D3najsen


Yääy, jag pratar med Denajsen i min telebobo! Älskar dig pumpkin! Hon står i min dusch just nu, och ville veta var shampoot stod, sötnosen! Fototime in a hurry! Som ni såg på mina tidigare inköp, så har jag införskaffat en lite roligare bakform, så vi skall snart sätta igång med en hemmafrus sysslor. Smulpaj eller kladdkaka? Beror förvisso på vad man gillar för typ utav grabbs, Grr!


September kyssen

Lite små drygt att höra från resterande pick & pack, att Sthm har haft hyffsat väder, i jämförelse med bönderna. Göteborg hade enbart REGNväder att erbjuda under dessa dagarna, så givetvis så har jag åkt på en riktig förkylning. Så jag sitter nu & dricker kaffe, spetsat med lite vodka. Det låter måhända väldigt främmande för er, men det är faktiskt den absolut bästa medicinen mot förkylning. Jag tar ytterst sällan medicin när jag är sjuk, utan jag föredrar huskurer mot det allra mesta faktiskt. Alkoholen dödar bakterierna, medan varma drycker får dig att svettas, vilket är prima ballerina. Var osså noga med hygienen när du är sjuk, så att inte nya bakterier frodas. Munskölj skall användas så ofta du kan om dagarna, följer du tipsen ovan, så kan jag nästintill garantera att du tillfrisknar på ett par dagar.

When the curtains..

Jag finner det alltid lika intresseväckande, att granska sina närmaste, för att sedan vara kapabel att dra en parallell över vilka som är äkta vänner! Något som är oerhört händelsefattigt i mina ögon, är mytomaner som tror sig vara alltmer märkvärdiga, än vad omgivningen själv anser. Samt personer som aldrig värdesätter vad de egentligen får utav resterande parter, som dessutom ideligen synar de minimala misstagen, istället för att lägga tyngden på de ansenliga egenskaperna som är förträffliga! Däremot så ser jag upp till förståndiga vänner, som vågar att tämja på sina egna fastsatta principer, respektive står upp för sitt alternativa betraktelsesätt.

Gianinna Adriana Ferreira


Det mest underbara med mässan i sig, måtte ha varit det stränga fotoförbudet! Man fick enbart fota vid våran monter, vilket var en klockren regel! Här ser ni en bild på mig och Gianinna, en superhärlig tjej som jag mötte på mässan! Hon besökte mig alla dagarna, och gav mig verkligen gästvänlighet från Göteborg! Tack skall du ha stumpirumpan!


Denise Amina


Underbar flicka, sockersöt fruga samt en dunderbart äkta väninna - hon är mitt allt!
Inga mer intriger, inga mer svek, inga fler tårar sinsemellan! Vår planering stärker oss inombords, ett framtida sammarbete med varandra, modellande, samt skisser till våra kläder! Om ni bara visste vad som kommer att ske härnäst, beträffande vår odödliga vänskap, så skulle ni lätt vilja byta till våra skor.
-But sorry biatches, it ain´t gonna happend!


Nya inköp från erotikmässan!Allt på dessa bilderna är numera mitt! Köpte även med lite plojleksaker till väninnorna!


Barbie & Ken


Det roliga är att jag inte alls diggar grabbs, med muskler likt denna Kendockan! Jag finner endast fler komplex hos mig själv då, jag skulle aldrig vilja dejta en man stor som en oxe. Det kan dock vara fint att se på!


A cinderella story


De senaste två månaderna så har allt verkligen flytit på för mig, det är sällan som jag skriver om hur lycklig jag är över specifika saker, det händer däremot alltför ofta att jag skriver om deprimerande saker. Jag är fortfarande olyckligt förälskad, i mannen vars ring jag än bär. Jag kommer nog alltid att älska honom, även om han inte vill ha mig, så tillhör jag ännu honom. Erotik mässan i Göteborg gick susen, och jag lärde känna många stora företag. Främst en brutta vid namn Nettan, och det mest fantastiska av allt, är att hon i princip bor granne med mig. Världen är bra liten ibland, men även det kan bidra med fördelar ibland. Inom snar framtid börjar jag även jobba på en restaurang, så att man kan stabilisera ekonomin lite grann, likt många andra honor, så har jag ett eldigt shoppingbegär. Farligt, farligt..när man går hand i hand med sitt Visa kort! Jag måste även nämna att det finns gott om mytomaner därute, som tror sig vara mer märkvärdiga än vad dem egentligen är. Som mina sponsorer sa, det kallas för förtal stumpan. Men jag orkar faktiskt inte lägga ner energi på det, men det är alltid tråkigt med fruntimmer som ser andra som sina rivaler. Vi tjejer tordes istället stödja varandra, istället för att stjälpa!

Viva la Carlos

 
Hetare arbetskollegor får man tamejfan leta efter!
På bilden så ser ni ingen annan än den kände strippan Carlos, från Spanien. Han och frugan sin jobbar ihop, jag var lyckligtvis endast värdinna. Jag skulle aldrig sjunka så lågt att börja strippa, smaken är ju i och för sig som baken - men men. Jag dömer däremot inte vad andra gör, så missförstå mig inte därute nu. Så länge jag slipper jobba som dansare så är det nemas problemas!

Be my playbunny?


Här ser ni ena dressen jag bar, det var alltså en überläcker kroppsstrumpa i nät, i färgen cerise. Allt kommer från ingelita.se Den var som ett linne upptill, och följde kroppen enda ner till fossingarna, läckert! Jag är inte så döförtjust i rosa i vanliga fall, utan lila är mer den färgen som jag skulle definiera mig med. Men det visade sig att hot pink är menat för alla ladys.

Det jag gillade hos Ingelita, var att i jämförelse med alla andra, så valde dem helt rätt plagg till värdinnan. Dem skippade det här orginella sjuksköterskedräkterna, eller andra uniformer, för det fanns det gott om inne på mässan. Vi körde mer på sensuella dräkter som gav folk hål i tänderna, sockersött!

Home sweet home

..borta bra, men hemma är tamejfan alltid bäst! Hem. ljuva hem - vill aldrig lämna min säng igen. Man behöver faktiskt åka bort såhär ibland, för att verkligen kunna uppskatta tillvaron där hemma sen. Jag har agerat effektiv de senaste 3 dagarna, stolt! Det hade varit betydligt mycket mer bekvämt att samåka med Ingela hem till Stockholms stad, men dem stannar ända tills på tisdag i Götet. Jag hade däremot alltför stor hemlängtan, och fick sitta 4 timmar på tåget. Jag sov förvisso mestadels, så det var inte så jobbigt som det låter. Jag kommer att lägga upp bilder här på bloggen, på allt som jag har fått med mig därnere från, och tro mig när jag säger att det är en hel del!

Hotellet i Göteborg


Jag vet inte varför, men jag älskar verkligen att bo på hotell, i dessa nybäddade sängarna.


Vårat hotell hade även Göteborgs största hotellpool, fanns även tillgång till jacuzzi. Dessvärre så badade jag inte en ända gång, jag var så trött efter jobbet.


Här ser ni även en liten del utav badrummet, som fastnade på bild. Hotellrummet var super duper mysigt och väldigt stort! Det är sällan man verkligen finner dessa rum fräscha, men vi hade tur! Tack Quality Hotell Winn!

Äntligen så är jag hemma efter en 3-dagars tripp ner till Göteborg. Jag gick sammanlagt "72" timmar med klackar, jag nästintill sov i dem, men just nu så vill jag bara spy på alla mina klackskor - för jag har så oooont i mina fötter. Jobbet på erotikmässan var oerhört roligt, ett värdinnejobb som skiljer sig från de flesta andra. Men jag är oerhört glad över att det gick så bra för ingelitas utbud. Dem är även otroligt roliga att jobba med, måhända det även blir fler sammarbeten i framtiden.


Lillasyster Törnrosa


Lillasyster Törnrosa från våran shoppingdag, mysssss!!

