Busstrejk!?

Jag & milfen har precis lagat mat till Mr.D, som åt med belåtenhet. Och eftersom jag är grymt sjuk idag, så får jag uträtta mina ärenden under morgondagen. Och hörrni, det rinner ur min näsa heela tiden, jag får inte en lugn sekund. Fy bubblan!! på att vara sjuk och inte kan rå för det!

Vi skall troligtvis ta med Dinos lilla vovsing på stan, fastän han får sitta i sin lilla "doogiebag". Det kommer vara full rulle, eftersom både jag & Mr.D har saker planerade. Jag skall hämta ut mitt leg samt shoppa lite medan Dino är hos sin frisör. Men fick precis höra att det eventuellt är busstrejk imorgon, kan det stämma må tro?!

D härliga egenskaper

Ibland inser man verkligen vilka egenskaper man verkligen fascineras utav, beträffande sin motpart. Jag verkligen älskar hans skratt, vilka de flesta faktiskt avgudar. Om han ler och sedan skrattar, så smälter även min mamma samt syster. Hans sätt att röra sig respektive klädseln ger mig verkligen fjärilar i magen, för i mina ögon för han sig enligt en mans dolda principer. *i like that* Men framför allt när han äter, så kan inte mina ögon slita sig ifrån honom, för det är då hans bästa sidor kommer fram. Han vill alltid dela med sig, och får alltför ofta mat på läpparna, vilket bara gör mig mer förälskad.Ni skulle ha sätt honom för någon dag sedan, när han åt melon - vilket är en utav många favoriter hos honom. Han hade solbrillorna på samt sin turkosa morgonrock han fått utav mig i present, och gluffsade i sig en hel vattenmelon. Oouuff, vad min lilla prins kan vara Charmig!!

SAKNAR DIG REDAN!!

Usch, Världens mest dunderunderbara fästman åker utomlands nu på fredag! Jag har gråtit nästintill varje dag nu under två veckors tid, för att jag saknar honom redan. Igår grät vi till och med tillsammans, för det kommer bli tufft för oss båda. Det allra högsta antalet timmar vi har varit ifrån varandra är i 12 timmar, så det kommer vara en vardaglig vana som nu bryts. Tiden bara rinner ifrån oss och nu så åker han vilken dag som helst! Han skall visserligen åka med familjen till sina kusiner på sin pappas sida, men JAG KOMMER SAKNA HONOM SÅ OERHÖRT MYCKET!! Mitt lilla sockerhjärta kommer förvisso ringa mig dagligen och berätta hur han mår, så det känns dock som en lättnad.

Sick-eli-pick

Jag tror helt klart att den där Jenna har smittat mig via distans med sin feberfrossa!! *tihi* Imorse somnade jag inte förrän klockan 07 tror jag, och mycket pga att jag har feberyra. Men jag lyckades iallafall nanna kudden i ett x-antal timmar, men när jag återigen vaknade så hade jag tappat rösten. Uuusch, fy bubblan! Min fästman åker utomlands i två veckor nu den 4 juli, och givetvis så vill jag njuta för fullt av hans sällskap så länge som det är möjligt. Men jag har ont i hela kroppen, och har dessutom mensvärk, så det kan inte bli så mycket värre än vad det är i nuläget. Jag duschar konstant för att känna mig någorlunda fräsch, vilket är riktigt svårt just nu!!

Jag tackar framför allt mina vänner som har ställt upp för mig dessa dagar när jag har mått dåligt, men även er underbara läsare för ert invariabla stöd i era kommentarer!! Ni är GULD värda!! <3

Unwritten!!

*When you loose something you cant Replace*

Jag kan inte beskriva min längtan med ord, trots att de är sagda samt förevigade, så saknar min talan betydelse. Alla emotionella drag med penseln, slätas nu ut utav vindens invariabla styrka. Ibland kan man inte i sin djupaste tankeställning, förstå förlusten utav någon som står en allra närmast, innan det är försent att vidta åtgärder för att reparera. 

*Tu eres mi corazon Dino*
ETERNAL LOVE!!

Mr.D - Where is the love

Det tragiska med relaioner är att det aldrig sker ömsesidiga uppoffringar! De flesta manliga parterna kan definiera kvinnan lite som en börda, där de inte uppskattar var sekund de får tillsammans, utan det är mer kvinnans synsätt på kärlek & gemenskap. Men jag är verkligen urless på hur jag behandlas utav andra, jag har gett upp all min tid & kamratskap för mannen jag älskar, och för att dessutom kunna planera och ägna tid till ytterligare framsteg i våran relation. Men nu är det osäkert om den skall fortleda, eftersom att jag är relativt krävande, och som dessutom älskar min fästman så pass mycket att alla uppoffringar är värda till tusen. Jag vill spendera all tid i världen med mitt lilla sockerhjärta, frågan som återstår är då om han delar samma känsla.

Jag vill trots allt att våran relation skall fortskrida samt komma någon vart, men har känt mig ensam på sista tiden fastän min pojkvän är världens Underbaraste...Men jag förstår även min fästmans behov utav vännerna och sina vanor som inte inkluderar mig!

En längtan!!

JAG SAKNAR MIN FÄSTMANS NÄRHET & GEMENSKAP!! Jag känner mig alldeles tom i kroppen samt intetsägande. Tvåsamheten var de som bar upp vår ömsesidiga läggning, vilket inte existerar längre mellan oss. Jag tror våra sista ord är sagda, nerskrivda respektive uppdaterade. Men ingen förändring skedde, så nu är det nya rationella vägar som prioriteras.

Snälla någon, ge mig styrkan som krävs att ta mig ifrån dessa tårar...

Hudvårdstips

Jag måste bara offentligöra ett hudvårdstips som en läsare tipsade mig om! Och tro mig, hur lustigt det än låter så får du otroligt lena samt återfuktade ben. Okey, here we go!! Du smörjer in dig rikligt med en vitaminberikad lotion som dessutom återfuktar huden massivt. Sedermera så applicerar du plastfolie tajt runtom benet, och låter din lotion sköta sitt under plasten. Kroppen tar åt sig så mycket mer och återfuktar bättre. En bodybutter fungerar utmärkt!!


Det skadar inte att testa, så kom igen nu gott folk!!

Min nya bikini

Äntligen så har min nya bikini anländit från Ingelita.se! Den är så otroligt läcker, men är bara en utav många läckra outfits på deras hemsida. Och de som är så himla underbara på ingelita, lät mig kombinera min bikini med en xs-trosa respektive en Medium bh. Det tråkigta är att jag inte riktigt klär i svart, men jag har verkligen fastnat för denna bikinin.


