Sing a Long

Under kvällen så medverkade jag, min älskling, Madeleine & hennes bror i Sing a long, som går på tv3. Det var riktigt kul att sitta med i publiken och verkligen få smygkika bakom kulisserna. Vi hade dock oturen med tekniska fel, vilket fördröjde hela programmet, men i slutändan så vart allting riktigt lyckat. Avsnittet kommer ha säsongsstart den 13 september, så om ni vill få en glimt utav oss, så sitt spikade framför teven haha. Det bjöds på dryck, kakor samt riktigt god glass.
Där ser ni en bild på min fästman under pausen av programmet. Vi kommer även att gästa fråga Olle under en senare tid. Håll öron & ögon öppna!!

De som gästade dagens program var Roger Pontare, Amy Diamond (älsklingen var på samma toa som henne haha), + två till. Det var så mycket röj på scenen samt skrattinfluerande ögonblick, att det skulle vara värt att gå än en gång. Jag råder er som inte har haft lusten att medverka som publik, att göra det nu med detsamma, eftersom att det får dig att trivas till tusen..

Partey Time

Glamorious - Today we will partey!
Kvällen bär åt mot äventyr, eftersom gårdagen var relativt lugn. Måhända så blir det även utgång, om min fästman någon gång kan ge med sig. Det vore som en dröm som gått i uppfyllelse, att entra dansgolvet med honom.

Han är min stolthet som jag dessutom bör prägla utåt! I love you darling! Snälla berätta om era planer inför kvällen. Älskar att höraa era åsikter!

All those lines

Här ser ni mig i ett mini-exemplar, som fotografen Rikke har plåtat. Klockren session än en gång, och på denna bilden så ser ni vovsingen Baloo - som är Nennas lilla ögonsten.

Älsklingen sov hos mig inatt, men när jag vaknade så låg jag ensam kvar i sängen. Älsklingen hade redan knatat iväg till sina polare, men han sa faktiskt att han skulle komma efter han hade ätit på pizzan. Hoppas att han har något överraskande moment till mig idag, eftersom han har utlovat att han skall visa sina känslor mer öppet gentemot mig.

Ny tävling!!


Jag är med & tävlar om en underbart läcker dress hos en skitsöt prinsessa, du finner henne på denna länken http://hummingbird.blogg.se/ Hennes blogg är helt "amazing", där hon skriver mycket om sitt liv till vardags, samt otroligt ofta så har hon tävlingar. Spana in hennes sida, där du har ett stort urval på olika klänningar som just du kan vinna!! Jag önskar er alla Lycka till och att ni har turen med er, håll gärna tummarna för lilla Sess osså tihi.

Work Work Work


"Hard day at work", känner mig sliten & tilltuffsad, men skall alldeles snart träffa Mr.D som troligtvis får mig lite piggare. Tog en kall dusch nyss, för man blir så dammig & smutsig på jobbet.
Kisses and Hugs

Förhandstitt


VIVA LA DIVA

Plåtningen avklarad

Jess ännu en lyckad plåtning avklarad! Och studion var faktiskt enorm, så det blev riktigt lyckade bilder. Jag kommer ge er en förhandsvisning idag likt alltid, där ni får se bilderna oretuscherade. Nice isn´t it?  Oturligt nog så åkte jag  till bredängen fastän studion låg i fruängen, så det fick bli taxi med hela patrasket. Hundarna lekte hela tiden i studion, och utan min helt fantastiska Nenna som min assistent, så hade jag inte klarat mig. *Tack gumman - Du är en pärla!*

Fotografering - Today!

Känner mig stressad, har inte sovit något under natten, eftersom att det var relativt tumult under gårdagen. Skall ha en fotografering idag i en studio i bredäng, med super duktiga Rikke - alltid ett sunt nöje att arbeta med honom. Vid dessa 2 sessioner krävs två vovsingar, min lilla raring samt Nennas mördarmaskin. Vi kommer använda oss utav ljusomsättning i ena sessionen samt mörker & skuggor i den andra.


Hur läckert som helst!! Jag måste förvisso införskaffa lite saker innan plåtningen, hade velat att min dunderbara fästman skulle vara med, men jag vet inte om han orkar eftersom att det är väldigt lång restid från vårt hem.

Hey shorty - Be a Man!

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och torka henns tårar!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan!!
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes men visa mer romantik.

...yngre killar har inte lärt sig vad kärlek är, troligtvis är det därför dem är så egotrippade...Eller så kanske han inser nu?

Harsch times with a dead end!

En mycket kär väninna kom till mig desperat och i djupgående tårar. Hjälp mig med detta kärleksdilemma! Hennes kille har tappat känslor, vägrar visa ömsesidig respekt. Ljuger ständigt och håller på med fel saker som hon får ta konsekvenserna från. Folk skrattar bakom hennes rygg då dem vet om hur lurad hon egentligen är. Han har tagit upp kontakten med personer som han tidigare har haft känslor för, hur lågt är inte det? Jag berättade om hennes kärleksproblem och till och med min bror blev arg på personen i säga. Vad som händer framöver är ännu oklart, då han fortsätter att isolera henne och ständigt ljuger för att leva sitt eget liv. Troligtvis med någon annan? Vad tycker ni kära läsare? Bör hon gå vidare och träffa en kille som bjuder och ger henne all kärleken i världen, vilket en mångfald kan erbjuda - eller skall hon stanna kvar hos sin nuvarande kille som inte längre vill ha henne? Hon kommer att grunda sitt beslut på vad ni läsare anser.

Jabba dabba Doo

Bloggen växer & växer enligt statistiken, blir helt varm i kroppen. Det är alltid kul med nya läsare. Spanks to you folks! Men jag måste medge att ni är himlans dåliga på att kommentera, jag vill gärna höra era åsikter och synpunkter.

Puss & Kram!!

Movienight

Myskväll med älsklingen är inplanerat, tända ljus måhända någon drink samt en himlans massa snaacks!! Mums!! ar precis varit på långpromenad med min lilla vovsing, och inväntar nu Mr.D som är lika sen som alltid. Brukar väl bli så med killar som inte bryr sig och vill ha än mer tid för sig själva. Men, men...hoppas på det bästa ikväll samt att vi verkligen får det mysigt!

