Nyförlovad Man

Jag & min fästman var ju helt enkelt tvugna att fira igårkväll, efter våra 8 timmar på grönan. Så vi konsumerade 7 X-cider samt pyttelite vodka, och bara var med varandra. Såhär söt var min baby sweet i sin fluffiga morgonrock jag köpte till honom för ett tag sedan, för att han skulle kunna matcha min rosa morgonrockis. Trots sin blåklocka så är han alltid lika vacker i mina ögon. Man ser verkligen lyckan i hans ögon på denna bild, nyförlovad och aallt ;)

Jag är FÖRLOVAD!

image333Jaa hörrni.. Anledningen till att jag inte bloggade igår, lyder såhär. JAG ÄR FÖRLOVAD!! *glädjeskrik* Vi åkte med min syster, hennes fästman & deras barn, samt min mamma, morbror & Maddis till Gröna Lund. Har inte varit där på evigheter, så det var riktigt kul att åka lite karuseller och köra 5-kamp. Vi åt middag, lekte med barnen, och gjorde alla möjliga tävlingar. Älsklingen vann 1 pris åt mig, som var en bamsestor groda (som jag knappt kunde bära) :). Han vann sedan två andra ursöta fluffsiga nallar åt mig, med ett bowlingklot.
Titta vilka dunder underbara nallar älsklingen vann åt mig, men tro mig, dem är mycket större i verkligheten!! :)

Senare mot kvällen så blev Emilia och Nellie (mina systerdöttrar) smågriniga och lite trötta, så de äldre begav sig hemåt. Medan vi ungdomar stannade kvar och drack någon bira. Jag tror att vi stannade vid minst varenda lottstånd, för att min fästman vill ge mig hela Gröna Lunds förråd utav nallar *tihi*. Sist men inte minst så ville Mr.D åka kärlekstunneln med mig. Det var riktigt fint i tunneln, där dem spelade ljuvlig musik, och hade romantiska röster samt belysning. Tror att Gröna Lund har byggt om tunneln, för den var riktigt lång den här gången. Jag satt i hans knä och njöt av utsikten under hela resan, tills Dino ställer sig på knä och friar till mig. Då kom glädjetårarna i överflöd...Jag var så lycklig, när han placerade ringen på mitt finger. Jag fylldes helt plötsligt av värme, som min motpart fram manade. GUD, VAD JAG ÄLSKAR MIN DINO STAEV! Igår gjorde han mig till kvinna på riktigt!

Bingo Rimér

image329I Torsdags hade Bingo Rimér fest där det bjöds på nästintill aallt. Och efterfesten ägde rum på Cafe Opera, med mycket roligt folk.

Bingo Models argenturen ställer ofta till med fest, som brukar äga rum på olika klubbar. Det är riktigt roligt, eftersom att det är något utöver det vanliga.

Vill ta med älsklingen på något sådant någon gång, eftersom att han är helt fascinerad över Slitz brudar & Moore. Tror att han skulle tycka ett sådant evengemang skulle vara suuper!!


Utgång med honorna

En riktigt tursam dag, men ändå inte! Var först på ett möte klockan 9 imorse, för att få endel information. Åkte sedan till Guld Fynd för att se om ringarna anlänt, vilket dom redan hade, efter mindre än 3 dagar *enorm lycka*... Jag gjorde ett glädjeskrik mitt i affären när jag fick se dem, och tårar av glädje strömmade från min kind. Så snart är man fästmö, så fort mannen min har friat! :)

Men vet ni vad?! När vi skulle pröva ringarna hemma, så såg vi att dem har lyckats skriva två olika datum på våra ringar. Heelt sjuukt!! Hur kan man lyckas göra ett sånt stort misstag? Det skall ju bara inte få hända. Så nu måste vi gravera om våra ringar *suck*. Förvisso så kan man se det här som en rolig händelse, men jag vill bära min ring nu nu nu... Men jag får se allt från den ljusa sidan, för ikväll blir det utgång med Carmen och Tiara. Det är argenturen som skall ut och partaja lite, med Bingo Rimér, så vi får hoppas på det bästa. Älsklingen erbjöd sig att betala min taxi hem, men jag bad min *baby love* att möta upp mig i stan istället.

Puss & Kram och önska mig lycka till ikväll..

Hundvakt

Igår så bjöd vi över Anna & Vassil (D föräldrar) till min mamsegull. Det känns så skönt nu när hela familjen har träffats, och dessutom trivs riktigt bra i varandras sällskap. Det bjöds på kasslerknyten, sallad med världens godaste dressing, vin samt några drinkar. Jag sov sedan hos Dinos päron, eftersom att jag skulle vara Hundvakt återigen åt lilla puddingen Elvis. 

Ooh gud vad söt han var imorse, när jag och Dino låg och höll om varandra, så skulle han tränga sig in under täcket och ligga emellan oss, den lilla parveln! Min älskling skulle åka till stan, så jag gick hem till min lilla sjukling med Elvis. Med tötnos ChristiBelle Cowboy (min vovvsing) har blivit sjuk!! :( Hon har haft ont i diskarna ett flertal dagar nu, så hon bara ligger mestadels. Så Elvis har legat och pussat henne ömsint på nosen, för att göra henne frisk och ge medlidande...

Jag försökte sedan steka lite på balkongen, men Elvis skulle promt ligga på mitt bröst under hela tiden och sola. Han är ju lixom redan svart, vad mer begär han :) *riktigt härligt väder*. Resten av dagen har även den varit avslappnande, har lirat basket ända tills solen gick ner. Vann faktiskt över älskling två matcher denna gång ;) Satt även en 3 poängare, som är  riktigt grymt för att heta Sessan..


Dagens Måsten

image326"Spegel, spegel på vägen där, säg mig vem som i landet vackrast är" Citerat utav Snövit.

Dagen idag har varit slitsam, en tidig morgon där jag gjorde sällskap med Mr.D till stan. Det är Sällan vi åker samtidigt när vi skall rusa iväg, men denna gången vart det en lyckoträff!

