De har pratat med en spådam

Det är lite lustigt att man får höra sanningen utav honom nu. Jag har bett om ursäkt för de felanden som jag har gjort, och dem är inte enorma. Ändå så har en fågel viskat i mitt öra, att en spådam har sagt att jag inte är bra för min pojkvän som jag har skyddat samt hjälpt till med hans skola så gott jag kunnat. Hjälpt honom studerat samt försökt få honom på rätt bana. För han är världens mest intelligenta kille som har många ambitioner, men han måste leva upp till sina drömmars mål. Hur kan "dem" prata så mycket skit om en 19 åring? Alla begår misstag, somliga mindre andra betydligt större!!

Till en älskvärd Dinosaurie


POWERFUCKERS!!


Imorgon så blir det fest med min baby sweet!! Partypinglan Tiara fyller nämligen 20 år och skall dra med några dussin ut på krogen för att fira till tusen. Och sockersöta Sara har bjudit med mig och ett x-antal vänner till mig, hon har bokat 2 vipbås på Göta källare, med leopard inredning. Grr!! Imorgon skall det drickas skumpa samt bli en himlans massa dansande!! Jabba-dabba-doo!!
Hur ser eran fredag kväll ut, något bus?

Why did you tell me all this Louise


1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
 3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
8) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
9) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
10) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

I shake that jello


Idag så har det varit total kaos i tunnelbanetrafiken, så min kära nagelteknolog Katarina fick för en gång skull vänta på mig. Men hon tog det med en nypa salt och valde ut en riktigt läcker silverfärg på mina naglar!! Jag vart verkligen grymt nöjd, och gick därifrån med ett leende på läpparna. Hon hade även köpt en blekningstandkräm från USA till mig, eftersom att jag dricker ruggigt mycket kaffe, så kan det vara bra att kompensera min dåliga vana.

Ikväll så blir det en maskeradfest i en stor lokal, och jag kommer antingen klä ut mig till skolflicka, cowgirl eller Cleopatra.
Vad tycker ni skulle passa mig sötnosar?

Dagens planer

Idag så har jag utrettat en hel del ärenden på stan, men även lyckats stöta på min guld diva Tiara - fast min mamsegull kallar henne för Tuttfia. Hon hade även en sockersöt Carro med sig, som det var år och dagar sedan jag träffade sist. Medan vi gick och shoppade så hann vi med en hel del girlietalk, eftersom vi alla tre sitter fastklämda i världens bästa förhållanden. Katarina bokade om min tid tills imorgon, så jag går på återbesök med naglarna imorgon med Tiara, som fick min tid på fredagen. Därefter så skall jag köpa en sääxi maskerad dräkt. Det är dock lite långsökt att vara sjuksköterska, eftersom att alla kids vill vara det på halloween haha. Dräkterna prövas med min wifey Sara och hennes äldre syster Aurora. Skall bli roligt att äntligen få träffa den omtalade systern. Puss på dig!!

Hångelkrångel

Jag & Mr.D har verkligen fångat dagen idag, och gjort det bästa utav alla prikära situationer som påträffats. Vi gick ut i solen med de 2 hundar som D är hundvakt åt, men efter bara 15 minuter så öppnade himlen sig och vi såg ut som två dränkta kattungar. Vi har ätit fajitas med kyckling och en stark röra, middagen påminner lite om tacos. Älsklingen hade med sig vin till oss samt pringles, som vi skulle gama i oss till Tila Tequila, en serie som har fastnat i våra huvuden!! Dino har även fått en whiskey som han skall åtnjuta till kvällens myspys! Men jag måste varna er, man kan verkligen bli en smygalkoholist på vin - för det ger en sådan bekvämlig känsla samt utsökt smak.

Mina sockersöta pojkvän

Fick precis reda på utav mitt lilla hjärtegryn, att han hade fått en uppgift på sin morgonsamling. Alla skulle då välja 4 av de utvalda orden, samt sätta ihop en kärleksdikt beträffande de ord som de tidigare hade valt. Min älskling hade främling - syskon - kvinna - sann kärlek! Och därefter skrev han hur vi träffades och fann intresset för varandra. Vi bor i samma område och klassificerade varandra som främlingar, tills vi sedan utvecklade en så nära vänskapsrelation att vi nästintill blev som syskon. Därefter så växte jag upp till en ung kvinna, som han blev förälskad i, och tog steget till våran första kyss. Sedermera så fann vi sann och oändlig kärlek i varandra... Är han inte en liten charmpelle den dära!!