How to get Jessica Albas look!


Hot! Hot! Hot!


Jessica Alba har så mycket mer än världens vackraste utseende samt läckraste kroppen ever, "she also got the right style"!! Casual, gala eller en proper klädsel, ja allt klär en skönhet. Det handlar även om hur man bär upp plagget, vilket aldrig tycks vara ett problem för den eleganta skådespelaren. Vilken stil föredrar ni?

Smink i dovande höstmörker

Ett måste nu till hösten beträffande make-up tordes vara glitter eyeliner, som finns i hundratals differenta kulörer. Det är hur läckert som helst, och lyser verkligen upp nu i höstmörkret.

Du kan använda det på otroligt många sätt, där du även kan använda det som ögonskugga för er som gillar glitter. Jag brukar förvisso bara lägga det som en glitterrand, för att öppna upp ögonen samt göra maken betydligt läckrare. Silver respektive guld passar till alla ögonfärger, samt ger en mycket neutral effekt. Men för er som vill testa på att göra en passionerad dramatik omkring era ögon, bör testa på någon färgsprakande kulör. Glitterranden kan du använda både under nedre franslinjen eller på ögonlocket där ögat börjar.

Madness in love

Älsklingen kom förbi runt 9 tiden, fastän vi skulle ha myskväll under hela dagen, så vi förflyttade den tills imorgon. Kvällen har varit romantisk, med alltför mycket snacks involverat. Vi tände ljus i hela sovrummet samt möblerade om någorlunda. Sedermera valde vi att se en skräckis så vi kunde krypa tätt intill varandra *tihi*, samt inviga den nya 38 tums platt tv:n. Jag kan inte beskriva hur mysig kvällen fortled, men jag kan berätta att min lilla charmgroda masserade mig under hela filmen. Mmmm!!!

Dessvärre stämde inte verkligheten överens

Stenbocken 21. december - 19. januari I dag är en dag gjord för att vara ledig och njuta av varandra. Låt inte störande element förstöra det. Prioritera närvaron.

Mitt livs största kärlek,

Gårdagen började med presentöppning i överflöd samt en himla massa bakelser & tårta, som jag hade köpt till mitt lilla sockerhjärta. Sedermera så fick vi en skattkarta utav min mamsegull, bror & morbror som vi följde noggrant. Det ledde oss till världens mysigaste restaurang i Gamla stan - Kryp in "is the name". Väl framme så presenterade vi oss och dem gav oss bästa möjliga service på high-class nivå. Vi fick inga menyer utan allting var förbeställt till just den tidpunkten, så dem serverade öl samt annan dryck, varav den exklusiva middagen serverades efter bara 10 minuter.
Fullproppade till max, men fick ändå plats med en baileys samt dessert. Helt underbart med tända ljus och dovande mörker.

Där ser ni min halvätna dessert som smakade himelskt. Efter ca 2 timmar på restaurangen så begav vi oss vidare till näst punkt på skattkartan. Vi orienterade oss till hotell Reisen som är åldersgräns 23 - givetvis var allt klappat & klart. Men över min stora förvåning samt besvikelse så stod det att Dino skulle få en strippa i present utav min bror, vilket fick mitt humöt att svikta lite haha. Men det var å andra sidan bara ett skämt.

På bilden ser ni en utav älsklingens nya tröjor som jag köpt till honom på Salt Men. Skitläcker! Min bror som överraskade oss gjorde verkligen hans kväll till Succe, samt mammas & min morbrors påhitt, all credit till dem. Vi förade även på hotellet som har nattklubb på kvällarna, men gick sedan vidare till Glenfiddich Warehouse som ligger i Gamla stan, det är en k-märkt lokal med fin-fin dricka. Avslutningsvis så hamnade vi hos Dinos väninnor, där jag träffade en jätte mysig tjej Sara, men även ett bekräftelseoffer haha (skämt å sido, men Mr. D vet vad jag menar). Uuuunderbart lyckad kväll där vi avslutade med taxi hem samt lite mys mellan två berusade turturduvor.

Sockersöta Sanna

Den här bruttan är en utav de vackraste peroner som jag känner, både på in & utsidan. Hennes namn är Sara vilket ni alla bör lägga på minnet, för hon är en supergo, sockersöt samt jordnära person, som alltid finns där i alla väder, för hon dömmer ingen utan säger en sanningsenig kommentar.

Jag deltog i en tävling på hennes blogg där jag blev delad vinnare med en annan dunderbar tjej från Stockholm. Sanna hittar du på http://sjoquist.blogg.se/
Hon skriver allt mellan himmel och jord, samt uppdaterar läsarna om hennes intressanta liv. Puss på dunderbar!

Happy B-Day to my honeypie


IDAG SÅ FYLLER MIN FÄSTMAN ÅR!! Ja må han leva, ja må han leva - ja må han leva uti hundrade år! Kvällen är full utav överraskningar, och han har ingen aning om vad som väntar honom. Det är bara hans dag idag, så han skall få uppleva lyxen då alla kommit å hans vägnar.

Jag skulle glädjas utav gratulationer utav er, pågrund utav hans födesedag fick en dålig start, där han firade 6 timmar på akuten. Spanks darlings!!

Fotografering igen

På tisdag smäller det!! Ny plåtning i studion med Rikke, och denna gången gör temat succé. Vi hade tänkt oss angel - devil effekt på fotografering. Angel - Där vi börjar med hollywood lockar, samt makeupen skall gå i lila respektive guld. Klädseln består utav vita plagg, sockersöt nästintill svävande, där även min fluffsiga hund skall medverka. Vi arbetar mycket med ljusomfång i denna session.

Devil - Plattat hår samt en keps till hands, med mörkt markerat smink som är väldigt intensivt, samt framanar attityd. Jag skall ha svarta stay-ups, högklackat samt ett trasigt linne. Dekorationen till denna bild blir min älskade väninna samt assistent Nenna, vars hund jag får låna. Det är en pitbull/amstaff som skall bringa liv i bilderna. Denna gången arbetar vi mer med skuggor. En sak är säkert - det kommer bli hur läckert som helst med en sådan skicklig fotograf!!