My face is like Mona Lisas


Sist men inte minst, så kommer jag att ge er mitt löfte, att jag kommer att ha kameran i högsta beredskap! Men jag måste även nämna att det är fotoförbud där inne, dock inte i mina sponsorers bås. Men då kan enbart Ingela fota mig!
PUSSSSS MY LOVERS!!

Bye bye Miss American pie!

Jag shoppade galet mycket igår, som jag dessutom kommer att lägga upp här på bloggen! Ha tålamod mina små gelehjärtan, för att på senast måndag så kommer det att vara mycket uppdateringar! Ni kommer att få veta allt som jag har varit med om, nu under dessa följande dagar. Jag skall alltså ner och jobba i Göteborg på Erotikmässan! Hela dagen har gått åt till packning och dylikt, samt väskraggning. Jag hade nämligen ingen resväska tillgänglig, då jag inte hittade nycklarna till min källare. Men nu så är allt kirrat och klart, jag kommer att bila ner från Sthlm, till Götet. Önska mig lycka till, och håller tummarna för mig, för nervositeten tätnar allt mer. Och till dig älskling, jag kan inte sluta tänka på dig! Jag nås på luren, jag vet att du förmodligen inte kommer att ringa, men hör gärna av dig. För det går inte en enda minut, där jag inte tänker på dig!

Eternal love, bitch!


Kärleksbild på mig & frugan från i lördags, så mycket värme vi frambingar i tvåsamhet, en ömsesidig flamma är det som succesivt gror sinsemellan. Jag ska vattna min fagra ros, och avsides se på när du blomstrar under ungdomliga nätter.
Förevigt din!

Skall möta frugan samt Nattis i forum om en timme, Grr!!
Och imorgon så skall jag leka med min Tiara.

Stor röst i liten kjopp!

Underbara Julle Bulle, Giuliano Mango. Lyssna på fler utav hans låtar på www.myspace.com/giulianomango Gillar ni det ni hör, så ge honom respons!


You made my day, hun!


Tack Milla, du gjorde min dag - verkligen! Efter att jag gick upp runt 8 tiden, till mitt ärende, så var jag fast besluten att orka dagen utan någon powernap, vilket har blivit till en dalig rutin numera. Så det blev brunch med Camilla, som gav mig dessa fyra plaggen. Darling, you are the one and only!
(Klicka på bilderna för större format)
1. Svart korsett från H&M
2. Brunt mönstrat linne med öppen rygg, från Karen Millen
3. Turkos tubtop med snörning
4. Beige v-ringad tröja, längre modell från Gina

Ordagrant

För er som inte förstod mitt betraktelsesätt på vacker och rik, så skall jag nu ge en simplare förklaring på detta. Man kan vara vacker på differenta sätt, ni har säkert även hört att insidan reflekterar det yttre. Har du en utomordentlig värme gentemot andra, så lyser det självsäkerhet från den personen - Vackert! Rikedom kan även jämföras med kunskap, livserfarenhet och dylikt.

Mon*y over bitch*s

Schteeek! Här ser ni bild på mina nya bikini som jag fick utav min fru, jag hoppas att ni ser hur vackert den är utformad skämtosido. Jag vet dock inte om det enbart är jag som brukar ligga och kika på mig själv i smyg, i just den här vinkeln under solning. Man ser ju tamejfan helt "retard" ut, där proportionerna inte alls stämmer överens med verkligheten. Imorgon så skall jag vara kl. 8 i farsta för ett viktigt ärende, men sedan så vet jag med säkerhet att min säng kommer att kalla på mig! Morgon dagen har mycket att bjuda på, efter skönhetssömn, så blir det klädbyten samt brunch med Camilla. Därefter till stan för brutalt mycket shopping, som många utav mina underbara läsare förstått, så missbrukas mitt visa kort när jag är deprimerad.

"HELLRE VACKER OCH RIK - ÄN FUL OCH FATTIG!"

Party like a rockstar!

Haha, fråga mig inte varför vi gör som vi gör på bilden, men det var en fyllebild. Och tror ni inte att min bästa killkompis Goalicious lägger upp skiten i facebook - du ligger risigt till Grr! Lördagen spenderades med en drös fylletrattar, däribland finner ni Denise på bilden samt Goa. Vi tog taxi till en klubb i Henkan faktiskt, som hade öppet till kl 8 på morgonen, sjukt att folk orkar festa så länge egentligen. En helt sjukt rolig samt oerhört spontan kväll, där man skaffade många nya vänner. Barbie från lidingö blir det fika med nästa vecka, mysfröken. Och till dig Denise, jag tror att du har fått mig FÖRÄLSKAD!! Och Tack supersöta Goa som verkligen ställde upp, du är bara för underbar!

Fångad av en stormvind!

Lördagen fick mig att inse de realistiska symtomen, du ständigt förnekar. Men när även mitt eget kött & blod, väljer att avslöja de som hon så länge förtigit för dina föräldrar, med respekt gentemot dig. Så har du sjunkit radikalt i de flestas ögon. Du anses nu vara myndig med vuxna förutsättningar, och döms nu efter en rimlig ålder. Jag hade inte velat vara i dina skor, när sanningen eskalerar sinsemellan otåliga öron. Jag är utled på samtliga spekulationer, så det rinner av mig likt vattnet på en gås. Men du å andra sidan, kan inte längre mörklägga dina fotspår på det kalla vintertäcket. Korten är redan utspelade, så nu lägger vi facit i våra respektives händer, för att sedan bli dömda. Du har många skelett i garderoben, så istället för att leka på alltför djupt vatten, bör du lägga ner stridsyxan i ovunnen strid.
Citerat med dina egna ord: Lev för idag - be för imorgon!

Save the last part

Regelmässigt så lever jag i en mardröm, baserad på befintliga händelser. Realiteten försöker jag undfly, för att åter stanna kvar med den som bär på mitt hjärtas blottade känslor. Rädda mig från den kropp som jag är fången i, omfamna mitt inres bultande slag, och åter bringa mig den stabilitet som jag en gång höll kär.


It´s no bed of roses

Det finnes dagar då smärtan river alla murar, en olycklig förälskelse, där distansen hindrar kärleken från att gro. Jag vill bara vara nära, höra hur du andas tätt intill, samt känna pulsen slå för tvåsamheten jag eftersträvar. Jag definierar mina karaktärstarka drag som oväsentliga, då jag inte längre räcker till.


Buisness man

Jag har tidigare nämnt att jag tror på att det du gör gentemot andra, får du trefalt tillbaka, oavsett om det är en dålig respektive bra handling, så får man stå för följderna. Men numera så flyter verkligen allt på i rätt utvecklingslinje, vilket gör mig något enormt gladlynt. Jag glömde berätta det bästa utav allt igår, jag var nämligen på anställningsintervju med Milan, vilket resulterade i att mina drömmars mål har gått i uppfyllelse. Jag har fått jobb fifan! Och för var vecka som jag tragglas med de måsten som dyker upp i vardagen, så kommer jag att få *big creds* utav Anan. Ibland så behöver även den bästa en stöttande axel, och när man som pricken över i, dessutom blir sporrad att motbevisa deras kränkande ord, så går man oavsett vad - i mål med vinst!


Soon and very Soon!Lisa min stumpirumpa, säg att du har en tid nu innan torsdag till moi. Super viktigt, och det vore schyrran byrran utav dig. Jag vill se Outstanding ut till helgen! Ni som har följt mig under en längre period, känner säkert igen mitt behov utav min nagelteknolog. Ständigt med 3-4 veckors varsel, så gjorde jag nya gelenaglar med kreativa motiv. Hon fick nästintill alltid fria tyglar, för att sedan överraska. Men denna gång så skall sockersöta Lisa, lägga akryl på mina naglar, ett material som är ytterst främmande för mig. Jag tänkte lägga en tidlös klassiker, med fransk manikyr, måhända med silvrig glitterlinje samt några stenar som dekoration.