Jag hade ett par ärenden att avklara idag på banken. Jag skulle förnya mitt id (därmed fotas i automat också), och göra om handläggningen där jag bytte huvudkontor, för att sedan förenkla mina uttag. Och gissa vem jag såg på banken? Sissela Kyle :) Sök bilder på google för er som inte känner igen henne, hon är lika trevlig i verkligheten som på tv respektive radio. Sedan mötte jag upp Maddis mamma Berit, så gick vi och fikade samt åt, på ett mysigt cafe i solen, precis vid kungsträdgården. Fy bubblan, att jag glömde kameran *my bad* :( Inväntar bara min fästman nu, för att våra planer för kvällen involverar en middag där våra föräldrar är samlade...

Nej uusch, jag såg en död fågelunge idag, precis där jag bor. Jag blir så känslosam när jag ser vilken kamp som försigår i naturen, men sådan lyder dess lag. Den var inte direkt söt, men jag tror nog att fåglar och igelkottar, är de enda djuren som är fula som bebisar. Och som sedan växer upp till skönheter, brukar visserligen vara tvärtom *but thats the fact*


Trött på falska personer

Usch vad somliga personer går mig på nerverna, personen jag nämnde på heartbreaker, är inte kärleksgnabb som vissa förmoda, utan det är en vän som står mig väldigt nära. Som verkligen kan få mig att avsky henne, hon vet vad hon gör för fel, genom att leva på andras bekostnad, och verkligen gå alla på nerverna. Mina vänner garvar åt hur mycket problem den här personen har bärt med sig, genom sin dumdristighet och naiva läggning. Vet inte om jag skall skratta eller gråta åt denna personen, som kräver all uppmärksamhet i världen, istället för att bara njuta utav de saker hon ständigt skänks. Trodde visserligen bra om henne, tills den stunden jag såg hur hon förändrats till det sämre. En så egocentrisk person som ideligen söker nya konflikter, det går ju bara att önska henne hjälp...

Förlovningsringarna

Så då var ringarna utvalda, och färdig graverade på torsdag. Samma dag jag tar studenten, så går Mr.D ner på knä, framför alla. Gud, vad uunderbart allt känns, jag är som en helt ny människa, som svävar fram på vingar (precis som i RedBull reklamen) ^^... Att bära hans ring på mitt finger dag in och dag ut är en stolthet, och att ha uppgraderats till Sessan Staev klingar redan i mina öron *happysmile* Vi båda har märkt på senaste tiden, att vi är ämnade för varandra, och helt enkelt är beroende utav motpartens närhet och gemenskap. Valet utav ringar blev i rött guld, en klassisk skönhet med räfflade kanter, på under samt ovansidan.

Själva känslan när jag blev så emotionellt berörd inne på Guldfynd, och Mr.D tog mig i sin omfamning, när mina tårar bara rann, är oobeskrivlig!! Hundra känslor flög genom mitt huvud på en och samma gång, men fast besluten om att Dino, kommer att vara pappa till våra framtida barn.

HeartBreaker

Spelar ingen roll, vad man har gjort i sitt förflutna, så länge man är villig att ändra på sig, och kompensera sina felanden. Men om en person ständigt ljuger, trots nya löften respektive försök, så måste man någon gång säga ifrån. Oavsett hur nära den personen står, så kan man inte såra i all oändlighet, men bara lägga lögnen i en bubbla och blåsa bort den. Trots att jag verkligen älskar den här personen, som står mig allra närmast, så har jag tappat hoppet när det aldrig sker en förändring. Jag har fått kompromissa och gett upp specifika saker, även den nämnda personen, men jag höll mig till avtalet, inte försökte komma undan med lögner. So tell me...when will she change?


Happy Mothers Day!

image324
Och så var det morsdag igen!! Känns som att mödrarna alltid har något att fira höhö... Men, men *they are worth it*  Träffade mamsi idag, och åt glass med chockladsås & marränger (fyfan, vad vidrigt marränger smakar!! som en fluffig sockerbit, blää). Men mysigt var det iallafall. Så tell me, hur har ni firat morsdag? Troligtvis mer glassigt än vad jag har, men jag firade även Dinos mamsegull, som bjöd på en light tårta som hon själv hade bakat.

"Appropå" ingenting, så snarkar min vovsing järnet nu :O Blir väl så när man blir äldre. Men ingen snarkar mer än underbara Vassil (Dinos pappa), det är så man blir mörkrädd *tihi*

Defensless

image323
- grunden till svartsjuka är rädslan av att förlora någon som man verkligen älskar!

...och det har du verkligen gjort denna gången, hoppas du inser det när saknaden tar överhand! Du vet vem du är...


Cykelsemester i minishorts ^^

image321Jaduu, såhär söt är jag när jag cyklar med min lilla skrutt i cykelkorgen, jag hade till och med två flätor på denna bilden *mohahaa*. Men man skall inte luras vid det yttre, right guys! ;) Och shortsen på bilden fladdrar i rumpan, så pösiga är dem :(...

Aauuw, vad sööt min lilla pärla är, när hon sitter där och spanar i sin lilla korg. Det är faktiskt bland det bästa hon vet, att få ligga på sin filt och följa med när jag cyklar...

Puss & Kjam Sesss

Dagens Dikt

image320- Min mamma har sagt att jag är en ängel, så låt oss se om mina vingar bär mig, i hoppet jag låter ta i förhastad slutsats. Må bevisen framskrida ifall mitt liv är baserad på en lögn eller fastställd realitet. En orkeslös själ är inte mycket till att betrakta, då parallellen blivit likgiltig. Att ta det definitiva slutsteget är ingen tvekan, då det hyser avsaknad från emotionell begäran att bestå. Kvinnans behov respektive kärlek är nu struken, när mitt yttre förskingras i ogenomtränglig dis. "Nära, tätt intill eller i mörkrets diffusa ljus, så bultar mitt hjärta än", trots att ödesdigra avgöranden raserat i värde. Jag känner din närhet genom drömmarna som du bevistar, men när jag återigen vaknar upp till realiteten så är du densamma. Tordes bestå på vänskapsfronten, en lättnad för bebodda gravar som hade återfunnits i ångest. Mystiken i denna kontext, försämrar blodflödet i mina tilltäppta vener. Ett försprång tordes inte vara tillräckligt, då fördömda själar förföljer mig. Må min intensiva längtan till förskingran besannas...