The deepest side of Me is hilarious


"Fåfänga sitter på insidan", så jag kan med stoltheten i behåll bjuda på denna bild, som förvisso är 3 år gammal, till min fördel kanske!! haha. Det pratas om dåliga hårdagar, mensvärk & kronsik huvudvärk! Men vem har sagt något om "horribla ansiktsuttryck?"

We arrive like famous people Do

Fick nyligen beskedet att min baby precis har tagit prover, så nu återstår en olidlig väntan tills resultatet kommer. Men för att komma till något bra, så dröjer det bara timmar tills jag & älsklingen sitter i taxin till våra många bokade ställen. För er som inte vet så är det ju hans B-Day imorgon, vilket skall bli en kväll värd att minnas!

Baby dont let Go

Min älskling fick åka in akut till södersjukhuset, pågrund av svåra magsmärtor!! Jag är så orolig just nu, eftersom att vi har no-idea vad det kan vara. Troligtvis magsår då han har haft det under veckovis samt en väldigt stressig omgivning. Jag älskar dig och kan bara hålla tummarna för dig!!

I was born pretty


Mina skitläckra naglar gjorda utav Katarina i Hornstull!

Moneymaker

Jesss, naglar är gjorda och det blev fransk manikyr! Superduper läckert blev resultatet, där en dunderbar Katarina gav bästa möjliga service. Hon är en tjej som verkligen får dig att känna dig hemmastadd i sin salng och hon gör verkligen ett fantastiskt jobb. Rekommenderar henne till tusen. Kika in hos henne på www.apollosol.se

En annan sak som gör mig riktigt glad är att min väninna Madeleine har fått en nytt jobb, där hon kommer få ut 20 000 i månaden. Och jag som är en kär väninna kommer bli så bortskämd. Jag är likt katten Findus som har 9 födelsedagar om året ;)

Möte med prinsen

Inatt gick jag ut för att möta prinsen, och för att sedan ge han en förskottspresent. Han har alltså fått "Neutrogena against Blackheads", som rengör porerna på djupet, då han är väldigt fåfänf utav sig. Men mötet igår bestod utav ett stort ark, där en konstnär hade målat av våran kärleksbild nästintilll identiskt. Jag kunde nästan skåda ett par tårar på honom när han kysste mig. Kyssen bringade sin mycket värme och tillit, saknar honom verkligen. Tar bild på målningen senare under dagen troligtvis.

För nu bär det av mot nagelteknologen igen. Puss på mina vänner!

Smile away the pain

Att ordens innefattande betydelse kan slå så hårt är chockerande. Men nävens kalla yttre är en ansenlig egenskap om man låtit bruka den. Med brutal dominans likt en vision, beskådar mina ögon fantasin. Drömmar samt förhoppningar om omättlig hämnd. Hunger efter våld och avklädda, vulgära bokstäver, jagar mig konstant. Ett öga blott, tand för tand, är våran relation ömsesidig. Brist på bränsle, måste jag noga planera mina sista steg. Bestämd, förutsägbar, är du medveten om ditt öde. Somliga förtränger vetskapen och andra ger den liv. En massiv dimma, slingrar sig likt en strimma ljus i rummet. Med en längtan, en längtan efter gemenskap. Men jag vågar inte inta mod, det mod som krävs. En röst som förblir stum, ord som blir osagda, en längtan som tystnar - så slocknar även mina drömmar. Jag förblir ett utpräglat minne..

Copyright Sessan

Give me inspiration

- A bad day is when I lie in bed and think of things that might have been better.

Defensless

Jag var precis och lämnade en Bukowski nalle som jag hade lagat, eftersom Dinos hund hade tuggat sönder den. Vi har ju numera lite konflikter sinsemellan, vilket vi troligtvis inte löser. Jag skall lämna nyckeln så att jag inte längre kommer in i hans port, lite lustigt eller hur?

"Anyway, back to reality!!"
Har köpt med mig glass till min milf, och pratat med nagelteknologen. Hon ursäktade sitt felande vilket jag tycker är en bra sak i sig själv, så jag fick en ny tid kl.11 imorgon, men jag anser att jag med full rätt tordes få nersänkt pris. Whatever, I had to get my nails done!!

Jag gör allt som står i min makt för att bringa honom lycka, samt att han skall attraheras utav mig. Men vad gör han för att få mina känslor för honom att kvarstå? - Han borde stå vid min dörr och förklara hur mycket jag betyder för honom. Men han skulle nog aldrig svälja sin stolthet för kärleken, tror han hellre väljer singellivet. *sårad om det nu är så*

Pinsam

- Har ni någon gång dejtat en riktigt egocentrisk kille, som är stans största snåljåp och bara sätter sig själv i första hand?

Goda Drinkrecept

Apple Martini:
- 3 cl vodka
- 2 ½ cl syrlig äpplelikör
- ½ cl torr vermouth
Garnering: lime eller äpple

Gröna Hissen:

- 2-3 cl gin
- 2-3 cl grön curaçao
- Pommac
Garnering: citron

Baby Breeze

Alkoholfri
- 1/3 grapefruktjuice
- 1/3 apelsinjuice
- 1/3 tranbärs- eller lingonjuice

Where is the Love?

Dagar som denna, då det öser ner utanför ens fönster, skulle man behöva en givmild pojkvän att krypa ner bredvid. Sno lite kroppsvärme, trots att han har tänt ljus i hela lägenheten så fortsätter han med sina små gulliga upptåg. Tyvärr så har inte jag en sån kille, han är ute och ränner medan jag bråkar med hans föräldrar och sitter ensam. När vet man ifall man har glidit ifrån varandra eller ej? Är det när man märker att ens motpart inte längre har orken att vara gullig mot en?

Nagelteknologen

Imorgon så har jag tid klockan 16.00 hos nagelteknologen, men har inte den blekaste om huruvida jag skall välja. Jag kan absolut inte ha långa naglar nu när jag skall börja jobba igen, men en lagom längd så att dem håller relativt bra. Men då återstår frågan vilket utseende mina naglar kommer ha efter morgondagen. Förslag snälla? Jag har alltid gillar fransk manikyr, men det är något som jag ofta lägger själv, vill nästan ha något lite roligare imorgon.

Viva la Shopping!


