under hela din livstid, och du utsätts dagligen för orenheter. Så vårda din kropp för sundare hälsa och själ.

Paradise in their eyes

1-2 gånger i månaden, så kommer mina sockersöta systerbarn på en visit, och jag är barnvakt drygt en vecka. Man vänjer sig så otroligt snabbt och formar en slags trygghet i barnen, nu när dem inte längre är här så känner man sig ensam och skör. Jag var van att krypa ner jämsides med två klibbiga prinsessor, men nu är det alldeles kallt under mitt duntäcke. Saknar mina små glädjespridare oerhört mycket!! Det är en olidlig tystnad utan er, Emilia & Nellie - ni fyller mitt hjärta med värme!

Mr.D bjöd på middag på Green Hill

Min drömprins ringde ner mig, mamsegull & Madeleine till restaurangen Green Hill igår. Han tordes ha vaknat på rätt sida utav sängen, för han bjöd oss alla  på middag samt bira bärs. Jag åt pizzasallad, medan Madde samt milfen åt pizza. Min lilla glidare skulle såklart käka plankstek för 200 kr, eftersom att han är ett a-barn (bortskämd höhö). Men vi hade det otroligt mysigt i dovande mörker och levande ljus. Mamma uppskattade det till tusen och föll i tårar, glädjetårar under denna omständiga flytt. Hela mitt hjärta fylldes av kärlek, när min fästman överraskade med denna charmerande gesten. Och lyckan i mammas ögon, reflekterades i spegeln när hon gjorde sig vacker.

Födelsedagsbarnet fick en flytt i rumpan

Jag bjuder på denna bilden, där Frida försöker supa ner mig mot min vilja haha. Lördagen var egentligen min födelsedag, och jag fick verkligen ett bryskt uppvaknande. Eftersom att vattenskadan gav sådana konsekvenser, så fick vi beskedet att vi måste flytta omedelbart. Dagen har vi ägnat 9 timmar till att tömma 90 kvadrat, till en evakueringslägenhet i samma trapphus. Vi skall alltså bo i en ny lgh i 2-6 månader. Vi är nästan klara med flytten, och jag har grov träningsvärk, men dessa horribla tapeter det fanns. Och ruggigt fula köksluckor, det ser ut som om en gammel gammel gammel farmor har valt ut dem. Men, men...med alla våra dunderbara möbler samt inredningsprylar så känner vi oss redan hemmastadda. Imorgon är första natten i den nya lägenheten, scääry!! Jag måste även passa på att tacka alla kissekatter som har hjälpt till med flytten, det har varit ett rent helvete!! Vi försöker kompromissa med JM nu, eftersom dem påstår att vi skall betala dubbla hyror under denna tid. BULLSHIT!!

Eftersom att lördagens planer sprack, så kommer vi att fira mig kommande helg. Osa för lista, för alla som vill följa med på partaj är varmt välkommen med mig & min fästman.

Happy B-Day to ME!!

I fredags kom släkten samt mina syskon över och firade min 20 årsdag. Jag fick otroligt fina presenter, så jag kände mig alltför bortskämd. Det lagades supergod mat till "everybody" samt överdrivet många tårtor. Min milf stod för hela kalaset och gjorde min kväll till världens bästa. Avslutningsvis så mötte jag upp Frida, som hade lagt ner sin själ i mitt uppvaktande. Hemma hos tötnosen Matilda väntade även Tiara, Maddis, Olivia, Mickis samt Amanda. Självklart så var min drömprins närvarande. Tjejerna bjöd på lite alkohol och snacks, och hade även förberett en hel del pinsamma frågor, som lilla Sess skulle utsättas för haha. Dans & musik höjde stämningen, och givetvis var efterfesten hos älskling. Men vi glömde förvisso inte bort Mickes lilla kattungar, so cute!! Och lilla Eddie var så himla förkyld och var tvungen att äta hostmedicin, haha skadeglädje.
Några utav mina presenter:
- en cerise rosa kamera med 13,6 megapixel
- en fet blombukett med 20 st hundralappar dinglandes
- en middag på coh pang gang samt gondolen för 2
- en limpa cigg
- otroligt mkt smink från Elisabeth Arden & Clarins från Dino
- smink & några parfymer från Lancome, Raulph Lauren, Trezór
- 3000 kr i kontanter
- alkohol
- escada duschcreme 200 ml (into the blue)
- en kryssning till Tallinn med kroppsbehandling över en helg
- exklusiv chockladask från NK

Filmrekommendation!!

Jag måste rekommendera världens härligaste film, där ni kommer att hatälska karaktären som har huvudrollen. Men som sagt, denna filmen tillhör alla slags genre, och den innehåller både komiska sidor samt ologiska sammanhang. Filmen handlar om en rik attraktiv dotter, som alltid eftersträvar det hon inte har. Bortskämd likt få, som vill testa de mest vulgära sakerna minst en gång. Hennes mamma dejtar ständigt nya karlar, för att få större summor pengar insatta på kontot. Se & njut...