"my power, my identity, my soul...but in another shape of reality"

Copyright Sessan


Sessan & Bella som tavla

image319Här är en bild på mig och min vovsing, riktigt söt i stort format. Skulle dock vilja ha en på mig och min fästman oxå, som är målad på liknande sätt. Lite mer skarp måhända, i naturtrogna färger. Förstår inte riktigt varför folk anser att det är egocentrisk att hänga upp en tavla på sig själv, men att det är jätte pluttinuttit att ha en på sig själv & sin partner :) *but you have to play by the rules* Vad tycker ni om denna bilden på mig & ChristiBelle Cowboy? Är den inte lite småsööt? Har den som minne, eftersom hon fyller 11 år i december, så vet man att hon inte hänger med hela livet. Men jag älskar henne så oerhört mycket, och hon har en stor plats i mitt hjärta. Med denna bild så blir Sessan & Bella förevigade...

Balen 2004

image318
Bilder ingen tidigare har sett!! Såhär såg min make-up ut under balen i nian! Alltså 4 år sen är bilden tagen. Förstår inte riktigt varför man behåller vissa bilder, men man kan väl förmodligen inte riktigt släppa taget om dem.
Jag gillar färgerna på ögonskuggan, som består i tre nyanser av lila, samt turkos "glitter pencil" vid nedre franslinjen. Och för att framhäva ögonskuggan än mer än vanligt, så använd er utav en high-lighter under ögonbrynet och ner mot skuggans slut. Arbeta med ljus skugga vid ögats början, och tona mörkare mot ögats slut.

Boka Resemål?!

image316
Snacka om att det kryper i mina fingrar!! Jag vill boka en resa till Maldiverna Direkt!! Jag vill ligga och steka på stranden, dricka exotiska drinkar och vara i gott sällskap med min fästman. Det kan verkligen se helt sagolikt ut, på särskilda platser, och man kan verkligen inte få samma härliga känsla i Sverige. Våran stora höjdpunkt är när vi ligger på en blåsig strand, och tuggar sand, eller när löven skiftar färg, bättre än så blir det inte riktigt.

Och tänk er vilka X-tremt härliga modellbilder man kan plåta, med en tvättäkta solnedgång och skyhöga palmer. Längtar verkligen till Sommaren och ledigheten, så man kan unna sig en trip till något paradisiskt land och äta utsökt mat. Eller varför inte bosätta sig i Maldiverna?! Om man någon gång kan få en stabilare ekonomi *such a dreamgirl* :) 


Carmens Överraskningspartajj

image315Jag har tyvärr varit dålig på att uppdatera bloggen under helgens bravader, ber om ursäkt!! :( Men det har verkligen varit full rulle, fullt med aktiviteter. I fredags var jag med älsklingen och hans kompis + Maddis, vi hade en helskön kväll där vi umgicks och bara pratade hela kvällen. Vi dansade lite oxå, och skrattade oavbrutet..

Igår var vi hemma hos Carmen och Andreas som hade bjudit en heldel folk, till grillning med överdrivet mycket mat, sallader, alkohol, kubbspel, boulekastning där jag utklassade de andra :) *lucky me* Vi blåste ballonger, och firade Carmens heltidsanställning. Allt gick i studenttema, eftersom att hon aldrig har gått gymnasiet, så hade hennes fästman köpt en studentmössa till henne, och gjort stora plakat med hennes bild och namn på.

Fredagens Vip Mingel

image314
Torsdagens vip mingel på Make-up Store, var heelt underbart!!
Det bjöds på så mycket goda tilltugg, och mousserande vin som dryck. De berättade den senaste make-up trenden där "Carribean Dreams" är de färger som gäller. Alltså väldigt färgstarka orientaliska färger, såsom gul, grön, röd, blå. Varma färger som du kombinerar ihop.  Men mitt under genomgången av läppar, så tappade jag en jordgubbsklyfta som fastnade precis på mitt bröst, som en extra nippel haha. Alltid jag som råkar ut för sånt :)
* Body Lotion Shimmer
* Sun Powder
* Twinkle Eyeshadow "Apple"
* Blue Colored Mascara
* Lip Plumper X-treme
* Easy Bronzer

image311
Jag & J.Linn på Make-up Store :)

image312
Fundersam Sess, hann inte le :)
image313
En lite gladare Sess, får testa nya färger :)

Mingel på Make-up Store

Så då har man precis hämtat Elvis hos hundvakten. Tänkte lägga mig och ta en siesta med honom, eftersom han fortfarande är en bebba, så är han van att vila på eftermiddagen, då han är en extremt energisk vovsing. Och senare ikväll vid sju tiden, så skall jag till Make-up Store på götgatan, som skall berätta om alla nya trender och mingla lite, i sällskap med sötnosen J.Linn. Lägger upp bilder under kvällen..

Puss & Kram

www.cocoo.se

image310Vad tycker ni om detta underbart Vackra pärlhalsband, passar perfekt till studenten eller andra specifika tillfällen, då man vill pryda sig lite X-tra!! Pärlor är en tidlös klassiker, som klär vem som helst.

Halsbandet kommer från www.cocoo.se som är Sveriges största smyckesbutik på nätet! Gå gärna in och kika ifall ni hittar något som passar just er, till ett bra pris...