Dunderbara bloggerska

Jag måste bara visa denna sockertopp, som är så otroligt givmild! Jag har lärt känna henne här på bloggen, eftersom att vi är en sucker för varandras bloggar. Hon är en riktig diamant i mina ögon, och jag tror att ni kommer att älska henne minst lika mycket som jag gör.

Kika gärna in hennes blogg på http://lowice.blogg.se/

Tebjudning


Hittade dessa asballa koppar respektive fat på en underbar blogg, kika in hos http://hummingbird.blogg.se/
Jag gillar förvisso ett mer stilrent samt exklusivt porslin, men dessa var döfräcka!! Du hittar dom på http://www.inreda.com/ för endast 100 kr styck.

Bellas nya vovsingkorg

Jag bara måste visa vad jag införskaffade i Polen!! Detta var ett utav mina absolut bästa köp, en rosa liten hundkorg till min bäbis. Den passar min lilla "Vi la Diva" vosing perfekt, och hon verkligen älskar den. Den är rosa med volanger på sidan, samt en stor pluffsig rosett i mitten. Erkänn att den är hur läcker som helst!!

I wanna caddle with my teddybear

- I´ve lost my teddybear, can I sleep with you tonight?

Dagarna kryper tätt in på, och älsklingens födelsedag kommer allt närmare. Jag vill göra något speciellt med honom. Och det som är färdig bokat är våran kryssning tillsammans som kommer ske någon helg framöver. Det kan vara skönt att få lite tid över till varandra, där man myser i nattijamasen med goda drinkar. Sedermera göra lite helkroppspeeling samt ansiktsmask för ett bättre välbefinnande. Vad skulle ni göra för erat lilla sockerhjärta på hans eller hennes stora dag?

Chockladfavoriter


Mina absoluta favoriter på chockladhyllan!! Vilken godis respektive glass passar in på just din smak?

Bästa Starten

Bästa starten på morgonen är att äta en rekorderlig frukost, vilket jag aldrig gör! För er som vill lätta ett par kilo, bör äta regelbundet men små portioner. Frukosten är allra viktigast eftersom det får dig att må bättre under dagen, samt får en bra start på morgonen. Kroppen behöver bränsle, vilket en stabil frukost ger.

Det bästa alternativet jag kan ge för en fullständig frukost, är att äta en tallrik med fullkornsgröt med mjölk, eftersom att du behöver lite fett för att kunna förbränna. Drycken består utav ett glas smoothie där blåbär är inkluderat. Blåbär är fullproppat med antioxidanter som påskyndar förbränningen, vilket även svart kaffe gör. Så drick även det på morgonen, så blir du piggare utav koffeinet samtidigt som din mage jobbar på förbränningen. *Keep up the Good work folks!*

Behave your self

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta!! Jag har absolut ingenting emot personer som viker ut sig, vissa behöver mer bekräftelse än andra, eller så har dem med andra ord ett bra självförtroende. Inget ont sagt om det. Men plåtar man seriöst så finnes det ingen tid över, till att spela in med videokamera när man leker med sina bröst, trycker ihop dem och porrar sig framför videolinsen. Och i största synnerhet när man har barn, då borde man ta lite större ansvar och fråga sig själv vilket liv man vill att ens barn skall leva, eller om man finner henne bra nog att gå i förälderns fotspår och vika ut sig?

Varför kan vi inte bara låta barn förbli barn, och ta vårat ansvar som förälder? För att vara en bra förebild för barnet, krävs det inte att man viker ut sig eller spelar in videos för brödfödan. Somliga modeller går även att beställa.

Never tell me lies, your eyes expose them


Mina mål här i livet som jag strävar efter ideligen, är framför allt att finna lycka, sorg, hat respektive kärlek. Utan smärta vet man inte hur bra ställt somliga har det, utan sorg så sätter vi inget värde på glädje. Och ur hat frodas många gånger kärlek. Jag vill göra min omgivning stolta över mig, men framför allt mina respektive. Jag vill börja på ruta noll precis som jämlikhet, därför har jag tackat nej till framgång vid tidig ålder, jag vill däremot arbeta mig uppåt succesivt. Där kan vi snacka om stolthet!!

Im obsessed!!

Jag måste bara berätta att jag är helt döökär i den här säng gaveln!! Är den inte hur underbart läcker som helst!! Den går ju bara inte att motstå, eller jo när du läser priset som ligger på 20 000 kronor just nu. Men denna säng gavel är "to die for"!!

I need to get a job

Idag mötte jag upp mina små kusiner på 10 respektive 12 år, för lite shopping! Inköpen blev endast ett linne från Gina tricot, men mina ärenden blev däremot utförda. Jag lät Guldfynd laga hans halsband för endast 39:-, eftersom jag betalat en smyckesförsäkring. Därefter gick vi vidare till Gate One och lämnade in hans Dolce Gabbana klocka på lagning, den blir klar lagom till hans födelsedag. Sist men inte minst, så lät jag barnen äta på ljuvliga donken. Hann även med att hämta ut älskling födelsedags present, vilket blev ett riktigt lyckat resultat!!

"Anyway, no time for bullshit!! I really need to get a job!"

!!


My boyfriend with the thiger


På denna bilden ser ni världens mest dunderbara fästman, som blir våldtagen utav en tiger!
-Just kidding!
Fast å andra sidan så är min man allra underst, men det är bara min tigermatta som ligger på hans rygg. Erkänn att mattan är riktigt läcker, otroligt mycket coolare i verkligheten dock. Materialet är som en platt nallebjörn, förutom det stabila huvudet som sticker upp, vilket man alltid lyckas snubbla på när man kommer hem om nätterna.

blocket.se

OMG, jag la upp min röda damcykel på blocket för 3 minuters sen, och fick den såld alldeles nyss för 1500 kronor. Dem kommer och hämtar den redan imorgon. Thank God, for the place blocket.se

A place called heaven


Jag har ju snackat en hel del om att tatuera mig igen, vilket får det att krypa i mina fingrar. Jag vill förvisso inte vara för tatuerad, eftersom att jag kommer ta bort mina eventuella tatueringar i framtiden med laser, då jag har blivit gammal och skrynklig. Men som sagt, en tatuering här i nacken kommer jag slå till på härnäst. Det är otroligt läckert, och syns väldigt sällan. Mina andra ställen kommer få vänta tills jag har fått barn, eftersom att dem annars kommer tappa formen då man blir större under graviditeten.