Och ni mina kära läsare borde passa på, för även ni får 10% rabatt på era köp. Good luck babes!!

Världens Vackraste Bukett

Jag gav er löftet att lägga upp bild på min blombukett som D gav till mig, vilket jag givetvis håller. Det var så himla svårt att fånga dess skönhet på kameran, för den är så ootroligt stor och graciös. Och notera även att jag tog bilden idag, vilket är två dagar efter att den är köpt, ändå är den så pass ståtlig & fin.

Tyvärr så är inte saker & ting alltför bra mellan mig & Mr.D, men som sagt: - Man skall inte fälla tårar för någon som inte är värda dessa blöta kinder. En man med hjärta torkar dina tårar och ger emotionella inslag för övrigt.

Unhidden Tears

Jag släpper dig fri - likt en vingklippt fågel finner du nu resonabel styrka!

Guess, what I´ve heard!!

Vill ni veta något riktigt spännande som min pojkvän lät berätta idag! Att det finns ett extremt stort kattdjur vid namn Liger, vilket jag inte direkt köpte, men han hade bevis. Sök själva på google så finns det båda bilder respektive fakta om det så kallade kattdjuret.

Liger är en korsning mellan en lejonhane samt en tigerhona, och uppskattas väga över hela 630 kg. Anledningen till att ligern är det störst nu levande kattdjuret, beror på att den saknar begränsningen som sätter stopp för tillväxten. För dessa generna ligger hon tigerhanen samt lejonhonan, vilket motsvarar dess motpart. Cooolt va!! Men jag finner det även väldigt otäckt, med en sådan klumpiduns till kattdjur!!

8 MÅNADER BABE!!

Mmm..Sicken härlans dag det har varit. Vaknade hos min fästman relativt tidigt utav att hans *teeny-weeny* vovsing flåste mig i öronen. Tog sedermera en snabbdusch & spacklade mig, sedan så var jag *fit-for-fight*. Jag hann även göra lite småfynd på stan åt både mig samt hans mor, medans älsklingen fortfarande låg & snarkade i sängen.

Och precis när jag steg inför dörren, så plingade det hemma hos mig. Jag öppnade och där kunde jag skåda Världens mest läckra man som hade mat med sig, samt väärldens Vackraste bukett, som han dessutom själv hade valt ut. Hur underbaar är inte min pojkvän på en skala!? :) Sedermera så har dagen mestadels flytit på i rätt riktning, då vi har lekt med min syrras barn samt gormat i oss mängder av mat ett flertal gånger. Sicka fatson vi är!! Ikväll skall vi dricka lite tillsammans, och bara ha lite myspys till en film. Lägger upp bild på min underbart läckra bukett under morgondagen!

LOVE YOU GUYS!!

Oväääder

Usch-eli-pusch!! Gårdagens oväder var riktigt kusligt, under nattens gång så spöregnade det här i Nacka. Och avtog i åska samt enoorma blixtrar. Jag & Mr.D satt och beskådade det otäcka vädret från hans balkong, vilket gav mig stora obehag. Heela hans balkong lystes upp utav blixtrarnas sken, och åskan skakade hans annars stabila fönster. Jag hyser verkligen respekt för naturens makt, som kring går likt magi.

Men trots all oro över att morgondagen skulle bringa moln & skur, så väcktes jag utav strålande solsken. Mysigt!!!
VI FIRAR 8-MÅNADER IDAG!! SAMT VÅRAN FÖRLOVNINGSDAG!!
- Heey, tell Me Congratulations!!

OldSchool

Här är en bild på mig för ca 2-3 år sedan, där jag hade experimenterat med olika ögonskuggor samt utformningen utav make-upen. Jag ser visserligen ut som en 12 åring i ansiktet, men det bjuder jag på, notera även att det inte är en nytagen bild haha.

Det allra roligaste med att plåta, måste vara de förändringar som man kan göra med endast lite färg samt hårklämmor! Rosen jag har runt halsen, är en utav många rosor som vi har i badkaret. Jag tycker att det är riktigt läckert att ha vinröda rosor som pryder badrummet. Ett tips!!

Smink är säkerligen min stora passion!! Något som jag drömmer om att vidareutveckla mina kunskaper inom.
Jag brukar bli förfrågad angående baler samt andra evengemang, om jag vill ställa upp och lägga make-upen, vilket jag ser som ett sunt nöje!!

PUSS & KRAM GOTT FOLK!!

InternetShopping

Vem är inte helt SÅLD på dessa satinbyxor?! Jag är helt förälskad i både färg & material samt dess design. Vem vill inte lysa upp när du städar i hemmet framför sin pojkvän!! :) Ännu ett plus med dessa satinbrallor är dess resår strax nedanför knäna. Awsome!!

Det är det som är fördelen med internetshopping!!
Att man verkligen kan fynda samt få unika kläder som nästintill ingen bär. Erkänn själva hur tråkigt det är, när man går hand i hand med pojkvännen sin på stan, och han vänder sig om och ser en brud som har en exakt likadan tröja som du har. Då vill man bara stoppa ner huvudet i sanden och dölja sin rodnad på sina kinder.

Några utav mina absoluta favoriter bland internetsidor är följande:
www.ingelita.se
www.cocoo.se
www.eliteladies.se
www.efashion.se
www.evasunderklader.se
www.nelly.com


Ip-adresser

Någonting som verkligen irriterar oss bloggare, är folk som antyder saker som de egentligen inte har den blekaste aningen om. Jag älskar mina läsare, och blir alldeles varm i kroppen utav alla era kommentarer. Ni får gärna komma med konstruktiv kritik, där ni berättar vad jag borde skriva om mer här i bloggen. Men till er som hotar respektive skriver falska rykten om varesig mig eller min pojkvän, borde lägga ner "projektet" direkt. För vi vet precis vem ni är som säger sådana saker! Tror ni själva att det är svårt att söka upp eran ip-adress?!

Så ni underbara läsare som stödjer min blogg, fortsätt att kommentera de saker som ni gillar samt de saker ni tycker är felanden. Men inga fler falska rykten!


My man and i love eachother, no matter what you people say about us!