Spontant

Shit, panic room på hög nivå! Jag har totalt glömt bort att boka hotell, nu i Göteborg. Ingela sa även att det finns närliggande hotell, som sammarbetar med olika mässor. Så jag väljer nog ett säkert kort, och slafar på samma ställe som resterande. Jag reser nu den 27, så jag är oerhört tankspridd nu om dagarna. Vi har dessutom påbörjat en otroligt tidskrävande och enerverande flytt, sakta men säkert så blir vi mer hemmastadgade i våran riktiga lägenhet. Sorteringar, utrensningar och travar med papper att gå igenom, någon som vill byta plats med mig?

Föresten, hur såg eran kväll ut mina små "tissetatter"? Jag drack lagom mängd tequila i underbart sällskap, sedermera så bar det av hem mot Bosse. Jag hann knappt upp & vända, förrän jag & min Denise rörde oss hemåt.
Slutcitat: En toppen skön kväll, med många härliga kisar!

Måste bara tillägga att jag dör för skärp likt detta, mjaauu!

ingelita / Erotikmässan

Dålig uppdatering - javisst, my bad! Men jag har firat Goa nu under tre dagar, då han fyllde 27 alldeles nyligen, yääy! Gårdagen var en mycket speciell dag för mig, som fyllde min kropp med sangviniska känslor. Milan skjutsade mig till Bro, och närvarande under mötet med ingelita.se. Sjukt underbara sponsorer, som har hjälpt mig oerhört mycket, och tro mig när jag säger att de ligger två härliga personligheter bakom kulisserna. Mötet gick över förväntningarna, där alla involverade parter fick väldigt positiv respons. Över ett glas vin samt middag ute på en mysig restaurang på landsbyggden, så spikade vi att alla glada göteborgare möter mig inom kort!! Vi är enade beträffande klädsel samt vilka plagg jag kommer att bära, inga konstigheter! EROTIKMÄSSAN HERE WE COME!

Goalicious

Tankarna rubbar min skönhetssömn, jag är så oerhört trött, trött rent allmänt måste jag säga! Men jag älskar GOA! Over n Out! <3

Dagens torra humor!


Goalicious 27 år!

 
Grattis darling på 27 års dagen!
Hoppas att din dag blir alldeles lyrisk, för det förtjänar du min bajsblöja. Tack för trevligt sällskap ikväll gubben, fast det blev en tidig kväll, jag går upp tidigt om dagarna serru. Men jag stannade till tolv bläcket, för att kunna sjunga. Är jag inte för rar pappa björn? :)

From here to eternity...

En utav de mest kreativa presenterna som jag någonsin har fått, måste vara rosen som en nära gav mig. Händerna förvandlade en servett till den mest vackra utslagna blomman, som mina ögon tidigare skådat. Lisa ligger ganska bra på andra plats, där hon kan förvandla ett tomt cigarettpaket, till en snuskgubbe. Jag håller tummarna för dig nu, vars ring jag håller närmast hjärtat. Du är för bra för alla skuggor som ständigt följer dig, du är den mest godhjärtade personen som mina ögon någonsin reflekterat. Släpp inte taget nu, klamra dig fast stadigt, för jag vet att du en gång älskade mig, innan alla tragedier.

Dagens dresscode


Dagens outfit är absolut inte något speciellt.
En lila tunika som jag älskar, inköpt i Polen.
Ljusa jeansleggings från Gina.
Svart klackskor från Bulgarien, ca 8 cm klack.
Guldarmband från mamsegull.

Feeding the ducks!


När min bror fyllde 33 år nu för inte alltför länge sen, så mötte jag upp honom vid gullmars för lite krubb. Därefter så åkte vid till hammarbysjöstad, för en kaffe vid bryggan. Vi matade oerhört mycket fågelfän, men vi kom en svanfamilj med 9 stycken ungar otroligt nära. Dessa bilder är fotade med mobilen! Ena svanen åt till och med vitlöksbröd ur hans hand, mys! Hammarbysjöstad är världens vackraste område! Där skall jag bo inom ett par år, garanterat!

Suck my lolipop

Suuug alla därute, som ger falska förhoppningar, men som sedermera visar erat alterego. Låna varken kläder, mitt hjärta eller min ork, för det är knappast till salu. Men en ensamvarg kan sällan bli besviken på sina handlingar, för då har man enbart sig själv att skylla.

Jag måste även säga, att det här inlägget är riktat till en mycket speciell person, som jag är riktigt orolig för. Var du än befinner dig, hur du än mår, så hoppas jag på det bästa, och skickar stärkande healing med både kropp och själ. Jag följer dina fotspår i sanden, och vakar över dig tätt intill. Känner du hur vågorna ömsint smeker dina ben..?!

www.beautyinsideout.se

Jag tänkte passa på att tipsa om min sockersöta väninnas internetshop! Hon uppdaterar ständigt med nya varor, allt från kläder till heminredning. http://beautyinsideout.se/ Check it Out!

New underwear!Mmm, jag är super duper glad över mina nya underkläder! Jag, Angela, Becka & Nattis gick till några tjejaffärer och shoppade allt mellan himmel och jord. Jag köpte även en skit fräck klänning, som jag lägger upp bild på när jag använder den! Grymt schnyggt sitter den på! Milan & Anan gick till resterande grabbaffärer, så vi slapp umgås haha. Men vi åt iallafall allihop samlade. Mysig, men väldigt spontan kväll!

No money - No honey


Tack, Tack, Tack världens bästa pappa! Han var nästintill lyckligare än mig, över att jag har fått jobb! Jag är en väldigt principfast person som hatar att låna pengar, respektive få saker när man inte har gjort sig förtjänt utav dem. Men till Bulgarien resan med Mr.D, så fick jag en resekassa på 10, som jag nu fick behålla utan att betala tillbaka.
Pappa, du är underbar! Världens bästa björn!

Quick update

En väldigt osammanhängande bild till följande text! Jag har kommit på mig själv med förbjudna tankar! Jag är kär i synonymen till ordet kärlek, eftersom att jag uppenbarligen inte träffat Mr. Charming!

Idag så blir det shopping med Angela & Törnrosa, skojsigt! Ser jätte mycket fram emot det faktiskt, och eftersom att vi är en duett med törstiga flickor, så får tre liter vin följa med oss hem, mys! Det är dags för lite nya underkläder skulle jag tro, jag kan fota allt när jag kommer hem, eftersom att mina läsare är några nyfikna j*vlar!

Kss Kss..

A dollarteddy


Vad händer med världen numera?
Läste på aftonbladet att 9 av 10 dollar sedlar, innehåller spår utav kokain. Jag tycker att det är riktigt otäckt, när alla våra barn springer omkring med sedlar, och måhända slickar sig om fingrarna.

Enligt studien har förekomsten av knark på sedlar ökat med 20 procent på två år.

- Jag är inte säker på varför vi ser en så stor ökning men det kan vara kopplat till finanskrisen. Stressade människor som söker sig till kokain, säger Yuegang Zou.
Källa www.aftonbladet.se


Krock med häst i 100km/h


Usch vad otäckt! Jag läste precis på aftonbladet, att den kände Frederico Villagra kolliderade med en vildhäst i 100km/h, under VM-rallyt i Argentina. Villagra klarade sig mirakulöst utan skador, trots att hästen flög upp på framrutan. Hästen däremot var tvungen att avlivas senare, men detta spektakulära fenomen hör tydligen inte till ovanligheterna.

Dinner for 2!Sätt på ugnen på 220 grader! Skär fläskfilén i skivor a la 1,5 cm drygt, stek i margarin och krydda ordentligt med salt samt vitpeppar. Häll sedan rejält med grädde i en bunke och krydda med mycket curry. Lägg sedan köttet i en form, och strö skivad banan över, sist men inte minst applicerar du grädden i hela formen, så att resterande täcks precis. Serveras med jasminris!

Du kan även ersätta fläskfilén & bananen med kassler skivor och ananas.

Keep smiling asshole

Jag får alltför ofta frågan angående min positiva syn på livet, men det har jag faktiskt Mr.D att tacka för. Han har lärt mig att öppna ögonen för de glada stunderna, som får oss till genuina leenden, och istället blunda för de ting som raserar oss inombords. Ett skratt förlänger livet, så var ej varsam med att dra på mungiporna. Något som gör dig ledsen idag, skrattar du åt imorgon som gårdagens bekymmer. Lägg istället tyngden på personer, som lockar fram dina bättre sidor, och som gör dig lycklig. Man skall alltid se det finaste i sina närstående, men många därute söker ständigt nya fel, för att koppla bort dessa harmoniska ögonblicken!