Behind the scenes

Här får ni lite "behind the scenes" bilder, så ni förstår vilket dåligt väder vi hade att jobba med! På förmiddagen var det strålande sol som övergick till regn. Här ser ni då bryggan som jag skulle bada från, och tro mig när jag säger att vattnet inte såg så inbjudande ut!!

Denna bilden är tagen innan plåtningen, då mitt hår var perfekt plattat etc, men som sedermera blev blött och stinkade från sjön. Ni ser även några utav slingorna som jag har gjort nu inför Mr.Ds födelsedag. Nästa plåtning sker i en studio inom 1-2 veckor med Rikke. Även den kommer bli riktigt lyckad. Vi har planer på att använda oss utav antingen boaormar eller hundar involverat i plåtningen, sen så får vi ju diskutera vidare framöver hur sessionen skall se ut. Jag tycker förvisso att det är mycket bättre med en mua (makeup artist) innan en plåtning, eftersom sminket uppnår sina proportioner, och skuggar på sin rätmätiga plats. De ser även mer proffesionellt ut, då personer med argentur nästintill alltid får en sminkös för bästa resultat.

Bad upbringing!!

Vilka personer ber fotografen att redigera sina bilder så att det döljer ens skavanker, och så pass mycket att man inte ens känner igen personen i verkliga livet. Jag har sett en viss persons bilder, men när jag såg henne i verkligheten så såg jag att hon inte alls var så perfekt som bilderna förutsa. Hon ser betydligt yngre ut än 18 år fyllda, och är väldigt oproportionell. Hennes hy är väldigt finnig och inte så blank och silkeslen som bilderna visade.

Skogens nyttiga godsaker

*Skogens nyttiga godsaker!
Blåbär är fullproppade med antioxidanter, som är grymt bra för immunförsvaret. Blåbär är även bra för matsmältningen, då det innehåller mycket kostfiber. En sund kost som får dig att rasa i vikt!
Hjortron innehåller rikligt med järn, c-vitamin samt folacin, som är väldigt bra för hälsan.
Lingon innehåller den nyttiga fibersorten pektin.

Fitness

*Bränn fett i pausen!
Alla finner differenta metoder för att nå bästa möjliga resultat, beträffande styrketräning & diet. Enligt japanska forskare så lönar sig inte träning som pågår i flera timmar i streck. Deras resultat visar att kortare pass på låt säga 30 minuter, och sedermera 20 minuters vila, skrämmer bort fettet mer effektivt. Det ger ökad adrenalin samt förbättrar nerbrytningen av fettceller.

Café Tartelline

Jag känner mig så otroligt sliten just nu!! Första dagen på nya jobbet och jag sliter ut mitt högerknä, jag har slatter sedan en tid tillbaka vilket medför komplikationer beträffande att böja på knäna respektive stå i 90grader, vilket jag gjort under nästintill hela dagen.

Men det var ett riktigt roligt jobb, som jag kan tacka min väninna Carmen till den nya anställningen!! Spanks darling! Cheferna underlättade faktiskt dagen genom sina skämt och glada humör, fastän all personal oavsett arbetsplats håller strama tyglar. De lurade mig att öppna en kodad dörr, så att brandalarmet gick i hela Sickla köpkvarter!! Tror ni att jag ville gå och dränka mig i handfatet då eller? Jag var röd som en tomat i ansiktet...

Im in love with an angel


Jag hade oturligt nog sönder silverhalsbandet under ett bråk, som jag gav min fästman i midsommarpresent. Jag har tagit den till Guldfynd nu som skall laga länken, eftersom jag betalade extra för att försäkra den i två år. Jag går genom eld och vatten för min älskling, och givetvis så skall jag återställa felet som jag samt han begått. Han fick mig att hata honom igår, fastän jag vet att jag älskar honom över allt annat egentligen. Jag skall ta med honom på grillning ikväll, vilket jag förmodar kommer sluta i perfektion! Sedermera så har jag bokat biljetter till Sing-a-long som går på tv. Ett riktigt tråkigt program, men jag tror det kommer bli större nöje eftersom vi följer det från publiken denna gång. Hoppas han glädjs utav mina romantiska planeringar!

She was born in the water

Unhidden anger


Mot klippans kant, de få sekundrarna som solen tittade fram, lyckades fånga ett fåtal bilder under det momentet. Vi rörde oss verkligen på ett relativt stort område, vilket var ett stort nöje då vi fick med olika slags miljöer och bakgrunder. Jag hade även en stor sportbag med olika klädombyten, för bästa möjliga resultat. Fotograf Rikke L

Sleeping beauty


En sovande snövit som ligger på en iskall brygga. Vi försökte trots vädret få ihop ett par lyckade sessioner, vilket vi anser att vi har åstadkommit, nu gäller det bara att trolla lite med kontrasterna så uppnår vi perfektion. Solens strålar döljde sig bra, men åskådarna blev allt fler, fastän vi valt ett väldigt ödelagt "place" vid sjön. Men i slutändan så tycker jag ändå att vi nått det vi hade strävat efter dessförinnan. Extern fotograf: Rikke L

Oretuscherade bilder

Dunderbar dag med världens bästa plåtning. Rikke kom precis i tid och redo med sina skärmar, Maddis fick agera assistent idag och hålla skärmarna perfekt för bästa reflektion och ljussättning. Jag är helnöjd med bilderna och har även fått en förhandsvisning på några få, eftersom att han anade att min pojkvän var riktigt nyfiken. Men de är ännu oarbetade, så bättre resultat väntar. Men jag vill ju givetvis bjuda på de bilder som jag har mottagit.

Fotograf: Rikke L - Underbar fotograf att jobba med, som verkligen vägleder dig i rätt riktning, samt får dig på stabila fötter. Han gav mig tryggheten att visa personlighet i mina bilder.

Sick n Tired

Jag känner mig så sliten! Har varit en tuff dag där jag har fått springa som en kuttaperkaboll, men det var givetvis mödan värt. Under kvällen så har vi spelat poker med min milf samt fästman, och under förmiddagen imorgon så befinner jag mig på mitt nya jobb. Härlans!

PLÅTNING!