Onsdagskväll

Usch vilken rörig onsdag!! Slutade dock väldigt bra, med gott sällskap, iallafall sålänge min älskling var här. Shoppade med Dino under dagen, och inköpet blev en skjorta från MQ för älsklingen. Riktigt schnygg!! Och efter det så var det lite familjeintriger, men så kom syrrans kompis hem till oss. Det var riktigt mysigt, för han hade sina två polishundar med sig, som är helt underbara. Och så ootroligt lydiga, heelt sjukt att dem förstod så mycket som jag sa :)

Under kvällen satt vi med syster, hennes kompis, Maddis & slutligen Dino. Alla minnen som kom på tal, försatte alla i skratt, och gjorde kvällen till Succé!! Fastän att jag blev berusad, och saknade Dino under natten, så vaknade jag 6 imorse. Helt sjukt, för jag är pigg, trots att jag egentligen brukar somna vid den här tiden.

... Men det var iallafall en kväll värd att Minnas ...


Lilla Elvis

image307Den där lilla parveln Elvis, som jag brukar prata om, som jag & älsklingen brukar rasta. Antar att ni har undrat hur han ser ut. Och här har ni det lilla charmtrollet när han var bebba, han är visserligen mer beklädd just nu, och har ett mognare utseende, men är i princip lika liten.

Visst är han gudomligt Sööööt!! :)
Och det roligaste av allt, är att han fryser ut sina kläder på sig *gullgull*

Guud, stackarn har inte ens växt i sin hud på den här bilden, såg det nu hahaa...

Skönhet sitter på Insidan

image306Jaadu, allt detta snack om att skönhet sitter på insidan, ger mig huvudvärk!! Men man kan ju tolka det hur man vill :) Fastän jag tror att mångfalden syftar på personligheten, så tycker jag personligen att det är väldigt snyggt med fasta silikonboobies *tihi*. Man vill ju som sagt att ens byst skall sitta på sin rätta plats, när bh:n är avtagen, och inte hänga som tepåsar nere vid knänaa...
Men missförstå mig inte nu, jag dömer aldrig en person vid dess utseende, utan jag finner alla människor Vackra på sitt sätt. Alla har unika drag, som dessutom ingen annan har identiskt! :)

Shopping-time

Sammarbetet med ingelita.se känns enormt stoort för mig! Inte nog med att de har något X-tremt läckra kläder, så är dem väldigt insiktsfulla och serviceinriktade. Jag har alltid tyckt att det har varit läskigt att handla via internet, vet inte riktigt varför, det kanske bara är jag som är lite småmesig *generad*, men det skall det bli ändring på!!

Världens sötaste bebis!


Tävling!

Använd gärna mig =)Hairdesign By Magentas blogg (Klicka på länken) kan du tävla om ett volymschampo från Wellas Life Tex.

Så här står det om produkten: RENGÖR SKONSAMT OCH GER SYNBART MER VOLYM. FINT HÅR STÄRKS OCH FÅR NATURLIG GLANS. Användning: Fördela en liten mängd jämnt i fuktigt hår och massera in. Skölj ur noga. Upprepa vid behov.

Så här gör du för att vara med och tävla:
Skriv om tävlingen i din blogg och länka till det inlägget (http://hairdesignbymagenta.blogg.se/1210922080_tvling.html#comment). Använd gärna bilden =) Glöm inte bort att skriva länken till inlägget bland kommentarerna! Tävlingen avslutas Onsdagen den 21:e Maj!

Lycka till peeople!! ;)

Nu får ni äntligen Chansen

Klicka här för att komma till Ingelitas hemsida
Äntligen så får mina besökare tillfällighet att handla med 10% rabatt på Ingelitas stora sortiment! De har allt från utmanande kläder, skor, accessoarer, till vardagliga plagg. Passar alla typer utav stilar, prisvärda varor med bra kvalitet... www.ingelita.se

Puss & kram Sess

Hudvårdstips

image302Tvätta ansiktet morgon och kväll med kranvatten. När du sover avger huden fett, som du tvättar bort på morgonen. Under dagen utsätts din hud för en hel del bakterier, som du tar bort på kvällen. Vanlig tvål bör dock inte användas i ansiktet, eftersom den är alldeles för uttorkande. Använd en rengöringsgel eller annan ansiktsrengöring för bästa resultat, en produkt som passar din hudtyp allra bäst. Nu har vi konstaterat att du skall återfukta huden, för att undvika eventuell uttorkning av hyn.

Huden under dina ögon är 10 ggr så tunn som resterande ansikte. Det är därför du bör undvika ögonområdet både när du tvättar respektive återfuktar ansiktet. Använd allra helst en fuktkräm till ansiktet, som har solskyddsfaktor. Solen ger rynkor och hudcancer. Samtliga är rädda att använda solskyddsfaktor, för de ryktas att du inte blir brun på det viset. Men det stämmer inte, en solskyddsfaktor lindrar eventuella hudskador, samt att du inte blir röd, utan ger en jämn solbrun färg på kroppens partier. Om du skulle bränna dig i solen, så använd en after sun kylbalsam, som kyler ner de svullna samt utsatta områdena.

Hoppas ni gillade tipsen om hudvård! Skriv gärna om ni har fler frågor! Love Sess

Underbar dag!!

Har precis lagat middag till mig, Maddis & älsklingen. Jag blev klar precis när han kom från gymmet, vi har en tendens att aaaldrig matcha varandra, men turen stod på vår sida idag! :) Det blev en wok med krämig sås till, riktigt gott var det, och X-tra mysigt med tända ljus...

Dagen har varit så avslappnande, har känt för att pyssla om Mr. D idag, så inledningsvis så fick han en smarrig frukost på sängen, med ägg & egengjord smoothie *min är den godaste utav alla*. Sen så tappade jag upp ett bad till Dino, och gjorde en helkroppspeeling på honom, som rensar porerna på djupet och avlägsnar döda hudrester. Den är från serien "Home Spa" och doftar i jordgubb, vilket Dino klassificerade som pepparkaka haha.

