I´m such a lady - but I´m dancing like a hoe!


Här ser ni bild på mig från utgången med Jan, har dessvärre inte fångat honom på bild, men världens roligaste kom med på bild. Hittade dessa pics inne bland vimlet, kommer upp bild på mig och Jolby inom kort, världens snällaste - och vi har alltid sjukt roligt ihop. Vi hade fett kul under förkröket, eftersom att vi har gemensamma vänner!
Jag kan garantera att det snart blir utgång igen, har varit ute en gång på 8 månader drygt, och jag är en person som älskar att dansa.


Händelser under 2009!


Jag festade alltför mycket, men alltid i gott sällskap!


Gjorde en parmiddag på alla <3 dag, och styrde sedan en stor brakfest hos mig.


Jag bröt upp förlovningen med Dino efter 2 år tillsammans. Må tiden läka alla sår.Jag tränade samt åt en hälsosam kost, så den nya kroppen uppskattas av mig.


Jag bröt kontakten med falska vänner, och skaffade oerhört många nya kamrater.


Min vovsing har fyllt 13 år, och blir allt sämre :(


Jag var med i 2 st musikvideor, och tävlade även om en finalplats i Melodifestivalen.


Ed hardy blev årets favoritmärke, har införskaffat sjukt mkt prylar från Christian Audiger.


Jag köpte två kissemissar, Bling & Sessan Junior.


Jag fyllde 20 år, inget märkvärdigt.


Jag modellade oerhört mycket, särskilt i samband med sommaren. Även som hårmodell.


Jag & Sean banan tog återigen upp kontakten och var ute på äventyr.


Jag råkar alltid ut för fenomenet HUNDVAKT!


Rejäla mängder har simmat omkring i magen, blivit en smygalkis :(


Jag var på otroligt många kalas, samt välplanerade event!


Efter 20 år som en trötter, så har jag lärt mig att hantera mina sovvanor betydligt mkt bättre.Jag var på mina första rave, skit läskigt - not my type at all.


Jobbade på erotikmässan i Göteborg samt Stockholm, för Hot under samt Ingelita.


Spelade biljard för första gången i mitt liv.


Firade jul med både vänner respektive familj, kan det bli bättre?


Detta året så har jag fått oerhört mycket blombud, yäääy!


Jag tog med vännerna på både Sining bee samt Sing-a-long!


Jag gjorde en spontan resa till Monique, Enes & Andree i Malmö.


Jag reste till Bulgarien i somras, otroligt vackert!


Jag gick påskkärring i Gotlands påskparad med kidsen.


Jag bjöd med mig ett gäng till Tallinn, 3 dagars rutt, och sjöng karaoke på kryssningen.Gjorde naglar för över 8 tusen detta år, det kostar att ligga på topp!Jag jobbade för Röda korset under en kortare period. Skönt att göra en insats som räddar liv.


Jag solade alltför lite i somras, men jag blev brunbränd som en pepparkaka.


Shoppfanatiker! Detta året slog nu alla rekord när det gäller shopping!


Jag entrade Prides parad för första gången i mitt liv!


Gjorde ytterligare en tatuering hos house of pain, det här är när den är nygjord.


Fick en stor vattenskada i lägenheten, fick bo i en evakueringslägenhet i 8 månader.


New shoes always hurts.


Dagens outfit är ytterst vardaglig, men jag trivs även att gå i en sockersöt t-shirt & bara njuta i bekväma kläder. Jag är nyduschad, fräsch och oerhört mysig. Sprungit omkring som en illdåre här hemma och städat efter nattens bravader, då både sötnosen Julia & Maddis sov här. Vi sjöng karaoke, visade upp våra moves på dansgolvet i vardagsrummet, och hade lite tjejmys.


A cup of curious.


Istället för att öppna en ny flaska vin i sällskap med Bumbi, så njuter jag trots allt lite i smyg utav min egentid, men som sagt - Bumbi är saknad givetvis!
Jag dricker nu istället ett spann svart kaffe, såsom jag gillar det allra bäst. Socker förstår enbart de goda kaffebönornas aromer, och mjölk är inte ens ett alternativ då jag är laktosintolerant. På bilden ser ni tre glas kaffe i alla dess smaker respektive utseenden á la Sessan.

Dagens fråga lyder följande: Hur vill ha erat morgonkaffe serverat?!


I´m expecting Good company.


Jag finner mig som en ytterst varm samt godhjärtad själ, som älskar att skänka värme till de som finner det behövligt. Jag vet inte varför jag är så emotionellt lagd just idag, sitter och kollar igenom gamla bilder, och blir ansenligt tårögd. Mina små kissemissar som jag var tvungen att skänka bort på grund utav min allergi, saknar dem så mycket att det gör ont i själen, men jag är i stora drag absolut ingen kattmänniska!

Nu så har man precis ätit kycklingwok med en hel del sambal, riktigt smarrigt blev det! Jag har även hunnit med städning idag, samt en 25 minutare i solariumet. Jag skall färga håret senare mot kvällen, så jag måste dessvärre avböja att såela bingolotto med älsklings Monika Hansen!


Red roses turned into black.


Nyår min kära vänner, jag kommer tydligen att fira med min älskling Maria, eftersom att vi skall fira Michelles födelsedag! Jag hoppas verkligen att jag får kyssa min groda till tolvslaget, för att sedermera vänta in det nya året. Jag vet dessvärre inte vad jag skall ha på mig riktigt än, men jag vill vara vacker, som en isprinsessa! Så jag kommer troligtvis att bära antingen en låg aftonklänning, med långa sidenhandskar. Skall testa ut outfiten redan idag! Nej gott folk, nu bär det av mot Systemet!


Victoria´s Secret Angels!


Fifaaen, jag måste börja lära mig att äta frulle på morgonen, min kropp är ytterst trögstartad. Känner mig ännu inte riktigt klarvaken, och allt annat än fit-for-fight!

Idag så skall jag till Bumbi, eftersom att vi skall sitta fastklistrade framför tvn & se Victoria Secret show tillsammans, jag tror inte att det finns någon som inte kommer att kolla på det ikväll! Jag kommer ha en riktig myskväll idag, och senare så festar man måhända till lite?!


I’m sorry for the fact that I did not know.


Jag är så förbannad på allt! Då menar jag i princip allt, jag sov två timmar och skulle därefter upp till jobbet. Men eftersom att en viss person, som hade druckit upp min alkohol, vägrade att gå upp fastän att jag nästintill drog ur henne ur sängen, så kunde jag inte jobba idag! Så arg! Så arg! Så arg! Jag älskar att jobba, givetvis även för pengarna, men även för att jag blir nöjd över min insats! Jag mår så oerhört bra i både kropp & själ! Men just idag, så har någon berövat mig den chansen, that´s not OK!


It´s just me destroying your beauty.


Morr, så kom man på sig själv med att tråna efter Lajs min kamelbajs, eftersom den apan åker till Thailand just i detta nu, aggressionsutbrott är nära att bryta ut, där avundsjukan biter mig i nacken - ta med mig nu nu nu! 2 veckor skall den bortskämda tötnosen vara borta,
me will miss her bigtime!

Härligt, skall man ta och sluta vid 16 idag kanske? För att rulla hemåt till ett värmande bad i dovande mörker, endast ett flertal väldoftande ljus, skall få lysa upp sinnestillståndet, och givetvis skall man även vina lite. Ibland måste man få skämma bort sig lite, och berömma även ogjorda handlingar. Jag gör det alltför ofta dock.
HEJ HOPP - GUMMISNOPP!


No one is ever happy during Christmas!


Jag känner mig frisk som en lärka, och fräsch som en koala! Humöret är på tipp topp, but I´m bored as hell! Snart så har man tjänat en röding, som skramlar så bra i bakfickan på mig, ytterligare en rökpaus, inklusive kaffe & bulle väntar härnäst. Jag har kommit underfund med att det kan vara riktigt mysigt att jobba, i största synnerhet under dessa omständigheter, där man har en deadline på allting.
Nyår min honor respektive kräk - bär det av mot London eller Paris?! Eller bör man helt enkelt följa chicksen råd & stanna kvar i denna übertrista miljö?

-Hur ser mina läsares nyårsplaner ut? Any sugestions?!


Lexicon Odenplan

Här så står man och relaxar på tuben, som jag finner oerhört skräckinjagande. De som känner mig, är väl medvetna om mitt dåliga lokalsinne. Jag är nästintill stolt över dagens ambitiösa sida, visste förvisso inte att jag hade någon. Jag har racat runt i skrivbordsstolar, och haft tävling med Maddis, samt skruvat isär respektive monterat ihop datorer. Lite kort & gott om dagen, brunchen fick bestå utav kyckling, skink/broccoligratäng. Jag äter i princip enbart kackadua samt kött, borde köra en mer varierad kost numera. Idag så befinner jag mig i Lexicons kurssalar, för att resterande dagar montera upp allt material & tillbehör i World trade Center vid t-centralen.