Nervös Nervös Nervös!!! Jag & Ricke bestämde oss i sista sekund att vi tänkte plåta lite idag, och tiden börjar rinna ut. Om två timmar skall jag befinna mig vid en strand, färdigsminkad och med en hel drös av kläder & skor. Ville även berätta att jag har fått jobb med start imorgon. Ciao!

Veckans to do list


Veckans to do list "before Dinos Birthday"!!
Jag har två eklusiva presenter som jag väntar på leverans av, vilket kommer få honom att tjuta utav lycka. Den ena kan man förknippa med passionerad dramatik, och den andra är varje killes dröm!
Sedan så har jag redan färgat mitt solkyssta hår, samt lagt blonda slingor - vilket blev ett riktigt lyckat resultat.
De som återstår är nu att gå till en nagelteknolog, som förlänger mina naglar. Jag har tid på torsdag den 21 augusti.
*Looking forward*!!

Popcorn Player

Jag & min fästman har käkat 23 popcorn påsar på 7 dagar, snacka om rekord va ;) Jag som inte ens har föredragit popcorn framför någonting annat! Men nu så har vi verkligen betett oss som tjockisar och legat och jäst i soffan vår!

Favourite outfit on my babys B-Day!


Min önskeoutfit på min fästmans födelsedag, där middagar, suprices och gratulationer i överflöd kommer att utdelas. Jag tycker verkligen att de hårda kalla färgerna transporteras till varma ljuva kulörer, då den skimrande champagnefärgade boleron samt stilettklackarna kombineras.

Tävling

Jag är med i en underbart läcker tävling som http://hummingbird.blogg.se/ håller i, där det lottas ut ett riktigt smått&gott halsband från www.jammla.com/. Jammla har 4 olika kollektioner beträffande vad du är för typ av person, så finns din rätta style att finna på deras hemsida.

You need me, bitch

Har ni någon gång känt en abstinens efter någonting, fastän ni inte kan sätta fingret på vad? Jag känner en längtan, en ivrig saknad efter något som en gång förgyllde mitt hjärta, men jag kan inte namnge det, utan det förblir ett latent tecken. Allt är så rörigt just nu eftersom att jag saknar min mamma, vill sätta allt till rätta mellan mig och min fästman, katten är död, och jag behöver byta jobb.

Ååh, men jag vill bara smygberätta vad jag har för planer till mig och min babe, eftersom att han fyller år nu den 23 augusti, så glöm inte bort att Gratta honom nu. Men tyvärr så läser han min blogg från och till, och lyckas alltid få veta mina överraskningar i förväg.

Nya inköp

Igår så lyckades min nyckel att gå i två delar, lustigt eller hur!! Men vi har någon slags säkerhetsgrej så att ingen kan kopiera nyckeln ifall den kommer på vift, så jag måste BESTÄLLA nya nycklar! *Suck*

Idag så har jag & Maddis iallafall varit på stan och ordnat och trixat inför Dinos födelsedag! Har beställt två saker till honom som kommer innan veckans slut förmodligen. Lite små läskigt att beställa via internet eftersom att man inte riktigt får en garanti på att inte bli blåst. But shit happens all day long! Hursomhelst, så åt jag & Maddis en stor pastasallad med kycklingröra på John Chris. Inköpen som var lite mer egocentriska lägger jag upp bilder på senare. Men det blev iallafall följande:
- vita jeans / Ice
- heta spetsunderkläder / Gina Tricot
- 2 midjeskärp i grått "jeansmaterial" / Gina Tricot
- vit figursydd klänning / Gina Tricot
- nattlinne till mamsen samt lite sminkprylar / H&M

Bring me Sunshine!

Hej mina små hjärtan!
Jag är så X-tremt sugen på att tatuera mig, men då återstår frågan var samt vad, vilket jag inte har den blekaste om. Snälla rara dunderbara läsare, har bett om hjälp dessförinnan utan någon framgång. Vad respektive vart tycker ni jag skall tatuera mig? Jag skall också försöka plåtas så fort vädret tillåter, anledningen till fördröjningen är pågrund utav att vi inte tänker använda oss utav studion, utan denna gång så blir det utomhus. Så vi behöver verkligen sommarsolen som kan ge fina reflektioner på kameralinsen, vilket regn inte kan bringa.
"Anyhow, back to reality"...Skall ut på en promenix med Mr.D nu men återkommer om någon timma.

Värdetransportrån

Fy bubblan!! Jag vaknade illa kvickt imorse utav dånande helikopterljud, vilket väckte min nyfikenhet utav vad som hade hänt. Då ringer Dinos pappa och berättar att dem har berättat på radion, att det precis hade varit ett värdetransportrån här i älta centrum. Alltså 2 minuter gångväg från mitt hem, vilket jag fann mycket avfärdande. Jag gick ut och fick se en mångfald polisbilar, pikebussar, tränade hundar samt datortekniker. Otäckt att det sker så nära ens eget hem respektive sitt kvarter! Det är ett stort polispådrag här i älta för nuvarande och man hör fortfarande syrenerna från motorvägen. Hoppas dem griper de skyldiga.

Your passion has Me hypnotized

Ikväll så skall jag lura med mig Mr.D ner till bryggan, där ett 20 tal tända ljus väntar, grillad kyckling med tsatsiki och annat tilltugg. Värmande filtar och kärleksfulla gester kommer också att framträda. Vi behöver verkligen reda upp ett och annat. Jag vet hur jobbigt han har det just nu med familjesituationen, som tär på vårat förhållande. Men vi har kämparglöd i oss, och låter kärleken till varandra gå i första hand. Vi skall se solnedgången reflekters över vattnet, och bara hålla om varandra.
Känns verkligen som om vi har en hel del att reda ut, vilket vi troligtvis lyckas med under kvällens myspys! Your passion, has Me hypnotized

Katten Gustav

Jag hittade en hemlös katt för drygt 2 år sedan, som jag lät min syster ta till veterinären. De gjorde en undersökning och var tvungen att raka hela katten, för den hade tovor likt stora bollar, som hade gett brännmärken på huden. Den kunde knappt gå och var verkligen vanvårdad! Min syster frågade veterinären vad hon skulle göra med katten som då var en hane, och han överlät katten till henne. Han döptes till Gustav men var ganska gammal. Min syster hade katter sedan tidigare, men Gustav tog snabbt över makten i hemmet. Men så igår så hände något tragiskt!! Våran älskade Gustav blev påkörd utav en bil. Det är så hemskt att begrava en "familjemedlem" i det skicket. Du finns i våra tankar Gustav!