Har även ätit twister glass i solen, och lekt med hans tötnos till vovvsing. Riktigt mysigt har vi haft det iallafall...
Men under middagen ikväll så fick man även höra en sak, som jag är fullt medveten om. JAG SNARKAR FASTÄN JAG ÄR VAKEN!! :( Dummaa Dinoo..

Söndags

Älsklingen kom till mig 8 på morgonen i söndags, och då hade vi redan snackat i telefon i 2 timmar innan. Till slut så saknade vi varandra för mycket, och han kom och gjorde mig sällskap framför Disney Channel, som är en favorit under morgonkvisten. Ingen av oss kunde sova, så det blev till att börja dagen, utan någon sömn, med ett spann kaffe i knäet! :) *mys* Ibland så finns det inga gränser för kärleken..

Sammarbete - läckra kläder

Ooh vad underbart!! Jag har precis kommit överens med ett företag, där vi skall ha ett sammarbete med varandra. Dem säljer extremt läckra kläder, skor, väskor samt accessoarer - Jaa, allt man behöver till ett bra pris. Ville bara göra er lite nyfikna :) Men mer info kommer om några dagar, *i promise*

Träningsschema

image300
Sitter och kollar igenom gamla motivationsbilder på kändisar, och jag kom fram till att Jessica Alba är den person som har den mest unika drag. Hennes kropp är nästintill perfekt enligt min åsikt, det enda som saknas är en större byst. Alba har en smal figur, men trots det så har hon en kurvig men vältränad body, något många tjejer vill efterlikna.

Jag har varit 12 kg större förut, men valde att gå ner i vikt med hjälp utav hårdbantning, vilket resulterade i ätstörningar. Men om du vill att det skall ske förändring, och vill bli av med några överflödiga kilon, så gör ett varierande träningsschema, samt ät mångsidig kost. Att dricka mycket vatten är grymt viktigt för att gå ner i vikt, samt när du håller igång kroppen, eftersom vatten tar bort slaggprodukter i kroppen. Och beträffande kost, så skall du äta sunt, så kropp & själ mår bra. Undvik då snabbmat som innehåller väldigt mycket fett, finns dock vegetabiliska fetter som är väldigt bra. Samt fullkorn i kostcirkeln är ännu ett plus i kanten, men då måste du tillföra ännu mer vätska till kroppen. Du skall äta i små mängder men ofta, och helst inte efter klockan sju. Du förbränner inte lika mycket mot kvällen, eftersom du inte rör dig lika mycket.

Beträffande träningen så behöver det inte alltid vara tråkigt, utan så länge du håller i gång kroppen, så förbränner du kalorier. Du kan städa, köra yoga eller pilates, göra fitnessövningar, dansa, hoppa hopprep, gå powerwalk med stavar, styrketräna eller köra med hantlar som ger ett mycket snabbt resultat. Använd lättare hantlar men repetera fler gånger, vilket bringar snabba och smidiga muskler. Den bästa starten du kan få på morgonen, är att starta med en kopp svart kaffe, och sedan ge dig ut på en powerwalk i minst 45 minuter. Då förbränner du allra mest och får en bra stark på dagen. När du kommer hem så äter frukost, där gröt är ett bra alternativ, kan även tillsätta linfrön så blir det ett ännu smartare val. Om du följer ett strikt schema, så når du drömkroppen inom några veckor, beroende hur högt du är villig att sätta ribban. Alkohol bör undvikas.. Lycka till folks med att bygga på den perfekta bodyn till beach 08 ;)

GABRIEL EN ÄNGEL SÄND FRÅN OVAN

image298Nu är jag äntligen tillbaka efter en hektisk helg. Förhållandet har varit stormigt, efter att Dinos närmsta kompis Gabriel gick bort i hjärnhinneinflammation. Han var världens goaste och mest underbara kille, som alltid gick med ett stort leende på läpparna. Gabbe var en så fläckfri människa, som aldrig dömde någon, utan accepterade dem som de var. Vi alla har lidit en stor förlust, samt går igenom en allt för stor sorg just nu. Beklagar för familjen som har det kämpigast just nu, var dag utan sin solspridare är en kamp...


Till minne av GABRIEL!!

- Vi har förlorat en ängel sänd från ovan!!

Favorit Glassen Nummer Ett

image297Oooh, jag & Mr. D har äntligen hittat favvoglassen! Och det är TWISTER från gb:s stora urval. Det är så himla smarrig, att vi till och med köper den varje dag!! Helt enkelt, världeens godaste och absolut mest somriga isglass!! Den är lite syrlig i smaken, men ändå så himlans sööt =)

Love Love Sess

Dagens önskepryl

image296Dagens inköp är dessa overknee boots, som har en korsad snörning på baksidan. Klackhöjden är 8 cm, och total längd på bootsen är 63 cm, om du inte snörar dem. Riktigt läckra till sena utekvällar med Mr. D som vart helförtjust i dessa stövlar. Jag har visserligen redan ett par vita skinnstövlar, med 8 cm stilettklack, även dem är riktigt läckra.

Om ni vill hitta allt från utmanande skor, kläder samt accessoarer, så besök denna hemsidan. www.ingelita.se

Mysdag hemma

Gud, vad mysigt!! Sitter med vovsingen i famnen o pratar med Carmen i telefon. Hon sitter på jobbet & tråkar, medan jag smockar i mig godis och bara njuter för stunden! Men om två veckor så skall hennes fästman ha en överraskningsfest för henne, där jag & D är bjudna :) Kommer bli så mysigt!! Vet en klocka som hon önskar sig, som jag tänkte köpa till henne i present, som Grattis till hennes heltidsanställning i hammarby sjöstad.