Amor de madre


Varifrån frodas barns energiska sida?
Jag känner mig orkeslös, efter en dag i forum med barnen. Jag har införskaffat en otroligt mångsidig sminkpalett, i vackert fodral. Jag köpte den sista ur deras sortiment, så jag är otroligt glad över den. De resterande ting som följde med mig hem var följande: neon gul bh i spets, för jag har redan tillhörande trosor. En khakigrön trekvarts skjorta samt en leopardfärgad tunikaliknande tröja. Mer än så fanns det inte tid för, eftersom att barnen fick leka och springa av sig, medan jag och Matilda, Frida & Linnea fikade. Vi hann även med att käka thaimat, vilket är en utav mina favoriträtter. Väl hemma så gick jag till kanslit och hämtade gårdagens lön. Sedermera kom en sockersöt pojkvän och gav mig en limpa ciggaretter, wiieee...

One of my lesbian frieeends

Jesss, så var det avklarat!! Inventeringen tog endast 3 timmar drygt, eftersom att vi var runt 30 st i personal. Har inte haft så roligt på länge faktiskt, för det är väldigt sällan man får jobba ihop med sina närmsta. Och förhoppningsvis så får man jobba heltid på New Yorker, för jag är trött på alla ströjobb. Avslutade kvällen med donken, och en hel del fjuppande på bussen. Shit, vilka gaser somliga kvinnor har. Imorgon så skall jag shoppa gölet mycket, då födelsedagen kryper sig allt närmare. Hoppas verkligen att mina polers inte har hittat på något lurt till mig!! haha

Sayonaraaa

D - the one n Only

Ikväll så har vi kommit varandra närmare, insett somliga saker och förstått andra. Så vi kommer bara att leva på lycka framöver, och uppskatta var minut tillsammans eftersom att den är ömsesidigt dyrbar. Han är och förblir min lilla skrutt, men ikväll så har han vuxit i mina ögon. När han fortfarande vill berätta om vår ihärdiga kärlek till varandra för andra, efter snart 15 månader, så känner jag mig trygg och väldigt älskad utav prinsen.
Whats next:
fredag
- D presenteras som min fästman inför hela tjocka släkten, samt firar min födelsedag.
lördag - Sweet 20 years old!!
nästa helg - reser jag med sällskap av älsklingen till Gotland, hotellvistelse.
helgen därefter - Tallinn kryssning med syster och hennes respektive samt Dino, borta över hela helgen och det skall shoppas en hel del partey people!!
Ett fullspäckat januari för våran del, har ni läsare några händelser som ni ser fram emot? Imorgon kväll skall jag jobbar från kl 20-01 på New Yorker i forum. Skall inventera kläder efter stängning med en drös väninnor, vilket jag praktiskt taget längtar till..

Mys i snöbacken

Jag känner mig lyckligare än någonsin, trots den dåliga starten på 2009, så har min fästman gett mig nya förhoppningar. Här ser ni kvällens bild när Dino har min tigermatta på sig och min systers barn rider på hans rygg. Dem verkligen älskar honom, eftersom att barnen lockar fram en lekfull sida hos honom. Det har varit extremt roligt att vara barnvakt dessa dagar, lite trångt i sängen bara, men dem stannar tills helgen då jag fyller 20. Happy birthday to ME!! =) Den yngsta tjejen Nellie på 4 år, ligger och snarkar som en karl bakom mig haha...Kvällen som har varit har varit underbar, fast smärtsam. Jag upptäckte att jag är för gammal för att åka pulka, för man gör mestadels illa sig och konditionen sätts på prov. Men så mycket barnen har skrattat, och så roliga bilder vi har tagit, har gjort dagen till fantastisk!! Det förekom även pusskrig i pulkabacken, vilken syn haha..

True kindness in her eyes

En lycklig stund är när du ser leendet i ett barns ögon!!
Jag har varit i barkarby för att kika på kläder med min dinosauries päron, vi hade det otroligt mysigt och lunchade på donkens drive-in. Väl hemma igen så var jag barnvakt åt min systers små knoddar, och snacka om att vi har röjt under dagen. Två söta trollungar, har hjälpt mig och lagat taco till oss alla, sedan så målade vi naglarna med lite glitter och färgade håret med lite barnprodukter. Frittzi kom förbi med godis och glass till kidsen medan min älskling har lekt hela kvällen, och gjort låtsas telefoner till dem. Härligt att dem stortrivs i hans sällskap samt att blygheten börjar blekna. Slutligen efter en hektisk dag så fick dem shamponeras i badet, och sedan skutta i säng framför en film. Ser verkligen fram emot allt bus vi skall åstadkomma imorgon, stackars "farbror" Dino som får vara vår slagpåse haha.