VINSTLOTTEN ÄR MIN!!

Jaaaaa, säg mig mina kära läsare, är inte denna tröjan något alldeles X-tra? Den kommer från Efashion, men ännu bättre är att jag precis har vunnit denna skönhet från en sockersöt Linda Asp. Som är en riktig tötnos med en riklig dialekt.

Efter några dagar i depression, så kunde inget lysa upp min vardag mer än att få en gyllne present, som jag verkligen avgudar. Jag sitter här nu och dricker ett spann kaffe framför bloggen, men kan inte sluta le, när jag ser bilden framför mig! Jag lovar att fota den när jag har den på mig, så får ni se hur fin den är in real life. Hoppas verkligen att jag hinner få den denna veckan, för jag längtar så oerhört mycket. Tack än en gång Linda som har gjort detta möjligt!!

Linda

The truth drives me into madness

Jag önskar att vi alla hade en förmåga att genomskåda folks lögner, samt deras syfte bakom relaterande handlingar. Jag önskar även att vi fick chansen att utvidga våra framtidsvyer, där vi kunde få en inblick över vem man bör älska för resten utav sitt liv. Vem man kommer finna lyckan med respektive en förevigad trogen kärlek!! Detsamma gäller kompisrelationerna. Vore inte det som en sagolik dröm som gått i uppfyllelse?

Question of the day


Dagens fråga: Vad förbättrar respektive försämrar en relation?
Något som jag anser försämrar en relation, är när endast en utav parterna lägger sin fulla energi på att förstärka banden. Utan dennes röst så sitter dem osysselsatta, och endast bleknar bort i tristess. För att en relation skall fortleda i framtiden, så krävs bådas uppmärksamma intressen att skrida till bruk. Jag anser att allt tordes vara ömsesidigt, samt på en likgiltig nivå där dessa parter respekteras utav varandra. Finnes det brist på tillit så krävs åtgärder om man vill bestå i en relation med den andre, eftersom att kärleken bör gro sig allt starkare med tiden istället för att avta succesivt. Rädda era förhållanden om ni verkligen hyser kärlek gentemot eran motpart, för de kan inte stå ut för evigt i den dominantas skugga. ღ

Voice of weakness

Idag började jag med min lilla diet, som skall leda mig till en sundare hälsa samt en förstärkning utav mitt immunförsvar. Men om detta skall fullföljas så måste jag lägga ner mina flottiga middagar med älsklingen, eftersom att han endast har "junkfood in his mind"!! Vi äter alltför ofta pizza tyvärr, vilket inte alls passar in i min nya planering. Anywhy, är det inte fler än jag som får ångest när dem tittar ut genom fönstret? Det är en massa döda träd som blickar tillbaka mot en, missförstå mig inte nu - för jag älskar verkligen allt det där mysiga som vintern bär med. Men nu mitt emellan höst & vinter, så ser träden verkligen ledsna ut.

Disapointed choices

Jag hyser fortfarande samma djupgående kärlek, för mitt skrivande. Bokstäverna förökar sig bland mitt vokabulär, så att tristessen avtar.

Men något som ger mig en liten smula ångest, är att jag för länge sedan tappade bokintresset. Mitt första bibliotekskort brukades till max, medan mina skolkamrater lånade serietidningar, så enbart växte sig mitt intresse för faktaböcker allt starkare. Nu däremot så inser jag inte vilken innebörd faktaböcker har, jag har gått miste om allmänbildningen som relaterar till kunskapen du finner i böcker. Jag tordes då återfinna det intresse som jag en gång hade, då det endast skulle vara som en fördel för främre relationer.

My life feels completed

Här ser ni gårdagens festmake-up som jag hade när jag & min fästman var hemma hos Sara. Vi hade det super trevligt med en hel del snacks samt vin, men kvällen var ung när jag & Mr.D begav oss hemmåt för att avsluta våran helkväll med lite movietime. Filmvalet blev som vanligt skräck, eftersom att man då får ytterligare en resonabel anledning att krypa tätt intill varandra. Sedermera tog vi en dusch och somnade relativt tidigt, efter en hård vecka utav förkylning. Ikväll skall vi ha en riktig myskväll, med överdrivet mycket godis framför sing-a-long. Vi medverkade nämligen under kvällens sändning för en tid sedan, så jag håller tummarna för att ni får en glimt utav oss i tvrutan ikväll.