Midsommarafton

Jaa, då var man tillbaka igen efter gårdagens Midsommar-firande. Jag, Maddis samt min fästman & hans föräldrar grillade inledningsvis och avslutade sedan med kubbspel. Som vanligt så till lagades alltför mycket mat samt alldeles för myckekt alkohol konsumerades. Men som med alla midsomrar dessförinnan, så har det nästintill alltid kommit en regnskur, vilket vi inte kom undan med här i Nacka. Utan det började spöregna och alla fick ta skydd. Men mitt under alla bravader så öppnades ett fönster på 8:onde våningen, där en ungdom skriker: - Vi hade iallafall tur med vädret! haha...
Tackar härmed Anna & Vassil för utsökt mat samt Gott sällskap!!

När skall Sverige på uppleva en grön midsommar, och undanfly allt regn?!Gud, vad mysigt midsommar är egentligen!! Jag tycker verkligen att det är Underskattat!!
Det är egentligen den enda dagen om året, som man kan dekorera håret med blommor i alla dess färger, utan att klassificeras som en pajas *tihi* Jag glömde att berätta att Dinos mammas väninna från Bulgarien hade gjort små kransar till oss alla.

Kvällen avslutades med en villafest hos en polare till Dino, där vi hade riktigt roligt tills alla fick gå hem. Men vi fortsatte hos en annan vän, där 15 personer satt och drack drinkar till fotbollen :)

Kära läsare, hur såg eran midsommar ut?! Vore ett sunt nöje att få läsa om det.

Bilder från Gotland


Lite bilder tagna på Gotland! Här sitter Mr. D i baksätet på bilen & gosar med min vovsing som är svårt sjuk. Stackars gumman, jag gör allt för att få dig frisk!! Men semestern gjorde dig så mycket piggare & gladare! Så nu återstår bara att vänta och se vad som händer härnäst.

Bilden är tagen våran sista dag på ön, när vi skulle handla godis & ciggaretter innan färjan gick, vi var väldigt stressade, även om Mr.D ser helt oberörd ut på bilden *tihi*

Det kommer bli ytterligare en Gotlandsresa i augusti månad, där vi åker ner för att se tornerspelen samt gå på medeltidsmarknaden. Jag äger själv en otroligt vacker medeltidsklänning i sammet, som går i vinröda nyanser. Men brukar visserligen inte bära den under medeltidsveckan.


Bild tagen från köket på mig, ville visa upp hur fin lägenheten på hotellet var. En stor fyra, så jag plåtade hallen, köket & vardagsrummet. Men sen så tillkommer ju givetvis tre sovrum, klädkammare samt två badrum, och jag får inte glömma att nämna hur extremt stor balkong vi hade.


Utsikten från hotellrummet är obeskrivlig!! Vi bodde ca 30 meter från havet, och såg solnedgången varenda kväll utanför vårat fönster. Allt kändes så jordnära!! SAKNAR GOTLAND! - nu när jag ser tillbaka på alla vår bilder.

Dagens happenings


Dagens önskepryl


Jag vill verkligen ha denna dammsugaren, men tror att älsklingen skulle få spratt på mig då. Man vill väl att något som samlar upp dam & dylikt, skall vara lika fint som allt annat?! Och jag är verkligen en sucker för rosa prylar. 

Såå alla underbara, tycker ni inte att jag förtjänar att städa med en manick som jag ÄLSKAR!! :) 

Tävling

VAR MED OCH TÄVLA NI OCKSÅ!!

Jag är med & tävlar om detta lyxkit från Loreal. Tävlingen avslutas på söndag den 22 juni, så tveka inte att delta. Och för er som älskar rosa, föreställ er dessa produkter pryda erat badrum. Läckert inte sant!!
http://natalies.se/2008/june/tavling-vinn-rosa-goodie-bag.html?_tmp=29ff9603c226ba875b032566dec7f22144a6dd48

Dagens Beauty!

Dagens Beauty är Marie Plosjö! Det tragiska med glamourmodeller är att de alltför ofta utsätts för kritik, där ovetande personer antyder saker som egentligen inte stämmer! Men Marie Plosö tordes vara den mest bekväma modellen, enligt min åsikt. För henne räcker det med att hon vet vad som är sanningsenigt, och skakar sedan av sig kritiken som vatten på en gås. Starkt jobbat Marie!! Och hon är även så mycket mer än bara en naturlig skönhet, hon vet även att skönheten frodas på insidan, och strålar sedan ut all sangvinisk energi till sin omgivning. Marie är intelligent respektive världsvan, samt har en X-tremt talangfull konstnärlig sida.

Ser verkligen upp till dig Marie, och tycker att det är så intressant att se dina bilder, eftersom var bild urskiljer sig från den andra. *Keep up the Good work*

Midsommar Present


Midsommarpresenten till älsklingen blir en ankarlänk i silver respektive ett armband i samma, och den är relativt fet, precis som Mr.D ville ha den. Skall jag vara ärlig så har jag faktiskt gett bort den i förskott *my bad*, men Dino bönade & bad om att få veta vad det var. Och när han väl tjatat till sig sin present, så vart han häpnad av lycka. Han skiner som en sol nu, när han bär upp sin nya stolthet. Jag tror aldrig att jag har sett honom visa en sådan tacksamhet, över något som han tidigare har fått. Det kändes för ytligt att bara ge halsbandet, så jag slog på stort och det blev hela paketet, med 2 års garanti - ifall han har sönder det, eller det lyckas bli stulet.

Jaa, hörrni...Vad skall ni ge i present till era respektive, eller framför allt - hur kommer ni att fira midsommar?! Kramis


Hemresa

Jaa, imorgon så bär det av hemåt igen, efter en veckas vistelse på Gotland. Skall bli så skönt att komma hem imorgon med pojkvännen, han stortrivs på Gotland och har även planer på att flytta hit permanent. Men borta bra, och hemma bäst. Kommer hem imorgon kväll, vilket betyder att jag måste packa upp först och främst, men sedan så blir det nog pokerkväll med våra nära bekanta. Skall städa resten utav lägenheten nu, det är en stor fyra så jag kommer troligtvis inte få många timmars sömn.

Och när jag kommer hem igen, så innebär det även ytterligare en sak!? - MER BLOGGANDE!! :) *Har saknat er dundermysiga läsare*

Happiness of the day

Hur underbar är inte min pojkvän på en skala!! Vi har precis suttit på balkongen och beskådat en otroligt vacker solnedgång, och samtidigt så målade Mr.D ett porträtt av mig. Det går inte att beskriva hur varm man blir i kroppen, när man ser hur mycket arbete ens kära har gjort för att få ett vackert resultat. Jag blev verkligen överlycklig när jag fick se bilden på mig själv, där han hade lagt till skuggor respektive smådetaljer.