Nobody around the weatherDet blöta vädret har bärt med sig dåligt humör och idetorka! Var gång jag tittar ut från mitt fönster så är det folktomt, inga personer i matvarubutikerna, centrum eller ens vid busshållplatserna. Alla tycks hålla sig inne, i rädsla att blöta ner sina kläder. Det är grymt tråkigt samt ensamt, att sitta nästintill som inlåst då ingen vill röra sig utåt. Pojkvännen beter sig skumt och frodas i nya meningar som inte längre är sanningseniga. Jag vet inte vad jag skall tro beträffande det som han berättar, eftersom inget utav det stämmer överens med sanningen. Jag känner mig endast vilsen respektive allena!

Dont got time for Bull-shit!!

Jag bara måste få det sagt, det som har plågat mig under veckoperioder nu. Ända sen Mr.D kom hem från sin utlandsresa så har allt varit upp och nervänt i vår relation. Jag är en person som alltid kommer respektera föräldrar och deras åsikter, så länge de inte går över gränsen, vilket hans päron nyligen gjort. Vi har haft konflikter sinsemellan som nu har gått över styr. De har portat mig från deras hem, vilket bara får mig och min familj och undra vilken nivå dem står på. Min familj kommer och har alltid ställt upp för min nuvarande pojkvän under 3 års tid, vilket hans päron borde glädja sig över. Men nu är det droppen!! Han får varken träffa mig eller sina vänner, utan skall vara hemma sina sista dagar från sin tagna semester, vilket är fullständigt absurt! De vill inneha makten där de förstör våran relation med glädjetårar! Mr.D är så pass gammal att han får ta sina egna beslut istället för att lyssna på någon annans "snick-snack". Men han tycks inte förstå att han sårar mina känslor, samt försvagar dem, eftersom att dem inte tillåts utav hans föräldrar och han dessutom lyssnar på deras nonsens.

Färgade bryn

Färgade mina ögonbryn igår hos min älskade syster som numera bor i Tyresö, slutligen så blev resultatet riktigt läckert. Rickard kom förbi en sväng och åt en bit mat med oss, men for sedan illa kvickt iväg till jobbet som kallade. Jag & syster satt och pratade under hela kvällen, och drack goda drinkar samt hade godis som tilltugg. När jag sedermera kom hem så möttes jag utav en inte så fullt charmig pojkvän, som på senare tid har fått mig i tårar en hel del.

High Heels Race


Lördagen den 9:onde augusti mellan klockan 11-17 arrangeras ett stilletklack lopp i Kunsträdgården. De som är grymma på att både springa samt röra sig i dessa skor bör delta, det lottas självklart ut priser.

Jag läste annonsen i aftonbladet men lockades inte att springa, men jag skulle däremot ha velat befinna mig på första parkett och beskåda detta lopp. Intresting contest, right?!

To Get Married

Igår kom det in hela 3 personer som skulle gifta sig!! Är det inte helt dunderbart! Och anledningen till att dagen igår fick bli mångas tid för bröllop, är ju det efterlängtade 080808. It´s kind of cute actually! Jag skulle nog föredra "to get married" på samma sätt. Jag vill verkligen ha ett sagolikt bröllop likt barbie har!

När vill ni gifta er? Och har ni några önskemål över hur ert bröllop kommer att se ut?


I just looove Frogs

Usch, vårt regniga Sverige tordes få bloggare att skriva mirakulöst mycket, men det har försigått bloggtorka även hos mig. Alla kluriga idéer man har haft, har blåst bort med vinden. Älsklingen och jag har fått lite tid att umgås, och göra saker som vi hemskt sällan gör. Likt se på film och käka fin-fin middag.

Mr.D kom och hämtade mig en regnig kväll efter att ha umgåtts med Sara. Han var så söt när han stod blöt som katten med sitt paraply. Han tog min hand och vi gjorde sällskap till hans kvarter. Men precis utanför hans port, så såg jag det mest söta jag någonsin har sett. Mini-grodor är verkligen min favorit!! De är så otroligt söta, och vi såg utan överdrift 4-5 stycken som byggt bo vid hans ingång. Mysssss!

Sminktips!

Ögonbrynen: Det skall vara som en mjuk avslutning utav ögats parti, och därför bör du undvika allt för stor kontrast för er som målar era ögonbryn. Välj då en ton som är en aningen ljusare än själva stråna, för ett mer naturtroget resultat. Du skall plocka brynen underifrån, och sedan kan du även borsta dem rätt med en torr ofärgad mascaraborste, och om ni sedan vill så kan ni avsluta med en gel för att fixera.

Ögonfransar:
Använd er utav en franstång på rena tvättade ögonfransar, och böj sedermera upp dem innan du applicerar mascaran. Om du böjer dina fransar så når du lättare ner till fransroten när du applicerar. Där skall du lägga tyngden på mascaran för att sedan täcka ända ut till fransarnas yttre topp. På så sätt så fäster mascaran på ett mycket bättre sätt, eftersom att topparna inte blir lika tunga.

Beautiful is the new ugly - New phone

Jag får sån ångest över vilken mobil man skall välja att köpa. Mitt inköp under den extremt katastrofalt regnande gårdagen, köpte jag en ceriserosa sony ericsson walkman - w200i. Den är riktigt söt och jag rådiggar alla dess funktioner, förvisso har den en sämst kamera och dålig skärpa på bildskärmen, som tur är så tar jag aldrig bilder via luren, men jag vill ha en feminim mobil med skjutlucka!!

Jag tycker denna lur ser relativt vardaglig ut, jag vill ha något mer unikt såsom fluffig rosa sockervaddskulör. - I wanna be just like barbie, that bitch got everything!