Spex a la Carmen & Sess


Tro mig när jag säger att jag måste ha varit en stilig karl dessförinnan, i ett tidigare liv eller så. För jag har även en otroligt manlig sida, som dyker upp relativt spontant och chockerar de flesta. Jag älskar fester med teman, vilket jag kommer att hålla för Törnrosa & Askungen nu i september. På bilden så fick porrungen Carmen vara prinsessa, och jag hennes pimp!

Ingelitas lingeries


Att vi girls vill känna oss vackra även när vi sover, är för mig tämligen försummande. Men så är dessvärre fallet, but me like! Jag älskar denna typen utav underkläder samt nattlinnen, som ni finner på bilderna ovan. Allt dessa finner på www.ingelita.se och glöm inte bort att mina underbara läsare får 10% när ni handlar hos dem, via min blogg.

www.ingelita.se

(Klicka på bilden för större format)
Ingelita.se ge mig denna sockersöta klänning, me love love love!
Ärligt talat, så är jag vrålkär i deras plagg, dem har så mycket mer än bara clubwear och sexiga outfits. Dem har även vardagsplagg som är sjukt schnygga, dem sticker ut från mängden, och jag kan garantera att du kommer att vara ensam om att äga ett så läckert plagg. När man handlar från de större kedjorna i stan, så möter man alltid ett x-antal personer med en precis likadan tröja, thats lame!

Utmanar nu mina läsare!

Jag har blivit utmanad utav http://olydiigh.blogg.se/ att berätta de tre sakerna som jag trivs bäst med, beträffande mitt utseende. Jag hatar att sitta och skriva saker när det gäller mitt eget utseende, där tror jag att i princip alla vi töser är likadana. Man trivs aldrig riktigt i sin egen kropp, eftersom att man då stör sig på små petitesser. Men jag skriver de som andra brukar kommentera angående min kropp.

1. Former - För att vara så liten i kroppen, och dessutom ser smalare ut än vad jag egentligen är, så döljer sig mycket former, all natural! Jag är väldigt mjuk med andra ord *generad*

2. Ögon - Väldigt stora samt mystiska, mörkgröna ögon, som talar för sig själv. Jag ler ofta med endast en blick, jag skulle aldrig kunna ljuga angående hur jag mår, för mina ögon lyckas alltid avslöja mig.

3. Håret - No fake, det växer likt ogräs. Glansigt men absolut inte slitet. Och numera så är det väldigt långt, det är vågigt naturligt men jag plattångar eller lockar det vid utgång.


I wanna take a ride on your discostick

I wanna take a ride on your discostick!
Det är alltid lika roligt att kika igenom sina gamla bilder, där främst vi tjejer har haft en period då vi ville uppnå ett dockliknande utseende. Plastic is fantastic! Jag vet att jag ser ut som en megafjortis på denna bilden, men jag kan samtidigt tycka att det är lite småläckert, så länge man inte beter sig x-tremt omoget, och är säker på vem man egentligen är. Det är så enormt tråkigt att trippa omkring på stan, och se alla dessa blonda, tuperade kaluffsen, som ständigt syns respektive hörs. Och det roligaste av allt, är att dem nästintill alltid får negativa omdömen, men det verkar enbart sporra dem mera. Ni får stå ut med återkommande bilder under en mindre period nu framöver, Maddis har nämligen slarvat bort min externa hårddisk, där precis alla mina bilder finns tillgängliga.

My namne is Jessica

Jag kan inte låta bli att älska Jessica, ett lite trashigt intryck utav en oerhört läcker hona. Hon må vara fulländad i mina ögon, eftersom hennes personlighet samt attityd är oslagbar. Oavsett om hon är nyvaken med världens kaluffs, så är hon en otroligt självsäker brutta, som alltid står i rampljuset. Jag attraheras sjukt mycket utav blonda barbiesar, som dessutom liknar vackra dockor utseendemässigt. Ge oss mera Jessica!

Pocahontas VS Barbie


Storbystade blondiner eller naturella brunetter?
Om du tänker på de lite kändare bloggarna, såsom Carolina Gynning, Elita Löfblad, samt Blondinbella, så har de alla övergått till brunetter. Det blonda svallet är grymt läckert, men kan inte mäta sig med hästlängder från elegansen brunetterna har. De flesta har även förminskat eller plockat ut silikon implantaten helt och hållet, jag förmodar att de är trötta på den stämpeln det olyckligtvis bär med!

Undo me

Det är farligt att leka med elden grabbar, ni bränner er ändå alltid - so please take a chillpill! Numera så känner jag hur vinden sangviniskt smeker mitt hår, och får mina skära kinder till rodnad. Det kurrar från topp till tå, och jag går med ömsesidiga steg mot rätt riktning. Jag är redo för allt vad det innebär, då jag är en mycket flexibel person med bra föredömme. Jag litar nästintill alltid på min kvinnliga intution, och gör det som faller mig in. Det gör mig inte till en sämre person när jag umgås med människor som lockar mig till skratt, i de allra flesta sammanhangen. Nu hoppas jag bara att vi ses nere i Göteborg, och att ni vinkar till mig i tv rutan.

*Smile for me biatch!*

Jai ho


She´s broken inside

Jag har saknat Törnrosa & Askungen alltför mycket, så nu när man väl träffas så känns det som om det kryper i hela kroppen! Dessa två tötnosar äger hela min värld, min vardag och har tillgång till mina skratt. Vi fungerar sjukt bra ihop, trots åldersskillnaden. Bara min små sessor!

...älskade mormor, håll ut för jag vet vilken styrka du bär inom dig! Du som är en så självständig samt spirituell person, med ett enormt stort hjärta, bär skratta dig igenom alla motgångar. Men just för tillfället så är du otroligt sjuk, men jag och mamsegull vakar över dig likt godhjärtade änglar. Om jag hade chansen att bära din smärta på mina axlar, så hade jag gjort det för länge sen.

Feel so pretty

 
(Klicka på bilderna för större format)
Här så ser ni min sjukt schnygga Fendi väska! Så den glassar jag omkring med nu om dagarna, det var en otroligt fin present från en väldigt omsorgsfull person. Jag älskar den verkligen! På andra bilden så ser ni min favorit bikini/baddräkt som finns i min egendom, jag bara älskar den typen av modell, samt att den är i ed hardy stuk!
 

Klirr i plånboken!


Jag är nog gladare än babyn på bilden just nu, känns som om jag har fjärilar i magen, som ständigt kittlar mig. Arbetsförmedlingen gick toppen, fick prata med en handläggare och bokade in ett möte med basinformation, och ett nytt Visa kort är kirrat. Får det inom ett par dagar, och Tack Natalie, min sköna, som följde med mig på dessa ävenyr.

Erotikmässan i Göteborg!

Yääääy! Jag är super duper lycklig idag, iallafall om allt går som det ska nu med allting! Jag har haft mailkontakt med mina underbara sponsorer nu under en tid, så nu i slutet av månaden så skall jag kanske jobba på erotikmässan i Göteborg. Jag får 3 plagg om dagen från deras sortiment om dagen, lovely! Vi får se nu hur allting fortskrider, men jag håller tummarna på det bästa för min karriär nu. Jag fick även erbjudande om att medverka i en reklam på tv3. *Glad Glad Glad* Jag kommer att dela med mig om all info jag får, samt uppdatera med en hel del bilder.

Back in action!