Imorgon så bär det av mot stan igen, för ytterligare shopping. Jag har blivit så köpgalen den senaste tiden, men sånt kommer och går i peridoder. Tror även att ens humör har med saken att göra, hur emotionellt belastad man är?! Men jag & Mr.D har verkligen lyssnat på varandras känslor samt behov på sista tiden, och därmed sluppit konflikter. Och med ringen på fingret så bidrar det med en solklar trygghet, att ens känslor är ömsesidiga och att man verkligen känner tillit för varandra.

Puss & Kram till er alla underbara läsare, det är så roligt att läsa era kommenterade åsikter!

Kvällens happenings

Dagen har varit stillsam, hunnit med att små-shoppa förvisso samt sola solarium.
Inköpen blev:

- ett par sjukt läckra pumps med peep-toe, nackdelen är dock att klacken är relativt liten. De är svarta med vita prickar på, som passar till de flesta plaggen under sommaren, och dem är köpta på D&D.
- köpte även en t-shirt med ett snyggt tryck samt lite "bling-bling" på högra bröstet från Cubus.
- 2 par pärlörhängen från Guldfynd köpte Mr.D till mig.
- Samt en lila skit cool siden jacka från Carlings.

Därefter så har vi bara grillat med min familj, och druckit under hela dagen, samt sett på Sverige matchen. Innan vi cyklade till hotellet igen så utmanade Mr.D mig på kubb, vilket han vann med utklassning :( Vi har tyvärr inte hunnit med att bada så mycket i poolen, men det kommer skall ni se.

Hur har eran dag sett ut? Hoppas att den varit minst lika underbar. Puss & Kram

Bilden är tagen på skor som är gjorda utav chocklad. Hur gott vore det inte att äta skyhöga klackar *tihi*

Dålig uppdatering

Ni underbara läsare får börja skälla på mig, eftersom att jag har blivit lite egotrippad nu under min semester. Jag har i princip bloggat "nada" under min tid här på Gotland!! Skärpning Sessan!! Ni läsare får pusha mig lite nu, om vad ni skulle vilja läsa här i min blogg för tillfället.

Puss!!

Desperate Housewifes

Testa er själva på denna sidan http://www.salongk.se/article.aspx?articleID=2981&categID=77 och se vilken Desperate housewifestjärna som stämmer in på din personlighet allra mest, lite små roligt test som jag hittade på min väninna Cissis blogg.

Jag fick flest C:
Du är Gabrielle Solis, den vackra pengatörstande ex-modellen som inte alltid tänker på konsekvenserna. Hon är envis, vill alltid ha sig vilja igenom och tar det hon vill ha.

Jag tycker väl personligen att omdömmet stämmer överens nästintill helt, förutom att jag tar kärleken i första hand, ekonomin är ju givetvis ett måste samt ett plus i kanten.

Sayonara


GIRLS WITH ASSES LIKE MINE - DON´T SPEAK TO BOYS WITH FACES LIKE YOURS!!

Do you Deserve her?

Somliga stannar kvar i barnstadiet, och är ute och leker sköna på gatorna. Enligt min defination så är de smutsiga val de tar tillväga, och lämnar sina närstående i förlust. De har helspäckade scheman där familj/partnerskap utesluts, har precis hört en nära väninna i tårar. Varför vet inte den yngre generationen hur man skall behandla en ung kvinna, som uppfyller de flestas krav på partnerskap. Jag trodde betydligt bättre om den här killen som min väninna berättat om, trodde att han prioriterade sin flickvän före allt annat, och var villig att offra de ting som anses som extremt dåliga enligt majoriteten. Jag står förtvivlad när jag hör min väninnas djupa tårar, som smärtar i hennes bröstkorg. Jag hade högre förväntningar över vad den här killen var kapabel att göra, trodde han skulle behandla henne så mycket bättre än hennes tidigare relationer, inte stå likgiltig med deras handlingar.

*I hope he will change, because I know how much he means to you, he is your everything*

Gotlandstripp

Jesss, imorgon så bär det av till Gotland!! *woho* Men färjan går inte förrän klockan 21.05, så det blir perfekt eftersom att Dino har ett möte på förmiddagen och jag har lite ärenden att utreda på stan. Skall bli så schönt att ligga och steka uppe vid poolen, och vi kommer bo än mer lyxigt än förra vistelsen på ön. *längtar något otroligt* Vi stannar på obestämd tid, så vi har endast bokat en enkelbiljett till Gotland, för att sedan bestämma oss rent spontant när vi färdas hemåt igen. Jag tycker att det är allra skönast att göra så, för då slipper man all stress att hinna med de preliminärt bestämda sakerna. Har även en plåtning när jag kommer tillbaka från Gotland, och jag kan avslöja redan nu att den fotograferingen sker vid en sjö.

Love you guys!

Hundvakt

Ibland så kan man bli så trött på allting som sker runt omkring en, idag var en sån dag! För minsta lilla grej så får man ångest. Troligtvis så beror det på det dystra vädret som hänger över Sthlm. Precis när jag var påväg hem till Mr.D med lilla Elvis, så brast hans koppel. Alltså vilka är oddsen?! - att världens minsta lilla vovsing, med hjälp av blåsten gör sönder ett koppel? *suck*


No Attitude

Är det någon som har hört begreppet "Eternal Love"? Snälla, rara söta underbara läsare, ge mig eran defination beträffande dem orden.

För mig står det för en känsla som består förevigt, inte vilken känsla som helst, utan värmeböljan kärleken bringar. Att vara redo att offra den livsstilen man levde med innan, och vara villig att ge personen man älskar hela sitt hjärta. Och på sikt bygga upp en egen "crib" samt succisivt en familj från båda parter. För mig så är det de allra finaste man kan göra, att ta till sig mod att våga visa kärlek.

Drömkillen är Min

"Är det någon som har sett den här killen? För jag vill nämligen gifta mig med hans personlighet" Min pojkvän tycks ha tappat sin!