-Duktig kicka är jag det! Det är visst kvinnligt att leka & pinurla med datorer, så det så! What Ken can do - Barbie can do so much better!


@ work


Jag gick upp runt halv 7, för att sedermera konsumera maximal mängd kaffe på dryga 30 minuter. Därefter så blev det en varm dusch, och raka vägen till Lexicon på Odenplan. Såhär roligt har jag på jobbet, erkänn att jag ser ytterst seriös ut, inte undra på att byggkarlarna garvade så att tårarna sprutade. Men som sagt, ett skratt förlänger juh livet, men om tiden går fortare när man har roligt, så förstår jag mig verkligen inte på det uttrycket!


A private message!

Den nya julkjolen som min pappa gav mig, fast det vet han inte om! Eftersom att han endast betalade en stor bunt med kläder i kassan, givetvis i samband med julen. Erkänn att den är sjukt läcker, som Amina säger - tomtens slyniga hjälpreda haha. Tänk er denna till ett par lackleggings samt ett par röda high-heels! Inte jag utan kjolen förstås, men jag behöver inte förklara mig till min dunderbara bloggläsare som har följt min blogg under så pass lång tid. Jag lovar att jag kommer att lägga upp mina julklappar, så fort som jag får en stund över! Sen så skall jag även lägga upp bilder på det som har hänt under 2009, precis som jag gjorde förra året tihi! Jag vet en person som sitter och ler, självbelåtet på andra sidan datorskärmen!

Supertangas!Sitter med Frida, på ett glas vin och dillar om allt mellan himmel och jord, självfallet så snackar jag även med Bumbi, som har fått sig ett gott skratt i plural! Fasiken imorgon så skall jag infinna mig klockan halv nio vid World trade center, i vårat kukformade avlånga land dåra. Det sköna är väl att jag mer eller mindre väljer mina arbetstider, och nej jag extraknäcker inte som slyn*, utan jag skall jobba på ett it-företag, yääy! Upp med tassarna i taket!

By the way, jag rent ut sagt avskyr personer som lämnar kvar pappret i kartongen, när man äter after eight. Det är en ful luring då juh! :(


Can you handle the way I am?!


Jag rådiggar min nya bikini/bh - vad det nu skall föreställa. Det är nog en bikini, eftersom att den har ett sånt där sliskigt material, jag skall utan tvekan köpa en i vardera färg! Beach 2010 here we come, fast simma har jag juh inte lärt mig än! *fäller en tår*

Ni kommer säkert få höra utav Bumbi att jag har fisit på bussen, och att jag i princip fick fly därifrån till ett annat säte. Jag vill bara konstatera att det är SANT! Här skäms vi inte nej! Och nu så får Bumbi även se hur mycket hår jag faktiskt har på skallen!


Walking on a dream.


Jag har sorterat ur 3 påsar fulla med kläder från min walk-in-a-closet, som definitivt inte kommer till användning. Så jag tänkte för en gångs skull göra en god gärning, och återigen skänka kläderna till Röda korset.
Jag är väl inne på mitt andra glas vin nu, och det är inga minimala vinglas heller, dem är fan som stora som en skurhink, det gillas. Något som däremot har besvärat mig under hela dagen, är att jag har sjukt ont i min nacke, så fort jag vrider på huvudet så knäcker det till. Jag har sovit i en ytterst konstig ställning måste jag säga. Jag är SKADAD! -snyft!


Forever came too soon.


Årets sköning helt klart! Fast när det gäller mig, så är jag ytterst flexibel!

What do you wear in the bedroom?!(Klicka på bilderna för större format)
1. En sensuell ögonbindel.
2. Matchande inneskor, minst lika söta.
3. Cerise rosa bh/bikini i härligt material.
4. Korsett som du kan bära som linne, då det inte skriker sex om den.
5. Cerise rosa morgonrock, har förvisso alltför många.
6. Grymt läckra jeans.
Sen så köpte jag oerhört mycket smycken respektive smink! Fastän att jag enbart var inne i 4 butiker, så hittade jag lite småplock. Och för att inte glömma västen till mor min samt lite handel på systemet.


My new Kissemjau.


Wiieee..nu slängde jag min nya mp4 i väggen, för jag har införskaffat en hello kitty mp3 istället, är den inte bara föööör schnygg! Har ännu inte testat den, men den är ju otroligt söt, så det räcker för mig! Eftersom att jag inte är alltför teknisk, så får den mer än gärna duga!


Mi niña bonita.


Min Ida slida försov sig idag, för att hon troligtvis var lite rund om fötterna igår. Så jag mötte upp Becka & Lollo för lite shopping i forum. Mamsegull fick i princip inga julklappar, fastän att hon har skött sig relativt bra under årets förlopp, så jag köpte denna pälsvästen till henne, och den slutar strax under bysten, überläckert verkligen! Man skall måhända införskaffa en till sig själv osså. Antingen så får hon hålla fingrarna i styr tills vi ses nästa gång, eller så får jag skicka den till Gotland!


Cura posterior – ett senare bekymmer

Din insida reflekterar ditt vackra yttre, ingen hyser heller befogenhet att ta ifrån dig din själsliga styrka. Du är ett apatiskt kaos som behöver återfå sina förfallna sinnen. Det lyser genom dina vidgade pupiller, som numera ger en hatisk blick. Världen får vänja sig vid din okontrollerade rytmen, bortsett från dina skadade fragment och din emotionella kroniska sjukdom. Mitt liv tordes ha gått i spillror, som sakteligen runnit mellan mina fingrar. Jag ansåg att min individuella styrka låg i själen, men ni som vägrar inse konkreta bevis, och som ideligen söker nya fel, borde granska sin egen spegelbild. Reflektionen i glasets vrå, visar ingen annan än erat sanningsenliga jag. Alltid är det någon som försöker förändra antingen mitt inre eller yttre skal, då bra vänner är en särpräglad smaksak. Den starkaste av alla viljor kan inte tyglas och spårar emellanåt ur för att en dos ångest, panik och hat skall bryta ut mot sitt eget territorium.

Copyright Sessan!
-Hösten 06!

I will call you my precious!


Här så ser ni min omtalade studentklänning, som kommer från mer eller mindre Kappahls barnavdelning! Somliga föddes med flax i nästintill allt dem gör, jag välsignades med gåvan att fynda! Nu gäller det bara att finna den ultimata nyårs dressen osså, kan vara lite problematiskt, när varenda rackare springer omkring som brunstiga tjurar, nu under mellandagsrean!
-Vad sägeru bumbibjörn, gillaru den?


Leave the world behind.


Här är fredagens outfit, med en mysig Denajsen i bakgrunden. Vem jag pratar med i telefon, kommer ni inte att få reda på! Idag så har jag ätit marinerade kycklingspett med diverse tillbehör samt tilltugg. Storstädning, dammtorka, moppa, sortera - är enbart en fåtal av de sysslor jag har uträtt under dagen. Men jag har ett par arbetstimmar över till godo. Jag skall göra lite spa behandlingar ikväll, skall även bleka tänderna med Dentaworks, så för respektive efterbilder kommer att dyka upp på bloggen! Imorgon så blir det shopping, och på tisdag så börjar jag jobba, ibland älskar jag att vara i mina skor!


New things!


(Klicka på bilderna för större format)
Här så ser ni lite mer utav julklapparna!

1. En hand i silver, som du hänger dina halsband på.
2. En oerhört vacker smyckesask från Guldfynd.
3. 2 st grytlappar i samma mönster som mina tapeter.
4. En ny lampa att ha på nattduksbordet.
5. En ljuslykta från Guldfynd.
6. En ljuslykta som man hänger i taket.

Dagens önskepryl!


Det vackraste och helt utan tvekan - hetaste skorna mina ögon beskådat!
Jag är tveklöst förälskad i dessa pumps, som enligt mig är helt OUSTANDING!
Ni som anser annat, är helt utan smak! Och definitivt ute och cyklar!


Dagens inköp!


(Klicka på bilderna för större format)
Detta är då dagens inköp, och ni skall bara våga att ta orden i munnen, att jag aldrig kommer att bli vuxen. För det är endast delsvis sant, jag rådiggar hello kitty, och tillåter mig själv även att ha endel krims krams i barnsliga motiv, tihi.


Smile away the weakness, whore!Efter att ha suttit barnvakt åt kidsen till 10 bläcket, så blev det ett x-antal återställare på kvarterspuben, i sällskap med Maria respektive Monika. Därefter så fick det bli en snabb sväng med en bulle till Ida, som behövde mig. Så lite hångel senare, samt en hel del ömsesidiga glädjetårar, då vi hade ett långt deeptalk som var ytterst emotionellt, så fick det bli en bulle hem till min oerhört schöna säng. Jag har fortfarande dessa mardrömmar som hemsöker mig om nätterna, jag är nästintill rädd att sluta mina ögon, för att återigen famla i en massiv dimma i drömmarnas rike, där mystiken flödar okontrollerat. Jag måste få ett slut på skriken om natten, där jag känner mig otrygg, någon som kan tyda dessa miserabla mardrömmarna åt mig?
Jag saknar HONOM! vars namn respektive ansikte, fortfarande är abstrakt för min omgivning!