Myssss, ikväll så mötte jag en otroligt saknad Natalie, som har varit på semester i en veckas tid nu. Hon följer troligtvis med mig under morgon dagen för lite shopping. Jag är otroligt trött idag, för jag har svängt omkring så mycket. Jag har sjukt mycket att ta tag i nu de följande dagarna, där många timmar kommer att gå åt. Jag skall fixa en massa viktiga papper, greja med flytten, gå till arbetsförmedlingen samt gå till banken. Allt börjar imorgon, och eftersom att allt skedde med så kort varsel, så har jag varken hunnit förbereda mig mentalt, eller hunnit göra klart tidigare påbörjade projekt.
...men jag är så otroligt lycklig över att jag har hunnit ifatt tiden, det kändes ett tag som om bägaren höll på att rinna över för mig. Men numera så har jag den där sprattlande magkänslan att gå på, jag är glad!!

www.ingelita.se

Min första lön kommer att gå åt snabbare än blixten!

1. Oerhört läcker minikjol.
2. Lila metallic bikini med dragkedja.
3. Superfräsch bikini/baddräkt i Rosa.

(Klicka på bilderna för större format)
Alla dessa otroligt snygga kläder kommer från mina sponsorer www.ingelita.se och mina underbara läsare får även 10% rabatt om ni skriver in min blogg vid beställningen.

George Michael i svår bilolycka


Sångaren George Michael arresterades igår, med starka misstankar om narkotikabrott. Vittnen såg honom köra i 160 km/h rakt in i en lastbil, så det är ett under att han överlevde. Men han släpptes senare samma kväll då drogtesten var negativa, hoppas bara att han får behålla körkortet, eftersom att han nyligen fått tillbaka det. Han körde nämligen drogpåverkad år 2007.

Alyssa Milano get´s married!

Här ser ni den exotiska skådespelerskan Alyssa Milano, tidigare känd från Förhäxad. Jag har alltid definierat hennes utseende som mystiskt vacker, då hon har en väldigt spännande utstrålning. Jag valde den här bilden, för att jag ser lyckan i hennes ögon, och hon har en väldigt ledig look vilket händer ytterst sällan. Hon gifte sig igår med Hollywood agenten David Bugliari på hans familjs tomt i New Jersey. Hon bar en elegant klänning från Vera Wangs kollektion, då de lyckliga tu förenades. Alyssa Milano samt David Bugliari förlovade sig redan förra julen, men är alltså nu äkta makar.

Welcome new body


Det är lite tråkigt att jag har tappat otroligt mycket former, nu när jag har rasat i vikt! Jag äter för två, alltså mycket mer än vanligt, men när man är deprimerad så stöter kroppen lätt bort all den näring man egentligen behöver. Men jag är ändå oerhört lycklig över att bli av med överflödiga kilon, och fått fastare kropp genom joggingturer om kvällarna.

JAG VILL HA DIG ÄLSKLING!


Fendi and Lacoste

Jag är super duper glad idag! Jag hade en härlig dröm inatt, där kärleken bestod i sin renaste form. Allt var som dessförinnan, före alla missförstånd och innan allt kaos. Jag önskar verkligen att det fortfarande var så, att man var omgiven utav kärleken dagligen, av mannen som man älskar! Igår så var jag på kvarterspuben här nere, med Angela, mamsegull, morbror samt Anan. Vi hade otroligt roligt tillsammans, innan en snorunge började bråka med mamma. Men nu vet mor min sanningen, för det gjorde denna fröken klart för henne. Men åter till det bra som hände igår, jag fick en present från en mycket nära vän. Ett splitternytt Lacoste linne, som sitter sjukt schnyggt. Men det bästa utav allt, var Fendi väskan som är helt "Outstanding". I love love love it!!


I will never fall apart because of you

Tragedier och konflikter, verkar vara det enda som följer mig hack i häl! -But do you know what, I don´t give a fuck! Ni sårar inte mig, utan ni krossar endast eran image. Ni väntar på en reaktion från min sida, som aldrig tycks dyka upp ;)

Just nu ligger jag i min nybäddade säng och jäser, Lajsen sitter bredvid och myser. Jag är nyduschad och känner mig återigen tipp-topp. Att svalka sig i duschen, ger en känslan utav på-nytt-född, härligt! Kasta inte sten i glashus, eller gå på för djupt vatten, för där simmar de fula fiskarna. Jag är redo, fit-for fight! En rolig kväll med mamsegull, Angela samt Anann väntar mig. Stöter milfen på personen som gjorde bort sig igår, som dessutom bringade blåmärken på min kropp, så kommer hatten att flyga av i all sin hast. Han är inte längre så oskyldig i hennes ögon, då hon redan har genomskådat hans charader!

Restaurang i Nacka strand


Keep up the good work!

Det är så oerhört skönt att veta vilka som finns vid ens sida, vilka som vet sanningen och dessutom inte är bekräftelseoffer! Såna personer som tror på sanningseniga ord och konkreta bevis, istället för andras spekulationer. De som slutligen anser att lögner samt skitsnack är det enda rätta, kommer endast att förlora något dyrbart. När tiden väl är inne, så är det dem som ångrar sig när sanningen flödar fram. Då är det resterande parter som har gjort bort sig, som valde en annan väg för att undvika konflikter. Tragglas med de problem som dyker upp dagligen, istället för att skjuta upp dem till framtida ork. Våga lätta på ditt hjärtas inre känslor, istället för att kasta onödiga argument, som sedermera relaterar i dispyter sinsemellan oeniga parter!

Tack till er alla därute, som hungriga vargar slåss ni om döda känslor, som vägrar att vakna till liv. Ett brustet hjärta är så mycket farligare, än en mamma som skyddar sin ängel.
"WATCH OUT BASTARDS!"

Borta med vinden

Dagarna är i ända så är jag med Denise, Emma samt Lisa, en trio som kommer riktigt bra överens. Det är så skönt att ha differenta relationer till olika vänner, att man inte är bunden till enbart en "bästa vän", utan att alla känner varandra och samtidigt fungerar extremt bra ihop. Igår så var jag även med pappa på förmiddagen, som var på besök. Vi låg mestadels och solade på gräsmattan och lyssnade på min mp3. Har saknat honom oerhört mycket! Jag lägger upp en bild inom några dagar, på ett rådjur som var strax intill oss. Jag stod 2 meter ifrån den och fotade med mobilen, när lilla bambi dessutom tittar rakt in i kameralinsen. Det kändes otroligt överväldigande, att lyckas komma ett vilt djur så nära.

"GE MIG SOMMAR NU NU NU!! DETTA TURBULENTA VÄDER ÄR SKRÄMMANDE, FRÅN STRÅLANDE SOL TILL HAGEL SOM ÖSER NER PÅ MINA BARA KNÄN!"

Inredningstips


Yääy, detta är Sessan style på hög nivå! Ett stilrent hem i dovande mörker, med neonljus under samtliga möbler, likt soffgruppen. Jag hade förvisso haft andra kulörer på min heminredning, men neon färger istället för tända ljus är verkligen klockrent! Det styrs med hjälp utav en fjärrkontroll, så du behöver inte ha den starka belysningen på hela tiden. Måhända på mysiga hemma kvällar med din stora kärlek!

I love the way she breath

Ooh, älsklingen Tammy hörde av sig nyss, för att preliminär boka en dag för fika! Vi har inte setts på evigheter, så jag ser verkligen fram emot att träffa henne, då hennes dotter Vanessa snart växer ikapp mig. Jag träffade henne senast när hon var ett litet spädbarn, och hon är drygt 2 år gammal nu, gud vad tiden går fort. Det är när man ser hur fort barnen växer, som man inser att man faktiskt åldras! Lilla baby Vanessa är så sjukt söt, att man nästintill bara vill äta upp henne, precis som mamma sin då. Och hennes otroligt isblå ögon, vill man bara låna för en dag, om möjlighet fanns tillgänglig. Fastän jag och Tammy i princip bor grannar, 8 minuter med buss, så ses vi x-tremt sällan, vilket är otroligt synd. Nu när lilla Vanessa är så pass stor, att man kan ta med henne överallt, så skall vi ses betydligt oftare. Jag saknar dig Tammy, och givetvis lilla gullungen Vanessa med. Vi har en väldigt speciell relation måste jag erkänna! haha

A week from hell!