Makeup art

Its hard to commit when you are wrong!! Jag & Mr.D firade på fel dag, det är alltså nu nu nu som vi bör fira 1 år haha.

Tänkte ge ett sminktips på denna ögonskuggan till kära Linda Asp!
Jag började med att lägga en concealer på ögonlocket, så att ögonskuggan fäster bättre samt ger en längre hållbarhet. Jag applicerade en väldigt ljus skugga med shimmer som bas, på hela ögonlocket. Använde mig sedan utav en glittrig guldfärg från Make-up store, som jag applicerade från ögats inre franslinje, och följde sedan ögongloben med penseln. För att förstora upp ögat, så slutförde jag med en mossgrön ögonskugga från Isadora. Även då följer du ögongloben och sedan in mot ögats början. Yttre franslinjen skall även den markeras. Det låter mer invecklat än vad det är, för det är en väldigt simpel makeup som är lätt att applicera. Lycka till alla underbara läsare!!

Smile away the weakness

Något som börjar gå mig på nerverna, är när personer i ens omgivning tror att de kan dra nytta utav en. Misstankarna dras alltmer åt den person som lyckas slarva bort allt från nycklar till bilar. Notera att det bara är ett uttryck så att ni får ett begrepp om hur mycket som försvinner i hennes närvaro. Relationer mellan differenta parter tordes bestå ömsesidiga, men i de flesta kompisrelaterade sammanhangen, så ger jag till tio tusen, men får inte en smula tillbaka. Girls it´s time to appreciate life!! What goes around - comes around!!

Tävling!

Jag är med och tävlar om världens mest dunderbara tröja, tävlingen hittar du hos världens mest gudomliga tjej Linda!! Hennes blogg är för övrigt en solklar favorit!! Jag önskar er alla lycka till och hoppas att ni håller tummarna för mig osså.. http://hummingbird.blogg.se/

A kiss and I will surrender


Dagen började i min sötnos famn, vilket gav mig en känsla utav trygghet. Redan under tidig morgon, så gav hans vistelse mig fjärilar i magen. Vi har beslutat att fira på fredag, mer detaljer avslöjar jag förvisso senare. Frukosten bestod utav en mängd olika bröd, kakor och pålägg samt en panna kaffe. Mums!! Kycklingfile, klyftpotatis & bearnesås beståd huvudrätten av, och drycken förblev vitt vin under hela dagen. Vi har även köpt en hel del Ben & Jerrys glass som efterrätt. Nu efter cirka 5 glas vin så skall vi lägga oss i badet med våra badbomber som milfen köpt till oss. Tack kära familj & vänner för alla era lyckönskningar!!

My BarbieDoll

Här har ni en bild på mig och flickvännen, just kidding!! Men en Sara är det däremot, som är något dragen på vinet som vi drack under våran myskväll. Och kvinnan kom med pizzaaaa.. Mmm!! Saras och min relation kan vara svår att förstå för andra, men denna tjej hyser jag något enormt mycket kärlek till. Under svåra stunder så får hon mig till skratt, en liten festprisse är vad hon är. I veckan skall vi träffas & ha en tjejdag, då vi ligger och kittlar varandra tills vi kiknar, och så skall vi berätta hemlisar.. Mysigaste blondien i Sthlm, kanske även den mest korkade? haha

We are meant to be together


Firar 1 år sedan vi blev tillsammans, men det kunde förvisso ha varit 4 år sedan vi ingick i en relation. ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT DINO STAEV!!

Fighting for love

- He has to fight a lot more to prove for me, that Im the one for him. I need sooo much love from you, so lets bring it my dear!!

Lika som bäär?

Jag lovar er underbara läsare att jag skall ta tag i bloggen, och skriva en massa underbara tips snart igen! Har varit lite torka beträffande skrivandet, då det har varit full rulle på sistonde.

Men hela dagen så har jag varit hos min syster yster, som flyttat väldigt nära mig nu. Hon har varit mitt stöd under hela uppväxten, då jag har haft problem med både vikt och att äta. Alla motgångar har hon förhindrat, och sedan unga år har hon varit en förebild. Bilden är tagen i somras från våran balkong på Gotland, kan man klaga på utsikten? Trots att hon har blivit gammal som gatan (33 år), så är hon minst lika vacker än idag!!