Designa Kläder

Funderar på att börja designa kläder igen, det är ett flertal som börjat puscha mig till det. Och när jag kollade i källaren gamla klänningar respektive nattlinnen jag har sytt, så väcktes abstinens. Jag älskar att teckna, och vara med & bestämma hur plagget skall vara designat samt material & utformning. Det är riktigt "kuligt" att förändra sina tidigare plagg också, bara att ta fram en sax och ändra form, samt klippa bort någon jeansficka och sätta på tröjan. Du kan göra mycket roliga samt utstickande kläder... *Keep up the good working*

Plåtning Snart

Fotografen Rikke har hört av sig igen, eftersom förra plåtningen blev inställd utav personliga skäl. Men vi funderar på att dra igång en session, så fort jag kommer tillbaka från min Gotlandsresa. Vi har mycket planer samt detaljer, så vi vet i princip exakt hur sessionen kommer se ut. Kommer bli ett sunt nöje att arbeta med honom, eftersom att han verkligen är en erfaren fotograf. Även Dino kommer att närvara under plåtning *funny bunny*

Denna bilden är tagen på The Vibe när jag var redigt berusad, så jag finner mig själv som en pudel på denna bilden *dont judge me to hard*


Mardrömmar

Sömnlösa nätter där jag ligger och vrider & vänder på mig, och när jag väl somnar på morgonkvisten så smyger sig  mardrömmarna tätt intill. Jag känner mig inte trygg när jag sover längre, undantaget är givetvis när älsklingen är här. För om han märker att jag sover oroligt och andas tungt, så lägger han sig med benet över min kropp, och verkligen kramar mig i sin värmande famn.

Det är så skönt att vara vaken nu, och undangå alla förskräckliga drömmar, som terroriserar mitt huvud om nätterna... 

Midsommarens Outfit

Jesssss!! Midsommarens utstyrsel har anländit. Efter noga övervägande och mycket tvivel, så står jag fast besluten över att bära detta under Midsommarens bravader. Älskar den röda färgen som klär dessa pumps med peeptoe, samt stilettklack. Nackdelen med det materialet är att man måste vara väldigt rädd om klacken, så att inte tyget skavs bort.

Klänningen i sig själv är väldigt simpel, med med en "feeling" utav att julen är kommen. Men min tanke bakom den dressen är färgsprakande blommor i midsommarkranser, i gassande sol. Den är tajt över bysten med räfflat tyg, och vid bröstens mittpunkt, så delar klänningen på sig i små volanger. Härligt tyg som inte sitter för åtsittande, utan som släpper vid midjan. "Hur kommer mina små pälsklingar vara klädda under Midsommar? Jag vill veta detaljer, och kom gärna med smakråd eller tips över hur jag skall göra med min håruppsättning. Love Sess"

Kisses Godnight

Jaa hörrni, vem försöker inte leka sexig framför kameran, sådär innan man går och lägger sig haha. Jag tänkte lägga mig i sängen & glo på en riktig splatterrulle, för att sedan somna in i min djupgående skönhetssömn, innan vilden Elvis kommer och väcker mig på morgonkvisten. Jag skall dra mig till stan imorgon på förmiddagen, så lilla bebisen får ligga & mysa i sin väska, som jag tvingas kånka omkring på *suck-eli-suck*

Ville först göra en slängkyss till min darling som sover på andra sidan dataskärmen *smack* "There you go hun"

Kvällens Önskepryl

Men ååh, jag har fått "hello kitty" feber under kvällen. Jag vill lägga vantarna på alla dessa sockersöta rosa prylarna med hello kitty dekoration. Jag anser inte att jag är barnslig för att jag finner vissa saker för gulliga & pluttinuttiga, när dem följer en rosa kulör med en liten kitty på. Snarare tvärtom! Jag vågar stå för min mindre mognade sida."Världens mest supersöta kamera, vet dock inte om det är en leksakskamera eller ej, kommer att gråta blod då :( "

Ny Mobil

Hellu people!! Hjälp mig, för jag måste verkligen hitta en bra mobil som inte går sönder efter bara 3 veckor. Och mitt största problem då är, att jag måste införskaffa en kvinnlig mobil som inte är alltför "grabbig". Tidigare hade jag ju Samsung U600 med touch knappar, riktigt läcker mobil och i mina ögon var den även schnyggast på marknaden. Men den var ju så dålig!! Skräp!! Så jag undrar om ni har testat mobilen på bilden till höger? För jag finner den måttligt feminim och väldigt sätt. Men drömmen vore att hitta en lur som både är snygg & riktigt grym, och samtidigt har uppskjutbar lucka.

*Give me some hot advacive* Sayonara <3

My baby love

Jag har precis bakat scones som jag tänkte överraska älsklingen med snart. Saknar honom så otroligt mycket, fastän det bara var 30 minuter sen vi sågs. Ni anar inte hur mycket känslor han frammanar hos mig, vilket får mig att växa som person. Han har lyckats locka fram sidor hos mig själv, som jag inte ens hade kännedom om. Och han får mig till en mer gladlynt samt spirituell person, vilket jag trivs med. Vi lär oss utav varandras misstag och mognar därefter. Mr. D är min lilla ögongodis som snart skall få sig ett överraskande besök *tihi*

I mina ögon är D den vackraste mina ögon har skådat. Är det inte dunder underbart vad kärleken bär med? Ibland när han sover, så kan jag bara ligga och smygtitta på hans bekymmerslösa uttryck, som han förmedlar när han "nannar" så sött. "Tu eres mi corazon, D"

Min frukostbricka


Jag & Mr. D måste skärpa oss med frukosten, för vi är aldrig hungriga på morgonen. Och det är det viktigaste målet på hela dagen, eftersom du samlar din energi när du stiger upp. Min favoritfrukost är rostade mackor med smör, ost samt vitlök, och kaffe respektive en bärsmoothie med banan och fet youghurt. Så himlans smarrigt!! Fast jag gillar inte att dricka kaffe när jag har käkat vitlök, för då smakar allting "urban".

Älsklingen är en allätare och absolut inte kräsen. Han äter allt från kokta ägg, till leverpastejsmackor eller med kaviar som pålägg. Men när han gör frukost till sig själv så brukar det bli fullkornsgröt, för Dino är inte storförtjust i sallader. Enda tillfället han får för sig att äta sallad till maten, är när jag har gjort min dressing som tillbehör (ett familjerecept), och den är verkligen god till kött också.

Hur ser eran frukostbricka ut?! Sayonara ♥ 

Dagens önskeutstyrsel


Dagens skönhet är denna svarta aftonklänning. Den sträcker sig precis förbi knäna, och har en svart rosett som kontrast precis under bysten. Det jag fastnade för också, är att klänningen går omlott. Riktigt läcker och med det så utser jag den till dagens önskeutstyrsel, med ett par svarta pumps med peeptoe i storlek 36!! Jag blev verkligen helt såld när jag såg denna klänningen, som för mig uppnår högsta betyg på både kvalitet och design. Kan se mig själv strutta runt på stan, klädd i denna med en läcker håruppsättning till. Skulle känna mig *fit for fight* och redo för en mysig restaurang med Mr.D.