Jag har en dödande mensvääärk just nu! Det enda som jag verkligen avskyr med att ha "målaren på besök", är att magen blir uppsvälld, och att man inte känner sig lika fräsch, oavsett om man sköter hygienen likt vanligt. Men, men..Vi kvinnor är väl "välsignade" med fenomenet LINGONVECKA! Den veckan som min älskade fästman avskyr allra mest.

Jag tänkte lägga upp en klädesförsäljning här på bloggen när tid finnes, är någon intresserad?

Nya inköp


(Tryck på bilderna för större format!)

1. 3/4 dels byxor i storlek 25 med dragkedjor, från Nolita.
2. Nolita kjol med tajt tyg under.
3. Miss Sixty jeans i storlek 24, tajt men stretchig modell.
4. Ed Hardy dress, otroligt läcker, i ballongmodell.

Daddi is home again


Här ser ni en bild från mitt förra jobb!
Jag älskar stickade plagg, men aldrig mer att jag bär något sådant i 100 graders värme utan aircondition. Hur som helst, idag kommer papsen på besök, ända fram tills på lördag. Det skall bli riktigt myspys, för det var ett bra tag sedan vi sågs. Sen så har jag en del viktiga ärenden att klara ut under dagen, jag skall nämligen få jobb genom en nära vän, så vi skall diskutera vart min anställning kommer vara. Troligtvis inom café eller restaurangbranschen som servitris. Härligt, för jag vill verkligen ha ett heltidsjobb, så att jag och drömprinsen inom snar framtid kan flytta ihop ordentligt, utan ekonomiska frågetecken.

2 Mikaelor är bättre än 1


Här ser ni en mycket nära väninna till mig, där saknaden till varandra är väldigt stor!

Hon har nämligen flyttat från Sthlm, då hon tidigare bodde i Jakobsberg. Hon brukade alltid vara hemma hos mig, eller så möttes vi i stan för en lunch samt lite shopping. Bredvid mig så är hon typ en 2 meter lång jätte, och jag är dvärgen. Vi har känt varandra i flera år, men har förvisso inte träffats på väldigt länge nu, men vi kommer alltid veta var vi har varandra.
Kolla in hennes hemsida: www.mikaela.tk

Fiska fina flickor


På sista tiden så har jag umgåtts mycket med Denise & Lisa, vilket har varit helt dunderbart. Tyvärr så har solvädret gått och gömt sig! Jag har till och med träffat hennes otroligt Gorgeous mamsegull, vilket var riktigt myspys. Dem har tagit med mig på en stor båt på djurgården, för att fiska lite. Jag kastade några gånger, men råkade endast få Denise på kroken haha, hoppas att du förlåter mig gumman. Vi har alltid roligt när vi ses, för från och till så är du otroligt korkad. Vi får se till att umgås mer med din mamma också, det var kul att följde med oss, men vi får även ta en kaffe någon dag så att jag kan lära känna henne ännu bättre.

Closer than ever before

Från och med nu, skall jag endast göra saker som behagar mina önskemål! Jag skall gå min egen väg och umgås med de vänner som bringar mig till skratt, istället för att umgås med de personer som endast ser på de dåliga sakerna som livet har att bjuda på. Då bör man hellre tragglas med sina problem, och fokusera på alla de goda ting som händer sinsemellan. Livet är inte roligare än vad man gör det, så man bör sluta beklaga sig över de som irriterar en, och lägga tyngden på de saker som gör en lycklig. När någon är glad och dessutom reflekterar de till sin omgivning, så strålar det om den personen, som även sprider positiv energi runtomkring sig!
*Keep the smiling face close*

Dagens fråga


Här är lite bilder som utan tvekan stämmer överrens med ordspråket: Sådan husse sådan hund!
När man ser personer som är ute och rastar sin hund, så ser man oftast likheter mellan de båda parterna, antingen utseende mässigt eller mentalt. Jag har en liten söt papillon tik, som liknar mig upp i dagen. Nu på äldre dagar, så har hon blivit lite för envis bara, men hon är otroligt intelligent och förstår det mesta.
Var tror ni läsare att logiken ligger? Väljer man en hund efter sitt eget utseende? Eller fastnar hunden för personen?

Vamos a la playa


Vi är ett gäng på drygt 15 girls som skall sola tillsammans under morgon dagen, jag skall möta upp Lisa och älsklingen Denise för en morgonfika samt lite klädbyte. Därefter så vandrar vi till någon närliggande sjö, vilket vi i princip gjort varje dag för lite myspys sinsemellan. Jag uppskattar verkligen mina nallebjörnar till tusen, särskilt när man går i trupp och bara lättar på trycket i själen. Tjejer överlag umgås alltid med liknande personligheter, för att undvika konflikter eller maktkamper i vänskapen.
No money - No honey!

Everytime we touch

Nu skall jag alldeles strax nanna kudden, det har varit en förvirrande kväll med allt pappersarbete. Jag är sjukligt trött, men det beror mestadels på de x-antal timmarna i värmen. Jag har många bollar i luften numera, och alltför många snören att välja bland. Men inom 2 veckor så är jag troligtvis anställd, jag har gjort underbar fransk manikyr hos Lisa samt haft en fotografering med Rikke. Det känns som hundra år sedan jag genomgick en plåtning, men nu så är det full rulle efter all bringad semester! Jag känner mig så oerhört lycklig, jag halkade in på ett bananskal, rakt i rätt riktning! Spanks på alla ni där ute som har varit ett ansenligt stöd vid behov, jag börjar reda mig själv numera. Återigen en bild på mig och Angela, dunderbara granne - alltid sida vid sida!


Dreams coming true?

Bild tagen i bilen med Angela, vi har solat järnet både två, även om hon blir röd som en kräfta och jag chokladbrun som en pepparkaka. Idag så har jag haft otroligt roligt med mina nära och kära, det var bara kärleken som saknades för att göra dagen fullbordad! Denise och Lisa höll oss sällskap när vi solade, men dem simmade mest. Resterande badkrukor ville bygga på brännan istället, för att vara två spöket Laban som bländar folk i omgivningen. Det var skönt att prata ut med dig Denise, allt löser sig skall du se. *I keep you close to my heart*. Imorgon är sista dagen innan min arbetsintervju, så det blir solning återigen med company. Kvällen har varit jobbig med en massa ansökningar, som jag har skrivit för hand, hoppas bara att det ger utdelning för en ihärdigt arbetssökande!

Grattis Viktor!


Graaaattis Viktor, min lilla korv!
Det här är alltså Edvards lillebror, som fyllde år igår. Jag följde med pappa Bosse upp till Agneta för lite gratulationer, och hann även lägga en blombukett i min saknade Emmas brevinkast. Hoppas födelsedagen blir som du har hoppas du lille söte.

Saturday night

Kvällen igår var relativt stillsam, förvisso så saknade jag min älskling. Men jag vill att han skall börja uppskatta mig än mer, för jag älskar honom så oerhört mycket och kommer alltid att stötta honom! Vi har gått igenom både eld samt vatten, vilket endast är en början på vad som komma skall. Jag drack 2 drinkar igår på kvarterskrogen där vi bor, med min väninna Angela. Super mysig tjej, som jag alltid kan öppna mitt hjärta för. Var dag som vi träffas så lär vi känna varandra allt bättre, vi är som oskiljbara grannar som nästintill bor tillsammans. Jag sjöng även karaoke återigen med Madeleine, vilket har blivit lite utav en tradition på lördagar. "Att bjuda på sig själv, hör till vardagen hos en livsnjutare!"