I gonna bring the world a new hola!Under gårdagen så måste jag medge att jag kände mig någorlunda trasig, inte alltför mycket dock. Man spottades juh ut till denna världen som kvinna, så bollar av stål har man, och en oerhört hög gräns beträffande uthärdighet. Jag var barnvakt åt mina dunderbara töser igår, vi dansade omkring & sjöng i en mysig trio, och rösterna verkligen eskalerade alltmer, eftersom kidsen försökte överrösta varandra. Dessvärre så hade jag inte tillräckligt med bränsle för att varken åka pulka eller röra mig mot stan & shoppa! Vi hjälptes åt med matlagning till samtliga, och därefter la jag mig orkeslös i soffan, med ena ungen fisandes i mitt ansikte, och den andra satt och hoppade på min rygg - mysigt!


We are of pretty Good Quality.Som vanligt så blir det ett bildspel på mig & Denise, här i bloggen när hon joinar mitt sällskap! Vi sitter och dricker Cinzano Bianco, och pratar om gamla minnen som vi sharar tillsammans! Så nu så skall det bli fylla för hela slanten, hon fick även sin julklapp ikväll, det gillas! Nu så bär det av mot Kribba & Daniel, eftersom att min sötnosiga valp vägrar att lyfta på luren.
Pick up the damn phone, biiaatch!


Empire state of mine.


Gullevännen Julle bjöd med mig på technostate, men dessvärre så var jag ytterst otaggad efter att älsklingen Maria dissat farsta boys på Strand, fastän att det var hon som bjöd med moi. Sen så vart man julhälsad från Elita Löfblad, spanks darling! You are lovely and the most beautiful gurl on earth! Nu så sitter jag med tötnosiga Denajsen och partajar alldeles solo, singelitas!


Step up to the streets, bitch!


Väldigt mycket alkohol konsumerades under gårdagens bravader, julen är oerhört överskattad! Far min lyckades även krascha sin nya Escalade, men d et går på försäkringen, så det är väl relativt lugnt. Jag dör ordagrant för "daddis new ride", tv & dvd samt att den är 7 sitsig, ett riktigt monster på 4 däck - coolers! Jag lägger upp bilder på julklapparna under helgen. Fick mycket pengar, sen lite guld - det gillas!
Ikväll så blir det utgång med min bästa Maria!


Haters or Lovers.

(Klicka på bilden för större format)
Playmate of the year, fick bli min inspirationskälla, till både outfit respektive facelook inför julafton! Dessvärre så har jag ingen bra bild på gårdagens dresscode, men det kommer att dyka upp inom ett par dagar. Eftersom att vi fotade med en systemkamera. Jag började julen med familjära dispyter, som gjorde så att jag kastade mig in i en taxi, och for till min dunderbara Maria respektive Monika! Alkohol och mycket mys i sittpuffen med galningen Maria fick det bli, så min jul blev riktigt mysig i slutändan!


Adopt a baby bear.


Jag mådde riktigt dåligt när jag läste nyheten om isbjörnarna, vi har nog alla hyst kännedom om att det är kritiskt för isbjörnarnas överlevnad, men nu måste klimatpanelen lägga i en hög växel. Det som panelen förutspådde, har nu redan hänt, framtiden är sedan flera månader här. Isen är nästintill borta, och isbjörnarna har nu blivit strandsatta, vilket har bidragit med svält. De har nu hittat 8 fall, där björnarna har ätit varandra. Likt kannibaler så har de ätit upp ungarna, för att få fet, fast föda.
Det har blivit en blodsfejd, där endast den starkaste överlever.


Wearing my playboy shoes.Tack bebi, för världens finaste julklapp! En par splitternya playboy tofflor i rätt storlek! Dem är klockrena och sitter som en smäck! ME SO HAPPY! Jag såg nämligen dessa både på erotikmässan i Göteborg samt Sthlm, och blev döförälskad, BIG SURPRICE! Det är till och med en massa "snusk kaniner" på undersidan. Dem glittrar och har två söta toffsar, bilden visar förvisso inte med rättvisa, deras sockersöta utseende!


Undress me.(Klicka på bilderna för större format)
GOD JUL MINA DUNDERBARA ÄLSKLINGAR!
Jag hoppas att ni har varit snälla i år, det har Milan varit iallafall - eftersom att han har fått oerhört mycket julklappar! Vi har haft en mini julafton här hemma, innan vi åker till syrrans kids. Jag fann detta i mina klappar:
- Super läcker Ed hardy tunika i längre modell.
- 2st marabou daim kingsize.
- 6 par differenta hello kitty hälstrumpor, samt steps.
- Otroligt läckra svarta benvärmare med rosetter.
- 2 limpor ciggaretter.
Spanks mamsegull, för mysiga samt välbehövda klappar!


He brought Sessi a beautiful surprice!


Jag har precis rastat doggen för sista gången ikväll, och hade världens snällaste Alexander i sällskap. Han har nämligen köpt en julklapp till mig, och det var inte ett litet paket heller. Jag försöker att se relativt neutral ut på bilden, men jag dör utav nyfikenhet och har givetvis varit och ryckt lite i snörena, samt klämt en hel del på paketet. VAD KAN DET VARA!? Både jag respektive mina bloggläsare får läsa om det imorgon, återigen Tack Alexander! Du är en pärla, jag känner mig elak ibland som är en riktig raggata (ett finare ord för surfitta). Man märker relativt tydligt vilka som är ens riktiga vänner, och vilka som verkligen bryr sig! Det är ytterst svårt att spela iskall ibland, mamsegull blev jätte glad, och jag sitter i glädjetårar!
Alexander - du är den bästa killkompisen man kan ha, tusen tack!


I´d rather be with you.Väl hemma igår, några tusenlappar fattigare, iklädd mina overknee stövlar och nya diadem, i form utav en rosett, så blev det ett glas vin i väntan på Elodie & Frida. Därefter så hittade jag en skvätt sprit, som även den slank ner i magen. Det är oerhört roligt att umgås med ett gäng schöna honor, som dessutom går otroligt bra ihop. Carro & Ankan var ytterligare två fruntimmer som tittade förbi.
Sov gjorde jag snarkandes bredvid Elodie inatt, super mysigt, super svettigt och uttorkade likt få! Hon skrattade ihjäl sig, när hon iakttog sin lilla prinsessa på lyset, när hon ville kidnappa hem en bebis cykel, som tur var så hann moralen ikapp mig haha.

Kvällens citat by Elodie: Smeker du en killes kuk, får du honom för en natt, smeker du hans ego så får du honom för resten utav livet!


Stop pretending you are something Good!


Igår så var det full rulle, gick upp relativt tidigt, för att sedermera möta upp Frida för lite julhandel. Givetvis var fröken sen, men fina flickor kommer alltid sent! Vi åt en alldeles för sen brunch, och avslutade med kaffe. Jag brände alltför mycket pengar på i princip ingenting, jo lite egoklappar samt några små prylar till resterande släktingar. När man inte umgås med familjen så ofta, så har man "no idea" vad de kan tänka sig i present, och under denna julhysterin där alla springer omkring som brunstiga antiloper, så får man hålla i hatten för att inte bli överkörd. När man var liten så räckte det alltid med en personlig teckning eller dylikt - vilken lyx!


High heels turns me on!


God jul Sessan önskar Sessilicious!
Tack till mig själv, båda skorna är från tiamo på Scorett, 699:- för pumpsen, såååå läckra! Overknee stövlar osså från tiamo på Scorett 999:- och dem sitter som en smäck! Jag älskar att skämma bort mig själv tihi, men framför allt andra!


Time to bring a change in to my life.

Igår så fick bror min två julklappar i förskott utav mig, det blev en Dolce Gabbana tröja, som passade som handen i handsken, sen så fick han även en superläcker hoodtröja från New yorker! Usch, alla snackar redan om sina nyårslöften, fastän att julhysterin ännu inte är över. Och 90% utav alla mina vänner, dividerar om att sluta röka, ett löfte som inte ens kommer att kunna hållas! No way, kommer definitivt inte att sluta röka, man måsten ha viljestyrkan om man skall kunna stå för sina ord, men rökningen har blivit som ett tidsfördriv för mig! Och skall jag vara ärlig, så passar cancerpinnen relativt bra i mina små händer!

I´m such a lady - but I´m dancing like a hoe.


Ni måste hålla med om en sak, att en rejäl ghettobooty är bland det läckraste som finns?! Känner ni likt mig, att rumpan har betydligt större roll än bysten på en kvinnas kropp? Jag rådiggar chicks med ett ordentligt stycke arsle, istället för ett par välformade brön. Jag tycker att det är asläckert!


Santa, can you hear me now?


Älskar den svarta eller beiga, hoppas att tomten har min adress och förgyller min dag! Den är überläcker som sommarjacka eller enbart som en kofta på partaj!