Tilldelad Dagens ros! <3

Åååh sån värme jag känner inombords just nu!! En bloggerska vid namn Louise har följt min blogg ett tag, och jag läste precis att jag fått "Dagens ros" utdelat av henne, för att hon finner min blogg intressant! Det får mig att känna mig speciell när ens läsare verkligen visare sin glädje med ens blogg, och dessutom "tilldelar" något hon aldrig gjort förut. Jag blir rörd, generad men samtidigt mycket glad!! Tack Louise, du är en pärla!!

lowice.blogg.se

Anonyma lyssnare - shut up!!

Jag måste bara tillägga en sak till er anonyma personer som kommenterar, tro inte att ni känner varken mig eller de som finns i mitt umgänge. Varför kan ni inte tillkännage ert fullständiga namn? Fick höra en elak sak om de personer som är influerade i det föregående inlägget, vilket inte alls stämmer överens med sanningen! So plz guys, tell me the truth when you really know the hole story, before you say anything bad about others when you only speculating, im sick and tired of it!! Men för er dunderbara läsare som ger både rara kommentarer samt konstruktiv kritik - Keep up the good work!!

True friendship!!Jag är förvisso med på båda bilderna, kanske förstör måhända. Men båda tjejerna till vänster har fått mig att känna gemenskap, vilket jag inte känt på väldigt länge. Det är båda mycket yngre än mig, vilket känns skönt på ett sätt. Man får vara barn på nytt!! Dessa två tjejer har verkligen en speciell plats i mitt hjärta, anledningen kan jag tyvärr inte nämna orsaken  till det *tihi*!! Men äkta vänskap frodas inifrån hjärtat, ingen annanstans. Den blonda barbien har haft en relation med mitt ex långt före mig, och därmed förstår hon mig mycket mer i vissa situationer som andra aldrig kan förstå.

AlecStar

Gud, vad dunderbart det är med bloggare. Jag är verkligen en sucker för att läsa andras trix & knep, och om hur andra tragglar sina problem i respektives vardag. Men ett stort plus med det hela är ju alla underbara läsare som följer ens blogg och verkligen visar intresse, man blir nästintill som en stor familj!

Denna sockertopp skall jag träffa för första gången nu i veckan och snacka skit och lära känna varandra. Vi har följt med varandras liv genom att uppdateras via bloggen. Jag ser verkligen fram emot att träffa dig Alexandra. Du verkar vara en toppen "great" tjej. Förhoppningsvis delar vi samma intressen, och kommer träffas mer i fortsättningen.

How could an angel break my heart

Saken med killar är att de alltid visar sin djupaste mest omtänksamma sida för oss tjejer inledningsvis. Får oss upp över öronen förälskade så att vi aldrig finner styrkan att lämna dem, right?! Och ju längre relationer löper, desto hårdare och mer kall blir deras yta. De förlorar sin insikt över hur det är att vara blödig, hur det känns att fälla en tår över den man älskar över hela sitt hjärta. Jag känner mig vilsen just nu! Undrar om hans känslor är ömsesidiga med mina, eftersom att hans karaktär har slutat att visa känslor öppet. Jag vill bara krypa in i hans hjärta och se om det är sant som jag förmodar, är det fortfarande kärlek eller vänskapliga komplimanger. Plz sister, give me strenght!!

Viva la Modelling-art

Viva la modelling-art!
Jag funderar verkligen på att ansluta mig till en argentur, så att man lättare snappar upp betaljobb istället för tfp plåtningar (time for print). Men jag trivs trots allt som frilansande modell, för att man kan välja och vraka efter vilka man trivs att arbeta med. Jag har tackat nej till 2 argenturer tidigare eftersom att jag inte gillade deras sätt att arbeta. Får se hur jag gör nu framöver...Någon som trivs med sin argentur och vill länka mig?

Nya inköp

Polens utsökta delikatesser var så vackert utformade!! Anyhow, jag ville väl mer berätta om mina inköp från Polen som blev följande:
- rosa prinsessbädd till min vovsing
- svarta glitter flip-flop som jag fick utav Dinos väninna som är skådis
- 2 par guldiga sandaler
- svarta/silvriga sandaler som är så otroligt läckra
- "barbie" gympaskor som är vita med diamanter på och rosa sula med ett hjärta
- röda stilettklackar med diamanter längs hela fotens ovansida
- lila/svart tunika från New Yorker
- fick en vit exklusiv väska från älsklingen på våran 9 månaders dag
- dyr leopardplånbok i äkta skinn fick jag av älskling samt massa smycken från Golden Sands
- han köpte dyr whiskey till min bror
- samt sammanlagt 6 limpor till min mamma
- sexiga underkläder i överflöd från New Yorker samt ett nattlinne
- accessoarer samt hårtillbehör
- träningsbyxor till Maddis samt ett linne
- tröja till Dino från New yorker

Bilder från Polen


Här är en bild på Dino till höger och till vänster så ser ni hans kusin från Polen. Den söta vovsingen är en bullterrier vid namn Arrica, riktigt charmig hund trots sina 14 år fyllda. Hon brukar lägga en prutt, sen skrattar hon och springer där ifrån *tihi*. Men hon är extremt lat av sig och sover 80 % av dagen, och vid ett flertal tillfällen så hakar hon upp sig och kan stirra in i en vägg i evigheter, utan att lyssna när man ropar på henne. Men till vänster så har ni iallafall Dinos kusin, som verkligen har varit som en storebror för Dino, då han alltid haft deras hem i reserv. Saknar Polen!

Koncentrationslägret

Väl i Polen så besökte vi ett koncentrationsläger där många har mist livet. Usch, vad otäckt det var att gå på samma mark, där tusentals har dödats brutalt. Mina tårar gick inte att hålla tillbaka, när man verkligen kände vilken sorg samt hat som har utspelats där. Alla bilder som var upphängda på barn som levde i misär, som såg ut som vandrande skelett - kändes som ett slag i bröstet. Jag vill inte ens tala om vad jag fick se där på koncentrationslägret för det är så otroligt hemskt, och jag tror att ingen är mentalt redo för att besöka den platsen även om det måhända är en historisk upplevelse, där man verkligen lär sig att ta det på allvar. Man fick även besöka duscharna där många personer gasades ihjäl, fick se bilder samt filmer på missbildade personer som dem gjorde experiment på.

Här är ingången till koncentrationslägret. Texten lyder såhär - Arbeta för frihet!!

RSS 2.0