Jobb i skärgården

*Trötter*, är jag utan överdrift, och träningsvärken börjar succesivt krypa sig närmare. Det blev enbart några timmars sömn igår, eftersom att jag drack några glas vin med nära & kära. Sedermera så gick jag upp i ottan, för att dra på mig en jobbaroutfit, svart simpelt linne samt en babyrosa kjol från barnavdelning. Lite små sött sådär, för att samtidigt kunna steka benen lite vid sidan av. Jag åkte alltså ut till skärgården, nästan vid nynäshamn med Dino, för att lasta grus och sedan hissa det uppför några klippor, på min mosters landsställe. Det var rikligt med fettförbränning och tunga lyft, så kalorierna undvek sitt fäste. Vi förflyttade över ett halvt ton grus på några timmar med stora spann, så jag är sjukt nöjd med min insats idag! Här så har jag rökpaus efter en dags slaveri ute vid skärgården haha, utsikten är "Outstanding", så det var mödan värt, med tanke på lönen också måste jag säga. Jag fick inte en, utan ett flertal "arbetsskador" haha, jag blödde från hela benet efter spadj*veln, som ständigt attackerade mig!

Like a gingerbread biscuit

Jag träffade oerhört mycket vänner där borta, men mestadels äldre. Det var dock enbart Törnrosa & Askungen som var i mitt sällskap, respektive Emilia & Nellie. Milfen hade även vägarna förbi för lite fika, så det var mys. Dannes underbara mamsegull Rosmarie gav mig lite olivolja, vilket gjorde en till negress nästan med detsamma. Härligt, jag vill verkligen bli brun som en pepparkaka! På så kort tid hann det hända oerhört mycket, Natalie tappade sin favoritpiercing i vattnet, vi matade ankor och såg även en orm i vattnet. Jag tyckte förvisso att det var lite otäckt, eftersom 99% av alla som befinner sig vid ip är barn. Den är säkerligen ofarlig, men själva tanken på att en orm döljer sig i det mörka vattnet, ger mig kalla kårar.
Ni måste fan erkänna att jag har fått färg!?


Sol, bad & värme

Hej alla dunderbaraa.. Myspysdagen då jag vaknade redan kl 8 imorse, och sedan väckte tvillingarna för en kaffe. Därefter så totaldäckade jag på deras soffa, i väntan på min systers barn. Något som jag finner riktigt otäckt, är att jag sedan någon vecka tillbaka börjat prata rejält i sömnen. Jag hade diskuterat om plastpåsar samt stenar nu på morgonen, vilket inte hade någonting med min dröm att göra överhuvudtaget. Men jag måste erkänna trots att det inte är min starka sida, att tidiga dagar är klockrent, man blir så mycket piggare senare under dagen då. Så fort som kidsen kom, så gjorde jag brunch till dem, och fortsatte raka vägen ner till ip för lite stekning. Vi åt godis, fikade och jag till och med badade, men det var enbart för barnens skull. Jag slängde omkring dem i sjön, och hade vattenkrig. Sedan så blev det även lite tid över till solning, det behövs verkligen då till och med knattarna är brunare än mig. Jag har aldrig haft varken tid eller ork att grillas i värmen, men idag fick jag drygt 2 timmar på "playan".

I´m broken not defeated

Jag är super nere idag, humöret har sviktat från tipp-topp till nervvrak under hela dagen, av okänd orsak! Jag är så less på att verkligen ta åt mig utav andras problem precis hela tiden, jag lägger deras tyngder på mina axlar, vilket orkeslösa ben ej orkar bära.

Men jag har haft en super mysig dag i solen, med tanke på konsekvenserna. Jag, Natalie, Rebecca samt Maddis låg och stekte i den gassande solen, fast utan resultat. Men vi hade det oerhört roligt med alltför mycket skratt. Lisa kom även förbi en snabbis sen med lite snacks, och vi fortsatte vår djupa diskussion vi hade för några veckor sen. Trevligt, trevligt... Saknar redan er tjejer, ni vet verkligen hur ni skall få mig att skratta. Natalie snälla rara, kan du inte skaka på rumpan så att den fladdrar igen haha. See you tomorrow Sessans angels!

Babysitting, wiiee!!


Morgondagen bringar så otroligt mycket glädje och inre lycka, för jag är nämligen barnvakt åt syrrans knoddar. Jag vet inte om jag skall dra och bada med kidsen, eller om det blir lite shopping i forum. Jag vet förvisso inte om Dino kommer att joina mig under dagen, eller om mina sockersöta granntöser hoppar in i stället. Den yngsta Nellie, hade vaknat imorse och sagt till morfar att packa upp frukosten illa kvickt, för hon äter som en hel karl haha. Dem är så otroligt sköna, Emilia på bilden till höger ringde mig igår och nämnde att hon åkte en nercabad bil och raggade.
Farliga flickor ovan! Dem är ju släkt med mig, så man kan inte klandra dem! ;)

10 saker ni inte visste


Ni vet redan hur mycket jag älskar Dino, som får mitt hjärta att skratta lyckligt! Och att jag trivs i sällskap med mina vänner samt familj. Men nu skall ni få veta 10 saker som jag förmodligen inte berättat såhär spontant!

1. Jag äter varken grönsaker, frukter, bär eller saker från havet.
2. Jag är ett monster när jag blir sur!
3. Jag har slatter, alltså en enorm knöl på mitt knä.
4. Jag älskar att träna i hemmet, likt pilates.
5. Jag har varit överviktig.
6. Jag är en kvarts italienare.
7. Jag är en arbetsnarkoman, älskar att jobba!
8. Jag vill flytta från Sverige med Dino.
9. Jag älskar tatueringar.
10. Min dröm är att bli arkeolog eller obducerare!

How I act and how I feel


Här så har vi en bild på tötnosen Natalie, som även har en tvilling vid namn Rebecca. Det är dessa två som har fått min värld att snurra de närmsta dagarna, vi har skrattat så enormt mycket och verkligen lärt känna varandra på djupet. Deras mamma Angela är en väldigt närstående väninna till mig, som jag umgås med otroligt mycket. Men när man dessutom fick två alldeles dunderbara småsyskon på köpet, så kan man inte göra annat än att le. JAG ÄLSKAR ER TJEJER!

A taste of happiness

Numera så har jag blivit betydligt mer självgående, vilket aldrig har varit en stark sida hos mig. Jag har varit rädd för ensamheten och alltför ofta omgivit mig själv med vänner. Nu för tiden sköter jag mina egna problem, och tragglas med vardagen efter mina principer, ingen annan lägger nu näsan i blöt. Jag har köpt lite vin till min ängel Angela, för hon har ställt upp så många gånger, vid behov av stöd eller råd och åsikter. Idag så vill jag bara sköta om mig själv och ta det lungt, så att man slipper all turbulens i folkmassor.

Portion of myself

Igår så umgicks jag med min kära moder och försökte hinna hjälpa henne så gott jag kunde, utan jobb så känner man sig verkligen värdelös. Det är inte enbart pågrund utav den ekonomiska biten som jag är arbetssökande, jag vill kunna känna mig någorlunda stolt över mina handlingar. Efter att jag hade lagat middag till milfen & mig, så ringde Angela över mig igen. Vi satt i djupa diskussioner som ledde till ihärdiga skrattanfall. Avslutningsvis på kvällen så sprang vi ner och drack varsitt glas med San Tropez, eftersom grannen min bara hade rött - fy bubblan! Sen så hamnade jag i säng relativt tidigt, pågrund utav tristess kan man säga. Jag ville verkligen sova med Mr.D, men som sagt han började redan kl. 9 imorse. Men jag saknar honom jätte mycket!

Sleeping Beauty

Idag så vill jag bara somna in i min skönhetssömn återigen, jag är så trött på alla funderingar samt krav. But hey, mina samtal gjorde bra ifrån sig, så kanske kommer allt klarna upp om drygt två veckor. Får jag även jobb nu så skall jag & min sötnos kolla på lägenhet, något som verkligen är en stor längtan efter all denna tid av mysiga stunder. Jag skall strax ut med vovsingen igen och därefter förvandla odjuret till en skönhet, jag skall nämligen hämta min kamera igen som jag har saknat såå mycket!

Mr. Romance

Gårkvällen var relativt rörig med tanke på omständigheterna, men avslutningsvis så blev det till ett riktigt myspartaj, sinsemellan mig & baby. Vi åt nachochips med salsasås och såg på Ice Age 3, och enbart njöt utav varandras sällskap. Jag mår verkligen bra när jag vilar tryggt i hans omfamning, närhet i en relation slår alla pris. Att bara få höra någon andas i sina öron, och värmen ens motpart bringar, och sist men inte minst - få vakna upp, inslingrad med personen som äger hela ens hjärta! Det är så viktigt att få egentid med sin partner när man är i en fungerande relation, chansen att bara få ta hand om varandras kropp & själ!