Congratulations Nettan my love.

Här så ser ni en bild på mig och världens klockrenaste fruntimmer, vid namn Nettan! Bilden är tagen på erotikmässan i Göteborg nu i somras, augustimånad om jag inte minns fel. Jag vill passa på att gratta henne på sin födelsedag! Inte nog med att vi är föredetta arbetskollegor, utan hon är världens mysigaste väninna, som jag alltid har lika roligt med när vi festar!
Kort & gott: Jag älskar dig Nettan, du har haft en stor inverkan på mitt liv, och jag kommer aldrig släppa taget om dig! Hoppas att din födelsedag blir alldeles lyrisk stumpan, för det förtjänar DU!

Try to sleep with a broken heart.


Jag var super pigg runt åtta imorse, eftersom att jag för en gång skull, gick och la mig innan fyra på morgonkvisten. Alkoholen kan juh ha haft sin inverkan, då jag började dricka redan igår eftermiddag. Jag har haft fasansfulla mardrömmar, som har plågat mig inatt. Jag vaknade upp skrikande, alldeles svettig, och kunde inte släppa bilden utav de demonerna som ideligen jagade mig under nattimmarna. Nu på förmiddagen, så är dem endast ett tvetydligt fragment, som jag helst vill sudda ut helt och hållet.


Alicia Keys.


Jag lyssnar sönder denna låten, med tårar i ögonen!

I will find a way to make it right.Ser jag bitchigt nonchalant ut?! Tro mig, det är bara förnamnet!
Nu kan ni h*rungar därute, sätta sig på mitt f-finger och rotera, tills döden skiljer oss åt älskade Fredrik, som du säger blod är tjockare än vatten! Och jag är din enda familj just nu, och jag tror att det är ytterst ömsesidigt. Vi sopar golvet med resterande stolpskott, och skövlar de som vill ge sig på berg där det finns småsten. Nu får vi även bekräftat vilka som vågar lägga näsan i blöt, eller sätta fram fötterna när vi banar iväg, hand i hand!
Bror min, jag vakar förevigt vid din sida, såsom du troget gör vid min!


Even if u are a mile away, I can feel ur love.


Världens bästa bror har bjudit mig på en hel mängd alkohol på puben, samt råpippat mig i biljard, den jäveln! Men vi hade det ytterst trevligt, och går även gemensamt in och möter 2010 med ett leende på läpparna. Jag skall få hans lägenhet, sing halleluja! Vi skulle även ha en stillsam middag med päronen, vilket slutade i tårar, skrik och ännu värre saker. Men det är som vanligt, ett liv uppbyggt på konflikter.
JAG ÄLSKAR DIG BROR, SÅ MYCKET ATT DET GÖR ONT I SJÄLEN!
Och D, läser du det här, så lämna gärna ditt nummer i kommentarsfältet, en halvmeter trubbel glömde nämna en ytterst viktig detalj, men han fann inte dig i centrum.


I will take your advices.


Nu börjar Fritzi gå mig på nerverna, skall jag som är sjusovarnas trötter, behöva vara fruntimrets väckarklocka nu osså?! Whatever, det blev inget farsta uppenbarligen, och därmed ingen shopping! Men vet ni va jag har fått tre avi att hämta ut på posten, så det kompenserar varandra relativt bra, det är som a och o! På bilden så får ni även bekräftat att jag har jobbat för Röda Korset, för det var en hel drös med personer som tvivlade, men jess jag är en bra medmänniska uppenbarligen, och jag har även en jacka liknande denna t-shirten.
Bror min kommer hit på julemiddag under dagen, ME SO HAPPY!


Born with nothing - Die with everything!


Här så ser ni två utav mina absolut favorit tjejer! Nämligen min 35 åriga syster som är gudomligt vacker, och min systerdotter på 7 vårar som är bedårande söt! Emilia kommer att bli farlig vid tonåren, en brunögd blondin med bra gener beträffande kroppen - ai ai aii!

Kidsen är upp i Sthlm för nuvarande, så jag skall troligtvis träffa dem ikväll, eller under morgondagen! Saknar dem något otroligt mycket!


Brittany Murphys hjärtstillestånd!

Jag kunde inte tro mina ögon, när jag vaknade och upptäcker på aftonbladet, att en stor förlust inom filmindustrin hade påträffats. 32-åriga Brittany Murphy hittades död på söndags morgonen, i duschen alldeles livlös. Att försöka uppliva henne var förgäves, då hon hade fått hjärtstillestånd. Murphy åt influensaliknande receptbelagd medicin, och hade även kräkts samma morgon hon påträffades död i duschen. En stor mängd differenta mediciner, hittades också i hemmet. Maken ville dock inte att hon obduceras, men polisen har nu ignorerat detta, och gjort en förundersökning för att fastställa dödsorsaken.

"Brittany Murphy var en otroligt bedårande ung kvinna, som utstrålade en ansenlig stjärnglans, Må hon vila i frid!"

Baby just play it straight - No games.


I fredags så hade jag ett efterlängtat samtal med en viss person, som har fått mig på dåliga tankar under en tid nu. Han gav mig en förklaring på tidigare obesvarade frågor, och upplyste mig om att jag är allt annat än bortglömd, och det värmde mer än jag kunde ana. Personen har en extremt stor betydelse för mig, och har fått mig att gå emot mina egna principer allt för många gånger, men jag gjorde det för att kunna lära känna mer djupgående hurruvida en vänskapsrelaterad relation skulle framskrida. 
Du har verkligen varit saknad!


Miss you more than you can imagine.


Jag har precis kommit ut ur duschen, känner mig fräsch och väldoftande återigen, härligt! Jag har städat en massa i lägenheten ikväll, samt trixat med alla viktiga papper, som skall vara inskickade under morgondagen. Jag skall även hinna med julklappshandeln. Och nej, det är inte min bröstvårta som syns, för då hade jag lagt en censur. Utan det är ytterst lite hud, på en helt vardaglig hona i lyxförpackning!


You´ve got me speechless.


Jag rådiggar skorna, visst är dem fräcka!? Inköpta på Scorett!
Imorgon så tänkte jag rulla runt och handla de sista julklapparna, någon som vill joina, som dessutom är lika sent ute som jag? Plingelinga ikväll om ni vill med på äventyr under morgondagen. Jag har precis varit ute med vovsingen som dessvärre är otroligt sjuk, hela bakdelen hänger inte riktigt med som den tordes göra. Sen så har jag även hämtat lite prylar på pizzan som jag har glömt kvar för drygt ett halvår sedan, troligtvis på fyllan.
Jag kan inte sluta att tänka på en viss person som har entrat mitt liv återigen, och som jag väldigt gärna vill lära känna mer djupgående, och givetvis så snurrar den dunderbara fonduen runt i tankarna!


Daddy´s new ride.


Woohoo, "say hello to daddy´s new car"!
Pappa björn skall alltså köpa en Escalade nu i veckan, en -07 som inte har gått en enda mil - så den är sprillans ny. Jag är dökär i just denna bil, det är tack vare bror min, som min pappa får ett skönt åk! Dessvärre kan man inte alltid cruisa omkring i denna, eftersom att farsgubben bor på Gotland, men han kommer lyckligtvis upp till Sthlm imorgon!


My new killerheels!

Jag är världens lyckligaste fruntimmer just i detta nu, mamsegull gav mig en julklapp i förskott, och där fanns ett spontant köp å hennes vägnar, nämligen ett par killer heels på 12 cm med platå. 999 kronor fattigare, och ett otroligt lyckligt barn rikare, så spurtar jag omkring i mina nya skor under städningstimmarna nu. Ni måste erkänna att dem är döfräcka! Jag önskade mig egentligen ett par overknee boots i mocka, men dem kostar drygt 1800 kronor. Men dessa är sjukt schnygga att betrakta, och även otroligt behagliga att gå i. Jag är sjukt mätt, eftersom att jag gjorde klyftpotatis med marinerade kycklingspett i jordnötssås, mumsigt! 

Party like a rockstar!


Kvällen igår var den bästa på otroligt länge, jag spenderade hela min eftermiddag hos Monika, i sällskap med Maria, Maja, Michelle, Leo & Kalle. Det bjöds på fondue med differenta köttvarianter, såser i alla dess smaker, samt grönsaker i alla dess kulörer. Smarrigt var det och dessutom en riktig smakupplevelse! Givetvis så söp vi emellanåt, och gav oss ut ett stort gäng för pulkarace på fyllan, min mobil lyckades även bli påkörd i all uppståndelse. Sedan bar det av mot kvarterspuben samt efterfest med company!

Not easy to forget.


Underbar helg med super trevligt folk! I fredags så blev det en hel del förkrök med mamsegull samt min morbror, innan vi entrade kvarterspuben. Min morbror fick läsa lite utav mina poesisamling, och blev praktiskt taget imponerad, det är alltid roligt att få respons faktiskt. Därefter så blev det efterfest hos nyinflyttade Giuliano, där jag träffade min sockersöta fröken Ida, som jag rådiggar till tiotusen. Min Ida öppnade sina famnar och bjöd hem mig, så jag hade en bortamatch i fredags kan man nätt & jämt säga tihi.