Tänkte spela basket med älsklingen ikväll igen, gjorde det igår, och jag till och med vann två gånger utav fyra. Resten vann Mr.D som är grymmm på basket. Riktigt kul var det iaf!! Han messade mig nyss och frågade om jag ville gå på cirkus med honom i Sickla, gud vad underbar han är! Jag vet att han tycker att cirkus är barnsligt, och nästintill pinsamt. Men eftersom jag så gärna vill gå, så håller han mig sällskap utan sura miner *tihi* Min sockerpärla!!

Djuprengöring av öron

image295Jag läste på Natasha Peyres blogg att hon nyligen har testat på öronljus. Det är ganska lustigt, för jag har pratat med D om det länge nu, och det är inte direkt vanligt. Eftersom att jag och Dino skall börja pyssla om varandra mer nu, så skall vi göra spa-behandlingar, öronljus och ansiktsmasker mm. Men för er som aldrig har testat på öronljus, så bör ni ha någon som vet hur man skall applicera den i örat, eftersom det kan störa balanssinnet.

Öronljus är en avslappnande metod för djuprengöring av öron, där allt vax samt andra gifter tas bort. Men du bör göra båda öronen, vilket kräver två öronljus, för att få ett stabilt balanssinne. Jag har själv testat detta för ett antal år sen, när jag var på behandling, och kan verkligen rekommendera det. Hörseln förbättras och du känner dig verkligen fräsch efteråt.

Ni kan läsa mer om intresset finns, på länken jag bifogar. https://ortagubben.jetshop.se/default.aspx
Ni kan även beställa från den sidan.

Puss och kram Sessan

Plåtning på Torsdag

image294Nu på torsdag så kommer jag att ha en plåtning med Carmen, fotografen är Rikke som verkar vara en väldigt erfaren samt kreativ fotograf. Känns så roligt att börja plåta igen!! Efter ett uppehåll nu...

Vi kommer att köra en väldigt rolig session, måhända även flera om tid finnes. Jag & Carmen tänkte köra "rollspel" där vi har speciella yrken, fast med energi & attityd! Även lite sexy-pics! Ser verkligen fram emot torsdag, eftersom jag får plåta med min twini Carmen, och framför allt över att Dino kommer närvara :)

Kom gärna med olika förslag på roller vi kan agera framför kameran!! Vill ha eran åsikt beträffande min plåtning, som jag är extremt exhalterad över...

Puss & kram Sess

Dagens Shopping Tur

Mysdag med älsklingen, like always! Men gjorde ett litet avbrott på ett x-antal timmar, medan han var på gymmet, så smet jag och shoppade med Carmen. Vi är två fnitterflickor som alltid har lika kul tillsammans, jag tror att det beror på att vi har så skilda egenskaper, men samtidigt så delar vi samma intresse. Anyway, dagens inköp blev:

- en turkos plyschdress med silverkrona från Hm:s barnavdelning (ser ut som en Desperate housewife) :)
- rutig skjorta med kort ärm fån Hm:s barnavdelning
- 2 hårfärger samt slingpaket
- smink & accessoarer
- gul klänning
- 2 pike i färgerna pastellgrön samt vit

INGET VARMVATTEN!!

Trött jag blir!! Skall duscha och göra mig vacker tills älsklingen kommer hem, vilket han gör om en timme. Men det är fel i huset, så det finns inget varmvatten!! :( Nu står jag med spisen full utav kastruller, och skall koka varmvatten till badet. Det tar eeeevigheter, men det finns inte mycket att göra. Men man blir så irriterad när saker och ting inte fungerar när man betalar för dem!! 

Min outfit i Sommar

image292image293
Jesssss..har äntligen beställt Sommarens bikini. Jag tycker den är urläcker!! Den finns i dessa två färger, beställde båda för att se vilken som blir finast. Men min favorit är nog den ljusrosa, som ger en sockersöt känsla, min första tanke var en smarrig glass när jag såg den :) Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör!! Jag måste bara börja bygga på en slank body till i Sommar, så älsklingen blir stolt över mig!! tihi

With Looove Sess

GRILLKVÄLL MED PÄRONEN

image289
Sista veckorna med Mr D har varit alldeles lyriska!! Vi har haft så mycket skojsigt planerat, och vi har verkligen haft tid att spendera med varandra. Vi tog visserligen inga bilder igår, förutom de här två fotona. Men det var riktigt trevligt igår, som jag hoppas att vi snart gör om!! Denna söndag har varit extreemt slapp, vaknade sent och trots det så tog vi en siesta i TRE timmar!! Helt otroligt, det kallar jag en power-nap! Men vi bestämde oss senare för att grilla med hans föräldrar, och ringde sedan dit min mamma, eftersom hon är den enda som bor i Sthlm. Det var första gången våra föräldrar möttes, men de trivdes gått i varandras sällskap. Vi grillade flintastek och Chorizo, och drack vanligtvis vin, som har blivit en dålig vana höhö :) Våra hundar lekte glatt på ängen och jagade varandra, riktigt kul att allt flyter på som det ska. Hade varit lite jobbigt om någon förälder inte gillat den andra. Men, men...efter solnedgången kom myggorna och lunchade på oss som var barbenta, vi förblev offer för de kliande myggbetten tihi. Men det var mödan värt! Avslutade sedan med en baileys och en nattkaffe hos familjen Staev!!
JAG ÄLSKAR MIN PRINS!! HAN ÄR SOM TAGEN DIREKT UR SAGORNAS VÄRLD!!