Bild på mig och milfen, saknar henne otroligt mycket!!! <3

Beginning of the new year

Nytt år nya tider sägs det va, men icke sa nicke. 2009 började igårnatt för mig, när vi hörde ett sprakande ljud från ena sovrummet, likt ett vattenfall. Vi rusar dit och upptäcker att vårat element har gått sönder och kokhett vatten forsar i högtryck åt alla håll och kanter. Ni kan inte ens föreställa er, eftersom 20 liter i minuten flöt i mitt sovrum, uppskattningsvis så var det i det enda rummet utan parkettgolv. Så vattenskadorna vart inte alltför stora, förutom att det hänger stora istappar från min balkong, efter allt vatten vi har fått kastat ut. Till Dinos undsättning kom hans pappa, och vi var 4 personer som öste ut det glödheta vattnet från rummet i stora hinkar. Vi hade ringt larmcentralen, men dem kom först efter 1,5 timme. När jag säger att vattnet var glödhett så menar jag det verkligen, det var som en ångbastu. När vi först upptäckte all denna ånga så trodde vi att det brann i lägenheten. Men som sagt är slutet bra, så är allting bra.

Hoppas allt går på hemförsäkringen bara, för ni anar inte vilken röra det blev, och hyresrätten innehar så pass gamla element så att det inte ens går att kortsluta vattentillförseln. Sjukt att något sånt här kan hända, hade vi varit bortresta så hade hela huset drabbats och heela min lägenhet hade varit förstörd!!

Händelserika 2008

2008 är ett år som har innebärt mestadels motgångar, men de sangviniska händelserna som skett har gjort mig till världens lyckligaste fästmö!! Nedan är stunder som aldrig lämnar mitt hjärta!!

Prinsessan förlovade sig med sin drömprins!!


Jag fick en tatuering i födelsedagspresent utav Maddis.


Dino fick en vovsing, som har en alldeles egen klädkammare.


Jag byggde upp min modellkarriär, plåtat en hel del.


Vi fyllde år båda två samt firade 1 år tillsammans, åt på mysiga restauranger!!


Min bror firade mig på Grand hotell & Wallmans salonger!


Jag vann ett pris och gick på make-up stores modevisning, fick exklusiva goodiebags.


Min vovsing fick världens sötaste sovplats.


Vi besökte Polen och åkte till ett koncentrationsläger, riktigt hemskt.


Vi paddlade över hela djurgårdssjön och gick i land för en fika. Mysig utflykt!


En efterlängtad student, psykologi inriktningen slutförd!


Vi reste till Gotland ett flertal gånger och bodde på hotell med havsutsikt.


Jag gick på make-up stores vip kväll med modellen J.Linn, fick exklusiva goodiebags & erbjudanden.


Sitter i bilen påväg till Danmark, horor gick öppet mitt på torget. Var även i malmö.


Tappade min passion för skrivandet, tyvärr. Försöker att återfinna intresset.


Ställt upp som mua till många utav mina vänner vid behov, kom ihåg att det endast ligger i intresset.


Myspysat, spelat bowling, festat samt fikat allt för mycket!! Mycket farande.


Jag råkar ofta ut för att vara fenomenet HUNDVAKT!!


Älsklingen rispade våra namn på färgade ägg, GLAD PÅSK!


Så små var vi när vi lärde känna varandra, för fyra år sen.

Världens "sjukaste" nyår!!

Som sagt så har jag halsfluss sen tre dagar tillbaka, och tro mig den förvärras för var dag som går. Lite kort och gott om mitt nyår:

Jag bara måste poängtera att jag har världens ödmjukaste pojkvän, trots att jag luktade apa i 40 graders feber på nyår, så låg han under samma duntäcke i min soffa, iklädd en otroligt snygg skjorta samt en gant tröja.
Han var snygg till tip-top, medan jag var lite mer ofräsch. Jag drack inget på hela kvällen, eftersom att det känns som jag har rakblad i halsen. Vi låg och såg en skit bra skräckfilm på tv1000, och inväntade 12 slaget. Med endast 2 minuters marginal så rusade vi ut på balkongen med 2 champagneflaskor i högsta hugg. Älsklingen tog mig i sin famn, kysste mig framför de vackert dekorerade fyrverkerierna, och förklarade hur mycket jag verkligen betydde för honom. Jag kunde inte vara lyckligare än i det ögonblicket, då natthimlens täcke var fullspäckat utav alla tänkbara kulörer. Avslutningsvis så somnade jag och drömprinsen framför UFC, vilket vi verkligen har fastnat för den sista tiden. Det var världens mest lama nyår, men trots det så kunde jag inte ha varit lyckligare i just det ögonblicket.

RSS 2.0