Snow white garden.Idag så känner jag mig oerhört busig, blev väckt tidigt på morgonen, och Maddis fick möta mitt inte alltför trevliga morgontemperament. Mötet gick över förväntningarna, och det känns som om en stor klump i magen har släppt, och nej jag är inte skitnödig utan väldigt exalterad, över framtidens ljusa vyer. Det känns som om världen är placerad framför mina fötter, och att jag står i ett vägskäl med ett flertal alternativa genvägar.
Fan, har jag otur så är jag tvungen att räkna alla timmarna i personalliggaren ikväll - BORING!


Quick update before bedtime.


Imorgon mina vänner & kräk, så kommer jag att bära en farlig outfit! Den kommer att vara döläcker! Jag har ännu inte valt ut mina offer i klädkammaren, men jag känner vara att vara schnygg imorgon, det är ytterst länge sen som jag kände mig vacker nu. Har ni tur så får ni se en skymt utav mig, vem vet! På lördag så blir det att äta fondu med Maria & Monica, dricka starksprit och sedan pulkatävling. Mycket skratt respektive blåmärken kommer att befinna sig i kroppen á la Sessan Deluxe hahaa..
Livet känns just nu alldeles underbart!
Nu kan banne mig inte Sverker klaga på dålig uppdatering, så det så!


I will give you the key to my heart.


Nu skall jag & Maddis ner till puben och se hur två förnäma pajaser, är klädda i kostym - najsie! Sen så blir det bums i säng, framför en splatter rulle - tvättäkta Sessilicious style =)
Och imorgon bitti skall jag på ett framtidsavgörande möte, nu är ni allt bra nyfikna va?! Och därefter så blir det fullt ös medvetslös, med min dunderbara Maria - som förgyller hela min dag med endast sin närvaro!
Mycket chärlek till en underbar kvinna!


My lovely hello kitty gloves.
Idag så har jag varit med Elodie hela dagen, och hittat på alltför mycket bus! Men det är skönt att vara inomhus nu när det är snökaos utanför mitt fönster. Maddis kom förbi nu på kvällen, och skall även sova här. Hon hämtade ett stycke biljetter och signade sitt försäljarkontrakt, och gav mig även en tidig julklapp.
Är inte mina nya fluffiga hello kitty vantar bara för söööta?! Härligt med nya vantisar nu när Miss.ta-tillbaka har varit i farten igen, igen och åter igen! Jag vet att ni är så galet svartsjuka, jag fick även världens gulligaste halsduk, även den i hello kitty, visar den givetvis imorgon!


Undercover brother.


Grattis systra mi, att du klarade även denna tenta på mäklarkursen! Ikväll skall det firas med några flaskor vitt, och lite snacks! Jag har suttit och slagit in julklappar hela förmiddagen, samt fixat iordning lite krubb. Jag har köpt en ny Nolita jacka, som är otrligt läcker! Slänger in en bild lite senare, Babianen bjöd med mig på julbord med resterande centrum idag, men det blev ändrade planer i sista sekund.

Nyår kommer troligtvis att firas i London, i en exklusiv samt elegant festblåsa!


By the frozen lake.


Jag skall införskaffa en rosa julgran efter denna julen, som jag skall ha till nästa. Med svarta respektive silvriga julgranskulor, respektive glitter. Hur läckert blir inte det på en skala? Och nej, det är allt annat än fjolligt! Jag skall även köpa ljusslingor i alla dess kulörer, och klä in balkongen i vackra färger, som lyser upp om natten - och skänker omgivningen en mysig julkänsla!


I got down on my knees, and asked..


Jag vet inte vad det har flugit i mig, men under gårnatten så valde jag ut perfekta exemplar, till ett framtida bröllop! Klicka på resterande bilder så får ni se ett större format, och får lättare ett hum om vad jag anser som en perfekt sagolik klänning, som jag en vacker dag kommer att bära.

 


Distant memories.


Bild från i somras när tvillingarna fixar & trixar med mitt hår! Man ser även ärret mer tydligt på min kind, där en viss idiot brände mig med en ciggarett i ansiktet efter ett inte alltför trevligt bråk, whatever - negativiteter skall man inte ödsla sina tankar på. Imorgon blir det ännu flera ärenden att göra, jag skall även hinna möta upp några försäljare mitt i allt snökaos! Experience börjar bli alltmer tidskrävande numera, men det är inte så konstigt med tanke på, att våran fest snart äger rum.

OM TRE VECKOR BLIR JAG ÄVEN 21 ÅR, GLÖM NU INTE ATT GRATTA SESSI!


It´s a mad world.


Tack tötnosiga SmurfNatta, som noterade att hon finner mig som en stark person! Sånt glädjer mig verkligen, när man känner sig som den allra svagaste länken, men omgivningen ser på en som något helt annat! Vitt vin i samband med storstädning, samt lite extra julpynt, kan det bli mysigare? Fastän att det är lite ensamt, så trivs jag verkligen som fisken i vattnet, när man får tillfälle till lite egentid!

Benen är rakade, duschen är trefaldigt avklarad, maten vilar på ett säkert förvar i magen - så jag är ytterst tillfredsställd. Arbetsförmedlingen har jag hunnit med idag, samt julklappsshopping, jag känner mig för nuvarande likt stålkvinnan!


Bristande immunitet.


Ordets existens förekommer endast vid total depression, det är enbart då de får vingar och bryter ner sig igenom känsloväckande skrik. Det är smärtsamma drag som jag låter göra med pennan, har tagit ett krampaktigt tag för att inte under några omständigheter släppa taget. Inom mig brinner en eld, osäker och fylld till bredden med sprakande känslor. Så nu tillåter jag pennan att glöda och berätta i form utav orden. Mitt inre tycks svämma över och en flodvåg utav tankar respektive känslor plöjer över pappret. Likt sandkorn så förblir de strandsatta. Det är inte väsentligt hur det kommer sig att depressionen och ångesten ständigt tätnar, utan vilka vägar jag tar för att bearbeta det som tynger mig ner. Efterfrågan av att mätta mina ansenliga skrik inombords är alltför stor, och bördan jag bär är endast min egen. Jag kan verkligen inte påstå att jag lider, utan lättnaden snitten bär med sig är oersättlig. Utan återvändo håller njutningen för mina ögon! Jag vägrar inse sanningen, att din skåra har blivit alltför djup, och att blodet som sipprar ur dina ledlösa armar, inte har blott en tanke på att sluta flöda. Men med blod om näven, klämmer du på ditt hjärta, och försöker undgå smärtan som askan i dina sår bränner. Med hopp om att få det att åter slå, även om det är riktigt dova ljud det ger ifrån sig.


Copyright Sessan!
Vintern -07

I won´t say that I´m sorry for who I am!


Jag hoppas att ni förstår mig mer med denna låten, och att tystnaden säger mer än tusen ord!

How should I supposed to survive.


Frustrationen gentemot en person, en person jag inte ens kan namnge, inte heller är kapabel att sätta ett ansikte på. Det är onekligen hat som driver mig, vrede som ideligen stärks. Men bilden som jag helst utav allt vill glömma, vägrar att förlöpa från min hornhinna. Bilden där en person vars egendom är mitt blottade hjärta, illustrationen där brutal smärta samt självkränkning äger rum i hans ansikte. Men jag däremot kan inte släppa tanken, tanken som knivhugger mig i ryggen och frambringar obehag. Jag är inte lika tolerant och lättsmältlig, oavsett om mina känslor respektive förlåtelse ligger nära till hands, så stänger jag alla grindar till denna fientliga schattering. All vrede kan driva mig obegripligt långt, det finnes ingen punkt i slutet utav denna mening, inget avbrott utan endast en fortsättning. Ordet kärlek är inte motparten till hat, även om alla tordes intala sig det. Med ordet "likgiltighet" definierar däremot motsatsen. Att beröva ett barn på sin värdighet, på sin självbild respektive barndom, är inte en korrekt handling. Jag kan inte ens vidröra orden med min talförmåga, det är smärtsamt att ens låta bläcket förtälja. Jag kan inte hålla tårarna tillbaka längre, känslorna väller okontrollerat fram, och medlidandet stärks alltmer!

Copyright Sessan!
Utdrag från vintern -07.


My last words all written down.


Jag hyser något så mycket starkare än hat gentemot honom, vars hjärta saknar existens. Honom vars resonemang saknar intention, och lockar en till spända mungipor. Definitionen utav ordet ironi karaktiserar hans personlighet, och spegelbilden reflekterar inget annat än en person alldeles vilsen i sig själv. "En häst som hade kännedom utav sin styrka lät sig ej tyglas". Enkelt hans enkelspåriga åsikter, så är det han själv som innefattar makten. Men faktum är att hans dubbelmoral studsar tillbaka i hans egen riktning. I drömmarna om ständigt kontrollbehov, släcker han sin konstanta törst. Ordet "ingenting" är det mest positiva man skulle kunna definiera honom med.