Lyrisk kväll hos Carmen & Andreas

Wow vilken underbar kväll! Jag & Mr. D väntade in hans föräldrar, som hade tagit med sig kycklingfilé på spett, från restaurangen som de äger. Anna & Vassil hade även gjort underbara såser och packat ner bröd, samt en flaska vin till oss. Dinos pappa fick äran att skjutsa oss till min twini och mest vackra madam Carmen, respektive hennes pojkvän Andreas, som bor vid Sickla allé. Om drygt ett år så skall turturduvorna gifta sig, och lilla jag kommer vara brudtärna på hennes bröllop. Gud vad vackert!! :) *happysmile* 

Dagen började med att grabbarna gick och förberedde grillarna, och ställde upp kubbet som vi skulle spela under kvällen, medan jag & Carmen gjorde all mat redo. Vi grillade allt från entrecote, till kyckling och vegetariskt. Glasen fylldes och magarna blev feta. Och två gånger i rad vann våra män över oss i kubb *pinsamt* :( Men, det var en riktigt rolig kväll, där vi tjejer brottades i gräset, solade och lekte med grannskapets barn, grabbarna satt dock enbart med ölen. Jag tror vi spenderade 6 timmar ute i solskenet, innan vi gick in och förberedde resten av alkoholen som skulle konsumeras. Twini & Sessan dansade magdans & prövade olika outfits inför plåtningen, som kommer ske nu under veckan. Riktigt kul med barbie tema :) Hoppas bara att bilderna blir efter förväntat. Runt ett tiden rörde sig jag & älsklingen oss hemåt, och somnade nästan bums i famnen på varandra...

Kvällens happenings

Ikväll så skall jag, D med flera grilla när solen börjar gå ner, och värmen börjar ge vika. Tänkte ta några drinkar till maten vi gör, så blir det en lite mer trevlig stämning. Och nu på söndag så åker jag, älskling & hans päron till alby för att fiska, grilla lite och allmänt steka i solen. *we look forward* Tänkte ta skansen någon dag nu också, när värmeböljan nått Sthlm stad!! :)

Dagboksinlägg

image288Jag klassificeras som en vuxen individ, men kan inte släppa känslan av otillåtet ansvar. Jag känner mig instängd, fastbunden i mig själv. En illvilja som ej rättfärdigats, på grund utav ett släktbands stränga principer. Jag undgår inte att löpa på stram tygel, där mina behov ständigt nonchaleras. Ge mig styrkan som krävs, till att fastställa min integritet, därav ges ett personligt värde. Vi behöver inte varandras närhet längre, eftersom att det inte finns någon saknad sinsemellan. Vi har inget behov av varandras trygghet längre, därav finns anledningen till att vi gled isär. Han strävar inte efter ömsesidiga mål, utan går hellre en åtskild väg.

Copyright Sessan


Badmode till Sommaren

image287
Jag har faktiskt beställt denna bikini/bh som lär levereras inom 3 dagar. Gud vad jag längtar!! Tycker den har en ascool utformning, där man inte riktigt vet vilken kategori den faller under. Bikini? Baddräkt? Body?

Jaa, vad tycker ni om denna på semestern? Man får bara hoppas på att den inte blir genomskinlig om den blöts ner, hade ju planerat att bada i den, fastän jag är en tvättäkta Badkruka!! :)

Love Sessi

Champagne i solsken

Igår på eftermiddagen så gick jag hem och nannade älskling. Gick sedan på en promenix till ett mysigt solställe vid havet, med Svärmor & lille Elvis. Jag tror vi satt i närmare 2 timmar vid havet, och pratade med en förbipasserande pappa som kom med sin lilla dotter Petra. Jag lekte med både lille Elvis & Petra, som skrattade högt och sprang. Dagen var för varm, för att orka anstränga sig, så jag och Anna gick hem för att äta mera av den helt underbara tårtan. Väckte då Dino som kände sig sjuk, jag ringde sedan sjukvårdsrådgivningen som visste vad det var och hjälpte oss att lindra hans smärta mellan revbenen.

Den stora höjdpunkten igår, var dock när Svärmor korkade upp en flaska Champagne till oss, som vi alla delade på. Vi tog även två matcher i Yatzy, som är så himlans roligt *man blir verkligen besatt*. Efter några glas med skumpa somnade jag bredvid älskling. Men vi hade en riktigt mysig, men sen kväll igår...

Pussss // Sess

Stressig morgon - Lugn kväll

Igår blev man dumpad i Ekis lägenhet, fick vänta ända tills vi skulle hämta älsklingen efter matchen. Jag städade lite i hans lägenhet, och fastnade sedan framför datorn! Men det var kul, tyckte bara synd om Mr.D som vi inte kunde hämta, för dem hade stängt av centralbron mellan 22-05. De skulle lägga asfalt där, så vi kunde inte komma förbi. Jag blev då avdroppad i Slussen, i väntan på att älsklingen skulle komma. När vi sedan tog oss hem, så väntade Väärldens underbaraste tårta från Gunarsson (bästa tårtorna), mums filibabaa...Sen efter duschen somnade jag & min Dino. Vaknade med ett leende morgonen därpå...

Den kinesiska zodiaken

Den kinesiska zodiaken består av en 12-årscykel där det djur som bäst representerar de speciella karaktärsdragen har fått ge namn åt året. Många kineser tror att det år som någon föddes är en viktig faktor i bestämmandet av personens karraktärdrag, fysiska och mentala tillgångar och graden av framgång och lycka som han uppnår under sin livstid.

Jag är född i Ormens år, här nedan står min karaktär enligt det kinesiska horoskopet.
image285
Länkar här nedan sidan så att ni läsare kan se i vilket år ni är födda i, samt kunna läsa ett utdrag om er personliga karaktär. Have fun!!

http://www.bluedragon.nu


Miss You

Har precis gjort middag ihop med Mr. D som familjen kallar honom, hö hö. Det var iallafall en riktigt God taco, med tända ljus och planerande angående framtiden. Vi har utvecklat en så nära relation på bara 6 månader, fastän det känns som om vi spenderat ett helt liv tillsammans. Och nej, vi har allt annat än tröttnat på varandra, det finns ännu hundratals sidor hos varandra att upptäcka!! Och så mycket känslor samt kärlek att bringa. Nu när man saknar älsklingen som allra mest, så är han inte hemma. Han gick precis, och jag kommer inte träffa honom förrän imorgon kväll, när jag hämtar honom efter Djurgårdsmatchen. Hur kan man älska någon så mkt, att man vill spendera vareviga sekund med den personen?