Unvisible footprints on my back


Ooh my god, I kissed Santa

Känns allt mer som om en klocka börjar ringa, dags att vakna upp till realiteten som styr min vardag. Man saknar alltid föregående tider, eftersom att man verkligen lever för sina minnen. Så låt mig då slippa glömma, de specifika ting som gjort mig lycklig. Jag måste lära mig att alltid skapa nya minnesvärda händelser, så att man slipper gräva in i det förflutna, utan lever på de sangviniska saker dagen bär med. Carpe Diem tordes vara en levnads standard, men trots allt så går det faktumet förlorat.

Paartey Creew

Saknar min milf, hon får mig alltid att le fastän att jag inte alltid vill det haha. Älskar henne mest i världen! Anyway, igår så blev det utgång med the crew from da hooood!! Det var väldigt spontant, men vi hade en otroligt rolig kväll, fylld med skratt & mycket dansande. Många utav mina vänner saknades dock, men de som fanns på plats var väl 15 personer och under hela kvällen så var stämningen på topp!!

Här ser ni min kärleksprins till höger, erkänn att han är "The hottie of the year"!! Det blev mycket farande för att välja rätt ställe som alla ville gå till, det är svårt att vi en hel folkmassa att enas om en och samma sak. Men kvällen blev trots allt SUCCÉ!! Min fästman gjorde kvällen alldeles underbar!!

Älsklingen & jag dansade tillsammans under hela kvällen, och drack en hel del - kände oss som kungligheter!! När vi festar, så brakar helvetet lös!! Vi sjöng till och med karaoke tillsammans framför alla gäster. We rooooock pumpkin!!

Naaavelpiercing made by Lajs

Jag såg Linda Rosing i onsdags i hötorget, hon har verkligen ryckt upp sig och blivit jätte vacker! Men nu måste jag berätta om min helmysiga dag med min Lajs. Vi har varit på stan & fönstershoppat & ätit lunch. Galen som hon är så ville hon göra en navelpiercing på mig, så vi gick och köpte ett passande smycke för en barbie. Väl hemma hos henne, så tog hon fram alla piercingnålar, vilket gjorde mig svimfärdig. Nålar är min största fobi, ändå så har jag gjort tatueringar utan problem. Men nu så dinglar ett litet smycke vid "my bellybutton", vilket hon gjorde überläckert!! Pusss & Kram på världens sötaste Lajs!!

Foodtime for Mr.D

Jesss, ny plåtning planeras! Många nya idéer på hur sessionen skall utformas! Mr.D kommer förvisso närvara under denna plåtning!!

Men nu till dagens meny!! Tänkte göra lite mat så att Dino har lite valmöjligheter när han kommer hem. Jag älskar nämligen stark mat, Dino likaså. Men han vill ha husmanskost idag. Så jag håller på med en pastagratäng just nu med ost & krämig köttfärsås. Mums fillibaba..

Sen så gör jag även kryddjärpar med potatis och min berömda sås, som gör vem som helst sugen på foood. Imorgon så får det väl bli fläskfilé med kryddig beasås, samt min dragon, som Dino har fäst sig vid.

..Att laga mat gör en på mycket bättre humör, jag känner mig behövlig just nu. Han hänger lite läpp just nu, och jag gör allt för att göra honom glad. Har precis städat våran 3, på nästan 90 kvadrat, och det tar sin tid.

New nails make me haaappy


För er som har missat månadens naglar så är dem babyrosa med glitter. Hittils så är dem mina favoriter!! Jag & världens mest erfarna samt supersöta nagelteknolog Katarina, har ett mål att göra olika motiv var gång. Längtar tills vi skall ge oss på jultemat. Jag har gått hos henne ett antal månader nu, och jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Bättre kvalitet får ni leta efter tjejer. Ni hittar henne här där hon erbjuder er bästa möjliga service samt lägsta pris!!

Shopaholic


Älskar dessa två som jag köpte utav en slump under gårdagen!! De såg väldigt lama ut när de hängde där på galgarna, men med dess passform vart de hur läckra som helst!! Dino är überkär i dem båda, I wonder why?! haha

A shot at love

Jag & älsklingen har blivit två såpadrottningar! Vi ser dagligen på hans simpsonbox, som jag har köpt till honom. Men serien som vi fastnat främst för är A shot at love with Tila Tequila. Inte nog med att hon har en skön attityd, och otroligt läcker kropp, så har hon även ett väldigt exotiskt utseende. Det hon gör i tv tycker jag är lite slampigt, men som sagt - jag dömer ingen!! Hon är främst känd för sina photoshoots, men gör även musik. Likt många andra så ser hon extremt sexig ut på sina plåtningar, men väldigt sliten ut live.