Vad tycker ni, Hiss eller Diss? Love Sess

Studentpresent

Glömde berätta vad jag fick i student/förlovningspresent utav Maddis. Hon hade köpt två saker som jag velat införskaffa sedan länge. Jag fick en pincett med rosa fodral samt spegel, men det unika på denna pincetten är att den har en jätte stark lampa inbyggd, så att man ser alla svåråtkomliga hårstrån som gömmer sig i skuggan Den är verkligen varmt att rekommendera, och den rosa färgen gör den bara ännu mer fräck!! Den finns att beställa på eleven.se, och dem har X-tremt bra service. Företaget skickade tom med olika "tester" som luktade jätte gott. Jag fick en parfym, 2 lotion, samt foam i miniatyr.

Jag fick även 3 stycken former som används till caffe latte, där du kan dekorera skummet eller med kakao över. Riktigt coolt!! Tack Maddis, du är underbar!!

Steker i Solen

Jag ligger för nuvarande och steker i solen på balkongen, med min laptop. Jag kan ju inte glömma bort er läsare bara för att jag bygger på min bränna. Mr.D är och fiskar med Vassil, för tredje dagen i rad. Men jag är glad för hans skull, för han har sällan tid respektive ork att göra utflykter med sin pappa. Dem har de jätte mysigt i solen ute på havet, dem har hyrt en båt vid tyresö slott för att fiska. Själv så ligger jag och spelar yatzy i solen, visst är jag tragisk haha. Men jag har dock en martini i handen, för att inte bli uttorkad i solen *mohahaa* Väntar in älsklingen nu, för han har tvingat mig att se på någon match ikväll *suck*

Tråkigt med Buss

Jag verkligen hatar att åka buss!! Det är folk som tränger sig och knuffas hela tiden, och det är oftast alldeles knökfullt när man skall kliva på bussen påväg hem. Jag tycker inte att man skall behöva stå upp när man åker kommunalt, utan det bör väl finnas sittplatser så att det räcker. Jag brukar tyvärr må dåligt när jag åker buss också, så jag föredrar bil på alla sätt & vis. Det allra mest trägliga är att bussarna ibland är försenade, och andra gånger inte dyker upp överhuvudtaget. Särskilt när man inte bor i city, så finns det inga alternativa bussar man kan ta heller, och definitivt ingen tunnelbana *suck*

My favorite dresscode

Det härliga modet, bär även med på en myspyskollektion, som är "plysch"dresser i matchande färger. Jag har flera stycken utav dem, och jag älskar dem verkligen. Även min mamma strosar omkring i sådana plagg, vilket jag tycker att hon borde växt ifrån *tihi*. Så för er som älskar att vara schnygg även när ni ligger hemma och slappar, är  denna plysch dress kanoners! *Try it on folks*


Gotland

Wiiee, på onsdag kväll klockan 21 bär det åt mot Gotland. Jag tar färjan ner med min loverboy & Maddis. Det skall bli så skönt att lämna Sthlm ett tag, för att få en minisemester på ön. Det mest underbara är att vi har pool på hotellet vi bor på!! Häärligt!! Samt att vi kan ligga & steka på balkongen som är enorm. Vi kommer bo i en stor inredd fyra med havsutsikt, allt är redan klappat och klart.

Modellplåtning

  
Underbart rolig plåtning med Emma Burendahl! Vi skrattade så otroligt mycket i studion, så jobbet var med ett leende på läpparna. Jag tycker att varenda plåtning oavsett fotograf borde vara lika lättsam, om du känner dig bekväm framför kameralinsen så utökar du ditt förråd att agera på bilderna. Måhända så är det bara jag som känner på det sättet, men jag tycker att poserna framför kameran, blir så mycket livligare samt spirituella om man har en bra kontakt respektive sammarbete med fotografen.

Roses are Red, Violets are Blue

Fundersam SessAtt en blomma kan definiera så karaktärsstarka känslor, är för mig tämligen försummande. Dess blad sträcker på sig ståtligt, med smekande beröring längs kroppen. Skära, oberörda färger, med lyster starkare än solen. Rosen bär med sig sina tårar, i vila på sin egen hylla. Med spetsande taggar utåt, likt spikar på en arbetsplats. Du har låtit avverka dess stam, den fagra kroppen förblir sårad, med blödande vätska flödandes. Gynnsam glans speglar de glädje och förskingrar förödelsen. All dess betydelse, givande innebörd stärker lyckan till max. Genuina andetag andas växten ut, små hjärtan i den korrupta ångan. Utvecklingen från knopp till tå, en utslagen ros. Med solljus och näring lever de loppan. Men om man berör dess trivsel fängslar man dess eviga längtan. De står i skuggan, otillåtna vätska, vissnar och sakteligen tynar bort. Likt den, den vars fagra lydnad, visar på förtroende och hängivenhet. Har du, kvävt min låga, låtit mina blad falla. Vissen, snart förmultnad, med ogenomträngligt och påtaget mörker. Natthimmel utan stjärnornas belysning. Intensivt, färgglatt, är Du mitt bränsle, ger mig lusten att vistas - vistas på offentliga platser. Bristen på en god belysning, släckte nattäckets förklädnad. Det satte en stark prägel på individerna, som utvecklade en natträdsla rent mentalt. I fattigt, dovt ljus, vars skimmer endast är en förnimmelse. Mitt inre, min metafor och andliga väsen tränger in i den mörka vrån. Ljuset hade gått i en fälla. Likt överklassen, vill de poängtera sin värdighet - överlägsna. Men även rika vill någon gång leka fattiga. Denna text reflekterar olika definitioner utav motparter. Vi människor har en förmåga att kategorisera in olika ting, det har en betydande roll för våran immunitet. Vi är förmögna män respektive kvinnor med talan om självförakt.