Foundation - Puder - Ögonskuggor

image284Många ställer mig frågan angående olika sminkmärken, samt bästa sätt att applicera produkten. Jag kan säga såhär, för er som använder foundation så skall ni helst använda en matt sådan, så att ni slipper ett glansigt/"svettigt" resultat. Med en matt foundation så får ni ett väldigt naturtroget resultat, där ni gärna kan använda en heltäckande foundation eller möjligen en concealer.

Solpuder?! Vill ni ha ett lite mer spacklat utseende, där ni gärna syns i en lite mer skimrande look, så rekommenderas ni gärna använda ett "shimmer-pouder", och det finns inom de flesta märken. Väldigt läckert på sommaren, då de kan ge en bronsig yta. Om ni vill ha ett mer simpelt utseende, så gå på mer varma toner, ett matt puder i lagom mängd.

Men min favorit för er som gillar glittriga ögonskuggor, lite färger och nästintill sprakande effekt på ögonen, rekommenderas att gå till make-up store, som är min stora favorit beträffande ögonskuggor. Du får ett levande resultat som glittrar i spegeln!! :) Bara att välja och vraka mellan en mångfald nyanser och utformningar...

Chili-serien är en Favorit

image283Gud vad jag Älskar chili-serien beträffande hushållstillbehör. Köpte en smörgåsgrill idag, det enda som saknades av deras varor. Det är ju så himlans gott med toast, hoppas dock att det smakar ännu bättre i min super snygga splitternya smörgåsgrill :)

Gotlandsbilder i överflöd!

image279image280
Här är två bilder på min fästman, tagna på Gotland! Vi bodde på ett hotell ca 30 meter från havet. Och här klättrar han på stenarna, utan att plumsa i som jag gjorde *tihi*
image281
Bild på solen, tagen från hotellets ingång. Här ser man verkligen hur långgrunt det är. Det mysiga med hotellet är att det är byggt intill berget, så när du går i loftgångarna och det regnar exempelvis, så rinner det längs bergväggen inuti hotellet.
image282
Älskling funderar på hur han skall lära sig att flyga till nästa sten :)
image278
En grymt närgången svan, som vi lyckades fånga på bild. Läckert när bilden reflekteras i havet. Vi döpte svanen till Urban.

VÄRLDENS UNDERBARASTE VECKA!!

Imorgon bär det hemåt till Sthlm igen, Destination Gotland lämnar ön redan klockan 07 på morgonkvisten...Pyy!! Vad jobbigt att stiga upp så tidigt under sin ledighet. Våra 4 dagar på hotellet har varit heelt fantastiska!! Fastän vi har druckit hela dagarna långa, så har vi startat tidigt och fortsatt under dagen, därmed har vi sluppit fylla och enbart njutit utav våra drinkar. Vi har under semesterns gång hunnit med så ootroligt mkt. Dino är helt fascinerad över hur sakta tiden går, trots att man har fullt upp hela dagarna. Något som glädjer mig något enormt, är att Han verkligen trivs här, och vi har till och med kollat permanent boende på Gotland. *Lucky us*


Igår drack vi samt åt riktigt God mat i sällskap med, Eric & Per respektive våra föräldrar. Något annat som underlättat vår vistelse, är att Min pappa verkligen trivs i Dinos sällskap, till bådas förvåning, eftersom min pappa helst ser mig som sin "lilla flicka". Men vi blev dock bjudna på en utmaning, att klå de äldre i en fotbollsmatch, och min mamma stod i målet hahaa..Pappa Baloo låg mestadels på gräset och kröp, då han hela tiden snubblade på fotbollen :) Vi hade ialla fall en riktigt händelserik kväll, där vi avslutade med ölspelet.

Idag så åkte vi ut till Tjauls Lummelunda där jag är uppväxt. Ville visa älsklingen våra hus som papsen själv har byggt, riktigt Classy!! :) Så otroligt många minnen. Åkte även förbi vårat sommarställe, där ordet stress inte existerar. Därifrån gick vi ner till stranden för att plocka lite fossiler, samt vada i havet. D utmanade milfen i stenkastning, och åkte på däng så det stog härliga till. Men han tog en solklar revansch. Vi har gjort så otroligt mkt myspys idag, gått i grottor, ätit våfflor, stannade till vid Sveriges största glassbar - delade en 5 kulors våffla med älskling, + en mjukglass...*mummms*
Lägger upp bilder under morgondagen, från våran "minisemester", där vi inte gjort annat än att pyssla om varandra, vaknat till fågelkvitter & beskådat stjärnhimlen om nätterna...


Äntligen Semester på Gotland

Åååh, äntligen är vi på Gotland, där mina sanna rötter finns. Resan gick snabbt och smärtfritt hahaa, förutom när jag och min fästman lekte lady & luffsen med godissnören. Istället för att tugga på snöret i min riktning, så råkade han tugga på min läpp - så jag har fått en liten fläskläpp hahaa..Alltid lika Romaantisk!! :)

Riktigt mysigt hotellrum fick vi, till och med större änden lägenheten där hemma, och vi bor i en stor 3:a. Eftersom vi anlände mitt i natten så fanns inte så mycket att göra, bortsett från att avsluta med ett par drinkar, och sedan en kvällsdusch. Dagen idag, började med God frukost och galen shopping på stan, inköpen blev en jacka från Vila, hälstrumpor från BikBok, Hoodtröja från BikBok samt en DVD till milfen och en hemlig *sensuell* leksak till henne..Hahaaa..tror ni alla kan gissa vad det var!!

Påvägen till hotellrummet så gjorde min vovsing "number two" mitt i loftgångarna, och det var ju sådär lagom pinsamt!! Men, men *Shiit happends* :) Sitter nu med en bacardi razz och smådricker lite drinkar, och värmer upp till grillningen. Älsklingen är positivt överraskad av Gotland faktiskt :) Han njuuuter på min hemmaplan!!

Puss & Kram Sess

RSS 2.0