The Worlds Greatest

Jag åt lunch igår på stan med Maddis i väntan på Mr.D. Han hade gått in i en affär för att få en karta till ett annat ställe, där han köpte min efterlängtade present. Han mötte sedan upp mig på ett cafe där jag redan hade beställt till oss. Han kollade mig djupt in i ögonen och bad mig ta mina händer under bordet. I min hand ramlade en ask, vilket fick mig i tårar. Gud, vad jag är emotionell egentligen haha. Min drömprins hade köpt en bismark ring med 18k guld. Tårarna bara rann och jag kysste dem. Ni anar inte vilken liten charmknutte jag har!!

Vi avslutade sedan med bio som jag ville bjuda min baby skrutt på!!
Vi såg Mirrors vilket var en grymt bra film!! Trodde den skulle vara läskigare emellanåt, men den hade några x-tremt äckliga scener. Resume: Återigen en otroligt mysig dag med sweety!!

Sjuklingen Sess

Det allra jobbigaste när man har en partner, är att man alltid smittar den andra så fort man blir förkyld! Men min fästman vet verkligen hur man behandlar sin dam när hon ligger febrig. Han brukar köpa isglass till mig samt servera mig till tio tusen %. Dunderbara Dino, ligger alltid och håller om mig i soffan, och pussar på mig fast jag är svettig & äcklig tihi.

Vinterplaner


Jag kommer att göra fler photoshoots nu i vinter, men de som jag ser främst emot att plåta, är till sommaren. Då man även kan köra fotograferingar utomlands. Det har helt andra miljöer, samt ljussättning som man kan använda sig utav.

Planerna nu till vinter är några weekends med älskling, men till nästa höst så har vi bestämt att vi skall stick utomlands i ett x-antal månader. Får se hur länge min tonårspojke klarar sig utan Sverige.

I haven´t forgot

Helgen har varit supermysig, med oväntat besök utav min barbie, Sara min lyckobringare!! För sin ålder så har hon en otrolig mognad, och samma humor som jag. Hon har själv sagt att jag har fått henne leva igen. Skall träffa henne någon dag så att jag kan ta bilder på oss och lägga upp! Men jag måste berätta ett big-no-no!! Jag har fått inflammation där mina visdomständer har börjat växa. Det ser jätte äckligt ut!!

Och ännu en sak min babe gjorde bara för min skull, var att be sin kompis fota honom i min babyrosa cowboyhatt med en glittrig boa runt. Han var naken och höll hatten för sin tra-laalaa... <3 He is made for photoshoots!!


Dagens Puss i Metro

Läääääääääs Daagens Metro!! Jag har fått "Dagens Puss" publicerad. Det var min dunderbara bror som gav mig den mest otroligt genomtänka spalten. Jag blev helt varm i kroppen när han bad mig att kolla i dagens metro. Där står det:
Mikaela, du är den finaste människan på jorden. Jag är en stolt bror. Kram Fredrik

Shopping viva la Sess

Titta vad som dök upp nere på posten, enbart till mig! Ett par röda pumps med peeptoe, det är paljetter på några ställen precis som bilden visar. Men bäst utav allt - det är 11 cm klack på mina skönheter!
Jag har även gett min darling en dvdbox med säsong 6 utav Simpsson, man fick ett ascoolt fodral med sig som tillhör.
 
Detta lila underklädesset dök upp i fredags, gud vad jag älskar att beställa saker på internet
.

Även den var en present från min lilla Maddis, eller jaa.. Snarare en tjuvtitt på en förtidig julklapp.

Allt rullar på som det skall just nu. Träffade även min dunderbara Sara igår, då hon bjöd på lunch respektive fika. Mitt lilla partydjur!! Även om vi träffades väldigt spontant och olägligt, så hann vi med att prata gamla minnen, då hennes klumpighet har bringat ett gott skratt hos oss båda. Snart ses vi igen gumsigos!


Jag hoppas att älskling inte bli sur när han får 2 par stringkallingar utav Maddis.

För hon har nämligen köpt ett par röda samt svarta, med just denna elefant.

Fast jag tror faktiskt att hans present har längre öron och snabel. Dino är nämligen strongt emot sådant, men jag hoppas att hon ser ironin i det hela..