-Du har tunnare betydelse än blodet som flödar fritt i mina ådror.

Copyright Sessan!
Litet utdrag ur ett längre dagboksinlägg vintern 2007.


Not anymore.


Congratulations honey pie <3


GRATTIS STUMPIRUMPAN - THE LIGHT OF MY LIFE!
20 dunderbara år har tötnosen lyckats att avverka, och våra minnen tillsammans är allt annat än få! Sedan barnsben så har vi umgåtts, och har gjort sjukt roliga saker i gemenskap! På söndag så äger även en middag rum hemma hos mig, i din ära - där du är i rampljuset min sköna böna! Hoppas att du gillar din present och att den kommer till användning, det strålar om dig än idag!


You are only sorry when you got caught!


Ångeeest, min chokladkalender är slut, fifan jag borde sluta fuska! Vid 21 årsålder borde man kunna hålla fingrarna i styr, men icke sa nicke! Och till denna återkommande IP- adress: 83.251.224.105 skaffa er ett liv, era tyska feministfittor! I gooot you on caandy caamera! Det är inte svårt att ringa ett tresiffrigt samtal mina vänner respektive fiender, eran ip-adress tillhör dessvärre inte ett anonymt nätverk! Hoppas att tillbaka-kakan smakar bättre, hämnden är ljuuuuuv!


You are in the spotlight!


Röd är en farlig färg sägs det, and damn it´s hotter than burning fire!
Beroende på hur kulören bärs, så kan det anses vara både sensuellt samt oerhört sexigt!
Jag har gjort nytta, jag har precis mött upp några försäljare till min klubb, som har skrivit på säljarkontraktet, så att både jag samt de som jobbar för oss kan känna sig trygga, att allt verkligen går rätt till. Många utav våra flyers till EXPERIENCE samt biljetter är ute på marknaden och rullar nu!


I will slow down the rythm for you.


Sockersöta Linda kallar mig för hennes fluffiga sockervadd som är totally lovely - spanks girlie for necessary words from my beloved one!
Jag pratade med min älskling idag, det kändes oerhört skönt att få höra rösten som hemsöker mitt hjärta om nätterna! Saknar dig mest i världens honey bun! Jag pratade även med dunderbara Angelica, min nagelteknolog och otroligt nära vän! Hon bjöd hem mig till henne på fredag, det kommer nämligen dit några sminköser från Clinique, som skall presentera sitt märke och måhända lära oss om vinters makeup trender, á la Deluxe! Tack Tack Tack stumpirumpan, att lilla Sessi fick njuta utav sina största passion!


I will take it easy with you boy.


Skäms Sessilicious, vaknar runt 7-8 på kvällarna hela tiden numera, dags att försöka ändra tillbaka på dessa avsevärt dåliga vanorna!
Idag så fick jag en limpa cigg utav morsan, hon tyckte synd om mig nu när hon har hört hur sjuk jag är, eftersom att jag ligger nerbäddad till kojs 24 timmar om dygnet! Tack världens bästa milf, vad skulle jag göra utan dig!
Men både städning samt lite hemmaspa har jag lyckats att hinna med ikväll, najsie! Min kropp behöver all omsorg den kan få för nuvarande!


I won´t bring you down tonight!I will prove that I´m ready now.


Saknar sommarens glödheta värme, där man blev brun nästintill när man sov! Hade man druckit eller var en sjusovare överlag, så ställde man klockan på sju bläcket, för att slumra vidare på stranden, och samtidigt njuta utav den stekheta solen, som gassade hela eftermiddagen! Brun som en pepparkaka, var jag i somras efter min Bulgarien resa med Dino, saknar fääärgen! Givetvis så går det att fuska med både solarium samt krämer under vinterns gång! Jag blir aldrig röd, utan får en gyllenbrun färg på hela kroppen, man får tacka morfar för mina strålande pigment!


I will Satisfy you.


Hoodtröjan på bilden är även den ny, som sagt så shoppade jag lite saker igår och listan kan göras lång!
Idag när jag vaknade runt 19 tiden, så hade hela mitt öga svullat igen, ögoninflammation knackar på min dörrpost uppenbarligen - crap! Ont i resterande kroppsdelar respektive feber, gud vad härligt! Så nu går man på en pencillinkur, och envis som jag är. Så skall jag givetvis göra en hel drös med ärenden imorgon, samt träffa väninnorna! Skyll dig själv, skulle säkerligen många moralkossor säga till mig, just i detta nu!


I don´t wanna be the reason why you left.


Igår var jag oerhört rastlös, många utav mina vänner har festat hela veckan i princip, men utan personen man älskar vid sin sida, så håller man sig inomhus till tiotusen! Trött på att alltid bli sårad eller bränd, dem personerna som någongång har bidragit till mina tårar - skall få trefalt tillbaka, räkna med det bitches!
Igår satt jag & webcama med Frida samt tötnosiga Zeljka, jag har nog aldrig haft så roligt framför datorn måste jag erkänna! Jag var kissemiss, man med både mustach, backslick samt hatt, pocahontas, cowboy och sist men inte minst cloooown! haha jävla Zeljka som printscreena!


Ride it like you stole it!


Jag är sötare än socker, och jag vet att ni älskar mig - i största synnerhet Fritzi! Vi sitter och skrattar av oss, på de två offren som har knullat hela vårat system! Inte nog med det, dem har till och med pökat med varandra - naaaaasty bebecs! Ni skall få smaka på eran egen medicin, we are so over you - GET USED TO IT! Jag har finbesök just nu utav Frida, så jag skall gå och sociala lite med hännä! På bilden så ser ni min berömda parteyhatt!
By the way, det blir troligtvis EGYPTEN era ansikten där ute! Jag skall rida kaaamel!


You don't know trouble but I'm a hell of a scandal.


Läckert - oh jess indeed!
Köpte även llatexliknande leggings i svart idag, Sessilicious wish her self a merry Christmas!
Jag ber om ursäkt as hell, att jag inte har svarat på era lovely kommentarer på drygt en månad eller så. Men ni tycks hänga kvar eftersom att antalet besökare har förökat sig! Det uppskattas!
Jag drar på en weekend betydligt mycket tidigare än vad jag hade trott, överlycklig! Det behövs verkligen, eftersom att det är här i Sthlm som falskheten själv bor! Så utomlands är dit jag skall, att bara få njuta samt koppla av!


So fresh - So clean!


Här ser ni en extremt dålig bild på tubtoppen med paljetter i kulören gammelrosa, den är ballongformad och sitter oerhört schnyggt, och även jackan är ny, i färgen gräddvit - überläckert!
Fick nyss samtal utav Pierre, den ena klubbarrangören, där vi gick igenom det ena med det tredje inför vår kommande fest nu i februari, datumet är ändrat till den 6!
"I shake that jello, make the boys say hello - cause they know I´m rocking the beat!"
Usch, jag måste sluta upp med mina onyttigheter, såsom chooooooklaad!


We like fooling around!

 
Nej vi är inte ens i närheten utav så efterblivna som vi ser ut, vi är bara kusin-vitaminer, och ja - ni ser ju vem alla brås på! ;)
Jag kom nyss hem efter en heldag i forum samt Sickla med päronen, OooOouuff vad jag älskar alla mina julklappar samt nya inköp! Får jag fittkameran att fungera, så kommer det även upp bilder på det som är införskaffat under dagens gång! Thai-wok med panengkrydda, lime respektive kokosmjölk blev middagen, som vi faktiskt åt som en familj, myspys!


Meet me halfway!


Jag saknar dig, oavsett om du kör upp dem orden i arslet på mig, så vet du om hurruvida mitt hjärta skriker om nätterna, som du sa - LOVE HURTS! Jag blev tillfrågad utav en nära vän idag, om jag kunde vara hundvakt fram tills den 15 februari. Men det är dessvärre en dominant hund med mycket styrka! Det är dessvärre inte i Stockholm, men det vore mödan värt! Oouuff, jag får en limpa cigg utav dunderbart snälla sötvännen under veckan när jag möter upp Zeljka, tack återigen! Får även en ännu större surprice - spanks darling!


Can you turn my black rose into red?


Modell: Jag
Fotograf: Ida
haha, jag dör utav garv. Jag flyttar barnen som är som svettiga as i sängen, för att ge min body pyttelite utrymme på sängkanten. När jag kryper ner med mina iskalla fossingar, och pressar dem mot deras glödheta kroppar, så brast även dem ut i skratt fastän i sömnen. Usch & blä, känns som om jag har ätit en hel gasell idag - not good! Jag får helt enkelt skärpa till mig! Jag ligger för nuvarande och gör en lista på de fruntimmer som skall röja med mig till helgen, skriv till mig om intresse finnes. 18+


You're my perfect little punching bag!