Copyright Sessan


Unika sidor

Fick höra idag utav min baby plutt, alla mina söta sidor. Han älskar när jag rapar, eftersom att det endast låter som en hick *generad*, och ännu mer när jag nyser, för man kan tro att jag skall blåsa bort. Och det allra bästa han vet, är när jag ler lite småbusigt, för då vill han bara äta upp mig. Och när vi skulle paddla kanot, så började jag gråta, för att jag trodde att vi skulle drunkna *i cant swim*. Allt vad han anser som speciellt hos mig, har han skrivit på sin sida och visar upp som sin stolthet. Och när vi skall spela basket så skäms jag, eftersom att vi brukar göra det ibland om kvällarna, så förmodar väl ni att jag är grym på det (but im not). Skall jag vara riktigt ärlig, så suger jag på alla sportliga företeelser, jag spelar med turen på min sida *tihi*. Om jag skall kasta en 3 poängare så tar jag sats med bollen mellan mina ben och skjuter därefter, haha..Jag ser säkerligen ut som en groda. Men en sak är säker!! Vad vi än tycks hamna i för situationer, så har vi alltid roligt tillsammans.

POWER TO THE LOVE!! WITH HUGS N KISSES FROM SESS N D

FÖR ATT JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

StudentdressenFÖR ATT JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!! Måste bara berätta vad jag har fått i avslutningspresenter, för jag har verkligen känt mig bortskämd under dagens bravader. Igårkväll så drack jag champagne hemma hos min fästmans familj, och jag fick även en Gucci väska av dem, om intresse finns från er läsare så lägger jag upp en bild senare. Blev så glad att tårarna började rinna, och när jag var som allra mest emotionellt berörd, så får jag även en stor flaska utav Jennifer Lopes parfym - Live. Den doftar som en underbar sommarparfym.

Sedan alla dessa kramdjur som alla hänger runt halsen, det är helt sjukt hur många jag har, fick även små buketter med band att hänga runt halsen, urcoolt! Jag fick en silverring från en känd silversmed som heter Sebastian Schildt, för er som vet vem han är eller har sett hans verk. I min ring är det ingraverat mitt namn samt dagen jag tagit studenten! Och på ovansidan står mina tre starka sidor, vilket är (faith, love and strenght). Fick även skit fräcka heliumballonger, som oturligt nog blåste ifrån mig :'( Hahaa..Det är bara jag som lyckas med sånt hela tiden! Ni tycker förmodligen att det är tråkigt att läsa vad jag har fått utav familjen, men det har ett sådant personligt värde för mig, att jag inte skulle byta ut det mot att fira studenten på ett traditionellt sätt. Fick även 6200 kronor att spendera under min Polen resa med älsklingen. Av min bror fick jag en valfri kyssning för 2 personer, med alkohol samt middag & finhytt under 24 timmar. Underbara bror!!!!

Dagens happenings har sett ut såhär: Brunch med min underbara moster vid hellas, sedan fika här hemma med heela min familj (tom min papsen som bor på Gotland). Jag, min syster, bror, milfen, pappa, Maddis & sist men absolut inte minst min fästman, åkte till Djurgården där vi spenderade hela dagen. Vi började med att konsumera en massa alkohol & partydrinkar vid Lisas udde, vilket var ett skit läckert ställe *rekommenderas*.

Vi hade bokat bord kl.18 i kaknästornet på våning 28, vilket låg 150 meter rakt upp i luften. Otroligt häftigt med utsökt mat! Det är verkligen en upplevelse för er som inte har befunnit er där tidigare, plus maten är heelt "Outstanding"!!
Tredje stället vi drog till var M/S Gerda, ett smockfullt uteställe som ligger på en båt. Jag tyckte att läget var alldeles "Perfect", men det var en alldeles för stor folksamling för att vara min typ utav ställe. Men mycket Cosmopolitan & P2 dracks från höger och vänster. Och som avslutning gick vi till hotell Hilton för att vara mer samlade, och kunna prata om studenten och livet som fortleder nu. Jag skulle kunna berätta i all evighet om hur tacksam jag är, över hur alla mina nära och kära har lagt ner energi för att göra mig till Världens Lyckligaste!!

Bild på Världens underbaraste mamsegull, som har gjort mitt liv till en sagovärld!!

Ovan är en Bild på min bror som gjorde kvällen till Succé, och sist så har vi det bästa som har hänt mig!! MIN FÄSTMAN!! Som är världens Schnyggaste och mest Underbara personen "on earth"!!


UNDERBAR POJKVÄN!!

Ni kan aldrig gissa vad min fästman tog med mig på igår!! Han ringde mig och sa att jag skulle göra mig redo för något roligt, så jag gick och mötte upp honom. Väl inne i stan, så åker vi till djurgårdsbron och där väntar en kanot som vi fick hyra i en timme. Det var den mest underbara dagen i mitt liv, efter förlovningen givetvis. D satt och rodde omkring på mig, som om jag vore en kunglighet. Vi köpte med oss picknick som vi hade när vi padlade omkring, mitt ute på djurgårds sjön. Och varje båt som åkte förbi oss, gav oss enormt läskiga svallvågor, som fick mig till tårar *jag kan knappt simma*image346
Här på den här mysiga platsen gick vi iland, för att äta våran picknick samt steka lite X-tra i den glödheta solen. Det var det finaste någon någonsin har gjort för mig!! Vi kysstes i kanoten, njöt utav de varma vädret, och matade fåglarna. Till vänster ser ni min gårdagens outfit, som passade perfekt för en båttur. Men oturligt nog, så hade en massa idioter slängt glasflaskor på stranden, så man fick se upp för var man placerade fossingarna.
image352
Vi såg även en båt som hette Dino haha, hur tippat är det på en skala?! Vi fick syn på den när vi var mitt på öppna havet. Och påvägen hem, så promenerade vi längs strandvägen, och lyckades få syn på Joe Laberos bil. Det är förmodligen inte hans privata bil, men eftersom att jag är ett stort fan och har varit på hans evengemang, så var det ett stort nöje...
image350Där har vi en bättre bild på min Outfit, som min älskling har tagit. Jag bad han förvisso att ta en helkroppsbild, men fick se denna på kameran. Typiskt killar, riight!!

Jag tycker att det var en proper klädsel, men på samma sätt även väldigt ledig.

Och nu idag gäller det att köpa en studentklänning, som jag kan bära under morgondagen. Så jag måste skynda mig till stan nu.

Puss & Kram

Vann en bloggdesign

*Jabba-dabba-doo* Har vunnit ytterligare en bloggdesign, men denna gången utav en tjej som heter Leila Nilsson, från Gotland där jag har mina rötter. Helt oväntat att jag skulle vinna, var verkligen inte beredd på det. Jag tycker att det är jätte viktigt med designen på sin blogg, samt att uppdatera sig, så man inte trampar i samma fotspår hela tiden, utan att den kanske blir lite mer intressant. Budskapet denna gången är blommor, men fortfarande i rosa stuk. En sjuukt fin header iallafall, så tack än en gång Leila som har gett mig den äran att pryda min blogg med en ny design...