Sanna ord från Bea

Kika in på henness blogg - där hon skriver naturtroget angående realiteten! http://beatricedanielsson.blogg.se/index.html

Vi gör alldeles för mycket uppoffringar! Tjejer fixerar sig allt mer beträffande deras utseende, så att de ska vara fina för sin partner! Vad gör deras killar? Jo de springer runt i mjukis byxor och keps medans tjejen ser ut som att hon skall på fest 24/7, endast för att göra sin kille lycklig. Oftast så får hon ändå inte den uppmärksamheten hon behöver. Varför ägnar vi fritiden till att dressa oss som förnäma damer? -Jo för att tillfredställa sin partner. Många tjejer blir nedtryckta utav sina killar och känner sig inte vackra längre. De döljer sina kroppar i intim kontakt med deras älsklingar, för att de inte längre tror att deras kroppar ser bra ut.

Unlocked

ÄLSKAR HAN BARBIE ELLER POCAHONTAS!?  - Vågar jag invänta svar..

Exploaded

Time to get changing! Skall göra mig redo för city, för om endast någon timme skall jag möta upp Mr.D för en mysig fika, på hans favoritställe på söder. Men innan dess så måste jag ringa min bank, då det har dragits någon summa på kredit, fastän att jag inte kan ta ut kredit på mitt kort. Längtar tills jag kan sätta mig framför datan sen igen, och läsa alla värmande kommentarer. På bilden bär jag endast en nyinköpt peruk med riktigt hår - så ni behöver inte oroa er att jag har bytt sida ;)

Världens sötaste webcam är Min!

Jag ville bara göra er sötnosar lite avundsjuka tihi! Denna helt super duper gulliga webcam med solklar bild, sitter på min dataskärm just i detta nu! Jag hängde lite läpp tidigare idag, och då kom världens goaste vän Maddis & gav mig denna webcam. Hon är verkligen en person med hjärtat på sin rätta plats.

Jag har förvisso en babyrosa fot till den, så den är alltså inte svart som på bilden. Jag vill så gärna berätta var hon har köpt den, men det förblir en hemlis säger hon! Jag älskar verkligen hello kitty!!

Carpe Diem

Hon som påstod att jag hade dålig karma - in your face!
Kvällen spenderade vi i varandras omfamning, promenader på kvällen med min lilla vovsing och som avslut så bakade vi scones tillsammans. Det var en riktig röra i köket, men avslutningsvis så blev det lyckade mackor som gick raka vägen ner i magen. Vi kröp ner med duntäcket i soffan, och bara njöt för stunden till våra oboy. När kvällen kryper närmare så somnar jag alltid på hans bröst, så otroligt mysigt! Imorse vaknade jag upp till nybakade bullar! Resume: Jag har världens mest dunderbara fästman!

Been there - done that

Det roliga med en särskild "mogen" person, är att hon tror att hennes intellekt är något att hurra för. Hon utger sig som ett byte vilket inte överträffar andra. Med hennes mognad bör hon endast nämna anonyma inlägg, inte utge deras namn offentligt. Men, men..som sagt - min karma är det inget fel på!

Cut the crap

Jag vaknade återigen upp till realiteten, den verklighet som tordes upphöra i existens. En kaotisk natt, där helvetet brakade lös. Vänskap respektive kärlek sattes på prov, nu vet jag inte vart jag står längre. Vems axel som består betryggande..


Årets blogg 2008

Snälla rara söta dunderbara läsare!! Rösta fram mig till årets blogg 2008 om ni tycker att jag förtjänar en plats dära! Alla ni därute är vinnare i mina ögon, så jag tar det som en stor ära att ha nominerats! Jag tackar Sica som gjorde detta möjligt. Rösta på mig genom att gå in på http://sicastyle.blogg.se/ Ni får rösta en gång per dag! Love you guys!

Nya inköp

Jag har kommit på mig själv med alldeles för hög shoppingprioritering! Hur som helst, detta är mitt senaste inköp!! Vem vill inte vara super duper cute när man städar!!

Craazy frog

Den här coola jävlen såg jag & älsklingen, när vi promenerade ute i regnet! Och jag kan inte påstå att paddan var liten, utan den var nästintill lika stor som en handboll!

Jag älskar alla slags reptiler, särskilt grodor då dem förvandlas till gyllne prinsar! Hoppas att jag & Mr.D finner tid att ta en kvällspromenad även ikväll! Det är så otroligt avkopplande att vandra på nätterna.

RSS 2.0