Tröstäter jag eller är jag ovanligt lycklig? 400g choklad gurglar omkring i magen på mig, men ändå sitter jag med ett leende på mina läppar - no hard feelings bäjb! Första gången på riktigt länge som jag inte får ångest över vad jag stoppar i mig, för jag har redan uppnått min idealvikt! Har haft en lugn dag med syrrans kids, dem ligger och snarkar så sött bakom mig just nu - mysigt att krypa ner bredvid två klibbiga snorungar sen när tiden är kommen!


You brought a big different to my life.


Vinalkoholisten försöker bryta sig ur sina dåliga vanor, men icke sa nicke! Jag fastnade för frestelsen likt förbaskat idag, jag får sluta införskaffa vin till hemmet, det är alltid en början! Nu skall jag ut med doggen, samt möta en väninna med kärleksbekymmer över en cigg. Kommer strax tillbaka för att berätta mer om min ytterst ointressanta dag!
Fasiken, ibland så har man sån lust att vrida ur hundskrället utanför porten - vore lovely!


I´m dancing in the dark shadows!


Jag vill ha sommar & sol, så man kan gå i en kort tajt kjol!
Idag så mår man som man förtjänar, och det är jävligt bra med andra ord! Papsegull slängde sig på mig i sängen 9 imorse, och gjorde alltför att få upp mig. Han är van att vi brukar träna ihop när vi ses, så han ville tvinga i mig lite bränsle samt fortleda ut på en joggingtur, in my aasssss säger jag bara - no way! haha


Mitt underbara banankräk - the one n only!


CheCk it Out fifaaaan!

Dream of mine..


Detta är en utav mina absoluta favoriter respektive drömplåtningar! Jag tänkte ta chansen på mässan, eftersom att vi vid ett flertal tillfällen hade en boaorm i våran monter, där flickorna poserade vid våran fyrhjuling. Det hade varit döläckert, och riktigt fräckt! Jag har även ett varmt intresse för just den större sortens ormar, och har vid ett flertal tillfällen varit nära på att köpa en. Min bror hade en tidigare som hette Trasan, sjukt hett! Grrr..


I need more than your heartbeat!


Hemkommen från Bålsta och ett äventyr med Carmensita på krogen igår, vi var en drös med honor som ignorerade omvärlden, vi hade det trevligt trevligt, i sällskap med varandra! Jag har precis duschat, gjort helkroppspeeling samt krämat in mig med olika väldoftande lotions - mysigt! Givetvis så sitter jag med ett glas vin i handen, vilket är en svag sida hos mig! Men ikväll så behövde jag det för att komma på fötterna igen, jag känner mig helt mörbultad - har blåmärken över hela mina ben samt rumpa, efter att jag trillade igår. Men det är bara att skratta åt idag, tihi. Jag tackar för en sjudundrande kväll, där allting var mödan värt besväret!


Min & Janusz parteylåt!


Och nej vi har inte lyssnat sönder den, fastän att vi har pumpat den dag & natt! Löööve it! Helt klart den bästa låten för nuvarande!

Everything feel so untrue!


Saknar fan att sitta och filosifera till mitt morgon kaffe hos Monique, nere i Malmö. Bör man måhända dra dit snart igen, för att undfly alla vardagliga måsten här i Sthlm.
Igår så hade jag skit roligt, förkrökade hos sockersöta Nettan i tyresö, sedermera så blev det fullt ös medvetslös på Chaplins, där vi hade bokat bord. Jag får även deras största bord reservering när jag fyller år, det är ett schysst klipp eftersom att det även är gratis för Sessi! Vi dansande, sjöng karaoke och drack alltför mycket alkohol, därefter så blev det vidare till spybar, det var ett bra tag sen jag var ute sist, så jag hade faktiskt oerhört roligt!


Daniella Carmen Lima 21 år!


Grattis min bonita på 21 årsdagen, nu firar vi drygt 3 underbara år tillsammans! Vi har alltid sjukt roligt när vi ses, oavsett om vi leker i motvind! Du är en barnsligt rolig fröken, som har fått mig att sitta i sandlådan ett flertal gånger, för att blåsa diverse ballonger eller såpbubblor! Men det gör min Carmen Lima unik!
Imorgon så firar vi sötnöten!


He called me Paradise on the nights!


Ni får ursäkta alla suddiga cambilder, men min digitalkamera har nämligen gått sönder, för andra gången! That´s bad luck, as hell! Chris & Barbie skall nämligen joina mig på galna bravader ikväll, vart vi skall ta hän, vet vi ännu inte själva. Men jag skall låna Denisen lårhöga stövlar iallafall, gud vad läckert det kommer bli, till resterande kläder! Jag måste verkligen byta sovvanor, jag vaknade för drygt en halvtimme sen, inte bra Sess!


Find the exit sign and disappaer!


Såhär glad var jag igår, och så sockersött klädd! Jag ser nästintill ut som en smällkaramell vid juletid! Egentligen hatar jag färgen rosa, då lila nyanser ligger mig närmare hjärtat, men ibland så får man offra sig! Igår umgicks jag med en väninna hela kvällen, och drack ett x-antal vin. Därefter så fastnade jag framför datorn, iklädd en tiara. Min önskan är din lag!


I´m pretty fine without you by my side!


Pendlar mellan diskning, städning överlag, bäddar sängen samtidigt som jag försöker hälla upp kokhett badvatten med bubblor, oh shit glömde maten på spisen! Ooorkar inte, jag har alldeles för många planeringar och förberedelser tills imorgon, kan inte koncentrera mig på det som jag egentligen borde. Nu skall jag banne mig unna mig ett glas vin, i sällskap med Barbie, fastän att hon är på andra sidan min datorskärm - illa! Utgång med honorna  for sure, men stället är ännu inte kirrat, idéer någon?!
JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING! -Kom och underlätta det lite för mig...


Dj Barbie - all dressed up in Pink!

Här ser ni min sköna böna Dj Barbie, som får musiken att bli en klass för sig själv! Allt hon rör vid, med sina magiska fingrar, blir till en hetlevrad genre utav musik sedermera! Vi har alltid det sjukt roligt när vi festar, eftersom att vi är likt Bonnie and Clyde - Barbie vs Pocahontas!

Ni hittar henne även på www.myspace.com/djbarbiegirl eller på h62 sugar bar, om ni vill se min läckerbit iklädd rosa, fluffiga outfits, så går det även att boka henne till större privata evengemang! Ni kommer definitivt inte att bli besvikna, eftersom att hon går in helhjärtat i musiken, där hon verkligen levererar!

Bring me sunshine Outside my window!


Det är heta linjen på min lur för nuvarande, telefonen går rykande varm hela tiden, och samtalen går varandra hand i hand! Klubben börjar ta allt mer av min tid, och jag har ännu inte riktigt tagit igen mina krafter efter erotikmässan! Vi har nu fått biljetterna till Experience, så jag ska samla mina försäljare under nästa vecka, så får de skriva på avtalen. Jag har även suttit i arbetsförmedlingens växel i drygt en halvtimme nu.
'Usch, de sista dagarna har verkligen dragit med sig vinterns kyla. Vågar man sig ut i snöovädret, eller skall man vrida ur byrackan i diskhon?


Sometimes solutions aren´t so simple.Nej nu så sätter jag ner fötterna i backen och bojkottar alla julesynder. Jag har precis hivat alla sötsakerna här hemma, eftersom att jag vägrar att gå upp de där mysiga kilona under vintern. Mina bantningspiller har nog mamsegull tagit av mig när hon var på besök, eftersom att hon inte vill se mig gå ner mer i vikt än vad jag redan har gjort. Jag kommer istället att gå på en hälsosam diet under jul, och kommer dessutom att sätta handfängsel på mina händer, i närheten utav alla sötsaker!
Men ni måste erkänna att jag har fått en mer välformad, atletisk kropp! Små, latenta muskler växer sakteligen fram, ytterst diskret!


Undress me for bedtime!


Hemsprungen från en halvtimmes joggingpass med doggen & Denise, efter att ha avverkat drygt 4 kg choklad, så måste jag erkänna att ångesten kryper ifatt en. Jag brukar aldrig vara en gottegris, men med Denise hack i häl, så blir man alltid lite rundare om magen. Eftersom att hon ännu inte fyllt vuxen, så blir det bums i säng, framför en splatterfilm. Men jag vet hur det kommer att sluta, jag kommer att febrilt söka jobb samt surfa runt, medan hon ligger i fosterställning & sågar timmer med sina snarkningar, like usually!


Just regular stuff!


Denise & Sessan = Sant! Vi ääälskar varandras sällskap!
Till helgen så blir det bus och allt annat än en alkoholfri fredag respektive lördag! Avundsjuka? Det vet jag att ni är, eftersom att det alltid blir party när man svärmar runt mig! Farsgubben är och hälsar på, han hade även hittat en vit stickad mössa till mig, skiiiit söt!
Jag & Denisen sitter med min familj som är på besök, vi skall nämligen diskutera julklappar över en rå skräckfilm, wiieee!