Puss & Kraam

Selma är på Besök

Ooh, har verkligen bråttom nu. Har 15 minuter på mig att fixa mig och klä på mig. Skall fika samt äta lunch med Selma. Eftersom Mr.D har bättre för sig än att höra av sig. Men det var extremt länge sen jag träffade Selma, så jag ser fram emot att få ha en solig eftermiddag fylld med tjejsnack med henne..

Köpa Hund

image344
Det råder en sådan ansenlig hundhysteri för nuvarande. Alla skaffar vovsingar till höger och vänster, vilket nästintill har blivit till en trend. Jag känner verkligen att det börjar bli dags för en liten ögongodis till, en förökning utav familjen. Jag kommer visserligen vänta några månader, eftersom att jag kommer vara berest i sommar. Men eftersom att man lilla pärla är svårt sjuk, så skulle jag aldrig klara av att hantera sorgen om hon skulle gå bort, vill inte ens tänka i de banorna, men så lyder naturens lag. Om du då köper en ny liten valp, så har du något nytt att fokusera på, och som verkligen behöver all din energi. Tror att sorgen blir lättare på så vis, men vi skall inte dra några förhastade slutsatser. Jag är inte alls inne på någon chihuahua, utan jag vilar mer åt en dvärgspets eller praszky kysarik. Men chihuahuan på bilden är ju helt "Outstanding", men trots det så kan Ingen ta Bellas plats i mitt hjärta...

Min dotters rum

image343

Gud, så sött barnrum! Min dotters rum skall jag inreda på liknande sätt, som ett förvuxet dockhus. Skulle själv vilja att mitt rum såg ut som exemplaret på bilden, även om det skulle vara lite barnsligt för min ålder, så tycker jag att vi alla är barn på något sätt. Se bara på bilden, hur läcker spjälsängen är med sänghimmel. Jag har faktiskt som en gardinuppsättning vid min dusch respektive badkar, som man sedan fäller ner när man skall duscha. Jag finner det mycket snyggare, än att bara ha ett duschdraperi hängande. Vilken ung flicka skulle tacka nej till exemplaret ovan? *Kraamis*

BEKYMMERFRI

image342

Så här vill jag göra med alla min mammas bekymmer. ELDA UPP DEM!! *Grrr*

Rosa läppar

image338

Något som nästintill har tagit över de röda fylliga läpparna, är de kraftigt lysande rosa läppstiften. Jag tycker att det är jätte vackert, om man vill se sockersöt ut. Röda läppar ger mer en stilren och elegant look, som inte klär så många, men det är otroligt fint om man har lite fylligare läppar. Men de rosa är det nya röda, och aprikosfärgat kommer även de mer och mer. Jag tycker att det är kul med förändring, och särskilt när de sker enligt min smak. Läppstift åt det skära hållet passar de flesta utformningar av läppar, beroende på hur starkt du väljer att lägga, det ger en väldigt komfortabel utstrålning om du har relativt neutrala läppar.image341
Färger likt denna rosa nyans, är absoluta favoriten. Jag gillar rosa läppar som skimrar i solen, fastän undantag kan ske om jag skall på middag eller att det bär av mot stan. Alltså är slutsatsen för mig, att jag helst bär ljusa ljuvliga färger, som gärna skimrar lite till vardags. Men mot speciella tillfällen så kan jag bära en mer ansenlig kontrast på mina läppar, såsom röda nyanser.

Ny tatuering?

image337Vad tror ni om en tatuering på axeln eller i nacken? Skulle det klä mig? Jag tycker att det är asläckert på andra, men frågan är ju om det är något som tordes pryda min kropp på ett vackert sätt. Vet inte om hårfärgen har någon betydelse, men har visserligen mycket mörkare hår för nuvarande. Jag tror att ens kroppsform spelar större roll, beträffande var man bör placera sin tatuering. Men jag är väldigt sugen på att tatuera nacken eller skulderbladet, men vad skall det föreställa är frågan då. GE MIG FÖRSLAG!! :) *kramis*

Veterinären

Jag har ju nämnt tidigare att min vovsing är sjuk, hon har jätte ont i diskarna, vilket kan bero på hennes ålder. Jag blir så ledsen, för att det känns verkligen som om det lider mot sitt slut snart. Trodde jag skulle ha henne tills jag blev 25 år, men hon mår sämre och sämre, och vi har varit mycket hos veterinären på sista tiden. Skall ta henne dit till helgen, eftersom att vi brukar gå till en och samma veterinär på Gotland. Jag tycker att det kan finnas fördelar med att göra så, eftersom att han då får en personlig reflektion över hur hunden fungerar. Bella kan ännu knappt gå, inte ens när vi är ute på en kort promenad, hon äter allt mindre och får i sig alldeles för lite vätska. *stor sorg* Vill inte ens spekulera över hur nästa veterinär besök kommer att lyda...

Grill Party

Grillning med varandras föräldrar återigen! Men det var minst lika trevligt denna gång, fastän med allt för mycket maat. Det var fläsk och -kycklingfilé, flintastek samt korv, och en himlans massa såser och sallader. Lilla Elvis sprang och underhållde oss alla under hela middagen, med sin speciella gångstil. Som efterrätt blev det melon och jordgubbar i överflöd (tråkigt nog så tycker jag inte om bär) men det var verkligen uppskattat av de andra. Hoppas vi samlar ihop hela familjen snart igen, och hittar på något kuul!! Jag sitter vid datan i ytterkläderna, för att jag sprang in för att sätta mig vid datorn. Det är vad en sann bloggerska gör *mohaha*

Puss & Kram


Studentröjj

Studentröj hemma hos Smurfen och Cissi, där ett 20 tal personer dök upp. Det var riktigt mysigt att vara där, i sällskap med Mr.D. Det var riktigt länge sen jag umgicks med Cissi, så nöjet var på min sida. Det bjöds på en stoor buffe, som sträckte sig långa vägar, vilken Dinos föräldrar hade lagat till på sin restuarang. Förstklassig mat och en himla massa alkohol, och inte får jag glömma allt snacks som det bjöds på. Underbar kväll i Smurfens ära...

RSS 2.0