Return the favor


Vaknade i någorlunda tid idag, med tanke på att jag är en riktig sjusovare! Förmiddagen spenderades med mysfröken Natalie respektive hennes tvillingsyster Rebecca. Jag har umgåtts en hel del med granntöserna på sistonde, och det kommer även att bli en hel del framöver! Usch, ikväll så blir det förmodligen något glas vin med mamsegull samt Angela om jag sköter mina kort rätt. Jag behöver lite relaxing med nära & kära innan allvaret får full rulle under morgondagen, jag har nämligen en drös med viktiga samtal att ta itu med imorgon, men det kommer verkligen att få en positiv vändning i mitt liv numera.

Svartsjuka inom relationen

Svartsjuka dyker ofta upp förr eller senare i en parrelation, emedan att man är betydligt mer sårbar samt blottad när du lever i en känslobetonad tvåsamhet. Men kärleken är det dyrbaraste man har, i differenta relationer, så ta väl vara på den som står dig närmast! För att bli svartsjuk så måste det finnas förutsättningar hos sig själv, såsom komplex eller en viss osäkerhet på sig själv. Det kan givetvis ligga tyngre anledningar till varför det måhända dök upp sent i en relation. Men det är oväsentligt om du dessutom vill undvika samt lösa problemen på svartsjukan, som tränger sig på Oinbjudet!
1. De involverade parterna kan skriva en lista på alla de goda egenskaperna, sen kortfattat på ett väldigt vänligt sätt förklara de ting som man stör sig på, för att sedermera finna lösningar gemensamt.
2. Ge mycket komplimanger samt konstatera att du menar dessa, därefter byggs ett starkare självförtroende upp hos den lite svagare parten i relationen.
3. Beblanda aldrig in andra i era konflikter, utan prata hellre gott om den du älskar i specifika sammanhang.
4. En relation måste vara ömsesidig, så fängsla aldrig din motpart med regler. Glöm heller inte bort att ni lever i en tvåsamhet, och är då inte en utan två personer nu som måste respektera varandra.
5. TILLIT är ett måste för en fungerande relation!


Uppfostran


Här nedan så finner du några enkla tips till att förbättra ditt barns beteende!

Om det finns något i barnets vardag, som det dessutom nästintill vägrar göra, likt badning. Så förbered ditt barn i god tid, och förklara dessutom att alla måste gå igenom samma principer beträffande hygien, men ha realistiska förväntningar. Ge även mer belöningar respektive beröm än tillsägelser, men givetvis så skall du säga till om fel begås. Inte enbart barn, även vuxna mår bra utav rutiner, såsom återkommande aktiviteter, då de små liven har extremt mycket överflödande energi. Ge dessutom aldrig efter när ditt barn skriker eller protesterar, för då kan du vara säker på att beteendet upprepas återigen.

Och glöm inte bort att barn behöver så oerhört mycket kärlek, närhet samt dyrbar tid!


Bad habbits

Det finns i princip ingen som kan förneka att dem har, respektive har haft dåliga vanor någon gång i livet! Vissa har väldigt odugliga vanor, och andra betydligt mindre. Men graden på en dålig vana bedöms individuellt, eftersom att alla definierar bra samt dåligt på olika sätt. Här är några enkla tips att bryta ner, eller helt enkelt förbättra de vanor du vill undgå.
1. Ökad självmedvetenhet
2. Identifiera och lösa konflikter
3. Upptäcka och utveckla alternativa beteenden
4. Uppleva stöd från andra samt ta åt sig
5. Inte agera på frestelser
6. Vara uthållig samt envis

Extern källa: http://hem.passagen.se/hennkoch/vanor.html

What - What, in my Butt - Butt!?


Jag saknar min sockersöta groda, men jag har en hel del att ta itu med här hemma. Några mail skall skickas, skall kanske till doktorn imorgon då jag har fått en knöl som växer, men det är inget farligt lyckligtvis. Sedermera så har jag haft djupa diskussioner med mor min, som har fått ett dåligt besked från läkaren.
Hur som helst, mannen jag går genom eld & vatten för, finns tvärs över gatan bara. Men han är fortfarande för långt borta för en kram, och härmed vill jag även önska min fästman lycka till, som påbörjar sin yrkesutbildning på Komvux imorgon. Avslutningsvis så blir det kanske bowling eller dylikt med min, bara min Dino samt grabsen.

Reach me your hand


Jag hittade dessa läckra väggdekorationer från Harry Allen, och det som gör dem än coolare, är att de är avgjutningar utav hans egna händer. Jag tyckte dem var lite små charmerande, då du kan använda dem till individuella önskemål. Likt en blomvas, nyckelskål eller måhända även en tvålkopp. Flexibla dekorationer till en tråkig tapet, som ger rummet mer värme enligt min åsikt. Stilfullt, elegant och ytterst bekvämt!

Vad tycker ni om dessa prydnadssakerna till väggarna i hemmet?

A broken angel inside


Jag känner mig ensam fastän att jag är älskad utav världens underbaraste man!
Men jag tror att min arbetslöshet väger stor tyngd i problematiken, eftersom att jag nästintill klättrar på väggarna då rastlösheten kryper sig närmare. Men jag älskar min man oerhört mycket, och ser fram emot den dagen då vi lägger all energi på varandra, jämsides i en ömsesidig relation respektive en egen crib.
Jag älskar min Dino Staev, mitt hjärta vilar i dina händer!

ShopaholicJag har tänkt på en sak, att jag ytterst sällan visar mina nya inköp. Allt på bilderna ovan, är presenter som mamsegull har gett mig på sistonde. Klicka på bilderna så kommer de upp i ett större samt tydligare format.
1. Svarta Nolita byxor med snörning både fram och baktill.
2. Vita Ed Hardy strumpor med turkos text.
3. Mönstrat Miss Sixty linne med dragkedja, otroligt läcker passform.
4. Turkos Ed Hardy tubklänning, jag skall dock sy in den hos skräddaren.
5. Längre modell av Ed Hardy t-shirt, sjukt snygg färg.
Jag har faktiskt lyckats samla på mig en hel del Ed Hardy prylar, och det är helt klart mitt favoritmärke just nu! Svindyrt är väl en nackdel, men man får köpa några plagg åt gången.

Thank god it´s friday!


Gårdagen spenderades hemma hos Angela, min skogstokiga men mest underbara granne! Hon är helt klockren samt helt utan brister, och inte nog med det - hon har två tvillingdöttrar som är supermysiga! Vi blekte Natalies hår, drack alltför mycket vin och blev sedermera alldeles för snygga för omvärlden! Sedan så drog vi med mor min, och tog några drinkar på kvarterskrogen här där vi bor, som dessutom hade haft inbrott natten dessförinnan.
Bortsett från alla intriger så fann jag min kärlek, mitt i folkmassan -  och det är ingen annan än Mr.D!

Pride för hela slanten!

Superduper rolig dag med Dino, vi stod i slussen och kollade på pride festivalen! Det är förvisso första gången som jag har tagit mod och vågat mig till paraden, i största synnerhet när min baby närvarade, eftersom en hel drös med homosexuella föll som käglor framför honom. Men jag hade dock förväntat mig mer drag-queens, vilket hade förhöjt stämningen på det stora evengemanget. Jag tycker att dem är otroligt charmiga och skänker oerhört mycket glädje. Men det fanns grymt många personer som deltog i paraden, till och med några yngre tjejer från området där jag bor, iklädda endast hotpants med maskeringstejp på bröstvårtorna. Det är inte varje dag man ser fullvuxna karlar iklädda eleganta dressar, samt dansar omkring i stilettklackar.

Hur som helst, så var det en dunderbar eftermiddag med Mr.D, och den avslutades på ett café i gamla stan, för en kaffe och dessert.RSS 2.0