A saw santa kiss my sister!


Har precis kommit ur duschen, Amina följde med mig hela vägen dit, för att visa vilken dålig musiksmak hon har - suck! Men roligt har vi alltid när vi ses, oavsett i vilket sällskap vi är i. Vi har precis ruskat på alla klapparna under granen, vi försökte även lirka upp några paket, men mor min har tejpat med silvertejp eftersom att hon har lärt sig efter 20 år hur jag fungerar, tihi. Fastän att granen är uppsatt för länge sen, så får jag aldrig någon julkänsla - jag gillar inte direkt julafton, och jag är fortfarande livrädd för jultomten! Men det ligger faktiskt en dold faktor i den sanningen!


I like your sence of touch!


Jag är så otroligt barnkär, och att vara barnvakt är ingen pers för mig, utan jag ser det som ett stort nöje! Jag är även bjuden på kalas nu på lördag, gud så spännande. Så länge som jag slipper att blåsa ballonger, så är det ingen större fara. Jag har inte direkt några olympia lungor, utan det kommer mest dregel när jag försöker åstadkomma mästerverk! Visst är min systerdotter otroligt söt?! Blond med honungsmelerade ögon, så vaackert!


A gentle handshake.


Godmorgon världen! Jess, man skulle kunna känna sig kryare än vad man faktiskt är! Min blåtira börjar lägga sig, men jag är fortfarande svullen över halva kroppen, wieerd! Men klaga skall man aldrig göra över situationen, man har i princip enbart sig själv att skylla. Men eftersom att jag har feber yra, så får jag be om ursäkt till de personer som har fått ta emot en hel del HÅRDA ord nu under min skönhetssömn, det är inget jag har minne utav eller ens menar. Så många timmar som jag nu har sovit under 2 dygn, så borde jag vara skit snygg nu!


Love is like an earthquake!


Miss music plays - Kvällens sköning!

The hard part is over!


Yäääy, i helgen så gör jag & tjejerna staden osäker, no doubt!
Fröken Zeljka är solklart en utav finalisterna, så hör av er fruntimmer om ni inte vill missa något! Har verkligen saknat min lilla fighter, känns som hundra år sedan vi sågs, skärpning - skärpning! Jag är & förblir hennes lilla prinsessa! Och till gamla spöken, exrelationer samt dåliga förebilder - ni platsar inte vid våran sida - we are soooo over you!


I can´t stand the sound.


Jag har precis rastat min dyrbara skatt Bella Bus, och konverserat med SötMadde i teleföön!
 Jag känner mig frisk som en nötkärna, efter att ha legat sängliggande hela dagen, med feber yra och blemmor överallt på vänster sida utav kroppen. Jag tordes ändå vara stolt över mig själv, eftersom att sådant aldrig har förhindrat mig från att gå ut, men sedan jag upphörde att sova så är jag otroligt svullen överallt på vänster sida, och har även fått en blåtira utan någon större orsak. Sådant är otäckt när det sker ohämmat, så det får bli en sväng förbi vårdcentralen om jag inte blir bättre tills imorgon.


i will embrace the world in grey.


Jag bara älskar att läsa era kommentarer, både när ni ger mig respons samt kritik, det sporrar mig enbart att göra bättre ifrån mig, för att tillfredsställa alla era sinnen med intresseväckande läsning! Och det är ytterst stimulerande, när jag lägger märke till hur bred min publik är. Dessförinnan så hade jag en betydligt yngre publik, men numera så har jag ingen medelålder eftersom att det varierar dagligen. Det uppskattas hårt bitches!


The river flows in you, my dear.

Jag var med min Denajsen igår, och jaa..vad vi gör har vi ännu inte kommit fram till! Det är nästintill roligare att knäppa fula kort än fina, för när man skall se vacker ut, så blir det alltid striiiikee a poooose! Men min Denise ser alltid lika vacker ut, en klassisk skönhet som kör sitt eget race i alla väder, hon lämnar aldrig min sida - då vi är blodssystrar i vått & torrt!
JAG ÄLSKAR DIG FRÖKEN FRÄKEN! Vill bara äta upp dig närru sover.. ;)


Pact with the devil!

Jag saknar min slarv Maja sjukt mycket, mitt hjärta värker efter henne, eftersom att hon har kommit tätt inpå mitt hjärta, den närmsta tiden. Jag såras innerligt, när hon köper hans ständiga lögner, som dessutom har för sig gått under två år drygt. Min slarv Maja har ett alltför stort hjärta för honom, vilket gör henne alldeles sårbar i närheten utav saker som ideligen påminner henne, om att de kan ha det bra ifall han var vuxen nog att inse sina känslor för min lillasyster. Men han gör alltför att krossa henne, eftersom att han hyser kännedom beträffande sin makt, och trycker därmed på hennes svaga punkter. Han drar lögner till alla sin chicks, enbart för att få dem att avdunsta, då dem vägrar att inse det den lätta vägen. Men vi tjejer har en tendens att kära ner oss, särskilt i de fula fiskarna som vill förbli singelitos. Om du pratar med honom hjärtat, så kommer du att inse att det verkligen inte stämmer överens med sanningen, jag tycker däremot att det är respektlöst utav en gemensam vän att fläta in mig i era konflikter, då jag egentligen inte är involverad. Gumsigos, tänker du efter med både hjärtat samt huvudet, så vet du innerst inne svaret, och du kan även få det bekräftat om du så behöver!

Älskar dig stumpan, du räddade mig ur det djupa hav, som slingrade sig runt mina leder idag, då jag skulle ta steget till Malmö igen! Tack raring, återigen - för att du vägrade släppa systraskapet där jag höll på att drunkna...


I died in your arms last night


Idag så har jag slagit in julklappar, så glada alla lyckliga fuckers kommer att bli därute, när ni öppnar dessa. Jag vill hitta på något mysigt i år, under juletid - en resa vore ingen omöjlighet, ett spontant beslut kommer dock att överväga det. Jag har även lyckats att städa & pulat idag - och nej Kribba, jag är inte perfektionist! Verkligen inte, jag trivs bara i en välstädad samt stabil miljö, så att man slipper se eländet. Jag kan inte låta bli att små le idag, jag kan inte riktigt förklara varför, bortsett från att en viss person har en ansenlig påverkan på mitt omdömme, som tidigare sviktade. Igår så lockades en busig Sessilicious fram, utav den jag minst kunde ana.. Godmorgon världen!


you are not man enough to handle what I say


Ett fåfängt försök, att våga släppa in natten tätt inpå min blottade kropp, jag känner mig sårbar, panikslagen - men ytterst förälskad i synonymen till kärlek. Jag är väl medveten om demonens ständiga kamp med sitt alterego, men jag tar dessvärre oerhört mycket skada, utav den irriterande smärtan under min hud. Och mina tilltäppta vener löper numera amok, men med spirituell gnista, så svävar jag på moln på grund av en nyfunnen relation, med somliga förmåner. Jag är oerhört exalterad över spänningen vi går till mötes, samt förväntansfull över de äventyr vi entrar. Vi träffades inte vid bestämt möte, men om spådamen på mässan gav mig ett sanningsenigt svar, så kommer jag att finna glädje i dessa måhända vänskapsrelaterade band.
Och med detta så säger jag god natt mina gryn, så återkommer jag imorgon!


Good girls goes to heaven, bad girls goes EVERYWHERE!

Jag känner mig helt trasig i själen, och mitt energiflöde är tämligen slut! 4 dagars arbete fick min kropp att gå på reserven, men jag stormtrivdes med världens bästa Nettan. Mina fossingar smärtar något enormt, och dessa sablans KLACKSKOR, får mig att ha mardrömmar om nätterna. Klackskorna gjorde nämligen ett super roligt jobb som värdinna på erotikmässan, till pest & pina för fötterna *morr*
Men Nettan min sköna böna, stöttade mig till tio tusen, och fick mig att skratta okontrollerat konstant! Vi delar samma typ utav humor, där vi har en annan bild utav hur realiteten fungerar, och vi kämpar något ansenligt mycket för våra mål!

I´m not an artist - im a fucking piece of art!


Jag har varit så sjukt uttråkad hela kvällen, jag har myst med Amina hela dagen och även gjort lite nytta i hemmet. Jag bjöd på äppelpaj med vaniljsås respektive bär & frukter, som vi matade varandra med likt bäbisar. Vi skrattar alltid när vi ses, bortsett från när hon föreläser långa historier, som blir alltför dryga att lyssna på till slut. Men det är min tjej i ett nötskal det, tihi - jag ber alltid om den korta versionen på allt hon gör respektive säger!

...jag har väntat samtal i flera dagar nu, utav älsklingen som tycks ignorera mig! Ta hellre en dispyt där vi kan diskutera lugn & sansat, istället för att spatsera med din distans. Men jag snackade förvisso med en mycket trevlig person på msn, kan ni gissa vem det var? ;)


RSS 2.0